|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#751 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: O dzidzie sie staramy i na narodziny czekamy :) czesc IX
A weź...TŻ non stop mi śpiewa "Ty jesteś ruda... szalona ruda dobrze to wiem"
![]() ---------- Dopisano o 22:24 ---------- Poprzedni post napisano o 22:19 ---------- Na początku to dla mnie był horror,karmiłam a z drugiego od razu leciało i bolało jak mleko się zbierało,laktator nie raz mi cycki uratował ---------- Dopisano o 22:30 ---------- Poprzedni post napisano o 22:24 ---------- Dla naszej Kociej Mamusi-Kluseczki ![]() http://demotywatory.pl/4248598/Kot-prosty
> http://www.suwaczki.com/tickers/fdqgxqpkse5uzrmp.png Run bitch!Ruuun! Edytowane przez RudaEwcia25 Czas edycji: 2013-12-02 o 22:26 |
|
|
|
#752 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Czas żeby Kluska się reaktywowała i zamknęła dzień na forum. buziole
|
|
#753 |
|
Zakorzenienie
|
Ja też zmykam Dupeńki
|
#754 | ||
|
Zakorzenienie
|
Ehh, ja tu się kładę w końcu w spokoju bym podźwiandoliła o pierdołach a nie ma z kim
![]() Cytat:
http://demotywatory.pl/3785604 Ewciu, mi też teraz dziwne rzeczy dolegają. Zgaga na szczęście nie co dzień ale np ciężko mi znaleźć pozycję w której nie drętwieje mi pod lewą piersią nawet nie wiedziałam, że tam może coś drętwieć a rwa mi wchodzi pod łopatkę jak siedzę dłużej niż 30min- w samochodzie czy na krześle jak mam proste plecy. Na angielskim przekichane. I od kilku dni wieczorem już się niemal czołgam po domu, np przed chwilą już się kładłam a zapomniałam tableta z kuchni i jak po niego doszłam musiałam się zatrzymać posapać i odpocząć. To totalnie do mnie nie podobne, dlatego tak przeżywam..Cytat:
Coffee jeszcze raz gratulacje I jeszcze spytam: gdzie Mysti? dezwij się kochana ![]() Dobranoc
24.09.2011 ![]() II kreski - 09.05.2013 23.12.2013 o godz. 2:35 urodziła się Hania ![]() Pyza dorasta Edytowane przez _Kluska_ Czas edycji: 2013-12-02 o 23:29 |
||
|
|
|
#755 |
|
Zakorzenienie
|
Hej wieczorne gaduły.
Iza śniło mi się , że rodziłaś! ![]() Aga, ja to z niecierpliwością czekam na relacje jak się tamta dowie
|
#756 |
|
Zakorzenienie
|
dzięń doberek
![]() ale z was nocne papugi ![]() kurcze widze ze wiekszosc ma jakies dolegliwosci, bóle a ja to co?czuje się swietnie!no wczoraj miałam te skurcze,troche sie przestraszyłam,ale ustały,moze dlatego ze mi tz dzień wczesniej cycki zmolestował no i dziecko mi wariowało wieczorami nawet zmeczona nie jestem, a normalnie codziennie sprzatanie, gotowanie i inne sprawy, czasem zabolą plecy i tyle.wczorajszy wieczór udany,tz nie zapomniał, dostałam kwiaty i prezent,ale z kolei on mi zepsuł niespodzianke bo wrócił wczesniej z pracy,ale wszystko ogarnełam. jutro jedziemy zamówic wózek, łóżeczko i dywan kupimy a i musze poweidziec ze tz od wczoraj jest milutki,pomaga i wogóle, oby taki juz został
|
#757 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Mysia, tyle razy dostawałyśmy po dupie, wciąż mam szoka ![]() Boże babki, nie wiem co mam ze sobą zrobić, dobrze, że wolne dzisiaj. Mam tyle pytań. W czwartek idę na kontrolę. Wczoraj zaczęły mnie boleć sutki jak nigdy, rozpalało mnie, jakbym miała gorączkę, mdli mnie sporadycznie, a oprócz tego leje się ze mnie cały czas woda, jest mi okropnie mokro i nawet dzisiaj sprawdzałam, czy to nie @. Powtórzyłam rano test i też pozytywny. Dziewczyny jak to było u Was? Tasia u Ciebie jak? Zrobiłam nawet zdjęcie, jest w albumie. Edytowane przez CoffeeHeaven Czas edycji: 2013-12-03 o 09:23 |
|
|
|
|
#758 | ||
|
Zakorzenienie
|
Witam
Cytat:
![]() Cytat:
Życie jest po to aby walczyć. Gdy upadniemy trzeba powstać z honorem i nie poddawać się,chociaż zabrakłoby sił na dalszą walkę. Zawsze istnieje inne rozwiązanie, nadzieja która trwa zawsze. Domiś-30.12.13 godz 11:05 Dnia 25.04.12 - 8 tydzień Aniołek |
||
|
|
|
#759 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Widziałam zdjęcie
|
|
#760 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
jesteś kochana! nawet nie wiesz jakbym chciała, żebyś zobaczyła II kreski i żeby łzy popłynęły Ci tak jak mi wczoraj.Jestem strasznym głupolem, boję się, mimo, że wszystko wskazuję na ciążę, muszę czekać do czwartku
|
|
|
|
|
#761 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wielkie gratulacje, macie piękny świąteczny prezent czekamy na mysię
|
|
#762 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#763 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#764 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() do czwartku juz niedaleko
|
|
#765 |
|
Zadomowienie
|
Boli mnie głowa, miewam migreny, niestety nie wezmę swoich tabletek przeciwbólowych, bo ich nie można brać w ciąży, muszę się popytać lekarza, co mi może w takich chwilach pomóc. Dzięki dziewczyny. W Was zawsze było i jest wsparcie
|
|
|
|
#766 |
|
Zakorzenienie
|
a mysi trzeba pozadnie zlac dupsko!!!!
![]() za takie nastawienie, za te fajki, za tego pecha!!! kochaniutka przeciez lada moment i wam sie uda! ja wiem ze to moze wydawac sie głupie co pisze i pewnie mas zochote mnie zjechac,ok, przyjme to na klate ale tak na prawde bedzie,wszyscy w to wierzymy!!!
|
#767 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Edytowane przez CoffeeHeaven Czas edycji: 2013-12-03 o 09:46 |
|
|
|
|
#768 |
|
Raczkowanie
|
Coffee gratuluje kochana
To razem rodzimy co? hyhyMnie też sutki bolą i ogolnie troche słaba jestem. Kreci mi sie w głowie. Musi być teraz dobrze! Jeju jak fajnie. Mysia też sie doczekasz. Jestem tego pewna. I Żadnych fajek no wino może być ![]() Oczywiscie Tz okupuje kompa. Kupil sobie nową gre i teraz siedzi po 8h. Edytowane przez tasia02 Czas edycji: 2013-12-03 o 09:46 |
|
|
|
#769 |
|
Zadomowienie
|
Sama jestem ciekawa, ja termin @ miałam na zeszłą sobotę, już mam 31dc
![]() kiedy masz wizytę? Edytowane przez CoffeeHeaven Czas edycji: 2013-12-03 o 10:10 |
|
|
|
#770 |
|
Wtajemniczenie
|
cześć,
Coffee, spokojna Twoja rozczochrana. Wszystko co teraz masz to norma. Ja szczegolnie nie lubiłam tego gorąca, ale to robota hormonów. Dopiero gdzieś w 17tc mi przeszło. Iza też cierpiała z powodu bólu głowy (z tego co pamiętam). Arletka, myślę że u Twojego tż to był chwilowy spadek formy... Ciesz się dobrą formą, nie znasz dnia ani godziny, kiedy Cię coś dopadnie. Mysia, Ty tu nie wzdychaj nic jeszcze straconego. Fasola czeka na specjalną okazję Kluska, no biedna jesteś. Taka aktywna, a teraz dupa i trzeba odpoczywać., Śniło mi się dzisiaj, że moje dziecko miało bardzo okrągłą twarz. I jak zwykle stres, bo pojechałam z nią nad jezioro, do przyczepy rodziców, na jeden dzień, a zapomniałam dosłownie wszystkiego. Ona w nosidełku, a w bagażniku wózek który do niego nie pasował. Butelki nie wzięłam, ubranka nie z tej parafii. idę robić krokiety z pieczarkami i serem. Taka mnie naszła ochota. Dzisiaj mam wizytę u lekarza, ale ostatnio zauważyłam że już tych wizyt nie przeżywam. Miłego dnia
