Offtopowa walka o zdrowe i piękne włosy cz. XXVII - Strona 148 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Pielęgnacja włosów i fryzury > Pielęgnacja włosów

Notka

Pielęgnacja włosów W tym miejscu rozmawiamy o pielęgnacji włosów. Jeśli twoje włosy są suche, pozbawione blasku lub zniszczone i szukasz sposobu na poprawę sytuacji. Dołącz do nas.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-12-06, 12:35   #4411
deszczowypies
Zakorzenienie

Dot.: Offtopowa walka o zdrowe i piękne włosy cz. XXVII

Cytat:
Napisane przez XminorXlosX Pokaż wiadomość
Psotnisie
a weź, zazwyczaj mam punktualny co do godziny, więc jak się teraz spóźnił to już panikować zaczęłam

muszę iść do sklepu bo nie mam nic na obiad, ale jak wyjść w taką wichurę? i co z tego, że sklep pod blokiem?

deszczowypies jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-06, 13:49   #4412
201703240903
Konto usunięte

Dzisiaj nacieszyłam się paczką z darmowej dostawy.

Zamówiłam paczkę w sklepie http://www.beautyever.pl/ . W e-mailu dostałam wiadomość by wykonać przelew na dany nr konta. Wykonałam przelew do ich sklepu. Przelew został przyjęty, paczka wysłana. Po czym dzisiaj przyjechał do mnie kurier, który chciał bym zapłaciła za paczkę jeszcze raz. Nie zapłaciłam, ale jestem niesamowicie rozczarowana tą sytuacją. Zaraz wyślę do nich e-maila z pytaniem o co chodzi.
201703240903 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-06, 14:45   #4413
Inkus97
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez kascysko Pokaż wiadomość

A ja muszę dziś wyjść. Na wydział i potem na imprezę blogerską
To, co się dzieje na dworze to jakaś masakra jest. Ale żeby zasypało Nas to chociaż szkołę zamkną!
Miałam jechać na siłownie, ale zaczęło tak sypać śniegiem, że doszłam do wniosku, że nie jadę. Po czym usiadłam w fotelu i stwierdziłam, że " a co mi tam śnieg, forma sama się nie zrobi ", no i wyszłam! Stałam sobie na przystanku..Kaptur na głowie, śnieg w oczy, włosy mokre, rzęsy posklejane, tusz rozmazany po 3/4 twarzy, patrzę na swoje odbicie w ekranie telefonu i stwierdzam, że wracam do domu. Tak więc zamiast ćwiczyć na siłowni aktualnie leżę w łóżku i jem Michałki białe, omnonomnonm
Mam nadzieję, że do 18:00 to wszystko się uspokoi bo wybieram się na imprezę i mam zamiar dotrzeć tam w jak najlepszym stanie bo wiem, że stan, który będzie mi towarzyszył przy powrocie do domu będzie mniej ważny
Inkus97 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-06, 14:47   #4414
f88fd72a1baff1f55628bb9023d16cbac19cdced_65c025028a53e
Konto usunięte

Hej

Cytat:
Napisane przez izaa29 Pokaż wiadomość
Wieje jak nie wiem, chyba sobie cegieł do torby nawrzucam żeby mnie nie porwało Niestety muszę jechać do miasta gdyż dziś mam egzamin z kursu, więc bardzo proszę o magiczne kciuki koło 16
Mną troche zarzucało na drodze dzisiaj, a pijana nie jestem
Będą

Cytat:
Napisane przez XminorXlosX Pokaż wiadomość
Psotnisie

A co powiesz na to, że w pokojach po przeciwnej stronie korytarza okna im się 3 razy w nocy otwarły ?

Matko kochana, nie wyobrażam sobie tego

Cytat:
Napisane przez deszczowypies Pokaż wiadomość
a weź, zazwyczaj mam punktualny co do godziny, więc jak się teraz spóźnił to już panikować zaczęłam

muszę iść do sklepu bo nie mam nic na obiad, ale jak wyjść w taką wichurę? i co z tego, że sklep pod blokiem?

Weź włóż ze 3 grube książki i Cię nie porwie

Cytat:
Napisane przez FeelingLost Pokaż wiadomość

Zamówiłam paczkę w sklepie http://www.beautyever.pl/ . W e-mailu dostałam wiadomość by wykonać przelew na dany nr konta. Wykonałam przelew do ich sklepu. Przelew został przyjęty, paczka wysłana. Po czym dzisiaj przyjechał do mnie kurier, który chciał bym zapłaciła za paczkę jeszcze raz. Nie zapłaciłam, ale jestem niesamowicie rozczarowana tą sytuacją. Zaraz wyślę do nich e-maila z pytaniem o co chodzi.
Oj wkurzyłabym się

Wróciłam do domu w środę zrobiłam domówkę z współlokatorką i wczoraj dogorywałyśmy
Jak macie czas i ochotę to zobaczcie Casting Creme Gloss w kolorze Miodowy Karmel, to na taki planuję się pofarbować

Przewiało mi twarz i cała prawa strona mnie boli

Najlepszego z okazji mikołajek!

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
f88fd72a1baff1f55628bb9023d16cbac19cdced_65c025028a53e jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-06, 14:51   #4415
deszczowypies
Zakorzenienie

[1=f88fd72a1baff1f55628bb9 023d16cbac19cdced_65c0250 28a53e;44045161]

Weź włóż ze 3 grube książki i Cię nie porwie

Jak macie czas i ochotę to zobaczcie Casting Creme Gloss w kolorze Miodowy Karmel, to na taki planuję się pofarbować

Przewiało mi twarz i cała prawa strona mnie boli

Najlepszego z okazji mikołajek!

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.[/QUOTE]

chyba tak zaraz zrobię, bo znowu muszę wyjść, tym razem do biblioteki

znam ten odcień, piękny jest ale ja nim chyba kiedyś farbowałam i bardzo szybko się zmył, zresztą za jasny dla mnie, nie chwyta

Tobie też

Stary 2013-12-06, 14:57   #4416
miranda122
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Inkus97 Pokaż wiadomość
Ja z totalnego płaskodupia przeszłam w stan, w którym powoli zaczyna podobać mi się mój tyłek. Mi pomogły ćwiczenia na siłowni z obciążeniem rzecz jasna, ale doczytałam niżej, że ćwiczenia siłowe masz zabronione więc myślę, że wymachy nóg w tył, bok, przysiady zwykłe i na jednej nodze, wykroki chociażby z 1,5l butelkami wody, a jeśli masz możliwość to z jakimiś lekkim hantlami.

Pokażę Wam moją "historię":

Załącznik 5501563 [ATTACH][/ATTACH] Załącznik 5501565

I zdjęcie robione we wakacje 2011-2012 bodajże, a pozostałe w przeciągu miesiąca..
Ale efekt
Cytat:

Moje plany na Sylwestra pojawią się co roku zawsze dopiero po Wigilii bo wcześniej jakoś nie mam głowy do myślenia nad tym i zazwyczaj wychodzi jedna wielka katastrofa W tym roku - o ile moje codziennie sprzeczki z chłopakiem zakończą się w reszcie - to z pewnością spędzę Sylwestra z Nim i znajomymi na domówce

---------- Dopisano o 07:09 ---------- Poprzedni post napisano o 06:49 ----------

Dziewczyny czy u Was też piździ taki wiatr? Wczoraj myślałam, że mi urwie głowę no, ale dziś wieje jeszcze bardziej. Boję się wychodzić z domu, że oberwę z czegoś w dekiel Babcia mówi, że mam nie iść do szkoły ( ) no, ale wczoraj byłam złą uczennicą więc dziś muszę iść. Pomimo tego, że mam kartkówkę z biologii, a wczoraj zamiast się uczyć pojechałam do koleżanki na pogaduchy i nawet książki nie otworzyłam Dobrze, że tylko na 4 lekcje, a później siłownia i wieczorem bawimy się

Po tabletkach SkrzypoStrong paznokcie rosną jak głupie Nie nadążam z piłowaniem ich. Szkoda, że na włosy tak nie wpłynęły
Ja mam nadzieję że ktoś będzie miał wolną chate i też zrobimy domówkę

Wróciłam, urwałam się wcześniej z koleżankami, bo idziemy na urodziny do przyjaciółki i nie miałyśmy prezentu. Na szczęście już wszystko załatwione

Przychodzę do domu, a tam na klatce w drzwiach wejściowych zbita szyba.. Co to się dzieje

Zaraz idę podciąć grzywkę

Blog

miranda122 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-06, 15:03   #4417
201704240919
Konto usunięte

Cytat:
Mam takie dni, że rano na myśl o słodkim mnie mdli i nie mogę patrzeć na czekoladę itp., ale są też takie kiedy rano wstaję i jedyną myślą w mojej głowie jest biały Michałek Nie wiem co się ze mną dzieje

Więcej błonnika i chromu
Ja mam uraz do słodkiego.. kiedyś w dzieciństwie miałam codziennie bułkę z dżemem lub z budyniem,teraz zbiera mi się na wymioty jak przechodzę obok słodkich bułek...

Cytat:
Napisane przez Kathinna Pokaż wiadomość
jest bialo, trawy nie widać w ogole, p*zga wiatrem, jak wyjść na zewnątrz
U mnie trzy razy prąd zginął, aż dziwię się, że mam teraz, bo za oknem taka zawieja...

Odnośnie sylwestra - nie lubię zabaw, zostaję w domu

Na włosach mam maskę marokańską Planeta Organica, posiedzę w niej jeszcze 3ominut i zrobię płukankę lnianą
201704240919 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-06, 15:35   #4418
deszczowypies
Zakorzenienie

o kur... wyszłam, ledwo doszłam na przystanek, nawet oczu nie mogłam otworzyć, doszłam cała przemoczona, na przystanku uświadomiłam sobie że nie wzięłam portfela

a muszę pojechać na uczelnię w ciągu godziny...

Stary 2013-12-06, 15:59   #4419
aleeexandra
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Mysia x3 Pokaż wiadomość
Hej, czy mogę dołączyć? Podziwiam Was, że macie tyle części już tego wątku, zanim tu dotarłam przedzierając się przez poszczególne części minęło z 30 minut jak nie lepiej Otóż moja sytuacja włosowa wygląda następująco: Część jest do ramion, część do łopatek (pocieniowane), zapuszczam, zniszczone chociaż już lepiej jest o wiele niż było, schodzę na naturalny kolor, chociaż wiadomo, że już nie będzie taki naturalny jak kiedyś. Mój naturalny to według moich odrostów to wciąż blond, ale ciemniejszy. We wrześniu miałam jeszcze włosy prawie do pasa, chciałam jakiejś zmiany, poszłam do koleżanki fryzjerki, poprosiłam, żeby nie przesadziła ze ścinaniem, ale jednak przesadziła i ryczałam takim oto sposobem całą noc, a teraz mi nie chcą aż rosnąć tak pożałowałam swoich włosków zaczęłam znów brać skrzypolen, bo bardzo mi pomagał zarówno na paznokcie jak i na włosy. Zobaczymy jak to będzie. Także przyjmiecie mnie w swoje skromne progi?
Hej

Cytat:
Napisane przez izaa29 Pokaż wiadomość
Wieje jak nie wiem, chyba sobie cegieł do torby nawrzucam żeby mnie nie porwało Niestety muszę jechać do miasta gdyż dziś mam egzamin z kursu, więc bardzo proszę o magiczne kciuki koło 16
Ja dzisiaj ledwo się dotoczyłam na uczelnię. Potem odprowadzałam kolegę na dworzec, pociąg opóźniony o pół godziny

Cytat:
Napisane przez Kaveri Pokaż wiadomość
Nie powiem, co przeczytałam
Oj, Paulino...

Cytat:

Co ty mówisz... Faktycznie nieprzyjemna sytuacja. Do mnie dotarły już wszystkie przesyłki oprócz tej z Beauty Ever...
aleeexandra jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-06, 16:14   #4420
f88fd72a1baff1f55628bb9023d16cbac19cdced_65c025028a53e
Konto usunięte

Cytat:
chyba tak zaraz zrobię, bo znowu muszę wyjść, tym razem do biblioteki

znam ten odcień, piękny jest ale ja nim chyba kiedyś farbowałam i bardzo szybko się zmył, zresztą za jasny dla mnie, nie chwyta

Tobie też
Zobaczymy jak wypadnie na moich włosach

Cytat:
Napisane przez miranda122 Pokaż wiadomość
Ale efekt

Ja mam nadzieję że ktoś będzie miał wolną chate i też zrobimy domówkę

Wróciłam, urwałam się wcześniej z koleżankami, bo idziemy na urodziny do przyjaciółki i nie miałyśmy prezentu. Na szczęście już wszystko załatwione

Przychodzę do domu, a tam na klatce w drzwiach wejściowych zbita szyba.. Co to się dzieje

Zaraz idę podciąć grzywkę
O matko, może to ten wiatr zbił?

Cytat:
Napisane przez Ewuniaa16 Pokaż wiadomość
Więcej błonnika i chromu
Ja mam uraz do słodkiego.. kiedyś w dzieciństwie miałam codziennie bułkę z dżemem lub z budyniem,teraz zbiera mi się na wymioty jak przechodzę obok słodkich bułek...

U mnie trzy razy prąd zginął, aż dziwię się, że mam teraz, bo za oknem taka zawieja...

Odnośnie sylwestra - nie lubię zabaw, zostaję w domu

Na włosach mam maskę marokańską Planeta Organica, posiedzę w niej jeszcze 3ominut i zrobię płukankę lnianą
Ja dzisiaj nałożę coś z domowych zapasów na włosy, wysmaruje się Amolem i będę "pachnieć" może kozieradkę nałożę

Kupiłam z rodzicami dywan do salonu, zaproponowali mi w sklepie kawę

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
f88fd72a1baff1f55628bb9023d16cbac19cdced_65c025028a53e jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-06, 16:29   #4421
edytah10
Wtajemniczenie

GG do edytah10

A moje mikołajki... Bełtam cukrem

Nie zamawialiśmy klasowego Mikołaja. Chłopaki i tak dali czadu, za Mikołaja przebrali gościa, co go od nas rok temu z klasy wyrzucono

Dostałam Isanę Kakaową i Gliss Kur olejową odżywkę I jeszcze płytę 30 Seconds to Mars...
Prezenty miały być do 30złotych - ten dla mnie przekroczył 60

Najarałam się muzyką, odpaliłam dwie pozostałe (mam 3 płyty oryginały, Symetrii - wygrałam, dzięki małej ustawce wokalisty, Ziemi Zakazanej - także wygrałam, no i 30STM <3) i teraz grzeję się w łóżku Niby nie pizga aż tak, ale zimno
edytah10 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-06, 16:37   #4422
201703240903
Konto usunięte

Dzięki za słowa pocieszenia!

O 14 wyszłam na składniki do zupy pomidorowej! W moim rodzinnym domu przeważnie mama gotowała, więc bardzo rzadko coś robiłam w kuchni. Trochę się bałam, że zupa mi nie wyjdzie i tylko zmarnuje składniki, ale spróbowałam przed chwilą. Jest jadalna i dosyć smaczna

Cytat:
Napisane przez aleeexandra Pokaż wiadomość
Hej

Ja dzisiaj ledwo się dotoczyłam na uczelnię. Potem odprowadzałam kolegę na dworzec, pociąg opóźniony o pół godziny

Oj, Paulino...

