|
|
#1501 | |
|
BAN stały
|
Dot.: Scent Bar LI
Cytat:
![]() V. się marzy sylwester w chatce w górach, ale ponoć trzeba coś takiego rezerwować ze 2-3 lata wcześniej
|
|
|
|
|
#1502 | ||||
|
Panaroja
|
snad cherbaty
Cytat:
![]() Cytat:
![]() 2. 3.na kolana to strasznie mejnstrimowo ![]() Cytat:
2. Cytat:
zdaje się że właściciel MSB pracował w lului . lete
Cezar się nie starzeje . Cezar dojrzewa ![]() -Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry. -Czy to pomoże ?[...] -Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok . Terry P. ![]() |
||||
|
|
|
#1503 |
|
Wtajemniczenie
|
Mursz, a która to najładniejsza lampka?
![]() Najbardziej podobają mi się 1 i 4, 2 fioletowa też ładna, ta srebrna podoba mi się chyba najmniej, choć zależy, do jakiego wnętrza Ad Sylwester - mam nadzieję się nie udzielać
|
|
#1505 | |
|
To ja :)
|
Cytat:
|
|
#1506 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
a w Pl będziecie na Sylwka czy w W?
|
|||
|
|
|
#1507 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
|
|
|
|
#1508 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
![]() W sumie nie mielibyśmy nic przeciwko sylwkowi przed tv, ale z drugiej strony pozostałych 13 czy 14 wieczorów tam spędzę z winem na kanapie, więc nie zaszkodzi raz gdzieś wyjść ![]() a tak w ogóle to
|
|
|
|
|
#1509 |
|
Nindżopesz
|
Mam problema z perfumą hand made.
Zmieszałam dwa olejki w ilości 1 ml, dodałam 8 ml spirytusu, zmieszałam i wetknęłam na 24 h do zamrażalnika (miało zamarznąć? nie zamarzło), wyjęłam dzisiaj, trzymam w ciemności i wstrząsam. Testowo psiknęłam i zapach trzyma się raptem z godzinę, czy za te dwa tyg leżakowania jego moc wzrośnie? Dodać % olejków, hydrolatu a może niczego i zostawić takie proporcje? W ogóle mam wrażenie, że olejek saute pachnie mocniej niż ta mieszanka. |
|
|
|
#1510 | |
|
|
Cytat:
|
|
#1511 | |
|
Nindżopesz
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1512 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
mogłabym w domu posiedzieć, parcia na "obchodzenie" nie mam, ale jak się ekipa zbiera i gdzieś idą to iść też mogę ![]() Heloł
Edytowane przez Ewusia_marchew Czas edycji: 2013-12-05 o 18:37 |
|
|
|
|
#1513 |
|
|
Helou... Ja od rana za wściekłego nindżę robię -łeb napiernicza, przeciwbólowce nie działają, więc starą metodą pieluchową się leczę... Tetrowa pielucha zanurzona w gorącej wodzie i skropiona kroplami miętowymi, owiązana na czerepie tak mocno, żeby oczy wystawały dalej, niż nos... Pomaga...
|
#1514 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
wpadłam i przepadłam
![]() Cytat:
o właśnie, chyba gdzieś na Świętojańskiej jeszcze powinni mieć YC?a wtorek jest bardzo ok. albo i nie , bo akurat tego dnia mam "termin" więc jadę do miasta, ale nie wiem jaki będę miała nastrój ![]() no i zdrówka dla Młodego Cytat:
![]() Loves me, loves me not ale nie kupiłam, bo przed wyjazdem odkryłam na majlu kupon rabatowy od zd, zamawiam dziś więc a wczoraj dokupiłam trzy woski: - vanilla lime , białą gardenię, snow in love i zapach do auta ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
, a mnie się jak zwykle nie chce ![]() Cytat:
i zlewasz woski do foremek i planuję je przetopić na świece dzień dobry a więc nie było mojego leku ![]() dostałam zamiennik za 1/4 ceny, który mogłam zakupić na wsi
|
|
|
#1515 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a te woski serduszkowe i inne to z aromatelli, hotie czy jakoś tak? macham znad niczego
|
|
#1516 | ||
|
|
Cytat:
Te maleństwa w dziwnych kształtach, to Little Hotties Bomb Cosmetics A z lekami tak zawsze... Lipa ---------- Dopisano o 09:17 ---------- Poprzedni post napisano o 09:12 ---------- Cytat:
No a przy okazji, jeśli się wleje do środka nie taki neutralny olejek, tylko pachnący, emituje to zapach. Działa to tak, że się podpala, po kilku minutach zdmuchuje płomień i ten kamyk zostaje gorący i działający tak długo, jak długo się kapturka gaszącego nie nałoży. Na 20 m kwadratowych pól godziny wystarczy. I zauważyłam, że zapach jest tym intensywniejszy, im więcej olejku jest w lampce.
|
|
#1517 |
|
BAN stały
|
Idę do Was z fajnym pomysłem na prezent ![]() Od razu mówię, że nie płacą mi za reklamę
|
|
|
|
#1518 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
2. taki niefart myślałam że mam na wyłączność, współczuję, dobrze wiem co znaczą te pogonie za lekami i inne absurdy
|
||
|
|
|
#1519 | |
|
Nindżopesz
|
Cytat:
Co rano z pół godziny ogarniam syf zostawiony przez TŻta i zastanawiam się czy Wasze chłopy też robią następujące rzeczy: - brudne majtki i skarpetki rzucają wieczorem obok łóżka (rano zbieram) - po prostu wstają z łóżka i zostawiają rozwalony barłóg nie kłopocząc się nawet o nakrycie go równo kołdrą czy coś - zostawiają na umywalce resztki brody, pasty, mydła - a i na lustro im się czasem chlapnie - nie wstawiają szczotki i pasty do zębów z powrotem do kubka tylko zostawiają rozłożone na blacie - piżamę rzucają na podłogę w sypialni - po wyjęciu nowej bielizny nie domykają szuflad - zostawiają na blacie kuchennym papierki, folijki (np. po serze), torebki i okruszki, nie zgarniają tego - w zlewie zostawiają skórki z pomidora itp. - oczywiście nie zmywają nigdy przenigdy, no chyba że mnie tydzień nie ma i się garnki kończą - robiąc w kuchni cokolwiek zachlapują podłogę (bo np. niosą jedną parówkę wyjętą z wody przez dwa metry do talerza zamiast se talerz w drugiej ręce trzymać) - puste butelki po coli rzucają w losowych miejscach na podłogę lub stawiają na losowych półkach - jedzą na kanapie, kruszą i tak zostawiają A może wszyscy tak robią a ja mam zawyżone standardy? Aż się boję mieć syna.
|
|
|
|
|
#1520 |
|
Zakorzenienie
|
mój NIE - nic z powyższych
ale uspokajam, mój jest serio chyba wyjątkiem, gdyż ponieważ, to nie są jakieś dramatyczne sprawy, to są często standardy, np ja zostawiam barłóg zawsze i mój chuopin mnie opierdziela tzn dla mnie nie byłoby standardem zostawienie po sobie w zlewie/ umywalce syfu - bleeeeeh fuj fuj fuj bleeeeh ztłukłabym powiesiła za jaja itp ale już barłóg to dla mnie norma - ścielę później albo wcale ![]() także każdy ma inne standardy, dla mnie niedomknięta szuflada - zaden problem ale komuś, może przeszkadzać niemniej, serio większość tych rzeczy faceci robią, imo, kwestia wychowania, jak mu dupkę podcierali to co się dziwić. Ale Ty chcesz to zwalczyć? odnośnie umywalki - chyba już kiedyś pisałam, mam wrażenie, że się powtarzam, ale mój po strzyżeniu zarostu obmywa i wychodzi, ja wchodze do łązienki i co ja pczae? kilka włosków mu umkło, no wiecie jak jest, bywa, i tak sobie leżą wokół kranu, no to go wołam, pokazuję i mówię: M. powiedz mi podoba Ci się tak zostawiona umywalka? A on o fuuuuj sorki, źle mi się zmyło. i zmywa. Po prostu wiem, że nie lubi syfu. Jakbym syfek zmyła sama to by go nie widział, a tak widzi i wiem, że nie toleruje obleśnych brudków. ![]() Ale serio mam chyba wyjątka, albowiem jak ostatnio wejszłam do kajbla to oślepiło mnie. Serio można było jeść z sedesu. W życiu tak nie posprzątałąm jak on. Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2013-12-05 o 12:11 |
|
|
|
#1521 | |
|
Nindżopesz
|
Cytat:
2. niee, kiedyś miałam takie ambicje ale zwątpiłam. Teraz co najwyżej pokazuję paluchem "dosuń", "wyrzuć", "spłucz" etc. 3. zazdroszczę |
|
|
|
|
#1522 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jeśli nei sprzątasz po nim, nie dosuwasz itp to już super bo coś tam na pewno się zmieni. Ale od razu powiem Ci szczerze, nie wszytsko, z wróbla nie zrobisz kanarka. Bad habits die hard A mówię to na swoim przykładzie. Ty amsz standardy jak moja mama - najwyższe. Całe życie słyszałam dosuń, odkurz itd. I o ile po latach nabyłam jakiejś tam ogłady, to szuflad zdarza mi sie nei dosuwać do dziś, bo dla mnei to nic takiego, ja tego nawet nei zauważam, to nie jest brud, syf, itp. Choc w sumie kurzą sie niepotrzebnie rzeczy, no ale. Wiem, że pewne rzeczy są tak zakorzenione i spójne z daną osobą, że amsakreska. Wiem to też stąd, że teraz słyszę od chuopina z tymi szufladami Normalnie z deszczu pod rynnę W ogóle mój chuop jest przerażająco do mojej matki podobny pod przerażającą ilością względów, i to takich że go samego przerażają bo on of kors nei chce być jak ona, no i tak jakby odkryliśmy to już po fakcie Tera muszę z tym żyć Z panem perfekcjonistą. Ale to nie tylko o to chodzi. To się przejawia w guście, sposobie spania, etc etc ![]() Dla Ciebie za pokazywanie palcem ![]() scena z parówką - cąły mój eks i to się raczej trwale nie zmieni Mnie u eksa w domu rozpierdzielało na amen, że wszyscy ( w tym rodzice ) w kuchni zostawiali po sobie wszystko na blacie i np szli do pracy, do dziś widzę rozbabrane masło w papierku - dla mnie trauma, zaiste i niechlujstwo, a dla kogoś to tylko masło w rozbabranej formie. Kogoś nie uwiera fakt że sobie leży spokojnie, who said że masło ma być ładne ? także najgorsze są te zderzenia standardów Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2013-12-05 o 12:53 |
|
|
|
|
#1523 | ||
|
|
Cytat:
Cytat:
A ja po prośbie też... Klikniecie mi konkurs foto?? Bez logowania, tylko klik O TUTAJ
|
|
#1524 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
2. nie trochę i nie chyba ![]() 3. pomo.. klikniecie ostatnio zamawiałam olejki organiczne z pomarańczy w ilosciach hurtowych dla mnie i dla Mam, ze stronki ekomaluch.pl. Dostałam bezglutenowe pierniczki wraz z przepisem, 5 % rabatu i w ogóle baaardzo miła obsługa. Szybka wysyłka itp. To ad pierniczków ale mina chuopa jak odbierał przesyłkę bezcenna
Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2013-12-05 o 13:03 |
|
|
|
|
#1525 | |
|
|
Cytat:
Co robisz z takim olejkiem?? "Pachnisz" nim coś??
|
|
#1526 | ||
|
Nindżopesz
|
Cytat:
Jeszcze wkurza mnie wynoszenie śmieci, stawiam worki na balkonie z przykazaniem "wynieś rano" ale jeśli ja jeszcze śpię to i tak nie wynosi bo zapomina. Muszę wstać i podać mu do ręki bo inaczej nie weźmie. O matko, rozciapane masło... U mnie zaraz koth by w to wlazł, zrzucił na podłogę i całą zaświnił, potem did wziąłby resztki, wtarł sobie we włosy, w ciuchy, w moje ciuchy w szafie i w lustra. Ad sinupret didów, czy Wasze specjalnie (nie mylić z niechcący): - biorą picie w usta i plują na dywan - rozlewają picie z butelki - kruszą jedzenie na podłogę - wcierają sobie jedzenie we włosy - rzucają wazonami albo talerzami - wsadzają ręce w krem i wycierają o lustro albo o Wasze ubranie - ciągle włażą na wszelkie blaty chociaż im się zabrania - biorą np. karty i rozrzucają - wyciągają wszystko z szuflad ale się tym nie bawią - rysują po ścianach i podłogach Podejrzewam, że tak ![]() Cytat:
![]() Mój też czasami wyciera lustro ale tylko robi większą smugę
|
||
|
|
|
#1527 | |
|
|
Cytat:
Mój na co dzień jest bałaganiarz, ale jak zaczyna sprzątać, odpadam, bo nawet meble przesuwa i odpina wszystkie kabelki, żeby je z kurzu powycierać...
|
|
#1528 |
|
Zakorzenienie
|
kąpię się w nim - tzn dolewam do kąpieli i przenoszę sie w czasie i przestrzeni do rajskiego Spa na wyspie Bali
uwielbiam ten zapach, relaksuje mnie tak totalnie, a jako bonus zauważyłam że nie mam odmoczonych a potem wyschniętych stóp po takiej kąpieli, a po każdej mam zmarszczone i potem łuszczące się to info dla twrdzieli ![]() ale piszą że organiczny można pić, dla niejadków, więc ja sobie odmawiam, jako że mam wręcz naprzeciwny problem a taki zwykły dodawam do spreju do przecierania blatów kranów i pachnie mi w kuchni jak w raju oraz do kominka czasem też
|
|
|
|
#1529 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
+ chce zwrócić na siebie uwagę
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
||
|
|
|
#1530 | |
|
|
Cytat:
Powróciłam z apteki z siemieniem lnianym, będę pić ---------- Dopisano o 14:10 ---------- Poprzedni post napisano o 14:08 ---------- Mam nadzieję, że się niepotrzebnie nie najarałam, tam ludzie mają setki kliknięć... I to za takie sobie zdjęcia... Nie mówię, że moje jest jakieś wybitne, ale na niektórych w ogóle prawie nic nie widać...
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:57.

znowu nie będę musiała nic szykować oprócz siebie, jupi 

, białą gardenię, snow in love i zapach do auta
taki niefart myślałam że mam na wyłączność, współczuję, dobrze wiem co znaczą te pogonie za lekami i inne absurdy

przykładzie. Ty amsz standardy jak moja mama - najwyższe. Całe życie słyszałam dosuń, odkurz itd. I o ile po latach nabyłam jakiejś tam ogłady, to szuflad zdarza mi sie nei dosuwać do dziś, bo dla mnei to nic takiego, ja tego nawet nei zauważam, to nie jest brud, syf, itp. Choc w sumie kurzą sie niepotrzebnie rzeczy, no ale. Wiem, że pewne rzeczy są tak zakorzenione i spójne z daną osobą, że amsakreska. Wiem to też stąd, że teraz słyszę od chuopina z tymi szufladami

za pokazywanie palcem
) w kuchni zostawiali po sobie wszystko na blacie i np szli do pracy, do dziś widzę rozbabrane masło w papierku - dla mnie trauma, zaiste i niechlujstwo, a dla kogoś to tylko masło w rozbabranej formie. Kogoś nie uwiera fakt że sobie leży spokojnie, who said że masło ma być ładne ?
Bez logowania, tylko klik
w ilosciach hurtowych dla mnie i dla Mam, ze stronki ekomaluch.pl. Dostałam bezglutenowe pierniczki wraz z przepisem, 5 % rabatu i w ogóle baaardzo miła obsługa. Szybka wysyłka itp. To ad pierniczków