|
#771 |
|
Zadomowienie
|
Noo... tż by się chyba "zesrał"
|
|
|
|
#772 | |
|
Zakorzenienie
|
Cześć
![]() pij, pal, korzystaj póki możesz Wszystko jest dla ludzi, gdybyś napisała 'paczkę fajek' to bym zrobiła blee i aty aty jak dziewczyny. Ale kilka fajek? Teraz jeszcze to nie grzech ![]() Coffe, ze mnie też się lała woda i co chwilę byłam pewna, że to @ dlatego test zrobiłam dopiero 4 dni po terminie sutki też bolały ale u mnie to było normalne też przed okresem.Arletko i obyś się tak dobrze czuła jak najdłużej ja się tak źle czuję dopiero od jakiegoś tygodnia, wcześniej dało się normalnie żyć, i sprzątnąć i ugotować i coś tam jeszcze.---------- Dopisano o 10:37 ---------- Poprzedni post napisano o 10:33 ---------- Cytat:
wszystko to co kluski lubią najbardziej- nqjpierw ruskie teraz krokiety i to wege uważaj bo wsiądę kiedyś w pociąg i zanim się obejrzysz będziesz miała jeszcze jedną mordę do wykarmienia ![]() A sen? Fajnie, że mała Ci się śni, zazdroszczę też bym chciała.W ogóle Migotka nam chyba gdzieś zwiała. ---------- Dopisano o 10:38 ---------- Poprzedni post napisano o 10:37 ---------- Aha, dziś zaczynam....36tc. Ja ☠☠☠☠☠☠☠ę...
24.09.2011 ![]() II kreski - 09.05.2013 23.12.2013 o godz. 2:35 urodziła się Hania ![]() Pyza dorasta |
|
|
|
|
#773 |
|
Raczkowanie
|
Kluska to już bliżej niż dalej
ja urodziłam w 39 tygodniu. Spakowana juz?
|
|
|
|
#774 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
wrzuciłam do torby wszystkie higieniczne rzeczy, brakuje tego wszystkiego co trzeba uprasować. Hani pranie skończę dziś i myślę czy by nie namówić tżta na prasowanie bo ja tak nie znoszę, że aż czarno to widzę ![]() Najgorsze dla mnie jest, że nie mam gotowego pokoju żadne zasłonki mi się nie podobają, muszę jakiś klosz też kupić i zawieźć dywan do prania. Łóżeczko będzie za ok 2 tyg dopiero
24.09.2011 ![]() II kreski - 09.05.2013 23.12.2013 o godz. 2:35 urodziła się Hania ![]() Pyza dorasta |
|
|
|
|
#775 |
|
Zakorzenienie
|
tez sie ciesze ze dobrze sie czuje,jkabymw ciazy nie była, nie no wiadomo skarpetki ciezko mis ie zakłada, paznokcie ciezko obcina, zaczynam miec problem z depilacja i ostatnio sie goliłam na wizyte a tak to juz mi isę nie chce
a tz dzis mi zrobił karmink dla ptaszków, sliczny jest!!! i wogóel jest milutki, ty nie rób,idz sie połóż,odpocznij, chyba dlatego ze mu wczoraj powiedziałąm o tych skurczach i sie chyba przestraszył bo mówił ze za 2,5 tyg wizyta i dobrze bo powiesz o tych skurczach itp. aga krokiety!!!mniam! ja wczoraj zrobiłam karkówke i tz tak ja chwalił ze ho ho, az miło, a dzis tylko musze tłuszcz stopic i miesko pieke.i dalej leze, no mzoe jeszcze okna w kuchni umyje bo nawet w miare ciepło, 5 na plusie a okno ju zmasakra takie brudne,ale to tylko szyby na szybko przelece. wybralimsy imię, bedzie Lenka!
|
#776 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Zapraszam do kuchni masteragabiszefa. Robię pierwszy raz, pracuje nad cienkim ciastem. No już ostatni mi został do zawinięcia i biorę się za kuraka. Dziś lecę fastfoodowo, pierś w przyprawie gyros kebab, fryty i surówka z pekińskiej. ---------- Dopisano o 11:30 ---------- Poprzedni post napisano o 11:27 ---------- Cytat:
no jestem za, a nawet przeciw
|
|
#777 |
|
Zakorzenienie
|
klusiu zdazysz wszytsko ogarnac,ja bym sie cieszyła 36 tyg,bo ciagle mam wizje wczesniejszego porodu i chce dotrwac hcociaz do tego 36 tc,a to jeszcze 10 przede mna.
wogóle wczoraj czytałam o spzitalu w któym chce rodzic, i masakra, takie złe opinie, juz nie mówie tylko o złej opiece,a le co najgorsze to ze nie pomagaja po porodzie, ró se co chcesz, zero smoczka, zero sztucznego karmienia, i zero odwiedzajacych, no niby jest pokoik odwiedzin ale po porodzie przydałby sie maz czy ktos bliski kto pomógłby sie wykapac, dziecko przewina, pomóc wstac a tam nie wolno, i zastanawiam sie czy nie rodzic tam gdzie siostra, spzital malutki, no stary juz ale po remoncie, kobitek mało, kazdy przy tobie skacze jak moze,poporodzie zajma sie dzieckiem i rodzina moze wejsc, pomóc, nikt nie robi problemu.
|
#778 | ||
|
Zakorzenienie
|
Mysiu u ciebie też niedługo bedą 2 kreseczki
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Już niedługo i możesz rodzić
Życie jest po to aby walczyć. Gdy upadniemy trzeba powstać z honorem i nie poddawać się,chociaż zabrakłoby sił na dalszą walkę. Zawsze istnieje inne rozwiązanie, nadzieja która trwa zawsze. Domiś-30.12.13 godz 11:05 Dnia 25.04.12 - 8 tydzień Aniołek |
||
|
|
|
#779 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Aktualnie mam kryzys. I to nie z powodu Waszych ciąż, bo one mnie strasznie ciesz i przezywam to z Wami. Ale z powodu tego, że nam nie wychodzi. I kiedy dowiaduje się , że któraś z Was ma II to jestem naprawdę szczęśliwa razem z Wami ale z drugiej strony cholernie mi ciężko i źle. Co do pogrubionego to masz racje
|
|
#780 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:34.

nawet nie wiedziałam, że tam może coś drętwieć
a rwa mi wchodzi pod łopatkę jak siedzę dłużej niż 30min- w samochodzie czy na krześle jak mam proste plecy. Na angielskim przekichane. I od kilku dni wieczorem już się niemal czołgam po domu, np przed chwilą już się kładłam a zapomniałam tableta z kuchni i jak po niego doszłam musiałam się zatrzymać posapać i odpocząć. To totalnie do mnie nie podobne, dlatego tak przeżywam..
dezwij się kochana 

czekamy na mysię 

pij, pal, korzystaj póki możesz
wrzuciłam do torby wszystkie higieniczne rzeczy, brakuje tego wszystkiego co trzeba uprasować. Hani pranie skończę dziś i myślę czy by nie namówić tżta na prasowanie bo ja tak nie znoszę, że aż czarno to widzę 
żadne zasłonki mi się nie podobają, muszę jakiś klosz też kupić i zawieźć dywan do prania. Łóżeczko będzie za ok 2 tyg dopiero