|
|||||||
| Notka |
|
| Pielęgnacja włosów W tym miejscu rozmawiamy o pielęgnacji włosów. Jeśli twoje włosy są suche, pozbawione blasku lub zniszczone i szukasz sposobu na poprawę sytuacji. Dołącz do nas. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4141 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Offtopowa walka o zdrowe i piękne włosy cz. XXVII
Cytat:
![]() Przesluchaj Fair Weather Friends i The Dumplings ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
|
#4142 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Ja tam lubię takie plakaty z jajem, jakoś najbardziej zapadają w pamięć
|
|
#4143 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Zawsze robiły mi suchą skorupę z ust, nigdy nie pomalowałam się nimi tak, żeby było dobrze ![]() A jeśli zaczęłabyś od środka i później prawo-lewo? Rozumiem, że mówisz o niepomalowanym środku ust w tym sensie, a nie w tym gdzie po prostu szminka nie trzyma się "mokrej: częsci warg ![]() ---------- Dopisano o 17:04 ---------- Poprzedni post napisano o 17:01 ---------- Cytat:
Spokojna, lubię słuchać, gdy czytam : klik. I jeszcze ta, nie mogę się nasłuchać. A trafiłam na nią całkiem przypadkiem ![]() I jeszcze ta, ale myślę, że kiedyś słyszałaś. Edytowane przez EdizA Czas edycji: 2013-12-03 o 17:06 |
||
|
|
|
#4144 | |
|
Zakorzenienie
|
to się cieszę, że zrezygnowałam
![]() Cytat:
już kolega informatyk patrzył i radzi, żebym poszła oddać/wymienić... no zła jestem ![]() w dodatku dzisiaj się zorientowałam, że złożyłam podanie z wypisania z zajęć przez usosa nie ze swojego konta, ale z TŻta ale miałam GDH dzisiaj, częściej muszę używać Artiste!
|
|
#4145 |
|
Wtajemniczenie
|
Ja mam dziś ewidentny Bad Hair Day. No cóz, jutro i tak mycie, wypróbuję nową maskę i oliwkę i naftę
Tak sobie grałam na gitarze przed chwilą... i stwierdziłam, że skoro Luby chce mi zrobić niespodziankę swoim przybyciem, to ja mu zrobię lepszą ![]() Otóż ma on wrócić 16.12 - to jest poniedziałek. My mamy spotkania scholi (którą on założył) we wtorki i czwartki. A więc wzięłam dwie najprostsze i najfajniejsze piosenki, poprzerabiałam teksty (na takie o jego powrocie, z jajcem), po kryjomu przemycę dzieciakom teksty. Jak przyjdzie, to zagramy to i zaśpiewamy, chcę widzieć tę minę
|
|
|
|
#4146 |
|
Zakorzenienie
|
Kaś mam do ciebie pytanie związane raczej z blogowaniem. Wiesz coś może na temat współpracy z BLOGmedia? Swojego prowadzę od niedawna a dostałam od nich maila i wydaje mi się to podejrzane, że napisali :d
Edytowane przez izaa29 Czas edycji: 2013-12-03 o 20:39 |
|
|
|
#4147 | ||
|
Rozeznanie
|
Jaką, jaką?
![]() Schował się, skubany ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Dziewczyny, które zamawiały wczoraj półprodukty na Beauty Ever - też musiałyście się rejestrować?
|
||
|
|
|
#4148 | |||||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
wróciłam z uczelni, zjadłam obiad, zmyłam lakier z paznokci i chyba pomaluję je tylko utwardzaczem. Dam im trochę spokoju od koloru Chyba, że któraś pokusi mnie jakimś kolorem
|
|||||
|
|
|
#4149 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() No właśnie chodzi o to, że 'mokrą część warg' ja mam co najmniej w połowie 'na widoku'
|
|
|
#4150 |
|
Konto usunięte
|
Nie sugeruj się moją skórą (szczerze to jest bardzo dziwna, i rzadko co mi pasuje), ale żaden kwas nie zrobił mi takiej masakry jak migdał - wielkie ropne pryszcze i bolące gule. Zaczynałam od 10% stężenia i ciesze się, że tylko na takim skończyłam...
|
|
|
|
#4151 | |
|
Zakorzenienie
|
Rimmel 170 Alarm- bardziej mi pasuje niż MAC Russian Red
---------- Dopisano o 18:59 ---------- Poprzedni post napisano o 18:58 ---------- Cytat:
|
|
|
|
|
#4152 | |
|
Zakorzenienie
|
Tak wszedzie mowia, ale dla kogos, kto nigdy nie mial problemow z wypadaniem codzienne czyszczenie syfonu jest przerazajace...
Cytat:
Ja zawsze mieszam z miksem i trzymam ok 40min... |
|
|
|
|
#4153 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Ja kocham lato... Codziennie powtarzam, że dla mnie cały czas mogłoby być +25 stopni... Byłabym zadowolona
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Ja sie właśnie kwaszę mlekowym... Miałam mały wysyp, znaczy kilka podskórnych bolących gul mi wyspoczyło, ale spoko... Teraz zaczynam się powoli łuszczyć i jest co raz lepiej... Myślałam, że będę gorzej to przechodzić... Dziewczyny liczę na opinie... co myślicie o tych rzeczach? sukienka I sukienka II bluzka
|
|
|
#4154 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
10-15 minut.
|
|
#4155 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Miałam dzisiaj mega zabiegany dzień. Obudziłam się o 11:00. Przejrzałam oferty pracy, złożyłam 30 CV, zrobiłam obiad, posprzątałam pokój, wypracowałam pranie i ogarnęłam dokumenty do drukowania do szkoły, przy okazji zrobiliśmy z TŻ frytki z piekarnika. Za chwilę lecę pod prysznic. Nałożyłam dzisiaj olejek Alterry. Umyje włosy Hippem i nałożę maskę Stapiza ![]() Trzymajcie jutro za mnie kciuki! O 10:30 mam rozmowę o pracę! |
|
|
|
|
#4156 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
1. mi się podoba, drugiej przez materiał nie ubrałabym nigdzie poza domem, a ta bluzeczka...
|
|
|
|
|
#4157 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() [1=f88fd72a1baff1f55628bb9 023d16cbac19cdced_65c0250 28a53e;44001106] Muszę kupić Artise [/QUOTE] tylko koniecznie z czymś mega emolientowym, ja nigdy jej nie używałam solo bo szczerze mówiąc się boję Cytat:
Cytat:
pan w Saturnie mi w 10 minut naprawil tableta
|
|
#4158 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Ofkors
|
|
|
|
|
#4159 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Co do Happysadu- najczęściej sięgam właśnie po pierwszą i drugą płytę. Znam ich już z 4 lata, jak nie więcej Uwielbiam Łydkę, a "Mów mi dobrze" często jest moim budzikiem Druga zdecydowanie najfajniejsza, z pierwszych uszłaby tylko czarna, ale to oczywiście tylko i wyłącznie moim zdaniem. Bluzka mi się zupełnie nie podoba
|
|
|
|
|
#4160 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
dziękuję za odpowiedź ![]() Będę trzymać !
|
|
|
|
|
#4161 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Gratulacje dla Pana z Saturna a przystojny chcociaż? |
|
|
|
|
#4162 |
|
Zakorzenienie
|
Chyba niekoniecznie na zimę, no nie?
![]() Szukam czegoś, co ogrzałoby mi dupę i nie było przy okazji super grubą, puchową kurtałą
|
|
|
|
#4163 | |||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Jutro po zajęciach lecę do paczkomatu po przesyłkę Dzisiaj na włosach olejek Babydream i kakaowa Isana. ---------- Dopisano o 20:55 ---------- Poprzedni post napisano o 20:52 ---------- Cytat:
Cytat:
|
|||
|
|
|
#4164 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
U mnie puchowa + fajna to niemożliwe połączenie, poza tym, ja ogólnie nie noszę kurtek
|
|
|
|
|
#4165 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4166 | |
|
Zakorzenienie
|
Pamiętacie, jak go pokazywałam? On tu jest i patrzy na mnie..
![]() ---------- Dopisano o 21:00 ---------- Poprzedni post napisano o 20:58 ---------- Cytat:
Wali PS na odległość, ale nie modeleczka tutaj jest ważna
|
|
|
|
|
#4167 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Chyba poproszę TŻa, żeby nagrał mi płytę do samochodu... Będzie przy czym podrzeć ryja na autostradzie ![]() Ładnie mnie leczycie z moich zachcianek ![]() Ale odrobina rozsądku, przy tych wariacjach zakupowych zdecydowanie mi się przyda
|
|
|
#4168 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Dzisiaj kupiłam kominek do wosków i kilka drobiazgów do organizacji kosmetyków. Będą porządki
|
|
|
|
|
#4169 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() W sumie i ja bym wzięła tę szarą gdyby nie fakt, że zanim bym ją założyła musiałabym dokonać kilku poprawek "pod moje oko" a i tak na samym końcu nie miałabym jej do czego założyć ![]() ---------- Dopisano o 21:06 ---------- Poprzedni post napisano o 21:06 ---------- Wolałabym o nim zapomnieć
|
|
|
|
|
#4170 |
|
Zakorzenienie
|
Trzymam
Ale mam zawalony tydzień.. Byle do weekendu.. 22 rzeczy, których dziewczyny z kręconymi włosami nie cierpią słyszeć hahahah ![]()
Nowe wątki na forum Pielęgnacja włosów
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:41.

już kolega informatyk patrzył i radzi, żebym poszła oddać/wymienić... no zła jestem 

A ja szukałam napisu honey i na mel nawet uwagi nie zwróciłam.

![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)

A niecały miesiąc temu był ich koncert w naszym akademickim klubie.. Tylko wtedy ich jeszcze nie znałam