![]() |
#2401 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Styczniowo - lutowe mamy 2013 (XII)
Gojka, może się jakoś uda Ci być z nami
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2402 |
Raczkowanie
|
Dzięki dziewczyny za wypowiedzi w sprawie oszczedzania
![]() ![]() Ja też jestem zdania, że to dobry pomysł, bo później uzbiera się z tego spora suma a teraz wpłacać mogę zarówno 5 zł jak i 150 w zależności od możliwości a jak mocno "bida" przyciśnie to nie wpłacę nic i już ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2403 |
Zakorzenienie
|
Aaaaa Karusia pytala o konto.
Tez takie zalozylam Kubie (przy moim zwyklym). Wplacilismy tam becikowe ( ![]() Niby jest oszczednosciowe, ale na smieszny procent... |
![]() ![]() |
![]() |
#2404 | ||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Przetrzymany Kubuś (nie spał od 14:20) urządził taką histerię, że ledwo go wytarłam, zapowietrzał się, płakał niesamowicie, dałam uu, wtulił się we mnie i usnął. Nie mam siły. A syf taki, że ![]() Tż nie ma, dzwonił przed chwilą, że jeszcze ok. godziny będzie w pracy. Wyszedł jak Kuba spał (o 6:30) wróci jak śpi, wczoraj tak samo ![]() |
||||||
![]() ![]() |
![]() |
#2405 | ||||||
Zakorzenienie
|
Lady, pochwal się potem co to za niespodziewajkę mąż Ci zrobił
![]() ![]() ![]() evel, pierniczki CUDNE!!!!!!!! ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() mojej jak daję pchacza to stoi i nie wie co zrobić. Pchacz jedzie a ona w miejscu stoi ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() tam u nich jest taki plac i prezydent miasta co roku urządza tam zabawę sylwestrową. Jest zaj.ebiście! Cytat:
![]()
Dziecko jest chodzącym cudem, jedynym, wyjątkowym i niezastąpionym. Edytowane przez s i l v e r Czas edycji: 2013-12-03 o 18:21 |
||||||
![]() ![]() |
![]() |
#2406 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Raz bylam - zmarzlam i sie wqrwilam ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2407 | ||||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() A chleba / chrupek / sucharkow / biszkoptow tez nie chce? A jak sama jesz cos dobrego tez jej nie ciagnie? Mi Borys dzisiaj z talerza ryz i mieso wyciagal, prawe z buzi wyrywal (gotowane po doroslemy, niezbyt zdrowo, wiec dalam mu tylko troche) a jak paczka jadlam to byl taki szal, musialam zjesc w kilka sekund, zeby tez go tym nie faszerowac. Szkoda tylko ze nie tyje jakos wspaniale, bo w zasadzie co mu dam to zje. Ale np. zauwazylam (oczywista oczywistosc ![]() ---------- Dopisano o 19:34 ---------- Poprzedni post napisano o 19:32 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 19:35 ---------- Poprzedni post napisano o 19:34 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 19:37 ---------- Poprzedni post napisano o 19:35 ---------- Cytat:
Będzie dobrze, Amelka nauczy sie jeść, i zapomnisz o tym jakie problemy miałaś. Ja pamiętam jak mi Borys nawet 20 ml mleka nie chciał wypić jak miał kilka tygodniu i ja całą dobę go karmilam i latałam z butelka z nim po całym domu. Później ząbki i też poł doby potrafił nie jeść prawie nic, a teraz jest całkiem ok. Zjada każdy słoiczek (nie zawsze cały), ktory mu podam, nieważne co w nim jest. To pewnie u Was tylko przejściowe i na pewno niedługo minie ![]() A Ty nic złego nie robisz, dzieci są różne!
![]() |
#2408 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
zgadzam się w 100000% na bank coś tam ma ![]() ![]() ooo to może bym chciała naklejki ![]()
![]() |
#2409 |
Zakorzenienie
|
dziewczyny jakie macie podgrzewacze?
![]() wiem, ze pstryniu ma sisi, debrah happy family, ktos cos jeszcze? aha i ile sie czeka na podgrzanie? jak czytam, ze kilkanascie minut to ![]() a malz tak, dostal wielka ogromniasta pake slodyczy na swieta dla pietraszka (tiiiiaaaaaa ![]() ![]() testu nie kupil ![]()
Edytowane przez LadyWhisper Czas edycji: 2013-12-03 o 18:46 |
![]() ![]() |
![]() |
#2410 |
Zakorzenienie
|
blogerko, moze Borys ma taka dobra przemiane materii??
Moj je kaszki 200ml, 2xpo ok 210-220ml obiadku+jeszcze czasem caly owoc, a jest na 3 centylu... Zresztaaa, po Tobie grubasem nie bedzie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2412 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#2413 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() U nas to mniej więcej wygląda tak: kasza zależnie od dna 150 - 180 zupka 180 obiadek 180 deserek - sloiczek, albo jakis owov mleko ok 160 kasza 150 - 180 i nocne karmienie ok 150 do tego oczywiscie cos tam ode mniie skubnie, plus chlebek. Ale raczej styaram sie go nie dokarmiac miedzy posilkami
![]() |
#2414 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
właśnie podczas sprzątania pomyślałam sobie "gdzie deli??" |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2415 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
a i fajnh zeby np. rano po wyciagneiciu z lodowki obiadek wstawic i na pore jedzenia mam cieplutki. drugi mam z tommy tippi i tak, tu sa trzy moce podgrzewania, ze tak powiem, wiec podgrzac mozesz szybko, ale nie raz mialam tak ze mleko bylo tak gorace ze poparzyc sie mozna bylo, wiec opcja ze zostawiam wode na noc, albo w ogole zostawiam i mam na juz, odpada. Tzn. czasem mi sie udalo to wyregulowac, ale czesciej sie wkurzalam, ze mlody placze a ja mam wrzatek. A niby dawalam na 1 stopien podgrzewania, pozniej sie okazywalo ze powinnam go ustawiac na prawie wylaczony. Jak dla mnie zatem do dupy.
12.01.2013 Edytowane przez blogerka Czas edycji: 2013-12-03 o 19:03 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2416 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a co do testu ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 20:06 ---------- Poprzedni post napisano o 20:04 ---------- Nie wiem czy się w najbliższym czasie zobaczymy. Więc może poślij mi na fb Twój adres to CI wyślę.
![]() |
#2417 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
http://allegro.pl/auto-dom-oryg-podg...682778853.html Super nam się sprawdził w samochodzie, podczas podróży do Holandii. Potem troszkę w domu. Teraz chcemy go sprzedać, bo stoi nieużywany (Blanka nie je już w nocy). Zainteresowana? ![]() Cytat:
![]() ![]() Nawijko doczekasz się ![]() ![]() ![]() Debrah, u nas też czasem pierwsza łyżeczka była ciężka (tarcie oczu itp.), ale odczekałam chwilkę (nie wyjmowałam Małej z fotelika) i podawałam zaraz następną. Wtedy już jadła. |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2418 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Teraz każdy ma swoje indywidualne konto. bezpłatne i na 4,5% |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2419 |
Zakorzenienie
|
Czytam Was od rana i efekt jest taki że już nie wiem co pisać...
Nie napisze chyba nic ![]() Szklanko-wywnioskowałam że zostają do końca tygodnia ![]() Ja już mam dość tego towarzystwa ![]() Jestem dziś wypompowana przez syna. Zadzieram dupe i spitalam spać. Dobrej nocy.
#2420 | |||||||||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
uwielbiam słodkie winko ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
---------- Dopisano o 20:25 ---------- Poprzedni post napisano o 20:19 ---------- Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
8-189mleko kaszka 180 obiad 200 podiweczorek manna, kiesiel, owoce w międzyczasie chrupek i na noc 210 mleka
![]() |
#2421 |
Zakorzenienie
|
GOJKA ja bez kompa bym oszalała chyba
![]() LITLLESWEETANGEL My pierwotnie mieliśmy siedzieć domu ale szwagier nam jednak z dziećmi zostanie i idziemy na sale.
#2422 |
Zakorzenienie
|
misiaeel u mojego tż też organizują Mikołajki, z tym, że atrakcje raczej dla starszych dzieci więc ci, którzy mają malutkie dzieci (jak nasze) dostają bon do smyka
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2423 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() a kupiliśmy na mikołajki Hani żółwika clemmy, ale czekamy do piątku ![]()
![]() |
#2424 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie dajesz jeszcze Blance 2 dan? Mozesz napisac jak wyglada jedzenie w zlobku? Zostawiasz cos dla malej czy zlobek zapewnia jedzonko? Cytat:
A Ty w jakim banku masz? |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2425 |
Zakorzenienie
|
Lady ja mam podobny jak pstryk, też z sisi. Wlewasz troszkę wody i wsadzasz butlę. U mnie on chodzi tylko w nocy. Na butlę na noc to albo sobie wsadzam wcześniej, albo podgrzewam w mikrofali 20-25 sekund. Na noc podgrzewacz ustawiony na niecałe 4o stopni także jak butla potrzebna to TZ tylko mleko zasypuje i już.
Szaja, Nawijka ja też czasem taka ćmajda ![]() Evel smakowicie wyglądają ![]() Ewik... Wiesz co... ja mam ochotę normalnie tam przyjechać i wytłuv dziada, na prawdę. Jego zachowanie jest jednoznaczne... Sku.rwysyn... A powiesz teściom? Ja bym mu koło dupy narobiła ![]() Przykro mi kochana, że musisz tak cierpieć ![]() Hje, no kurna brakuje CIę ![]() My dziś od 12 dopóki słonko nie zaszło korzytalismy z pogody ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2426 | |||||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() To moze i u nas tak będzie... ![]() Przykro mi bardzo, ale nie wiem jak Wam pomóc,Zarówno Tobie jak i Nancy.Ale może to będzie taki nagły booom jak było z Pietraszkiem, że nagle zacznie jeść. Kurczę, trzymam kciuki za Was! ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Czekamy! Cytat:
![]() Cytat:
![]() Blanka już śpi. Straszne jęczydło dziś. Tż twierdzi że widzi na miejsu górnych trójek spulchnione białe coś... taaaa jasne .Przestałam wierzyć w zęby jak kiedyś Ewulka w poród. ![]() |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#2427 | |||||
Zakorzenienie
|
Byłam dzisiaj z małą u lekarza na bilansie (miałam iść chyba 3 czy 2 tygodnie temu, ale jakoś tak, nie wiem, nie mogłam się zebrać
![]() ![]() Moje dziećko długo było takie jakieś mało ruchliwe, ale jak się teraz rozkręciła, to masakra, nie usiedzi, naprawdę nie usiedzi w miejscu, od razu gdzieś idzie ("raczkuje" po swojemu, ale już prawie, prawie normalnie ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() A masz gdzieś na twarzy miejsca, które są tłuste, jak się je dotknie? W sensie, takie, jakbyś posmarowała niewielką ilością, nie wiem, masła? ![]() Debrah, u nas jest to samo. Jak małej się nie podoba (!! z wyglądu) zawartość łyżeczki, to nie da mi nawet podjechać z tym jedzeniem do jej ust, macha rączkami, zasłania się, rozmazuje na twarzy, wywala na ziemię... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Ja mam Tommee Tippee, jestem zadowolona. Trochę nam się już wyrobił, bo bardzo dużo go używaliśmy swojego czasu, ale dobrze działa, szybko podgrzewa i do wysokiej temperatury, jeśli trzeba (są 3 stopnie ciepła). |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#2428 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2429 |
Wtajemniczenie
|
Black - a ten Tippy Wam nie przegrzewa? U nas masakra, jak zostawiałam na noc na 1 stopniu to woda była gorąca (nie wiem zatem po co są dodatkowe dwa stopnie). Teraz ustawiam dużo przed pierwszy stopniem i jest ok.
No chyba, że jakiś inny model z tego Tippy macie.
#2430 | |||||
Zakorzenienie
|
Dziękujemy z misiem!
![]() elllmi tylko na zdjęciu tak wyszło, nie zrudział Michał, raczej mu troszkę przyciemniły się włosy ![]() Cytat:
[1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;43993928] Dziewczyny, to chyba nie tak, że nie zauważmy ![]() ![]() ![]() Pewnie tak jest ![]() Dzięki za kopa dziewczyny ![]() [QUOTE=elllmi;43994499]tzn. nie trzymam mu 10 min odchylonej głowy, bo by chyba szajby dostał ![]() ![]() Michał tak samo, zostało mu po ostatnim katarze, polubił nawet odciąganie glutów wtedy ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
mniam Cytat:
Michał dziś zjadł ćwierć szklanki kaszki, potem trochę jabłka, może 1/5, 4 łyżeczki zupy i piętkę bułki. No i uu oczywiście. Myślisz że to dużo? Wątpię. I gdyby Amelka była głodna, to wierz mi, jadła by coś innego, tak samo jakby jej witamin czy skł. innych brakowało. Ma wszystko w mleku, więc nie ma potrzeby jeść stałych pokarmów, uboższych w skł. odżywcze. Nie denerwuj się bo ona to czuje ![]() Idę dalej czytać.
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:02.