Co ty mówisz... Faktycznie nieprzyjemna sytuacja. Do mnie dotarły już wszystkie przesyłki oprócz tej z Beauty Ever...
Masakra . Napisałam do nich e-mail z pytaniem o co chodzi o 14:00. Póki co cisza. Rozumiem, że w dniu darmowej dostawy mają dużo zamówień, ale żeby nie ogarnąć, że już płaciłam. . Poprosiłam o zwrot pieniędzy albo o darmową przesyłkę. Nie opłaca mi się płacić 16zł za przesyłkę skoro wartość zamówienia wynosi 20 zł.
201703240903 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-06, 16:42   #4423
Kaveri
Spaceroholiczka

Przyszedł do mnie Mikołaj, jestem strasznie zadowolona. Zakupy udały mi się nieco mniej, acz kupiłam Effuniaka!

Tak straszyłyście, że one ciasne, a luźno zapinam się na drugą haftkę w 65, w Porcelance
Kaveri jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-06, 16:50   #4424
Scarrabeo
Zakorzenienie

Cytat:
Przyszedł do mnie Mikołaj, jestem strasznie zadowolona. Zakupy udały mi się nieco mniej, acz kupiłam Effuniaka!

Tak straszyłyście, że one ciasne, a luźno zapinam się na drugą haftkę w 65, w Porcelance
A do mnie nie przyszedł. Za to przyjechała Ver i pozdrowiłam ją od Ciebie, jak kazałaś.
Po przeczytaniu Twojego smsa wlazłyśmy do Natury, kupiłam sobie białe i niebieskie Confetti. Jutro jadę po holosie do GK. Taaaakie Mikołajki sobie zrobiłam!
Scarrabeo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-06, 17:03   #4425
EdizA
Zakorzenienie

Dopiero dotoczyłam się do domu. Wszędzie, gdzie musiałam dzisiaj iść, a chodziłam dużo- wiało mi prosto w twarz. Nie muszę mówić, jak wyglądałam
EdizA jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-06, 17:15   #4426
201704240919
Konto usunięte

Cytat:

Mi przyniósł czekoladę,a słodyczy nie jem ...
Jestem po masce marokańskiej i płukance lnianej i mam efekt WOW. Gładka tafla jak marzenie
201704240919 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-06, 17:24   #4427
aleeexandra
Rozeznanie

Cytat:
Dzięki za słowa pocieszenia!

O 14 wyszłam na składniki do zupy pomidorowej! W moim rodzinnym domu przeważnie mama gotowała, więc bardzo rzadko coś robiłam w kuchni. Trochę się bałam, że zupa mi nie wyjdzie i tylko zmarnuje składniki, ale spróbowałam przed chwilą. Jest jadalna i dosyć smaczna

Masakra . Napisałam do nich e-mail z pytaniem o co chodzi o 14:00. Póki co cisza. Rozumiem, że w dniu darmowej dostawy mają dużo zamówień, ale żeby nie ogarnąć, że już płaciłam. . Poprosiłam o zwrot pieniędzy albo o darmową przesyłkę. Nie opłaca mi się płacić 16zł za przesyłkę skoro wartość zamówienia wynosi 20 zł.
Brawo, początki zawsze są trudne
Mam nadzieję, że się wszystko szybko wyjaśni.

Cytat:
Napisane przez EdizA Pokaż wiadomość
Dopiero dotoczyłam się do domu. Wszędzie, gdzie musiałam dzisiaj iść, a chodziłam dużo- wiało mi prosto w twarz. Nie muszę mówić, jak wyglądałam
Rozumiem cię. Moje włosy dzisiaj wyglądały... hm, nie wyglądały. A twarz dawno nie była tak czerwona. Nienawidzę zimy!

Ale pokażę wam, co dzisiaj dostałam od babci z okazji 6 grudnia. Chyba czyta mi w myślach
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg WP_000159.jpg (99,3 KB, 32 załadowań)
aleeexandra jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-06, 18:34   #4428
izaa29
Zakorzenienie

Cytat:
Będą kciuki
Cytat:
kciuki będą
Dziękuję za kciuki ! Pomogły, co prawda wyniki w środę ale ja już dziś jestem pewna że będą pozytywne

[1=f88fd72a1baff1f55628bb9 023d16cbac19cdced_65c0250 28a53e;44045161]
Mną troche zarzucało na drodze dzisiaj, a pijana nie jestem
Będą
[/QUOTE]

Widziałam dziś dziewczynę, szła z zakupami przed nią dosłownie leciały zakupy a ona pofrunęła za nimi. Wiatr jest masakryczny

Cytat:
W pewnym momencie tak zaczęło wiać, że próbowałam zrobić kolejny krok, a stałam w miejscu

Kupiłam dziś tego śnieżnego piaskowego lovely
izaa29 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-06, 18:43   #4429
Visomya
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez edytah10 Pokaż wiadomość
A moje mikołajki... Bełtam cukrem

Nie zamawialiśmy klasowego Mikołaja. Chłopaki i tak dali czadu, za Mikołaja przebrali gościa, co go od nas rok temu z klasy wyrzucono

Dostałam Isanę Kakaową i Gliss Kur olejową odżywkę I jeszcze płytę 30 Seconds to Mars...
Prezenty miały być do 30złotych - ten dla mnie przekroczył 60
Czekaj, mówisz o kremie "do ciała" i tej żółtej GK w sprayu?
Visomya jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-06, 19:12   #4430
versatille
Zakorzenienie

Cytat:

Oni nie mają Femme Fatale. Aaaaaaaa!

Jaki rozmiar?
Cytat:
Napisane przez Scarrabeo Pokaż wiadomość
A do mnie nie przyszedł. Za to przyjechała Ver i pozdrowiłam ją od Ciebie, jak kazałaś.
Po przeczytaniu Twojego smsa wlazłyśmy do Natury, kupiłam sobie białe i niebieskie Confetti. Jutro jadę po holosie do GK. Taaaakie Mikołajki sobie zrobiłam!
Do mnie też nie przyszedł

Od 10.30 do 18. z przerwami chodziłam po tym cholernym wietrzysku Koniec na dziś. Chyba idę spać zaraz

Gdy schudniesz będziesz fajnie wyglądać w ubraniu,
gdy ćwiczysz - świetnie wyglądasz we wszystkim, zwłaszcza nago!
versatille jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-06, 19:29   #4431
deszczowypies
Zakorzenienie

siedziałam godzinę w ksero, potem godzinę załatwiałam z koleżanką dodatkowe rzeczy, a że autobusy jeżdżą jak chcą, to wychodząc z domu o 15:45 wróciłam teraz jestem mega głodna, szybki obiad i jadę do TŻta, a na 9 rano znowu mam być na uczelni, bo turniej organizujemy... szalona jestem że do tego TŻta jadę, zwłaszcza, że tam faceci piją

Stary 2013-12-06, 19:31   #4432
Kaveri
Spaceroholiczka

Cytat:
Napisane przez versatille Pokaż wiadomość
Jaki rozmiar?
F sobie wzięłam.

Dziś prawie wpadłam pod tramwaj, na dodatek wiatr w Katowicach unosił mnie nad ziemią. Komedia
Kaveri jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-06, 19:36   #4433
meeedzik
Zakorzenienie

Cytat:
Ale pokażę wam, co dzisiaj dostałam od babci z okazji 6 grudnia. Chyba czyta mi w myślach
Fajny prezent ostatnio miałam ten lakier na pazurkach

Dziś pierwszy raz użyłam nafty na włosy i chyba jest dobrze później zrobię ostatnie zdjęcie moich włosków, a w poniedziałek idę do fryzjera pocieniować je lekko, bo potrzebuję zmiany, coraz częściej działają mi na nerwy, zastanawiam się tez nad wycieniowaniem ich mocniej przy twarzy tak do kości policzkowych, lepiej się czuję jak mam krótkie przy buzi.
Ale tak mi szkoda każdego centymetra mam nadzieję, że nie będę żałować w końcu włosy nie ręce, odrosną
Stary 2013-12-06, 20:00   #4434
edytah10
Wtajemniczenie

GG do edytah10

Cytat:
Napisane przez Visomya Pokaż wiadomość
Czekaj, mówisz o kremie "do ciała" i tej żółtej GK w sprayu?

Tak, o tym "kremie do ciała" od ostatniego mycia zaczynam systematyczne olejowanue i kremowanue, przed każdym myciem, obiecuję!
A odżywka to ta, co w załączniku
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 61166h1.jpg (32,2 KB, 10 załadowań)
Stary 2013-12-06, 20:35   #4435
halbtrocken
Zadomowienie

Wyślij wiadomość przez ICQ do halbtrocken

Cytat:
Tak, o tym "kremie do ciała" od ostatniego mycia zaczynam systematyczne olejowanue i kremowanue, przed każdym myciem, obiecuję!
Tylko uważaj, żebyś się nie przenawilżyła. Te kremy są mocne.

Jak fajnie jest. Śniegu po kolana prawie, drzwi mam białe bo w nie wieje śniegiem ciągle, za to nagle zrobiły się szczelne. Śnieg najlepszą uszczelką. A wioter taki, że ptaki latają do tyłu. Cały dzień płaczę ze śmiechu co jakiegoś zobaczę.

Na dodatek połaziłam dziś trochę i mam dreda na głowie. Też już nic, tylko się śmiać, bo płakać nie ma nad czym.

"Jeśli chodzi o porządek, to zawsze mam czystą w pokoju."
halbtrocken jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-06, 20:42   #4436
izaa29
Zakorzenienie

Użyłam dziś piewszy raz piernikowego balsamu farmony ii uzależniłam się minęła już godzina od aplikacji a ja nadal delikatnie pachnę piernikami aż mi się humor poprawił przy tym zapachu
izaa29 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-06, 20:43   #4437
edytah10
Wtajemniczenie

GG do edytah10

Cytat:
Napisane przez halbtrocken Pokaż wiadomość
Tylko uważaj, żebyś się nie przenawilżyła. Te kremy są mocne.

Jak fajnie jest. Śniegu po kolana prawie, drzwi mam białe bo w nie wieje śniegiem ciągle, za to nagle zrobiły się szczelne. Śnieg najlepszą uszczelką. A wioter taki, że ptaki latają do tyłu. Cały dzień płaczę ze śmiechu co jakiegoś zobaczę.

Na dodatek połaziłam dziś trochę i mam dreda na głowie. Też już nic, tylko się śmiać, bo płakać nie ma nad czym.

Nigdy nie używałam żadnego balsamu, mam skórę suchą jak wiór
Stary 2013-12-06, 20:52   #4438
Visomya
Raczkowanie

Cytat:
A już myślałam. Też dostałam Isanę i GK z tej serii, ale w sprayu :P
Visomya jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-06, 21:04   #4439
edytah10
Wtajemniczenie

GG do edytah10

Cytat:
Napisane przez Visomya Pokaż wiadomość
A już myślałam. Też dostałam Isanę i GK z tej serii, ale w sprayu :P

Nawet nie pomyślałam, żeby o tę w spreju poprosić
Stary 2013-12-06, 21:07   #4440
halbtrocken
Zadomowienie

Wyślij wiadomość przez ICQ do halbtrocken

Cytat:
Nigdy nie używałam żadnego balsamu, mam skórę suchą jak wiór
Ja też i jakoś mi nie brakuje.

Zboczenie włosowe mam. Myślałam, że włosy będziesz kremować, a tymi isanami jest łatwo je przenawilżyć. My bad.

"Jeśli chodzi o porządek, to zawsze mam czystą w pokoju."
halbtrocken jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Pielęgnacja włosów

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości