Rozstanie z facetem XXVIII - Strona 137 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Intymnie

Notka

Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-12-02, 17:23   #4081
ineska1986
Rozeznanie

GG do ineska1986
Dot.: Rozstanie z facetem XXVIII

Eh nie daje rady bez niego, wiem ze mnie jkocha ja go tez;/
Ale zaprosil sobie do domu w nocy inna a mi powiedzial ze jest w pracy. Dziewczyna twierdzi ze sie przespali on ze nie, nie wiem w co wierzyc, widzialam sms jakie jej pisal;/ masakra. Nie wiem co robic z soba;/
Stary 2013-12-02, 17:29   #4082
201607040946
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez ineska1986 Pokaż wiadomość
Ale zaprosil sobie do domu w nocy inna a mi powiedzial ze jest w pracy. Dziewczyna twierdzi ze sie przespali on ze nie, nie wiem w co wierzyc, widzialam sms jakie jej pisal;/ masakra. Nie wiem co robic z soba;/
A jak myślisz?
201607040946 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-02, 17:31   #4083
elvegirl
po drugiej stronie szafy

Cytat:
Ta, bardzo kocha i bardzo ciekawie miłość okazuje. Normalnie miłość jedyna w swoim rodzaju
Miał udowodnić że seksu nie było - zrobił to?
Stary 2013-12-02, 17:44   #4084
JulianeLove
Raczkowanie

Cytat:
Dać drugą szansę?
nie wchodzi się do tej samej rzeki dwa razy wyszły na wierzch brudy, spał z inną więc teraz chce Cię tylko udobruchać i uśpić Twoją czujność, to nie jest miłość, jeśli ktoś kocha to nie zdradza, taki ot mój skromny wniosek.
Stary 2013-12-02, 17:59   #4085
nadi83
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez kaguya Pokaż wiadomość
Ja zawsze miałam problemy z libido (chcicę miałam, a faceta brak), a teraz... -200%
Ja nawet próbując być z P. dla seksu spotkałam kilku facetów, cudownych, fajnych, troskliwych, oddanych, ale... właśnie, to nie TO. nie ma iskry.
No to czekam i szukam dalej
Pomocy, ja nie wiem co robić: ten poznany po rozstaniu niby jest miły, wartościowy, sympatyczny, itp. ale ja nie czuje chemii, to nie TO. W dodatku mimo iż jest przystojny to jakoś nie pociąga mnie fizycznie (jest tez dość wycofany i zachowawczy jeśli o te sprawy chodzi), myśl o pocałunku z nim mnie jakoś jakby obrzydza, a jego dotyk mnie irytuje, bo przypomina mi sie od razu były. Nie wiem, czy tak będzie zawsze? Zerwać tą znajomość? A może zacisnąć zęby, pzreczekac mając nadzieję, ze kiedyś coś więcej do niego poczuję? Nie chcę go zwodzić, tak jak mój były mnie, a po kilku miesiącach oświadczyć mu że jednak go nie kocham Mam wrażenie, ze ja w tej relacji jestem takim moim byłym Dosłownie psuje jak ulał - czyżby to karma???
nadi83 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-02, 18:03   #4086
201607040946
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez nadi83 Pokaż wiadomość
Pomocy, ja nie wiem co robić: ten poznany po rozstaniu niby jest miły, wartościowy, sympatyczny, itp. ale ja nie czuje chemii, to nie TO. W dodatku mimo iż jest przystojny to jakoś nie pociąga mnie fizycznie (jest tez dość wycofany i zachowawczy jeśli o te sprawy chodzi), myśl o pocałunku z nim mnie jakoś jakby obrzydza, a jego dotyk mnie irytuje, bo przypomina mi sie od razu były. Nie wiem, czy tak będzie zawsze? Zerwać tą znajomość? A może zacisnąć zęby, pzreczekac mając nadzieję, ze kiedyś coś więcej do niego poczuję? Nie chcę go zwodzić, tak jak mój były mnie, a po kilku miesiącach oświadczyć mu że jednak go nie kocham Mam wrażenie, ze ja w tej relacji jestem takim moim byłym Dosłownie psuje jak ulał - czyżby to karma???
Po co być z kimś na siłę, skoro czujesz, że to nie to?
Stary 2013-12-02, 18:11   #4087
Weronka9292
Raczkowanie

Mogę podpisać się pod tym co pisze większość z Was "zaleczonych" - jest dobrze, jest fajnie, mam swoje życie, rodzinę, przyjaciół, szkołę...ale brakuje jednego puzla do tej układanki Wiadomo jakiego...

