|
|
#3001 | |||||||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Styczniowo - lutowe mamy 2013 (XII)
Cytat:
nadal trzymam kciuki za zdrowie Adasia Śliczny! I gratuluję Tobie i TZ siły i desperacji w walce o synka! Jesteście wielcy! Cytat:
![]() coo??? buraki przyszły w środku dnia? Cytat:
za szybką reakcję i zdrówka!Cytat:
w biedrze łądnie popakowane są ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
a tak serio to współczuję zdrowia dla szajowej dorki!!! |
|||||||
|
|
|
#3002 | ||
|
Zakorzenienie
|
hej
co się u nas działo w nocy :mdleje; myślałam, że mi dach porwie, tak dudniło jakby burza była, a w okna śniegiem i deszczem tak napierdzielało, że ja na równe nogi skoczyłam; a Filip spał i miał to gdzieś ![]() dziewczyny, ale to, że Deli się tyle nie odzywa, to trochę dziwne jest bo Pstryczek może mieć w sumie zapierdziel w pracy (chociaż też długo cisza, jak na nią), ale Deli codziennie coś pisała![]() Cytat:
Cytat:
|
|
#3003 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3004 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 08:43 ---------- Poprzedni post napisano o 08:41 ---------- poklikacie? ![]() http://tablica.pl/nakarm-psa/
|
|
#3005 |
|
Zakorzenienie
|
Hoł hoł hoł
Witam ze śnieżnej krainy![]() Yellow-elegancko podsumowałaś sedno sprawy. 100% prawdy. Albo nie rozumiem jak można nie wiedzieć że czekolada,kubusie i inne dziwadła NIC dobrego nie wnoszą dla takich maluchów. Po co je szprycować teraz kiedy przyjdzie jeszcze na to czas. No właśnie martwię się co z Deli,ktoś pisał coś do niej? Pstryniu też zawsze mimo nawału pracy pisała na forum. Trochę to nie podobne do niej żeby zamilkła bez słowa wyjaśnienia. Meneq- dla Yae![]() Szajka-jak dziś Dorka?
|
#3006 | |||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jak uważasz Kochana, ale czekamy!sorry mamka, Pietras Cię wygryzł ze zdjęcia ![]() Cytat:
TZBokeh MIśka do okulisty! Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
a co do reszty to święta racje dziecko się rodzi i nagle nie dość że wszyscy się zmieniają o 180 stopni co najmniej, to się jeszcze wpieprzają we wszystko Cytat:
![]() Cytat:
![]() Dziewczyny je.błam z Waszych TZ diabeł no nie mogę Ja wstałam o 4 rano bo mnie wiatr obudził, kratkę wentylacyjną mi zwaliło w kuchni, zamiatało wszystkim po ulicach masakra. A Dawid jak Fifi spał w najlepsze. Raz się tylko w nocy obudził. Może to zasługa tego, że mi poduszkę podwędził i spał jak kocur na niej zwinięty
|
|||||||
|
|
|
#3007 |
|
Zadomowienie
|
No przeca TŻDeli ma urlop od poniedziałku to co się dziwicie
Ja jak wstawałam rano do szkoły to Ola się obudziła, od razu rączki wyciąga i się przytulała tak mocno położyłam się z nią jeszcze chwilkę a ona nie chciała mnie puścić, tak się przytulała i nie pojechałam, bo jak ostatnio tak było i moja mama miała rano ją przejąć to się darła jak zażynana, a mi serce pekało, że muszę ja zostawić Burza była u nas w nocy NETI, dobrze kojarze, że uważasz tych pomarańczowych pampersów sleep & play? W kauflandzie są po 19,90zł i mam ochotę wypróbować je Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#3008 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Natomiast Pstryczek to nie wiem czemu zamilkła ![]() JA używałam ale Dawid ma chyba ogólnie uczulenie na pampery org bo mu cykuś się kropkami pokrywa
|
|
|
|
|
#3009 |
|
Zadomowienie
|
Yellow, dobrze mówisz. Ja nie pojmuję w ogóle czemu wszyscy wokół muszą MUSZĄ sypać tymi radami. Moja siostra np. stwierdziła, że Ola jest za duża na słoiczki i powinna jeść normalne zupy (było to jak miała PÓŁ ROKU) a teraz jak jej młodszej zrobiło się odparzenie i powiedziałam, żeby nie wycierała pupy mokrymi chusteczkami to popatrzyła na mnie jak na dziwadło. Więc już się nic nie odzywam, bo przecież ja jestem gowniarz i nic nie wiem. Druga sprawa, że wczoraj jej chciałam powiedzieć, że potowki to sudocremem i schodzi w mig, ale ugryzłam się w język, bo i po co ? Ona i tak wie lepiej, a mi jest głupio ciągle ja pouczać. no i tu ważna kwestia: czy tym wszystkim ciotkom, babciom nie jest zwyczajnie głupio tak ciągle kogoś pouczać? Bo mnie jest, dlatego ze swoim dzieckiem robię swoje i na to samo pozwalam komuś. Proste.
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#3010 |
|
Zakorzenienie
|
A tak poza tym, to ja chyba niedługo wyjdę z siebie.
Rodzice mi się kłócą. Bomba bunty plus oni nie do końca sobie z nią radzą. Tz cierpi natrwałą głupotę i idiotyzm i "bycie debilem do potęgi ENTEJ!" przez co mam wrażenie, że cały miesiąc mam PMS. O chuju złoty. Gdyby nie Dawid, to chybabym się spakowała, wyłaczyła telefon i pojechałą w ☠☠☠☠u przynajmniej na trochę ![]() http://demotywatory.pl/4249044/Uwazaj sasasa
|
|
|
|
#3011 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Byl u Was Mikolaj? ![]() U nas byl - zostawil w butach czekoladowe mikolaje z bardzo fajna wkladka w srodku Dziwnym trafem TZ but byl pusty - jedynie z kartka, ze nie zasluzyl
|
|
|
|
|
#3012 |
|
Zadomowienie
|
A powiem Wam jaka moja siostra inteligent:
"Ola jest taka duża,że do nocnika powinna robić" Moja mama pyta po co,jak ona i tak nie rozumie, to, że się załatwi do niego to i tak będzie czysty przypadek, poza tym ona jest tak ruchliwa, że nie usiedzi, no nie ma szans. Na co moja siostra, że niech się uczy, to jej mówię, czemu ona swoją sadzała od małego a ta zażegnała pampersy dopiero w wieku 2,5 roku? Pitu pitu i jedyny argument "niech się uczy" lol, dobrze, że mama mnie poparła i sama wytoczyła argumenty Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#3013 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jaki Mikolaj?! |
|
|
|
|
#3014 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() u mnie nie było. Tzn pewnie od rodziców coś dostaniemy do domu i Młody pewnie też. NAtomiast... wiecie przykro mi się zrobiło, że ten pacan nie wpadł na to żeby właśnie chociaż figurkę do pożarcia zostawić. ALe nakupił wczoraj słodyczy w lidlu na cały miesiąc. A ja chcę schundąć
|
|
|
|
|
#3015 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
a co do burzy, to mi też się własnie tak wydawało, że grzmi, ale sobie myślę, gdzie burza w zimie, pewnie wiatr o blachę na dachu wali Cytat:
Cytat:
![]() ale TŻ dzwonił, że spotkał jednego na Wiedniu i dostał dla mnie wino
|
|
#3016 | |||||||
|
Zakorzenienie
|
Piękni, a jacy podobni
![]() Wariatki, jaki wianek laurki? Wianek już dawno na haku wisi :P Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Oj, kurujcie się! Debrah mam nadzieję że sobie szybko wszystko poukładasz, tulam mocno. Galareta wyszła pyszna ![]() U nas śniegu nie ma tylko wiatr paskudny
|
|
#3017 |
|
Zakorzenienie
|
widziałyście w DDTVN te ciuchy z fajnymi napisami? koszulka z fochem musi być moja
![]()
|
#3018 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Charliz, tak kupowaliśmy je ze dwa razy, 20 zl to dobra cena, nawet bardzo, ja kupowalam po 25zl, a te wychodza 40gr/szt..one fajnie pachną-jak dla mnie porownywalne ze, zwykłymi pampkami ![]() ---------- Dopisano o 10:24 ---------- Poprzedni post napisano o 10:20 ---------- Deli zajmuje się mężem na urlopie...ale Pstryk?a Tresele? Misia marsz do lekarza.. Bokeh..Rudolfik super, tylko noska brakuje ![]() Black..fota fajna...ale wsio mi sie na czarno zlalo... Ktorej do lunatyk klatki opsikuje? Sasasasasa ![]() ---------- Dopisano o 10:25 ---------- Poprzedni post napisano o 10:24 ---------- Deli zajmuje się mężem na urlopie...ale Pstryk?a Tresele? Misia marsz do lekarza.. Bokeh..Rudolfik super, tylko noska brakuje ![]() Black..fota fajna...ale wsio mi sie na czarno zlalo... Ktorej do lunatyk klatki opsikuje? Sasasasasa ![]() ---------- Dopisano o 10:25 ---------- Poprzedni post napisano o 10:25 ---------- Deli zajmuje się mężem na urlopie...ale Pstryk?a Tresele? Misia marsz do lekarza.. Bokeh..Rudolfik super, tylko noska brakuje ![]() Black..fota fajna...ale wsio mi sie na czarno zlalo... Ktorej do lunatyk klatki opsikuje? Sasasasasa
|
|
#3019 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
nie przesikuje ich Antonio? Co ile zmieniacie pieluszkę? Ola od Dad dostała takiego uczulenia, że już na pewno do nich nie wrócę, a chciałabym czegoś nowego spróbować ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
|
#3020 |
|
Zakorzenienie
|
Deli zajmuje się mężem na urlopie...ale Pstryk?a Tresele?
Misia marsz do lekarza.. Bokeh..Rudolfik super, tylko noska brakuje ![]() Black..fota fajna...ale wsio mi sie na czarno zlalo... Ktorej do lunatyk klatki opsikuje? Sasasasasa ![]() Bijkora..porazila mnie herbata z rana
|
#3021 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie macie czegos takiego jak mikolajki? ![]() Mialam isc do lumpa (TZ ma wolne), a tu zawieja, ze hoho. A 30min temu slonce swiecilo :/ |
|
|
|
|
#3022 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
przepraszam ale bo mój tż też na to cierpi ale tylko od czasu do czasu się uaktywnia choroba ![]() Cytat:
![]() byłam wczoraj z mama w lidlu i są ksiązki nesbo za 24,90 mówie kupisz mi na mikołaja? -NIE! ah ta matczyna miłość ![]() Cytat:
![]() ale mi wieje ...... olaboga, jestem odcięta od świata i jedzenia....
|
|
#3023 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() niemniej jednak dziwne, bo zawsze dziewczyny znalazły chwilę... |
||
|
|
|
#3024 | |||||||||
|
Wtajemniczenie
|
heja
z okiem trochę jakby lepiej, ale nadal gorzej widzę:/ Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() u mnie była a u Hani będzie wieczorem;p a dasz przepis?
|
|
#3025 |
|
Zakorzenienie
|
Ellmi to ile dajesz mm tak od godzin wieczornych
i ile razy Zenus :p się budzi ![]() Bo moja czystej wody nie chce pic w zamian ![]() Wysłane z mojego GT-I8160 za pomocą Tapatalk 2 |
|
|
|
#3026 | |
|
Zakorzenienie
|
ale sikorka wypierdzieliła u mnie w okno
na szczęście się otrzepałą i poleciała, uff; znowu bym musiała pogrzeb w pudełku po herbacie robić ![]() Cytat:
![]() a co do odcięcia, to może i dobrze ![]()
|
|
#3027 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ściskam mocno Cytat:
Cytat:
![]() ![]() klask i:ooo właśnie, zdrówka Myszko Dziewczyny u której z Was Mikołaj zostawia prezenty pod poduszką ![]() ![]() bo czytam o zostawianiu przy drzwiach, w butach
|
|||
|
|
|
#3028 |
|
Zakorzenienie
|
19:00 - 20:00 zjada 180ml (zazwyczaj trochę zostawia), a potem dopiero 0k.7:00 rano 210ml i wsio; więcej mm w ciągu dnia nie je; no i na szczęście w nocy na jedzenie już daaaaawno się nie budzi
|
#3029 |
|
Zadomowienie
|
czołem
![]() Powiem Wam, że cieżka jest taka praca w domu..ciężko ogarnąć, ...a ja bym jeszcze chciała zrobić wszytko dobrze, a niestety czasem nie jestem w stanie ogarnąć pracy i dziecia, które chce mamy już A dzis wolne i dobrze, bo nocka tragedia. Ola postanowiła zrobić sobie przerwę w spaniu i poiedzieć bijąc i ciągnąc mamusię po chym sie da Jak były do mnie jakies pytania/sprawy to proszę powtórzyc, bo raczej nie dam rady za dużo nadrobić ![]() I pytanie: kupiła juz którąs z Was sanki?? Tż zmienił koncepcje i chce metalowe, żeby Nas razem wozić niby drewnine się złamią jak usiądę z Olą
Edytowane przez treselle0 Czas edycji: 2013-12-06 o 10:42 |
|
|
|
#3030 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
, to pod poduszką właśnie
![]() |
Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:34.

za szybką reakcję i zdrówka!

jak uważasz Kochana, ale czekamy!
wkurza mnie już samo czytanie i domyślam się jak się czujesz. Łączę się z Tobą w bólu. Dzięki Ci Panie, żeś wysłał mą t. tam gdzie psy szczekają dupami! Czego i Tobie życzę. 

bo mój tż też na to cierpi ale tylko od czasu do czasu się uaktywnia choroba 
na szczęście się otrzepałą i poleciała, uff; znowu bym musiała pogrzeb w pudełku po herbacie robić
klask i: