Jak ten czas szybko leci, już czujemy ruchy Naszych dzieci. Mamusie maj-czerwiec 2014 - Strona 116 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-12-04, 11:05   #3451
agus7ia
Raczkowanie

Dot.: Jak ten czas szybko leci, już czujemy ruchy Naszych dzieci. Mamusie maj-czerwie

Lolitka, zmniejszył się ucisk na pęcherz, bo póki co macica podniosła się do góry. Właśnie dlatego czujesz mniejsze parcie na pęcherz. Obawiam się niestety, że to powróci wraz ze wzrostem dzidziusia. Ja też czekam z ustęskinenim na te chwilę wytchnienia z pęcherzem, bo mam serdecznie dość wstawania w nocy.
Stary 2013-12-04, 11:06   #3452
monijaaa
Zadomowienie

Dot.: Jak ten czas szybko leci, już czujemy ruchy Naszych dzieci. Mamusie maj-czerwie

Witam się w II trymestrze

01.10.2013 Dwie piękne kreseczki

15.06.2014 - 2850 gram szczęścia - Kacperek
Ja pod sercem Cię nosiłam,
Ja o Twe zdrowie najgoręcej prosiłam.
Jestem przy Tobie od pierwszego grama.
Tyś moje dziecko, a ja...Twoja mama!
monijaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-04, 11:18   #3453
Nikii89
Zakorzenienie

Gosius tak to siara Ja mam dziś 17t 0d ale liczę jako 17 bo tak też mi lekarz w karcie ciązy wpisuje. Choć na niektórych kalkulatorach liczy mi jako 18.

Ramona nie kracz bo ja chcę dziewczynkę :P

Karolak to dajecie prezenty na Mikołaja rano ?? U Nas dopiero po południu , bo planujemy że tak o 16 przyjdzie TŻ przebrany za Mikołaja i będzie miał wór prezentów

Lolitka tak jest że w drugim trymestrze ma się mniejsze parcie na pęcherz a w III znów wraca chociaż ja w pierwszej ciąży miałam cały czas , a w tej w ogóle

Zaliczyliśmy godzinny spacerek , ale powiem Wam że mimo słoneczka to jest strasznie zimno ;/
Stary 2013-12-04, 11:19   #3454
martuszka0
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez monijaaa Pokaż wiadomość

ja na szczęście nie biegam tak często do wc... w nocy to już nie wstaję, a w 1 trym to wstawałam raz w nocy albo nawet wcale... Także udało mi się zobaczymy co będzie potem
martuszka0 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-04, 11:27   #3455
kaorlak
Zadomowienie

Cytat:

klask i:

Cytat:
Napisane przez Nikii89 Pokaż wiadomość

Karolak to dajecie prezenty na Mikołaja rano ?? U Nas dopiero po południu , bo planujemy że tak o 16 przyjdzie TŻ przebrany za Mikołaja i będzie miał wór prezentów
Tak, zostawimy jej w nocy, żeby jak wstanie to już były. Wieczorem zostawimy ciasteczko i szklankę mleka. Mikołaj przyjdzie do Misi do przedszkola, bo tam też będą prezenty. Później jeszcze będzie Mikołaj u jednej Babci, a w weekend u drugiej Ja tam nie dostawałam tyle prezentów

Lecę do dentysty
kaorlak jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-04, 11:27   #3456
kasian86
Zakorzenienie

GG do kasian86

A ja ciągle dużo sikam

I gdzie ta nasza Ilkas z wiadomościami?
kasian86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-04, 11:28   #3457
Aldrin
Zakorzenienie

Rano nadrobiła po cytowałam wszystko, poodpisywałam i nie ma mojego posta coś wizaz mi nie działa gadzina jedna

Cytat:

Gratulacje

Gratuluje wszystkim rozpoczętych tygodni a za wizytujące mamuśki trzymam kciuki

To witam się jeszcze raz z Wami w mroźny ale słoneczny dzień i nie pamiętam co miałam komu odpisać, wiem tylko, że u będzie Bianka

Edytowane przez Aldrin
Czas edycji: 2013-12-04 o 11:31
Aldrin jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-04, 11:30   #3458
kasian86
Zakorzenienie

GG do kasian86

Cytat:
Napisane przez kaorlak Pokaż wiadomość

Tak, zostawimy jej w nocy, żeby jak wstanie to już były. Wieczorem zostawimy ciasteczko i szklankę mleka. Mikołaj przyjdzie do Misi do przedszkola, bo tam też będą prezenty. Później jeszcze będzie Mikołaj u jednej Babci, a w weekend u drugiej Ja tam nie dostawałam tyle prezentów

Lecę do dentysty
My też zostawimy prezenty, oczywiście przy butach, które muszą być umyte ale w tym roku to jeszcze moja działka

Do nas przebrany Mikołaj przyjdzie zapewne w Wigilię, jeszcze nie ustaliliśmy z rodzicami i rodzeństwem dokładnie, ale tak było przez 3 ostatnie lata

Masakra w ogóle z tymi prezentami, ja na Mikołajki dostawałam tylko słodycze ale to nasza wina - rodziców, że teraz jest jak jest zresztą to widać po nas wszystkich - bardziej się cieszymy tym i jesteśmy ciekawe reakcji naszych dzieci na to co dostaną niż one same zapewne

Powodzenia u dentysty

Mi się Hanka już budzi, więc zaraz idę do niej. Coś krótko dzisiaj spała
Stary 2013-12-04, 11:35   #3459
meniaa94
Wtajemniczenie

kasiab91 martuszkao poszłam godzinę po otwarciu także luuzik ale się naśmiałam ... miało być centrum handlowe,butiki ... a powstał drugi rossmann,przenieśli pepco,otworzyli kik - beznadziejny sklep jak dla mnie,ubrania są złe gatunkowo ... szukałam coś dla Gabrysi ale dziękuję,ludzie szaleli że zabawki dla dzieci tanie niemieckie ... ale nieznanych firm itp więc ja bym nie kupiła dla dziecka takiej zabawki nie wiadomo z jakiego źródła jest wielki chiński sklep,media expert - ludzie się pchali bo dawali darmowe herbaty i kupony na 10 zł stoisko z e-papierosami,kolpolter, sklep z odzieżą oryginalną typu nike,adidas itp,ale mały i prawie nic tam nie ma apteka Arnika,optyk,biuro podróży ... i beznadziejny spożywczy - drogi !
A najlepsze jest to,że otworzyli jakąś kawiarnię "Pączuś" więc trzeba się kiedyś wybrać i United Chicken ... nie wiem,nie jadłam ... pewnie tż mnie wyciągnie bo on ubóstwia takie fast foody .

gosius91 weszłyśmy razem w 19 tydzień gratki dla Nas

kasian86 dziewuszki musza mieć w czym wybierać w końcu przeczuwam,że moja córa będzie wybredna

monijaaa gratulacje za II trymestr
Stary 2013-12-04, 11:36   #3460
Seleniti
Zadomowienie

Kaorlak za połówkowe
Ramona no to szykujmy się na wojnę

monijaaa gratuluję II trymestru

gosius za 19 tc

Monita, Ilkas,

Lolitko, Vampirko mam tak ja Wy i się zastanawiam co to

Dzień dobry

Pospałam sobie śniły mi się takie bzdury, że głowa, aż mnie rozbolała, najpierw, że szatan w ciele kobiety chciał zabić dziecko, które mogło go unicestwić, więc jak dorwałam te babę zaczęłam ją dusić, krzyczałam, że wróci tam skąd przyszła, bo ja tego dziecka skrzywdzić nie dam, wzrok miała paraliżujący wrr, w końcu ukręciłam jej łeb i go wyrwałam, ale tak jakby dalej żyła, ale dzidzię udało mi się uratować. Drugi sen to był taki, że zdradzałam TZta na potęgę masakra.

A i wczoraj jeszcze podczas wizyty jak ginka miała mnie zbadać, więc powiedziałam do TŻta, żeby śmigał do drugiego pomieszczenia, po zakończonej wizycie jak już wyszliśmy z gabinetu TŻ z tesktem do mnie, -Dlaczego powiedziałaś żebym wyszedł?
-Bo sam przecież nie chciałeś wchodzić ze mną na usg dowcipne, a teraz miałeś się niby patrzeć jak ona mi tam grzebie?
- No chciałem popatrzeć, żeby później wiedzieć co i jak, żeby Ci robić tak samo.

Seleniti jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-04, 11:41   #3461
Ramona_85
Zakorzenienie

Cytat:

Ramona nie kracz bo ja chcę dziewczynkę :P
oj, ja też chcę dziewczynkę, ale czuję, że chłopak będzie, wszyscy mi to wróżą naokoło

Cytat:

Lecę do dentysty
powodzenia

Cytat:
Napisane przez Seleniti Pokaż wiadomość
Ramona no to szykujmy się na wojnę
o tak
Ramona_85 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-04, 11:46   #3462
Carmenaa_88
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Ramona_85 Pokaż wiadomość
oj, ja też chcę dziewczynkę, ale czuję, że chłopak będzie, wszyscy mi to wróżą naokoło
mi też się marzy chłopaka już mam, teraz chciałabym grzeczną, cichutką Majeczkę

Igorek ur.4.09.2010

Maja 16.04.2014- 26.04.2014
(na zawsze w moim sercu Aniołku)

Carmenaa_88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-04, 11:51   #3463
kasian86
Zakorzenienie

GG do kasian86

A ja jestem dziwna bo mimo ze mam juz coreczke to chcialabym teraz jeszcze jedna wiec tez marzy mi sie dziewuszka

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
Stary 2013-12-04, 11:54   #3464
Carmenaa_88
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kasian86 Pokaż wiadomość
A ja jestem dziwna bo mimo ze mam juz coreczke to chcialabym teraz jeszcze jedna wiec tez marzy mi sie dziewuszka

częściej mamy chcą drugie dziewczynki niż drugich chłopców pewnie ze względu na to, że dziewczynki są cichsze, grzeczniejsze i spokojniejsze
tak mi się wydaje przynajmniej

Igorek ur.4.09.2010

Stary 2013-12-04, 11:56   #3465
monika83
Raczkowanie

Czesc dziewczynki! Dawno mnei nei bylo, nadrobilam tylko troszke. Maz mial w zeszlym tyg. drobny zabieg operacyjny i mam juz drugi tydzien dwojke dzieci w domu. Powiem Wam, ze ja juz nie daje fizycznie rady, wszystko robie sama, sama usypiam malego, kapie go, siedze z nim w nocy ( a kazda jest zarwana, wczoraj nie spal od 00.00 do 3, i od 4.30 do 7), gotuje, piore, zmywam, chodze juz na rzesach. A na dodatek Adasiowi wychodza piatki, wiec jest mrudny, ma dzis goraczke 38,7 4 godziny po podaniuNurofenu Mam nadzieje ze tood zabkow, bo nei wyglada na chorego.
Ja tez sie bardzo szybko mecze, mam zadyszke, zawroty glowy, a najgorsze jest to (mialam tez tak w poprzedniej ciazy), ze czasem jak sie schyle i podniose, to zaczyna mi strasznie szybko walic serce, do tego stopnia ze nie moge slapac oddechu, od tego mam mroczki przed oczami i zawroty glowy. Ale oczywiscie kardiolog nic nieprwidlowego nie znalazl

Gratuluje wszystkich udanych wizyt i poznania plci maluszkow. Och, jak ja bym chciala juz widziec, marze o chociaz jednej dziewczynce. Niedawno uslyszalam, nadzieja matka glupich

Edytowane przez monika83
Czas edycji: 2013-12-04 o 11:58
monika83 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-04, 12:05   #3466
martuszka0
Rozeznanie

Cytat:

A mąż kogo chce? :P
Cytat:
Napisane przez monika83 Pokaż wiadomość
Czesc dziewczynki! Dawno mnei nei bylo, nadrobilam tylko troszke. Maz mial w zeszlym tyg. drobny zabieg operacyjny i mam juz drugi tydzien dwojke dzieci w domu. Powiem Wam, ze ja juz nie daje fizycznie rady, wszystko robie sama, sama usypiam malego, kapie go, siedze z nim w nocy ( a kazda jest zarwana, wczoraj nie spal od 00.00 do 3, i od 4.30 do 7), gotuje, piore, zmywam, chodze juz na rzesach. A na dodatek Adasiowi wychodza piatki, wiec jest mrudny, ma dzis goraczke 38,7 4 godziny po podaniuNurofenu Mam nadzieje ze tood zabkow, bo nei wyglada na chorego.
Ja tez sie bardzo szybko mecze, mam zadyszke, zawroty glowy, a najgorsze jest to (mialam tez tak w poprzedniej ciazy), ze czasem jak sie schyle i podniose, to zaczyna mi strasznie szybko walic serce, do tego stopnia ze nie moge slapac oddechu, od tego mam mroczki przed oczami i zawroty glowy. Ale oczywiscie kardiolog nic nieprwidlowego nie znalazl

Gratuluje wszystkich udanych wizyt i poznania plci maluszkow. Och, jak ja bym chciala juz widziec, marze o chociaz jednej dziewczynce. Niedawno uslyszalam, nadzieja matka glupich
Cześć, uważaj na siebie... może z ciśnieniem jest coś nie tak? Bo to chyba normalne nie jest, że tak się czujesz :/
I oby małemy szybko przeszło

ilkas jak tam?
martuszka0 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-04, 12:11   #3467
kasian86
Zakorzenienie

GG do kasian86

Cytat:
Napisane przez Carmenaa_88 Pokaż wiadomość
częściej mamy chcą drugie dziewczynki niż drugich chłopców pewnie ze względu na to, że dziewczynki są cichsze, grzeczniejsze i spokojniejsze
Nie nie u mnie to ze wzgledu na Hanie. Roznica wieku bedzie niewielka wiec dla niej lepiej zeby miala mlodsza siostre niz brata a ona na pewno nie jest spokojna ani cicha ojjj nie to chyba mit ze dziewczynki sa spokojniejsze od chlopcow

Cytat:
Napisane przez monika83 Pokaż wiadomość

Monika dbaj o siebie, o Was. Wspolczuje sytuacji, wierze ze jestes przemeczona

Cytat:
Napisane przez martuszka0 Pokaż wiadomość
A mąż kogo chce? :P

Cześć, uważaj na siebie... może z ciśnieniem jest coś nie tak? Bo to chyba normalne nie jest, że tak się czujesz :/
I oby małemy szybko przeszło

ilkas jak tam?
Maz sie juz nastawil jakos tak na coreczke, ale podejrzewam, ze chcialby syna tylko nic nie mowi zeby pozniej nie bylo ze sie zawiodl czy cos

Stary 2013-12-04, 12:25   #3468
madziuuula
Zakorzenienie

GG do madziuuula

Cytat:
Wiecie, ja też do tej ciąży podchodzę dużo spokojniej. Bardzo się cieszę i z wielką radością czekamy na to Maleństwo, ale już bez takiej euforii jak z Misią Ja nie wsłuchuję się tak bardzo w swoje ciało jak w pierwszej ciąży, bo po prostu nie mam na to czasu
I jak tak mam

Cytat:
Ja nie pijam kawy, w życiu całym wypiłam tylko jedną i nigdy więcej tego nie zrobię, nienawidzę tego smaku, zapachu i jak widzę po moich rodzicach na przykład uzależnia niesamowicie.
Ja też jedna, jak mały zaczął pełzać ale nie pzrekonałam sie Swego czasu piłam łyżeczkę kawy rozpuszczalnej z colą

Cytat:
U nas mikołaj rano, tzn ja kiedys myślałam że on noca przez komin włazi I do butów wsadza prezenty :p A przychodzi to gwiazdor, w Wigilię

Cytat:
My też zostawimy prezenty, oczywiście przy butach, które muszą być umyte ale w tym roku to jeszcze moja działka

Masakra w ogóle z tymi prezentami, ja na Mikołajki dostawałam tylko słodycze ale to nasza wina - rodziców, że teraz jest jak jest zresztą to widać po nas wszystkich - bardziej się cieszymy tym i jesteśmy ciekawe reakcji naszych dzieci na to co dostaną niż one same zapewne
No to tak jak u nas No bo iwesz, teraz jesteśmy bardziej świadomymi rodzicami i wiemy ile słodycze zła przynoszą Tż dostanie tylko słodycze i chipsy

Cytat:
Napisane przez Carmenaa_88 Pokaż wiadomość
Niekoniecznie, ja wolałam chłopaka, dziewczynkę jedynie dla kupowania nowych ciuszków Jej ja sie cieszę, że ominie mie wychowywanie krnąbnej nastolatki

Witam tak w ogóle Później dalej nadrobię Tż w domu i musze sciemniać że nie siedzxe całe dnie na forum
Przez tą felgę ma dziś przymusowy biurowy więc go wykorzystałam i byłam na pobraniu krwi

Już wiem o co wam chodzi ze spacerkami - ja mogę chodzić i 5 godzin, jak dziś, tyle że wolno Dziś starałam sie spieszyc do domu i za nic nie mogłam iść szybko, jak zółw normalnie

[COLOR=Green]Nasza wielka miłość na maleńkich nóżkach
Marianek i Rysiu
madziuuula jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-04, 12:30   #3469
Nikii89
Zakorzenienie

Seleniti jaki sen , az mnie ciarki przeszły
A tekst TŻ świetny

Ramona a ja właśnie odczuwam że dziewczynka i w wróżbie tez mi tak wyszło :P

Karolak powodzenia u dentysty . ja wizytę mam 10.12

Monika to faktycznie kolorowo nie masz . A TŻ jeszcze długo taki uziemiony będzie ??
I oby ząbki szybko Adasiowi wyszły Oskarowi też ostatnio 5ki wyszły , ale ja nawet nie wiem kiedy bo na szczęście nie marudził

dziecko mi już śpi to powinnam wejść do kuchni i sprzątać ale jakoś mi się nie chce. A i polecam czekoladę Milka Coco Jelly bardzo pyszna

Gdzie ta ilkas
Stary 2013-12-04, 12:32   #3470
Carmenaa_88
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez madziuuula Pokaż wiadomość
Niekoniecznie, ja wolałam chłopaka, dziewczynkę jedynie dla kupowania nowych ciuszków Jej ja sie cieszę, że ominie mie wychowywanie krnąbnej nastolatki
u nas w rodzinie zawsze z chłopakami były problemy sama nie miałam jakiegoś mega buntu nastolatki, więc się może dlatego nie obawiam

Igorek ur.4.09.2010

Edytowane przez Carmenaa_88
Czas edycji: 2013-12-04 o 12:35
Stary 2013-12-04, 12:33   #3471
Nikii89
Zakorzenienie

Co do Mikołaja jeszcze to u Nas jest tak że po południu przychodzi Mikołaj i wręcz prezenty, a w Wigilie prezenty są pod choinką i po kolacji Wigilijnej jest ich rozpakowywanie

Jeśli chodzi o same prezenty to ja z TŻ i resztą rodziny stwierdziliśmy że na Mikołaja tylko dzieciom i to takie skromne upominki , a pod choinkę coś większego i lepszego
Stary 2013-12-04, 12:34   #3472
Dark lady
Zakorzenienie

Hej

Znowu mnóstwo postów. Ja nie nadrobię, ale wy chociaż macie o czym pogadać

Cytat:
Napisane przez asiulka_22 Pokaż wiadomość
"Ciężarówka przesądami wypchana po brzegi"
Oj nawet nie czytam, nie wierzę, ale jak się przeczyta to jakoś na podświadomość działa.

Umówiłam się na wizytę - w przyszłą środę, na rano to szybko z głowy będzie

kochanie

No i jesteś

Dark lady jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-04, 12:47   #3473
Ramona_85
Zakorzenienie

Cytat:
Nie nie u mnie to ze wzgledu na Hanie. Roznica wieku bedzie niewielka wiec dla niej lepiej zeby miala mlodsza siostre niz brata a ona na pewno nie jest spokojna ani cicha ojjj nie to chyba mit ze dziewczynki sa spokojniejsze od chlopcow
to chyba zalezy od charakteru, ale faktycznie czasami to mit mojej szwagierki ta młodsza (teraz ma 3,5 roku) to istny demon, chłopczyca tata chciał chłopca, całą ciążę marzył o tym, no i chłopiec im się urodził, tylko z muszelką wywijas jest gorszy niż nie jeden chłopak. Z resztą ona sama powtarzała w kółko, że "jestem chłopiec, nie dziewczynka" Rok temu na kolędzie, jak szwagierka poszła po księdza na podwórko, to wraca, a ta mała stoi w drzwiach z podpalonym kropidłem

Cytat:

Ramona a ja właśnie odczuwam że dziewczynka i w wróżbie tez mi tak wyszło :P
Mnie z obrączki wyszła pierwsza dziewczynka, z numerologii chłopiec i bądź tu mądry
Stary 2013-12-04, 12:56   #3474
monijaaa
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez meniaa94 Pokaż wiadomość
kasiab91 martuszkao poszłam godzinę po otwarciu także luuzik ale się naśmiałam ... miało być centrum handlowe,butiki ... a powstał drugi rossmann,przenieśli pepco,otworzyli kik - beznadziejny sklep jak dla mnie,ubrania są złe gatunkowo ... szukałam coś dla Gabrysi ale dziękuję,ludzie szaleli że zabawki dla dzieci tanie niemieckie ... ale nieznanych firm itp więc ja bym nie kupiła dla dziecka takiej zabawki nie wiadomo z jakiego źródła

monijaaa gratulacje za II trymestr

Ja swego czasu czesto wyjezdzalam do Niemiec i bardzo lubilam robic zakupy w Kik-u

01.10.2013 Dwie piękne kreseczki

15.06.2014 - 2850 gram szczęścia - Kacperek
Ja pod sercem Cię nosiłam,
Ja o Twe zdrowie najgoręcej prosiłam.
Jestem przy Tobie od pierwszego grama.
Tyś moje dziecko, a ja...Twoja mama!
monijaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-04, 13:11   #3475
Carmenaa_88
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Ramona_85 Pokaż wiadomość
to chyba zalezy od charakteru, ale faktycznie czasami to mit mojej szwagierki ta młodsza (teraz ma 3,5 roku) to istny demon, chłopczyca tata chciał chłopca, całą ciążę marzył o tym, no i chłopiec im się urodził, tylko z muszelką wywijas jest gorszy niż nie jeden chłopak. Z resztą ona sama powtarzała w kółko, że "jestem chłopiec, nie dziewczynka" Rok temu na kolędzie, jak szwagierka poszła po księdza na podwórko, to wraca, a ta mała stoi w drzwiach z podpalonym kropidłem
udana

Igorek ur.4.09.2010

Stary 2013-12-04, 13:17   #3476
ilkas
BAN stały

Jestem!!

Oczywiście u gina małe opóźnienie..potem jeszcze skoczyliśmy do tesco..i tam było mnóstwo zabawek! Tż chciał coś wybrać Mili i spędziliśmy tam z 40 minut Co chwilę mieliśmy już coś innego w ręce..potem odkładaliśmy bo zobaczyliśmy coś lepszego..i tak w kółko

No ale wracając do wizyty...
Z dzidziolkiem wszystko ok! Mózg piękny, serducho bije, nos dalej duży Pierwszy raz w życiu wyszedł mi ten sam tydz i dzień wg OM i wg usg Lekarz długo tam gmerał między nogami. Tzn między nogami dziecka..nie moimi Ale w końcu się udało podejrzeć i będziemy mieli synka Ehh...nawet nie wiecie jaka ja jestem szczęśliwa Mąż to już w ogóle...szalał tam w tym gabinecie Z jednej strony ciutkę żałuję, że Milcia nie będzie miała siostry Pewnie z siostry bardziej by się cieszyła Ale z drugiej strony jestem przeszczęśliwa, że będzie parka
Jej..tylko jak się wychowuje syna ? Z córką to już wiem mniej więcej co i jak
ilkas jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-04, 13:21   #3477
agaaga89
Zakorzenienie

hej Mamusie byłam dziś na wizycie na nfz, wyjątkowo poszło sprawnie bo zamiast standardowego 1,5 h czekania po pół godziny byłam już zrobiona... Słuchałam serduszka maleństwa, glukoza wyszła super, więc dziś cały dzień uśmiech na buzi jedyny minus, to że skończyły się jakieś umowy na nfz i na nast. wizytę w grudniu właściwie tylko po wypisanie zwolnienia muszę iść prywatnie a grudzień taki bidny...

agaaga89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-04, 13:23   #3478
Seleniti
Zadomowienie

Ilkas moje gratulacje a tamm, poradzicie sobie bez problemu z wychowaniem synka

Seleniti jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-04, 13:24   #3479
agaaga89
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ilkas Pokaż wiadomość
Jestem!!

Oczywiście u gina małe opóźnienie..potem jeszcze skoczyliśmy do tesco..i tam było mnóstwo zabawek! Tż chciał coś wybrać Mili i spędziliśmy tam z 40 minut Co chwilę mieliśmy już coś innego w ręce..potem odkładaliśmy bo zobaczyliśmy coś lepszego..i tak w kółko

No ale wracając do wizyty...
Z dzidziolkiem wszystko ok! Mózg piękny, serducho bije, nos dalej duży Pierwszy raz w życiu wyszedł mi ten sam tydz i dzień wg OM i wg usg Lekarz długo tam gmerał między nogami. Tzn między nogami dziecka..nie moimi Ale w końcu się udało podejrzeć i będziemy mieli synka Ehh...nawet nie wiecie jaka ja jestem szczęśliwa Mąż to już w ogóle...szalał tam w tym gabinecie Z jednej strony ciutkę żałuję, że Milcia nie będzie miała siostry Pewnie z siostry bardziej by się cieszyła Ale z drugiej strony jestem przeszczęśliwa, że będzie parka
Jej..tylko jak się wychowuje syna ? Z córką to już wiem mniej więcej co i jak
Gratuluję, czyli już na stówkę chłopczyk, ale ekstra !!! Niebieskie gratulacje dla zdrowego maleństwa!!!

agaaga89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-04, 13:25   #3480
Ramona_85
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez agaaga89 Pokaż wiadomość
hej Mamusie byłam dziś na wizycie na nfz, wyjątkowo poszło sprawnie bo zamiast standardowego 1,5 h czekania po pół godziny byłam już zrobiona... Słuchałam serduszka maleństwa, glukoza wyszła super, więc dziś cały dzień uśmiech na buzi jedyny minus, to że skończyły się jakieś umowy na nfz i na nast. wizytę w grudniu właściwie tylko po wypisanie zwolnienia muszę iść prywatnie a grudzień taki bidny...
Super, cieszę się że na wizycie wszystko w porządku
Oj z tym grudniem to przeginka to oni nie mają umów do końca roku z funduszem?
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości