|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1681 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Śnieżek z nieba lekko prószy, ślubny sezon wkrótce ruszy! PM 2014 cz. 22
Cytat:
"Uroczyście nie zobowiązuję się do regularnych porządków, prowadzenia kalendarza, niejedzenia słodyczy, byciu skrupulatnym w podejmowanych czynności oraz gaszeniu światła w łazience - to się nigdy nie udało, więc w końcu dorosłam do nie oszukiwania samej siebie." za: whitepointeshoes |
|
|
|
|
#1682 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Gratuluję zakupu wódki!
|
|
#1683 | |||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Jak jest promocja to trzeba skorzystac. Mysle, ze ten bialy moze mi sie przydac do mojej sukni na cywilny.... Bo zapomnialam sie Wam pochwalic, ale zamowilam sukienke u krawcowej ( slubnej niestety, wiec troche drogo mnie to wyjdzie ![]() Cytat:
Co do druhen... jak to bedzie wygladac? To znaczy to bedzie taka jakby bransoleta z zywych kwiatow na wstazce? ![]() Czy nie obawiasz sie, ze to w trkacie tancow i tak sie zepsuje??? Jesli sie nie obawiasz, to rzeczywiscie w ostatecznosci mozesz cos sama pokombinowac dla druhen Moja dostanie bukiecik i makijaz w prezencie Takze bedzi sie wyrozniac Stwierdzilam, ze ona w sumie sie dosc napracuje, wiec zasluguje na to, zeby wygladac pieknie caaaala noc Cytat:
![]() Mimo ze moje przyjaciolki byly dosc zawiedzione jak sie ostatecznie zdecydowalam kto mi swiadkuje, ale to jest wazna funkcja i dziewczyna musi byc super zorganizowana, zeby podolac My przy stole siedzimy tylko z swiadkami i ich polowkami. A dalszej konfiguracji jeszcze nie znam ![]() Co do funkcji, to oczywiscie ona jest bardzo wazna, bo ogarnia i pilnuje czy ja tez dobrze wygladam, ale tez nie chce jej nie wiadomo jak obarczac. Zreszta ja mam bardzo zgrana rodzinke, wiec kazdy cos bedzie pomagal. Na pewno jak bede miala jakis problem organizacyjny to ja poprosze o to czy o tamto, ale w gruncie rzeczy jej zadaniem jest wspieranie mnie no i zabawa z goscimi poprosze o cennik!!!!!
Edytowane przez ParisParisienne Czas edycji: 2013-12-06 o 07:43 |
|||
|
|
|
#1684 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Wysłane z mojego LG-P710 przy użyciu Tapatalka
|
|
#1685 | |
|
Rozeznanie
|
Śnieżek z nieba lekko prószy, ślubny sezon wkrótce ruszy! PM 2014 cz. 22
Cytat:
ikebana jest poprpstu cudna!Tysia ja bede miala druchny, a przy stole beda z nami siedziec swiadek i swiadkowa z partnerami, bo stol jest max 20 osobowy wiec z Druchnami i Druzbami bym sie nie wyrobila z miejscem ![]() I moje Dziewczyny tez beda mialy kwiatowe korsaże Paris czekam na zdjęcia sukieni ![]() Sent from my iPhone using Tapatalk
|
|
#1686 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
No i musisz Nam się koniecznie pokazać w sukience !! ![]() Dziewczyny, te wasze dekoracje są piękne. I teraz moja pytanie, te z Was które widziały zdjęcia mojej sali, niech mi powiedzą co wybrać Generalnie chciałabym, żeby na sali ozdoby były z eustomy fioletowej połączonej z odcieniami kremowymi, wrzosowymi. Pasuje ?? Wydaje mi się, że tak bo sala jest we wrzosach, ale podpowiedzcie Z drugiej strony nie wiem czy skoro tak będzie na sali to bukiet też taki mieć czy raczej jednolity fioletowy ale też eustomy np taki http://www.kwiaty.lublin.pl/blog/?tag=anemony, ja skłaniam się ku byciu konsekwentną i mieć coś takiego, żeby nie był to zbyt ciężki kolorystycznie http://www.welonimuszka.pl/index.php...sja-i-lawenda/ Co bardziej radzicie ?? ![]() Ps. Kto sali nie widział, a chciałaby zobaczyć to tu http://www.lipcowyogrod.pl/galeria.html nasza sala to sala ogrodowa
Edytowane przez Cherry_24 Czas edycji: 2013-12-06 o 08:26 |
|
|
|
|
#1687 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
ale czy mi si wydaje, czy tak sa jakies turkusowe obrusy? wg mnie kolory wrzosowo fuksjowe sa bardzo fajne |
|
|
|
|
#1688 |
|
Zakorzenienie
|
Ja bede miala druhny i bedziemy wszyscy razem siedzieli przy jednym stole. W sumie 14 osob.
Sent from my iPhone using Tapatalk |
|
|
|
#1689 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1690 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
"Uroczyście nie zobowiązuję się do regularnych porządków, prowadzenia kalendarza, niejedzenia słodyczy, byciu skrupulatnym w podejmowanych czynności oraz gaszeniu światła w łazience - to się nigdy nie udało, więc w końcu dorosłam do nie oszukiwania samej siebie." za: whitepointeshoes |
|
|
|
|
#1691 |
|
Wtajemniczenie
|
My będziemy mieć tylko świadków. Na szczęście nie są na dzień dzisiejszy w żadnym związku, więc będziemy siedzieć we czwórkę. Chociaż moja siostra zaczyna się spotykać z jednym kawalerem i może coś z tego wyjdzie. Nawet jeśli to i tak posadzę go z gośćmi i poproszę świadka, by także wziął osobę towarzyszącą. Siedzieć nie będą z nami, bo wg mnie jeśli będą dwie druhny to powinny być ubrane tak samo, a ja nie chcę naciągać osoby tow. świadka na niepotrzebne koszta i przede wszystkim stres.
|
#1692 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Zazdroszczę już wystroju sali ![]() Laski musicie mi pomóc. Wczoraj z Tż przejrzeliśmy te kursy przedmałżeńskie, większość odpada bo są w niedziele a Tż w niedziele pracuje. Znaleźliśmy kurs który zaczyna się na początku lutego i trwa do marca w sali Winnica za Katedrą. (chodzi o Białystok). Ale nie mogę znaleźć tam żadnego kontaktu, ani telefonu, ani meila.. i nie wiem, iść po prostu na pierwsze zajęcia jak gdyby nigdy nic?
|
|
#1693 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1694 |
|
Zakorzenienie
|
Lg_ago, niestety zdjęć ja telefonie nie widzę, ale gratuluję zakupu sukni
![]() Aneczka, gratuluję zakupu wódki. My też mamy Pana Tadeusza ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
#1695 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() http://www.archibial.pl/parafie.php?par=8 może tu
Edytowane przez Cherry_24 Czas edycji: 2013-12-06 o 09:57 |
|
|
|
|
#1696 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Przepiękna suknia, bardzo pasuje do Ciebie
Czasami oni mogą mylić licencję z zezwoleniem na ślub. Rozmawiałaś ze swoim proboszczem? Mam nadzieję, że jest normalny i pomoże załatwić sprawę. Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
enzunioPrzepiękne pomysły na dekoracje ![]() Tylko świadków. Zresztą, mało mam koleżanek (a jak już to wszystkie zamężne i dzieciate ). Świadkowie wraz z osobami tow. będą siedzieć przy naszym stole. Jakbyś chciała druhny, to spotkałam się z tym, że stół PM był baaardzo długi i tam wszyscy funkcyjni siedzieli ![]() Cytat:
Cherry_24 Mnie się wydaje, że fiolet i wrzosowy będzie bardzo pasował. Co do Twojego bukietu, to propozycje są fajne - tu raczej dobierz je do sukni. Wcale nie jest powiedziane, że bukiet PM ma być dokładnie taki sam jak dekoracje sali. A ja jutro umówiłam się na próbną fryzurę u siebie. Ciekawa jestem, jak wyjdzie, bo chciałabym obalić mit, że dobry frzyjer to tylko w dużym mieście i za parę stówek Ale że naoglądałam się za dużo reality show z fryzjerami, to się boję ![]() Jaka fryzura będzie Waszym zdaniem najbardziej pasować do sukni (pierwsze zdj.)?
|
|
#1697 | ||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Bardzo fajnie wszystko będzie wyglądać Podoba mi się pomysł z uzupełnieniem bukietów gipsówką ![]() Zdradź proszę ile taka dekoratorka bierze? Aż samej mi się zachciało kogoś takiego zatrudnić. Tylko, że w mojej okolicy nie ma nawet dobrej kwiaciarki, bardzo obawiam się o sam bukiet a co dopiero florystka/dekoratorka.Cytat:
Fajnie, że też mierzyłaś ! Ale nie wiem, czy szkoda, że nie pasowała ![]() A zdecydowałaś się na coś w podobnym stylu? ---------- Dopisano o 10:02 ---------- Poprzedni post napisano o 10:00 ---------- Cytat:
Cytat:
Po pierwsze, Twoja suknia jest przepiekna !! Z fryzur najbardziej podoba mi się druga i ostatnia
gdzie chcesz nocą iść? ![]() Edytowane przez Lg_ago Czas edycji: 2013-12-06 o 10:04 |
||||
|
|
|
#1698 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Ej a macie jakąś oprawę muzyczną w kościele ?? Ktoś śpiewa lub gra ??
|
|
|
|
|
#1699 |
|
Zadomowienie
|
Lg_ago również gratuluję suni, bardzo ładna
![]() Kasiulenkowo tak jak dziewczyny pisały najlepiej wziąć próbki skóry do butów - ja zamierzam wybrać się tam osobiście i przejrzeć wzorniki bo tak jak Ty wybrałam skórę naturalną i nie wiem którą czerwień wybrać chyba najpierw kupimy krawat dla TŻa i do tego dobrać kolor buta? czy lepiej w drugą stronę? no i jeszcze, żeby czerwień moich cantedeskii pasowała do tego wszystkiego ![]() kupiliśmy w końcu wódkę, ostatecznie maximus czyli tak jak miało być od początku, wyczyściliśmy wszystkie tesco w okolicy co zostało z promocji po 18,99 zł za 0,5 l |
|
|
|
#1700 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
mamy jeszcze drugą opcję, kurs od początku marca do kwietnia ale parafia na obrzeżach Białegostoku... Chciałam iść do tej poradni na Sybiraków ale spotkania są od 17:00 a ja do 17:00 pracuje ![]() Co do znajomych to u nas będzie więcej jak rodziny ja zapraszam chyba z 13 koleżanek, Tż z 17 kolegów ![]() Ogólnie prosimy 210 osób ale pewnie nie wszyscy przyjdą. Tak w ogóle wszystkiego dobrego z okazji Mikołajek
|
|
#1701 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
U nas będą nasi przyjaciele, ale ich mamy kilka osób, jeden dobry kolega Tż, i szef Tż bo to też bardzo się lubią i chyba wypada poprosić ![]() Nam 17 pasuje idealnie
|
|
|
|
|
#1702 |
|
Zakorzenienie
|
Helloł
![]() TysiaBB1989 my będziemy mieć tylko świadków. Gdzie będą siedzieć, hm, jeszcze o tym nie myśleliśmy, ale chyba koło nas ![]() aneczka25057, lupinka gratuluję zakupu wódki ![]() ParisParisienne czekam na zdjęcia sukienki! ![]() Cherry_24 śliczna sala ![]() enzunio świetne kompozycje kwiatów! Ślicznie to wygląda ''świece pływające z kwiatkiem storczyka w wodzie'' Wesołych Mikołajek! my dzisiaj mamy też drugą rocznicę zaręczyn
|
#1703 | |
|
Zadomowienie
|
Jezu wróciłam do żywych !!
Cytat:
![]() Co mi się udało załatwić we Wrocławiu - wpłaciłam zaliczkę za salę - w końcu, bo powinnam była to zrobić przelewem miesiąc temu, ale jakoś się bałam i wolałam osobiście. - zamówiłam obrączki - strasznie się cieszę, bo przynajmniej już się nie będzie zmieniać wizja tysiąc razy Czyli owocnie, butów dalej nie mam , ale powoli godzę się z rzeczywistością
|
|
#1704 |
|
Zakorzenienie
|
Ysia, super, pokaz jakie obrączki (najlepiej link bo mi sie na telefonie zdjęcia nie wyświetlaja
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
#1705 |
|
Zadomowienie
|
poznanianka1990 , takie
|
#1706 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
aaaach ale wzruszam się na samą myśl jak pomyślę jak ładna oprawa muzyczna dużo daje dla uroczystości ![]() Cytat:
też już bym chciała mieć wybrane i kupione buty - rozchodzić je już trochę po domu, poćwiczyć tańce z TŻ
|
|||
|
|
|
#1707 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
ysia Gratulacje, bardzo ładne
|
||
|
|
|
#1708 |
|
Zakorzenienie
|
Piękne
![]() ysia gratuluję postępów ![]() My ciągle myślimy nad podróżą poślubną... nie jestem przekonana co do Turcji i nic nie możemy wybrać A wy gdzie się wybieracie na podróż?
|
#1709 | ||||||||
|
BAN stały
|
Cytat:
![]() U nas nie ma czegoś takiego jak siedzenie ze świadkami, siedzi się z rodzicami, więc problem z głowy ![]() Cytat:
moja swiadkowa nie będzie miała rąk wolnych bo ma trzymać pudło :p To akurat inspiracje, które znalazłam ![]() Cytat:
![]() 1300-1400, zależy ile przypinek weźmiemy ![]() Cytat:
ile płacisz za korsarze? ![]() Cytat:
![]() Cytat:
dzięki, oby ![]() Zdjęć nie widzę, nie pomogę.. Cytat:
no mi też, sama na to nie wpadłam, myślałam, ze uzupełniać tańsze bukiety można tylko zieleniną ![]() 1300-1400 bez kościoła, to najtańsza jaka znalazłam i która robi ładne bukiety ![]() Cytat:
) ale potem zapomniałam o tym i dopiero ona mi przypomniała Wysłane z telefonu |
||||||||
|
|
|
#1710 |
|
Zadomowienie
|
ysia gratuluję obrączek!
Pięknie sie prezentuje ![]() Może i my się zmobilizujemy... nie boicie się, że to za wcześnie na obrączki i rozmiar palca jeszcze sie zmieni?
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:32.

30.08.2014
Jak jest promocja to trzeba skorzystac. Mysle, ze ten bialy moze mi sie przydac do mojej sukni na cywilny.... 

Takze bedzi sie wyrozniac
ikebana jest poprpstu cudna!

a co dopiero florystka/dekoratorka.