Styczniowo - lutowe mamy 2013 (XII) - Strona 80 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Odchowalnia - jestem mamą

Notka

Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-12-03, 15:57   #2371
elllmi
Zakorzenienie

Dot.: Styczniowo - lutowe mamy 2013 (XII)

Cytat:
Napisane przez e_vel Pokaż wiadomość
tak mi wyszły pierniczki
no wiesz co, najpierw fb potem my?

elllmi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-03, 16:00   #2372
nafiyqa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez elllmi Pokaż wiadomość
najważniejsze, że nie wypadł jesteś Super Mama: jedną ręką trzyma wózek, drugą łapie dziecko i to wszystko na kolanach
Taaaak, az sie prosi, zeby zastosowac w domu. Lewa stopa gotowac obiad, a prawa odkurzac

[1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;43996935]
Nawijko, jestem pewna, że poprawi ci humor to: przedwczoraj 18, wracam z Agatką (odbierałam od teściowej), biegnę kawałek w ramach zabawy i duuuuups - praktycznie prosto pod nogi 2 facetów pijących piwo pod sklepem wzdłuż chodnika jest kratka ściekowa, i jakiś pacan ukradł kawałek zabezpieczenia i jest dziura, noga mi tam wpadła, próbowałam się nie wywalić, nie chciałam odepchnąć A. żeby się nie wystraszyła, w efekcie rąbnęłam porządnie, faceci mnie zbierali A. cała, nie upadła, uff.
Zdarza się
[/QUOTE]
Widze, ze z Ciebie tez taka miss gracji

Cytat:
Napisane przez gojka24 Pokaż wiadomość
właśnie też pierwszy raz coś takiego zobaczyłam, mają jeszcze masła do ciała i coś tam jeszcze... Jeśli zdecyduję się na zakupy u nich to kupię do sprawdzenia co to za cudo...
Tzn musze uscislic - znam szampony w tej formie, ale o takiej firmie pierwszy raz slysze.

Cytat:
Napisane przez marsi11 Pokaż wiadomość
czytałam,że zatrudnienie Okrasy i Pascala było strzałem w 10, szybko zatrudnili cukiernika a następnie someliera a teraz mistrza barmanow
osobiście bardzo mi się podoba ta akcja i z tego też powodu uwielbiam lidla bo stał się bardzo delikatesowy
poza tym lidl zrobił mądry ruch bo wstrzelił się do klientów z zasobniejszym portfelem i troszkę odszedł od ideii dyskontu
ostatnio były torebki witchenna za 250 zł, moja koleżanka sobie kupiła, szczena mi opadła, fakt,że baby się biły o nie bo w sieci kupę $$ taka kosztuje ale okazuje się,że można kupić naprawdę fajne rzeczy nie wydając ogromnych sum

szkoda,że Biedra tak kuleje z marketingiem i że asortyment jest nudny do urzygania
Fakt, Lidl ma o wiele lepszy asortyment
Nie wiem jak w innych miastach, ale w G.jest go bardzo malo. Ja mam do najblizszego jakies 45min piechota, a Biedra co krok...

Cytat:
Napisane przez magnoliss Pokaż wiadomość
Cześć Dziewczyny
mam takie pytanie i może Wy coś mi doradzicie otóż od kilku dni mam problem z jednym synkiem, w środku nocy budzi się z ogromnym płaczem,biorę go na ręce i od razu się uspokaja, problem w tym że w momencie odłożenia do łóżeczka jest dalej to samo, śpi tylko na rękach albo obok mnie, czy to taka potrzeba bliskości?? (w ciągu dnia potrzebuje więcej przytulania od swojego brata) myślałam że może zęby, ale przecież jakby go bolało to by się chyba u mnie momentalnie nie uspokajał?
U nas od kilku nocy jest to samo.
I tez sie zastanawiam czy na pewno cos go boli skoro na rekach sie uspokaja...

