|
|
#1171 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Wrocław !!:-)
Cytat:
![]() dziewczyny, czy my w koncu robilysmy jakies spotkanie?! Bo taka piekna pogoda jest, ze moglybysmy to jakos przyjemnie wykorzystac
|
|
#1172 |
|
Zakorzenienie
|
O, ja na spotkanko w plenerze bardzo chętna, ale po niedzieli, bo ten tydzień, to mam ostry zapiernicz. No i mam nadzieję, że na następnym spotkanku poznam wreszcie współcierpiętniczkę z Nankiera k-n
Wiecie co, przez tą zmianę pogody jestem tak zdechła, że jechałam przed chwilą windą ze sklepu do domu i przez 7 pięter w windzie...zasnęłam
|
|
|
|
#1173 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1174 |
|
Wtajemniczenie
|
elo Dziewczyny, podbijam moje pytanie, gdzie mozna dostac kosmetyki Eveline. myslalam, ze moze we wszystkomającym Rossmannie, 'le bylam w dwoch i nie bylo. a jak pytalam tamtejszych ekspedientek, czy maja takie cos, to ich wyraz twarzy nie mowil 'znam to, tylko musze sobie przypomniec, czy mamy to w sklepie', tylko raczej: 'o co jej chodzi? pierwszy raz slysze o takich kosmetykach'.
:P
|
#1175 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1176 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
chodzi mi dokladnie o zel antycellulitowy i serwum modelujące.
|
|
#1177 |
|
Zakorzenienie
|
Hmm..za takimi ich kosmetykami sie nie rozglądałam, ale czy szukałaś już ich w supermarketach? Np w Leclercu. No i w Naturze tez chyba maja ich kosmetyki do ciała.
|
#1178 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
bede sie rozgladac. mam nadzieje, ze w koncu znajde 'le jakby ktoras z Was przyuwazyla gdzies wczesniej ode mnie, to pisac
|
|
#1179 |
|
Zakorzenienie
|
Agatko Esz na 100% antycellulity są w dawnym Hicie na Długiej, w Astrze na Horbaczewskiego i widziałam je w Leclercu i Auchanie. Myślę, że jak wylądujesz w jakimś hipermarkecie, to nie będziesz miała problemu ze znalezieniem tych kosmetyków.
|
|
|
|
#1180 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Popatrz w Naturze w Feniksie, ale nie tam obok spożywczaka, ale na piętrze, tam jest duży wybór |
|
|
|
|
#1181 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
26.05 otwierają...Czy kosmetyki Farmony można wszędzie, w normalnych drogeriach kupić? Jakoś nigdy się nie rozglądałam za tą firmą, ale zaintrygował mnie ich peeling i nie wiem gdzie wyruszać na poszukiwania
|
|
|
|
|
#1182 |
|
Wtajemniczenie
|
Dzieki Nebrasko i Madziuniu
|
#1183 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A Farmonę to raczej sporadycznie w sklepach i tylko wybrane kosmetyki, raczej więcej szczęścia w poszukiwaniu będziesz miała w aptece. Agatko_eSz nie ma za co |
|
|
|
|
#1184 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Gdyby któraś zauważyła gdzieś peeling Farmony Wanilia i Pomarańcza, dajcie znać
|
|
|
|
|
#1185 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1186 |
|
Raczkowanie
|
dzięki za ciepłe przywitanie Beekeeper
Piękna pogoda,aż się prosi o jakiś piknik,co? Tylko to chyba dopiero po sesji,co...?Bo ja juz powoli paznokcie ze stresu tracę,hehhh pozdrówska
|
|
|
|
#1187 |
|
Rozeznanie
|
Kosmetyki Eveline do ciała (duzy wybór) widziałam ostatnio na hali w Tesco i w Auchanie.
|
|
|
|
#1188 |
|
Zakorzenienie
|
recenzje w KWC
wygląda na to, że całkiem sympatyczny to kosmetyk, a jeszcze zapach z opisów bardzo zachęcający http://www.wizaz.pl/kosmetyki/produkt.php?produkt=12190 |
|
|
|
#1189 |
|
Wtajemniczenie
|
Całe szczęście, że zajrzałam do wątku, bo miałam zamiar jechać w tym tygodniu do Natury do Astry. Ale bym się przejechała.
![]() Natura jest jeszcze na Powst. Śl., taka duża. Pamiętam, że tam mieli sporo ciekawych rzeczy. |
|
|
|
#1190 |
|
Zakorzenienie
|
Przyzwoita Natura jest też na Świeradowskiej (tam gdzie Piotr i Paweł)
|
#1191 |
|
Wtajemniczenie
|
Dzięki
![]() Tam jeszcze nie byłam, bo kompletnie mi nie po drodze. Kiedyś tam mieszkałam, ale kilka dobrych lat temu. Edit: To jest w Ferio Gaj? Jeszcze nie było postawione, jak ja tam mieszkałam. Albo mi się myli Ferio Gaj z takim drugiem sklepem niedaleko Ferio. |
|
|
|
#1192 |
|
Zakorzenienie
|
ja też mam tam kawał drogi ale rodzinę w pobliżu (i dobry pretekst
)Edit: Hmm, nie przywiązuję wagi do tego typu nazw i nie pamiętamMoże i Ferio - w każdym razie chodzi mi o pawilon z Jiskiem, Piotrem i Pawłem i perfumerią Ma- Da.
Edytowane przez majade Czas edycji: 2007-05-24 o 14:26 |
|
|
|
#1193 |
|
Zadomowienie
|
Dziewczyny mam do Was ogromną prośbę. Mój TŻ niedługo obchodzi urodziny i z tej okazji chciałabym mu zakupić jakieś seksowne, świeże perfumy. Doradzcie mi coś. Moze Wasi mężczyźni pachną czymś cudowny co mogłbyście polecić. Przede wszystkim zależy mi, zeby nie były duszące i słodkie. Zastanawiam się nad Allure Sport for Men, przeglądałam forum -perfumy, ale tam różnych perfum jest mnóstwo, a ja natomiast kompletnie się na tym nie znam:/
A tak przy okazji, wiecie może gdzie jest najkorzystniej kupować perfumy? Macie jakieś ulubione we Wrocławiu perfumerie, w których są naprawde korzystne ceny? Będę wdzięczna za każdą radę
|
|
|
|
#1194 |
|
Wtajemniczenie
|
a ja zapytam, czy widzialyscie gdzies kosmetyki do makijażu Carlo di Roma?
|
#1195 |
|
Zadomowienie
|
k#%&a! chcialam isc na premiere piratow3 bo kocham ten film i kocham kaptaina Jacka Sparowa, zamowilam se bilety przez neta w niedziele do shitowego multikina w PG i dzis pocalowalam klamke, a ja caly tydzien na ten film czeeekalam. No moglam zamowic w sprawdzonym heliosie! i jeszcze do tego mam pms'a i zaraz cos rozszarpie! a juz napewno wysmaruje im maila i wszedzie gdzie bede napisze mogla opinie na ich temat! no mogli mi maila napisac, bo nie pomyslalam zeby wejsc na ta ich wszawa strone ;(
ja chcialam na przedpremiereeeee ;(;(;( a teraz juz wszedzie miejsca zajete ;(
|
#1196 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Dobrej (taniej) perfumerii niestety nie znam, zawsze kupuję na bezcłowym lub za granicą
|
|
|
|
|
#1197 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
To Ferio ![]() Jakbym tam jeszcze mieszkała, to mialabym je dokladnie naprzeciwko moich okien. Dziewczyny, wiecie gdzie można we Wrocławiu kupić buty Bronx? |
|
|
|
|
#1198 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1199 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczynki a wybieracie się w czerwcu na Pergolę na "Napój miłosny"? Ja bym strasznie chciała iść
"Była jednak za duża na złodziejkę, zbyt uczciwa na skrytobójczynię, zbyt inteligentna na żonę i zbyt dumna, by podjąć jedyną powszechnie dostępną damską profesję. Dlatego została wojowniczką. /T.Pratchett, "Blask Fantastyczny"/ |
|
|
|
#1200 |
|
Zadomowienie
|
u, a, ten peeling wygląda kusząco
ale jak pojadę do Natury, to na peelingu się nie skończy
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:11.

Pozdrawiam Was Dziewczyny!!!!

a jutro jeszcze mają być 32 stopnie
chyba padnę bo akurat w moim pokoju nie ma klimy

26.05 otwierają...

Tylko to chyba dopiero po sesji,co...?Bo ja juz powoli paznokcie ze stresu tracę,hehhh