|
|
#1621 |
|
Nindżopesz
|
Dot.: Scent Bar LI
A co byś chciała jak nadejszła zima stulecia? Ludzie robią zapasy, prądu nie ma, tylko czekać na zamieszki na ulicach...
|
|
|
|
#1623 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#1624 | |
|
Nindżopesz
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1625 | |||
|
To ja :)
|
Cytat:
![]() I w sumie... Te podeszwy są tak zjadliwe, że faktycznie świecą ![]() Jakie, jakie?? Cytat:
Hartur przecież ![]() Cytat:
|
|
#1626 | ||||
|
Panaroja
|
Cytat:
wyciągaj rowerek , bo bieganie absolutnie odpada na razie ![]() 2.okazało się że a tfutfutfu na psa urok na koci ślip w lipie dziurka odżył *spluwa przez lewe ramię* i szczerze współczuję defektów i remątu i oby jak najszypciej piekarnik odżył jak człowiek tfu piekarnik znaczy Cytat:
![]() 2.talerz wienkszy i łatwiej zrucić ![]() 3.ofszę , dobrze by było ![]() Cytat:
![]() Cytat:
ideu coś zjeść muszę nabrać sił na jutrzejszą walkę z Ksawciem , bo ma znowu wiać najmocniej akurat w porze wychodzenia po zakupy
Cezar się nie starzeje . Cezar dojrzewa ![]() -Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry. -Czy to pomoże ?[...] -Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok . Terry P. ![]() |
||||
|
|
|
#1627 |
|
Zakorzenienie
|
zapas red velvet i kocha, nie kochasatynowa wanilia, biczłud , świąteczne: cookie i christmas eve, sun &sand, november rain, różowy wiciokrzew, różowe piaski i miodowe kwiecie odpaliłam tę wanilię i tak nie za bałdzo mi podeszła, wolę tę z sandałem Mursz klikłam Ci dwa razy, przez te przerwy w dostawie prondu, restartuje mi się net i zmienia ip
Edytowane przez Florens Czas edycji: 2013-12-06 o 23:33 |
|
|
|
#1628 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Hello, zima za oknem
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
#1629 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
czyli kluczem był jak zwykle święty spokój ![]() Cytat:
![]() Cytat:
z kwiatami mi się nie pali , czekam na relację z christmas eve oraz november rain ![]() Cytat:
![]() pisałąm w tem kontekście, że skoro talerze macie i nie tłuczecie to jest chyba szansa, że i maselniczki nei stłuczecie - pikne są co cud, można dostać jako prezent (dla lubiących ten sport of kros ) https://www.google.pl/search?q=masel...w=1366&bih=645no u nas Ksawery też dziś dopiero nabrał mocy ale nieporównywalnie słabszy niż w reszcie Polski także ufff |
||||
|
|
|
#1630 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Niech przestanie wiać i padać!!!!! edit: pracy nie dostałam, a przed chwilą padł mi piekarnik w trakcie pieczenia ciasta, no zepsuł się i ni huhu eeeesuuu jak ja się boję tego wyjazdu w poniedziałek, już dzisiaj pół nocy z nerwów nie spałam
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2013-12-07 o 09:55 |
||
|
|
|
#1631 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale sprawdź pogodę - może już do poniedziałku się zrobi łądnie drogowcy ogarną sytuację a jeśli nie, to zrób jak moja kuzynka, i zadzwoń do wydziału drogowego czy czego tam co odpowiada za odśnieżanie, zasolanie dróg, i powiedz, że tą a tą drogą nic nie jechało i jest do k... nędz... nieprzejezdna. (oczywiście bez k.. ) i że musi być przejezdna choćby dlatego ze do spzitala musisz dojechać, o innych co do pracy nei wpsominając, i że jeśli w ciągu pół godz od Twojego tel nie przejedzie płóg, solarka ( nazwa by me ) czy inne potrzebne auto to skłądasz pisemną skargę. End of story. Trzeba się domagać, nie interesuje Cię trudna sytuacja drogowców, Ty masz nieprzejezdną drogę. To ich obowiązek. u mojej kuzynki zadziałało - to było wówczas jak był lód na drodze i przysłali "solarkę" warto przed takim telefonem spradzić sobie nazewnictwo Nie minęło 1/2 h i przyjechali. Macie jakiś inny tel na chacie prawda? Jak nie to nei zaszkodzi tel do sołtysa. Ale najskuteczniej bezpośrednio do tych odpowiedzialnych za drogi. |
|
|
|
|
#1632 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
piaskarka przejechała i jest na razie znośnie, mniej wieje, w każdym razie samochody wolniutko jeżdżą, to może dojadziem do miasta dziś. Na zadupiu jest ten problem, że jak mocno wieje, to i 10 minut po przejeździe pługu na polach mogą się zrobić zaspy nie do pokonania albo pług przyjedzie i utknie - standard na górce przed moją wsią, prawie co roku są po wichurze takie zaspy, że pługi się zakopują i jest korek do rana ![]() Telefon w domu stacjonarny mamy, ale mi komórka pilnie potrzebna, bo jak tatę zatrzymają w szpitalu i będę sama wracać prawie 100km w takich warunkach, to... to oby nic się nie stało ![]() Ja się sterasznie boję jeździć zimą nawet do sklepu 2 km dalej, a co dopiero taka trasa...
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2013-12-07 o 10:50 |
|
|
|
|
#1633 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
niemniej dzwonić warto gdy się wie, że nic nie jechało z komórką mam to samo - zawsze ajk jadę sama muszę mieć, bo to zawsze bezpieczniej się czuję |
|
|
|
|
#1634 | |
|
|
Cytat:
![]() A my wróciliśmy z objazdu: kardiolog-wybieranie kafelków do łazienki-Selgros-Leroy Merlin-spożywczak osiedlowy. Na pyszczydło padam. A wczoraj upraliśmy dywan. Dziś jeszcze poprawki będą. Niegdyś był pomarańczowy, potem wrzuce zdjęcia ku przestrodze, żeby nie kupować jasnych dywanów bez wzorów ![]() Ale najlepsze z tego wszystkiego było to, że się łóżko nie dało rozłożyć, bo dywan musiał doschnąć, więc spaliśmy oddzielnie na 2 wąskich. I wreszcie mi nikt nie chrapał do ucha A kothy się nami podzieliły, Szarość ze mną, Artur z małżonem
|
|
#1635 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nooo, czytałam parę dni temu, że będą. Cytat:
![]() Macham spod śniegu
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
||
|
|
|
#1636 | |
|
|
Cytat:
![]() Małżon mi się biesi i na Metallicę mnie nie chce puścić
|
|
#1637 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
) i pozbyciu wagi (np siuu wagą przez łokno ) to nie trza, ale często gęsto wychodzi, że trza do kuńca życia... Ja didce nie mogę znabyć rękawic, wszędzie różowe lub bardziej różowe A mi potrzebne w łodcieniach beżu, z 5 palcami, groobe Jak już jakieś są to wielkie ![]() Cytat:
Murszaf to chociaż niech spaceruje, nie musi ćwiczyć i wysiadać przystanek wcześniej? I przede wszystkim qrde niech tyle nie pracuje... Co do basenu, to mu powiedz tak, że brzuch może zawsze wciągnąć Choć ja go rozumiem, ale mam gorzej, bo se doopy i oud nie wciągnę ![]() No ale i tak przede wszystkim mniej stresu , ech stres nas wszystkich zabije, ch-j jeden
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
|||
|
|
|
#1638 |
|
Zakorzenienie
|
Dobry
Całą noc tak wialo,że się spać nie dało. Musiałam sie przenieść do salonu , bo mi sufit trzaskał nad glową . Mogłoby już przestać. |
|
|
|
#1639 |
|
Zakorzenienie
|
u nas na dzień dobry kapeć w aucie
![]() - booooosz jaka jestem hepi że nie mnie się trafił w taką pogodę - no ale zawsze może się jeszcze trafić
|
|
|
|
#1640 | |
|
|
Cytat:
), że mi to spowszedniało. Nie mam na to najmniejszego wpływu, nic nie mogę zrobić, więc olewam...Co do spaceru -codziennie po 40-60 minut chodzi, wysiada z metra i już nie wsiada w autobus, tylko pieszo leci. Ale to widać za mało. Albo za dużo je ![]() Dziś ta dietka... Co mi przypomniało, że głodna się robię... No ale za kilkanaście minut można jeść... Klikniecie mi w stopę, Bywalcy, oraz Goście Baru??
|
|
#1641 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Bo się przymierzam wyprać, a na pewno na rynku jest teraz full produktów? ![]() ---------- Dopisano o 15:52 ---------- Poprzedni post napisano o 15:45 ---------- Cytat:
![]() Cytat:
![]() Mursz, a co możesz wygrać, do kiedy ten konkurs i ile musisz mieć głosów minimum? Jest jakieś minimum? Bo nie chce mi się regulaminu czytać . Chyba, że już pisałaś, a ja to ino przeleciałam.. Masz już 444
||||||
|
|
|
#1642 | |
|
|
Cytat:
Ja mam niestety statycznego ajpika...2. Płytki Takie. Doopy nie urywają, ja bym wolała jaśniejsze -teraz mamy błękit... I te dekory jakieś takie pfff... A pierzemy odkurzaczem piorącym Karchera. I proszkami Karcheta do tego -działa Puszystości już nie wróci, ale kolor nieco tak...3. Wygrać można za☠☠☠iste Kitchen Aidy -takie roboty kuchenne od wszystkiego. Mega drogie... No i już nie mówię nawet o kursie cukierniczym, bo to za 1 miejsce jest... Musze się załapać do pierwszej dwudziestki z ilością głosów, jak przejdę -dalej komisja decyduje. Ale cały czas grzeję końcówki...
|
|
#1643 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() choooociaż, ja np mam to w standardzie, mięsko an patafianów za kółkiem - ale ja to lubie, mnie to rozluźnia jak powiem co myślę o danym młotku za kierownicą. To mój taki dialog z nimi Ja sobie lubię skomentować jak mnie nikt nie słyszy, choć wiem, że cyrki an drodze to jakby chleb powszedni i nie ruszają mnie do żywego tylko należy się riposta o!
|
|
|
|
|
#1644 | |
|
|
A konkurs do 18-go
![]() ---------- Dopisano o 16:05 ---------- Poprzedni post napisano o 16:03 ---------- Cytat:
ALe mnie to nie rusza tak do głębi, do środka. Pogadam i tyle... Nawet na FB zalajkowałam taką grupę "**urwaaaał! Jak jedziesz", czy jakoś tak
|
|
#1645 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Już 464, a gdzie to się patrzy te statystyki, na ten przykład by zobaczyć ile jest najwięcej głosów? A zbiera ktoś naklejki na książkę Pascala i Okrasy?
|||
|
|
|
#1646 | |
|
|
Cytat:
![]() Statystyki widać, jak się wejdzie w galerię i posortuje po najpopularniejszych No przeca, że zbieram na książkę Mam już całe 2 naklejki
|
|
#1647 |
|
Wtajemniczenie
|
Mursz 488
Miłego wieczoru całemu Baru
|
|
#1648 |
|
|
|
#1649 |
|
Zakorzenienie
|
przestało padać i wiatr już o wiele mniejszy, uff
|
#1650 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Moja Mam już ma my rzadko robimy zakupy w Lidlu bo jest drogi ceny promocyjne wychodzą tam takie jak u nas normalne |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:00.

, ale kolejnych już nie 

wyciągaj rowerek , bo bieganie absolutnie odpada na razie
i szczerze współczuję defektów i remątu i oby jak najszypciej piekarnik odżył jak człowiek tfu piekarnik znaczy
w imię ojca i ... Niechżeby robili te sprzęty płynoszczelne 

A i tak chce mi się jeść
Jakkolwiek by to nielogicznie zabrzmiało 

albo pług przyjedzie i utknie - standard na górce przed moją wsią, prawie co roku są po wichurze takie zaspy, że pługi się zakopują i jest korek do rana
niemniej dzwonić warto gdy się wie, że nic nie jechało 
) i pozbyciu wagi (np siuu wagą przez łokno
Ja didce nie mogę znabyć rękawic, wszędzie różowe lub bardziej różowe