![]() |
#2851 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Styczniowo - lutowe mamy 2013 (XII)
kurczę nie wiem, gdzie to się wyświetla, ale wiem, że musiałam to wyłączać (na onecie jest, po prawej stronie jak się wejdzie na jakiś artykuł)
Ewik nie, nie widzę co czytałaś, ale czasem mi się wyświetlają od różnych osób Nina, wow, Oleńka super! I Twój klon co? ![]() ---------- Dopisano o 15:00 ---------- Poprzedni post napisano o 14:55 ---------- silver, ale kochana Darunia! ![]() zaraz wam pokażę jak bąbel "je" obiadki, które mu zgotuję ![]()
#2852 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Ale dzisiaj jak po Nią poszłam do żłobka, to tak się pięknie bawiła, nawet nie zauważyła, że weszłam, rozmawiała z Kubą (znowu ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2853 |
Zakorzenienie
|
Hej dziewczyny... Mój dzisiejszy dzień zaczął się o 6:40, bo mała dostała ataku szczekającego (krtaniowego) kaszlu...
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2854 | |||||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() [1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;44028520] Dorka mi się pochorowała ![]() zdrówka ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]()
![]() |
#2856 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ah ta nasza Kija ![]()
![]() |
#2857 | |||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() dobrze, że lepiej z małą. |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#2858 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
Wirtualne poznanie ... 13.10.2009r. ![]() Ślub ... 06.08.2011 r. ANTOŚ 18.02.2013 "Jeśli zastanowisz się nad tym, aby przerwać dążenie do celu, przypomnij sobie, dlaczego zaczęłaś do niego dążyć." ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#2859 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() a ten bujak z linku fajny ![]()
![]() |
#2860 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() hehehe, jakie szybkie ruchy ma ![]() ![]() ja osobiście wolałabym drewnianego bujaka; z takim nigdy nie miałam do czynienia, więc nie wiem
![]() |
#2861 |
Zakorzenienie
|
Filmiki nadrobiłam to teraz znowu Lady wyjechała
![]() ![]() Cynamonku- jesteście bardzo dzielni ![]() ![]() ![]() Śliczny jest! Black-o kurcze,to faktycznie nie da się tego pomylić z niczym innym. Dobrze że zareagowaliście w porę. Zdrówka dla małej ![]()
#2862 |
Zakorzenienie
|
doszła do mnie dzisiaj przesyłka z zabawkami dla Filipa i Karola na gwiazdkę i przysłali tylko po jednym egzemplarzu samochodu i klocków
![]() ![]()
#2863 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Mi już z tym lepiej, powoli nie mam wyrzutów. Przez dwa dni próbowałam dać cycka, ale nie chciała. Mm pije , wiadomo trzeba się przestawić w nocy że trzeba mleczko zrobić ale dajemy radę. Sytuacji z t. Współczuję, masakra jakaś. Jeszcze Twój tz do tego :banghead::banghead: Fewcia chyba opcja nr 1. Zawsze popołudniu będzie chwilę z Tobą ![]() Szaja zdrówka dla Dorotki Black brawo za szybka reakcję Wysłane z mojego GT-I8160 za pomocą Tapatalk 2 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2864 |
Wtajemniczenie
|
Wiadomości z frontu: Badanie eeg-prawidłowe-Blanka jest zdrowa i rozwija się prawidłowo!!!
Dziękujemy za kciuki:-* |
![]() ![]() |
![]() |
#2865 |
Zakorzenienie
|
mnie sie nigdy nic nie wyświetliło a nie wylogowuje sie ( no bynajmniej nic mi o tym nie wiadomo)
#2866 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#2867 | |
Zakorzenienie
|
strasznie mi się te kule podobają i znalazłam jak mozna je samemu zrobić http://szufladawbloku.blogspot.com/2...ton-balls.html ; hmm, ciekawe, czy znajdę czas
![]() Cytat:
![]()
![]() |
#2868 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2869 |
Raczkowanie
|
Hej kobiety. Mam nadzieję że nas pamiętacie. Strasznie miło poczytać co tam u starych znajomych
![]() Nie mam albo czasu albo po prostu nie mam siły . Moja kalinka rośnie i rozwija się. Teraz mała chodzi przy meblach i nabija sobie guzy . O nadrobieniu zaległości na forum nie ma mowy ale postaram się zagładac częściej. Pozdrowienia. Malwina i Kalina |
![]() ![]() |
![]() |
#2870 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
Wirtualne poznanie ... 13.10.2009r. ![]() Ślub ... 06.08.2011 r. ANTOŚ 18.02.2013 "Jeśli zastanowisz się nad tym, aby przerwać dążenie do celu, przypomnij sobie, dlaczego zaczęłaś do niego dążyć." ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2871 |
Zakorzenienie
|
Dziękuje dziewczyny
![]() Teraz muszę jeszcze name urobić,bo ja jestem tego samego zdania co Wy ![]() Lenova jakie wspaniałe wieści! ![]() ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
![]() ![]() |
![]() |
#2872 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
![]() |
#2873 |
Zadomowienie
|
Hej
![]() Nancy masakra z tym chodzikiem, a tż powiedz, żeby najpierw zasięgnął fachowych porad, a nie wchodził w idiotyczne dyskusje z Tobą ![]() Fewciu ja też uważam, że pierwsza opcja lepsza. Blanka będzie pewnie chciała popołudniu się z Tobą pobawić ![]() Popieram pomysł ze zdrowym żywieniem! Laurko co Ty na to? Jeszcze Nawijka dorzuci jakiegoś posta o kaszach i będzie super ![]() Ewik przyzwyczaiłam się już ![]() Cynamonki witajcie w domu! ![]() ![]() ![]() Bishonka ![]() Lenova no to ulga, że wyniki eeg w porządku ![]() ![]() Ellmi świetne te kule! Też chcę ![]() Nina brawo za kroczki ![]() Black jak dobrze, że wiedziałaś co robić, dużo zdrowia ![]() Gocha współczuję remontu :/ długo jeszcze potrwa? łóżeczko naprawione? Meneq ja schudłam "tylko" 2 kg, mam nadzieję, że już więcej mi nie spadnie bo teraz mam 47 ![]() ![]() Więcej nie pamiętam. Dzisiaj w nocy chciałam wstawać o 2:57, tyle pobudek było za nami, że myślałam, że spałam dwa dni, tylko coś zmęczona byłam ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2874 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. ---------- Dopisano o 17:12 ---------- Poprzedni post napisano o 17:09 ---------- Dlaczego dzieciaczka podajevje pokrzywe ? x chodzi o Fe, my mamy juz dobry wynik ale dalej sie suplementujemy i kiedys trzeba skonczyc i w diecie podkrecic zawartosc Fe tyle ze ostatnio lrawie nic nie jemy bo zeby oszaleje niedlugo moje dziecko zyje na bulkach mandarynkach i bananie:banghead: Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
![]() |
#2875 |
Zadomowienie
|
Neti kiedy zdrowe dziecko (bo najczęściej kładzie się spać bez żadnych objawów) nagle budzi się z atakiem paskudnego szczekającego kaszlu, nie może złapać powietrza, tzn. że ma zapalenie krtani. Bierzesz wtedy małego, owijasz w coś ciepłego i otwierasz okno/lecisz z nim na balkon. Jest szansa że zimne powietrze rozszerzy krtań i dziecko sobie poradzi, ale najczęściej i tak trzeba walić prosto do lekarza - i to nie jak otworzą rano przychodnię tylko od razu. Dziecko może się nawet udusić bo zaciska mu się bodajże ta krtań, w każdym razie przy tych skurczach nie ma jak oddychać. Oliwka Black miała dużo szczęścia że tak się skończyło, pewnie dlatego że nie jest alergiczką. U alergika bez sterydów nie ma szans, przechodziłam z dwójką moich alergików. Podobno działa też gorąca para w łazience (ale wtedy to raczej nie ma czasu na robienie pary...), otwarcie zamrażalnika, zrobienie inhalacji (to ostatnie przetestowałam ostatnio na Ani i wprawdzie rozkaszlała się brzydko ale nie dusiła mi się przynajmniej, Grześ jak był mały to się dusił). Najważniejsze to nie wpadać w panikę tylko jak najszybciej wystawić dziecko na mróz
|
![]() ![]() |
![]() |
#2876 |
Zakorzenienie
|
zapomnieli wysłać reszty zabawek
![]() ![]() ![]()
#2877 |
Zadomowienie
|
Lenova cieszę się że wyniki w porządku
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2878 |
Zakorzenienie
|
Bishonka-
![]() Jak zdrówko małej? Bo pamiętam że jak ostatnio pisałaś to chyba byłyście w szpitalu? Czy mylę coś? ![]() Jestem zła na siebie i na siostrę zarazem ![]() ![]() Dopiero co mu się lepiej zrobiło i znowu go bierze. Dałam wapno,witamine C i może coś wskuram ![]() Wiecie co zrobiła? Prowadzała go za rączki(bo on teraz tylko by chodził) i wyszła z nim na ganek,a tam wiadomo są drzwi wejściowe/wyjściowe na dwór. I była przy tych drzwiach z małym kiedy to jej córka wychodziła na dwór, mało tego,zamiast zamknąć te drzwi szybko to jeszcze stała i coś tłumaczyła jarząc się do Oskara. On na krótki rękaw bo w domu ciepło,na dworze kosta... Przecież drobny wiaterek wystarczy żeby go owiało i zaziębiło. Powiedziałam jej że go owieje tam i niech wyjdzie to stwierdziła że nie wiało aż tak mocno i nic nie czuła. Bardzo zabawne,bo ja będąc w łazience która jest kawałek od drzwi w. czułam po nogach zimno. Oskar dziś miał już mokro w nosku i pokasłuje ![]() Mam taki w.ku.rw! I ona trójkę dzieci wychowała... Ja pier.do.le ![]()
#2879 |
Raczkowanie
|
mala_19kw jestem pod wrażeniem twojej pamięci
![]() Faktycznie mała chorowała jak miała 2.5 msc ale narazie odpukać nic jej nie jest.Teraz uważamy bo ospa zbiera żniwo :p Kalinka przedwczoraj skończyła 10 msc i rozrabia jak potrafi najlepiej ![]() Ja siedzę w domu z małą ale już 30 stycznia kończy mi się rodzicielski i muszę podjąć ważne decyzje :/ Black widzę że potrafisz zachować zimną krew ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2880 | |
Zakorzenienie
|
I jeszcze sytuacja sprzed momentu. Przylazła do nas moja bratowa która mieszka za ścianą (nie wiem kto ją tu zapraszał
![]() ![]() Nosz ... ![]() Ale mi psują nerwy oni... Lenova-z tego wszystkiego... Cieszę się że wszystko ok ![]() Ale piździ ![]() ---------- Dopisano o 18:45 ---------- Poprzedni post napisano o 18:38 ---------- Cytat:
![]() ![]() Dobrze że już wszystko ok ![]() Decyzję o pozostawieniu dziecka pod opieką innych czeka niestety każdą z nas ![]() Ja jestem tak przywiązana do mojego urwisa że nie wyobrażam sobie go z kimś zostawiać na dłużej jak 3 godziny ![]() ![]() Jak u was rozszerzanie diety poszło/idzie? Mała chętnie zjada czy wybredna raczej? ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:09.