|
Notka |
|
Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#211 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Wszystkie dobrze się tu znamy , o swych sprawach rozmawiamy Część XI
Cytat:
![]() ja nienawidzę autobusów i wsiadam tylko wtedy, kiedy nie ma już innego wyjścia o kurcze ale leci ![]() na długo idziesz na zwolnienie? Fikusek - fajowa choinka, ja nie mam miejsca żeby wstawić taką dużą, ale jutro zapoluję na małą żywą ![]() Kochane te nasze dziewuszki, ale wydaje mi się, że po Nadii jednak troszkę widać, że zmęczona chorobą, pomimo tego słodkiego uśmiechu O tak ciekawe co tam u Areniki? Dziękuję za troskę kochane.. ale miałam rację, że się rozruszam i będzie lepiej. Justii - powiem ci, że mi też nie chce się przyjmować gości ![]() ![]() Pradip - lecę oglądnąć brzuszek ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#212 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Zwolnienie lekarz napewno mi da od 23 grudnia do 20 stycznia ![]()
![]() |
#213 |
Wtajemniczenie
|
Malgos jak nie mam co spalać? Pewnie że mam, niby 8 kilo tylko ale ja malutka jestem nawet 160 nie mam i u mnie to widać szczególnie brzuch pupa i biodra bo ja typ gruszka i u mnie zawsze z tymi rejonami był problem. Właśnie tego się boje że zamiast zgubić tłuszczyk to sobie zrobię mięśnie narazie zaczynam przygodę z orbim poczekam zobaczę. Na interwaly to ja się jeszcze nie nadaje bo chyba bym padła najpierw muszę kondyche poprawić.
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
#214 |
Zakorzenienie
|
Fikusek - kochana to poczytaj sobie na forach o utrzymaniu wysokiego tętna przy ćwiczeniach aerobowych, jednak najlepsze efekty daje to po przynajmniej 20 min takich ćwiczeń ... wydaje mi się, że szybko ci wszystko zleci
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#215 | ||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() U Nas spadł dziś pierwszy śnieg i od razu zrobiło się bardziej świątecznie ![]() ![]() ---------- Dopisano o 23:33 ---------- Poprzedni post napisano o 23:32 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 23:34 ---------- Poprzedni post napisano o 23:33 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 23:37 ---------- Poprzedni post napisano o 23:34 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]() Na święta polecam zrobić sernik Oreo, jest przepyszny i na pewno Ci się uda! Każdy kto go zjada od razu chce przepis, na samą myśl cieknie mi ślinka ![]() http://wypiekibeaty.com.pl/sernik-oreo-bez-pieczenia/ A muffinki zawsze robię z tego przepisu i tez mi za każdym razem wychodzą i są pyszne http://www.mojewypieki.com/przepis/m...ie-czekoladowe ---------- Dopisano o 23:38 ---------- Poprzedni post napisano o 23:37 ---------- Cytat:
![]() ![]() Muszę zrobić listę co jest mi potrzebne do pierników i w przyszłym tyg biorę się do roboty ![]() ---------- Dopisano o 23:40 ---------- Poprzedni post napisano o 23:38 ---------- Cytat:
![]() Ale już na następny weekend nie planuję żadnych odwiedzin, planujemy jechać do Ikei i przygotować mieszkanie już na święta ![]() |
||||||
![]() ![]() |
![]() |
#216 |
Wtajemniczenie
|
Chce któraś Darie na noc? Bo mi wyje już od 3 godzin i nic nie pomaga butla be, bujaczek be, łóżeczko be, rączki be, smoczek fuj, brzuch miękki więc to nie kolki, nosek odetkany kaszel zelżal. A ja już wymiekam. Przez te ich choroby nie spalam od dwóch dni i łażę jak Zombie i kolejna nocka ciekawie się zapowiada. W końcu ją zostawiłam w łóżeczku i poszłam trochę odsapnąć i albo ona w końcu padnie albo ja zwariuje.
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
#217 | |||||
Zakorzenienie
|
Dobry
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Oho to ciekawą noc mieliście, mała w końcu padła? |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#218 |
Zadomowienie
|
Dzien dobry,
My z Bruniem niedawno wstalismy ![]() ![]() Fikusek duzo zdrowka dla dziewczynek ![]() Justi i jak dzisiejsza noc? Chyba po tej melisce troche lepiej? Pociesze Cie ze po porodzie nie bedzissz miala problemow z zasypianiem ![]() ![]() ![]() W ogole dziewczyny jak ten czas pedzi... justi, malgos w przyszlym miesiacu maluszki beda z nami ![]() ![]() Ja rowniez nie dodaje brzucha:p chyba ze jego zawartosc ![]() Maly juz coraz bardziej aktywny, gawozy sobie i czesto sie usmiecha ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
![]() ![]() ![]() ![]() <3 SzCzĘśLiWa ŻoNkA <3 MÓj nowy WYMARZONY zawód: FOTOGRAFka! Oddałam temu całe serce: www.mn-foto.pl Bruno 13.10.2013 g 21:20 ![]() ![]() Leon 31.03.2015 g 12:10 ![]() ![]() Edytowane przez magalska Czas edycji: 2014-03-16 o 08:21 |
![]() ![]() |
![]() |
#219 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jaki on już duży ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#220 |
Zadomowienie
|
Jakies ponad 5,5 kg
![]() ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
![]() ![]() ![]() ![]() <3 SzCzĘśLiWa ŻoNkA <3 MÓj nowy WYMARZONY zawód: FOTOGRAFka! Oddałam temu całe serce: www.mn-foto.pl Bruno 13.10.2013 g 21:20 ![]() ![]() Leon 31.03.2015 g 12:10 ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#221 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
leci ten czas dopiero na Waszych przykładach to widzę a mnie to zaczyna coraz bardziej przerażać ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#222 | |||||||
Konto usunięte
|
Cześć
Cytat:
![]() Cytat:
![]() O fuj ale ten twój Tż to odważny ![]() Gratuluję wizyty, fajnie czyta się takie radosne wiadomości ![]() Cytat:
![]() A ten tłuczek to pewnie w razie czego na męża zamiast patelni ![]() Cytat:
![]() ![]() Jak tam dziś z oddychaniem? Słodkie maluchy ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Wczoraj cały dzień miałam w domu K i nie miałam czasu na komputer. ![]() |
|||||||
![]() ![]() |
![]() |
#223 |
Zadomowienie
|
Dzień dobry Laseczki
![]() Aldrin-to pokaż swoje kilogramy ![]() ![]() Magalska-jaki duży już Brunio ![]() ![]() Ewelika-a jak się czujesz??? Dziewczyny jak zrobicie pierniczki tez pokażcie swoje umiejętości ![]()
#224 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#225 |
Wtajemniczenie
|
Ale się cieszę ,że już połowa ciąży
![]() ![]()
#226 |
Zakorzenienie
|
Czas leci a Ty nam się jeszcze ani razu nie pochwaliłaś brzuszkiem
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#227 |
Wtajemniczenie
|
Ja pierniczki pokaże jak wyjdą bo jak nie wyjdą to się nawet nie przyznam.
Mała w końcu padła ale ja przed nią. O 3 już nie miałam siły nakarmilam ją a ta dalej w ryk. W końcu zapalilam główne światło i poszłam sprawdzić Nadię. Wracam a ta gapi się na żyrandol i się zaciesza wiec wpakowalam się do łóżka i padłam przy tym świetle. Obudziłam się przed 5 patrze się na nią a ta dalej się do lampy cieszy. Zgasilam światło w końcu no bo bez przesady to pomarudzila trochę i zasnela i śpi do teraz. Coś jej się poprzestawialo. Mam nadzieję że to ten sławny skok rozwojowy co niby w 5-6 tygodniu następuje i dzieciak marudny i że jej przejdzie niedługo bo sama się patelnią walne. Magalska czytam że Bruno już 8 tygodni i sobie myślę ale on już duży a przecież moja Daria też w niedziele skończy 7 tygodni. Jeszcze trochę i będziemy w klubie oglądać zdjęcia kolejnych maluszków. Ale zlecialo a pamiętam jak do wątku rok temu dołączałam. Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
#228 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 12:30 ---------- Poprzedni post napisano o 12:27 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]() Żebym spała normalnie to musiałabym wziąć całe opakowanie na raz tych tabletek ![]() ![]() Co macie za leżaczek bo bardzo fajnie wygląda ![]() Bruno słodziak i kawał chłopa z Niego ![]() ![]() ---------- Dopisano o 12:31 ---------- Poprzedni post napisano o 12:30 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 12:33 ---------- Poprzedni post napisano o 12:31 ---------- Cytat:
![]() Maleństwo potrzebuje towarzystwa, wiem jak się biedna męczy, wiem co to bezsenne noce ![]() ---------- Dopisano o 12:35 ---------- Poprzedni post napisano o 12:33 ---------- Ja właśnie wstawiłam pierwszą turę prania ![]() W większości ubranek mamy białe, siwe i beżowo-kremowe ![]() A co najlepsze ile tego się zmieściło do pralki to szok ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#229 |
Zadomowienie
|
Justi to z FP lezaczek, ktory rosnie wraz z dzieckiem, pozniej jako krzeselko sluzy, ma solidne nogi i glownie dlatego sie na niego zdecydowalismy (a w zasadzie zasugerowalismy)
![]() ![]() Fikusek a Darunia ile wazy juz? A na zdjeciu oczywiscie Bruno machal do cioteczek ![]() ![]() ![]() ![]() Maly dzis jest po prostu aniolkiem (tfu tfu zeby nie zapeszyc) ladnie sobie spi a ja w tym czasie zrobilam pranie, powykkejalam album, posprzatalam i zaraz na spacerek lecimy ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. ---------- Dopisano o 14:17 ---------- Poprzedni post napisano o 14:15 ---------- Justi zobaczysz jak sie fajnie rozkkada te ciuszki i prasuje ![]() ![]() ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
![]() ![]() ![]() ![]() <3 SzCzĘśLiWa ŻoNkA <3 MÓj nowy WYMARZONY zawód: FOTOGRAFka! Oddałam temu całe serce: www.mn-foto.pl Bruno 13.10.2013 g 21:20 ![]() ![]() Leon 31.03.2015 g 12:10 ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#230 |
Wtajemniczenie
|
Szczerze to nie wiem ile Daria waży bo nie mamy takiej wagi dokładnej w domu. Miałam z nią iść właśnie wczoraj na ważenie ale przez to chorubsko to przełożyłam.
Ja foremki na pierniczki zamówiłam na necie w kształcie choinki, sań, czapki mikołaja i tym podobnych typowo świątecznych. Chciałabym już w sobotę się zabrać nie wiem tylko czy przyjdą. A i chyba dostałam @ bo coś plamić zaczęłam. ![]()
#231 |
Zadomowienie
|
eeeee to zaraz będziesz rodzic, zanim się obejrzymy
![]() ---------- Dopisano o 18:32 ---------- Poprzedni post napisano o 18:29 ---------- Justii-jak tam dałaś radę z gadającymi ubrankami??? ![]() Dziewczyny, ale sobie dobrze zrobiłam ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
#232 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() A naleśniczki mniam ![]()
![]() |
#233 | ||||
Zakorzenienie
|
no to sobie naładujesz baterie
Gratulacje połówkowe ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() chcesz trochę ? ![]() mama mnie dziś załamała mówiąc że u nas w rodzinie kilogramów dużo ciężarówkom przybywało ![]() Cytat:
![]() [1=e49b640a255e4f36f4ca038 9c216c83b5b764891_6122d6f 2c8cf5;44025284] Dla dziewczyn te puzzle, o których pisałam, dla chrześniaka duży samochód z przyczepą, a na urodziny chrześniaczki tablicę dwustronną kredowo-magnetyczną ![]() [/QUOTE] bardzo fajne prezenty ![]() Cytat:
![]() Zamówiłam mamie nową kuchnię i dziś ja podłączono wiec zaczełyśmy robić pyszności na sobotnie imieniny mamy pyyyycha |
||||
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#234 |
Wtajemniczenie
|
Wysłałam Ewelice zdjęcia mojego mega brzuszka
![]() wstawi do klubu ![]()
#235 |
Konto usunięte
|
hej ja na chwilę, w klubie śliczny brzuszek Meduzki
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#236 |
Zadomowienie
|
Meduzka-tyle się wykręcałaś
![]() ![]() ![]()
#237 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() A na przyszły tydzień zostawiam sobie pościel, ręczniki i pieluchy ![]() Ale mi narobiłaś smaka na naleśniki ![]() ![]() ---------- Dopisano o 23:11 ---------- Poprzedni post napisano o 23:07 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 23:12 ---------- Poprzedni post napisano o 23:11 ---------- Meduzka - widać, że lokator zamieszkuje brzuszek ![]() ![]() ---------- Dopisano o 23:15 ---------- Poprzedni post napisano o 23:12 ---------- Pyszne świąteczne pierniczki Składniki na około 100 sztuk: 55 dag mąki pszennej(+ więcej do podsypywania) 30 dag miodu (z miodem sztucznym pierniczki szybciej będą miękkie, niż z prawdziwym) 10 dag cukru pudru 12 dag masła 1 jajko 2 łyżeczki sody oczyszczonej przyprawa do piernika - około 60 g (można dać mniej) kakao (opcjonalnie, 2 łyżeczki) Miód podgrzać i wymieszać z pozostałymi składnikami, wyrobić, aż ciasto będzie jednolite w przekroju. Wałkować podsypując mąką .Wykrawać pierniczki. Piec około 8 - 10 minut w temperaturze 180ºC, Lukrujemy lub polewamy czekoladą po upieczeniu. Pierniczki po upieczeniu są twarde, później zmiękną (należy je przechowywać w szczelnie zamkniętym pojemniku). Bardzo długo i dobrze się przechowują (nawet kilka miesięcy). Można upiec je kilka tygodni przed świętami, lukrowanie zostawiając na później. |
||
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#238 |
Zakorzenienie
|
Fikusek - o to miałaś ciężką noc... ale to pewnie jedna z wielu, choć mam nadzieję, że nie będzie się to powtarzać
Ewelika - dziś z oddychaniem zupełnie lepiej, choć przytykało mnie w nocy i się aż budziłam - taki dopada mnie jakby ból w okolicach serca, ale szybko też przechodzi jak zmienię pozycję ![]() Justii - to znaczy, że ja też muszę powoli myśleć o praniu tych wszystkich słodkości - tylko nie wiem kiedy się za to zabiorę ... Pradip - z przodu masz słodki okrąglutki brzuszek, ale a boku nadal niewiele widać... z tymi kg w rodzinie się nie przejmuj. U mnie też wszystkie kobietki mocno tyły, a mi jak na razie nawet się udaje ![]() Meduzka - no nareszcie i na twój brzuszek się doczekaliśmy - super, ale też wcale nie jest duży jak na połowę ciąży ![]() Magalska - ale Bruno się zmienia ![]() Izetka -naleśniki?? mniam, mniam - chyba sobie jutro zrobię ![]() Aldrin - to jeszcze czekamy na twój brzuszek ![]() Mówiąc o choinkach przypomniałyście mi jak w jednym roku mieliśmy choinkę na studenckim mieszkaniu. Była do samego sufitu, żywa i co najlepsze - darmowa bo z RMF-u i kolega nam przyniósł ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#239 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Edytowane przez justiii87 Czas edycji: 2013-12-05 o 23:33 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#240 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny w klubie zrobię oddzielną zakładkę z ćwiczeniami
![]() ![]() ---------- Dopisano o 01:47 ---------- Poprzedni post napisano Wczoraj o 23:47 ---------- U Nas jest burza ![]() ![]() Edytowane przez justiii87 Czas edycji: 2013-12-06 o 00:46 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:55.