Styczniowo - lutowe mamy 2013 (XII) - Strona 96 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Odchowalnia - jestem mamą

Notka

Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-12-05, 14:00   #2851
LadyWhisper
Zakorzenienie

Dot.: Styczniowo - lutowe mamy 2013 (XII)

kurczę nie wiem, gdzie to się wyświetla, ale wiem, że musiałam to wyłączać (na onecie jest, po prawej stronie jak się wejdzie na jakiś artykuł)
Ewik nie, nie widzę co czytałaś, ale czasem mi się wyświetlają od różnych osób

Nina, wow, Oleńka super! I Twój klon co?

---------- Dopisano o 15:00 ---------- Poprzedni post napisano o 14:55 ----------

silver, ale kochana Darunia!

zaraz wam pokażę jak bąbel "je" obiadki, które mu zgotuję

.... Dziecko - to przecinek między ojcem a matką. Ale i spójnik.
Z Każdym Dniem Coraz Bardziej

LadyWhisper jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-05, 14:02   #2852
fewcia
Zakorzenienie

GG do fewcia

Cytat:
Napisane przez bokeh Pokaż wiadomość
a jak sie czuje z Twoją mama? bo ta opcja pierwsza jest ok myslę będzie troche u twojej mamy i krócej w żłobu a Ty będziesz ją szybciej widziała nie wiem... zalezy jak zniesie pobudkę o 5 ??
Właśnie z mamą też różnie bywa. Mam mówi, że to podwójne rozstanie dla Blanki i to nie jest dobry pomysł. Ale tak pomyślałam, że szybciej byśmy się widziały. poza tym wiadomo, rano dziecko ma lepszy humor niż po poudniu. I jeszcze boję się, że Blanka będzie mi zasypiać w drodze powrotnej od mamy o tej 18 (mamy ok.15km), a potem buszować nie wiadomo ile czasu Czemu to wszystko jest takie trudne do ogarnięcia?

Ale dzisiaj jak po Nią poszłam do żłobka, to tak się pięknie bawiła, nawet nie zauważyła, że weszłam, rozmawiała z Kubą (znowu ), tzn. pomagała Go karmić
fewcia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-05, 14:05   #2853
BlackSanctum
Zakorzenienie

Hej dziewczyny... Mój dzisiejszy dzień zaczął się o 6:40, bo mała dostała ataku szczekającego (krtaniowego) kaszlu... Zadziałałam, tak jak Kija pisała ( ) i zebraliśmy się na IP. Na szczęście skończyło się na 3 atakach, podczas których mała i tak dobrze sobie radziła z tym kaszlem... Na IP zdiagnozowali u niej infekcje górnych dróg oddechowych i teraz lecę po receptę dla niej do rodzinnego. Lekarz pochwalił mnie za działanie i był zdziwiony, że wiedziałam, o co chodzi i jak się postępuje, bo większość rodziców nie ma o tym zielonego pojęcia i dziecko przyjeżdża na IP z dusznościami - u nas nie było już śladu po kaszlu...
BlackSanctum jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-05, 14:14   #2854
misiaeel
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez ninagg Pokaż wiadomość
Nom za 7 dni w przyszłą środę. Moja mała córeczka już taka duża , a dopiero się urodziła
już?

Cytat:
Napisane przez elllmi Pokaż wiadomość
aaa ale fajnie

[1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;44028520]
Dorka mi się pochorowała bidulka moja[/QUOTE]
zdrówka

Cytat:
Napisane przez fewcia Pokaż wiadomość
Dziewczyny mogę Was prosić o poradę? Jak będzie lepiej dla Blanki oczywiście?
Mamy do wyboru dwie sytuacje: (jak wrócę do pracy)

1. Pobudka Blanki o 5.00, 5.30 zostawiamy Ją u mojej mamy, moja mama wiezie Ją do żłobka między 7 a 9, ja odbieram Blankę około 16.30. O 18.30 kąpiel i spać.

2. Pobudka Blanki o 6.20, wiozę Ją do żłobka, moja mama ją odbiera między 16 a 17, ja zabieram Blanuś od mamy około 18.10, wracamy do domu, od razu kąpiel i spanie.

Jak będzie lepiej dla Niej?
ja bym była za nr 1

Cytat:
Ale dzisiaj jak po Nią poszłam do żłobka, to tak się pięknie bawiła, nawet nie zauważyła, że weszłam, rozmawiała z Kubą (znowu ), tzn. pomagała Go karmić
zakochana para

Cytat:
Napisane przez BlackSanctum Pokaż wiadomość
Hej dziewczyny... Mój dzisiejszy dzień zaczął się o 6:40, bo mała dostała ataku szczekającego (krtaniowego) kaszlu... Zadziałałam, tak jak Kija pisała ( ) i zebraliśmy się na IP. Na szczęście skończyło się na 3 atakach, podczas których mała i tak dobrze sobie radziła z tym kaszlem... Na IP zdiagnozowali u niej infekcje górnych dróg oddechowych i teraz lecę po receptę dla niej do rodzinnego. Lekarz pochwalił mnie za działanie i był zdziwiony, że wiedziałam, o co chodzi i jak się postępuje, bo większość rodziców nie ma o tym zielonego pojęcia i dziecko przyjeżdża na IP z dusznościami - u nas nie było już śladu po kaszlu...
dobrze, że szybko zareagowałaś

Aniołki[*][*]25.01.2012
misiaeel jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-05, 14:14   #2855
LadyWhisper
Zakorzenienie

tak jemy

.... Dziecko - to przecinek między ojcem a matką. Ale i spójnik.
Z Każdym Dniem Coraz Bardziej

LadyWhisper jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-05, 14:15   #2856
bokeh
Zakorzenienie

Cytat:
O KURCZE ! brawo za szybką reakcję

ah ta nasza Kija
Stary 2013-12-05, 14:16   #2857
Debrah
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez nancykenator Pokaż wiadomość
ej,no czego Ty wymagasz od faceta

ja jak oglądam to nie jestem zalogowana, mam nadzieję, że mnie nikt nie wyśledzi

przesłodka

ja mam wręcz odwrotnie, niby mleczko jest ale cycki cały czas miękkie, chyba je tracę
norma przy ustabilizowanej laktacji - pół dnia musiałabyś nie karmić żeby odczuć tzn ja tak mam .

Cytat:
Napisane przez cynamon_owa Pokaż wiadomość

Cześć Dziewczyny
Jeszcze nie miałam okazji oficjalnie podziękować Wam za Wasze kciuki, wsparcie i wszystkie Prywatne Wiadomości

Za nami pierwsza noc w domu
Jutro wracamy na kontrolę do szpitala, liczymy, że wszystko będzie ok i pod koniec przyszłego tygodnia uda się zarezerwować salę operacyjną na wyjęcie cewnika

19 września nasz świat zawalił się po słowach lekarzy, że Adaś ma skomplikowaną wadę serca.... a pojechaliśmy "tylko" do szpitala z gorączką i wymiotami po szczepieniach... Później jeden szpital, drugi, operacja, kryzys na intensywnej terapii, na koniec zapalenie wsierdzia i 7 długich tygodni leczenia antybiotykami. To była długa droga przepełniona strachem nie o zdrowie ale o życie naszego synka.
Jednak dzisiaj już bez większego strachu mogę powiedzieć, że to co się działo przez ostatnie tygodnie już za nami

A to 5 miesięczny Adaś dzisiaj rano- po pięknie przespanej nocy, wypoczęty, szczęśliwy i gotowy do zabawy

Jeszcze raz dziękujemy za wszystko
dużo dobrego dla was!

Cytat:
a ja mam taki pomysł, żeby w k. powstał wątek o zdrowym żywieniu,który prowadziłaby Laurka. Co Wy na to? I co na to Laurka?
popieram!

Cytat:
Napisane przez bokeh Pokaż wiadomość
hmmm no to nie wiem bo ja nie czytam ale czasem jak ktoś wklei link to wchodze. Mam to potem na tblicy?

kupiłam katarka gluty leciały aż miło ! ale oczywiście płacz okropny
moja też płacze, biedna.

Cytat:
dla Ciebie i Kiji!
dobrze, że lepiej z małą.
Debrah jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2013-12-05, 14:17   #2858
neti1
Zakorzenienie

GG do neti1

Cytat:

1. Pobudka Blanki o 5.00, 5.30 zostawiamy Ją u mojej mamy, moja mama wiezie Ją do żłobka między 7 a 9, ja odbieram Blankę około 16.30. O 18.30 kąpiel i spać.

2. Pobudka Blanki o 6.20, wiozę Ją do żłobka, moja mama ją odbiera między 16 a 17, ja zabieram Blanuś od mamy około 18.10, wracamy do domu, od razu kąpiel i spanie.

Ciężka sprawa...i tak ja musisz zerwać wcześniej...i tak.opcja z mama chyba lepsza

Cytat:
Jak dobrze że widzuakas jak zareagowac, ksa poproszę o powtórkę bo tego nie pamiętam....buziaki dla Oliwki

Cytat:
Napisane przez neti1 Pokaż wiadomość
Żadna się nie odniosla....ponawiam, co sądzicie?

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 1386253012744.jpg (59,7 KB, 23 załadowań)

"Jeśli zastanowisz się nad tym, aby przerwać dążenie do celu, przypomnij sobie, dlaczego zaczęłaś do niego dążyć."
neti1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-05, 14:20   #2859
misiaeel
Wtajemniczenie

Cytat:
Ciężka sprawa...i tak ja musisz zerwać wcześniej...i tak.opcja z mama chyba lepsza

Jak dobrze że widzuakas jak zareagowac, ksa poproszę o powtórkę bo tego nie pamiętam....buziaki dla Oliwki

jakie wielkie adidasy ma ten chłopiec z gazetki
a ten bujak z linku fajny

Aniołki[*][*]25.01.2012
Stary 2013-12-05, 14:37   #2860
elllmi
Zakorzenienie

Cytat:
wydaje mi się, że ta pierwsza opcja, bo może na wieczór będzie mogła się trochę wyciszyć w domu, a nie zaraz po przyjeździe do spania

Cytat:
Hej dziewczyny... Mój dzisiejszy dzień zaczął się o 6:40, bo mała dostała ataku szczekającego (krtaniowego) kaszlu... Zadziałałam, tak jak Kija pisała ( ) i zebraliśmy się na IP.
dobrze, że już lepiej i brawa za szybką reakcję

Cytat:
Napisane przez LadyWhisper Pokaż wiadomość
tak jemy
hehehe, jakie szybkie ruchy ma ale powiedzmy, że jest 1:1 - pozwolił sobie włożyć łyżeczkę do buzi, ale i tak wyciągnął jedzenie

Cytat:
ja osobiście wolałabym drewnianego bujaka; z takim nigdy nie miałam do czynienia, więc nie wiem

elllmi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-05, 14:43   #2861
mala_19kw
Zakorzenienie

Filmiki nadrobiłam to teraz znowu Lady wyjechała I zaś trzeba będzie lapka odpalać

Cynamonku- jesteście bardzo dzielni Życzę wam żebyście już NIGDY nie musieli trafiać do szpitala. Przechodzić przez coś podobnego. Dużo dużo uścisków dla Was,szczególnie dla małego Cynamonka
Śliczny jest!

Black-o kurcze,to faktycznie nie da się tego pomylić z niczym innym. Dobrze że zareagowaliście w porę. Zdrówka dla małej
Ur. 23.01.2013

"Dla Ciebie moje serce bije,tak jak kiedyś Twoje dla mnie bić zaczęło"

KosmetyczneSzaleństwo

7DniTygodnia
mala_19kw jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2013-12-05, 14:45   #2862
elllmi
Zakorzenienie

doszła do mnie dzisiaj przesyłka z zabawkami dla Filipa i Karola na gwiazdkę i przysłali tylko po jednym egzemplarzu samochodu i klocków dzwoniłam i pisałam maila, na razie wyjasniają

Stary 2013-12-05, 14:48   #2863
Aga8484
Zakorzenienie

GG do Aga8484

Cytat:
witam się z rana

meneq ja schudłam tyle co przytyłam, jestem na wadze wyściowej.
Aga jak dzisiaj się czujesz? Jak karmienie?
fewcia współczuję żłobka, tulę mocno, na pewno Blanka się przystosuje, a jak będziesz widziała, że nie dzieje się tam jej krzywda, to i Tobie będzie lżej
Kija normalnie Cię kocham tak, tak bez fejsruka to nie istniejesz
Bijkora dla Nadzi i kciuki za egzamin
nawijko współczuję nocki, u nas jedna lepsza, kolejna gorsza ale już znam chyba przyczynę.
ellmi właśnie o takim portfelu myślałam, tylko, że sklepu nie kojarzę w swojej okolicy

dziękuję dziewczyny za to, że mnie rozumiecie. Tylko, co ja mam zrobić, od wczoraj pokłócona z tż jestem. Macie może jakieś artykuły (tylko kompetentne a nie a jakiejś kafeterii czy czegoś), co bym miała namacalny dowód, że to nie moje widzimisie...?
Dziękuję że pytasz
Mi już z tym lepiej, powoli nie mam wyrzutów. Przez dwa dni próbowałam dać cycka, ale nie chciała.
Mm pije , wiadomo trzeba się przestawić w nocy że trzeba mleczko zrobić ale dajemy radę.

Sytuacji z t. Współczuję, masakra jakaś. Jeszcze Twój tz do tego :banghead::banghead:

Fewcia chyba opcja nr 1. Zawsze popołudniu będzie chwilę z Tobą

Szaja zdrówka dla Dorotki

Black brawo za szybka reakcję

Wysłane z mojego GT-I8160 za pomocą Tapatalk 2
Aga8484 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-05, 14:58   #2864
Lenova
Wtajemniczenie

Wiadomości z frontu: Badanie eeg-prawidłowe-Blanka jest zdrowa i rozwija się prawidłowo!!!
Dziękujemy za kciuki:-*
Lenova jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-05, 14:59   #2865
gochaa_p
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Kija80 Pokaż wiadomość
No ale samo z siebie mnie to ustrojstwo nie namierzy?
Jak nie nacisnę lubię to to mi się nigdzie nic nie pojawi że coś czytałam? Czy wystarczy że się nie wyloguję z FB, pójdę na inną stronę i wszystkim się pojawi co akurat czytam?
mnie sie nigdy nic nie wyświetliło a nie wylogowuje sie ( no bynajmniej nic mi o tym nie wiadomo)
gochaa_p jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-05, 15:06   #2866
misiaeel
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Lenova Pokaż wiadomość
Wiadomości z frontu: Badanie eeg-prawidłowe-Blanka jest zdrowa i rozwija się prawidłowo!!!

Aniołki[*][*]25.01.2012
Stary 2013-12-05, 15:07   #2867
elllmi
Zakorzenienie

strasznie mi się te kule podobają i znalazłam jak mozna je samemu zrobić http://szufladawbloku.blogspot.com/2...ton-balls.html ; hmm, ciekawe, czy znajdę czas

Cytat:
to super

Stary 2013-12-05, 15:11   #2868
Aga8484
Zakorzenienie

GG do Aga8484

Cytat:

Wysłane z mojego GT-I8160 za pomocą Tapatalk 2
Aga8484 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-05, 15:20   #2869
bishonka
Raczkowanie

Hej kobiety. Mam nadzieję że nas pamiętacie. Strasznie miło poczytać co tam u starych znajomych fajnie że tak się trzymacie. Ja bardzo rzadko wchodzę na wizaz.
Nie mam albo czasu albo po prostu nie mam siły . Moja kalinka rośnie i rozwija się. Teraz mała chodzi przy meblach i nabija sobie guzy . O nadrobieniu zaległości na forum nie ma mowy ale postaram się zagładac częściej. Pozdrowienia. Malwina i Kalina
bishonka jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2013-12-05, 15:22   #2870
neti1
Zakorzenienie

GG do neti1

Cytat:
Napisane przez bishonka Pokaż wiadomość
Hej kobiety. Mam nadzieję że nas pamiętacie. Strasznie miło poczytać co tam u starych znajomych fajnie że tak się trzymacie. Ja bardzo rzadko wchodzę na wizaz.
Nie mam albo czasu albo po prostu nie mam siły . Moja kalinka rośnie i rozwija się. Teraz mała chodzi przy meblach i nabija sobie guzy . O nadrobieniu zaległości na forum nie ma mowy ale postaram się zagładac częściej. Pozdrowienia. Malwina i Kalina
helołłłłłł...a gdzie fota ja się pytam szanownych PAŃ????????

"Jeśli zastanowisz się nad tym, aby przerwać dążenie do celu, przypomnij sobie, dlaczego zaczęłaś do niego dążyć."
neti1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-05, 15:26   #2871
fewcia
Zakorzenienie

GG do fewcia

Dziękuje dziewczyny
Teraz muszę jeszcze name urobić,bo ja jestem tego samego zdania co Wy

Lenova jakie wspaniałe wieści!
fewcia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-05, 15:58   #2872
mikakrolikowa
Zakorzenienie

Cytat:
Super ze dobre wiesci macie

mikakrolikowa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-05, 15:59   #2873
szklanka19
Zadomowienie

Hej

Nancy masakra z tym chodzikiem, a tż powiedz, żeby najpierw zasięgnął fachowych porad, a nie wchodził w idiotyczne dyskusje z Tobą

Fewciu ja też uważam, że pierwsza opcja lepsza. Blanka będzie pewnie chciała popołudniu się z Tobą pobawić

Popieram pomysł ze zdrowym żywieniem! Laurko co Ty na to? Jeszcze Nawijka dorzuci jakiegoś posta o kaszach i będzie super

Ewik przyzwyczaiłam się już

Cynamonki witajcie w domu! Adaś śliczny, mały łobuziak Wszystkiego dobrego dla Was!

Bishonka

Lenova no to ulga, że wyniki eeg w porządku

Ellmi świetne te kule! Też chcę

Nina brawo za kroczki

Black jak dobrze, że wiedziałaś co robić, dużo zdrowia

Gocha współczuję remontu :/ długo jeszcze potrwa? łóżeczko naprawione?

Meneq ja schudłam "tylko" 2 kg, mam nadzieję, że już więcej mi nie spadnie bo teraz mam 47 Dobrze, że u Ciebie lekarz taki "nadgorliwy", u nas ciężko się o skierowanie na badanie doprosić czasem kciuki za wyniki!

Więcej nie pamiętam. Dzisiaj w nocy chciałam wstawać o 2:57, tyle pobudek było za nami, że myślałam, że spałam dwa dni, tylko coś zmęczona byłam Zwalam na zęby bo coś tam widać u góry. Kurde, miałam iść do lekarza i nie umiem się zebrać, może jutro pójdę...
szklanka19 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2013-12-05, 16:12   #2874
mikakrolikowa
Zakorzenienie

Cytat:

Dla mnie opcja nr 1 ale zmodyfikowana mama do was przyjezdza i odwozi Blanke do zlobka

---------- Dopisano o 17:12 ---------- Poprzedni post napisano o 17:09 ----------

Dlaczego dzieciaczka podajevje pokrzywe ? x
chodzi o Fe, my mamy juz dobry wynik ale dalej sie suplementujemy i kiedys trzeba skonczyc i w diecie podkrecic zawartosc Fe tyle ze ostatnio lrawie nic nie jemy bo zeby oszaleje niedlugo moje dziecko zyje na bulkach mandarynkach i bananie:banghead:

mikakrolikowa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-05, 16:14   #2875
Kija80
Zadomowienie

Neti kiedy zdrowe dziecko (bo najczęściej kładzie się spać bez żadnych objawów) nagle budzi się z atakiem paskudnego szczekającego kaszlu, nie może złapać powietrza, tzn. że ma zapalenie krtani. Bierzesz wtedy małego, owijasz w coś ciepłego i otwierasz okno/lecisz z nim na balkon. Jest szansa że zimne powietrze rozszerzy krtań i dziecko sobie poradzi, ale najczęściej i tak trzeba walić prosto do lekarza - i to nie jak otworzą rano przychodnię tylko od razu. Dziecko może się nawet udusić bo zaciska mu się bodajże ta krtań, w każdym razie przy tych skurczach nie ma jak oddychać. Oliwka Black miała dużo szczęścia że tak się skończyło, pewnie dlatego że nie jest alergiczką. U alergika bez sterydów nie ma szans, przechodziłam z dwójką moich alergików. Podobno działa też gorąca para w łazience (ale wtedy to raczej nie ma czasu na robienie pary...), otwarcie zamrażalnika, zrobienie inhalacji (to ostatnie przetestowałam ostatnio na Ani i wprawdzie rozkaszlała się brzydko ale nie dusiła mi się przynajmniej, Grześ jak był mały to się dusił). Najważniejsze to nie wpadać w panikę tylko jak najszybciej wystawić dziecko na mróz
Kija80 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-05, 16:17   #2876
elllmi
Zakorzenienie

zapomnieli wysłać reszty zabawek dzisiaj jeszcze ma kurier zabrać i podobno jutro będą powiedziałąm, że na Mikołaja potrzebuję i muszę mieć na jutro

Stary 2013-12-05, 16:18   #2877
Kija80
Zadomowienie

Lenova cieszę się że wyniki w porządku
Kija80 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2013-12-05, 16:19   #2878
mala_19kw
Zakorzenienie

Bishonka- Fajnie że się odezwałaś.
Jak zdrówko małej? Bo pamiętam że jak ostatnio pisałaś to chyba byłyście w szpitalu? Czy mylę coś?

Jestem zła na siebie i na siostrę zarazem Ta pinda zaziębiła mi dziecko
Dopiero co mu się lepiej zrobiło i znowu go bierze. Dałam wapno,witamine C i może coś wskuram

Wiecie co zrobiła? Prowadzała go za rączki(bo on teraz tylko by chodził) i wyszła z nim na ganek,a tam wiadomo są drzwi wejściowe/wyjściowe na dwór. I była przy tych drzwiach z małym kiedy to jej córka wychodziła na dwór, mało tego,zamiast zamknąć te drzwi szybko to jeszcze stała i coś tłumaczyła jarząc się do Oskara. On na krótki rękaw bo w domu ciepło,na dworze kosta... Przecież drobny wiaterek wystarczy żeby go owiało i zaziębiło.
Powiedziałam jej że go owieje tam i niech wyjdzie to stwierdziła że nie wiało aż tak mocno i nic nie czuła.
Bardzo zabawne,bo ja będąc w łazience która jest kawałek od drzwi w. czułam po nogach zimno.
Oskar dziś miał już mokro w nosku i pokasłuje
Mam taki w.ku.rw! I ona trójkę dzieci wychowała... Ja pier.do.le
Ur. 23.01.2013

KosmetyczneSzaleństwo

7DniTygodnia
Stary 2013-12-05, 16:32   #2879
bishonka
Raczkowanie

mala_19kw jestem pod wrażeniem twojej pamięci
Faktycznie mała chorowała jak miała 2.5 msc ale narazie odpukać nic jej nie jest.Teraz uważamy bo ospa zbiera żniwo :p

Kalinka przedwczoraj skończyła 10 msc i rozrabia jak potrafi najlepiej

Ja siedzę w domu z małą ale już 30 stycznia kończy mi się rodzicielski i muszę podjąć ważne decyzje :/

Black widzę że potrafisz zachować zimną krew
bishonka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-05, 16:45   #2880
mala_19kw
Zakorzenienie

I jeszcze sytuacja sprzed momentu. Przylazła do nas moja bratowa która mieszka za ścianą (nie wiem kto ją tu zapraszał ) ze swoją rozwydrzoną córką (nie powinnam tak mówić bo to moja chrześnica,córka mojego brata-ale inaczej nie umiem nazwać dziecka które po nocach na.pier.da.la mi kawałkiem drewna w sufit). No i Oskar akurat zjadł i go uspałam bo miał już dość wrażeń. Oni siedzą w kuchni obok jest pokój rodziców i dopiero mój. No i poszłam zamknąć drzwi do pokoju rodziców żeby było u mnie ciszej trochę. I mówię że zamknę drzwi bo mały śpi,a moja bratowa;Jak musisz to zamknij... Nie ku.rwa zostawię otwarte na ościerz,niech dziecko słucha jak drą mordy (bo to nie ma gałki do sciszania). I niech słucha jak ta mała bestia biega po pokoju i rozpiernicza wszystko napotkane na drodze
Nosz ...
Ale mi psują nerwy oni...

Lenova-z tego wszystkiego... Cieszę się że wszystko ok

Ale piździ

---------- Dopisano o 18:45 ---------- Poprzedni post napisano o 18:38 ----------

Cytat:
Napisane przez bishonka Pokaż wiadomość
mala_19kw jestem pod wrażeniem twojej pamięci
Faktycznie mała chorowała jak miała 2.5 msc ale narazie odpukać nic jej nie jest.Teraz uważamy bo ospa zbiera żniwo :p

Kalinka przedwczoraj skończyła 10 msc i rozrabia jak potrafi najlepiej

Ja siedzę w domu z małą ale już 30 stycznia kończy mi się rodzicielski i muszę podjąć ważne decyzje :/

Black widzę że potrafisz zachować zimną krew
Faktycznie mam dobrą pamięć Już tyle czasu minęło

Dobrze że już wszystko ok
Decyzję o pozostawieniu dziecka pod opieką innych czeka niestety każdą z nas
Ja jestem tak przywiązana do mojego urwisa że nie wyobrażam sobie go z kimś zostawiać na dłużej jak 3 godziny Po tym czasie już mocno tęsknię

Jak u was rozszerzanie diety poszło/idzie? Mała chętnie zjada czy wybredna raczej?
Ur. 23.01.2013

KosmetyczneSzaleństwo

7DniTygodnia
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości