![]() |
#2371 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Styczniowo - lutowe mamy 2013 (XII)
#2372 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() [1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;43996935] Nawijko, jestem pewna, że poprawi ci humor to: przedwczoraj 18, wracam z Agatką (odbierałam od teściowej), biegnę kawałek w ramach zabawy i duuuuups - praktycznie prosto pod nogi 2 facetów pijących piwo pod sklepem ![]() ![]() Zdarza się ![]() [/QUOTE] Widze, ze z Ciebie tez taka miss gracji ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Nie wiem jak w innych miastach, ale w G.jest go bardzo malo. Ja mam do najblizszego jakies 45min piechota, a Biedra co krok... Cytat:
I tez sie zastanawiam czy na pewno cos go boli skoro na rekach sie uspokaja... Moj refleks dziekuje za wszystkie gratulacje. Jeszcze, zebym sie w szpilki wyszykowala!! D*pa - w plaskich trampkach bylam!! Tez mnie zastanawia umiejetnosc samodzielnego jedzenia u dzieci... |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#2373 |
Wtajemniczenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2374 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2375 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() tylko ja licze że Leoś miał wtedy 10 miesięcy i dwa tygodnie równe czyli Hania ma czas do 11 grudnia ![]() Cytat:
a to przepraszam ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() właśnie ![]()
![]() |
#2376 |
Zakorzenienie
|
Przychodzę z dołem
![]() Ja już nie wiem co mam zrobić z tym jedzeniem;( już jadła chociaż tę kaszkę i parę łyżek obiadu. A odkąd katar się pojawił - regres total;( katar już jest malutki, to nie powinno przeszkadzać. Spała 1.5 h, myślałam, na pewno zgłodnieje, a tu nic;( Rano odmówiła kaszki po dwóch łyżeczkach ;( potem pierwsza próba podania obiadu - niet. Druga próba - niet. Dałam kawałek banana teraz i memłała z pół minuty, po czym rzuciła w kąt. Jabłko dziś dawałam też - to samo;( Od rana zjadła ze 3 łyżeczki kaszki, gryza banana, poza tym kp. Czuję się bezradna, zdołowana, nie wiem już ;( to 10 mczne dziecko a je gorzej niż 5 mczniak ja już nie wiem ;( płakać się chce;( |
![]() ![]() |
![]() |
#2377 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
a co do maszyny, to może list do mikołaja ![]()
![]() |
#2378 | |
Zakorzenienie
|
założyłam sobie wczoraj now ą narzutę na łóżko, białą, tż się śmiał że białą zakladam... i co Hania własnie rozlała mi soczek
![]() ---------- Dopisano o 17:31 ---------- Poprzedni post napisano o 17:29 ---------- Cytat:
![]() no może może ale nie chce tż naciągać bo mamy wazniejsze wydatki, on musi sobie buty kupic i kurtke a zimę. A maszyna to moje widzimisie...
![]() |
#2379 |
Zakorzenienie
|
kurde, nie wiem, co Ci doradzić
![]() może się troszkę unormuje jak całkiem kataru się pozbędzie
#2380 |
Zakorzenienie
|
Debrah jak ja Cie doskonale rozumiem...
dzisiaj jedynie kaszkę zjadł a tak to nic, chyba z 10 prób do deserku (wczoraj zjadł ładnie), z 10 kolejnych do obiadku (wczoraj ten sam zjadł pięknie). Dałam banana to się nim bawił, obiadem pluł na całą kuchnię. W krzesełku nie zje, na kolanach też nie. Dzisiaj karmiłam go przed lustrem, zjadł 2 łyżeczki :/ już nie ogarniam tego ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2381 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Debrah a próbowałaś podczas jedzenia odwrócić uwagę małej i wtedy szybko podać łyżeczkę z jjedzeniem? Normalnie nie jest to dobry sposób Ale w Waszym przypadku trzeba próbować wszystkiego. Ja pamiętam był czas, że kilka razy Wiktorek nie chciał czegos nawet spróbować i wtedy wydurnialam się, podkladalam na krzesełko zabawki i wtedy jak miał odwrócona uwagę automatycznie otwierał buzie i jak posmakował jedzenia dalej chciał sam. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2382 |
Zakorzenienie
|
słodkiego winka to bym się napiła... oo np takiego Concorda
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2383 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Kochana moja Hania tez tak wybrzydza ![]() ![]() ![]()
![]() ![]() Edytowane przez bokeh Czas edycji: 2013-12-03 o 16:38 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2384 |
Zakorzenienie
|
Przecież jedną ręką też można
![]() https://www.youtube.com/watch?v=afZvLy5AMlY |
![]() ![]() |
![]() |
#2385 |
Zakorzenienie
|
Ja też nie, to jest jakiś koszmar. Płakać się chce, bo do roczku coraz bliżej, tyle się mówi, że po roczku to już prawie wszystko.. A moja nawet papki nie chce zjeść, więc jak ma się np. gryzienia nauczyć. Płakać mi się chce, od 5 miesięcy się męczymy;( co zaczyna we mnie nadzieja kiełkować to zaraz regres;(
Chyba zostanę ostatnia z tym problemem, prawie się poryczałam przy tej drugiej próbie obiadu jak Mała uciekała głową, rozmazywała sobie jedzenie po głowie i oczach (wyspana!!)... a to był ten słoiczek który kiedyś mi ładnie jadła, mięsko z warzywami i owocami. Wierzcie dziewczyny, na prawdę chce się płakać, ja już nie wiem co mam robić, co mówić, czuje się do doopy, gdzie ja robię błąd, no gdzie? ;( 10 mczne dziecko je praktycznie tylko mleko ;( Tracę siły i nadzieję już. Schemat żywienia mi ostatnio pediatra pokazywał i dał - jestem w takim lesie jakbym miała 4 miesięczniaka, i dopiero zaczynała;( |
![]() ![]() |
![]() |
#2386 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#2387 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Była kaszka do niedawna, marny, jeden, ale pewny posiłek (80-100ml) i do tego obiadku trochę - np pół małego słoiczka. Teraz znów NIC |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2388 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() W ogóle Hania rzadko dopomina się o jedzenie, tylko w nocy się budzi wiadomo że jeść a tak w ciągu dnia to mam wrażenie że jakbym tego nie pilnowała to by nic nie jadała ![]()
![]() |
#2389 | |
Zakorzenienie
|
Przepraszam że ja w kółko o tym samym, wy na to i tak nic nie możecie poradzić, ale po prostu to jest masakra
![]() ---------- Dopisano o 17:52 ---------- Poprzedni post napisano o 17:50 ---------- Cytat:
Wiem, każde dziecko w swoim tempie, ale to już w ogóle nie jest śmieszne;( Nawet wątkowe niejadki ruszyły z miejsca, zostałam chyba tylko ja i Nancy ;( |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2390 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Bokeh uczy się szyć??? Ja muszę maszynę od rodziców przywieźć i ciągle nie mam jak... ja uwielbiam wermuty, cin cin bianko, o te http://wolewygodniej.pl/ld.php/syste...w=2437&sW=3169 Dziewczyny przyszłam się pożegnać... Prawdopodobnie Tż jutro już wyjeżdza i zabiera komputer... Postarm się wejśc do Was jeszcze później, ale nie wiem czy mi się uda, bo muszę pomyśleć co mi trzeba kupić na najbliższy czas, żeby jutro rodziców nie prosić... no i jego spakować, tzn pomyśleć za niego, żeby o czymś nie zapomniał.... Będę strasznie za Wami tęskniła... postaram się na tel czytać, ale coś mi on nie wstawia moich postów.... Jeszcze to na 100% pewne nie jest, ale wolę już teraz się pożegnać niż zamilknąć... Oczywiście jak tylko będę mogła to będę się odzywała... |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2391 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2392 |
Lurker ;)
|
Laski idziecie gdzies na sylwestra? Czy spedzacie w domu patrzac jak dzidzia spiulka? :P
#2393 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
hmm, koleżanka (również dzieciata) coś przebąkiwała kiedyś, że może u niej w domu można by posiedzieć; Filipa popilnowaliby teście, a u niej rodzice, więc jakiś plan jest...ale ja to bym chciała na stoku ![]() ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2394 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mamy takiego samego pchacza ![]() Cytat:
Evel, Szaja, jestem jestem, cały czas, tylko się mniej udzielam ![]() Ewik, tak myślę... Napisałaś, że on Cię już pewnie zdradzał przed tym, zanim wzięliście ślub kościelny. A myślisz, że on się z tego wyspowiadał przed ślubem? Bo jeśli nie... to ślub chyba powinien być nieważny? ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2395 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#2396 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Bardzo Wam wspolczuje, to naprawde musi byc frustrujace... Tyle prob... Tym bardziej, ze zadnej logiki tu nie widac. Jednego ja jedza, drugiego nie chca tej samej potrawy... To na pewno przejdzie, tylko kiedy... ![]() Uwielbiam Cie ![]() Cytat:
Zazdroszcze ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#2397 |
Zakorzenienie
|
gojka mam nadzieje, ze cos skombinujesz, zebys z nami byla
![]() debrah, kurcze, nie mam zielonego, co wam poradzic ![]() ![]()
#2399 |
Lurker ;)
|
My chyba z mala bedziemy siedziec, bo nikt inny nie chce
![]() ![]() A zapomnialam sie pochwalic/pozalic, dostalam podwyzke. Cale 150 zl brutto....
#2400 | ||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Kochana, on na 100000% ma coś na sumieniu. Wiem że łatwo mówić ale ja bym go wypieprzyła z tym jego telefonikiem z domu.... ![]() ![]() Nie umiałabym żyć z kimś kto mnie zdradza Cytat:
![]() ![]() też jestem ciekawa zdjęć zabawek Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Lecę nadrabiać dalej ---------- Dopisano o 18:52 ---------- Poprzedni post napisano o 18:33 ---------- Cytat:
![]() jestem bardzo ciekawa i też czekam na fotki ![]() mi też smutno że hje tak mało się udziela ostatnio ![]() ŁAŁ! ![]() ![]()
Dziecko jest chodzącym cudem, jedynym, wyjątkowym i niezastąpionym. Edytowane przez s i l v e r Czas edycji: 2013-12-03 o 17:35 |
||||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:12.