Moj refleks dziekuje za wszystkie gratulacje.
Jeszcze, zebym sie w szpilki wyszykowala!! D*pa - w plaskich trampkach bylam!!

Tez mnie zastanawia umiejetnosc samodzielnego jedzenia u dzieci...

nafiyqa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-03, 16:01   #2373
e_vel
Wtajemniczenie

Cytat:
już nie będę
e_vel jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-03, 16:04   #2374
nancykenator
Zakorzenienie

Cytat:
no właśnie evel wstyd
nancykenator jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-03, 16:20   #2375
bokeh
Zakorzenienie

Cytat:
ano święta prawda

myślę,że potrzebuje mamy

ja też robię zakupy w biedrze ale ta monotonia asortymentu mnie dobija nie wiem czemu, nudzi się zbyt szybko
no i brakuje mi tych tematycznych kuchni a jak już są to nie cyklicznie tylko pojawi się coś ekstra raz, a potem nie ma szans na powrót
np swego czasu był ser grana padano i nagle zniknął

nie pije win lidlowych
za to ostatnio mieli przyzwoite wino verde w biedrze nazywa się Saolo
moje ukochane

---------- Dopisano o 15:35 ---------- Poprzedni post napisano o 15:33 ----------

no niestety załamie Cię- jutro jest 4 dokładnie miesiąc jutro

a co do płatności w biedrze to można teraz płacić telefonem
a jak lubicie słodkie to ja wam polecam monteverdi dolce novella to takie winko do deserów i smaku poziomkowym tylko ja je pije w takiej knajpie u nie w kato mozna je tam też kupić na allegro też widziałam ale stacjonarnie trudno je kupić

tylko ja licze że Leoś miał wtedy 10 miesięcy i dwa tygodnie równe czyli Hania ma czas do 11 grudnia

Cytat:
Napisane przez onaella Pokaż wiadomość
Kchana ale to nie telefon. Ja piszę o aparacie.
A pytam bo dostałam od meza żeby nie tachac lustrzanki i nie do końca wiem jakie parametry ustawić żeby jak najlepsze zdjęcia wychodziły.

To taki aparat jak w top model dziewczyny miały

a to przepraszam wiesz jak ja szłam na l4 to nie było go jeszcze ale samsungi robiły fajne zdjęcia wtedy
Cytat:
Napisane przez jakajakaja5 Pokaż wiadomość
Cześć Dziewczyny wczoraj wieczorem wróciliśmy z Gdańska i niby troszkę poczytałam ale bardzo mało.
Weekend mieliśmy lekko skiepściony przez wyżynającą sie górną dwójkę małego ale jak na takie dolegliwości to i tak był spoko wyjazd
Dziś natomiast wróciliśmy do szarej rzeczywistości i musialam zwolnić jedną osobę:/ bardzo mi było ciężko z tym ale cóż zrobić ?!
Lecę gotować obiad - dziś łosoś, księżyce z ziemniaków i brokuły. Wieczorkiem poodnoszę się do waszych wiadomości a puki co to tylko kilka odniesień:
Hje witaj z powrotem nie wiem o co poszło ale dobrze że juz jesteś
Fefciu Blanka jest moją idolką w zasypianiu!
Lady jak teścik robilaś w końcu??
Pstryku i Insolito ( chyba sorki jeśli co za pomyłkę) filmy również piękne
Bijkora witaj!!!
Marsi kiedy KAWA??? ?Jak tylko będziesz miała ochotę dawaj znać - A se taką odskocznię zrobimy i Całą też przygarniemy co?? Ah jakie piękne bluszcze ostatnio widzialam na giełdzie od razu pomyślałam o Tobie
Więcej grzechów nie pamiętam jak co to napiszę potem ciaoooooo
wczoraj o Tobie myslałam b byłam w super hurtowni kwiatów po ozdoby świateczne do domu i tyle tam było pieknych rzeczy że zamarzyła mi sie kwiaciarnia

Cytat:
miałam już wczoraj pisać i zapomniałam: bokeh, jak tam Twoja kariera szwaczki się rozwija bo w lidlu mają być maszyny do szycia
no dupa nie rozwija bo nie mam maszyny i nie mam na nia kasy własnie wiem że będzie...

Cytat:

właśnie
Stary 2013-12-03, 16:24   #2376
Debrah
Zakorzenienie

Przychodzę z dołem

Ja już nie wiem co mam zrobić z tym jedzeniem;( już jadła chociaż tę kaszkę i parę łyżek obiadu. A odkąd katar się pojawił - regres total;( katar już jest malutki, to nie powinno przeszkadzać. Spała 1.5 h, myślałam, na pewno zgłodnieje, a tu nic;(

Rano odmówiła kaszki po dwóch łyżeczkach ;( potem pierwsza próba podania obiadu - niet. Druga próba - niet.
Dałam kawałek banana teraz i memłała z pół minuty, po czym rzuciła w kąt.
Jabłko dziś dawałam też - to samo;(

Od rana zjadła ze 3 łyżeczki kaszki, gryza banana, poza tym kp.
Czuję się bezradna, zdołowana, nie wiem już ;( to 10 mczne dziecko a je gorzej niż 5 mczniak ja już nie wiem ;( płakać się chce;(
Debrah jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-03, 16:29   #2377
elllmi
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez nafiyqa Pokaż wiadomość
Taaaak, az sie prosi, zeby zastosowac w domu. Lewa stopa gotowac obiad, a prawa odkurzac
challenge accepted?

Cytat:
Napisane przez bokeh Pokaż wiadomość
a jak lubicie słodkie to ja wam polecam monteverdi dolce novella to takie winko do deserów i smaku poziomkowym tylko ja je pije w takiej knajpie u nie w kato mozna je tam też kupić na allegro też widziałam ale stacjonarnie trudno je kupić
ja tylko słodkie, ewentualnie półsłodkie

a co do maszyny, to może list do mikołaja

Stary 2013-12-03, 16:31   #2378
bokeh
Zakorzenienie

założyłam sobie wczoraj now ą narzutę na łóżko, białą, tż się śmiał że białą zakladam... i co Hania własnie rozlała mi soczek

---------- Dopisano o 17:31 ---------- Poprzedni post napisano o 17:29 ----------

Cytat:
challenge accepted?

ja tylko słodkie, ewentualnie półsłodkie

a co do maszyny, to może list do mikołaja
to jest szansa że Ci posmakuje, my jak kupowaliśmy to 50 zł butelka... nie nalałzma nigdzie indziej, chociaż w almie nie szukałam np. A a allegro niby 37 tylko kurier 20 zyla :/

no może może ale nie chce tż naciągać bo mamy wazniejsze wydatki, on musi sobie buty kupic i kurtke a zimę. A maszyna to moje widzimisie...
Stary 2013-12-03, 16:33   #2379
elllmi
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Debrah Pokaż wiadomość
Przychodzę z dołem
kurde, nie wiem, co Ci doradzić
może się troszkę unormuje jak całkiem kataru się pozbędzie

Stary 2013-12-03, 16:33   #2380
nancykenator
Zakorzenienie

Debrah jak ja Cie doskonale rozumiem...
dzisiaj jedynie kaszkę zjadł a tak to nic, chyba z 10 prób do deserku (wczoraj zjadł ładnie), z 10 kolejnych do obiadku (wczoraj ten sam zjadł pięknie). Dałam banana to się nim bawił, obiadem pluł na całą kuchnię. W krzesełku nie zje, na kolanach też nie. Dzisiaj karmiłam go przed lustrem, zjadł 2 łyżeczki :/ już nie ogarniam tego
Stary 2013-12-03, 16:34   #2381
onaella
Zakorzenienie

Cytat:
Przychodzę z dołem

Ja już nie wiem co mam zrobić z tym jedzeniem;( już jadła chociaż tę kaszkę i parę łyżek obiadu. A odkąd katar się pojawił - regres total;( katar już jest malutki, to nie powinno przeszkadzać. Spała 1.5 h, myślałam, na pewno zgłodnieje, a tu nic;(

Rano odmówiła kaszki po dwóch łyżeczkach ;( potem pierwsza próba podania obiadu - niet. Druga próba - niet.

Czuję się bezradna, zdołowana, nie wiem już ;( to 10 mczne dziecko a je gorzej niż 5 mczniak ja już nie wiem ;( płakać się chce;(

Debrah a próbowałaś podczas jedzenia odwrócić uwagę małej i wtedy szybko podać łyżeczkę z jjedzeniem?
Normalnie nie jest to dobry sposób Ale w Waszym przypadku trzeba próbować wszystkiego.
Ja pamiętam był czas, że kilka razy Wiktorek nie chciał czegos nawet spróbować i wtedy wydurnialam się, podkladalam na krzesełko zabawki i wtedy jak miał odwrócona uwagę automatycznie otwierał buzie i jak posmakował jedzenia dalej chciał sam.

14.08.2010
baby
onaella jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2013-12-03, 16:35   #2382
nancykenator
Zakorzenienie

słodkiego winka to bym się napiła... oo np takiego Concorda
Stary 2013-12-03, 16:36   #2383
bokeh
Zakorzenienie

Cytat:
Przychodzę z dołem

Kochana moja Hania tez tak wybrzydza kaszkę zawsze zje, ale dziś zamiast obiadu jadła bułke z szynką :/ nie tknęła tego co miała Sama już tez przestałam jej gotować bo tylko marnowałam czas bo i tak tego nie jadła. Najchętniej w ogóle jadłaby dynię z zmieniakiem i to mały słoik albo pół... no ale ile można? potem też chcę jej dać na podwieczorek jakieś ciasteczko dzieciowe lub coś to od bidy zje troche banana .... a o tym że nie pije to nie wspominam a jak już chce coś pić to to co my. Ostatnio tż jej dał łyka tymbarka z kartonu no i chiała pić więcej to daliśmy jej może 3 łyki ale nie będę jej tym poic przecież

Edytowane przez bokeh
Czas edycji: 2013-12-03 o 16:38
bokeh jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-03, 16:38   #2384
fewcia
Zakorzenienie

GG do fewcia

Przecież jedną ręką też można

https://www.youtube.com/watch?v=afZvLy5AMlY
fewcia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-03, 16:38   #2385
Debrah
Zakorzenienie

Ja też nie, to jest jakiś koszmar. Płakać się chce, bo do roczku coraz bliżej, tyle się mówi, że po roczku to już prawie wszystko.. A moja nawet papki nie chce zjeść, więc jak ma się np. gryzienia nauczyć. Płakać mi się chce, od 5 miesięcy się męczymy;( co zaczyna we mnie nadzieja kiełkować to zaraz regres;(
Chyba zostanę ostatnia z tym problemem, prawie się poryczałam przy tej drugiej próbie obiadu jak Mała uciekała głową, rozmazywała sobie jedzenie po głowie i oczach (wyspana!!)... a to był ten słoiczek który kiedyś mi ładnie jadła, mięsko z warzywami i owocami.

Wierzcie dziewczyny, na prawdę chce się płakać, ja już nie wiem co mam robić, co mówić, czuje się do doopy, gdzie ja robię błąd, no gdzie? ;(
10 mczne dziecko je praktycznie tylko mleko ;( Tracę siły i nadzieję już.
Schemat żywienia mi ostatnio pediatra pokazywał i dał - jestem w takim lesie jakbym miała 4 miesięczniaka, i dopiero zaczynała;(
Stary 2013-12-03, 16:46   #2386
elllmi
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez fewcia Pokaż wiadomość

no na wyższy level wchodzi, co to za sztuka pchać dwom rekami, phi

Stary 2013-12-03, 16:47   #2387
Debrah
Zakorzenienie

Cytat:
Debrah a próbowałaś podczas jedzenia odwrócić uwagę małej i wtedy szybko podać łyżeczkę z jjedzeniem?
Normalnie nie jest to dobry sposób Ale w Waszym przypadku trzeba próbować wszystkiego.
Ja pamiętam był czas, że kilka razy Wiktorek nie chciał czegos nawet spróbować i wtedy wydurnialam się, podkladalam na krzesełko zabawki i wtedy jak miał odwrócona uwagę automatycznie otwierał buzie i jak posmakował jedzenia dalej chciał sam.
oczywiście, że próbowałam;(

Cytat:
Kochana moja Hania tez tak wybrzydza kaszkę zawsze zje, ale dziś zamiast obiadu jadła bułke z szynką :/ nie tknęła tego co miała Sama już tez przestałam jej gotować bo tylko marnowałam czas bo i tak tego nie jadła. Najchętniej w ogóle jadłaby dynię z zmieniakiem i to mały słoik albo pół... no ale ile można? potem też chcę jej dać na podwieczorek jakieś ciasteczko dzieciowe lub coś to od bidy zje troche banana .... a o tym że nie pije to nie wspominam a jak już chce coś pić to to co my. Ostatnio tż jej dał łyka tymbarka z kartonu no i chiała pić więcej to daliśmy jej może 3 łyki ale nie będę jej tym poic przecież
wiesz, może i jest wybredna, ale je cokolwiek. Chociażby codziennie miała jeść tą dynię z ziemniakiem albo kanapkę. To coś je. U nas nie ma takieo produktu;((( Nie ma że nie zje obiadu to dam coś innego;( też nie zje.
Była kaszka do niedawna, marny, jeden, ale pewny posiłek (80-100ml) i do tego obiadku trochę - np pół małego słoiczka. Teraz znów NIC
Stary 2013-12-03, 16:50   #2388
bokeh
Zakorzenienie

Cytat:
oczywiście, że próbowałam;(

wiesz, może i jest wybredna, ale je cokolwiek. Chociażby codziennie miała jeść tą dynię z ziemniakiem albo kanapkę. To coś je. U nas nie ma takieo produktu;((( Nie ma że nie zje obiadu to dam coś innego;( też nie zje.
Była kaszka do niedawna, marny, jeden, ale pewny posiłek (80-100ml) i do tego obiadku trochę - np pół małego słoiczka. Teraz znów NIC
no ale teraz może przez ten katar?

W ogóle Hania rzadko dopomina się o jedzenie, tylko w nocy się budzi wiadomo że jeść a tak w ciągu dnia to mam wrażenie że jakbym tego nie pilnowała to by nic nie jadała
Stary 2013-12-03, 16:52   #2389
Debrah
Zakorzenienie

Przepraszam że ja w kółko o tym samym, wy na to i tak nic nie możecie poradzić, ale po prostu to jest masakra tak Wam piekielnie zazdroszczę... zupki moje leżą w zamrażalce, pewnie je wyrzucę niedługo, produkty w woreczkach też leżą... bo przecież i tak nic nie chce ;(

---------- Dopisano o 17:52 ---------- Poprzedni post napisano o 17:50 ----------

Cytat:
no ale teraz może przez ten katar?

W ogóle Hania rzadko dopomina się o jedzenie, tylko w nocy się budzi wiadomo że jeść a tak w ciągu dnia to mam wrażenie że jakbym tego nie pilnowała to by nic nie jadała
Oby, tylko, że katar już minimalny ;( dokładając to tego fakt, że ona butelki też niet - to właściwie wyłącznie kp chroni moje dziecko przed głodem ;(
Wiem, każde dziecko w swoim tempie, ale to już w ogóle nie jest śmieszne;(

Nawet wątkowe niejadki ruszyły z miejsca, zostałam chyba tylko ja i Nancy ;(

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2013-12-03, 16:56   #2390
gojka24
Zakorzenienie

Cytat:
aaa ja zapomniałam,że jeszcze karmicie
hm ja do gotowania to używam stołowego,mam jeszcze zapas z wakacji

miło,że pomyślałaś o mnie
można by się spotkać, weekend mam wolny bo TZ wyjeżdza do Austrii do siostry

kochana nie ma śladu po zgiętej stópce
tylko jakoś nie miałam ostatnio głowy by donieść w tej sprawie
stópka zaczęła się normować wtedy jak już mały zaczał pewnie chodzić,teraz praktycznie nie widać tego rogala,naprawdę czaaaaasem mu się zdarzy
dobrze pediatra mówiła (i Wy też) że rehabilitant przesadził w diagnozie

no ja dziś przed zakupami zrobiłam porządek bo tyle bzdur tam miałam
a taka wielka zamrażalka to m się marzy
zbierałabym w niej owoce sezonowe,warzywka i taką porą jak teraz zaserwować.....
mniam
ej no Marsi.... nie dość, że tatuaż w tym samym miejscu to jeszcze takie same marzenia.... Hmmm czyżbym miała siostrę bliźniaczkę o której istnieniu nie mam pojęcia???

Cytat:
miałam już wczoraj pisać i zapomniałam: bokeh, jak tam Twoja kariera szwaczki się rozwija bo w lidlu mają być maszyny do szycia

Bokeh uczy się szyć??? Ja muszę maszynę od rodziców przywieźć i ciągle nie mam jak...

Cytat:
Napisane przez nancykenator Pokaż wiadomość
słodkiego winka to bym się napiła... oo np takiego Concorda
ja uwielbiam wermuty, cin cin bianko, o te
http://wolewygodniej.pl/ld.php/syste...w=2437&sW=3169

Dziewczyny przyszłam się pożegnać... Prawdopodobnie Tż jutro już wyjeżdza i zabiera komputer... Postarm się wejśc do Was jeszcze później, ale nie wiem czy mi się uda, bo muszę pomyśleć co mi trzeba kupić na najbliższy czas, żeby jutro rodziców nie prosić... no i jego spakować, tzn pomyśleć za niego, żeby o czymś nie zapomniał.... Będę strasznie za Wami tęskniła... postaram się na tel czytać, ale coś mi on nie wstawia moich postów.... Jeszcze to na 100% pewne nie jest, ale wolę już teraz się pożegnać niż zamilknąć... Oczywiście jak tylko będę mogła to będę się odzywała...
gojka24 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-03, 17:02   #2391
Debrah
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez gojka24 Pokaż wiadomość
ej no Marsi.... nie dość, że tatuaż w tym samym miejscu to jeszcze takie same marzenia.... Hmmm czyżbym miała siostrę bliźniaczkę o której istnieniu nie mam pojęcia???

Bokeh uczy się szyć??? Ja muszę maszynę od rodziców przywieźć i ciągle nie mam jak...

ja uwielbiam wermuty, cin cin bianko, o te
http://wolewygodniej.pl/ld.php/syste...w=2437&sW=3169

Dziewczyny przyszłam się pożegnać... Prawdopodobnie Tż jutro już wyjeżdza i zabiera komputer... Postarm się wejśc do Was jeszcze później, ale nie wiem czy mi się uda, bo muszę pomyśleć co mi trzeba kupić na najbliższy czas, żeby jutro rodziców nie prosić... no i jego spakować, tzn pomyśleć za niego, żeby o czymś nie zapomniał.... Będę strasznie za Wami tęskniła... postaram się na tel czytać, ale coś mi on nie wstawia moich postów.... Jeszcze to na 100% pewne nie jest, ale wolę już teraz się pożegnać niż zamilknąć... Oczywiście jak tylko będę mogła to będę się odzywała...
Pobież aplikacje wizaz na telefon!

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
Stary 2013-12-03, 17:09   #2392
litllesweetangel
Lurker ;)

Laski idziecie gdzies na sylwestra? Czy spedzacie w domu patrzac jak dzidzia spiulka? :P

It's okay
I got lost on the way
But I'm a supergirl
And supergirls don't cry
litllesweetangel jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-03, 17:15   #2393
elllmi
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez litllesweetangel Pokaż wiadomość
Laski idziecie gdzies na sylwestra? Czy spedzacie w domu patrzac jak dzidzia spiulka? :P

hmm, koleżanka (również dzieciata) coś przebąkiwała kiedyś, że może u niej w domu można by posiedzieć; Filipa popilnowaliby teście, a u niej rodzice, więc jakiś plan jest...ale ja to bym chciała na stoku albo kulig i ognisko

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2013-12-03, 17:23   #2394
hje
Zakorzenienie

Cytat:

Pięknie!
Mamy takiego samego pchacza

Cytat:
Gdzieś pójdziemy w rodzinie, ale z Polą.

Evel, Szaja, jestem jestem, cały czas, tylko się mniej udzielam

Ewik, tak myślę... Napisałaś, że on Cię już pewnie zdradzał przed tym, zanim wzięliście ślub kościelny. A myślisz, że on się z tego wyspowiadał przed ślubem? Bo jeśli nie... to ślub chyba powinien być nieważny?
hje jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-03, 17:27   #2395
bokeh
Zakorzenienie

Cytat:
my idziemy na zabawe z kapela góralską, na wsi u tżtuńcia a t. popolnuje H. lub koś w domu kto będzie.
Stary 2013-12-03, 17:27   #2396
nafiyqa
Zakorzenienie

Cytat:

Cytat:
Napisane przez nancykenator Pokaż wiadomość
Debrah jak ja Cie doskonale rozumiem...
dzisiaj jedynie kaszkę zjadł a tak to nic, chyba z 10 prób do deserku (wczoraj zjadł ładnie), z 10 kolejnych do obiadku (wczoraj ten sam zjadł pięknie). Dałam banana to się nim bawił, obiadem pluł na całą kuchnię. W krzesełku nie zje, na kolanach też nie. Dzisiaj karmiłam go przed lustrem, zjadł 2 łyżeczki :/ już nie ogarniam tego
Dziewczyny nie wiem co Wam poradzic
Bardzo Wam wspolczuje, to naprawde musi byc frustrujace... Tyle prob... Tym bardziej, ze zadnej logiki tu nie widac. Jednego ja jedza, drugiego nie chca tej samej potrawy...
To na pewno przejdzie, tylko kiedy...

Cytat:
challenge accepted?
Uwielbiam Cie

Cytat:

Spryciula!!
Zazdroszcze

Stary 2013-12-03, 17:29   #2397
LadyWhisper
Zakorzenienie

gojka mam nadzieje, ze cos skombinujesz, zebys z nami byla nie znikaj calkiem!

debrah, kurcze, nie mam zielonego, co wam poradzic u nas najbardziej, ale tak pelna para, ruszylo po odstawieniu od uu.... caly banan, dwie mandarynki, pomaranckzka, caly sloiczek, kaszka, teraz juz nie jest problemem, ale - dopiero po definitywnym skonczeniu z kp..... z tymze, u nas babel sie sam powoli odstawial i jadl coraz wiecej, przytulam kochana

.... Dziecko - to przecinek między ojcem a matką. Ale i spójnik.
Z Każdym Dniem Coraz Bardziej

LadyWhisper jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2013-12-03, 17:30   #2398
nafiyqa
Zakorzenienie

Ja jeszcze nie wiem co z sylwestrem.
Nawet nie wiem czy bedziemy w G.czy u mnie...

Stary 2013-12-03, 17:31   #2399
litllesweetangel
Lurker ;)

My chyba z mala bedziemy siedziec, bo nikt inny nie chce A wyszlabym sobie gdzies do ludzi, na ostra wikse z Tzem

A zapomnialam sie pochwalic/pozalic, dostalam podwyzke. Cale 150 zl brutto....

It's okay
I got lost on the way
But I'm a supergirl
And supergirls don't cry
litllesweetangel jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-03, 17:52   #2400
s i l v e r
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Ewik86 Pokaż wiadomość
Super Zobaczysz, że z każdym dniem będzie coraz lepiej

wstyd się przyznać przyjechał wczoraj wieczorem, chciałam pogadać, a skończyło się kopaniem przez niego w drzwi od łazienki i szamotaniem się - tak bronił swojego telefonu, który mu zabrałam... masakra
O ku.wa!!!!!!!
Kochana, on na 100000% ma coś na sumieniu. Wiem że łatwo mówić ale ja bym go wypieprzyła z tym jego telefonikiem z domu....
Nie umiałabym żyć z kimś kto mnie zdradza

Cytat:
Napisane przez Ewik86 Pokaż wiadomość
dziękuję to naprawdę jest jak jakiś kiepski film... w końcu po tej szamotaninie wyrwał mi ten telefon i uciekł na klatkę schodową w skarpetkach... nigdy nie widziałam go w takim amoku, ten jego telefon to jest jak jakiś skarb, ważniejszy od rodziny... musi tam mieć niezłe rzeczy...
powtórzę się....ku.wa!!!!!!!!!!!!!!
Cytat:
Cześć Dziewczynki

też jestem ciekawa zdjęć zabawek
Cytat:
Napisane przez nafiyqa Pokaż wiadomość

Nie pisalam, bo mi wstyd...
Ale juz pisze skoro pytasz.

Jak pisalam wczoraj po spacerze bylismy w Biedrze. Jade wozkiem, wszystko gra, na prostej drodze chcialam zawrocic i nie wiem czy slisko bylo, czy cos rozlane, ale... przewrocilam sie
Zalosne!! Upadlam na kolana, oczywiscie trzymalam wozek, takze przednie kola sie podnosic do gory, Kuba lezal nieprzypiety w spiworku... Raczka od wozka dotknela ziemi, ja tylko zdolalam zobaczyc, ze Kuba juz z niego wylatuje (w powietrzu byl!). Wiec na kleczkach jedna reka wlasciwie zlapalam go za brzuszek i popchnelam w tyl, a druga prostowalam wozek. Nie wiem jak to nawet opisac, pewnie chaotycznie jest i niewiele mozna zrozumiec.
Sierota ze mnie Na szczescie nic mu sie nie stalo, nawet sie nie skrzywil, ale ja oczyma wyobrazni juz widzialam jak lezy na podlodze
ojej ale nie musi Ci być wstyd. Takie coś każdemu się może przydarzyć.

Cytat:
Napisane przez karusia_2007 Pokaż wiadomość
Laski mam do Was pytanie.
Co myślicie o zakładaniu jakiś lokat, książeczek oszczędnościowych, kont dla dzieci? Warto czy nie?
My chcemy Darii założyć
Cytat:
Napisane przez szklanka19 Pokaż wiadomość
Sto lat!

Cytat:
chesz? ja mam 2 naklejki, mogę Ci wysłać
książka super mi się bardzo podoba, piękne wydanie, super zdjęcia
Bokeh, ja tez mam dwie naklejki a mi nie zależy na tych książkach. Mogę też Ci wysłać jeśli chcesz.

Lecę nadrabiać dalej

---------- Dopisano o 18:52 ---------- Poprzedni post napisano o 18:33 ----------

Cytat:
Napisane przez meneq Pokaż wiadomość
szklanko bedziemy w tradycyjnych japonskich strojach - ja chce biale kimono

jestem bardzo ciekawa i też czekam na fotki

Cytat:
Napisane przez e_vel Pokaż wiadomość
i strasznie mi szkoda, żw teraz tutaj tak mało Hje
mi też smutno że hje tak mało się udziela ostatnio

Cytat:
Napisane przez LadyWhisper Pokaż wiadomość
AAAAAAAAAAAAAAAA Dziecko moje je obiadki już 1-3lata
ŁAŁ!

Edytowane przez s i l v e r
Czas edycji: 2013-12-03 o 17:35
s i l v e r jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości