|
|
#271 | |
|
Konto usunięte
|
Dot.: Faceci wcale nie lubią krągłości...
Cytat:
Faceci nie są ślepi. Swoją drogą uwielbiam te pociski co do wieku, argument na wszystko Zaraz obok zazdrości
|
|
|
|
|
|
#272 |
|
Zakorzenienie
|
38 rozmiar wielorybic : D
Czy dostrzega czy nie, mała różnica, chodzi o to, że nie robi z tego takiego problemu tak kobiety. Wiele razy słyszałam z ust kobiet "fuj jaki cellulit, jak ona może tak żyć" z ust faceta nigdy. Chociaż z drugiej strony nie chce mi się wierzyć, że wszyscy faceci dostrzegają takie rzeczy jak rozstępy czy cellulit, często uważają to chyba za normalny wygląd ciała. Tak samo jak większość ma problemy z określeniem czy dziewczyna ma rozmiar 36, 38 czy 40... ![]() ![]() ![]() Sama nie wiedziałabym który to który... Edytowane przez Kalini Czas edycji: 2013-12-06 o 18:37 |
|
|
|
|
#273 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Ogólnie wielu ludzi nie dostrzega zmian w cudzym wyglądzie bo ma to w pupci jak wyglądają obcy dla niego ludzie. Są tacy co widzą każdą zmianę w cudzym ciele. Kwestia tego z kim chce się zadawać. |
|
|
|
|
|
#274 |
|
Konto usunięte
|
Trudno mi wypowiadać się o guście wszystkich mężczyzn, ale zdecydowana większość mężczyzn, których ja znam, lubi panie, które mają tu i tam kawałek pupy, biustu, bioder, wciętą talię, jak ktoś pisał wcześniej, to, czy to jest pani 36, 38, czy 40 rzadko ma znaczenie i raczej mężczyźni nie zwracają na to uwagi, bo liczy się proporcjonalność tego ciała. Ach, i nie ma co się łudzić, że nie widzą rozstępów czy cellulitu
|
|
|
|
|
#275 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#276 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Ja tam wolę z tymi co nie patrzą na czyjś wygląd w kontekście zwykłej znajomości. Bo mnie samej nie robi żadnej różnicy jak kto wygląda jeśli jest moim znajomym. Ze spostrzegawczością to nie ma nic wspólnego, to zwyczajne olewanie bzdur |
|
|
|
|
|
#277 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#278 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Bo nastolatki mysla inaczej niz dojrzali faceci. Z tym ze nie zawsze starszy=dojrzaly ![]() Ale zauwazaja to fakt, ale po co o tym mowic? |
|
|
|
|
|
#279 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
|
#280 |
|
Konto usunięte
|
Tu nie chodzi o sposób myślenia ale o to że osobnicy płci męskiej zarówno w wieku 20,30,40 50 60 czy 100 lat (chyba że są ślepi) widzą takie rzeczy jak celulit czy zmiana fryzury. To czy sie tym kierują przy wyborze dziewczyny to inna sprawa.
|
|
|
|
|
#281 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
Ja też lubię spostrzegawczych ludzi. A znajomi często proszą mnie o opinie. Mi się podoba ta z brunetka z reklamy rankomatu.pl hehe, aż zapamiętałem :P |
|
|
|
|
|
#282 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
|
#283 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#284 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
|
#285 |
|
Władca Wizażu
|
Treść usunięta
|
|
|
|
|
#286 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
#287 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#288 |
|
Zadomowienie
|
trzeba takze powiedzieć,że kobiety często używają trików modowych dzięki czemu ich sylwetka prezentuje się o niebo lepiej! Jeśli kobieta potrafi się dobrze ubrać,to może spokojnie wyglądać na 10 kilo mniej, a przecież facet zazwyczaj po raz pierwszy widzi kobietę ubraną
|
|
#289 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Absurdalne jest te Wasze gadanie rozmiar taki to seksowny, a pierdaki to wieloryb. Noszę 38-40, niejedna z Was by chciała zamienić się ze mną figurą I co więcej, całe życie słyszę komentarze jaka jestem wychudzona. Rozmiar 'nabijam' sobie piersiami i biodrami. Więc proszę Was, takie dyskusje o rozmiarach to rozprawianie o pupie maryni mijające się kompletnie z sensem, bo 40stka 40stce nie równa. Cytat:
To tylko w internetach takie potwory z cellulitem zyją.
|
||
|
|
|
|
#290 |
|
Przyczajenie
|
Wyjątkowo nie lubię takiego gadania, że "faceci to wolą takie a takie". Równie dobrze możemy powiedzieć, że wszystkim kobietom podoba się jeden typ mężczyzny i od dziś szanse na nasze uczucie mają wyłącznie umięśnieni blondyni. Bo tak.
Przecież każdy ma inny gust, a i upodobania potrafią się zmienić pod wpływem konkretnej osoby. Zauważyłam modę na dowartościowywanie się takimi ogólnikami. Jak dziewczyna chce mieć więcej krągłości, to się pociesza, że "grube nie mają powodzenia". Jak narzeka, że waży za dużo, to od razu "facet na kości nie poleci". Tak samo z wyższymi, niższymi, blondynkami, brunetkami... Czasami wdaję się w rozmowy z kolegami i nie zauważyłam, żeby istniał jedyny właściwy model. Różne kobiety się podobają. Chudsze i grubsze. Czasami wyznacznikiem są konkretne proporcje (szczupłe nogi i duży biust, albo wąska talia i szerokie biodra). A bywa, że chłopakowi zawróci w głowie uśmiechnięta buzia... i wtedy figura schodzi na dalszy plan. Skrajnego wychudzenia czy otyłości lepiej unikać, choćby ze względu na zdrowie... Ale większość z nas nie zalicza się do dziwolągów i szczególnych przypadków. Zarówno 36 jak 40, to rozmiary typowe, mieszczące się w normach, podobające się. No ale ok, tak jest najłatwiej. Jak w miłości się powiedzie, lub nie, to jakże proste wytłumaczenie. Przecież mężczyźni mają jeden ulubiony typ. |
|
|
|
|
#291 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
#292 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
A eks nie miala. Z tego co tu czytam musi być jakims ewenementem. Nie uważam celulitu za coś okropnego, myślę że pani z tego zdjecia potrafila by się go dość szybko pozbyć. Rowerek, przysiady, krem sciagajacy ( czy tam ujedrniajacy, nie znam się) Moja matka jezdzi codziennie na rowerze do pracy więc trudno żeby miala jakiś ogromny celulit. Za to od papierosow ma skórę na twarzy jak wygarbowana. Zgadzam się ze SnowBlue. |
|
|
|
|
|
#293 | |||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
) Może to być nawet kobieta 2m, byle nie po obróbce graficznej, tylko rzeczywiście, normalne zdjęcie kobiety mającej rozmiar 40 A 36 jak najbardziej, też może mieć boczki... Taki ten tłuszcz jest złosliwy ![]() ---------- Dopisano o 17:22 ---------- Poprzedni post napisano o 17:14 ---------- Cytat:
Chyba każda wie, jak się wtedy poczułam ![]() Przez parę miesięcy ostro się wzięłam za siebie, schudłam, cellulit jest już prawie niewidoczny. TŻ to zauważył i pochwalił, że widać dużą różnicę. Faceci to wzrokowcy, tylko jak kochają swoją kobietę, to kochają ją całą taką, jaka jest Ze wszystkimi niedoskonałościami.Ale najlepsza rozmowa była między moją przyjaciółką a jej TŻ: Przyjaciółka: "Muszę się wziąć za siebie, pośladki wyrobić, trzęsą się jak galareta i mam cellulit..." Jej TŻ: "ALE JA KOCHAM TWÓJ CELLULIT!!" ...i bez dyskusji ![]() ---------- Dopisano o 17:24 ---------- Poprzedni post napisano o 17:22 ---------- Cytat:
![]() Nauczę się czegoś od życia )
|
|||
|
|
|
|
#294 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Moja przyjaciółka ma 173 cm i rozmiar 40, wygląda szczuplej ode mnie (a nosze rozmiar mniej przy 170), dałabym jej max 38. Wygląda wręcz szczupło, ma chude ramiona, talię, kościste (odrobinę szersze) biodra, zgrabne uda i zero zwisów
|
|
|
|
|
|
#295 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wzrost 181 cm Biust ok 95cm [dawno nie mierzyłam, mogły urosnąć ]Talia 64cm Biodra 98cm Do tego mam wręcz nienaturalnie długie kończyny. Uwierz, całe życie męczę się z komentarzami o mojej anoreksji, o tym jak można się tak odchudzać etc. W 36 się nie wbijam, nie ma szans. Aha, żeby nie było, precyzuję - boczki mam niewielkie, brzuch płaski jak stół, a obojczyki mi sterczą, że widać z daleka. Nie wiem na jakim świecie żyjesz, ale to chyba inny świat. Dodam też, że nie jestem ewenementem. Miałam znajomą mojego wzrostu, która ważyła znacznie więcej w granicach 75-80kg, i miała piękną smukłą długą talię, bez grama tłuszczu. Więc bzdury gadasz. Edytowane przez _ema_ Czas edycji: 2013-12-07 o 17:34 |
|
|
|
|
|
#296 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
|
#297 |
|
Raczkowanie
|
W biodrach prawie metr i nie masz "boczków"? Masz tak szeroką miednicę? Pewnie będzie Ci łatwo rodzić
|
|
|
|
|
#298 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Spotkałaś kiedyś na swojej drodze człowieka o wzroście większym niż 150cm? Bo mam wrażenie, że nie. To chyba oczywiste, że pewne wymiary rosną proporcjonalnie, bo inaczej człowiek wyglądałby komicznie.
|
|
|
|
|
|
#299 |
|
Raczkowanie
|
Dobra, nie wiem, nie znam się
![]() Grunt, że się akceptujesz. |
|
|
|
|
#300 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Intymnie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:36.

Faceci nie są ślepi. Swoją drogą uwielbiam te pociski co do wieku, argument na wszystko

Gorzej jak zmieni kolor włosów z mlecznej czekolady na kawowy. Ni w ząb nie zauważę różnicy