|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3721 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Jak ten czas szybko leci, już czujemy ruchy Naszych dzieci. Mamusie maj-czerwie
Kasiab bardzo ładna spanielka
![]() Justyna Wy mi tak nie kraczcie :P bo ja się przygotuję na jedno a przy porodzie się okaże że są dwie dzidzie ![]() To czekamy na fotkę ![]() To myślcie nad tytułami :P Ja ponawiam ten co padł wcześniej : 1.Jak ten czas szybko leci już poznajemy płeć Naszych dzieci. 2. Mamusie maj-czerwiec 2014 cz.IV |
|
|
|
#3722 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Jak ten czas szybko leci, już czujemy ruchy Naszych dzieci. Mamusie maj-czerwie
|
|
|
|
#3723 | |
|
Zakorzenienie
|
JAK TO BYŁO ???? że kobiety w ciąży sa bardziej uczuciowe, częściej się wzruszają??
no to się popłakałam >>> http://www.youtube.com/watch?v=TmKKaf2F6uk ---------- Dopisano o 11:50 ---------- Poprzedni post napisano o 11:44 ---------- SUPER ![]() JA TE Ż CHCE Cytat:
skoro najpierw czujemy ruchy....to póżniej poznajemy płeć
|
|
|
|
|
#3724 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
3. Jak ten czas szybko leci, kolejne mamy czują ruchy swoich dzieci. i ktoś jeszcze dał coś takiego, ale chyba to przekręciłam, więc mnie poprawcie jakby co: 4. Czwarta część wątku leci, kolejne mamy czują ruchy dzieci.
|
|
|
#3725 |
|
Zadomowienie
|
Vampirko gratuluję
![]() Martuszka, Kasian, to ponoć obowiązkowy wyjazd, bez niego nie zalicze studiów, gdzie indziej bez problemów przyjmują L4 z takich wyjazdowych praktyk, nie ma opcji żeby zaliczyć je tu w Polsce :/ bo muszę jak mi to powiedziano w dziekanacie je zaliczyć tam gdzie są i koniec jeszcze pójdę porozmawiać z opiekunem praktyk jakoś to załatwić, a jak nie to uderze wyżej do dziekana. Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
#3726 | ||
|
Zakorzenienie
|
a może to było coś takiego:
5. Czwarta część wątku się zaczyna, wiemy już czy to chłopiec czy dziewczyna. ![]() 6.Czwarta część wątku się zaczyna, zaraz poznamy, czy to chłopiec czy dziewczyna...
Edytowane przez VwVampirka Czas edycji: 2013-12-05 o 12:01 |
||
|
|
|
#3727 |
|
Zadomowienie
|
Niki ja jestem za propozycją numer 1 ale bez "już" : Jak ten czas szybko leci poznajemy płeć Naszych dzieci.
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. ---------- Dopisano o 12:01 ---------- Poprzedni post napisano o 12:01 ---------- Niki ja jestem za propozycją numer 1 ale bez "już" : Jak ten czas szybko leci poznajemy płeć Naszych dzieci. ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
|
#3728 |
|
Zakorzenienie
|
kasian - odwalało się. Uczyć się średnio uczyłam... No i takie tam
![]() Moja niuńka też nie umie chodzić na smyczy. Ciągnie i sapie jak Twoja No chyba, że wracamy do domu to idzie grzecznieA sla mnie obojętne jaki wątek ma tytuł i tak będę w nim pisała ![]() Idę do sklepu, wyczekałam kuriera, żyrandol jest. Jeszcze krzesła
|
#3729 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Gratulacje!! No wspaniałe to uczucie![]() Zastanowie się;p ale powiem Wam,że to już nie to co kiedyś ręcznie malowane...te są takie badziewne/plastikowe ![]() Cytat:
Mam nadzieje,że wlasnie tak bedzie jak okaże się synuś,bo teraz wiem,że to jest błąd "wymarzać" sobie płeć dziecka przed poznaniem jej. Odkąd pamiętam zawsze wyobrażałam sobie że mam córeczke,nie było nigdy myśli,że chłopczyk. We wszystkich wizjach i marzeniach jest Ona.. a odkąd jestem w ciąży przeczucie,że to chłopczyk jest i dlatego mówimy do Niego Mały![]() Już powiedziałam Małżowi,że jak to jest dziewczynka to nie wiem czy nie poprzestaniemy na tym 1..a jak chłopczyk to wiadomo, 2 musi być hehP.S. Szkoda,że w tym wątku wszystkie płci nie poznamy,bo mi w nocy wpadł do głowy tytuł: "Dzidzia w brzuszku,płeć poznana, już Cię kocham-Twoja Mama. Maj-Czerwiec 2014." |
||
|
|
|
#3730 |
|
Zadomowienie
|
Cześć Kochane!
Ja tylko na chwilę. Już wiem co się z Misią działo w sobotę To była jelitówka i sama się z nią od wczoraj męczę. Wczoraj i w nocy wymiotowałam, teraz już nie ale doszła biegunka Trochę się stresuję i zastanawiam czy nie podjechać dzisiaj do gina
|
|
#3731 | ||
|
Zakorzenienie
|
Lolitka, cudny tytuł!
Kaorlak, ja bym poszła na Twoim miejscu do ogólnego, nie gina. I to jak najszybciej. Musisz szybko się tego pozbyć przed połówkowym!
|
|
|
#3732 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
#3733 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
to bylo cos takiego: watek czwarty juz nam leci, czekamy na ruchy kolejnych dzieciCytat:
![]() Cytat:
No to ladnie widze ze te spanielki podobne do siebie ![]() Cytat:
A moze "czy plec znana czy nieznana, juz Cie kocham - Twoja mama" ![]() Lolitko to czekamy na wiesci, obojetnie jakie, kazde beda dobre ![]() Cytat:
pocieszenie zebu Misi tylko jeden dzien Ide zaraz pyzy gotowac ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|||||
|
|
|
#3734 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
![]() Zostawiłam Was na kilka godzin i co...4 strony do nadrobienia ? Wczoraj z tym imieniem był niezły łach. Zawołałam męża, odpaliłam kompa..i mówię wybieramy imię! Szukaliśmy w necie. On zatrzymywał się przy samych imionach typu Agenor, Salwiusz, Dierżysław, Racimir itd Potem wymyślił jeszcze jakieś z Władcy Pierścieni...szkoda gadać w ogóle Wszystkie proponowane przeze mnie typu Bartek, Marcin, Kamil .. od razu były odrzucane ze względu na to, że tak się nazywają jego kumple A on kumpli takich dobrych z którymi utrzymujemy kontakt ma około 15...więc sporo ładnych imion odpadło I w końcu zatrzymał się jedynie przy imieniu Leon/Leo/Leoś.. zachęciło go to, że jest Lionel Messi, Leonardo da Vinci, Leon zawodowiec... Bez komentarza... Wcale nie musiałam jakoś specjalnie się wysilać ...ale, że jego syn nigdy nie może się dowiedzieć dlaczego tak ma na imię ![]() A swoja drogą zazdroszczę, że możecie np same wybrać imię!! U nas z Milą było to samo!! On się uparł na Adele i koniec kropka. Też musiałam długo go urabiać
|
|
|
|
|
#3735 | |
|
Rozeznanie
|
Kaorlak na jelitówkę jest dobrze pić wygazowaną coca-cole oryginalną..wiem,że nie zdrowa,ale działa..a dzidziusiowi też się nic nie stanie jak troszke cukru dostanie.
---------- Dopisano o 12:46 ---------- Poprzedni post napisano o 12:43 ---------- Cytat:
Wy jesteście niemożliwi!! myslałam,że spadnie z łózka czytając to co napisałaś!! |
|
|
|
|
#3736 |
|
Zakorzenienie
|
Vampirka
![]() Lolitka zakochałam się w Twoim tytule Jak na razie spisuję wszystkie wasze propozycję potem znów napisze wszystkie w poście i będziecie głosowały ![]() Karolak współczuję jelitówki, sama ostatnio przez to przechodziłam mi na szczęście po tym jednym dniu minęło. Młody śpi , ja muszę zaraz zabrać się za prostowanie włosów , bo mam szopę na głowie , a jakoś u gina wyglądać trzeba ![]() ---------- Dopisano o 12:51 ---------- Poprzedni post napisano o 12:47 ---------- Ilkas wybrałaś dobrą drogę przekonywania czyli co imię wybrane i będzie Leon ??
|
|
|
|
#3737 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 12:53 ---------- Poprzedni post napisano o 12:51 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#3738 | ||
|
BAN stały
|
Cytat:
Cytat:
![]() Myślę, że od tego Messiego był jednak jeszcze jeden silniejszy argument...... Lolitko w ogóle ten tytuł jest super!! Jak nie teraz to w przyszłej części..ale ja już jestem za I trzymam mocno kciuki za Twoją dzisiejszą wizytę. Życzę Ci tej Twojej wymarzonej córeczki |
||
|
|
|
#3739 |
|
Zakorzenienie
|
Ilkas ale masz moc przekonywania
![]() A nie podoba Wam sie tytul Lolitki po malej zmianie tak jak napisalam? Bylby na juz ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#3740 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a ja czekam głodna na obiad. tzn czekam az tż z pracy wróci. zrobiona surówka z kapusty kiszonej i marchewki i rybka czeka na panierowanie. ja nie przepadam za kapustą, ale chyba to wpływ ciąży, bo nie mogę się doczekać aż przyjadą i się do niej dorwę!
|
|
#3741 |
|
Zakorzenienie
|
Wróciłam, kupiłam klocki konstrukcyjne. Samolot taki duży jest do ułożenia. Samochodów ma pełno, kolejki itp. A może uda mi się zainteresować go klockami
No i sobie kupiłam chrupki maczugi ketchupowe ![]() Ilkas- ależ Ty jesteś przekonująca
|
#3742 |
|
Zakorzenienie
|
Nikii - a może zbierz do kupy wszystkie propozycje i przeprowadź sondę
Edytowane przez carolyna86 Czas edycji: 2013-12-05 o 13:10 |
|
|
|
#3743 |
|
Rozeznanie
|
ilkas u nas też Leon wchodzi w grę
tylko najpierw czekam na środową wizytę... A siłę przekonywania to Ty masz, nie ma co ![]() w razie co wykorzystam Twój sposób na zmianę imienia jak nie będziemy mogli się dogadać |
|
|
|
#3744 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wiecie co najbardziej Tżta przeraża - że jego syn może mieć faceta ![]() Cytat:
![]() Gratulacje Za ten niewymacalny ![]() Cytat:
Cytat:
Leoś też mi się podoba Twój Tż ma dobre skojarzenia Kasian mi się Twoja przeróbka podoba
|
|
#3745 |
|
Zakorzenienie
|
Carolyna sondę można stworzyć tylko jak się tworzy wątek, jak już wątek jest i ma x ilość postów to już nie idzie. Dlatego mogę tylko w poście napisać i tak możecie głosować.
|
|
|
|
#3746 |
|
Zakorzenienie
|
Hej dziewczyny
gratki za wszystkie poznane plcie i pierwsze ruchy moje nale tez juz codzien kopie, tz bardzo zaluje, ze nie moze jeszcze poczuc, w ogole to mam wrazenie, ze na to bardziej czeka niz na pierwsze, ale to pewnie dlatego, ze odpadaja juz obawy typu 'czy sobie poradze' jak przy pierwszej ciazy![]() ilkas dobra jestes my mamy imie dla dziewczynki wybrane, dla chlopca nic poza Filipem mi sie nie podoba, ale dwoch Filipow w domu to chyba przesada |
|
|
|
#3747 | ||
|
BAN stały
|
Cytat:
![]() Cytat:
A sposób polecam...![]() A masz jakieś przeczucia co do płci? Albo preferencje?
|
||
|
|
|
#3749 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#3750 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:36.

jeszcze pójdę porozmawiać z opiekunem praktyk jakoś to załatwić, a jak nie to uderze wyżej do dziekana.

za wymarzoną płeć
Wcześniej, no było fajne, ale bez rewelacji... I się doczekałam 
To była jelitówka i sama się z nią od wczoraj męczę. Wczoraj i w nocy wymiotowałam, teraz już nie ale doszła biegunka 

Potem wymyślił jeszcze jakieś z Władcy Pierścieni...szkoda gadać w ogóle
A on kumpli takich dobrych z którymi utrzymujemy kontakt ma około 15...więc sporo ładnych imion odpadło
Wcale nie musiałam jakoś specjalnie się wysilać