|
|||||||
| Notka |
|
| Pielęgnacja włosów W tym miejscu rozmawiamy o pielęgnacji włosów. Jeśli twoje włosy są suche, pozbawione blasku lub zniszczone i szukasz sposobu na poprawę sytuacji. Dołącz do nas. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4411 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Offtopowa walka o zdrowe i piękne włosy cz. XXVII
a weź, zazwyczaj mam punktualny co do godziny, więc jak się teraz spóźnił to już panikować zaczęłam
![]() muszę iść do sklepu bo nie mam nic na obiad, ale jak wyjść w taką wichurę? i co z tego, że sklep pod blokiem?
|
#4412 |
|
Konto usunięte
|
Dzisiaj nacieszyłam się paczką z darmowej dostawy.
![]() Zamówiłam paczkę w sklepie http://www.beautyever.pl/ . W e-mailu dostałam wiadomość by wykonać przelew na dany nr konta. Wykonałam przelew do ich sklepu. Przelew został przyjęty, paczka wysłana. Po czym dzisiaj przyjechał do mnie kurier, który chciał bym zapłaciła za paczkę jeszcze raz. Nie zapłaciłam, ale jestem niesamowicie rozczarowana tą sytuacją. Zaraz wyślę do nich e-maila z pytaniem o co chodzi. |
|
|
|
#4413 |
|
Rozeznanie
|
To, co się dzieje na dworze to jakaś masakra jest. Ale żeby zasypało Nas to chociaż szkołę zamkną!
![]() Miałam jechać na siłownie, ale zaczęło tak sypać śniegiem, że doszłam do wniosku, że nie jadę. Po czym usiadłam w fotelu i stwierdziłam, że " a co mi tam śnieg, forma sama się nie zrobi ", no i wyszłam! Stałam sobie na przystanku..Kaptur na głowie, śnieg w oczy, włosy mokre, rzęsy posklejane, tusz rozmazany po 3/4 twarzy, patrzę na swoje odbicie w ekranie telefonu i stwierdzam, że wracam do domu. Tak więc zamiast ćwiczyć na siłowni aktualnie leżę w łóżku i jem Michałki białe, omnonomnonm Mam nadzieję, że do 18:00 to wszystko się uspokoi bo wybieram się na imprezę i mam zamiar dotrzeć tam w jak najlepszym stanie bo wiem, że stan, który będzie mi towarzyszył przy powrocie do domu będzie mniej ważny
|
|
|
|
#4414 | ||||
|
Konto usunięte
|
Hej
![]() Cytat:
Będą ![]() Cytat:
Matko kochana, nie wyobrażam sobie tego ![]() Cytat:
Weź włóż ze 3 grube książki i Cię nie porwie ![]() Cytat:
![]() Wróciłam do domu w środę zrobiłam domówkę z współlokatorką i wczoraj dogorywałyśmy Jak macie czas i ochotę to zobaczcie Casting Creme Gloss w kolorze Miodowy Karmel, to na taki planuję się pofarbować Przewiało mi twarz i cała prawa strona mnie boli Najlepszego z okazji mikołajek! Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
||||
|
|
|
#4415 |
|
Zakorzenienie
|
[1=f88fd72a1baff1f55628bb9 023d16cbac19cdced_65c0250 28a53e;44045161]
Weź włóż ze 3 grube książki i Cię nie porwie ![]() Jak macie czas i ochotę to zobaczcie Casting Creme Gloss w kolorze Miodowy Karmel, to na taki planuję się pofarbować Przewiało mi twarz i cała prawa strona mnie boli Najlepszego z okazji mikołajek! Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.[/QUOTE] chyba tak zaraz zrobię, bo znowu muszę wyjść, tym razem do biblioteki ![]() znam ten odcień, piękny jest ![]() Tobie też
|
#4416 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Wróciłam, urwałam się wcześniej z koleżankami, bo idziemy na urodziny do przyjaciółki i nie miałyśmy prezentu. Na szczęście już wszystko załatwione ![]() Przychodzę do domu, a tam na klatce w drzwiach wejściowych zbita szyba.. Co to się dzieje ![]() Zaraz idę podciąć grzywkę
|
|
#4417 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Ja mam uraz do słodkiego.. kiedyś w dzieciństwie miałam codziennie bułkę z dżemem lub z budyniem,teraz zbiera mi się na wymioty jak przechodzę obok słodkich bułek... Cytat:
Odnośnie sylwestra - nie lubię zabaw, zostaję w domu ![]() Na włosach mam maskę marokańską Planeta Organica, posiedzę w niej jeszcze 3ominut i zrobię płukankę lnianą
|
||
|
|
|
#4418 |
|
Zakorzenienie
|
o kur... wyszłam, ledwo doszłam na przystanek, nawet oczu nie mogłam otworzyć, doszłam cała przemoczona, na przystanku uświadomiłam sobie że nie wzięłam portfela
![]() a muszę pojechać na uczelnię w ciągu godziny...
|
#4419 | |||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Oj, Paulino... ![]() Cytat:
|
|||
|
|
|
#4420 | |||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Kupiłam z rodzicami dywan do salonu, zaproponowali mi w sklepie kawę Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|||
|
|
|
#4421 |
|
Wtajemniczenie
|
A moje mikołajki... Bełtam cukrem
Nie zamawialiśmy klasowego Mikołaja. Chłopaki i tak dali czadu, za Mikołaja przebrali gościa, co go od nas rok temu z klasy wyrzucono Dostałam Isanę Kakaową i Gliss Kur olejową odżywkę ![]() Prezenty miały być do 30złotych - ten dla mnie przekroczył 60 Najarałam się muzyką, odpaliłam dwie pozostałe (mam 3 płyty oryginały, Symetrii - wygrałam, dzięki małej ustawce wokalisty, Ziemi Zakazanej - także wygrałam, no i 30STM <3) i teraz grzeję się w łóżku
|
|
|
|
#4422 | |
|
Konto usunięte
|
Dzięki za słowa pocieszenia!
![]() O 14 wyszłam na składniki do zupy pomidorowej! W moim rodzinnym domu przeważnie mama gotowała, więc bardzo rzadko coś robiłam w kuchni. Trochę się bałam, że zupa mi nie wyjdzie i tylko zmarnuje składniki, ale spróbowałam przed chwilą. Jest jadalna i dosyć smaczna ![]() Cytat:
|
|
|
|
|
#4423 |
|
Spaceroholiczka
|
Przyszedł do mnie Mikołaj, jestem strasznie zadowolona. Zakupy udały mi się nieco mniej, acz kupiłam Effuniaka!
Tak straszyłyście, że one ciasne, a luźno zapinam się na drugą haftkę w 65, w Porcelance
|
|
|
|
#4424 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Po przeczytaniu Twojego smsa wlazłyśmy do Natury, kupiłam sobie białe i niebieskie Confetti. Jutro jadę po holosie do GK. Taaaakie Mikołajki sobie zrobiłam!
|
|
#4425 |
|
Zakorzenienie
|
Dopiero dotoczyłam się do domu. Wszędzie, gdzie musiałam dzisiaj iść, a chodziłam dużo- wiało mi prosto w twarz. Nie muszę mówić, jak wyglądałam
|
|
|
|
#4426 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Jestem po masce marokańskiej i płukance lnianej i mam efekt WOW. Gładka tafla jak marzenie
|
|
|
|
|
#4427 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Mam nadzieję, że się wszystko szybko wyjaśni. Cytat:
![]() Ale pokażę wam, co dzisiaj dostałam od babci z okazji 6 grudnia. Chyba czyta mi w myślach |
||
|
|
|
#4428 | |
|
Zakorzenienie
|
Dziękuję za kciuki !
Pomogły, co prawda wyniki w środę ale ja już dziś jestem pewna że będą pozytywne [1=f88fd72a1baff1f55628bb9 023d16cbac19cdced_65c0250 28a53e;44045161] Mną troche zarzucało na drodze dzisiaj, a pijana nie jestem Będą ![]() [/QUOTE] Widziałam dziś dziewczynę, szła z zakupami przed nią dosłownie leciały zakupy a ona pofrunęła za nimi. Wiatr jest masakryczny Cytat:
![]() Kupiłam dziś tego śnieżnego piaskowego lovely |
|
|
|
|
#4429 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4430 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Jaki rozmiar? ![]() Cytat:
![]() Od 10.30 do 18. z przerwami chodziłam po tym cholernym wietrzysku Koniec na dziś. Chyba idę spać zaraz
|
|
|
#4431 |
|
Zakorzenienie
|
siedziałam godzinę w ksero, potem godzinę załatwiałam z koleżanką dodatkowe rzeczy, a że autobusy jeżdżą jak chcą, to wychodząc z domu o 15:45 wróciłam teraz
|
#4432 |
|
Spaceroholiczka
|
|
|
|
|
#4433 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ostatnio miałam ten lakier na pazurkach ![]() Dziś pierwszy raz użyłam nafty na włosy i chyba jest dobrze później zrobię ostatnie zdjęcie moich włosków, a w poniedziałek idę do fryzjera pocieniować je lekko, bo potrzebuję zmiany, coraz częściej działają mi na nerwy, zastanawiam się tez nad wycieniowaniem ich mocniej przy twarzy tak do kości policzkowych, lepiej się czuję jak mam krótkie przy buzi.Ale tak mi szkoda każdego centymetra w końcu włosy nie ręce, odrosną
|
|
#4434 |
|
Wtajemniczenie
|
Tak, o tym "kremie do ciała" od ostatniego mycia zaczynam systematyczne olejowanue i kremowanue, przed każdym myciem, obiecuję! ![]() A odżywka to ta, co w załączniku
|
|
|
|
#4435 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Jak fajnie jest. Śniegu po kolana prawie, drzwi mam białe bo w nie wieje śniegiem ciągle, za to nagle zrobiły się szczelne. Na dodatek połaziłam dziś trochę i mam dreda na głowie. Też już nic, tylko się śmiać, bo płakać nie ma nad czym.
|
|
|
#4436 |
|
Zakorzenienie
|
Użyłam dziś piewszy raz piernikowego balsamu farmony ii uzależniłam się
|
|
|
|
#4437 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Nigdy nie używałam żadnego balsamu, mam skórę suchą jak wiór |
|
|
|
|
#4438 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#4439 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#4440 |
|
Zadomowienie
|
Ja też i jakoś mi nie brakuje.
Zboczenie włosowe mam. Myślałam, że włosy będziesz kremować, a tymi isanami jest łatwo je przenawilżyć. My bad.
![]() |
Nowe wątki na forum Pielęgnacja włosów
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:27.

Pomogły, co prawda wyniki w środę ale ja już dziś jestem pewna że będą pozytywne 
Koniec na dziś. Chyba idę spać zaraz