5kg,10kg,15kg-wspólne odchudzanie przysz³ych PM, m³odych mamusiek itp. - Strona 86 - Wizaz.pl

Wróæ   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Dietetyka > Wspólne odchudzanie

Notka

Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które siê odchudzaj± grupowo. Pamiêtaj: diety musz± byæ zgodne z zasadami zdrowego od¿ywiania. Pisz o dietach powy¿ej 1000 kcal.

Odpowiedz

Narzêdzia
Stary 2013-12-03, 08:57   #2551
paulexii
Raczkowanie

Wiadomo¶ci: 44
Dot.: 5kg,10kg,15kg-wspólne odchudzanie przysz³ych PM, m³odych mamusiek itp.

witajcie melduje sie i ja z samego rana
powoli dobija mnie sza³ mikolajowy ... to juz w piatek a ja nie mam polowy prezentow
paulexii jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2013-12-03, 10:25   #2552
Lady Ali
Rozeznanie

Wiadomo¶ci: 692

Cytat:
Napisane przez strongwomen Poka¿ wiadomo¶æ
Czesc....tesknil kto?

Wys³ane z mojego ST26i za pomoc± Tapatalk 2
Pytasz

---------- Dopisano o 10:22 ---------- Poprzedni post napisano o 10:20 ----------

Cytat:
Napisane przez Lenka123c Poka¿ wiadomo¶æ
Witajcie !
Mam zamiar schudn±æ 8kg. Jestem tu nowa pomo¿ecie ?
Witaj witajJasne ,¿e pomo¿emy.Napisz co¶ o sobie,¿eby¶my Ciê mog³y lepiej poznaæ

---------- Dopisano o 10:25 ---------- Poprzedni post napisano o 10:22 ----------

Cytat:
Napisane przez paulexii Poka¿ wiadomo¶æ
witajcie melduje sie i ja z samego rana
powoli dobija mnie sza³ mikolajowy ... to juz w piatek a ja nie mam polowy prezentow
Ja pomy¶le w czwartek
Dziewczyny zawzie³am siê na maxa.Od wczoraj stepper i 2 zestawy mel raz za razem.Dzisiaj tez stepper 23 minuty,mel nogi i po¶ladki.Zaraz potancuje z 10 minut i lece do mista po kasiorkê
Lady Ali jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2013-12-03, 12:16   #2553
paulexii
Raczkowanie

Ali spokojnie kobietko nie szalej bo kompleksow sie nabawie przy Tobie
jak wam dzien mija kobietki bo mi pracowicie od rana sprzatam piore a teraz czas na prosowanie
milego dnia
Stary 2013-12-03, 13:51   #2554
Lady Ali
Rozeznanie

Cytat:
Ali spokojnie kobietko nie szalej bo kompleksow sie nabawie przy Tobie
jak wam dzien mija kobietki bo mi pracowicie od rana sprzatam piore a teraz czas na prosowanie
milego dnia
Ja wczoraj ca³e pietro sprz±ta³am.Dzisiaj jade parter:P zosta³a mi tylko ³azienka Ale sie dzis ob³owi³am!Kupi³am sobie czadowe kozaki na platformie 2cm i szpilce 10 cm z grubym korzuchem i do kolan z klamra o kapcie ciep³e:Pbêde mia³a do sukienek:P a i na rurki nawlec jak znalaz³:P Pomysl Paula,ze jeszcze w tym roku wygl±da³am jak kulka t³uszczu i o takich butach nie myslalam,bo bym obcasy po³ama³a :P
Stary 2013-12-03, 14:47   #2555
paulexii
Raczkowanie

haa to zakupy udane szpileczki sexi uwielbiam ja poczekam ,az schudne do 50 kg i wtedy zaczne zakupowe szalenstwo . Poki co pomarze i pocwicze
tak w ogole to w jakim czasie schudlas?
Stary 2013-12-03, 15:13   #2556
Lady Ali
Rozeznanie

Cytat:
haa to zakupy udane szpileczki sexi uwielbiam ja poczekam ,az schudne do 50 kg i wtedy zaczne zakupowe szalenstwo . Poki co pomarze i pocwicze
tak w ogole to w jakim czasie schudlas?
Zacze³am tak od 26 stycznia tego roku ja nie umiem chodzic na obcasach,ale te sa na platformie i bardzo wygodne

---------- Dopisano o 15:13 ---------- Poprzedni post napisano o 15:07 ----------

No a w ogóle dosta³am dzisiaj okres:jupi : Dobrze,¿e jest,tylko oczekiwa³±m go dok³adnie po po³udniu na Miko³aja Mam równo co 36 dni No i wiesz jak± mia³am my¶l przed chwil±?Pomy¶la³am,¿e skoro mam okres to bêdê tylko na stepperku dreptac,a za chwile w³±czy³± siê moja buntownicza strona i pomy¶la³am O nie!!!Tampon i jadê z koksem!¯adnych wymówek i lito¶ci.Od tego siê zaczyna.Tak¿e idê æwiczyæ,bo o 16 zejdê ogieñ robiæ
Na obiadek zjad³am cycka smazonego z pieczarkamiA na sniadanie 3 kromki chrupkiego kukurydzianego chlebka z wedlina i pomidorem.i Jab³ko a po po³udniu mandarynke pozar³am i teraz tyle co obiad.Jesli sie uda to ok 16 zjem jab³ko i tyle mojego jedzenia do jutra:P wykoncze te kg raz a porz±dnie
Stary 2013-12-03, 17:12   #2557
Kaataarzynaa1
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 3 879

Cytat:
Napisane przez madziullka Poka¿ wiadomo¶æ
Zapomnia³am o moim ukochanym coconie, co ja bym da³a ¿eby miec jeszcze jedna butelke (w normalnych cenach a nie za 200 z³!!!!) . Mam ostatnie 8-10 ml i trzymam na specjalnie dni. Uwielbiam, zu¿y³am 2 flakony, zarazi³am nim bratanicê i oczywi¶cie jej kupi³am Szkoda tylko ¿e przegapilam moment wycofywania w YR bo zrobi³abym zapasy, wtedy na allegro by³y w cenach ok 70-80 zl , teraz 170-200 lekka przesada. Doprawdy nie wiem co podkusilo YR ¿eby wycofaæ.
Vanille Noire YR- mam miniaturkê ale cos mi tam nie do koñca pasuje... hmm nie wiem co , bo nuty moje... Lubiê równie¿ Hot Couture Givenchy-mam miniaturkê, kiedys mia³am 100 ml , ale (o ja g³upia!!!) pu¶ci³am dalej w ¶wiat Lubujê siê te¿ w sephorowych "paluszkach" nr toffi i czekolada- nie wiem czy jeszcze s±, ale jednego z szyfladzie jeszcze mam, mo¿e trwalo¶ci± nie grzesz±, ale ma³y wiêc mo¿na zabrac ze soba wszêdzie.
Co do She Emporio to bli¼niacze dla mnie by³y Naomagic Naomi Campbell-mo¿e je znasz.
Na wiosne wymarzone s± Gucci II , ró¿owe , delikatnie herbaciane-pachn± nieziemsko szkoda tylko, ¿e nietrwa³e. Mo¿e kiedy¶ pokuszê sie o ca³y flakon-jak narazie tylko miniatura.

Dietowo porazka, m±¿ przyniós³ wczoraj do domu rurki z kremem

Tak w³a¶nie chcialabym pachnieæ-jak te rurki
Nie znam i chyba ju¿ nie poznam cocona...
W³a¶nie z tym VN tak jest- niby nuty wymarzone, ale co¶ nie gra

Mówi±c o paluszkach z sephory masz mo¿e na my¶li m in ten? Ma moje idealne nuty!!!!!

Cytat:
Napisane przez Lady Ali Poka¿ wiadomo¶æ
Zacze³am tak od 26 stycznia tego roku ja nie umiem chodzic na obcasach,ale te sa na platformie i bardzo wygodne

---------- Dopisano o 15:13 ---------- Poprzedni post napisano o 15:07 ----------

No a w ogóle dosta³am dzisiaj okres:jupi : Dobrze,¿e jest,tylko oczekiwa³±m go dok³adnie po po³udniu na Miko³aja Mam równo co 36 dni No i wiesz jak± mia³am my¶l przed chwil±?Pomy¶la³am,¿e skoro mam okres to bêdê tylko na stepperku dreptac,a za chwile w³±czy³± siê moja buntownicza strona i pomy¶la³am O nie!!!Tampon i jadê z koksem!¯adnych wymówek i lito¶ci.Od tego siê zaczyna.Tak¿e idê æwiczyæ,bo o 16 zejdê ogieñ robiæ
Na obiadek zjad³am cycka smazonego z pieczarkamiA na sniadanie 3 kromki chrupkiego kukurydzianego chlebka z wedlina i pomidorem.i Jab³ko a po po³udniu mandarynke pozar³am i teraz tyle co obiad.Jesli sie uda to ok 16 zjem jab³ko i tyle mojego jedzenia do jutra:P wykoncze te kg raz a porz±dnie
Szacun Ali, serio. Ja znowu nie æwiczê, baty mi siê nale¿± ostro. W ogóle nie cwiczê, podjadam, po prostu jak nie mam wagi i nie widzê wyra¼nie co siê dzieje, to motywacja mi pada.
Stary 2013-12-03, 18:55   #2558
Lady Ali
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Kaataarzynaa1 Poka¿ wiadomo¶æ
Nie znam i chyba ju¿ nie poznam cocona...
W³a¶nie z tym VN tak jest- niby nuty wymarzone, ale co¶ nie gra

Mówi±c o paluszkach z sephory masz mo¿e na my¶li m in ten? Ma moje idealne nuty!!!!!

Szacun Ali, serio. Ja znowu nie æwiczê, baty mi siê nale¿± ostro. W ogóle nie cwiczê, podjadam, po prostu jak nie mam wagi i nie widzê wyra¼nie co siê dzieje, to motywacja mi pada.
Nie rób mi tego-nie podjadajjak ja sie wzie³am w garsc to ty tymbardziej
Czy widzia³yscie ta zar±bist± wage w biedronce?????????Wa¿y,ro bi pomiary tkANKI t³uszczowej,kostnej,ile wody ile czort wie jeszcze czego.Mozna tam wpisywac cuda niewidy.40 z³!!!!Kupilabym prawie,ale chwile wczesniej 105 z³ straci³am w obuwniczym i tak nie chcia³am,zeby jacek by³ niezadowolony,¿e szastam kas± i nie wzie³am,ale dzisiaj mu wspomne,ze na miko³aja bym chciala skromn± wagê za 40 z³.Buty schowa³am w szafe,przykry³am ciuchamiWyciagne w odpowiednim momencie i jak sie zapyta skad to machne reka i powiem"³eee ju¿ dawno je mam!nie widzia³e¶??":brz ydal:

---------- Dopisano o 18:48 ---------- Poprzedni post napisano o 18:44 ----------

Zaliczy³am 20 minut steppera,10 minut mel Nogi,10 minut mel po¶ladeczki,oraz 20 minut szybkiego tañca wygibañca o³l³³³l jeeeee!!!!Jestem wielka!!!
Na kolana i biæ pok³ony:hahaha ::dzieku je:

---------- Dopisano o 18:55 ---------- Poprzedni post napisano o 18:48 ----------

znalazlam trening na plecy i klatke z mel b bede robic.Jezu boli od samego patrzenia

Edytowane przez Lady Ali
Czas edycji: 2013-12-03 o 18:57
Stary 2013-12-03, 19:09   #2559
Kaataarzynaa1
Zakorzenienie

Cytat:
Nie rób mi tego-nie podjadajjak ja sie wzie³am w garsc to ty tymbardziej
Czy widzia³yscie ta zar±bist± wage w biedronce?????????Wa¿y,ro bi pomiary tkANKI t³uszczowej,kostnej,ile wody ile czort wie jeszcze czego.Mozna tam wpisywac cuda niewidy.40 z³!!!!Kupilabym prawie,ale chwile wczesniej 105 z³ straci³am w obuwniczym i tak nie chcia³am,zeby jacek by³ niezadowolony,¿e szastam kas± i nie wzie³am,ale dzisiaj mu wspomne,ze na miko³aja bym chciala skromn± wagê za 40 z³.Buty schowa³am w szafe,przykry³am ciuchamiWyciagne w odpowiednim momencie i jak sie zapyta skad to machne reka i powiem"³eee ju¿ dawno je mam!nie widzia³e¶??":brzyd al:

---------- Dopisano o 18:48 ---------- Poprzedni post napisano o 18:44 ----------

Zaliczy³am 20 minut steppera,10 minut mel Nogi,10 minut mel po¶ladeczki,oraz 20 minut szybkiego tañca wygibañca o³l³³³l jeeeee!!!!Jestem wielka!!!
Na kolana i biæ pok³ony:hahaha ::dzieku je:

---------- Dopisano o 18:55 ---------- Poprzedni post napisano o 18:48 ----------

znalazlam trening na plecy i klatke z mel b bede robic.Jezu boli od samego patrzenia
Dzisiaj mam jaki¶ fatalny jedzeniowo dzieñ i fatalnie siê z tym czujê. Od jutra OBIECUJÊ poprawê

Nie widzia³am tej wagi i jutro lecê zobaczyæ!

Hahaha agentka z Ciebie
Stary 2013-12-03, 19:17   #2560
Lady Ali
Rozeznanie

Cytat:
Dzisiaj mam jaki¶ fatalny jedzeniowo dzieñ i fatalnie siê z tym czujê. Od jutra OBIECUJÊ poprawê

Nie widzia³am tej wagi i jutro lecê zobaczyæ!

Hahaha agentka z Ciebie
Trzeba dobrze kombinowaæ Kto nie kombinuje ten nie ma ani butów ani wagi
Stary 2013-12-03, 19:34   #2561
Kaataarzynaa1
Zakorzenienie

Tak poza tym to mam dzisiaj dzieñ paszteta :/ nowy podk³ad nie spisuje siê najlepiej, a przetestowa³am ju¿ tyyyyle i nie moge znale¼æ ¿adnego odpowiedniego dla siebie
Stary 2013-12-03, 19:43   #2562
Lady Ali
Rozeznanie

umówi³am siê na pi±tek z kuzynk± mojego ma³¿onka.Muszê w takim razie zrobiæ paczkê jej córci.Dobrze,ze w czwartek targ jest

---------- Dopisano o 19:43 ---------- Poprzedni post napisano o 19:40 ----------

Cytat:
Tak poza tym to mam dzisiaj dzieñ paszteta :/ nowy podk³ad nie spisuje siê najlepiej, a przetestowa³am ju¿ tyyyyle i nie moge znale¼æ ¿adnego odpowiedniego dla siebie
Ja siê przyznam,¿e nie u¿ywam ¿adnych podk³±dów ani pudrów.Czasem jakis krem ale zaznaczam-czasem.Moj makijaz sklada sie z pomalowanych powiek,rzês oraz kredk± objade pod okiem.No i b³yszczyk good bay apetite:P
Stary 2013-12-03, 19:50   #2563
Kaataarzynaa1
Zakorzenienie

Cytat:
umówi³am siê na pi±tek z kuzynk± mojego ma³¿onka.Muszê w takim razie zrobiæ paczkê jej córci.Dobrze,ze w czwartek targ jest

---------- Dopisano o 19:43 ---------- Poprzedni post napisano o 19:40 ----------

Ja siê przyznam,¿e nie u¿ywam ¿adnych podk³±dów ani pudrów.Czasem jakis krem ale zaznaczam-czasem.Moj makijaz sklada sie z pomalowanych powiek,rzês oraz kredk± objade pod okiem.No i b³yszczyk good bay apetite:P
U mnie podk³ad+puder+tusz, bardzo rzadko do tego kredka/ eyeliner lub cieñ.
Ale podk³ad to dla mnie podstawowa kwestia, tym bardziej jestem smutna, ¿e ci±gle nie mogê sobie nic dobraæ. Niby cerê mam mieszan± w kierunku t³ustej, a ten który mam teraz podkre¶la mi suche skórki
Stary 2013-12-03, 20:02   #2564
Lady Ali
Rozeznanie

Cytat:
Ale podk³ad to dla mnie podstawowa kwestia, tym bardziej jestem smutna, ¿e ci±gle nie mogê sobie nic dobraæ. Niby cerê mam mieszan± w kierunku t³ustej, a ten który mam teraz podkre¶la mi suche skórki
nie smutaj
Stary 2013-12-03, 20:37   #2565
Kaataarzynaa1
Zakorzenienie

Cytat:
nie smutaj
Stary 2013-12-03, 21:26   #2566
Kasia5891
Raczkowanie

Wiadomo¶ci: 395

Ali ty to masz Powera!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !
Ja zaliczy³am 40 minut skalpela .....o³ je:jupi :
Dietowo ok. na kolacje by³a sa³atka z sa³aty pomidora cebulki i jajka i dwie kromki chrupkiego pieczywa:ehem :
Kasia5891 jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2013-12-03, 21:32   #2567
Lady Ali
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Kasia5891 Poka¿ wiadomo¶æ
Ali ty to masz Powera!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !
Ja zaliczy³am 40 minut skalpela .....o³ je:jupi :
Dietowo ok. na kolacje by³a sa³atka z sa³aty pomidora cebulki i jajka i dwie kromki chrupkiego pieczywa:ehem :
kl aski: Brawo za skalpel i dietke
Stary 2013-12-03, 23:45   #2568
Lady Ali
Rozeznanie

dobrej nocy babolki
Stary 2013-12-04, 07:41   #2569
madziullka
Wtajemniczenie

Wiadomo¶ci: 2 825

Cytat:
Ja uwielbiam makija¿ i u¿ywam sporo kolorówki w porównaniu do Was podk³ad+puder matuj±cy+ obowi±zkowo ró¿ (piêkny mi pani dobra³a w Inglocie chyba nr 94) delikatnie bronzer(obowi±zkowo), baza pod cienie+cienie+tusz no niema³o tego, choæ mój makija¿ jest zawsze subtelny(w moim mniemaniu).
Kiedy¶ nie stosowa³am ani ró¿u ano bronzera i powiem, ze równica jest kolosalna, pieknie wysmukla twarz, zaznacza ko¶ci policzkowe, polecam.

A w temacie, wczoraj ma³o jad³am bo mia³am szalony dzieñ, ale mam ju¿ film ze ¶lubu i w czwartek powinnam miec zdjêcia super

Rozbieram Pradê Candy edp https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1271715

Edytowane przez madziullka
Czas edycji: 2013-12-04 o 08:08
madziullka jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2013-12-04, 08:39   #2570
Lady Ali
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez madziulka Poka¿ wiadomo¶æ
Ja uwielbiam makija¿ i u¿ywam sporo kolorówki w porównaniu do Was podk³ad+puder matuj±cy+ obowi±zkowo ró¿ (piêkny mi pani dobra³a w Inglocie chyba nr 94) delikatnie bronzer(obowi±zkowo), baza pod cienie+cienie+tusz no niema³o tego, choæ mój makija¿ jest zawsze subtelny(w moim mniemaniu).
Kiedy¶ nie stosowa³am ani ró¿u ano bronzera i powiem, ze równica jest kolosalna, pieknie wysmukla twarz, zaznacza ko¶ci policzkowe, polecam.

A w temacie, wczoraj ma³o jad³am bo mia³am szalony dzieñ, ale mam ju¿ film ze ¶lubu i w czwartek powinnam miec zdjêcia super
chcia³abym siê te¿ nauczyæ robiæ makija¿,niestety jestem w tym bardziej ni¿ zielona;/ bu!
Zaraz zabieram siê za æwiczenia.
Mam takie zakwasy po mel b jakbym nigdy nie æwiczy³aDo tego okres leje siê ze mnie dos³owonie jakby kto¶ zapomnia³ zakrêciæ kurek.Ale nie dam siê.Ju¿ dzisiaj próbowa³±m szukaæ³agodniejszych cwiczen,ale nie!Bêdzie hardcor.
Stary 2013-12-04, 10:59   #2571
Lady Ali
Rozeznanie

æwiczenia zrobi³am-20 min stepperku i mel po¶ladki i nó¿ki.Teraz pojdê do sklepu po nó¿kach.Nie chce jechac samochodem,bo kilkanascie minut temu mia³am totalnie zamroczenie.Prawie nie widzia³am.Same wielkie plamy i mroczki.Kiedy¶ ju¿ te¿ mia³am to
Stary 2013-12-04, 12:02   #2572
Kasia5891
Raczkowanie

Cze¶æ Kochane
po ¶niadanku:2 kromki z serkiem
2:jogurt
Poæwiczy³am 15 minut nogi , wieczorem skalpel
Co u Was ??????
Ali ale dajesz czadu

---------- Dopisano o 12:01 ---------- Poprzedni post napisano o 11:40 ----------

Dziewczyny ma mo¿e która¶ jaki¶ fajny przepis na ciasteczka ¶wi±teczne tylko wiecie takie "dietetyczne":br zydal:: brzydal:

---------- Dopisano o 12:02 ---------- Poprzedni post napisano o 12:01 ----------

Martynka mo¿esz wys³aæ mi linka do twojego bloga bo co¶ znale¼æ go nie mogê:eh em::p rosi::prosi :
Stary 2013-12-04, 12:48   #2573
madziullka
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Kasia5891 Poka¿ wiadomo¶æ
[/COLOR]Dziewczyny ma mo¿e która¶ jaki¶ fajny przepis na ciasteczka ¶wi±teczne tylko wiecie takie "dietetyczne":br zydal:: brzydal:

---------- Dopisano o 12:02 ---------- Poprzedni post napisano o 12:01 ----------

Martynka mo¿esz wys³aæ mi linka do twojego bloga bo co¶ znale¼æ go nie mogê:eh em::p rosi::prosi :
Polecam równie¿ bloga ale babka, dziewczyna chyba by³a w master chef, dzi¶ siê na niego natknê³am i wydaje mi siê fajny i ma równie¿ dania dietetyczne

Stary 2013-12-04, 17:16   #2574
Lady Ali
Rozeznanie

dobry wieczór zabieram siê za chwilkê za æwiczeniaNa szczê¶cie brzuch ani nic nie boli.Czyli @ nie jest a¿ taka z³a,pozatym,¿e siê leje,no ale jak ja to mówie"Dobrze,¿e jest"
Stary 2013-12-04, 18:27   #2575
Kasia5891
Raczkowanie

Robi± siê ciasteczka dietetyczne z p³atków owsianych ....zobaczymy co z tego wyjdzie :brzyda l:
Æwiczenia jak dzieciaczki pójd± spaæ
Stary 2013-12-04, 18:41   #2576
Lady Ali
Rozeznanie

KAsiu natchne³a¶ mnie na robienie ciastek:P tylko jak to zrobic bez jedzenia?:P
Chcê wam powiedzieæ,¿e jestem dumna z siebie ,bo zesz³am na dó³ do kuchni zrobiæ mlodzie¿y kolacje,i napatoczy³am siê na 2 pyszne,pachn±ce p±czusie w polewie lukrowej.Zacze³am siê tak ¶liniæ i w g³owie 100 my¶li"a moze by tak kawa³eczek uszczkn±æ??Za chwile druga "a co siê bêdziesz patyczkowac i rozdrabniac??Zjedz odrazu 2 i bêdzie problem z g³owy"
Bo¿e drogi uciek³am na góre.A tam sobie my¶le,ze mi sie juz nie chce robiæ mel b nog ani po¶ladkow.Ale sobie my¶le"o nie!!!!W sobote spotkanie klasowe.Chcesz siê z³amaæ?Do roboty."No i tym sposbem jestem po mojej serii æwiczeñ-20 min stepper i 20 minut z Mel B.Zaraz sobie chwilkê potañcujê:P plecy mnie ca³e i nogi w udach,pachwinach tak napierdzielaj±,¿e za przeproszeniem na kibelku nie mogê usi±¶æ bez bolu;/ Ca³e cia³o mnie generalnie boli.Ale nie dam siê!!!!!!No i przed po³udniem spacerek mia³am dosc d³ugi:P A teraz popoijam herbate na spalanie t³uszczu:P
Stary 2013-12-04, 20:50   #2577
Kaataarzynaa1
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez madziullka Poka¿ wiadomo¶æ

Tez chcia³abym umieæ malowaæ siê ró¿em i bronzerem Mam oba kosmetyki i kurczê, jako¶ nie jestem przekonana, ¿e dobrze to robiê.

Co wiêcej lubiê siê malowaæ, ale szkoda mi na to czasu.

Powtórzê moje pytanie do Ciebie Madziu- czy te paluszki z Sephory to takie co¶?

Dietowo nie by³o ¼le
Stary 2013-12-04, 21:29   #2578
Kasia5891
Raczkowanie

ALI kochana co Ty pijesz za herbatki cudowne zdrad¼:pros i:
Ponad 40 minut æwiczeñ za mn±
Kolacja zjedzona o 18 i tylko woda .......
Dziateczki moje ju¿ ¶pi± smacznie : ehem:
Stary 2013-12-04, 22:02   #2579
madziullka
Wtajemniczenie

Cytat:
Tez chcia³abym umieæ malowaæ siê ró¿em i bronzerem Mam oba kosmetyki i kurczê, jako¶ nie jestem przekonana, ¿e dobrze to robiê.

Co wiêcej lubiê siê malowaæ, ale szkoda mi na to czasu.

Powtórzê moje pytanie do Ciebie Madziu- czy te paluszki z Sephory to takie co¶?

Dietowo nie by³o ¼le
Przepraszam, ale jako¶ mi umknê³o. to nie te wskazane przez Ciebie. mam na my¶li perfumetki , chyba 10 ml,za³aczam zdjêcie znalezione w necie.

Je¶li nie czujesz sie pewnie u¿ywaj±c bronzera i ro¿u to polecam filmiki na yotube np katosu, czy maxineczki. Ja ogólnie bardzo lubiê ogl±daæ tego typu filmiki, niektóre o glupotkach ale je¶li Ci siê nudzi to zape³ni czas.

No.... to ju¿ wiecie dlaczego nie æwiczê

ps. je¶li siê co¶ lubi to nie szkoda na to czasu
Za³±czone zdjêcia
Rodzaj pliku: jpg images.jpg (11,7 KB, 2 za³adowañ)
Rodzaj pliku: jpg images.jpg (11,7 KB, 2 za³adowañ)

Edytowane przez madziullka
Czas edycji: 2013-12-04 o 22:03
Stary 2013-12-05, 08:22   #2580
paulexii
Raczkowanie

witam porannie was kobietki jak sie trzymacie?ja wczoraj uleglam pokusie i zjadlam lazanie i 1 batonik kinder maxi pozniej mailam wyrzuty sumienia
ale dzis ostra dieta nie ma lekko .
Odpowiedz

Nowe w±tki na forum Wspólne odchudzanie

Ten w±tek obecnie przegl±daj±: 1 (0 u¿ytkowników i 1 go¶ci)

Zasady wysy³ania wiadomo¶ci
Nie mo¿esz zak³adaæ nowych w±tków
Nie mo¿esz pisaæ odpowiedzi
Nie mo¿esz dodawaæ zdjêæ i plików
Nie mo¿esz edytowaæ swoich postów

BB code is W³±czono
Emotikonki: W³±czono
Kod [IMG]: W³±czono
Kod HTML: Wy³±czono

Gor±ce linki

Data ostatniego posta: 2015-06-04 08:47:56

Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:56.

© 2000 - 2025 Wizaz.pl. Wszelkie prawa zastrze¿one.

Jakiekolwiek aktywno¶ci, w szczególno¶ci: pobieranie, zwielokrotnianie, przechowywanie, lub inne wykorzystywanie tre¶ci, danych lub informacji dostêpnych w ramach niniejszego serwisu oraz wszystkich jego podstron, w szczególno¶ci w celu ich eksploracji, zmierzaj±cej do tworzenia, rozwoju, modyfikacji i szkolenia systemów uczenia maszynowego, algorytmów lub sztucznej inteligencji Obowi±zek uzyskania wyra¼nej i jednoznacznej zgody wymagany jest bez wzglêdu sposób pobierania, zwielokrotniania, przechowywania lub innego wykorzystywania tre¶ci, danych lub informacji dostêpnych w ramach niniejszego serwisu oraz wszystkich jego podstron, jak równie¿ bez wzglêdu na charakter tych tre¶ci, danych i informacji.

Powy¿sze nie dotyczy wy³±cznie przypadków wykorzystywania tre¶ci, danych i informacji w celu umo¿liwienia i u³atwienia ich wyszukiwania przez wyszukiwarki internetowe oraz umo¿liwienia pozycjonowania stron internetowych zawieraj±cych serwisy internetowe w ramach indeksowania wyników wyszukiwania wyszukiwarek internetowych

Wiêcej informacji znajdziesz tutaj.