Jak ten czas szybko leci, już czujemy ruchy Naszych dzieci. Mamusie maj-czerwiec 2014 - Strona 125 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-12-05, 11:40   #3721
Nikii89
Zakorzenienie

Dot.: Jak ten czas szybko leci, już czujemy ruchy Naszych dzieci. Mamusie maj-czerwie

Kasiab bardzo ładna spanielka

Justyna Wy mi tak nie kraczcie :P bo ja się przygotuję na jedno a przy porodzie się okaże że są dwie dzidzie
To czekamy na fotkę

To myślcie nad tytułami :P

Ja ponawiam ten co padł wcześniej :
1.Jak ten czas szybko leci już poznajemy płeć Naszych dzieci.
2. Mamusie maj-czerwiec 2014 cz.IV
Stary 2013-12-05, 11:44   #3722
Ramona_85
Zakorzenienie

Dot.: Jak ten czas szybko leci, już czujemy ruchy Naszych dzieci. Mamusie maj-czerwie

Cytat:
Napisane przez VwVampirka Pokaż wiadomość
POCZUŁAM! POCZUŁAM!

Taki samoistny, niewymacany ruch!
super

Przepraszam, nie mogłam się powstrzymać
Ramona_85 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-05, 11:50   #3723
asiulka_22
Zakorzenienie

JAK TO BYŁO ???? że kobiety w ciąży sa bardziej uczuciowe, częściej się wzruszają??
no to się popłakałam >>> http://www.youtube.com/watch?v=TmKKaf2F6uk

---------- Dopisano o 11:50 ---------- Poprzedni post napisano o 11:44 ----------

Cytat:
POCZUŁAM! POCZUŁAM!
SUPER
JA TE Ż CHCE

Cytat:
Napisane przez Nikii89 Pokaż wiadomość
Jestem a pierwszym skoro najpierw czujemy ruchy....to póżniej poznajemy płeć
asiulka_22 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-05, 11:55   #3724
VwVampirka
Zakorzenienie

Cytat:

Dawałam wcześniej jeszcze coś takiego:
3. Jak ten czas szybko leci, kolejne mamy czują ruchy swoich dzieci.

i ktoś jeszcze dał coś takiego, ale chyba to przekręciłam, więc mnie poprawcie jakby co:
4. Czwarta część wątku leci, kolejne mamy czują ruchy dzieci.

“Aby pozbyć się pokusy należy jej po prostu ulec"
Oscar Wilde
VwVampirka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-05, 11:58   #3725
Seleniti
Zadomowienie

Vampirko gratuluję

Martuszka, Kasian, to ponoć obowiązkowy wyjazd, bez niego nie zalicze studiów, gdzie indziej bez problemów przyjmują L4 z takich wyjazdowych praktyk, nie ma opcji żeby zaliczyć je tu w Polsce :/ bo muszę jak mi to powiedziano w dziekanacie je zaliczyć tam gdzie są i koniec jeszcze pójdę porozmawiać z opiekunem praktyk jakoś to załatwić, a jak nie to uderze wyżej do dziekana.

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.

Seleniti jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-05, 11:58   #3726
VwVampirka
Zakorzenienie

a może to było coś takiego:
5. Czwarta część wątku się zaczyna, wiemy już czy to chłopiec czy dziewczyna.
6.Czwarta część wątku się zaczyna, zaraz poznamy, czy to chłopiec czy dziewczyna...

Oscar Wilde

Edytowane przez VwVampirka
Czas edycji: 2013-12-05 o 12:01
Stary 2013-12-05, 12:01   #3727
Seleniti
Zadomowienie

Niki ja jestem za propozycją numer 1 ale bez "już" : Jak ten czas szybko leci poznajemy płeć Naszych dzieci.

---------- Dopisano o 12:01 ---------- Poprzedni post napisano o 12:01 ----------

Niki ja jestem za propozycją numer 1 ale bez "już" : Jak ten czas szybko leci poznajemy płeć Naszych dzieci.

Seleniti jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-05, 12:08   #3728
kasiab91
Zakorzenienie

kasian - odwalało się. Uczyć się średnio uczyłam... No i takie tam Ale co było, a nie jest.... Bla bla bla...
Moja niuńka też nie umie chodzić na smyczy. Ciągnie i sapie jak Twoja No chyba, że wracamy do domu to idzie grzecznie

A sla mnie obojętne jaki wątek ma tytuł i tak będę w nim pisała

Idę do sklepu, wyczekałam kuriera, żyrandol jest. Jeszcze krzesła
MAMA- 03.05.2014
http://www.suwaczki.com/tickers/ex2btv73n5x6okj5.png

kasiab91 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-05, 12:28   #3729
lolitka888
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez martuszka0 Pokaż wiadomość
lolitka za wymarzoną płeć

Cytat:
POCZUŁAM! POCZUŁAM!

Tak sobie leżałam i czytałam Wizaża, a tu nagle coś jakby się przewróciło w brzuszku... a potem znowu! To już na pewno dzidź! Potem mnie trochę połaskotał i teraz cały czas robi fikołki

I to w końcu jest super uczucie! Nie takie jak wcześniej, długo wymacane i potem się więcej zastanawiałam, czy to na pewno ruch, czy może jelito się skręciło Wcześniej, no było fajne, ale bez rewelacji... I się doczekałam
Gratulacje!! No wspaniałe to uczucie

Cytat:
Napisane przez Seleniti Pokaż wiadomość
Lolitko ja u Ciebie czuję dziewczynkę

Cytat:
Napisane przez madziuuula Pokaż wiadomość
Ale zabawki z jajek też zachowasz?
Zastanowie się;p ale powiem Wam,że to już nie to co kiedyś ręcznie malowane...te są takie badziewne/plastikowe

Cytat:
Napisane przez kasian86 Pokaż wiadomość
Lolitko to o 16.30 trzymam kciuki i będę sprawdzać regularnie na komórce chciałam Ci pisać, że w takim razie bardzo życzę córeczki, bo wiem jak to jest, ja też się tak nastawiłam, ale ja wcześniej chciałam mieć jedno dziecko i właśnie chciałam żeby to była córcia u nas się udało tak trafić ale tak jak mówisz wszystko to jest kwestia przyzwyczajenia do myśli i jeśli okaże się, że macie synka to mogę się założyć, że pokochasz go tak samo jak pokochałabyś córcię albo nawet bardziej, bo przecież zawsze się mówi, że jest synuś mamusi a córeczka tatusia a ja jak byłam w ciąży to oglądałam taki serial One Tree Hill i tam mieli synka właśnie, taki cudowny dzieciaczek, że wtedy przez moment aż zaczęłam żałować
Dziękuje Ci za to co napisałaś Mam nadzieje,że wlasnie tak bedzie jak okaże się synuś,bo teraz wiem,że to jest błąd "wymarzać" sobie płeć dziecka przed poznaniem jej. Odkąd pamiętam zawsze wyobrażałam sobie że mam córeczke,nie było nigdy myśli,że chłopczyk. We wszystkich wizjach i marzeniach jest Ona.. a odkąd jestem w ciąży przeczucie,że to chłopczyk jest i dlatego mówimy do Niego Mały
Już powiedziałam Małżowi,że jak to jest dziewczynka to nie wiem czy nie poprzestaniemy na tym 1..a jak chłopczyk to wiadomo, 2 musi być heh

P.S. Szkoda,że w tym wątku wszystkie płci nie poznamy,bo mi w nocy wpadł do głowy tytuł:

"Dzidzia w brzuszku,płeć poznana, już Cię kocham-Twoja Mama. Maj-Czerwiec 2014."
lolitka888 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-05, 12:28   #3730
kaorlak
Zadomowienie

Cześć Kochane!
Ja tylko na chwilę. Już wiem co się z Misią działo w sobotę To była jelitówka i sama się z nią od wczoraj męczę. Wczoraj i w nocy wymiotowałam, teraz już nie ale doszła biegunka Misia przyniosła z przedszkola, bo wczoraj mnie pani ostrzegała że kilkoro dzieci choruje.

Trochę się stresuję i zastanawiam czy nie podjechać dzisiaj do gina
kaorlak jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-05, 12:38   #3731
VwVampirka
Zakorzenienie

Lolitka, cudny tytuł! Teraz nie bardzo, bo nawet połowa mamuś nie wie kogo ma w brzuszku, ale zapamiętaj go, bo na pewno wykorzystamy go w następnej części!

Kaorlak, ja bym poszła na Twoim miejscu do ogólnego, nie gina. I to jak najszybciej. Musisz szybko się tego pozbyć przed połówkowym!

Oscar Wilde
Stary 2013-12-05, 12:40   #3732
martuszka0
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez kaorlak Pokaż wiadomość
Cześć Kochane!
Ja tylko na chwilę. Już wiem co się z Misią działo w sobotę To była jelitówka i sama się z nią od wczoraj męczę. Wczoraj i w nocy wymiotowałam, teraz już nie ale doszła biegunka Misia przyniosła z przedszkola, bo wczoraj mnie pani ostrzegała że kilkoro dzieci choruje.

To nieciekawie :/ ale na jelitówkę to i tak nie ma leków, poza np stoperanem itp... może zadzwoń po prostu do niej, bo po co masz jechać? albo do normalnego lekarza idź...
Cytat:
Napisane przez lolitka888 Pokaż wiadomość
"Dzidzia w brzuszku,płeć poznana, już Cię kocham-Twoja Mama. Maj-Czerwiec 2014."
Ciekawy tytuł
martuszka0 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-05, 12:40   #3733
kasian86
Zakorzenienie

GG do kasian86

Cytat:
Dawałam wcześniej jeszcze coś takiego:
3. Jak ten czas szybko leci, kolejne mamy czują ruchy swoich dzieci.

i ktoś jeszcze dał coś takiego, ale chyba to przekręciłam, więc mnie poprawcie jakby co:
4. Czwarta część wątku leci, kolejne mamy czują ruchy dzieci.
Ja cos pisalam takiego ale juz nie pamietam to bylo cos takiego: watek czwarty juz nam leci, czekamy na ruchy kolejnych dzieci

Cytat:
Napisane przez Seleniti Pokaż wiadomość
Vampirko gratuluję

Martuszka, Kasian, to ponoć obowiązkowy wyjazd, bez niego nie zalicze studiów, gdzie indziej bez problemów przyjmują L4 z takich wyjazdowych praktyk, nie ma opcji żeby zaliczyć je tu w Polsce :/ bo muszę jak mi to powiedziano w dziekanacie je zaliczyć tam gdzie są i koniec jeszcze pójdę porozmawiać z opiekunem praktyk jakoś to załatwić, a jak nie to uderze wyżej do dziekana.

Ale beznadzieja ale na pewno to zalatwisz kto jak nie Ty

Cytat:
Napisane przez kasiab91 Pokaż wiadomość
kasian - odwalało się. Uczyć się średnio uczyłam... No i takie tam Ale co było, a nie jest.... Bla bla bla...
Moja niuńka też nie umie chodzić na smyczy. Ciągnie i sapie jak Twoja No chyba, że wracamy do domu to idzie grzecznie

A sla mnie obojętne jaki wątek ma tytuł i tak będę w nim pisała

Idę do sklepu, wyczekałam kuriera, żyrandol jest. Jeszcze krzesła

No to ladnie widze ze te spanielki podobne do siebie

Cytat:

Gratulacje!! No wspaniałe to uczucie

Zastanowie się;p ale powiem Wam,że to już nie to co kiedyś ręcznie malowane...te są takie badziewne/plastikowe

Dziękuje Ci za to co napisałaś Mam nadzieje,że wlasnie tak bedzie jak okaże się synuś,bo teraz wiem,że to jest błąd "wymarzać" sobie płeć dziecka przed poznaniem jej. Odkąd pamiętam zawsze wyobrażałam sobie że mam córeczke,nie było nigdy myśli,że chłopczyk. We wszystkich wizjach i marzeniach jest Ona.. a odkąd jestem w ciąży przeczucie,że to chłopczyk jest i dlatego mówimy do Niego Mały
Już powiedziałam Małżowi,że jak to jest dziewczynka to nie wiem czy nie poprzestaniemy na tym 1..a jak chłopczyk to wiadomo, 2 musi być heh

P.S. Szkoda,że w tym wątku wszystkie płci nie poznamy,bo mi w nocy wpadł do głowy tytuł:

A moze "czy plec znana czy nieznana, juz Cie kocham - Twoja mama"

Lolitko to czekamy na wiesci, obojetnie jakie, kazde beda dobre

Cytat:
Cześć Kochane!

O kurcze to wspolczucia kochana pocieszenie zebu Misi tylko jeden dzien

Ide zaraz pyzy gotowac

kasian86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-05, 12:42   #3734
ilkas
BAN stały

Cytat:
Napisane przez /Mycha/ Pokaż wiadomość
Ilkas dzięki za opis Brochowa, przyda się do podjęcia decyzji gdzie rodzic, pewnie jeszcze Cię pomęczymy pytaniami
Spoko, zawsze chętnie odpowiem

Zostawiłam Was na kilka godzin i co...4 strony do nadrobienia ? Szalone !

Wczoraj z tym imieniem był niezły łach. Zawołałam męża, odpaliłam kompa..i mówię wybieramy imię! Szukaliśmy w necie. On zatrzymywał się przy samych imionach typu Agenor, Salwiusz, Dierżysław, Racimir itd Potem wymyślił jeszcze jakieś z Władcy Pierścieni...szkoda gadać w ogóle Wszystkie proponowane przeze mnie typu Bartek, Marcin, Kamil .. od razu były odrzucane ze względu na to, że tak się nazywają jego kumple A on kumpli takich dobrych z którymi utrzymujemy kontakt ma około 15...więc sporo ładnych imion odpadło
I w końcu zatrzymał się jedynie przy imieniu Leon/Leo/Leoś.. zachęciło go to, że jest Lionel Messi, Leonardo da Vinci, Leon zawodowiec... Bez komentarza... Powiedział, że Leoś to jest jedyne imię które wchodzi w grę poza Sylwestrem, ale że on musi się z tym przespać. Z dwojga złego wolę tego Leosia No więc jak się kładł spać...to musiałam mu pomóc co nie co w tym wyborze... Wcale nie musiałam jakoś specjalnie się wysilać Dziś rano stwierdził, że użyłam mocnych argumentów i że w nocy jakoś to imię bardzo mu się spodobało ...ale, że jego syn nigdy nie może się dowiedzieć dlaczego tak ma na imię

A swoja drogą zazdroszczę, że możecie np same wybrać imię!! U nas z Milą było to samo!! On się uparł na Adele i koniec kropka. Też musiałam długo go urabiać
ilkas jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-05, 12:46   #3735
lolitka888
Rozeznanie

Kaorlak na jelitówkę jest dobrze pić wygazowaną coca-cole oryginalną..wiem,że nie zdrowa,ale działa..a dzidziusiowi też się nic nie stanie jak troszke cukru dostanie.

---------- Dopisano o 12:46 ---------- Poprzedni post napisano o 12:43 ----------

Cytat:
Napisane przez ilkas Pokaż wiadomość
No więc jak się kładł spać...to musiałam mu pomóc co nie co w tym wyborze... Wcale nie musiałam jakoś specjalnie się wysilać Dziś rano stwierdził, że użyłam mocnych argumentów i że w nocy jakoś to imię bardzo mu się spodobało ...ale, że jego syn nigdy nie może się dowiedzieć dlaczego tak ma na imię
Wy jesteście niemożliwi!! myslałam,że spadnie z łózka czytając to co napisałaś!! Rewelacja!!
lolitka888 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-05, 12:51   #3736
Nikii89
Zakorzenienie

Vampirka

Lolitka zakochałam się w Twoim tytule ale zawsze można go wykorzystać w późniejszym Jak na razie spisuję wszystkie wasze propozycję potem znów napisze wszystkie w poście i będziecie głosowały

Karolak współczuję jelitówki, sama ostatnio przez to przechodziłam mi na szczęście po tym jednym dniu minęło.

Młody śpi , ja muszę zaraz zabrać się za prostowanie włosów , bo mam szopę na głowie , a jakoś u gina wyglądać trzeba

---------- Dopisano o 12:51 ---------- Poprzedni post napisano o 12:47 ----------

Ilkas wybrałaś dobrą drogę przekonywania czyli co imię wybrane i będzie Leon ??
Stary 2013-12-05, 12:53   #3737
Ramona_85
Zakorzenienie

Cytat:

jestem za

---------- Dopisano o 12:53 ---------- Poprzedni post napisano o 12:51 ----------

Cytat:
I w końcu zatrzymał się jedynie przy imieniu Leon/Leo/Leoś.. zachęciło go to, że jest Lionel Messi, Leonardo da Vinci, Leon zawodowiec... Bez komentarza... Powiedział, że Leoś to jest jedyne imię które wchodzi w grę poza Sylwestrem, ale że on musi się z tym przespać. Z dwojga złego wolę tego Leosia
to na pewno musiał byc silny argument
Ramona_85 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-05, 12:58   #3738
ilkas
BAN stały

Cytat:
Wy jesteście niemożliwi!! myslałam,że spadnie z łózka czytając to co napisałaś!! Rewelacja!!
trzeba sobie jakoś radzić

Cytat:
Ilkas wybrałaś dobrą drogę przekonywania czyli co imię wybrane i będzie Leon ??
Będzie Leon! No mam nadzieję, że teraz mi się już małż z tego nie wykręci !

Cytat:
Napisane przez Ramona_85 Pokaż wiadomość
to na pewno musiał byc silny argument
Myślę, że od tego Messiego był jednak jeszcze jeden silniejszy argument......

Lolitko w ogóle ten tytuł jest super!! Jak nie teraz to w przyszłej części..ale ja już jestem za I trzymam mocno kciuki za Twoją dzisiejszą wizytę. Życzę Ci tej Twojej wymarzonej córeczki
Stary 2013-12-05, 13:01   #3739
kasian86
Zakorzenienie

GG do kasian86

Ilkas ale masz moc przekonywania

A nie podoba Wam sie tytul Lolitki po malej zmianie tak jak napisalam? Bylby na juz

kasian86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-05, 13:05   #3740
asia27100
Zakorzenienie

Cytat:
POCZUŁAM! POCZUŁAM!

super! kolejna mama czuje ruchy!
Cytat:
Dziś rano stwierdził, że użyłam mocnych argumentów i że w nocy jakoś to imię bardzo mu się spodobało ...ale, że jego syn nigdy nie może się dowiedzieć dlaczego tak ma na imię
padłam!

a ja czekam głodna na obiad. tzn czekam az tż z pracy wróci. zrobiona surówka z kapusty kiszonej i marchewki i rybka czeka na panierowanie. ja nie przepadam za kapustą, ale chyba to wpływ ciąży, bo nie mogę się doczekać aż przyjadą i się do niej dorwę!

asia27100 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-05, 13:08   #3741
kasiab91
Zakorzenienie

Wróciłam, kupiłam klocki konstrukcyjne. Samolot taki duży jest do ułożenia. Samochodów ma pełno, kolejki itp. A może uda mi się zainteresować go klockami
No i sobie kupiłam chrupki maczugi ketchupowe

Ilkas- ależ Ty jesteś przekonująca
MAMA- 03.05.2014
http://www.suwaczki.com/tickers/ex2btv73n5x6okj5.png

kasiab91 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-05, 13:08   #3742
carolyna86
Zakorzenienie

Nikii - a może zbierz do kupy wszystkie propozycje i przeprowadź sondę

Edytowane przez carolyna86
Czas edycji: 2013-12-05 o 13:10
carolyna86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-05, 13:12   #3743
martuszka0
Rozeznanie

ilkas u nas też Leon wchodzi w grę tylko najpierw czekam na środową wizytę... A siłę przekonywania to Ty masz, nie ma co w razie co wykorzystam Twój sposób na zmianę imienia jak nie będziemy mogli się dogadać
martuszka0 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-05, 13:14   #3744
madziuuula
Zakorzenienie

GG do madziuuula

Cytat:
Napisane przez asia27100 Pokaż wiadomość
mi się wydaje że chyba łatwiej z chłopcem.... tak patrzac na dzieci mojego rodzenstwa.... chłopaki dłuzej zostają dziecmi, interesują sie sportem i lataniem za pilka a dziewczynki juz w podstawowce zaczynaja się malować, potem chłopaki, złamane serca.... zreszta pamietam po sobie..... do tego teraz sa takie czasy ze przeraza mnie bunt nastolatki...
a co do czułości.... jak dla mnie takie same przytulasy jak dziewczynki, moze szybciej im przechodzi "bo siara mamo..."
Też o tym myślałam ale w dzisiejszych czasach to już nie jest takie pewne kto się maluje
Wiecie co najbardziej Tżta przeraża - że jego syn może mieć faceta

Cytat:
Wiadomo, że pomoc przy dziecku, a szczególnie pierwszym jest przydatna, moja mama to chyba nie przyjedzie po porodzie, bo mamy od siebie 280 km i poza tym pracuje.... Ale za to mam nadzieję, że mążbędzie z nami i się przyda
Fajnie, że Twoja mama Ci pomogła, bo to bardzo ważne.
Moja się nudziła, była tydzień i nie wiedziałyśmy po co, Oliś był grzeczniutki

Cytat:
POCZUŁAM! POCZUŁAM!

Gratulacje Za ten niewymacalny

Cytat:
Cześć Kochane!

Współczuje, zdrówka

Cytat:
I w końcu zatrzymał się jedynie przy imieniu Leon/Leo/Leoś.. zachęciło go to, że jest Lionel Messi, Leonardo da Vinci, Leon zawodowiec... Bez komentarza... Powiedział, że Leoś to jest jedyne imię które wchodzi w grę poza Sylwestrem, ale że on musi się z tym przespać. Z dwojga złego wolę tego Leosia No więc jak się kładł spać...to musiałam mu pomóc co nie co w tym wyborze... Wcale nie musiałam jakoś specjalnie się wysilać Dziś rano stwierdził, że użyłam mocnych argumentów i że w nocy jakoś to imię bardzo mu się spodobało ...ale, że jego syn nigdy nie może się dowiedzieć dlaczego tak ma na imię
Się posikam
Leoś też mi się podoba Twój Tż ma dobre skojarzenia

Kasian mi się Twoja przeróbka podoba

[COLOR=Green]Nasza wielka miłość na maleńkich nóżkach
Marianek i Rysiu
madziuuula jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-05, 13:23   #3745
Nikii89
Zakorzenienie

Carolyna sondę można stworzyć tylko jak się tworzy wątek, jak już wątek jest i ma x ilość postów to już nie idzie. Dlatego mogę tylko w poście napisać i tak możecie głosować.
Stary 2013-12-05, 13:36   #3746
muffinka90
Zakorzenienie

Hej dziewczyny gratki za wszystkie poznane plcie i pierwsze ruchy moje nale tez juz codzien kopie, tz bardzo zaluje, ze nie moze jeszcze poczuc, w ogole to mam wrazenie, ze na to bardziej czeka niz na pierwsze, ale to pewnie dlatego, ze odpadaja juz obawy typu 'czy sobie poradze' jak przy pierwszej ciazy

ilkas dobra jestes my mamy imie dla dziewczynki wybrane, dla chlopca nic poza Filipem mi sie nie podoba, ale dwoch Filipow w domu to chyba przesada

"I ślubuję Ci...''

moje hobby- xxx
muffinka90 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-05, 13:37   #3747
ilkas
BAN stały

Cytat:
Napisane przez kasian86 Pokaż wiadomość
A nie podoba Wam sie tytul Lolitki po malej zmianie tak jak napisalam? Bylby na juz
Aaa, właśnie doczytałam. Jak dla mnie super!

Cytat:
ilkas u nas też Leon wchodzi w grę tylko najpierw czekam na środową wizytę... A siłę przekonywania to Ty masz, nie ma co w razie co wykorzystam Twój sposób na zmianę imienia jak nie będziemy mogli się dogadać
oo super! Byłby kolejny Leoś A sposób polecam...
A masz jakieś przeczucia co do płci? Albo preferencje?
Stary 2013-12-05, 13:38   #3748
muffinka90
Zakorzenienie

u Was tez gwizdze?

"I ślubuję Ci...''

moje hobby- xxx
muffinka90 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-05, 13:40   #3749
ilkas
BAN stały

Cytat:
Napisane przez muffinka90 Pokaż wiadomość
u Was tez gwizdze?
i to jak
a dla dziewczynki jakie?
Stary 2013-12-05, 13:42   #3750
carolyna86
Zakorzenienie

Cytat:
Carolyna sondę można stworzyć tylko jak się tworzy wątek, jak już wątek jest i ma x ilość postów to już nie idzie. Dlatego mogę tylko w poście napisać i tak możecie głosować.
nie, nie, mi chodziło, żebyś je zebrała w jednym poście i wtedy można głosować, bo teraz tak porozrzucane są

carolyna86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości