Jak ten czas szybko leci, już czujemy ruchy Naszych dzieci. Mamusie maj-czerwiec 2014 - Strona 110 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-12-03, 11:47   #3271
Ramona_85
Zakorzenienie

Dot.: Jak ten czas szybko leci, już czujemy ruchy Naszych dzieci. Mamusie maj-czerwie

Cytat:
Napisane przez asiulka_22 Pokaż wiadomość
tak wogóle to witam się w 17 TYGODNIU ( 16 tydz, o dni )
gratulacje
Ramona_85 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-03, 11:49   #3272
asiulka_22
Zakorzenienie

Dot.: Jak ten czas szybko leci, już czujemy ruchy Naszych dzieci. Mamusie maj-czerwie

kasian86 >> strasznie czas leci, ani się obejrzymy a już będzie wiosna... i maj
i pamiętam jak jeszcze niedawno trafiłam na nasz wątek...a tu juz 17 tydz.
asiulka_22 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-03, 11:51   #3273
madziuuula
Zakorzenienie

GG do madziuuula

Cytat:
Napisane przez Magdi555 Pokaż wiadomość
Pytanko mam Chcę Mężowi na gwiazdę zakupić golarkę elektryczną. Mąż ma bardzo twardy zarost i delikatną cerę. Zastanawiam się nad tą Braun CoolTec...tylko trochę droga Wasi Mężowie używają takich golarek? Możecie coś polecić? Golarka będzie używana codziennie Będę wdzięczna za każdą opinię
Mój ma braun serie3 i zadowolony, ale pisały już dziewczyny że sa lepsze Też ma delikatną skórę, dlatego poprzednio na nim testowałam kosmetyki przed porodem

Cytat:
Napisane przez kasian86 Pokaż wiadomość
Ja moze nie mam zadyszki, ale forma zdecydowanie duzo gorsza niz przed ciaza, gdzie chodzilam na prawie 3 godziny na spacery, teraz po godzinie wymiekam i mi sie nie chce, ale no pogoda tez jest inna i te ciuchy zimowe ciezkie tez robia swoje - tak to sobie tlumacze
Kurczę, a ja jeszcze po 3 h łażę, musze ograniczyć bo zimno ale mały niezbyt chętny do skracania spacerków

Cytat:
Napisane przez VwVampirka Pokaż wiadomość
A to ja mam tak samo. Pierwsze ruchy poczułam dość dawno, a powtórka była tylko kilka razy... i też co kilka dni... czekam na te porządne kopniaki, by w końcu czuć dzidzię...
Taaa a potem tak będzie kopać, że ustać się nie da, wiec nie ma co narzekać
Kciuki za dziś

Cytat:
Napisane przez sylvuniaa84 Pokaż wiadomość
A teraz dziewczyny proszę was o kciuki bo ide do szkoły na rozmowę z dyrektorka córki.wcziraj nauczycielka ja przy części klasiy nazwała ,,klamczucha"" tak byc nie powinno bo to ja poszłam z problemem a ona na dziecku sie wyladowuje.Ja tego tak nie zostawię.
Powodzenia Co za babsztyl, jak tak można na dziecku się odgrywać

Mała byliśmy u Sarapa w Centrum Ginekologiczo Położniczym na Kurpińskiego Się zdziwiłam, że tak mało wziął

Wymyśliłam prezent na Gwiazdkę dla Tżta - kupię mu klawiaturę do tv, bo mi sie przyda Tylko czekam na kasiorkę . . .

[COLOR=Green]Nasza wielka miłość na maleńkich nóżkach
Marianek i Rysiu
madziuuula jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-03, 11:52   #3274
asiulka_22
Zakorzenienie

OK, ja uciekam, zaglądne po południu, papapa
asiulka_22 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-03, 11:53   #3275
Nikii89
Zakorzenienie

Sylvunia za rozmowę . Nie fajnie się ta nauczycielka zachowuje ;/

Kasian Ty pisz scenariusze

Dokonałam dzisiaj odkrycia !! A mianowicie że Oskar ma już obie 5-ki na dole . Jestem w szoku bo nawet nie zauważyłam kiedy mu wyszły. Tak więc stan zębów Oskara to 18 .
Od razu obejrzałam górę ale tam tylko jakby dziąsełka jaśniejsze.
Więc może to powód częstych pobudek w nocy i tego częstego jedzenia Jakaś potrzeba ssania. Chociaż specjalnie marudny to on nie był.

Oby drugie dziecko mi tak ładnie i bezboleśnie ząbkowało
Stary 2013-12-03, 12:03   #3276
kasian86
Zakorzenienie

GG do kasian86

Cytat:
to drogo, ja mam ten komfort że ta hurtownia jest u mnie w mieście i odbieram sobie osobiście.
/ a przesyłke maja za 8 zł / - to jak bys w przyszłości zamawiała to mają taniej. http://cocolita.pl/
ale w sklepie ten podkłąd kosztuj ok 60 zł więc masakra :/
ja sobie jeszzce przed świetami zamówie u nich palteke cieni / podróbka Urban Decay NAKED/ http://cocolita.pl/mua_eye_palette_h...and_earth.html
http://www.youtube.com/watch?v=7TxxhRrSLR8
O to masz super, dzieki za namiar u mnie w miescinie nie ma szans na takie "luksusowe" produkty

Cytat:
Napisane przez madziuuula Pokaż wiadomość
Mój ma braun serie3 i zadowolony, ale pisały już dziewczyny że sa lepsze Też ma delikatną skórę, dlatego poprzednio na nim testowałam kosmetyki przed porodem

Kurczę, a ja jeszcze po 3 h łażę, musze ograniczyć bo zimno ale mały niezbyt chętny do skracania spacerków

Taaa a potem tak będzie kopać, że ustać się nie da, wiec nie ma co narzekać
Kciuki za dziś

Powodzenia Co za babsztyl, jak tak można na dziecku się odgrywać

Mała byliśmy u Sarapa w Centrum Ginekologiczo Położniczym na Kurpińskiego Się zdziwiłam, że tak mało wziął

Wymyśliłam prezent na Gwiazdkę dla Tżta - kupię mu klawiaturę do tv, bo mi sie przyda Tylko czekam na kasiorkę . . .
No ale Wy pieszo to ilosciowo km pewnie wyjda tyle samo bo ja prawie biegam z tym wozkiem ale skoro Oli lubi to po co skracac? Dzien przynajmniej tak szybciej minie

Fajny prezent, my chyba sobie nic nie kupujemy w tym roku

Cytat:
Napisane przez Nikii89 Pokaż wiadomość

Dokonałam dzisiaj odkrycia !! A mianowicie że Oskar ma już obie 5-ki na dole . Jestem w szoku bo nawet nie zauważyłam kiedy mu wyszły. Tak więc stan zębów Oskara to 18 .
Więc może to powód częstych pobudek w nocy i tego częstego jedzenia Jakaś potrzeba ssania. Chociaż specjalnie marudny to on nie był.

No moj maz tez mowi zebym zaczela pisac scenariusze albo ksiazki ale to trudniej juz nie no mam chyba zbyt ubogie slownictwo na takie rzeczy, ale pomysly moge sprzedawac

Ja przedwczoraj sie kapnelam ze Hani wyszly gorne 4ki ale z nas spostrzegawcze matki gratulacje dla Oskara, uzebienie ma juz wspaniale

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
kasian86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-03, 12:09   #3277
kasiab91
Zakorzenienie

Wróciłam z zakupów, ale fajnie rześko tak na dworze

kasian- Ty musisz to zacząc spisywac koniecznie!! Jakbyś wydała książkę to byłabym Twoją wielką fanką. Przeczytalam posta o śnie jednym tchem

asiulka - gratki nowego tygodnia

Ja wczoraj zaczęłam... 18 Jak to leci szybko, chyba za szybko nawet...

Niki - tak bym wszamała jarzyną, ale mój mężulek nie przełknie Muszę się kapuśniakiem pocieszyc w dniu dzisiejszym i żeberkiem z cebulką. Dla męża kotleta z piersi ubije Chyba, że teściowa coś podrzuci
MAMA- 03.05.2014
http://www.suwaczki.com/tickers/ex2btv73n5x6okj5.png

kasiab91 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-03, 12:12   #3278
pomarancza24
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez anulka3999 Pokaż wiadomość
współczuję nieudanego kolorku, pewnie żałujesz teraz, że poświęciłaś swój naturalny kolor.
Ja mam swój naturalny również i jestem bardzo zadowolona, zapuszczałam dość długo.

już ktoś wspomnial, ale o farbowaniu tez jest przesad

poważnie ?

moje gratulacj

niexle, ale sie uśmiałam od rana )

Madziuuula gratulacje synka

A ja mam spadek formy od kilku dni o z łózka bym nie wychodziła, zmeczenie materialu.Jakoś u mnie na odwrót niz piszą ze w 2 trymestrze kobieta lepiej sie czuje. Czy to możliwe ???

A i mam pytanie, czy któraś z Was również ma zadyszki i chodzić długo nie moze? tak mnie to meczy, sama na zakupy isc nie mogę bo sie boje :mój gin mówi ze to poczatek ciazy a ja mam już takie dolegliwosc? to dziwne?
Ja przed ciąża mogłam ćwiczyć godzinę i było ok a teraz spacer szybszy i po 10 min mam zadyszke

Cytat:
Tyle sie nacytowalam,naodpowiadala m a na końcu mi wyskoczyło ze za duzo obrazków w tekście i nie wysłało sie buuuu juz drugi raz tego nie ogarne za duzo piszecie....

Wiec napisze ogólnie
Gratuluje radosnch nowin,córeczek i synusiow
Bardzo sie cieszę ze wszystko ok z dzidziusiami.Gratuluje wszystkim udanych wizyt.
co do prezentów to ja jestem daleko w tyle.oj bardzo daleko.

A teraz dziewczyny proszę was o kciuki bo ide do szkoły na rozmowę z dyrektorka córki.wcziraj nauczycielka ja przy części klasiy nazwała ,,klamczucha"" tak byc nie powinno bo to ja poszłam z problemem a ona na dziecku sie wyladowuje.Ja tego tak nie zostawię.

Ale nauczycielka, zrób z tym porządek

Cos mnie głowa ćmi...
pomarancza24 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-03, 12:14   #3279
lolitka888
Rozeznanie

I dupa
Hemoglobina i hematokryt jeszcze niższy niż ostatnio
zmieniłam już tabletki co mają 60mg żelaza,bo wcześniejsze miały 28 mg i to i tak nic nie dało,ani soki z buraków..
a po tabletkach z zelazem 105mg mam mega rozwolnienia,więc nie biore ich.
Smutno mi..
lolitka888 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-03, 12:18   #3280
kasiab91
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez lolitka888 Pokaż wiadomość
I dupa
zmieniłam już tabletki co mają 60mg żelaza,bo wcześniejsze miały 28 mg i to i tak nic nie dało,ani soki z buraków..
Smutno mi..
tak na poprawę humorku
Nie martw się, będzie dobrze
MAMA- 03.05.2014

Stary 2013-12-03, 12:24   #3281
kasian86
Zakorzenienie

GG do kasian86

Cytat:
Napisane przez kasiab91 Pokaż wiadomość
Wróciłam z zakupów, ale fajnie rześko tak na dworze

kasian- Ty musisz to zacząc spisywac koniecznie!! Jakbyś wydała książkę to byłabym Twoją wielką fanką. Przeczytalam posta o śnie jednym tchem

asiulka - gratki nowego tygodnia

Ja wczoraj zaczęłam... 18 Jak to leci szybko, chyba za szybko nawet...

Niki - tak bym wszamała jarzyną, ale mój mężulek nie przełknie Muszę się kapuśniakiem pocieszyc w dniu dzisiejszym i żeberkiem z cebulką. Dla męża kotleta z piersi ubije Chyba, że teściowa coś podrzuci
Ehehe no dzieki Kasiu mnie zastanawia skad sie biora w glowie takie konkrety jak np nazwisko bohatera moze to cos oznacza
Kiedys mi sie snil potwor ktory porywal dzieki i sie nazywal ottawan. Jak potem sprawdzilam ottawan to zespol, ktory wykonuje ta piosenke "hands up, baby hands up..." musze poszukac w google Rogera Elway

Cytat:
I dupa
Smutno mi..

To kijowo kiedy bedziesz to mogla skonsultowac z lekarzem?

kasian86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-03, 12:31   #3282
lolitka888
Rozeznanie

Cytat:
tak na poprawę humorku
Nie martw się, będzie dobrze

Cytat:
Napisane przez kasian86 Pokaż wiadomość

To kijowo kiedy bedziesz to mogla skonsultowac z lekarzem?

W przyszłym tyg.
Hemoglobine mam 11,7 a mialam 12,3 (norma jest od 12)
a Hematokryt mam 33,2 a miałam 34 (norma jest od 37)
Erytocyty też troszke spadły..
Wiadomo,nie są to normy dla kobiet w ciąży.
Nie martwie sie jeszcze jakoś mocno,ale po prostu mi smutno bo się rozczarowałam..Myślałam ,że choć ciutke będzie lepiej po tych sokach i w ogóle..
Stary 2013-12-03, 12:33   #3283
martuszka0
Rozeznanie

Cytat:
I dupa
Smutno mi..
ciekawe co lekarz Ci poradzi... mam nadzieję, że już następne wyniki będą ok

kasian86 może Ty powinnaś spisywać te sny swoje i jakiś film ciekawy powstanie takie sny są niesamowite hehe ja też czasem mam takie bzdurne, że nie wiadomo skąd to się bierze

asiulka też czasem zamawiam z cocolity koleżanka z pracy mi pokazała stronkę

ja dziś po pracy mykam na zakupy, chcę kupić mężowi prezent i zobaczyć te spodnie ciążowe...

Edytowane przez martuszka0
Czas edycji: 2013-12-03 o 12:36
martuszka0 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-03, 12:36   #3284
Seleniti
Zadomowienie

Kasian to super sen mialaś

Lolitko Kochana mnie też spadł hematokryt i erytrocyty, z tym że żelazo mam w normie a powiedz robilas badania na poziom żelaza? Bo czytałam że hematokryt w ciąży spada i najniższą wartość osiąga w chyba 30 tygodniu ciąży,

Seleniti jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-03, 12:39   #3285
Nikii89
Zakorzenienie

Kasian bo gdy dziecko nie marudzi i płacze to ciężko się zorientować Tym bardziej że u Nas był długi czas spokój bo Oskar już jak miał 13m to miał 16zębów.
No i brawa dla Hani za 4-ki

Kasiab to widze że Twój mąż wybredny Mój tylko nie tknie się owoców morza, flaków, ozorków itp. W sumie ja też

Lolitka może lekarz coś na to zaradzi

Oskar śpi , jeszcze trochę i idę drugie danie robić i ogarniać kuchnię cz.II :P
Stary 2013-12-03, 12:41   #3286
lolitka888
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Seleniti Pokaż wiadomość
Kasian to super sen mialaś

Lolitko Kochana mnie też spadł hematokryt i erytrocyty, z tym że żelazo mam w normie a powiedz robilas badania na poziom żelaza? Bo czytałam że hematokryt w ciąży spada i najniższą wartość osiąga w chyba 30 tygodniu ciąży,

Właśnie głupia nie zrobiłam.. zrobie w przyszłym tygodniu w takim raziemoże faktycznie żelazo mam w normie.Dzięki za info i pomysł.Czasem człowiek na takie banały nie wpadnie
Stary 2013-12-03, 12:44   #3287
Seleniti
Zadomowienie

Lolitko no to w takim razie się nie przejmuj zrobisz badania i pewnie wyjdzie wszystko w porzadku po takim dbaniu o siebie

Seleniti jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-03, 12:45   #3288
ilkas
BAN stały

Asiulka_22 Twoje tańczące banany i mikołaje jakoś tak mnie pozytywnie nastroiły hahaha No i za 17 tydzień

A ja chcę już jutro i wizytę i podejrzeć kto tam u mnie w brzuszku siedzi

Pisałyście o ząbkach. Mila długo była szczerbata Dopiero miesiąc temu wyszedł jej pierwszy ząbek. A teraz nagle idą 3 naraz Ale o dziwo póki co oznak cierpienia nie widzę
ilkas jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-03, 12:47   #3289
kasiab91
Zakorzenienie

Cytat:
Kasian bo gdy dziecko nie marudzi i płacze to ciężko się zorientować Tym bardziej że u Nas był długi czas spokój bo Oskar już jak miał 13m to miał 16zębów.
No i brawa dla Hani za 4-ki

Kasiab to widze że Twój mąż wybredny Mój tylko nie tknie się owoców morza, flaków, ozorków itp. W sumie ja też

Lolitka może lekarz coś na to zaradzi

Oskar śpi , jeszcze trochę i idę drugie danie robić i ogarniać kuchnię cz.II :P
Oj tak kochana wybredny strasznie, ale to mamusia go przyzwyczaiła, że on skrzydełka nie obgryzie Jak idziemy do KFC to ja za niego dojadam Żeberka też nie zje bo kości są... Na początku było ok, ale teraz jak mi się pomysły kończą to zrobiłabym żeberko czy coś... A już zapowiedziałam, że mielonych co drugi dzień nie będzie bo ja nienawidzę się w mięsie mielonym babrac W ogóle od kiedy jestem w ciąży surowe mięso mnie brzydzi...

---------- Dopisano o 12:47 ---------- Poprzedni post napisano o 12:45 ----------

Cytat:
Napisane przez ilkas Pokaż wiadomość
Asiulka_22 Twoje tańczące banany i mikołaje jakoś tak mnie pozytywnie nastroiły hahaha No i za 17 tydzień

A ja chcę już jutro i wizytę i podejrzeć kto tam u mnie w brzuszku siedzi

Pisałyście o ząbkach. Mila długo była szczerbata Dopiero miesiąc temu wyszedł jej pierwszy ząbek. A teraz nagle idą 3 naraz Ale o dziwo póki co oznak cierpienia nie widzę
No jak to co?? U Ciebie kochana to ja już dawno wywróżyłam chłopaka
MAMA- 03.05.2014

Stary 2013-12-03, 12:49   #3290
ilkas
BAN stały

Cytat:
No jak to co?? U Ciebie kochana to ja już dawno wywróżyłam chłopaka
ahhh no tak!!! o ja gupia..zapomniałam to jutro Ci powiem czy możesz otwierać gabinet... bo wiesz, za wróżenie można niezłą kasę brać hahaha

Edytowane przez ilkas
Czas edycji: 2013-12-03 o 12:51
Stary 2013-12-03, 12:53   #3291
Nikii89
Zakorzenienie

Ilkas to Oskarowi pierwsze 2 wyszły jak miał 4,5m potem ok 2 m spokoju i szło 6 na raz potem przerwa i prawie 8 na raz. Ale na szczęście zawsze tylko kończyło się na częstych pobudkach nocnych . I się teraz dziwię dlaczego ja tego nie skojarzyłam teraz

---------- Dopisano o 12:53 ---------- Poprzedni post napisano o 12:52 ----------

To ja Aldrin wywrózyłam chłopaka Aldrin kiedy się dowiemy czy mam rację ? :P
Stary 2013-12-03, 12:57   #3292
Aldrin
Zakorzenienie

Cytat:
Ilkas to Oskarowi pierwsze 2 wyszły jak miał 4,5m potem ok 2 m spokoju i szło 6 na raz potem przerwa i prawie 8 na raz. Ale na szczęście zawsze tylko kończyło się na częstych pobudkach nocnych . I się teraz dziwię dlaczego ja tego nie skojarzyłam teraz

---------- Dopisano o 12:53 ---------- Poprzedni post napisano o 12:52 ----------

To ja Aldrin wywrózyłam chłopaka Aldrin kiedy się dowiemy czy mam rację ? :P
No tak wywróżyłaś oby jak najszybciej, kolejna wizyta 20 grudzień, będę wtedy w 16 tygodniu i 2 dniu, ciekawe czy coś się zobaczy a jak nie to trzeba czekać do połówkowych w styczniu
Stary 2013-12-03, 13:03   #3293
carolyna86
Zakorzenienie

Cytat:
Ja na szybko z wieściami - rosnie zdrowy chłopak w brzusiu
Wszystko lekarz zbadał, bardzo sypmatyczny, wszystko opowiadał super wizyta Wymiary idealne wg om 19tydzien leci
No kurcze tylko żałuję że miny Tżta tym razem nie widziałam
gratuluję drugiego synka
Cytat:
Napisane przez JJJustynAAA Pokaż wiadomość
1) Poza tym śniło mi się że dziś byłam mordercą zabiłam 2 osoby i próbowałam się ukrywać - ostatnio mam masakrę nie sny

2) Ja miałam dziś mega ciężki dzień... Czasem mi się marzy pójść na l4... ech

3) I jeszcze raz dziękuje za głosy
ad.1 pif paf

ad.2 a co cię wzbrania

ad.3 nie ma za co a w ogóle ile tych głosów potrzebujesz jeszcze żeby wygrać
Cytat:
a poniżej kilka ciuszków
1. niebieski pajac 1 zł
2. różowe portaski (1 zł) + koszulka Hello Kity 1 zł
3. szare I LOVE / udało mi się znależc mame i tete wśród sterty śpiochów/
5. niebieski mięciutki gruby pajac 10 zł
jejq, jak ja ci zazdroszczę tych SH - CIUSZKI UROCZE
Cytat:
Wklejam dziś, bo Tż mi wlazł do łazienki Dostaliśmy 17 zdjeć w szoku jestem! No ale wklejam 3, bo reszta to same kości, mózg, serducho Buziol wyszedł brzydko bo się zasłaniał, a ta nóżka jest, tylko na zdjeciu znikła Widzę co dzidzi ma przy szyi ale bałam sie spytać czy owinięta, zresztą wiem że to nic nie znaczy
pięknie wszystko widać, a to coś na 3 zdjęciu, tam gdzie są strzałeczki, to to jest fifolek
Cytat:
Napisane przez anulka3999 Pokaż wiadomość
A i mam pytanie, czy któraś z Was również ma zadyszki i chodzić długo nie moze? tak mnie to meczy, sama na zakupy isc nie mogę bo sie boje mój gin mówi ze to poczatek ciazy a ja mam już takie dolegliwosc? to dziwne?
ja mam wchodzę po schodach na drugie piętro i czasem tylko sapię, a czasem zmieniam kolorki na buzi bo mi słabo i kręci się w główce
Cytat:
Co dziś na obiad robicie? U mnie chyba kapuśniak, a na drugie nie wiem
u mnie rosół z kaczki - dojadam z niedzieli, mama chciała już wylać, bo jedna porcja została, ale ja jej zakazałam bo uwielbiam
Cytat:
Napisane przez Magdi555 Pokaż wiadomość
Pytanko mam Chcę Mężowi na gwiazdę zakupić golarkę elektryczną. Mąż ma bardzo twardy zarost i delikatną cerę. Zastanawiam się nad tą Braun CoolTec...tylko trochę droga Wasi Mężowie używają takich golarek? Możecie coś polecić? Golarka będzie używana codziennie Będę wdzięczna za każdą opinię
mój sobie w zeszłym miesiącu kupił taką http://www.euro.com.pl/golarki/zelmer-sh1610.bhtml i jest bardzo zadowolony wcześniej miał (przez 5 lat) taką Phillipsa z potrójnymi głowicami - też mu dobrze służyła ale mu się przez taki okres ostrza stępiły. Dla niego ważnym aspektem w golarce był trymer

carolyna86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-03, 13:21   #3294
kasiab91
Zakorzenienie

Cytat:
ahhh no tak!!! o ja gupia..zapomniałam to jutro Ci powiem czy możesz otwierać gabinet... bo wiesz, za wróżenie można niezłą kasę brać hahaha
Spoko Kieydś moje przeczucia mnie nie zawodziły
Muszę się do dziadka wybrac, dziś kończy 82 lata Kochany człowiek... Płakał jak się wyprowadzałam z domu, bo ja jego oczko w głowie
MAMA- 03.05.2014

Stary 2013-12-03, 13:23   #3295
gosius91
Zakorzenienie

Cześć..

Zaręczyny 19.05.2012
Ślub 08.06.2013

Milenka - 15.04.2014
(tp. 07.05.2014)

Cieszmy się z małych rzeczy, bo wzór na szczęście w nich zapisany jest!
gosius91 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-03, 13:23   #3296
sylvuniaa84
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Ramona_85 Pokaż wiadomość
gratulacje
Cytat:

moja tez zabkowania cięzko nie przechodziła grati zabeczków za nie długo zaczna wypadać hehe i bedziesz sie bawić w wrózke zębuszke

Cytat:
Napisane przez pomarancza24 Pokaż wiadomość

Ja przed ciąża mogłam ćwiczyć godzinę i było ok a teraz spacer szybszy i po 10 min mam zadyszke

Ale nauczycielka, zrób z tym porządek

Cos mnie głowa ćmi...
zrobiłam porządek,mam nadzieje ze wiecej nie bede sie musiała fatygować w tej sprawie.A jak jeszcze raz publicznie mi córe obrazi to

Cytat:
I dupa
Smutno mi..
będzie dobrze,musi byc.. nie zamartwiaj sie

Cytat:
może mi ktoś wywrózy co będę miała?? hymmm ?

Po wizycie w szkole ok,wyjasniłam dyrce o co mi chodzi,chce aby dziecka sie nie czepiała pani o to że mama cos tam zgłosiła.Bo przeciez problemy trzeba zgłaszac,tyle sie o tym mowi teraz.
Stary 2013-12-03, 13:24   #3297
gosius91
Zakorzenienie

Dzisiaj mam równe 18tyg.

Zaręczyny 19.05.2012
Ślub 08.06.2013

Milenka - 15.04.2014
(tp. 07.05.2014)

Stary 2013-12-03, 13:25   #3298
carolyna86
Zakorzenienie

Cytat:
co za wredne babsko - odgrywa się na biednej uczennicy - tak nie powinno być
Cytat:
aaa, to widzę że podobna taktyka do mojego taty: on kazał mamie na święta zamówił tv do sypialni - sam też będzie korzystał
Cytat:
W przyszłym tyg.
Hemoglobine mam 11,7 a mialam 12,3 (norma jest od 12)
a Hematokryt mam 33,2 a miałam 34 (norma jest od 37)
Erytocyty też troszke spadły..
Wiadomo,nie są to normy dla kobiet w ciąży.
Nie martwie sie jeszcze jakoś mocno,ale po prostu mi smutno bo się rozczarowałam..Myślałam ,że choć ciutke będzie lepiej po tych sokach i w ogóle..
hemoglobina w ciąży: 11,5 - 13,5
a hematokryt spadek o 4-7%
myślę że nie masz się czym martwić

a co do wróżenia to chyba lolitka mi kiedyś (jeszcze na poprzednim wątku) gratulowała synka - ciekawe czy na połówkowym się sprawdzi

Edytowane przez carolyna86
Czas edycji: 2013-12-03 o 13:27
carolyna86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-03, 13:28   #3299
gosius91
Zakorzenienie

Strasznie mnie boli głowa dzisiaj

---------- Dopisano o 13:28 ---------- Poprzedni post napisano o 13:26 ----------

Ja tez bym chciała wiedziec co bedziemy mieli - corke czy syna

buuuuu mam jakis zły dzien, baaaardzo zły dzien ;(

Zaręczyny 19.05.2012
Ślub 08.06.2013

Milenka - 15.04.2014
(tp. 07.05.2014)

Stary 2013-12-03, 13:35   #3300
ilkas
BAN stały

Nikii89 8 na raz? Omg a ja myślałam, że 3 to dużo

Gosius91 co się dzieje, że zły dzień ?

A co do bólu głowy..to ostatnio sporo o tym piszecie..i powiem Wam, że mnie też od kilku dni boli codziennie, co jest dla mnie nowością, bo poza ciążą praktycznie głowa mnie nigdy nie boli. Ja jak już muszę to ratuję się apapem.
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości