|
Notka |
|
Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#12361 | |
Raczkowanie
|
Dot.: Wszystko o Avonie - Część II
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#12362 |
Zakorzenienie
|
no właśnie, ja też jestem ciekawa o co biega z tymi prezentami. a może to tylko dla KR ??
#12363 |
Raczkowanie
|
a może to motywacja koordynatorki z ich okręgu
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#12364 |
Raczkowanie
|
No to byla inicjatywa naszej OMS
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#12365 |
Zadomowienie
|
Ale mcie fajnie
![]()
#12366 |
Zakorzenienie
|
off-wietrzka - a kiedy będziesz w domku?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#12367 |
BAN stały
|
tak sie zastanawiam.. lakiery niby też wchodzą w to żeby dostać to etui.. ale czy do ksiegi piękna? bo tam jest napisane "makijażu".. nie wiecie czasem?
|
![]() ![]() |
![]() |
#12368 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() Myślę że też.. poprostu z tych stron co i się do kuferka wliczają... bo np tak samo można się zapytać czy perfect wear się wliczają...? |
|
![]() ![]() |
![]() |
#12369 |
Zakorzenienie
|
dziewczyny czy miała któras z was którąś z wód perfumowanych today tomorrow always?? ładnie pachną?
' Nie obawiaj się, że góry są za wysokie, droga zbyt długa, kwiaty zwiędną, za blisko czyjeś oczy wpatrzone z nadzieją, a potem tylko z wyrzutem. Nie obawiaj się, abyś nie musiał żałować tego, że brakło ci odwagi. ' ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#12370 | |
Czekam na Ragnarok
|
Cytat:
Always jest świeża, trawiasta (chyba najlepsza na lato), Tomorrow delikatnie kwiatowa i elegancka, a Today jaśminowa, najsłodsza. Tak mi się kojarzą. Natomiast męski TTA kojarzy mi się z przyprawami, lukrecją... ale jest bardzo ładny. In Bloom jest totalnie kwiatowa, intensywna, paskudna ![]() A ogólnie z droższych wód Avonu mogę polecić Crystal Aurę, najładniejsza. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#12371 |
Zakorzenienie
|
Fenris
![]() ![]() ![]()
' Nie obawiaj się, że góry są za wysokie, droga zbyt długa, kwiaty zwiędną, za blisko czyjeś oczy wpatrzone z nadzieją, a potem tylko z wyrzutem. Nie obawiaj się, abyś nie musiał żałować tego, że brakło ci odwagi. ' ![]() |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12372 |
Rozeznanie
|
witam!!
przepraszam, że wczoraj nie napisałam nic o tej szmince, ale miałam pilne wyjście z domku i niestety nie miałam możliwości... ale dziś już na bank sprawdzę!!! wczoraj dostałam paczkę z 2 terminu k06. klientka zamówiła w ciemno (bo oczywiście brakowało mi próbek) nową szminkę nabłyszczającą Ravishing Red. w katalogu wygląda ona na ciemną wiśnie-ę (takie połączenie bordowego z fioletowym) a w rzeczywistości jest ona odblaskowo czerwona. normalnie klasyczna czerwona szminka!! z całą pewnością nie o taki odcień chodziło klientce... a zamówiłam ją w demo i chyba już nie mogę jej zwrócić - ciekawe co z nią zrobię...?? chyba że będę sama ją używała przy mieszaniu z innymi odcieniami, które "złagodzą" jej czerwoność... ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#12373 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#12374 |
Wtajemniczenie
|
Mi się Crystal Aura bardzo spodobała na samym początku... w katalogu, jak powąchałam próbki. Więc zamówiłam sobie pakiecik próbek, do atomizerka.... i mi się jej nie chce używać, bo mnie męczy :|
To znaczy zapach mi się dalej podoba, ale jak mam to nosić "na sobie" to mnie łepek zaczyna od tego boleć... Co do TTA to najbardziej podobają mi się Always, są takie świeże... AAA.... In Bloom też są fajne, ale raczej nie na codzien dla młodzieży... (Oczywiście to są moje odczucia, a każdy ma inne ![]() Ja używam ich na jakieś większe wyjścia, są takie kwiatowe, ale też fajne ![]() Ale na codzien wolę coś lżejszego ![]()
Edytowane przez nutka85 Czas edycji: 2007-05-22 o 08:14 Powód: dopisek |
![]() ![]() |
![]() |
#12375 |
Zakorzenienie
|
a mam takie pytania...
![]() - jak wleje się 5 próbek jakiegoś zapachu do atomizerka to one wypełniają cały atomizer...? powiedzcie dokąd sięga ta woda ![]() ![]() - który grzebień jest lepszy? ten dwuczęściowy czy jedno? - i to samo pytanie w sprawie szczotki - która lepsza - układająca czy stylizująca...? ![]()
#12376 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale jestem zła bo juz sie ucieszyłam ze dostane je w paczce a mam na nie ponad 20 zamówien a tu ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#12377 |
Raczkowanie
|
balsamy perfumowane bardzo dobrze nawilżają, nie to co senses czy naturals. i jeszcze ten piękny papach. tylko zauważyłam że te w słoiczkach są gęstsze niż te w tubkach, ale z tubki lepiej sie aplikuje.
|
![]() ![]() |
![]() |
#12378 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#12379 |
Zadomowienie
|
Cześć dziewczyny dostałyście taką wiadomość?
Droga Konsulltantko, Avon Cosmetics Polska Sp. z o.o. poszukuje na terenie Krakowa kandydatów chętnych do współpracy jako: OKRĘGOWY MENEDŻER SPRZEDAŻY Zakres odpowiedzialności: Prowadzenie działań mających na celu wzrost sprzedaży oraz efektywne zarządzanie zespołem Liderów Sprzedaży i Konsultantek oraz przyczynianie się do zwiększenia ich liczby. Oczekujemy: Łatwości nawiązywania kontaktów Doświadczenia w zarządzaniu zespołem Dyspozycyjności i elastyczności Zdolności analitycznych Minimum średniego wykształcenia - wykształcenie wyższe mile widziane Umiejętności obsługi komputera Prawa jazdy Oferujemy: Atrakcyjne warunki współpracy Konkurencyjne wynagrodzenie zależne od osiąganych wyników Możliwość rozwoju zawodowego Jeśli jest Pani zainteresowana zachęcam do przesłania aplikacji do dnia 1 czerwca (w postaci życiorysu oraz listumotywacyjnego wraz ze zdjęciem )" Ciekawe...to co oferują, bo Avon nie zatrudnia przecież OMS na żadne etaty ani nic takiego a wymagania to mają jak w niejednej firmie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#12380 |
Zakorzenienie
|
tak, ja taka dostałam
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#12381 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() poza tym ten atomizer tak ciągnie że szok... psiknę dwa razy i już jest połowa ![]()
![]() |
#12382 |
Zakorzenienie
|
a dzisiaj w wiadomościach na wp:
"Rusza sieć komórkowa dla kobiet Jeszcze w maju zacznie działać myAvon, szósty w Polsce operator komórkowy. Jego klientami mają być przede wszystkim kobiety - dowiedziała się "Gazeta Prawna". MyAvon, wirtualny operator komórkowy stworzony przez Avon, producenta i dystrybutora kosmetyków, oficjalnie przedstawi swoją ofertę. Będzie działać, wykorzystując sieć PTK Centertel i oferować "usługi przedpłacone", przeznaczone przede wszystkim dla kobiet: konsultantek i klientek Avonu - pisze gazeta. Zdaniem "GP", myAvon nie będzie najtańszym operatorem na rynku. Minuta rozmowy do innych sieci, w tym stacjonarnych, ma kosztować 69 gr, rozmowa w sieci - 40 gr, SMS - 20 gr, a MMS - 45 gr. Karta SIM ma kosztować 3 zł. Atutem myAvon mają być bonusy dla 200 tys. konsultantek i klientek firmy. Tych drugich jest kilka, a może nawet kilkanaście milionów. Konta będzie można zasilać przez internet i w 15 centrach obsługi konsultantek Avon, a także wysyłając SMS przez telefon konsultantki. Klientki myAvon, które doładują telefon u konsultantki, będą mogły taniej kupować wybrane produkty firmy - czytamy w "Gazecie Prawnej". (PAP)" |
![]() ![]() |
![]() |
#12383 |
Wtajemniczenie
|
A ja nie wiem jak to jest z takimi atomizerkami Avonowskimi, bo uzywam innych :P
jakichś takich kupionych w sklepie po 4 zł ![]() Pytanko: Czy któraś z Was wąchała/testowała Body Spray Isalnd Vibe? Woda mi się bardzo podoba, planuję ją zakupić ![]() Czy zapach jest identyczny jak wody? Sama woda jest raczej mało trwała,więc obawiam się, że ten Spray po pół godziny bedzie tylko wspomnieniem:P Jak to jest?
![]() |
#12384 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
też mnie to zastanowiło ,bo zamówienie miałam na prawie 200 zł w II terminie a żadnego prezentunie dostałam asia_z w KR jestem i nie słyszałam a tych prezentach za zamówienie |
|
![]() ![]() |
![]() |
#12385 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#12386 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#12387 |
Zadomowienie
|
![]()
Hello
![]() Ja niestety nie dostanę się do Klubu Róży, bo brakuje mi 9 tys zł ![]() Zawsze miałam nieduże zamówienia, więc o Klubie mogę pomarzyć... niestety ![]()
#12388 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#12389 |
Zakorzenienie
|
no mi brakuje niecale 4 tysiaki...ale dziś składam zamówienie na ponad 700zl...i wierzę że dam rade
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#12390 |
Zadomowienie
|
![]()
[1=9c8d9cec639f523640ce6df 817fef7acb209e2c9_6267281 75cda8;4402175]Skad ja to znam
![]() Juz powoli zaczynam zbierac zamowienia z k07 ![]() Ja bardzo powoli zbieram na 7, bo mam dopiero zamówienie na komplet naszyjnik i kolczyki Tevya oraz wodę toaletową Pro Ice. ![]() Zamówienie mogę złożyć do 1 czerwca włącznie, czyli jeszcze trochę czasu jest. Myślę, że magiczną sumę 150zł uzbieram spokojnie ![]()
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:52.