Ostatnio doszłam do wniosku, że mam w życiu wszystko oprócz sporych pieniędzy, płaskiego brzucha i kochanego faceta u boku
Sama już nie wiem, może jestem szczęściarą ale źle to odbieram? ;>
Weronka9292 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-02, 18:17   #4088
nnatalkaa89
Zadomowienie

Ja to od soboty mam aparat na zębach i niestety trochę seplenię przez niego, więc mam małe szanse u facetów jak na razie.
Samej mi jak na razie jest dobrze, przestałam się już rozczulać i nie płaczę wieczorami. Wiadomo, w myślach czasem przychodzi do mnie, ale daję radę !! no czasem brakuje takiej bliskiej osoby, do przytulenia i zapomnienia przy niej o całym świecie, ale każda tak z nas ma
ajjj rozmarzyłam się....

Pendulum - 30.11.2013r.-14.02.2015r.
Górny łuk - 25.10.2014r.
Dolny łuk - 17.01.2015r.
Zdjęty aparat - 09.06.2018r.
nnatalkaa89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-02, 18:18   #4089
nadi83
Rozeznanie

Cytat:
Po co być z kimś na siłę, skoro czujesz, że to nie to?
Fakt, tylko może to ja jestem tak negatywnie nastawiona (nieświadomie), bo w głowie mimo wszystko gdzieś siedzi mi były i wspomnienia z tamtego związku, ze niejako na siłe podświadomie szukam w nowym wad i odsuwam możliwość zaangażowania się? Wszyscy mi mówią, ze jest wartościowy, ze powinnam dać szansę. Jednak nie tęsknię za nim, nie myślę, nie czekam itp. a z byłym było normą. Nie chcę kiedyś pomyśleć, ze przez wspomnienia, o kimś, kto nie był tego wart, straciłam fajnego faceta. Zresztą w moim wieku może nikt inny sie już nie trafić, a mozę nigdy do nikogo nic nie poczuję? A może to jakaś podświadoma rywalizacja na zasadzie: były juz sie pocieszył i kogoś ma, to też sobie znajdę, zebym nie wyszła na gorszą.

Kurcze, czy Wy też macie taki mętlik? Mam wrażenie, że ja juz nie rozumiem własnych uczuć. To jak mogę rozpoznać czyjeś??
Stary 2013-12-02, 18:23   #4090
Weronka9292
Raczkowanie

Cytat:
Kurcze, czy Wy też macie taki mętlik? Mam wrażenie, że ja juz nie rozumiem własnych uczuć. To jak mogę rozpoznać czyjeś??
Ja mam okropny. Z jednej strony chciałabym się zakochać, mieć kogoś bliskiego, a z drugiej nie chce mi się budować z kimś nowym takiej bliskości, osiągać takiego "levelu" jak z byłym... Byliśmy bardzo blisko, fizycznie, psychicznie i emocjonalnie i to potrwa, zanim z kimś zbuduję to samo....
Stary 2013-12-02, 18:27   #4091
elvegirl
po drugiej stronie szafy

Cytat:
Fakt, tylko może to ja jestem tak negatywnie nastawiona (nieświadomie), bo w głowie mimo wszystko gdzieś siedzi mi były i wspomnienia z tamtego związku, ze niejako na siłe podświadomie szukam w nowym wad i odsuwam możliwość zaangażowania się?
No to tym bardziej nie powinnaś się ładować w nic większego. Nic na siłę, jak będziesz gotowa i spotkasz odpowiedniego faceta, to będziesz wiedziała
Stary 2013-12-02, 18:49   #4092
_Angelina_
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez mitaLpQ Pokaż wiadomość
Dziękuje.
Miałam do Niego nie pisać za Waszą radą ale całą noc nie spałam, przewracałm się i miałam tyle złości w sobie, tyle do powiedzenia, a raczej do wyrzucenia jemu! Poraz pierwszy poczułam do niego złość za to wszystko!
Napisałam mu wiadomość, może niepotrzebnie ale musiałam to wyrzucić z siebie! Trochę mu picisnęłam w tej wiadomości ale to sama prawda, koniec konców napisałam że nie chce kontaktu bo najlepszym kontaktem w Naszym przypadku będzie brak kontaktu.
zrobiłaś już jakiś krok, teraz najważniejsze przed Tobą - być twarda i stanowcza
odezwał się pajac ??
Cytat:
Napisane przez zeberka123 Pokaż wiadomość
hej dziewczyny przygarniecie mnie??
oto moja historia: Wczoraj po 4 latach zwiazku chlopak ni z gruszki ni z pietruszki wyskakuje z tekstem to koniec ( Powiedział ze ostatnio pare jego kolegów oswiadczylo sie ostatnio swoim dziewczyną i on zaczał sie zastanawiać nad nami i nie wyobraza nas sobie razem w przyszlosci , "to cos" sie wypalilo i nie kocha mnie tak mocno żeby ze mną być. Płakał a ja razem z nim , mówił ze nie chce mnie skrzywdzić ale juz nie chce być ze mną. I że to jego wina nie moja bo ja jestem cudowna dziewczyna i bylam dla niego dobra , czasem nawet za ale on nie wie dlaczego tak czuje. Gdy mi to powiedział to aż zrobilo mi sie niedobrze , w nocy nie mogłam spać z tego szoku dostałam goraczki
Co najgorsze jeszcze pare dni temu mówił ze kocha,nie było zadnych znakow zachowań ze się wszystko może rozpaść jak domek z kart myślalam ze nas zwiazek ma przyszlość. predzej spodziewałambym sie zaręczyn niż coś takiego , prawie cale wakacje spedziliśmy razem, mieszkaliśmy razem , byliśmy na wakacjach , było cudownie. ufałam mu był moim pierwszym chlopakiem na "poważnie" ja zresztą jego dziewczyna też Znamy się od liceum , teraz oboje studiujemy (mamy po 22 lata ) w tym samym miescie , podczas roku akademickego co tydzień sie spotykaliśmy , jak sie udało to weekend cały spedzaliśmy. Robiłiśmy plany juz na nastepne wakacje.
Wciaż nie wierze w to co sie stało , mam nadzieje ze to jakiś zły sen i się zaraz obudze
Dziewczynyyy pomocy bo ja nie umiem tak nagle zapomnieć boli tak cholernie boli cały czas rycze wyje nie wiem co mam ze soba zrobić
trzymaj sie skarbie, bedzie dobrze. najgorsze pierwsze dni. dobrze z jednej strony ze był z Toba szczery. Trzymam kciuki .
Cytat:
Dziś coś mnie nosiło... w pracy też ciągle rozmyślałam.... w nocy zasnęłam dość późno (ok 1 h?), obudziłam się o 5 a o 6.30 pobudka... i zasnąć nie mogłam, jakoś automatycznie zaczęłam myśleć o tym, jak on mnie skrzywdził. A potem powiedziałam sobie "ty głupia krowo, śpij wreszcie"i zasnęłam
przepraszam; ale zawsze mnie rozbawisz
Stary 2013-12-02, 20:46   #4093
ineska1986
Rozeznanie

GG do ineska1986

Cytat:
Napisane przez elvegirl Pokaż wiadomość
Ta, bardzo kocha i bardzo ciekawie miłość okazuje. Normalnie miłość jedyna w swoim rodzaju
Miał udowodnić że seksu nie było - zrobił to?
Powiedział ze ona mi sama prawde powie, ze oklamala itp ale ze potrzebuje czasu zeby to rozegrac.
Nie wiem co mam myslec, niby chce podswiadomie zeby on mowil prawde ale u niej mi za duzo rzeczy pasuje.

Edytowane przez ineska1986
Czas edycji: 2013-12-02 o 20:47
ineska1986 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-02, 20:47   #4094
zeberka123
Przyczajenie

Dziewczyny taka mam straszna ochote do niego napisać , wygarnąć ze czuje sie poprostu jak nieopotrzebna zabawka którą nagle zostawił , tak mu ufałam kochałam a on z dnia na dzien zostawil
Wiem ze ?ruszyły go wyrzuty sumienia? i pisze do mojej przyjaciólki zeby mnie wspierała i byla przy mnie teraz po rozsataniu , bo on wie ze mnie zranil i nie chce zebym cierpiała. nie moze na siebie patrzeć i sam cierpi ale musiał to zrobić.
a ja czuje taka zlosc! chce zeby on tez cierpiał tak samo jak ja teraz a z drugiej strony jeszcze go kocham i niepotrzebnie się łudzę że skoro jeszcze mu nie jestem obojętna i sie troszczy to moze on sie opamieta i bedzie chciał wrócić .
ehhh
zeberka123 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-02, 21:59   #4095
Splinter
Raczkowanie

Nie pisz Moja bliska koleżanka zrobiła to po jednym z rozstań. Napisała całe wypracowanie, bez plucia jadem czy nadmiernej złości. To było takie podsumowanie ich związku, napisała, co sama zepsuła oraz w czym on się nie popisał. Dostała grzeczne podziękowanie i obietnicę, że zrobi to samo. Odpowiedzi nie doczekała się do dziś, z tego co wiem od tego momentu nie mają też kontaktu

Zresztą co ja tam wiem? Sama łudzę się, że mój ostatni chłopak (krótki, ale intensywny związek) jeszcze się ogarnie i odezwie, eh...

Edytowane przez Splinter
Czas edycji: 2013-12-02 o 22:04
Splinter jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-02, 22:09   #4096
mitaLpQ
Raczkowanie

GG do mitaLpQ

Cytat:
Napisane przez _Angelina_ Pokaż wiadomość
zrobiłaś już jakiś krok, teraz najważniejsze przed Tobą - być twarda i stanowcza
odezwał się pajac ??
Będę stanowcza, muszę! Dopiero tutaj otworzyłyście mi oczy, chociaż każdy mi o tym mówił!

Odpisał że mnie rozumie, że nie jestem planem B tak jak napisałam i że
"Ja wiem co czuje i że bedę z Tobą tak jak mówiłem. I tez wiem że tęsknie i jest mi bardzo cięzko. Nie uszanowałem żeby nie odpisać ale chciałem żebyś to wiedziała. Trzymaj się Moniko... "

także takoooo

Znów ten stan,
że nie wiem co mam robić.
Niby wszystko gra
i niby o to chodzi.
Ale leżę sama, po ciemku
na podłodze i muzyka gra,
a Ja wstaję i wychodzę.
Mam ochote iść,
chociaż nie mam wcale CELU.

mitaLpQ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-02, 23:08   #4097
Malla
Nie depcze krokusów

Cytat:
Napisane przez Onnaa88 Pokaż wiadomość
Kolega z pracy odzywa sie niemal codziennie.Ostatnio pisał,ze kogoś ktoś mu sie tam spodobał w pracy fajnie ma.Pewnie nie długo kogoś będzie miał,a ja jak zwykle sama.
A, to tak wygląda jego czekanie na Ciebie
Stary 2013-12-03, 10:37   #4098
elvegirl
po drugiej stronie szafy

Cytat:
Powiedział ze ona mi sama prawde powie, ze oklamala itp ale ze potrzebuje czasu zeby to rozegrac.
Nie wiem co mam myslec, niby chce podswiadomie zeby on mowil prawde ale u niej mi za duzo rzeczy pasuje.
Acha, czyli co, myśli teraz czym by tu jej zagrozić żeby odwołała wszystko?
Napisałaś, że widziałaś smsy jakie jej pisał, dla mnie już samo to świadczy o panu ŹLE.
Stary 2013-12-03, 10:52   #4099
Gazelka007
Raczkowanie

Ja sie zastanawiam jak to jest, że mimo, że wiem, że bym do niego nie wróciła, to tak mi czasami bardzo smutno jak pomyśle o tym co było i mam wrażenie, że mi tego brakuje.

Przestałam sie do niego odzywać, miałam dosyć jego obwiniania mnie za wszystko, za zrujnowanie mu życia, grożenia, że sobie cos zrobi, a potem pytania o to co robię, jakby nigdy nic. Psychicznie mnie to meczyło... On jest dorosły, musi sam sie ogarnąc! Ja już bym nie chciała być znowu troskliwa "mamusią"...

On jeszcze od czasu do czasu próbuje zadzwonić, ale ja już bym nie potrafiła chyba z nim rozmawiać... Bo o czym...?

Dziwne, że ktoś, kto był dla mnie wszystkim przez 7 lat, stał się nagle kimś obcym...

Ale jak sobie przypomnę to wszystko, co było złe, jak bardzo czasami przez niego plakalam, jak na siłę sobie wmawialam, że on sie kiedyś zmieni... Życie w ciągłym napięciu, czekanie na jego kolejne numery i ciagle wojny o każde jedno piwo... To tak bardzo bolało

Mam nadzieje, że w końcu i ten sentyment minie, a ja będę mogła w pełni sie cieszyć tym, co teraz mam...

Wysłane z aplikacji mobilnej, może brakować polskich znaków - za co bardzo przepraszam
Stary 2013-12-03, 11:10   #4100
nadi83
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Onnaa88 Pokaż wiadomość
Dawno mnie tu nie było,co u mnie ?
Bez zmian
Zbliżają sie Święta kolejne ex jakoś mnie to nie cieszy zbyt bardzo.Beda smutne i szare i pusto bez niego.Pisal ostatnio i prosił żebym nie pisała do niego bo za często myśli o mnie gdy do niego pisze.Wiec chyba będę musiała z nim kontakt stracić.
Kolega z pracy odzywa sie niemal codziennie.Ostatnio pisał,ze kogoś ktoś mu sie tam spodobał w pracy fajnie ma.Pewnie nie długo kogoś będzie miał,a ja jak zwykle sama.
Ostatnio mało co wychodzę,depresja coraz gorsza niestety.
Mój były napisał, że nie chce wracać do przeszłości bo to za ciężkie (cokolwiek ma na myśli skoro to on zerwał w taki sposób)
Teraz słyszę jaki jest szczęśliwy, już planuje zaręczyny czy to normalne po 1,5 miesiąca???
Stary 2013-12-03, 11:14   #4101
elvegirl
po drugiej stronie szafy

Cytat:
Napisane przez Gazelka007 Pokaż wiadomość
tak bardzo bolało
Mam nadzieje, że w końcu i ten sentyment minie, a ja będę mogła w pełni sie cieszyć tym, co teraz mam...
Jakiś sentyment pewnie zawsze będzie, w końcu to kawał Twojego życia i nie da się ukryć, nie tylko złe chwile z nim przeżyłaś...na razie pewnie jeszcze trochę masz wyrzutów sumienia i jednak jeszcze odrobinę w Tobie strachu, że może faktycznie w końcu sobie coś zrobi, temu to tak mocno przeżywasz i nie do końca możesz cieszyć się obecną sytuacją. Ciężko jest wpaść z jednego związku w drugi i nie czuć wyrzutów sumienia, wiem coś o tym. Ale minie, u mnie był dużo gorszy scenariusz a minęło, więc i Ty się pozbierasz. Nawet jeśli obecny facet nie jest wcale tym właściwym, to jakby nie patrzeć, tej znajomości w sporym stopniu zawdzięczasz uwolnienie się od eksa, a to już bardzo dużo. Siedmiomilowy krok do przodu

---------- Dopisano o 11:14 ---------- Poprzedni post napisano o 11:12 ----------

Cytat:
Teraz słyszę jaki jest szczęśliwy, już planuje zaręczyny czy to normalne po 1,5 miesiąca???
Zdarza się. Niejedna Wizażanka z tego wątku zakochała się tak szybko po rozstaniu
Stary 2013-12-03, 12:16   #4102
Ribelle92
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Weronka9292 Pokaż wiadomość
ŚwiętujeMY? Przerażasz mnie kobieto.
ŚwiętujeMY bo się zeszliśmy, nie chodziło o to że ja świętuje sama :P
Ribelle92 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-03, 12:19   #4103
ineska1986
Rozeznanie

GG do ineska1986

Cytat:
Acha, czyli co, myśli teraz czym by tu jej zagrozić żeby odwołała wszystko?
Napisałaś, że widziałaś smsy jakie jej pisał, dla mnie już samo to świadczy o panu ŹLE.
NO właśnie mój rozum mówi mi to samo co ty a serce łudzi się że uda mu sie to wyjanic, swoja droga samo to ze spotkal sie z inna nie daje mi zyc, ze pisal do niej zberezne sms... tego sie nie da zapomniec, nigdy juz niebede mu ufac ani wierzyc w to co mowi, zawsze bede go podejrzewac... bezsensu;/
Stary 2013-12-03, 12:59   #4104
elvegirl
po drugiej stronie szafy

Cytat:
swoja droga samo to ze spotkal sie z inna nie daje mi zyc, ze pisal do niej zberezne sms...
No ja bym pewnie już samo to potraktowała jak zdradę. Zresztą, mój chłop też.

Edytowane przez elvegirl
Czas edycji: 2013-12-03 o 13:00
elvegirl jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-03, 13:19   #4105
nadi83
Rozeznanie

Cytat:
Zdarza się. Niejedna Wizażanka z tego wątku zakochała się tak szybko po rozstaniu
kurcze, niby nie życzę mu źle, choć mnie zostawił, a ja go kochałam (i niestety chyba nadal kocham), ale zabolało mnie to i sprawiło ogromną przykrość. Jestem straszną osobą...
Chociaż poza mną w takim okresie też świata nie widział a i narzeczoną przede mną zostawił na 3 dni przed ślubem
Stary 2013-12-03, 15:05   #4106
Weronka9292
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Ribelle92 Pokaż wiadomość
ŚwiętujeMY bo się zeszliśmy, nie chodziło o to że ja świętuje sama :P
No, widzę że wychodziłaś swoje... Cóż, życzę Ci szczęścia, obyś nie wróciła tu za pare tygodni....
Stary 2013-12-03, 16:13   #4107
Wikolek
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez MM1234 Pokaż wiadomość
Któraś z Was już tu pisała , że odreagowuje rozstanie alkoholem , imprezami. .
Też tak robiłam, po pierwszym rozstaniu, tyle że ja potem wypłakiwałam się różnym ludziom w rękaw, czasem nawet prawie obcym .

Wiecie co dziewczyny, kilka dni temu pisałam o tym drugim rozstaniu i przyznam się szczerze, że albo zrobiłam się strasznie oziębła po wcześniejszej trzymiesięcznej rozpaczy, albo po prostu na tym obecnym chłopaku zupełnie mi nie zależało... Ale to chyba lepiej, bo dzięki temu mogę się skupić na swoich sprawach
Wikolek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-03, 17:18   #4108
nadi83
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Wikolek Pokaż wiadomość
Też tak robiłam, po pierwszym rozstaniu, tyle że ja potem wypłakiwałam się różnym ludziom w rękaw, czasem nawet prawie obcym .
skąd ja to znam? bywało że pół randki z nowym przegadałam nawiązując w co drugim zdaniu do byłego
Stary 2013-12-03, 17:46   #4109
elvegirl
po drugiej stronie szafy

Cytat:
kurcze, niby nie życzę mu źle, choć mnie zostawił, a ja go kochałam (i niestety chyba nadal kocham), ale zabolało mnie to i sprawiło ogromną przykrość. Jestem straszną osobą...
Chociaż poza mną w takim okresie też świata nie widział a i narzeczoną przede mną zostawił na 3 dni przed ślubem
Norma, trudno żebyśmy cieszyły się ze szczęścia gościa który nas skrzywdził, jeśli jeszcze nas boli Nic w tym strasznego, samo życie.

Ano widzisz, chłopak jest z tych intensywnie i niezbyt długo lofciających - przejdzie mu jak zwykle

---------- Dopisano o 17:46 ---------- Poprzedni post napisano o 17:46 ----------

Cytat:
Napisane przez Weronka9292 Pokaż wiadomość
No, widzę że wychodziłaś swoje... Cóż, życzę Ci szczęścia, obyś nie wróciła tu za pare tygodni....
Wróci, oni lubią takie emocyjki
Stary 2013-12-03, 18:03   #4110
201607040946
Konto usunięte

Cytat:
Fakt, tylko może to ja jestem tak negatywnie nastawiona (nieświadomie), bo w głowie mimo wszystko gdzieś siedzi mi były i wspomnienia z tamtego związku, ze niejako na siłe podświadomie szukam w nowym wad i odsuwam możliwość zaangażowania się? Wszyscy mi mówią, ze jest wartościowy, ze powinnam dać szansę. Jednak nie tęsknię za nim, nie myślę, nie czekam itp. a z byłym było normą. Nie chcę kiedyś pomyśleć, ze przez wspomnienia, o kimś, kto nie był tego wart, straciłam fajnego faceta. Zresztą w moim wieku może nikt inny sie już nie trafić, a mozę nigdy do nikogo nic nie poczuję? A może to jakaś podświadoma rywalizacja na zasadzie: były juz sie pocieszył i kogoś ma, to też sobie znajdę, zebym nie wyszła na gorszą.

Taaaa
Czekaj, ja myslalam, ze on cie nie pociaga jak facet to jak to jest? Bo jesli ci sie podoba, ale czujesz, ze po prostu 'cos jest nie tak', moze za bardzo porownujesz go do eksa?
Daj sobie czas. No i nie musisz sie od razu angazowac.

Cytat:
Napisane przez _Angelina_ Pokaż wiadomość
przepraszam; ale zawsze mnie rozbawisz
A prosze bardzo staram sie. Siebie tez.
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Intymnie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości