|
|
#61 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Wymienię Escada Island Kiss, CK Be
Cytat:
wymiary: pas - 38 biodra - ok 52 dł- ok 93 stan moim zdaniem dobry ![]() kolor biały ale nie czysty biały ![]() krótsza spódnica: wymiary: pas - 39 biodra - ok 51 dł- ok 73 kolor taka kawa z mlekiem ![]() posiada małą wade: jeden guzik trzyma się na jednej nitce ale wystarczy go przyszyc ![]() pasują wymiarki?
|
|
|
#62 | |
|
Raczkowanie
Przekupka: 6 pkt / 100% pozyt.
|
Cytat:
Da radę? No i powiedz co chcesz za te rzeczy
|
|
|
|
|
|
#63 |
|
Raczkowanie
|
Witam!
Byłaś zainteresowana u mnie w wątku Halloween J. del Pozo czy chciałabyś wymienić się na Twoje: - Lumene, Berryfun, 14 Quiet Walks - Escada Island Kiss pierwotnie 100ml, ubytek 10 - max 15ml Pozdrawiam serdecznie! |
|
|
|
|
#65 |
|
Raczkowanie
|
Czesc dziewczyny! Ale fajny pomysl z tym forum wymiennym
![]() Mnie interesuje ESCADA-ISLAND KISS albo GIVENCHY-HOT COUTURE Te dwa zapachy najbardziej A jak macie jakies inne jeszcze do wymiany to pojde do perfumerii i bede wachacHmnn...tylko tak patrze,co ja moge dac w zamian....i jakos wiele tego nie ma;/ Na razie znalazlam ; AVON-zel rozswietlajacy do wlosow blond Advance Techniques -Pure Blonde 150 ml,ubytek malutki,bo tylko raz go nalozylam <heh,nie wiem jak okreslic ilosc tego ubytku> BIOSILK-pianka volume zwiekszajaca objetosc wlosow,250ml,ubytek ok. 1/3 L'OREAL-zel do wlosow przywieziony z Niemiec-150ml FRUCTIS-pianka volume extra loki 150ml,ubytek maly L'OREAL-mleczko prostujace fx special-150ml,zostalo pol AVON-Be kissable-spray zapachowy 100ml ,zostalo wiecej niz 1/3 Avon-plynny wosk w sprayu do stylizacjii wlosow 150ml RENU-plyn do soczewek kontaktowych 120ml Jak cos jeszcze znajde to dam znac ![]() DZIEWCZYNY KTORE MAJA NA WYMIANE ESCADE LUB GIVENCHY -MOZE JEST COS CO BYSCIE CHCIALY KONKRETNEGO? ALBO COS NIE Z KOSMETYKOW...........? pozdrowionka |
|
|
|
|
#67 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Proponuję Ci założyć własny wątek z rzeczami do wymiany albo rzeczami których szukasz, wtedy może więcej dziewczyn przeczyta Twoje posty Poczytaj sobie też tegulamin wymian, nie będziesz miała wątpliwości co i jak zrobić Pozdrawiam cieplutko |
|
|
|
|
|
#68 |
|
Raczkowanie
|
Jestem zainteresowana CK Be.
W zamian proponuję CK IN2U 50ml (nawet nie rozpakowany, nieużywany), mogę dołożyć około 50% zużytego Aqa di Gio Armaniego (50% z 100ml), jest kartonik. Pozdrawiam |
|
|
|
|
#69 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
, nowy CK bardzo mi się podoba. Jestem na tak |
|
|
|
|
|
#70 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Dzieki bardzo za rady-chyba tak zrobie Nawet nie wiedzialam ze jest jakis regulamin................ Pozdrawiam ps. aha-mam tez fajna bialo-zloto-srebrna bluzke z drapowanym dekoldem i ''dzura'' na plecach. Rozmiar uniwersalny. Jedna kupilam sama i taka sama tez dostalam;/ Wklejefotke,bo nie bardzo wiem jak ja bardziej opisac |
|
|
|
|
|
#73 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Wymienię Escada Island Kiss, CK Be, cienie, lakiery itp. - dokładka!
Interesuje mnie:
Bell Planete Inglot integra, brąz, miedziany, jasny beż - zużycie 15-20% oraz lakiery Inglot 318, jasna zieleń, z drobinami, raz użyty - Inglot 315, błękitny opalizujący, użyty 2 razy - Inglot 303, złoty, użyty 2 razy Zobacz czy znajdziesz coś u mnie? |
|
|
|
|
#74 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Mam też cienie sypkie gosh Effect Powder kolor petal, zużycie ok 10% ![]() U Ciebie mi się podobają (najbardziej błyszczyk ):Długotrwały błyszczyk IsaDora, Express Star Gloss, nowy, zafoliowany, odcień 50 Reflecting White, czyli przezroczysty z drobinkami cień sypki APC, rozświetlający beż nr 21, nowy rozświetlający puder w kulkach APC, nr 0, znikome zużycie Napisz proszę co skłonna jesteś wymienić
|
|
|
|
|
|
#75 |
|
Zakorzenienie
|
cos u mnie za cien artdeco i bell planete oliwkowy
?
|
|
#76 |
|
Raczkowanie
|
Niestety z Twojego wątku podoba mi się tylko Hot Couture, a nic z odpowiedniej wartością do tych cieni "półki". Może szukasz czegoś jeszcze, za te perfumy jestem w stanie oddać coś spoza wątku
![]() Pozdrawiam
|
|
|
|
|
#77 |
|
Zakorzenienie
|
anula zajrzyj tez do ciuszkowego
![]() a szukam: - baza pod cienie lumene - pędzel do cieni z sephory czy inglota - tusz diorshow/ysl effet (efekt sztucznych rzęs) - atw krem do biustu - inneov - tabletki zwiększające gęstość wlosów - platformy i botki 38-39 - armani code edp, l de lolita lempicka, elle ysl, pure poison elixir
|
|
#78 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Dołożyłam też cenie Isa Dory potrójne classic nougats
Edytowane przez a_n_u_l_a Czas edycji: 2007-11-23 o 11:06 |
|
|
|
|
|
#79 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Mnie ineteresuje cień Inglot Integra i te 2 lakiery Inglot. A masz może fotkę potrójnych cieni IsaDora? |
|
|
|
|
|
#80 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Mam fotkę cieni Isa Dora, niestety w sztucznym świetle, z lampą i bez. Mam tylko jeszcze pytanie - jaką miał wyjściową pojemność puder APC - 9 czy 18 g? Napisz proszę które kosmetyki byś chciała za puder i cień APC
|
|
|
|
|
|
#81 |
|
Rozeznanie
|
18 gram, podoba mi się cień Inglot i te lakiery, ale teraz bardzo mi się jeszcze spodobał cień IsaDora, nie wybrałabyś sobie u mnie czegoś więcej za te kosmetyki?
|
|
|
|
|
#83 |
|
Zakorzenienie
|
Może coś u mnie za:
Inglot integra, brąz, miedziany, jasny beż lub/ i Gosh Effect Powder Petal? |
|
|
|
|
#85 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
|
#87 |
|
Zakorzenienie
|
Yves Rocher - połowa ze 100ml wody truskawkowej Les Plaisirs Nature
DOKŁADKA: Cienie: - Art Deco - czarny matowy, nr 503, zużycie - hmm, mały dołek pośrodku, myślę że 10% - Bell sypki, złoty, nr 3, zostało ok 2/3 - Inglot integra, pastelowe opalizujące na róż, fiolet i niebieski - żużycie bardzo małe - 5% - Inglot integra, 2 fiolety i biały perłowy - żużycie 5-10% Lakiery - Inglot 303, złoty, użyty 2 razy prosze odp u mnie
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#88 |
|
Przyczajenie
|
Coś u mnie za cienie Isa Dora Nougat i Inglota - fiolet z białym?
pozdrawiam,
|
|
#89 |
|
Zakorzenienie
Przekupka: 523 pkt / 99% pozyt.
|
czy znajdziesz cos u mnie za:
Yves Rocher - połowa ze 100ml wody truskawkowej Les Plaisirs Nature Isa Dora potrójne 04 Classic Nougats, zużycie 5% -lakier Inglot 315, błękitny opalizujący, użyty 2 razy - Inglot integra, brąz, miedziany, jasny beż - zużycie 15-20%
|
|
#90 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Targowisko: kosmetyki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:23.