|
|
#541 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: to nie KIT, od dziś jestem FIT! cz. II
Cytat:
![]() Właśnie, macie się na fejsie? ![]() Cytat:
![]() Dzisiaj wieczorem lecę do kina na Igrzyska śmierci. Modle się tylko, żeby mi tylko ten popcorn nie pachniał i mnie nie złamał
|
|
#542 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
|
#543 |
|
Wtajemniczenie
|
W sensie, że ta druga część? Czy ogólnie?
|
#544 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#545 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#546 |
|
Konto usunięte
|
U mnie ostatnio mimo że się pilnuje waga wzrosła, mam nadzieję że przez zbliżający się @ bo jak nie to się wkurzę My z Myboy znamy się już od zamierzchłych czasów, nie jeden wątek zaliczyłyśmy razem
|
|
|
|
#547 |
|
Zakorzenienie
|
jak nie widać po ciele to znaczy, że nic się nie stało. ja też ważę więcej chociaż na tyle się nie czuję
|
|
|
|
#548 |
|
Zakorzenienie
|
[1=5287fbd816f6100f127b74c eb000e25853ab3de7_5f7a53f 2a8770;44014280]
U mnie ostatnio mimo że się pilnuje waga wzrosła, mam nadzieję że przez zbliżający się @ bo jak nie to się wkurzę My z Myboy znamy się już od zamierzchłych czasów, nie jeden wątek zaliczyłyśmy razem [/QUOTE]Hehe dokladnie ![]() ![]() Zrobie ze 100 squatsow na dokladke na wieczor wypije zielona herbatke i po prysznicu nasmaruje pupke ![]() ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#549 |
|
Konto usunięte
|
a jaki masz balsam?
|
|
|
|
#550 |
|
Zakorzenienie
|
[1=5287fbd816f6100f127b74c eb000e25853ab3de7_5f7a53f 2a8770;44016330]a jaki masz balsam?[/QUOTE]
Eveline 4d xtreme fitness ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#551 |
|
Zakorzenienie
|
i działa coś?
ale mam zakwasy, nawet na ramionach |
|
|
|
#552 |
|
Zakorzenienie
|
Przyjemne uczucie pk nim jak dla mnie ale czy dziala... nie moge powiedziec gdyz regularnie nie stosuje
ale planuje czesciej jakis peeling jeszcze kupieWysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. ---------- Dopisano o 17:53 ---------- Poprzedni post napisano o 17:53 ---------- I tez mam zakwasy ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#553 |
|
Zakorzenienie
|
mam eveline taki zielony i też fajne uczucie po nim
a peelingi to mam albo z eveline albo maXSlim Lirene, ale czy działają? jak kupisz jakis godny polecenia to pisz
|
|
|
|
#554 |
|
Zakorzenienie
|
Z lirene kiedys mialam. Chyba taki zielony
podobal mi sie i chyba ten kupieWysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#555 |
|
Zadomowienie
|
wieczor
. u mnie nie najlepiej bo cwiczyc nie cwicze. mam problem z reka bo ciachnelam sie sporo przy obieraniu kartofelkowogolnie poswietowalam troche ale od jutra (jak zwykle) bedzie lepiej. e ja tez chce popodgladac kogos na fb
|
|
|
|
#556 |
|
Rozeznanie
|
ja mam dzisiaj wyjątkowo kiepski dzień (dieta nawet, zjadłam wręcz za mało...ale ujdzie) na rowerek nie wsiadam, idę spać.
po prostu wszystkim (nie dosłownie)Najchętniej bym się zakopała pod kołdrą i miała święty spokój. kolorowych chudziny!
|
|
#557 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
żeby wszystko szło jak najlepiej ![]() a ja mam dobry humor, mimo iż... zamelduję Wam pizze ale trudno, była pyszna. chyba się muszę polubić z moim tłuszczykiem a tak na serio to od jutra znów walczę |
|||
|
|
|
#558 |
|
Zakorzenienie
|
Karne przysiady. 50
![]()
Edytowane przez myboyismine Czas edycji: 2013-12-04 o 23:14 |
|
|
|
#559 |
|
Zakorzenienie
|
za co karne? zrobiłaś 150 przysiadów dzisiaj? szalona!
|
|
|
|
#560 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
pierwszą część oglądałam i była spoko, ale nie rozumiałam tego ogromnego szumu i zachwytów, na mnie takiego wrażenia nie zrobił![]() [1=5287fbd816f6100f127b74c eb000e25853ab3de7_5f7a53f 2a8770;44014280] My z Myboy znamy się już od zamierzchłych czasów, nie jeden wątek zaliczyłyśmy razem [/QUOTE]a no chyba że tak, bo serio już robiłam się zazdrosna ![]() Cytat:
![]() też bym chciała lubię obczajać ludzi![]() ![]() ja od jutra też zaczynam walczyć. pogadałam dzisiaj z mamą, wyżaliłam się jej i chyba trochę mi lepiej. w sumie do sylwestra jednak jest jeszcze trochę czasu, jakbym spięła mocno dupę, to mogłabym coś tam zdziałać. lepsze to niż ciągłe żarcie i dalsze tycie...
|
|
#561 |
|
Zakorzenienie
|
ja jeszcze stosowałam takie niebieskie nivea - nie pamiętam czy to był żel czy serum ale miałam po tym tak gładką skóre, że cały czas się dotykałam
![]() moim postanowieniem noworocznym będzie stosowanie regularnie balsamów i peelingów wyszczuplających oraz oczywiście dieta ![]() jakoś póki co jestem pozytywnie nastawiona. szkoda, że już nie jest 1 styczeń. wtedy w dzienniku zacznę kartkę od nowa |
|
|
|
#562 | ||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
pewnie dzis jest nowy dzien i czysta karta Cytat:
![]() pewnie do sylwestra jeszcze mozna poszalec z cwiczeniami i dietowaniem Cytat:
![]() a ja zaraz sobie zumbe zafunduje bo w dalszym ciagu mel b czy chodakowska odpadaja. obiad bedzie niezbyt dietetyczny bo bedzie zurek
|
||||
|
|
|
#563 |
|
Zadomowienie
|
helooooł
można dołączyć?
|
|
#564 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Hejka
Wczorajszy film strasznie mi się podobał, podobnie jak pierwsza część trzymał w napięciu od początku do końca. Lubię taką tematykę wiec moze stąd u mnie taka fascynacja. Były i sceny wzruszające i romantyczne, no och i ach ![]() Nie skusiłam się na szczęście na popcorn ani żaden napój, ale za to zjadłam paluszki Ale miałam nauczkę, bo brzuch mnie po nich bolał ![]() Cytat:
Za wczoraj też 1 stawiam, bo zjadłam sporo paluszków cebulowych Cytat:
![]() hej Opowiesz coś o sobie?
|
|
#565 |
|
Konto usunięte
|
Witam nową
Napisz coś o sobie Tusia ja miałam plan jechać na film jutro z Tż na mikołajki ale oczywiście nie wypali dla mnie niespodzianki raczej nie będzie bo czytałam książki.U mnie ostatnio jedzeniowa karuzela, czasem nie mam czasu zjeść a czasem wpierdzielam z nudów (typowe dla mnie |
|
|
|
#566 |
|
Zadomowienie
|
mam dwadzieścia lat, studentka, uwielbiam ciastka i czekoladę, lubię modę i urodę, czytać książki, poznawać nowych ludzi
jestem taką zwykłą niezwykłą dziewczyną reszta myślę, że wyjdzie w praniu ![]() jeśli chodzi o dietę - podchodziłam kilka razy, ale mam problem z podjadaniem/jedzeniem z nudów i najczęściej są to jakieś ciastka itp więc mam nadzieję, że udzielanie się w tym wątku da mi motywacje i silną wolę ![]() celu jako takiego nie mam - na wagę średnio zwracam uwagę, ale jeśli będę ważyć 52 kg (obecnie 58, mam około 162cm) będzie okej bardziej zwracam uwagę na wymiary i na to co widzę w lustrze.
|
|
#567 |
|
Zakorzenienie
|
ale że co? że jak? że ja?!
![]() ![]() witaj charlie! ![]() lecę się wykąpać, nawinę włosy na wałki i jeszcze do Was zajrzę, a nóż będzie ktoś, żeby pospamować
|
#568 |
|
Wtajemniczenie
|
[1=5287fbd816f6100f127b74c eb000e25853ab3de7_5f7a53f 2a8770;44030510]Witam nową
Napisz coś o sobie Tusia ja miałam plan jechać na film jutro z Tż na mikołajki ale oczywiście nie wypali dla mnie niespodzianki raczej nie będzie bo czytałam książki.U mnie ostatnio jedzeniowa karuzela, czasem nie mam czasu zjeść a czasem wpierdzielam z nudów (typowe dla mnie A czemu nie wypali? Właśnie mam zamiar sobie wypożyczyć wszystkie części i przeczytać. Nie wiem dlaczego nie sięgnęłam po nie do tej pory ![]() U mnie też niestety karuzela. Dzisiaj np. zjadłam na obiad spaghetti. I jestem teraz wręcz przejedzona.. ![]() No nic, koniecznie dzisiaj ćwiczenia ![]() Ale spokojnie dzisiaj na wątku ![]() ---------- Dopisano o 17:30 ---------- Poprzedni post napisano o 17:27 ---------- O Bee ja będę na wątku. Lecę tylko obejrzeć ostatni odcinek Originals i mogę spamować ![]() Kręcisz włosy, to znak, że znów gdzieś wybywasz na noc?
|
#569 |
|
Konto usunięte
|
też oglądam Originals! Klaus
jak Chcecie to możemy na priv pogadać o zaproszeniach na Fb
|
|
|
|
#570 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
ja jestem [1=5287fbd816f6100f127b74c eb000e25853ab3de7_5f7a53f 2a8770;44032455]też oglądam Originals! Klaus jak Chcecie to możemy na priv pogadać o zaproszeniach na Fb [/QUOTE]no tu to raczej nie. czekam ![]() a i witam nowa fit |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:41.

jestem zazdrosna!

wypije zielona herbatke i po prysznicu nasmaruje pupke 

po prostu wszystkim (nie dosłownie)
żeby wszystko szło jak najlepiej
ale trudno, była pyszna. chyba się muszę polubić z moim tłuszczykiem
więc mam nadzieję, że udzielanie się w tym wątku da mi motywacje i silną wolę