|
Notka |
|
Ginekologia Miejsce, w którym rozmawiamy o ginekologii. Tutaj znajdziesz pytania i odpowiedzi związane ze zdrowiem intymnym kobiety. Rozmawiamy np. o antykoncepcji. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4261 |
Raczkowanie
|
Dot.: LUXMED Kraków- ginekolog
Moja znajoma bardzo sobie chwali dr Jaworowskiego-syna.
---------- Dopisano o 23:09 ---------- Poprzedni post napisano o 23:04 ---------- Agnieszka Rajtar-Ciosek, pracuje na Kopernika, a na NFZ przyjmuje w Radziszowie - jak nie miałam kasy żeby pójść prywatnie to tam jeździłam, nie jest aż tak daleko. Pani doktor jest też endokrynologiem. |
![]() ![]() |
![]() |
#4262 |
Rozeznanie
|
Dot.: LUXMED Kraków- ginekolog
Bydgoszcz
Witam, czy może któraś z was była u lekarza Jesionowskiego? Kogo polecacie?
#4263 |
Raczkowanie
|
ginekologia
Witam.
Muszę wybrać jednego z krakowskich lekarzy. Bardzo proszę o opinie: Bereza Piskorz Kwiecińska Nowakowska Jędrszczyk Mogiła Jeśleń- Sokołowska Wieczorek Warzęcha Bobrzyńska Iwaniec Dymiec Gołąbek Ramza- Ożóg Zarucka Jaworska
#4264 |
Zakorzenienie
|
Dot.: ginekologia
Nie znam, ale moge polecic dr. Dorote Krajewska. Ale domyslam sie, ze masz jakac placowke i stad ten a nie inny wybor..
|
![]() ![]() |
![]() |
#4265 |
Raczkowanie
|
Dokładnie. Jak mam możliwość chodzenia za darmo, to wolałabym skorzystać. Ale dziękuję za polecenie
![]()
#4266 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Aga, na podstawie opinii znajomych, moge napisac cos o lekarzach, o ktorych pytasz: 1) Bereza- zalezy ktory ![]() 2) Jesien- Sokolowska- kolezanka nie byla z niej zadowolona, ale nie pamietam juz dlaczego... 3) Jaworska tez nie cieszy sie zbytnio dobrymi opiniami. Ja tez moge polecic lekarza, ale przyjmujacego prywatnie- dr Kacalska- Janssen, dla mnie najlepszy ginekolog w Krakowie. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4267 |
Zakorzenienie
|
Zaciekawilas mnie, bo jak dotad ja sobie ja chwale. Ale tez troche zmartwilas.
Edytowane przez ellish Czas edycji: 2013-12-05 o 21:59 |
![]() ![]() |
![]() |
#4268 |
Zakorzenienie
|
Jeśli chodzi o dr Krajewska, to jest to bardzo sympatyczna i troskliwa lek., niestety tyle jeśli chodzi o pozytywy. Ja do niej poszlam na jednorazowe USG, bylo podejrzenie PCOS, a czulam, że dotychczasowa lek. nie bardzo ma o tym pojęcie. Dr Krajewska znalazlam w internecie, gdzie bylo napisane, że zajmuje się zaburzeniami hormonalnymi, PCOS. Na USG pęcherzyki byly bardzo widoczne, ale dr stwierdzila, że to nie PCOS, bo nie tworzą one sznura perel, co jest nieprawdą, bo obecnie takie ich ulozenie nie jest wymagane, bierze się pod uwagę inne kryteria. Moja znajoma z podobnymi problemami, od dr uslyszala to samo o wyniku USG. W dodatku dr przepisala jej od razu silne anty. bez żadnych badań... Ja jakiś czas później trafilam do lek. z Kopernika zajmującej się endokrynologia ginekologiczna i wątpliwości, że to PCOS nie bylo żadnych, a anty. przepisano mi dopiero po zrobieniu badań.
Edytowane przez gwiazdka93 Czas edycji: 2013-12-06 o 17:41 |
![]() ![]() |
![]() |
#4269 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
zmartwilas mnie i to bardzo. No to ide do innego, zobaczymy co ten powie. Jedynie co ja u niej nie robilam ( prywatny gabinet) to cytologie, bo robia nadal na drewnianym patyczku a ponoc czesto wtedy wynik jest bledny. Ale z tym usg to niefajnie :/ Edytowane przez ellish Czas edycji: 2013-12-06 o 21:06 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4270 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4271 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
To w przyszlym tygodniu umowie sie gdzie indziej na usg, mam nadzieje, ze jednak bedzie wszystko dobrze :-( |
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#4272 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4273 |
Przyczajenie
|
Ginekolog-endokrynolog Trójmiasto!!!
Mam ogromną prośbę!
Znacie może jakiegoś dobrego ginekologa i endokrynologa albo dwa w jednym w trójmiescie. Najlepiej blisko Gdyni ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4274 |
Przyczajenie
|
Dot.: DOBRY GINEKOLOG / ENDOKRYNOLOG - kogo polecamy
w Krakowie mogę polecić dr Rafała Ufnalewskiego - w koncu po wizytach i wielu ginekologów pomógł wyleczyć dolegliwości, wszystko na spokojnie tłumaczył, a każdej pacjentce poświęca swój czas. Bardzo sympatyczny. http://www.gabinet-gin.pl/index.html
Ja jednak niestety wyprowadziłam się już z Krakowa i poszukuję dobrego ginekologa w okolicach Czechowic-Dziedzic (Pszczyna, Bielsko-Biała itd) - byłabym wdzięczna za polecenie kogoś sprawdzonego, jeśli się taki znajdzie to na NFZ, jeśli nie to niekoniecznie ;-)
#4275 |
Raczkowanie
|
Dziewczyny, znacie może dobrego ginekologa z LUBLINA, który zajmuje się leczeniem problemów hormonalnych?
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4276 |
Zadomowienie
|
Szukam dobrego ginekologa, najlepiej na NFZ z Poznania,który potrafi zdiagnozować ewentualną endometriozę i skutecznie leczyć
![]()
#4277 |
Zadomowienie
|
Dot.: dobry ginekolog we Wrocałwiu- dobranie hormonów
Podbijam wątek. Potrzebuję bardzo dobrego ginekologa najlepiej okolice gaju bądź centrum + orientacyjna cena.
|
![]() ![]() |
![]() |
#4278 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Edytowane przez figa84 Czas edycji: 2013-12-14 o 11:34 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4279 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
"Fiołki nie są skromne, gołębie niezbyt pokojowo nastawione, a koty rzadko wpadają na ten bardzo ludzki pomysł, by zachowywać się okrutnie czy fałszywie." - Eugen Skasa - Weiss Mavri z nami od 11.01.2014 <3 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4280 |
Przyczajenie
|
Chodzi o dr Peterke/a ? Byłam u niego kilka razy i nie mógł wymyślić nic ciekawszego na moje dolegliwości oprócz bezsensownego faszerowania milionem tabletek... choc sądząc po kolejkach ma wiele fanek. Oprócz braku sensownej diagnozy, przeraża mnie jeszcze u niego "kamienna twarz" ;-P
#4281 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4282 |
Raczkowanie
|
Polecam dr. Arkadiusza Talika który przyjmuje w szpitalu w Knurowie i w przychodni w Leszczynach. Sympatyczny i dokładny lekarz
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4283 |
Raczkowanie
|
poszukuję nr telefonu do dr Magdaleny Zawadzkiej - Duliniec z Opola. Posiada ktoś?
![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4284 |
Przyczajenie
|
Polecam dr Ewę Święszek. Przyjmuje ona w przychodni w Rudzie Śląskiej przy ulicy Wawelskiej, w Katowicach w Medicover na Chorzowskiej oraz ma prywatny gabinet w Katowicach. Bardzo sympatyczna, dokładna i delikatna (co nie każdej ginekolog się zdarza) pani doktor z wieloletnim doświadczeniem.
|
![]() ![]() |
![]() |
#4285 |
Raczkowanie
|
Rzeszów
polecam bardzo dr Katarzynę Pas, przyjmuje na warzywnej na nfz, bardzo miła, delikatna, bada bardzo dokładnie, cytologia, usg dopochwowe, bada również piersi. |
![]() ![]() |
![]() |
#4286 |
Przyczajenie
|
dr Tomasz Banet Olsztyn, ul.Pstrowskiego
najlepszy ginekolog w mieście, przyjmuje niestety tylko prywatnie, cena wizyty 140zł, opinie na jego temat na www.znanylekarz.pl ![]() Polecam ; )) ![]()
#4287 |
Raczkowanie
|
Dziewczyny, a kogo polecacie w Bydgoszczy?
#4288 | |
Przyczajenie
|
Dot.: DOBRY GINEKOLOG - kogo polecamy (a kogo nie ;) )
Cytat:
z przykrością, ale odradzam !!!
![]() |
#4289 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: DOBRY GINEKOLOG - kogo polecamy
[1=b021da5bf142259817d3b5d 5900fc01cf3c7c2e4_67241a0 1ac6ab;42203549]WARSZAWA
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4290 |
Raczkowanie
|
Szukam ginekologa - Łódź
Hej Dziewczyny!
Przepraszam, jeśli powtarzam się lub jeśli wątek już był poruszany, ale temat jest dla mnie mega ważny i szukam już mega długo i nie znajduje odpowiedzi. Mam 22 lata i od 3 lat szukam dobrego lekarza (kobiety), który zanim przepisze tabletki antykoncepcyjne przepisze odpowiednie badania. Jest to dla mnie szczególnie ważne ponieważ w mojej rodzinie były osoby chore na raka, były też chore na zakrzepicę... oprócz tego mam bardzo bolesne ( z wymiotami, biegunką itp) miesiączki i już nie raz usłyszałam, że to można załagodzić tabletkami i powoli dojrzewam do tej decyzji zwłaszcza, że mam faceta i ciąży też się boję... także jak tylko ktoś może dać mi namiar na dobrego uczciwego lekarza to będę bardzo wdzięczna!! ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:13.