Za małe ubranka, już pierwsze uśmiechy, szybko nam rosną te nasze pociechy, cz. II - Strona 94 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Odchowalnia - jestem mamą

Notka

Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem.

Pokaż wyniki sondy: tytuł III części
Mleko już mi nie smakuje, teraz sobie kartofla spróbuje! 1 2,70%
Mm, kp? To była rozgrzewka, teraz już będzie tylko marchewka! 0 0%
Mamo, tato, robotę dla was mam, pampers przecież nie przewinie się sam! 3 8,11%
Już przed nami wielkie szczęście, pierwsze święta razem wreszcie! 6 16,22%
Tu uśmieszek, tam koleczka, podejdź mamo do łóżeczka. 2 5,41%
Główkę ładnie podnosimy, do mamusi się tulimy. 7 18,92%
Czy to KaPe, czy eMeM, będę duży, ja to wiem! 1 2,70%
Kochamy nasze pociechy, bezcenne są ich uśmiechy. 3 8,11%
Chociaż nocki nieprzespane- nasze dzieci przekochane. 0 0%
Mleczko piję, szybko rosnę, wnet i tatę ja przerosnę. 3 8,11%
Marchew, jabłko lub ziemniaczek, wkrótce zje mój niemowlaczek. 11 29,73%
Głosujący: 37. Nie możesz głosować w tej sondzie

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-12-05, 22:03   #2791
tassia
Zakorzenienie

Dot.: Za małe ubranka, już pierwsze uśmiechy, szybko nam rosną te nasze pociechy, cz.

Cytat:
Napisane przez inezka92 Pokaż wiadomość
tylko szkoda, ze tak sie kolegujecie, ze nowych przyjac nie chcecie
kochana ja a dolaczylam w maju i chuba dwa miesiace walczylam o pozycje zauwazanej
i czasem jestem

Cytat:
Napisane przez ja-ika Pokaż wiadomość
Kaśka już się dowiedziałam od dziewczyn, że to o kasę chodziło no i oczywiście zostałam wyśmiana że jestem taka ciemna
Ale u nas wieje

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.

ja ika to my w malopolsce jestesmy takie ciemne masy.bo pomyslalam to samo (po kij jej kapusta??? moze rodzice przywiezli jej na.oklady na cycki)

Cytat:
Napisane przez butterfly20 Pokaż wiadomość
U nas też...ja mieszkam w połowie górki i jest kiepsko, a co dopiero na szczycie górki u moich rodziców...oni w ogóle nie mają domu niczym osłoniętego...

OMG ja to nie wiem z kim najwięcej gadam

pewnie jak ja
ze wszystkimi
ja tak pisze ze wszystkimi ze czasem mi.sie osoby myla i mam jedna mase nazwijmy to. forumowego ludka z ktorym gadam a ktory jest wami.wszystkimi razem.wziety

a swoja droga z racji dyskusji wzielo mnie na wspominki i przypomnialam.sobie nasze pierwsze spiecie

[/RIGHT]
tassia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-05, 22:14   #2792
inezka92
Raczkowanie

Dot.: Za małe ubranka, już pierwsze uśmiechy, szybko nam rosną te nasze pociechy, cz.

Cytat:
Napisane przez bajka1807 Pokaż wiadomość
ale rozumiem sytuacje

no ale przeciez nie ma przymusu czytania tego watku

wiecie co, mnie tez olewacie, nie czytacie co pisze, nie odpisujeci mi ani w ogole. Motyl ty za nas kciukow nie trzymalas a za Ewacie tak... foch

jezuuu ale pi*zdziiiiii martwie sie o moje auto
nawet nie zrozumialas o co mi chodzilo z tymi kciukami...
ok, to juz nie czytam
inezka92 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-05, 22:15   #2793
kama1987
Rozeznanie

Hej!!

Ja tylko na chwilkę, nie nadrobię dziś, jestem wykończona dzisiejszym dniem. Zapaliła nam się w domu instalacja i mam spalony przedpokój i pokoje do odmalowania. mąż w szpitalu z oparzeniem ręki
Nie mógł wyjść z mieszkania ja nie chcę myśleć co by było gdyby sąsiadka nie zauważyła i nie usłyszała go, i nie wyważyli drzwi Boję się bardzo o niego, ale jednocześnie wiem że mam Zuzię i muszę być silna dla Niej i dla Niego.
kama1987 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-05, 22:16   #2794
Larysa88
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ewacia85 Pokaż wiadomość
no dobra ktoś ma jeszcze coś do dodania w temacie obrazania sie i tematów bez sensu na forum bo zacznam odczuwać z esiadłyśmy na inezke tak jak kiedyś na brydzie czy inwersje....a macie za to
no to proszę się produkowac w innyc sprawac to sobie poczytam rano do kawki branoc wszystkim i oby mikołaj looknął do waszyc skarpetekw nocy
do moich napewo nie looknie tż nawet na rocznice mi nic nie kupił, a ja durna na każde głupie święto czy okazję mu kupuję, teraz oczywiście też czeka na niego prezent mikołajkowy, choć wiele razy już zażekałam się że nic mu nie kupię, gUpia baba

aaale ale w niedziele dostanę prezent mama kupiła mi bransoletkę żeby pasowała do kiecki na chrzciny przynajmniej ona mnie kocha

Cytat:
Napisane przez papalinka83 Pokaż wiadomość
Nie pisałam nic, jakoś nie mam weny. Nie jest ani lepiej ani gorzej. Stan stabilny, na razie musi leżeć i się nie ruszać, a płuca ciągle obserwują. Ale ogólnie raczej pozytywnie, tylko on by już chciał ze szpitala wychodzić i trochę zdołowany jest
no przy takich złamaniach to trochę chyba poleży niestety, musi być silny i szybko wydobrzeje
dużo siły dla Was

Nena - ucięło mi cytat. Dobre z tym tżetem do koleżanki
i dobrze że ze zdrówkiem lepiej
Stary 2013-12-05, 22:20   #2795
nena_milka
Wtajemniczenie

Cytat:
Kaśka już się dowiedziałam od dziewczyn, że to o kasę chodziło no i oczywiście zostałam wyśmiana że jestem taka ciemna
Ale u nas wieje

KAŚKA se grochu dociepnie będzie miała na święta nie jesteś ciemna. Po prostu ty i TASSIA najpierw myślicie o jedzeniu a dopiero potem o pieniądzach

Cytat:
Napisane przez passion80 Pokaż wiadomość
marudzenie na przeterminowanie,
!
Do mnie pijesz!!!??? Hehe
Aż się łezka w oku kręci jak sobie przypomnę:p ogolnie fajnie wspominam ciążę, nawet moje przeterminowanie wczoraj nawet miałam schize że mnie dziecko w brzuchu kopie ale wizyta w wc wyklarowała sytuację

Sent from my GT-I9305 using Wizaz Forum mobile app
09 października 2013 18:45 Ninka
nena_milka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-05, 22:21   #2796
Larysa88
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kama1987 Pokaż wiadomość
Hej!!

Ja tylko na chwilkę, nie nadrobię dziś, jestem wykończona dzisiejszym dniem. Zapaliła nam się w domu instalacja i mam spalony przedpokój i pokoje do odmalowania. mąż w szpitalu z oparzeniem ręki
Nie mógł wyjść z mieszkania ja nie chcę myśleć co by było gdyby sąsiadka nie zauważyła i nie usłyszała go, i nie wyważyli drzwi Boję się bardzo o niego, ale jednocześnie wiem że mam Zuzię i muszę być silna dla Niej i dla Niego.

o rany, co to się dzieje u nas, teraz tyle nieszczęść
stratami nie ma się co przejmować, odmaluje się i nie będzie widać, ale ważne że mężowi nic się nie stało, ehhh aż mnie ciarki przeszły, to musi być okropne być zamkniętym i nie wiedzieć czy przyjdzie pomoc, masakra
dużo siły dla męża i Ciebie będzie dobrze nie martw się
Stary 2013-12-05, 22:24   #2797
nena_milka
Wtajemniczenie

Cytat:
Hej!!

Kochana dużo zdrowia dla męża! !! ogień jest straszny... dobrze że sąsiedzi zareagowali. Dużo siły! Mam nadzieję że ma ci kto teraz pomóc

Sent from my GT-I9305 using Wizaz Forum mobile app
09 października 2013 18:45 Ninka
nena_milka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-05, 22:31   #2798
kama1987
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Larysa88 Pokaż wiadomość

o rany, co to się dzieje u nas, teraz tyle nieszczęść
stratami nie ma się co przejmować, odmaluje się i nie będzie widać, ale ważne że mężowi nic się nie stało, ehhh aż mnie ciarki przeszły, to musi być okropne być zamkniętym i nie wiedzieć czy przyjdzie pomoc, masakra
dużo siły dla męża i Ciebie będzie dobrze nie martw się
Jak byłam u niego w szpitalu zawieźć mu ubrania to się poryczał i mi powiedział że bał się najbardziej, że nas nie zobaczy już do świąt powinien wyjść, rodzice nam pomogą finansowo bo niewiem jakbyśmy sobie dali radę

---------- Dopisano o 23:31 ---------- Poprzedni post napisano o 23:29 ----------

U rodziców jestem z małą, jak mąż wyjdzie to do nas dołączy Jutro po nasze ciuchy jedziemy i zostaniemy tu dopóki nie wyremontujemy, czyli napewno do nowego roku,
kama1987 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-05, 22:32   #2799
passion80
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez tassia Pokaż wiadomość
przypomnialam.sobie nasze pierwsze spiecie

Cytat:
Hej!!

matko, dużo spokoju i zdrowia dla męża
ale musieliście się przestraszyć
Cytat:
Napisane przez nena_milka Pokaż wiadomość
Do mnie pijesz!!!??? Hehe
Aż się łezka w oku kręci jak sobie przypomnę:p ogolnie fajnie wspominam ciążę, nawet moje przeterminowanie wczoraj nawet miałam schize że mnie dziecko w brzuchu kopie ale wizyta w wc wyklarowała sytuację
poczułaś się wywolana do tablicy?

ja też wspominam fajnie ciążę, mimo wszystko
chciałąbym drugi raz to przeżyć
Stary 2013-12-05, 22:37   #2800
bajka1807
Zakorzenienie

Cytat:
Hej!!

o kurcze! wazne ze skonczylo sie tak jak sie skonczylo a nie gorzej

az mi sie przypomniala sytuacja sprzed paru ladnych lat.
mielismy stary tv, moja mamuska miala manie swiecznikow, jeden na nim stal. to akurat bylo jak chyba nowego papieza wybiera, zmarla tesciowa mojej ciotki i matka swieczke zapalila. kladlysmy sie juz spac, zawsze kobieta gasi wszelkie palace sie bzdury, ale tym razem myslala ze zgasila i nei zwrocila uwagii na poswiate bo palilo sie tez wtedy w kominku.
no i poszly my spac, ja sluchawki na uszach i sluchalam muzyki, mama tez sie polozyla i nagle trzask uslyszala. myslalala ze to drewno w kominku. ale cos za glosno jej sie wydawalo. wyszla na klatke schodowa a tam juz peeeelnoo czarnego dymu. tv sie zajaral i pekl kineskop. matka szybko wparowala mi do sypialni bo nie slyszalam jak wolala. widze ze macha lapami, sciagam sluchawki a ta drze sie ze sie pali
no to pedem na dol, tv sie jara, nie moglam odlaczyc kabla z gniazdka, a matka juz leci z wiadrem wody.... az dziw ze prad nas nie porazil mamuuska bohaterka chwycila tv i hop go na balkon.
dzieki bogu ze wyszla nata klatke, bo jak by sie polozyla to bysmy sie zaczadzily, chata by sie zjarala, a moj brat mial nocny dyzur. bez kitu, ten dym z plastiku osiadl wszedzie, w nosie mialam pelno tego gowna. sprzatalysmy do samego rana a i jeszcze odszkodowanie dostalysmy za samozaplon tv
Mel B 14/14 ✓
bajka1807 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-05, 22:41   #2801
Madziuchna27
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez your Angel Pokaż wiadomość
Tassia, bo to jest dużo! Ja odciągam 2 razy mniej a mam sporo starsze dziecko.

Trzymam mocno kciuki za powodzenie w jutrzejszym spotkaniu z doradcą.
A odciągasz tylko po karmieniu?

Cytat:
Napisane przez matallewar Pokaż wiadomość

Camilia to homeopatia, głównie cukier, już lepiej daj glukozę. Jakby mnie mój były szef czytał, to by mi się dostało Promowałam Camilię i serio, kup lepiej Dentinox albo inną maść, a na ból paracetamol. Camilia i viburcol to homeopatia, tj. nie udowodniono, że te minimalne ilości substancji aktywnych cokolwiek działają...
Matall, skarbnico lekowej wiedzy Ty nasza OMG! Ale składnia w tym zdaniu

Cytat:
Napisane przez ladanseuse14 Pokaż wiadomość
jestem tak osłabiona, że nawet głupiego skalpela nie umiem zrobić tak mnie choroba rozłożyła i zrobiłam tylko pół.. masakra...
Ladan, daruj sobie ćwiczenia, jak jesteś chora

Cytat:
no i pięknie
rozciągałam się, zachciało mi się siku i przed łazienką zasłabłam i rypłam na kafelki w przedpokoju
nieźle się załatwiłam
O!

Cytat:
Napisane przez gorgulek Pokaż wiadomość
Madziuchna, może te 5 karmień to za mało? Może zwiększ do 6-7 to i produkcja mleka ruszy?
Zwiększyłabym, ale stracham się, że narobię dziecku ochoty, a tam nic nie będzie lecieć i będę musiała dać mm
Julek je mniej więcej tak 5 lub 6 lub 7, potem np. 9-10-11 (to zależy jak się obudzi), potem około 13-14 lub 15 i idzie spać na dłużej, potem 18-19, a ostatni posiłek przed snem jest ok. 21-21.30 i Julek śpi do rana.

Cytat:
Magda z NW umrze w pon
Nieeeee

Cytat:
jezuuu ale pi*zdziiiiii martwie sie o moje auto
A czym jeździsz?

Cytat:
Hej!!

Jezus!
Dobrze, że tylko tak to się skończyło. Szybkiego powrotu do zdrowia dla męża

Madziuchna27 jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2013-12-05, 22:48   #2802
bajka1807
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Madziuchna27 Pokaż wiadomość

A czym jeździsz?
niczym szczegolnym mazda 6 w kombi, ale tak czy siak, szkoda bedzie jak sie cos na nia spier*dzieli bo nie bede miala czym jezdzic

pradu juz a ulicy nie ma. dobrze ze w domu jest bo jak siadzie to zamarzniemy bo piec na prad
Mel B 14/14 ✓
bajka1807 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-05, 22:56   #2803
Madziuchna27
Zakorzenienie

Cytat:
niczym szczegolnym mazda 6 w kombi, ale tak czy siak, szkoda bedzie jak sie cos na nia spier*dzieli bo nie bede miala czym jezdzic

pradu juz a ulicy nie ma. dobrze ze w domu jest bo jak siadzie to zamarzniemy bo piec na prad
e, fajne auto
a ja nie mam prawka

Madziuchna27 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-05, 23:53   #2804
Larysa88
Zakorzenienie

Cytat:
Jak byłam u niego w szpitalu zawieźć mu ubrania to się poryczał i mi powiedział że bał się najbardziej, że nas nie zobaczy już do świąt powinien wyjść, rodzice nam pomogą finansowo bo niewiem jakbyśmy sobie dali radę

---------- Dopisano o 23:31 ---------- Poprzedni post napisano o 23:29 ----------

U rodziców jestem z małą, jak mąż wyjdzie to do nas dołączy Jutro po nasze ciuchy jedziemy i zostaniemy tu dopóki nie wyremontujemy, czyli napewno do nowego roku,
ehhhhh biedny, ale miał przeżycie... ale ważne że wszystko z nim dobrze

---------- Dopisano o 00:53 ---------- Poprzedni post napisano o 00:19 ----------

Cytat:
o kurcze! wazne ze skonczylo sie tak jak sie skonczylo a nie gorzej

az mi sie przypomniala sytuacja sprzed paru ladnych lat.
mielismy stary tv, moja mamuska miala manie swiecznikow, jeden na nim stal. to akurat bylo jak chyba nowego papieza wybiera, zmarla tesciowa mojej ciotki i matka swieczke zapalila. kladlysmy sie juz spac, zawsze kobieta gasi wszelkie palace sie bzdury, ale tym razem myslala ze zgasila i nei zwrocila uwagii na poswiate bo palilo sie tez wtedy w kominku.
no i poszly my spac, ja sluchawki na uszach i sluchalam muzyki, mama tez sie polozyla i nagle trzask uslyszala. myslalala ze to drewno w kominku. ale cos za glosno jej sie wydawalo. wyszla na klatke schodowa a tam juz peeeelnoo czarnego dymu. tv sie zajaral i pekl kineskop. matka szybko wparowala mi do sypialni bo nie slyszalam jak wolala. widze ze macha lapami, sciagam sluchawki a ta drze sie ze sie pali
no to pedem na dol, tv sie jara, nie moglam odlaczyc kabla z gniazdka, a matka juz leci z wiadrem wody.... az dziw ze prad nas nie porazil mamuuska bohaterka chwycila tv i hop go na balkon.
dzieki bogu ze wyszla nata klatke, bo jak by sie polozyla to bysmy sie zaczadzily, chata by sie zjarala, a moj brat mial nocny dyzur. bez kitu, ten dym z plastiku osiadl wszedzie, w nosie mialam pelno tego gowna. sprzatalysmy do samego rana a i jeszcze odszkodowanie dostalysmy za samozaplon tv

hahahah Ty to masz historie zawsze
ale no dobrze że jednak mama się zorientowała

i czytając Twoją opowieść przypomniała mi się moja historia....

otóż z moim byłym lubieliśmy świeczki sobie palić, i pewnego wieczora sobie zapaliliśmy, stolik był za łóżkiem, czyli jakby nad naszymi głowami i na tym stoliku też stał telewizor i zajęliśmy się sobą byliśmy tak zaaferowani sobą że nie zauważyliśmy że jara się nad naszymi głowami ten telewizor świeczka jakoś nie wiem jak, stopiła ten plastik z przodu tv, zrobiła się dziura i ogień był na kineskopie a w pokoju wręcz siwo! więc szybko okna pootwieraliśmy a my na golasa hahah, ale długo się musiało wietrzyć oj długo później spaliśmy z otwartymi drzwiami bo jednak wdychać ten zapach to nie bardzo
rodzicom rano jakąś ściemę się puściło, ale siostry tż już nie były tak naiwne
ah, te lata młodości

znalazłam foto już po wyczyszczeniu ekranu który był cały czarny
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 18112010075.jpg (142,2 KB, 30 załadowań)

Edytowane przez Larysa88
Czas edycji: 2013-12-05 o 23:58
Larysa88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-06, 02:03   #2805
matallewar
Zakorzenienie

Cytat:
po trzecie ciagle te same pytania dotyczace kp a inne posty sie olewa
Miałam coś napisać, ale w sumie to po co... Jedno na pewno osiagnelas, zostalas zauważona. Pytanie czy w taki sposób chcialas być zauważona

Cytat:
Hej!!

O mamo, dobrze że cali z tego wyszliscie. za męża!

LADAN jeszcze Tobie mialam napisać, ze jak mdlejesz, to.odpusc trochę. Rozumiem czemu masz parcie na ćwiczenia i dietę, ale nie przegnij...

Rok z Jillian i Mel B✓
Extreme shed&shred lvl 2 (9/15)
Killer abs lvl 3 (9/10)
Biegam (419,5 km)
Rower (43 km)
Zumba (13)
Joga (2)

Gluten, Sugar & Meat Free
More water&vegetables
13/100 sugarfree days
matallewar jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2013-12-06, 06:34   #2806
tassia
Zakorzenienie

Cytat:
Hej!!

o masakra
trzymam.kciuki za zdrowie bo to.najwazniejsze
reszta.to.tylko kasa

apropos takich wydarzen to bylamvkiedys komendantka kolonii dla dzieci w wieku 7-11lat wiec.odpowiedzialna za.wszystko
w zasadzie bylo to zimowisko w takiej chatce w gorach
byly tam takie gigantyczne kaloryfery jak.skrzynie na ktorych.mozna bylo siedziec
i.dzieciaki (zreszta my.tez) kladly czesto.koc na to i.siedzialy
ale wiadomo.bylo ze trzeba bylo potem koc sciagnac
i pewnego dnia przebudzilam sie.o 5 rano i poszlam siusiu
patrze a na korytarzu ktos zostawil koc na.kaloryferze wiec przeklelam pod nosem.i poszlam go sciagnac
(taki mega gruby i ciezki byl jak zza czasow prl)
podnosze tego klocka i.w rece buchnal mi ogien, cala chatka.drewniana. a koc sie chajcuje jakby to ognisko sie palilo
w przyplywie adrenaliny pobieglam do.okna (oczywiscie podwojne okna osobno otwierane) i wyrzucilam koc na zasniezony dach
reka byla lekko poparzona ale.strachu najadlam sie koszmarnie

Madziuchna my to mamy jakies bractwo przezyc
moj.spi tak samo, je tak samo
chwilowo odciagam zamiast karmienia bo 3minutowe.ciumkanie.chyba nie mozna nazwac karmieniem
dzis.sie.mlodybobudzil o.4 i musialam mm zrobic.bo nie mialam sil odciagac
rano zjadl z cycka ale chyba malo

LADAN popieram matal
ja uwazam ze jak eiczysz w trakcie choroby to wydluzasz chorobe bo nie dajesz sie organizmowi zregenerowac
idz po antybiotyk skoro nie kp i jak najszybciej pozbadz sie tego swinstwa a dopiero potem zacznij diety i cwiczenia
bo choroba, dieta +cwiczenia to cos z cym twoj organizm nie potafi sobie widocznie razem.poradzic wiec oby sie nie skonczylo ciezsza choroba

[/RIGHT]
Stary 2013-12-06, 06:59   #2807
Madzia000
Zadomowienie

Hej hej.

Wiedzialam ze mnie zlinczujecie z tymi spacerami mam zamiar sie poorawic, mam nadzieje ze nie jest juz za pozno... tylko wsumie teraz nie chodze bo Jaskowi codziennie odciagam zolto zielone gile i jest coraz gorzej, teraz sie obudzil, lezy w lozeczku charczy i slysze ze jest dosc zaflegmiony :/ z takimi objawami na pole sie nie bede pchac co nie ? Co procz odciagania moge robic?
ooo i jak kicha...:/

Z glowka widze minimalna roznice po tym jak mu ja koryguje. Zakres skrety glowki w lewo sie zwiekszyl ale nie na tyle zeby ja polozyl na plasko na lozku. Wogols fo mu sie przez to ztfasznie glowka znieksztalcila prawa strone ma taka ulezana- zmieni sie to?

Wiecie co? Podawalam malemu herbatke z hippa, jak juz kupilam to ja skonczylam, ale nie kupowalam drugiej bo czytalam ze piszecie ze go cukier sam, wiec kupilam w granulkach z humany. Swietna jest, Jasiek super po niej bączy ;D

co do wprowadzania pokarmow to ja tez po 4 mcu sprobuje z marchewka i jabluszkiem. Tylko chyba zaczne od sloikow bo boje sie ze te w sklepie beda nie polskie albo jakies pryskane:/ a Wy jak to zamierzacie czynic ?

Ok podnosze doopke i ide prezentu szukac, pewnie jak co roku sie rozczaruje
ja jak karmilam w nocu Jaska o 4.20(pierwszy raz w nocy) to schowalam tz prezencik (pidzame z hendersona) i jasiowi (kocyk z haftem "Kocyk malego Jasia 09.09.2013"

Milego dnia

Nasz Skarb:
JAŚ 09.09.2013

Madzia000 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-06, 07:07   #2808
ewacia85
Wtajemniczenie

Cytat:
nawet nie zrozumialas o co mi chodzilo z tymi kciukami...
ok, to juz nie czytam
jak ci przejdzie to wróć
noi się nafoszyła
Cytat:
Hej!!

Cytat:
Napisane przez Larysa88 Pokaż wiadomość
do moich napewo nie looknie tż nawet na rocznice mi nic nie kupił, a ja durna na każde głupie święto czy okazję mu kupuję, teraz oczywiście też czeka na niego prezent mikołajkowy, choć wiele razy już zażekałam się że nic mu nie kupię, gUpia baba

aaale ale w niedziele dostanę prezent mama kupiła mi bransoletkę żeby pasowała do kiecki na chrzciny przynajmniej ona mnie kocha

no przy takich złamaniach to trochę chyba poleży niestety, musi być silny i szybko wydobrzeje
dużo siły dla Was

Nena - ucięło mi cytat. Dobre z tym tżetem do koleżanki
i dobrze że ze zdrówkiem lepiej
masakra ....zdrówka dla was i wytwałości w remontowaniu

ej wstałam patrzam za okno jest śnie ...no i szukam i szukam i nic znaleźć nie moe znowu mnie mikołaj olał

---------- Dopisano o 08:07 ---------- Poprzedni post napisano o 08:03 ----------

kurcze musze się zebrać na żałości w K. ale najpierw trzeba domek sprzatnac
ewacia85 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-06, 07:11   #2809
matallewar
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Madzia000 Pokaż wiadomość
Hej hej.

Wiedzialam ze mnie zlinczujecie z tymi spacerami mam zamiar sie poorawic, mam nadzieje ze nie jest juz za pozno... tylko wsumie teraz nie chodze bo Jaskowi codziennie odciagam zolto zielone gile i jest coraz gorzej, teraz sie obudzil, lezy w lozeczku charczy i slysze ze jest dosc zaflegmiony :/ z takimi objawami na pole sie nie bede pchac co nie ? Co procz odciagania moge robic?
ooo i jak kicha...:/

Z glowka widze minimalna roznice po tym jak mu ja koryguje. Zakres skrety glowki w lewo sie zwiekszyl ale nie na tyle zeby ja polozyl na plasko na lozku. Wogols fo mu sie przez to ztfasznie glowka znieksztalcila prawa strone ma taka ulezana- zmieni sie to?

Wiecie co? Podawalam malemu herbatke z hippa, jak juz kupilam to ja skonczylam, ale nie kupowalam drugiej bo czytalam ze piszecie ze go cukier sam, wiec kupilam w granulkach z humany. Swietna jest, Jasiek super po niej bączy ;D

co do wprowadzania pokarmow to ja tez po 4 mcu sprobuje z marchewka i jabluszkiem. Tylko chyba zaczne od sloikow bo boje sie ze te w sklepie beda nie polskie albo jakies pryskane:/ a Wy jak to zamierzacie czynic ?

Ok podnosze doopke i ide prezentu szukac, pewnie jak co roku sie rozczaruje
ja jak karmilam w nocu Jaska o 4.20(pierwszy raz w nocy) to schowalam tz prezencik (pidzame z hendersona) i jasiowi (kocyk z haftem "Kocyk malego Jasia 09.09.2013"

Milego dnia

Możesz dawać cebion i w sumie nic więcej nie zrobisz.

Ja bym na spacer z katarem szła, jeśli nie kaszle ani nic, tylko pewnie ubralabym ciepłej.

Herbatki wszystkie granulowane mają mnóstwo cukru, niezależnie od firmy. Jak mi Eda nie chciał wody pić, to robiłam mu butle z kilkoma ziarenkami i już chciał pić. Więcej nie dawalam, bo po co dziecku tyle cukru?

Ja będę dawać sloiczki. Swoje bym gotowala, jakbym miała z własnej uprawy albo sprawdzone produkty.

EWACIA ja nawet nie liczę na prezent sama sobie dziś coś kupię

Rok z Jillian i Mel B✓
Killer abs lvl 3 (9/10)
Biegam (419,5 km)
Rower (43 km)
Zumba (13)
Joga (2)

More water&vegetables
13/100 sugarfree days

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2013-12-06, 07:14   #2810
kaska87
Zakorzenienie

hejo

u Mikiego był Mikołaj dostał buciki do kompletu z h&m z pingwinem, prezent na imieniny jeszcze nie dotarł

w ogóle to się obraziłam na TZ bo mieliśmy sobie nie robić prezentów mikołajowych, a ten rano wyskoczył z paczką dla mnie a ja dla niego nic nie miałam a on na to, że on ma Mikusia za to
a! i rózgę dostałam

Edytowane przez kaska87
Czas edycji: 2013-12-06 o 07:15
kaska87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-06, 07:19   #2811
ewacia85
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez kaska87 Pokaż wiadomość
hejo

u Mikiego był Mikołaj dostał buciki do kompletu z h&m z pingwinem, prezent na imieniny jeszcze nie dotarł

w ogóle to się obraziłam na TZ bo mieliśmy sobie nie robić prezentów mikołajowych, a ten rano wyskoczył z paczką dla mnie a ja dla niego nic nie miałam a on na to, że on ma Mikusia za to
a! i rózgę dostałam
ja dla tz kupiłam kieliszki najzwyklejsze bo nie uwierzycie ale 5 lat po ślubie i nie mamy kieliszków do wódki i koszulke mu kupiłam taka zwykła bo z oszczednosci mój tż nic sobie nie kupił coś od 3 lat...jeśli już coś kupuje to są to buty lub kurtka bo poprzednie musiały sie całkiem zniszczyć ja się zastanawiam czy sobie coś kupić ale mi szkoda kasy zwłaszcza ze jest dopiero 6.12 świeta przed nami a mojej wypłaty już nie ma na koncie
ewacia85 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-06, 07:31   #2812
tassia
Zakorzenienie

Madzia gdzie kupiłas herbatke z humany>???

PYTANIE: co robicie z zawieszkami itp??? ja gryzaki wyparzyłam, ale co zrobic z tymi pluszakami??? boje sie wybrac bo te szeleszczace i piszczace rzeczy moga sie zepsuc/... a z drugiej strony Maciek coraz bardziej wszystko do buzi pcha

[/RIGHT]
Stary 2013-12-06, 07:39   #2813
bojatoja
Zakorzenienie

Hejka
Ale p*izgało w nocy. Do tego burza

Cytat:
ja tam teraz z doskoku czytam, bo stary urlop ma więc jestem uniewinniona
Ja też mam małża w domu

Cytat:
Nie przejmuj się, też zastanawiałam się po co Kasi kapusta

Cytat:
O kurde. Dobrze, że nic się mężowi nie stało poważniejszego. Dużo siły dla Was

---------- Dopisano o 08:39 ---------- Poprzedni post napisano o 08:35 ----------

Cytat:
a! i rózgę dostałam
U nas na odwrót. Ja zrobiłam paczkę mężowi, a ja nic nie dostałam.
Ale on nie na chodzie więc mu wybaczam
29.12.2016 [9tc]
bojatoja jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2013-12-06, 07:44   #2814
misia332
Zakorzenienie

Cytat:

wiecie co, mnie tez olewacie, nie czytacie co pisze, nie odpisujeci mi ani w ogole. Motyl ty za nas kciukow nie trzymalas a za Ewacie tak... foch
foch z przytupem i podskokiem ??
Cytat:
Hej!!

o matko, kciuki za męża !!
misia332 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-06, 07:52   #2815
matallewar
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ewacia85 Pokaż wiadomość
ja dla tz kupiłam kieliszki najzwyklejsze bo nie uwierzycie ale 5 lat po ślubie i nie mamy kieliszków do wódki i koszulke mu kupiłam taka zwykła bo z oszczednosci mój tż nic sobie nie kupił coś od 3 lat...jeśli już coś kupuje to są to buty lub kurtka bo poprzednie musiały sie całkiem zniszczyć ja się zastanawiam czy sobie coś kupić ale mi szkoda kasy zwłaszcza ze jest dopiero 6.12 świeta przed nami a mojej wypłaty już nie ma na koncie
Mojej już od tygodnia nie ma

Cytat:
Napisane przez tassia Pokaż wiadomość
Madzia gdzie kupiłas herbatke z humany>???

PYTANIE: co robicie z zawieszkami itp??? ja gryzaki wyparzyłam, ale co zrobic z tymi pluszakami??? boje sie wybrac bo te szeleszczace i piszczace rzeczy moga sie zepsuc/... a z drugiej strony Maciek coraz bardziej wszystko do buzi pcha
Ja przecieram gąbką z wodą i płynem dla dzieci i drugi raz z wodą i suszę.

Rok z Jillian i Mel B✓
Killer abs lvl 3 (9/10)
Biegam (419,5 km)
Rower (43 km)
Zumba (13)
Joga (2)

More water&vegetables
13/100 sugarfree days
Stary 2013-12-06, 08:01   #2816
logoasia
Zakorzenienie

Cytat:
Hej!!

dobrze ze sie tak skonczyło a nie zapalilo sie tego wiecej zdrówka dla męża
logoasia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-06, 08:07   #2817
policzanka
Wtajemniczenie

O jacie!Kama-wspołczucia!Nie zazdroszcze Twojemu Tz przezycia.Zdrówka dla niego!

Inezka-nie fochamy się!!!

Tassia-ja Ci powiem ze piorę te zabawki ,ba nawet je w suszarce eletrycznej susze-póki co wszystkie działąją bez zarzutu

Witojcie kochane!ja czekam na moją tesciową i lece Lilkowy mocz zaniesc do badanka.U mojego Tz i Lilki mikołaj był u mnie niestety nie..no coz widocznie byłam niegrzeczna

Boze WSTYD jaki błedy wale...

Edytowane przez policzanka
Czas edycji: 2013-12-06 o 08:14
policzanka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-06, 08:14   #2818
gorgulek
Zakorzenienie

Kama trzymajcie się za zdrowie Męża całe szczęście, że skończyło się na poparzonej ręce.

Ale wichura na dworzu
Ooo i własnie sypie snieg chyba dziś spacer sobie darujemy

---------- Dopisano o 09:14 ---------- Poprzedni post napisano o 09:12 ----------

Tassia ja też piorę. Właśnie wyjęłam matę (Miłosz na Mikołaja dostał ) z pralki wszytko działa
gorgulek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-06, 08:20   #2819
logoasia
Zakorzenienie

ja dzis mialam do pracy jechac...ale odwolali mi zajęcia bo zasypało
logoasia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-06, 08:27   #2820
87czarna
Zakorzenienie

Heeeeeej!
Pamiętacie starą koleżankę? :P

"Dziecko to taki sympatyczny początek człowieka"
87czarna jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości