Faceci wcale nie lubią krągłości... - Strona 6 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Intymnie

Notka

Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2013-12-03, 02:02   #151
Paszczurek666
Zakorzenienie

Dot.: Faceci wcale nie lubią krągłości...

Cytat:
Napisane przez Lazurowewybrzeze Pokaż wiadomość
Czy to tylko ja widze tylko 2 zdjecia? Gdzie jest to trzecie?

Są dwa. Spokojnie. Powinno być trzecie. Niedokładnie napisałam. Wyobraź sobie trzecie identycznie wyglądające jak pierwsze praktycznie Reszta postu bez zmian

Podskakuję z Mel B.
Joga

Jem czekoladę aż uszy mi się trzęsą.
----------------------------
Używasz poprawnie?
'Szlak prowadzi na wschód.'
'Szlag mnie trafia.'
Paszczurek666 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-12-03, 04:42   #152
Candy_lips
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez fdhgfhjhkghgfdh Pokaż wiadomość
Tutaj dużą rolę odgrywają inne czynniki - uroda, inteligencja, poczucie humoru.

W liceum miałam koleżankę, ważyła na pewno 100+ kg. Ale była tak za☠☠☠iście śmieszna, miała takie poczucie humoru, że faceci do niej lgnęli - nie żeby ją podrywać, tylko lubili przebywać w jej towarzystwie - bo zawsze wesoła, uśmiechnięta, sypała dowcipami.

Mnie samej podobają się takie dziewczyny, szczuplutkie, rozmiar 34/36, sama jestem typową gruszką i nigdy nie będę mieć szczupłych nóg.

Kiedy ważyłam +10kg (miałam nadwagę) to słyszałam, że mam świetne piersi (od kolegów ), potem schudłam, już nikt nie chwalił... no, ale ja się lepiej poczułam.

Znam facetów, co nie dotkną takich dziewczyn, które mają "skórę i kości".

Chociaż z drugiej strony, ja wolę dziewczyny, które są troszkę przy kości, ale ĆWICZĄ i widać to po nich, jak np. Mel B

Może nie jest jakaś tam mega- szczupła,ale widać, że nie unika ćwiczeń.

I wolę takie, on dziewczyn, których ciało nie jest skalane ćwiczeniami, takie skinny - fat

Przyglądam się dziewczynom na uczelni, niby szczupłe, ale widać, że ćwiczenia omijają szerokim łukiem - wszystko im się trzęsie - ręce ( takie sflaczałe buły ), nogi, uda itp.

Nie powiedziałabym, że Mel B jest przy kości, przy kości to dla mnie jest już jak podchodzi pod nadwagę, a Mel B ma dla mnie jak najbardziej normalną sylwetkę i do nadwagi jej daleko, estetycznie dużo bardziej mi się podoba od chudszych dziewczyn, ja lubię jak coś tam jest niż jak "zero tłuszczu". Natomiast, wiem, że niektórzy lubią chudziutką, bardzo szczupłą sylwetkę, to może dla nich Mel B już będzie duża, za duża ogólnie, a dla mnie nie, dla mnie jest właśnie w sam raz

Edytowane przez Candy_lips
Czas edycji: 2013-12-03 o 04:44
Candy_lips jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-12-03, 07:50   #153
d61abbce58b52fe45ffe444afc51ca0ea3c11859_65540a44484ab
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez Paszczurek666 Pokaż wiadomość
Ten sam. To był taki projekt. Pierwsze zdjęcie jest przed. Drugie w połowie projektu. Trzecie, po zakończeniu, jest podobne do pierwszego. Chłop jadł niezdrowe żarcie, nie ćwiczył, później wrócił do swoich nawyków (czyli zdrowe jedzenie i ćwiczenia). Nie pamiętam, co miało na celu to doświadczenie.
Wrócił może i do zdrowego jedzenia i ćwiczeń, ale także do solarium, fryzjera, depilacji itp. Mylicie nadwagę z zaniedbaniem.
d61abbce58b52fe45ffe444afc51ca0ea3c11859_65540a44484ab jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-12-03, 09:42   #154
201803090921
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez laisla Pokaż wiadomość
Ale jak ukazuje Twój avek tego samego nie można powiedzieć o kotach
No właśnie nie, koty też mam szczupłe (jeden był spasiony, gdy do mnie przybył, ale udało się gada odchudzić).
Tłusty kot to niestety często chory kot
Ten z avka ma przecudny wyraz "twarzy", dlatego tam jest

Cytat:
Napisane przez laisla Pokaż wiadomość
Spotkałam się z opinią, że tak dobrze to nie ma, w pewnym wieku już nie wystarczy, że się jest szczupłym z natury, trzeba nieco tę szczupłość wspomóc bo siada przemiana materii stopniowo. Jeśli nie zmienimy nawyków, które do tej pory mogły być mało rygorystyczne, to zaczniemy przybierać na wadze
Niestety, to prawda, wiem z doświadczenia. Metabolizm zwolnił, zad rośnie - a tego akurat nie chcę, więc walczę.
201803090921 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-12-03, 13:25   #155
Naomi21
Zakorzenienie

Wydaje mi się, że faceci uwielbiają krągłości (przynajmniej większość), ale krągłości to nie to samo, co otyłość. Wielu mężczyznom podobają się duże biusty, szerokie biodra i wąska talia. Liczą się proporcje, niezależnie od tego, czy nosisz 34 czy 42. Mam czasem wrażenie, że mężczyźni nie zauważają lekkiej nadwagi jeśli ma się zachowane proporcje. Niezależnie od tego czy ważyłam 54 kg czy 40 (przy wzroscie 156), zawsze słyszałam od nich, że jestem bardzo szczupła Nie lekko pulchna (bo mimo ogromnego tyłka miałam wąską talię) i nie chuda (mimo patykowatych rąk i nóg wciąż mam spory biust i szerokie biodra).

Cytat:
Napisane przez Pantegram Pokaż wiadomość
A ja właśnie myślę, że tutaj ogromne znaczenie ma właśnie pewność siebie.
Oczywiście, że ma Zauważyłam, że zaprzeczają temu dziewczyny, które nigdy tak naprawdę nie wierzyły w siebie, ale próbują wmawiać innym, że jest odwrotnie (tak jak na innym wątku dziewczyna wmawiała innym, że jest paskudna i nikt jej nie chce, nieważne jak jest pewna siebie przecież gdyby tę pewność siebie posiadała, to by tak o sobie nie mówiła. To tak OT). Zawsze byłam strasznie zakompleksiona i większość facetów omijała mnie szerokim łukiem. Na imprezach woleli nawet moje brzydsze czy sporo grubsze koleżanki. Uważałam się za brzydactwo i zero. Wystarczyło, ze zmieniłam sposób myślenia, byłam w szoku co się wtedy działo w moim życiu Od kiedy uważam, że jestem piękna, nie mogę wręcz się opędzić od facetów Chociaż trzeba dodać, że wraz z tym przekonaniem zmieniłam sposób bycia, sposób ubierania się, makijaż. Jedno wynika z drugiego.

Cytat:
Napisane przez Ewa_Ch Pokaż wiadomość
tak jak kobiety- tez wola szczuplych niz misiow
Ja wolę misiów Serio, szczupli faceci mnie odrzucają. Lubię dużych, trochę przy kości facetów, toleruję nawet oponki Może dlatego, że sama jestem bardzo drobna i przy takich mężczyznach czuję się bezpiecznie
Stary 2013-12-04, 07:53   #156
DopplegangerEddarda
BAN stały

Cytat:
Napisane przez Naomi21 Pokaż wiadomość
Wydaje mi się, że faceci uwielbiają krągłości (przynajmniej większość), ale krągłości to nie to samo, co otyłość. Wielu mężczyznom podobają się duże biusty, szerokie biodra i wąska talia. Liczą się proporcje, niezależnie od tego, czy nosisz 34 czy 42. Mam czasem wrażenie, że mężczyźni nie zauważają lekkiej nadwagi jeśli ma się zachowane proporcje. Niezależnie od tego czy ważyłam 54 kg czy 40 (przy wzroscie 156), zawsze słyszałam od nich, że jestem bardzo szczupła Nie lekko pulchna (bo mimo ogromnego tyłka miałam wąską talię) i nie chuda (mimo patykowatych rąk i nóg wciąż mam spory biust i szerokie biodra).

Oczywiście, że ma Zauważyłam, że zaprzeczają temu dziewczyny, które nigdy tak naprawdę nie wierzyły w siebie, ale próbują wmawiać innym, że jest odwrotnie (tak jak na innym wątku dziewczyna wmawiała innym, że jest paskudna i nikt jej nie chce, nieważne jak jest pewna siebie przecież gdyby tę pewność siebie posiadała, to by tak o sobie nie mówiła. To tak OT). Zawsze byłam strasznie zakompleksiona i większość facetów omijała mnie szerokim łukiem. Na imprezach woleli nawet moje brzydsze czy sporo grubsze koleżanki. Uważałam się za brzydactwo i zero. Wystarczyło, ze zmieniłam sposób myślenia, byłam w szoku co się wtedy działo w moim życiu Od kiedy uważam, że jestem piękna, nie mogę wręcz się opędzić od facetów Chociaż trzeba dodać, że wraz z tym przekonaniem zmieniłam sposób bycia, sposób ubierania się, makijaż. Jedno wynika z drugiego.

Ja wolę misiów Serio, szczupli faceci mnie odrzucają. Lubię dużych, trochę przy kości facetów, toleruję nawet oponki Może dlatego, że sama jestem bardzo drobna i przy takich mężczyznach czuję się bezpiecznie
A ile masz lat ? Chodzi mi o tendencje do lubienia określonego typu facetów.

Ja uwielbiam kraglosci, kobieta dla mnie musi mieć przynajmniej jedna część ciała miękka, jedrna i okrągłą. Oponek raczej nie. Jedna z najbardzej krecacych mnie aktorek jest Christina Hendrics.
http://t0.gstatic.com/images?q=tbn:A...C572Aa8XeBrd6c
DopplegangerEddarda jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-12-04, 10:57   #157
absurdalna89
Zadomowienie

Właściwie nie wiem jak to jest. Pewnie jak zwykle - nie ma reguły. Z ciekawości zapytałam kilku znajomych facetów. Znalazł się wśród nich jeden wielbiciel "normalnej figury, takiej kobiecej". Jako przykład podał Lanę del Rey, ale nie z teledysków, tylko jej naturalne zdjęcia, już pokazuję:

http://www.google.pl/imgres?start=24...28&tx=42&ty=52

http://www.google.pl/imgres?start=27...0&tx=102&ty=36

http://www.google.pl/imgres?start=27...30&tx=85&ty=65

http://www.google.pl/imgres?client=f...29&tx=33&ty=66

Zachwycał się nogami i biodrami. Cóż, moim zdaniem Lana jest szczupła, tylko ma masywniejszą budowę dolnych części ciała. Ale może ja się nie znam.

Reszta kolegów zdecydowanie opowiada się za szczupłą/chudą sylwetką. Twierdzą, że wtedy kobieta ma lepsze nogi, a na biuście im nie zależy. () I że jak idą trzy dziewczyny: szczupła, odrobinę zaokrąglona i gruba, to zawsze najpierw spojrzą na tę szczupłą.
Wiem, że mocno generalizuję, dlatego podkreślam, że to opinia 5 osób tylko.

A moja dezorientacja jest tym większa, że kiedy nosiłam rozmiar 40, miałam dość obfite biodra i uda (ale bez przesady), do tego urocze boczki, to wzbudzałam niemałe zainteresowane. Obecnie wskoczyłam w rozmiar 36 (zostałam zmuszona do diety przez problemy zdrowotne) i zainteresowanie spadło do zera. W rzeczywistości chodzi jednak o podejście do ludzi, aktualnie jestem zamknięta, nie uśmiecham się, przeżywam kryzysy emocjonalne itd. Wcześniej było mi wszystko jedno. No i na przykładzie swoich koleżanek mogę to potwierdzić. Te wesołe, otwarte, optymistyczne, albo po prostu interesujące jako osoby mają grono adoratorów niezależnie od tego, czy akurat przybrały na wadze, czy schudły. A znam piękności, o nienagannej sylwetce, ale z miną jak na pogrzebie, które przyciągają uwagę na początku, ale po chwili rozmowy faceci odchodzą zniechęceni.

A sama lepiej czuję się jako szczupła z kilku powodów. Poprawiła mi się kondycja, wchodzenie po schodach jest lekkie, wręcz wskakuję na kolejne piętra. I lepiej wyglądam z chudszą twarzą, niż pulchniejszą. Ale znam dziewczyny, które wyglądają pięknie jako "pucołowate". Mi to po prostu nie pasuje.
absurdalna89 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-12-04, 12:38   #158
Naomi21
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez DopplegangerEddarda Pokaż wiadomość
A ile masz lat ? Chodzi mi o tendencje do lubienia określonego typu facetów.
Zawsze tak miałam, więc chyba wiek nie ma tu nic do rzeczy Raz zainteresowałam się szczupłym chłopakiem i to był dla mnie niemały szok
Stary 2013-12-04, 13:08   #159
Luba
Zakorzenienie

Dobrze, że siedzę, bo jak czytam, że rozmiar 40 to już "gruba" to mogłabym sie przewrócić
Za chwilę numerków braknie na te szczupłe, bo jak tak dalej pójdzie to niedługo i 38 to będzie "gruba"

Afazja, darmowa strona z cwiczeniami!
Luba jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-12-04, 15:13   #160
Shira Yuki
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Luba Pokaż wiadomość
Dobrze, że siedzę, bo jak czytam, że rozmiar 40 to już "gruba" to mogłabym sie przewrócić
Za chwilę numerków braknie na te szczupłe, bo jak tak dalej pójdzie to niedługo i 38 to będzie "gruba"
no 40 przy wzroście 155 cm to raczej nie wygląda szczupło,jednoczesnie rozmiar 40 przy wzroście 170 cm wyglada normalnie ,ale zgadzam się ,nie popadajmy w skrajności
Opowiadając obcym ludziom o swoich problemie ,musisz liczyc sie z tym,że 20% ma gdzieś twój problem,a 80 % cieszy się z twojego kłopotu.
Jestem jak dziki Mustang.
Jesli mnie oswoisz ,na zawsze będę Twoja
.
Shira Yuki jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-12-04, 15:23   #161
69love69
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Naomi21 Pokaż wiadomość
Ja mam lekką nadwagę i jestem wysoka, więc jakoś się to w miare równomiernie rozkłada. Ale jeżeli chodzi o facetow to preferuję szczuplejszych od siebie, czego np moj kumpel nie moze zrozumiec, ze mi sie takie "przecinki' podobaja :P

Poza tym sama chodzę na siłownię i jaram się lekko umięśnionymi laskami, ale za to faceta z wielkimi bickami bym nie chciala jakos mam wszystko pomieszane
69love69 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-12-04, 18:18   #162
201607040946
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez Shira Yuki Pokaż wiadomość
no 40 przy wzroście 155 cm to raczej nie wygląda szczupło,jednoczesnie rozmiar 40 przy wzroście 170 cm wyglada normalnie ,ale zgadzam się ,nie popadajmy w skrajności
Shira, chyba ciągle mówimy o średnim wzroście, czyli właśnie ~170 cm, a wtedy rozmiar 40 jest ok.
201607040946 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-12-04, 18:48   #163
Pink_Floyd
BAN stały

co do watku

tak, nie ma co ukrywać że nie lubią krągłości, bo czemu mieliby lubić?

to jest kolejny tekst z serii: "wygląd nie ma znaczenia", "faceci są wzrokowcami"(jakby kobiety nie były).

Sylwetka ma dużo wspólnego z atrakcyjnością i wiadomo, że lepsza jest ta zadbana, wyćwiczona i zgrabna od dodatkowych kilogramów tłuszczyku.
Pink_Floyd jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-12-04, 18:59   #164
201607040946
Konto usunięte

Mówimy o kragłościach, a nie tłuszczu
Stary 2013-12-04, 19:13   #165
Kalini
Zakorzenienie

Większość facetów po prostu lubi dziewczyny w normie. A większe biodra, pupa i piersi się w niej mieszczą, wręcz informują podświadomie o tym, że kobieta jest płodna i będzie dobrą matką.
I to oczywiście jest ogromna różnica między "krągłościami", a nadwaga i zaniedbanie.
A odpowiadając na pytanie czy facet wybrałby dziewczynę z 36 i brzydką twarzą czy z 40 i ładną twarzą? Większość tych, których znam wybrałoby tę z numerem 40. Nie jest to figura, która uchodzi wśród normalnych ludzi za taką ponad normę, poza tym większość dziewczyn z takim numerem jest bardzo proporcjonalnie zbudowana, więc poco facet ma poświęcać inne zalety, dla tych kilku numerów mniej. No chyba, że po prostu lubi chudsze dziewczyny, ale większości taka różnica, nie zrobi... różnicy.
Poza tym jeśli ktoś jest aż tak wybredny będzie miał w przyszłości problemy, bo trudno przez całe życie utrzymać numer 34 czy 36. Cyba, że będzie zmieniał cały czas dziewczyny na "lepszy model".
Kalini jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-12-04, 19:16   #166
Shira Yuki
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kaguya Pokaż wiadomość
Shira, chyba ciągle mówimy o średnim wzroście, czyli właśnie ~170 cm, a wtedy rozmiar 40 jest ok.
ale dlaczego brać średnią wzrostu i wagi ?
przecież każdy jest inny.może lepiej do wagi dodawać wzrost,łatwiej będzie zrozumieć rozmówcę

---------- Dopisano o 19:16 ---------- Poprzedni post napisano o 19:14 ----------

Cytat:
Napisane przez Kalini Pokaż wiadomość
Większość facetów po prostu lubi dziewczyny w normie. A większe biodra, pupa i piersi się w niej mieszczą, wręcz informują podświadomie o tym, że kobieta jest płodna i będzie dobrą matką.
I to oczywiście jest ogromna różnica między "krągłościami", a nadwaga i zaniedbanie.
A odpowiadając na pytanie czy facet wybrałby dziewczynę z 36 i brzydką twarzą czy z 40 i ładną twarzą? Większość tych, których znam wybrałoby tę z numerem 40. Nie jest to figura, która uchodzi wśród normalnych ludzi za taką ponad normę, poza tym większość dziewczyn z takim numerem jest bardzo proporcjonalnie zbudowana, więc poco facet ma poświęcać inne zalety, dla tych kilku numerów mniej. No chyba, że po prostu lubi chudsze dziewczyny, ale większości taka różnica, nie zrobi... różnicy.
Poza tym jeśli ktoś jest aż tak wybredny będzie miał w przyszłości problemy, bo trudno przez całe życie utrzymać numer 34 czy 36. Cyba, że będzie zmieniał cały czas dziewczyny na "lepszy model".

teraz to każdy może się mądrzyć do minitora,jednak życie weryfikuje nasze wybory.
czasem 5 kilo wte,czy wewte niewiele zmienia jesli zaiskrzy
Opowiadając obcym ludziom o swoich problemie ,musisz liczyc sie z tym,że 20% ma gdzieś twój problem,a 80 % cieszy się z twojego kłopotu.
.
Stary 2013-12-04, 19:29   #167
201607040946
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez Shira Yuki Pokaż wiadomość
ale dlaczego brać średnią wzrostu i wagi ?
przecież każdy jest inny.może lepiej do wagi dodawać wzrost,łatwiej będzie zrozumieć rozmówcę [COLOR="Silver"]
Bo pojawiły się tutaj porównania 36 i 40 jakby 40 to był duży rozmiar. Ja zawsze widzę dziewczę normalne, nie grube, właśnie średnio 168-172 cm, wtedy 40 na pewno jest normalne. Czasem nawet 42
Stary 2013-12-04, 19:59   #168
golgie
Zakorzenienie

GG do golgie

Cytat:
Napisane przez Luba Pokaż wiadomość
A to nie wiedziałaś, że 38 to już wstyd krótką kiecę założyć??No nie ma warunków

Moja fragrantica

WYMIANA

Edytowane przez golgie
Czas edycji: 2013-12-04 o 20:34
golgie jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-12-04, 20:07   #169
mary_poppins
sissy that walk

Cytat:
Średni wzrost to w Polsce bodajże 163 cm Przy takim wzroście rozmiar 40 to sporo.
mary_poppins jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-12-04, 20:07   #170
Shira Yuki
Zakorzenienie

Cytat:
Bo pojawiły się tutaj porównania 36 i 40 jakby 40 to był duży rozmiar.
no,ale 40 przy niskim wzroście nie wygląda już normalnie,więc można by się kłócić ,czy 40 to norma,czy odbiega od normy
.
Stary 2013-12-04, 20:36   #171
Luba
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez mary_poppins Pokaż wiadomość
Średni wzrost to w Polsce bodajże 163 cm Przy takim wzroście rozmiar 40 to sporo.
na drugi raz jak pokażą MM z jej słynna spódniczką podnoszącą się, to zamknę oczy, co będę grubasa oglądać

Afazja, darmowa strona z cwiczeniami!
Luba jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-12-04, 21:40   #172
anjya
Rozeznanie

pytanie kto jak rozumie krągłości
dla mnie krągłości to zaokrąglone piersi, brak tak zwanego płaskodupia, tylko ładnie zaokrąglony tyłek jestem bardzo krytyczna w stosunku do siebie i czuję się najlepiej w wadze ok 52kg przy wzroście 160 cm jak tylko odczuję, że odrobinę przytyłam od razu zmniejszam ilości jedzenia ^^
osobiście wydaje mi się, że faceci wolą kobiety, które mają czym zakręcić, ale nie trzęsie im się oponka na brzuchu np pamiętajmy, że faceci to wzrokowcy
anjya jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-12-04, 22:40   #173
Lemmy is God
Wtajemniczenie

Wzrokowiec to osoba która najszybciej się uczy czytając, a nie ktoś kto się za ludźmi na ulicy ogląda...
Lemmy is God jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-12-04, 22:51   #174
201712111032
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez Lemmy is God Pokaż wiadomość
Wzrokowiec to osoba która najszybciej się uczy czytając, a nie ktoś kto się za ludźmi na ulicy ogląda...
Kiedy ludzie to zrozumieją?
201712111032 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-12-04, 22:59   #175
Lemmy is God
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez kukurukku Pokaż wiadomość
Kiedy ludzie to zrozumieją?

Chyba nigdy, to tak jak z przysłowiem "Nie wchodzi się dwa razy do tej samej rzeki". Też jest 90% używane w złym kontekście:brzyd al:
Lemmy is God jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-12-04, 23:33   #176
blaskskonca
Raczkowanie

jestm baaaardzo chuda, nie mam cyckow, tylko troche tylka i wciecie w talii.
Mam powiedzenie.
Nie wiem wlasciwie po co caly ten watek. Kazdy lubi co innego albo mu sie wydaje ze lubi. Nieraz i nie dwa ludzie zachowywali sie w ludziach w nie swoim typie i nagle cale spojrzenie na osobe sie zmienialo.

Juz nie mowiac, ze faceci tez sa nieidealni, takze niech kazdy po prostu szuka ludzi w swojej "klasie".
blaskskonca jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-12-05, 00:53   #177
201712111032
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez Lemmy is God Pokaż wiadomość
Chyba nigdy, to tak jak z przysłowiem "Nie wchodzi się dwa razy do tej samej rzeki". Też jest 90% używane w złym kontekście:brzyd al:
Podobnie jak 'bynajmniej'.
Ja bynajmniej piszę na temat, nie to co wy

Żeby nie było ot: kobiety dyskutujące o gustach mężczyzn to bez sensu. W końcu o gustach się nie dyskutuje

Edytowane przez 201712111032
Czas edycji: 2013-12-05 o 00:55
Stary 2013-12-05, 01:11   #178
olenkasz
Zakorzenienie

co za durna dyskusja.
toż to naprawdę oczu trzeba nie mieć i na ulicę nie wychodzić, żeby nie wiedzieć, że ludzie (tak, wszyscy) mają różne gusta. jedni lubią pomarańcze, a inni schabowego.
jedni lubią szczupłe dziewczyny a inni wolą grubsze.
jedne wolą przypakowanych kolesi, a inne wolą szczupłych, a tamte znowu lubią puszyste misie.

jak ja nie lubię traktowania ludzi jako jednej zbitej ogłupionej masy

ja sama lubię i szczuplejsze i większe kobiety. ogólnie lubię, no.
Stary 2013-12-05, 01:17   #179
201712111032
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez olenkasz Pokaż wiadomość
co za durna dyskusja.
toż to naprawdę oczu trzeba nie mieć i na ulicę nie wychodzić, żeby nie wiedzieć, że ludzie (tak, wszyscy) mają różne gusta. jedni lubią pomarańcze, a inni schabowego.
jedni lubią szczupłe dziewczyny a inni wolą grubsze.
jedne wolą przypakowanych kolesi, a inne wolą szczupłych, a tamte znowu lubią puszyste misie.

jak ja nie lubię traktowania ludzi jako jednej zbitej ogłupionej masy

ja sama lubię i szczuplejsze i większe kobiety. ogólnie lubię, no.
Przykro mi, jesteś albo świnką albo laską:coj est:

a tak serio: też uważam, że bezsens rozwodzić się nad tym co to faceci lubią a co nie lubią
Stary 2013-12-05, 07:24   #180
DopplegangerEddarda
BAN stały

Cytat:
Napisane przez Weronka9292 Pokaż wiadomość
Utarło się przekonanie, że faceci lubią, jak dziewczyna ma trochę ciałka. Z tego co zaobserwowałam - niekoniecznie. Większośc facetów jak ma do wyboru dziewczynę ze śliczną buzią, ale większym ciałkiem(tak ok. rozmiar 40) czy średnio ładną, ale za to 36 i chude nogi, wybierze tę drugą. Ja sama mam rozmiar 40 i były się o to czepiał. Mój kolega ostatnio przyznał, że w jego dziewczynie pasuje mu wszystko, ale mogłaby trochę schudnąć... Dzielą dziewczyny na "laski" i "świnki". Kiedy moja przyjaciółka schudła, faceci otoczyli ją dookoła, a przed schudnięciem nie spojrzał na nią pies z kulawą nogą...
I nie sądzę aby to była kwestia pewności siebie, po prost dziewczyna z grubszymi udami czy oponką na brzuchu ma o niebo trudniej. Takie są przynajmniej moje ( i koleżanek) spostrzeżenia. A co Wy o tym myślicie?
Ten wątek dziwnym trafem przypomina mi ten o rozmiarze penisa gdzie co jakiś czas się trafi zakompleksiony facet i jęczy.

Każda dziewczyna z w miarę zdrowym ciałem nie będzie miała problemu ze znalezieniem faceta.

Moja ex miala 155 wzrostu i 75-80 kg wagi lecz nie miała zbytnio zwisow itp. po mimo tego, że nie cwiczyla. Krecila mnie strasznie :P
Mam również kolezanke która przy wzroście 160 ma 45 kg wagi, biodra i tylek ma fajne ale piersi praktycznie brak. Również mnie niemilosiernie kreci

Natomiast był parę stron temu komentarz o tym, że lepiej jak kobieta ma atrakcyjna sylwetke i przeciętna twarz niż ładna twarz i lipna sylwetke.

Moja opinia na ten temat jest odwrotna. Lepiej jak kobieta ma ładna twarz a przeciętna sylwetke ponieważ sylwetke zawsze można poprawic a z twarzą to jedynie makijaż który daje krótki efekt a zresztą większość facetów których znam woli dziewczyne z lekkim makijazem od tej z mocnym.
Więcej się patrzy na twarz niż na tylek, cycki, biodra, brzuszek.

Ja jako facet też wolałbym mieć przystojna twarz i ciało które moglbym poprawić w ciagu kilku miesięcy dieta, ćwiczeniami niż ladne ciało a brzydka twarz pomimo tego, że kobiety wedlug mnie bardziej zwracaja uwagę na sylwetke.
DopplegangerEddarda jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Intymnie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości