Styczniowo - lutowe mamy 2013 (XII) - Strona 110 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Odchowalnia - jestem mamą

Notka

Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-12-07, 16:57   #3271
meduzza
Zadomowienie

Dot.: Styczniowo - lutowe mamy 2013 (XII)

Żuber!! I jakiś mały niedźwiedź obok
meduzza jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-07, 17:05   #3272
pstryczek84
Zakorzenienie

Pisalyscie o prezentach....
troche mi smutno bo....
mlody generanie zostal olany na Mikolaja... gdyby nie nasze prezenty to nic by nie dostal
siostra (chrzestna) zapomniala co prawda wykupila to sesje na roczek, mowila ze to bedzie prezent mikolajkowo - urodzinowo - gwiazdkowy bo to w h.uj kasy - ok...
mamie zmarl wczoraj brat - nie miala do tego glowy - ok
ale najwiekszy "uraz" mam do tamtych dziadkow
mieszkaja 20-30 min drogi. co to za problem wsiasc do auta i przyjechac? kupic byle co i odwiedzic pierwsego wnuka?
ale po co....
malo tego - maz byl wczoraj u nich, myslalam ze cos przywiezie itd, ale nic, cisza
i zeby bylo ciekawiej - pojechali dzis do gdanska!!! (300 km!!!) bo ich drugi syn zaprosil bo gdzies tam i kims tam gra (jest muzykiem). i co? pojechali bez mrugniecia okiem! nosz ku.wa!!!! nie mam nic przeciwko takim wyjazdom, jak chca to niech jezdza i do Afryki no ale powiedzcie mi czy ja juz przesadzam ze mam nerwa na nich? poprostu cholernie przykro mi sie zrobilo
jak do Kuby to ciezko wpasc na 15 min a do gdanska na drugi koniec Polski to se jada
nie chodzi mi o prezent bo mlody ma zabawki gleboko w powazaniu ale o sam fakt
ehhhhhh..........

pstryczek84 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-07, 17:10   #3273
meduzza
Zadomowienie

Dziewczyny masakra z tym i rozchorowanymi Bąblami.. Nie wiem kaloryfery czy co? Przecież mróz zabija wirusy... Hmmm

Nomen, Laurka-słodkie chłopaki
Aśka Blanka śliczna jest. Mnie też czasem puszczają nerwy na to, że muszę 500 razy dziennie mówić nie wolno-podoba się wszystko co zakazane: śmietniki, szmaty do podłogi, zmiotki... A noszenie na rękach? U mnie tylko teściowa w sumie ciągle nosi ale ja mam wrażenie, że chce po prostu, u mnie Juliana wie, że nie ma zmiłuj Czasem ją biorę ale staram się robić wszystko w domu a Mała mi asystuje ale z podłogi-to też jest frajda ganiać za odkurzaczem itp.

Bokeh-super prezent mikołajkowy. Ja dostałam etui otwierane na tel

Dziś przychodzą do nas znajomi na KSW (cykliczna impreza już u nas).
Dziewczyny ja nie mogę czytać o Waszym kp bo mi nadal tak przykro jest, że karmiłam tylko 6 tygodni... Chore to ale żałuję tak bardzo... To jest coś czego nie da się opisać i zastąpić niestety

2 Żubry 1 dzik
meduzza jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-07, 17:11   #3274
pstryczek84
Zakorzenienie

.

Edytowane przez pstryczek84
Czas edycji: 2013-12-07 o 17:22
Stary 2013-12-07, 17:13   #3275
Aga8484
Zakorzenienie

GG do Aga8484

Cytat:
Napisane przez hje Pokaż wiadomość
Kurde, Pola śpi, to poszłabym się kapać. Ale pewnie jakbym poszła, to ona by się obudziła. A jak teraz nie pójdę, to ona pewnie będzie spała jeszcze godzinę
To ja tak mam z laptopem. Jak włączę to zaraz się budzi, jak nie to śpi i śpi :p

Wysłane z mojego GT-I8160 za pomocą Tapatalk 2
Aga8484 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-07, 17:29   #3276
laurka23
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez s i l v e r Pokaż wiadomość

Aśka, ale Blanka pięknie chodzi

ellmi, wszystkiego najlepszego dla Filipka
Black,dla Oliwki też najlepsze życzonka
Przyłączam się!

Cytat:
Napisane przez aska27adopcje Pokaż wiadomość
Laurka mlody wie co dobre ... poducha profilowana, sama taka mam :p

Cytat:
Napisane przez misiaeel Pokaż wiadomość
hej
Hania dziękuje za komentarze
My wczoraj gości mieliśmy, poszli po 2, z kolei Hania się przebudziła przed 2 i ale pobawiła się godzinkę i padła.
A dzisiaj wyfewciowałam sypialnie, wszystko z szafek poukładałam, posegregowałam, pomyłam, umyłam okno, firanki czyste, za szafkami glanc także jestem dumna a wieczorem jak Hania uśnie to zabieram się za salon.

a powiedzcie mi bo Tżtowi się febra na ustach zrobiła, groźne to dla Hani??

laurko to na czym spałaś?
Niestety bardzo groźne, dzieci sobie nie radzą z wirusem opryszczki, trzeba bardzo uważać, ale zaraża tylko wydzielina z bąbla, plasterki fajnie zakrywają opryszczkę i nie robi się strupek.

Spałam na takiej długiej poduszce dla śpiących na boku
laurka23 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-07, 17:38   #3277
LadyWhisper
Zakorzenienie

Pstryniu, no ale to tak jak u nas, do Hiszpanii lataja ze 2 - 3x w roku ale jak zapraszalam babcie to mowila, ze pieniedzy nawet dla babla nie ma to co ona bedzie przychodzic ah szkoda slow

Wysłane z mojego HTC ChaCha A810e

.... Dziecko - to przecinek między ojcem a matką. Ale i spójnik.
Z Każdym Dniem Coraz Bardziej

LadyWhisper jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-07, 17:50   #3278
pstryczek84
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez LadyWhisper Pokaż wiadomość
Pstryniu, no ale to tak jak u nas, do Hiszpanii lataja ze 2 - 3x w roku ale jak zapraszalam babcie to mowila, ze pieniedzy nawet dla babla nie ma to co ona bedzie przychodzic ah szkoda slow

tyle w temacie

---------- Dopisano o 17:50 ---------- Poprzedni post napisano o 17:46 ----------

https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...postcount=1851

Stary 2013-12-07, 18:00   #3279
hje
Zakorzenienie

A u nas t. i rodzeństwo tż, każdy dla Poli coś miał na Mikołaja, a u mnie w domu nikt. Ok, bo nie obchodzimy, ale siostra, która jest chrzestną..
hje jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-07, 18:29   #3280
s i l v e r
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez pstryczek84 Pokaż wiadomość
jak do Kuby to ciezko wpasc na 15 min a do gdanska na drugi koniec Polski to se jada
ehhhhhh..........
ehhhhhhhh
moja t. też olała Darię a ma 10 min autobusem do nas

Cytat:

Cytat:
Napisane przez szklanka19 Pokaż wiadomość
Boże ja też nienawidzę! Jeszcze ostatnio wieszałam firankę, okazało się, że jednak widać, że pognieciona i musiałam zdjąć. To żeby nie świecić gołym oknem zawiesiłam zasłony i co? Okazało się, że na miejscu firan, zaś zdejmowała i od nowa. Masakra jaka wściekła byłam
A jakie masz karnisze? Bo ja chcę wymienić te cholerne żabki na coś prostszego w obsłudze i się właśnie rozglądam.
Sorki ale

Ja mam takie coś
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 16AAGG02.jpg (23,8 KB, 7 załadowań)
Stary 2013-12-07, 18:46   #3281
sarah67
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez nomenklaturabinominalna Pokaż wiadomość
Zdrowka dla szajowych slicznotek oraz dla zakatarzonego Kubuleslawa

Hej Aska

Dzis dalej ☠☠☠☠zi,ale w porownaniu do wczoraj to tylko zefirek

Zrobie dzis na obiad te filety pod pierzynka,co evel w klubie podawala Niech TZcik zje dobry obiadek,skoro ma isc dalej na akcje zima.
Zobaczcie jak Marcinkowy zasnal

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
słodziaczek

Cytat:
Napisane przez nafiyqa Pokaż wiadomość
Aska, ale spryciula z Twojej Blanki!!

szaja, zdrowka dla chorowitkow

Mamy 4go zeba Caly zestaw jedyneczek.
za zeba

Cytat:
Napisane przez e_vel Pokaż wiadomość
u nas też choróbsko, Maja straaaasznie zakatarzona, Karinka trochę mniej.
zdrówka

Cytat:
Napisane przez gochaa_p Pokaż wiadomość
kurcze ale mam dziś "doła" nie wiem sama czemu
nie smutaj

Cytat:
Napisane przez laurka23 Pokaż wiadomość
Śliczne dzieciaki

Zdrówka dla dziewczyn! I dla reszty chorych słoneczek!

Ale łobuziara fajna!

Pięknie zasnął

Brawo, u nas dziś wylazła prawa jedynka

A tak wczoraj Miś zaiwanił mi poduszkę
za zeba
a poduszka widocznie wygodniejsza

Cytat:
troche mi smutno bo....
mlody generanie zostal olany na Mikolaja... gdyby nie nasze prezenty to nic by nie dostal
siostra (chrzestna) zapomniala co prawda wykupila to sesje na roczek, mowila ze to bedzie prezent mikolajkowo - urodzinowo - gwiazdkowy bo to w h.uj kasy - ok...
mieszkaja 20-30 min drogi. co to za problem wsiasc do auta i przyjechac? kupic byle co i odwiedzic pierwsego wnuka?
ale po co....
malo tego - maz byl wczoraj u nich, myslalam ze cos przywiezie itd, ale nic, cisza
i zeby bylo ciekawiej - pojechali dzis do gdanska!!! (300 km!!!) bo ich drugi syn zaprosil bo gdzies tam i kims tam gra (jest muzykiem). i co? pojechali bez mrugniecia okiem! nosz ku.wa!!!! nie mam nic przeciwko takim wyjazdom, jak chca to niech jezdza i do Afryki no ale powiedzcie mi czy ja juz przesadzam ze mam nerwa na nich? poprostu cholernie przykro mi sie zrobilo
ehhhhhh..........
wiem, rozumiem, ze to boli, ja tutaj jestem ale jestem ciekawa czy jajmyn byla na miejscu to czy t. by pamietala o wnuczce

a taka sesje warto robic??
to niejest takie troche sztuczne?
kurcze bo sama sie zastanawiam czy dzidzi mojej nie zrobic

Cytat:

aj nastepna
kurcze dziiewczyny jak tak piszecie to tez mnie to boli tak jakby to mnie dotyczyło
kurcze kazda mama chce zeby kochano Jej dziecko, najblizsi szczegolnie

Cytat:
Napisane przez hje Pokaż wiadomość
A u nas t. i rodzeństwo tż, każdy dla Poli coś miał na Mikołaja, a u mnie w domu nikt. Ok, bo nie obchodzimy, ale siostra, która jest chrzestną..
u Ciebie chociaz Rodzina meza sie wywiązala

---------- Dopisano o 18:46 ---------- Poprzedni post napisano o 18:42 ----------

Aska

pieknie Blanusia śmiga

widziałam dzis w edece 2 blizniaczki w wieku Natusi tak mysle
ło jeju jakie one grzeczne byly siedzialy w koszykach sklepowych grzecznie
pozniej na parkinky rodzice wpinali do fotelikow i tez grzeczniutkie jak nie wiem
nie to co moj szogun wymuszacz
sarah67 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-07, 18:46   #3282
nafiyqa
Zakorzenienie

Cisza az huczy

My lecimy dzis na spontaniczna impreze Babel do t., takze minus jest taki, ze jutro od rana do wieczora na tapecie beda seriale z tesciem

nafiyqa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-07, 18:54   #3283
0096a1e2f6245c4e98bc18de9b0ed84c369ef137_632f8bf2adc0b
Konto usunięte

Cytat:
Ja mam takie coś
też takie żabki mamy, szybko się odpinają, ale... z parapetu i drabiny ledwo sięgam :d
dzisiaj ostatnie okno u nas umyłam, nową firankę walnęłam

Cytat:
Cisza az huczy

My lecimy dzis na spontaniczna impreze Babel do t., takze minus jest taki, ze jutro od rana do wieczora na tapecie beda seriale z tesciem
0096a1e2f6245c4e98bc18de9b0ed84c369ef137_632f8bf2adc0b jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-07, 18:55   #3284
ILLUSION
Wtajemniczenie

Hej U nas Mikołajki nie są jakoś tak obchodzone z mega prezentami. Od rodziców w dzieciństwie zwykle jakieś drobiazgi pod poduszkę, najczęściej słodkości dostawaliśmy. Synuś mój dostał klocki Clemmy od moich rodziców (tzn. zapytali mnie co kupić, zawsze pytają) i ma takie wypasione 60 sztuk w realu była promocja. TŻ buduje różne cuda a Iguś w sekundę rozwala. TŻ ma taką radochę że masakra I opowiada przy tym co chwilę jakim to był w dzieciństwie mistrzem w budowaniu z klocków

No i w końcu możemy się pochwalić że od piątku już kilkukrotnie Igusiowi udało się przejść po 3 kroczki i widać że mu się podoba. I zaczął mówić!!!! Sylabizuje już sporo a jak się czasem rozgada to w szoku jestem, najczęściej "dadadadadadadadadadadada " albo "daj" lub "dać". A ja na mikołajki kupiłam młodemu książeczek kilka bo lubi jak z nim oglądam i dzisiaj jak "czytaliśmy" to się nauczył powtarzać jak robi krówka

Nie pocytowało mi bo komputer się zawiesił. ale coś tam pamiętam.
silver - ale fajne atrakcje Darii sprawiliście Super!
insoito - rób boba też mam włosy cienkie i mam!
ellllmi - wiesz co? Ja to chyba nawet do końca nie wiem jak Ty wyglądasz i na ulicy bym Cię nie poznała bo na wszystkich zdjęciach to albo aparatem się zasłaniasz abo okulary na pół twarzy Ale fryzurka fajna

Zdrówka wszystkim przeziębionym dzieciaczkom. Igorek już całkowicie zdrowy. Inhalacje bardzo pomogły.
Stary 2013-12-07, 18:57   #3285
0096a1e2f6245c4e98bc18de9b0ed84c369ef137_632f8bf2adc0b
Konto usunięte

Plany na wieczór: zeżrę CAŁĄ czekoladę lindt mleczną z likierem gruszkowym
0096a1e2f6245c4e98bc18de9b0ed84c369ef137_632f8bf2adc0b jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-07, 19:27   #3286
nomenklaturabinominalna
Rozeznanie

[1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;44060085]Plany na wieczór: zeżrę CAŁĄ czekoladę lindt mleczną z likierem gruszkowym [/QUOTE]

Smacznego Ja zasiadam z pudelkiem rafaello,jak mlody usnie

Sent from my GT-S6500D using Wizaz Forum mobile app

---------- Dopisano o 19:27 ---------- Poprzedni post napisano o 19:15 ----------

Szklanko,no TZ wrocil,zrobilam mu goraca herbate z miodem i cytrynka,umyl sie,pospal 6 godzin,dalam mu obiad,zrobilam kanapki i pojechal znowu. Na szczescie wzial dla towarzystwa szwagra-przynajmniej bedzie mial z kim pogadac no i raczej wtedy nagle nie zasnie Dziekuje,ze pytasz. A Marcinkowy to lysolek

Sent from my GT-S6500D using Wizaz Forum mobile app
nomenklaturabinominalna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-07, 20:03   #3287
sylwietta1988
Zakorzenienie

Czesc kochane, jak wy to robicie, że w kilka dni jest 50 stron..... masakejros....

chciałam Wam tylko powiedziec,że wlasnie odpadają mi uszy- i wiem kto za tym stoi jako, ze moja szanowna T. miała imieniny czwartego to dzis wydaje posiadówe i mi obrabiają doope, aż huczy, juz sie domyslam tych tekstów własnie tego tyczy sie moj status na fejsie

Bartosio przez cąły ubiegły tydzien skutecznie rozpierdzielał na kawałki mój system nerwowy,wczoraj było apogeum, zeszłam totalnie..... a dzis pięknie wyrznięta dwójka dolna i dziec jak aniołek juz spi , także wykąpciam sie i wpadam do Was
sylwietta1988 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-07, 20:05   #3288
aska27adopcje
Zadomowienie

Ja was przebije, Tz pojechal jak zawsze na szkolenie, a ja zamowilam sobie duza pizze z owocami morza w cenie malej i do tego litrowa kolawke ... czekam wlasnie na dostawce

A tu mloda u moich rodzicow, jak ja poniosla muza ... niestety nie wiem dlaczego nie slychac jej w tle, tylko moje gadanie glupie w stylu ruszaj dupka mala
Stary 2013-12-07, 20:24   #3289
mala_19kw
Zakorzenienie

Hej laski. Od rana czytam a jak już postanowiłam napisać to telefon odmówił mi posłuszeństwa

Teraz to już wiem że nic nie wiem...
Zdrówka dla naszych chorowitków

Oskar dostał od dziadków młoteczek którym skutecznie wszystko rujnuje Ale jak ma z tego radoche to czemu nie

Wiadomość dnia: Anglia dziś już sobie pojechała. Co prawda po 16ej dopiero ale najważniejsze że odzyskałam już spokój duszy
Ale... Za to zjeżdżają Niemcy (dwóch braci).

Mąż właśnie mi oznajmił że w sobotę (nawet dokładnie nie wiem którą bo się wyłączyłam ) idzie na kawalerskie (tak sobie wymyślili z kolegami z pracy). Jakoś nie mam ochoty ujadać się potem z pijanym dziadem więc nie wiem czy pójdzie.

Aaaa Aśka -super ta Twoja rozrabiaka
Za każdym razem jak patrzę na wasze chodzące maluchy to mam ubaw po pachy,jak one śmiesznie próbują złapać równowagę Jakby były na desce snowboardowej

Widziałam z 7 dzików,w tym jeden malutki Oczywiście na żubry online żebyście nie pomyślały że gdzieś u siebie na wichurze

Co do "wymuszania"... Oskar też lubi postawić na swoim i jak chce na ręce to tak będzie szarpał za nogawke że potrafi spodnie ściągnąć Do tego dochodzi jeszcze tupanie nogami i wieszanie się na nodze oczywiście z mega rozdrażnieniem i łzami w oczach
Ur. 23.01.2013

"Dla Ciebie moje serce bije,tak jak kiedyś Twoje dla mnie bić zaczęło"

KosmetyczneSzaleństwo

7DniTygodnia
mala_19kw jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-07, 20:34   #3290
mikakrolikowa
Zakorzenienie

Cytat:
troche mi smutno bo....
ale po co....
ehhhhhh..........
Fakt troche przykro szczegolnie ze maja blisko
u nas byl mikolaj id nas ale Julek zgarnol z paczki prezent mikolajowy i urodzinowy nie zdazylam schowac -pociag z fisher ktorego Szaja zdjecie wrzucila Julek zschwycony no i od dziadkow klocki drewniane az w nocy sie o 2 obudzilni do zabawy gotowy chyba z tych emocji

Cytat:
Przyłączam się!

Niestety bardzo groźne, dzieci sobie nie radzą z wirusem opryszczki, trzeba bardzo uważać, ale zaraża tylko wydzielina z bąbla, plasterki fajnie zakrywają opryszczkę i nie robi się strupek.

Zarazenie dziecibopryszczka naxywa sie pocalunkiem smierci moze byc bardxo grozna

mikakrolikowa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-07, 20:40   #3291
nancykenator
Zakorzenienie

hej,
nadrabiam powoli

ellmi książka taka
http://merlin.pl/Ksiega-bajek-polski.../1,701209.html
fajna
little kurtkalka śliczna ale zapomniałaś o focie w niej
Aśka zdrówka dla Małej oby to nie była grzybica ani nic poważnego z tymi gruczołami.
Jak poszło odstawienie? I w jaki sposób tego dokonałaś?
a co do filmików to jak zapitala
pstryczku buziaki dla chorowitka
i dla dziadków i wszystkich, którzy zapomnieli o Mikołaju dla Kubulka, nieładnie
szaja buziaki dla chorowitek
aaa i podziel się czekoladą
fewciu zdrowiejcie z mężęm
Lady nic straconego z tą Tamarką
Bokeh ja też nie lubię, jak tż o wszystko się mnie pyta, jak gotuje,"ile myślisz cebuli, w kostkę czy w piórka, na oleju czy na oliwie, to mięso to już???"
nawijko za ząbka
gochaa przytulam co się dzieje?
Illusion dla Igusia toż on zacznie już niedługo biegać
sylwia za kolejnego ząbka
a kij im w
Mała spodnie potrafi ściągnąć??

byłam na szkoleniu, dzisiaj nudno jak cholera było (ostatnio było fajnie, bo kobitka tłumaczyła dlaczego podczas porodu trzeba w odpowiedni sposób oddychać a dzisiaj jakieś bzdety o nadciśnieniu były ).
Moim mężczyznom szło całkiem nieźle, więc poszłam sobie do galerii i kupiłam
- Kubusiowi 4 szt. bodziaków w h&m
- tż wodę toaletową
- sobie buty i olejek arganowy
nancykenator jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-07, 20:43   #3292
s i l v e r
Zakorzenienie

[1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;44060049]też takie żabki mamy, szybko się odpinają, ale... z parapetu i drabiny ledwo sięgam :d
dzisiaj ostatnie okno u nas umyłam, nową firankę walnęłam

[/QUOTE]
Ja też
Cytat:
Napisane przez ILLUSION Pokaż wiadomość

No i w końcu możemy się pochwalić że od piątku już kilkukrotnie Igusiowi udało się przejść po 3 kroczki i widać że mu się podoba. I zaczął mówić!!!! Sylabizuje już sporo a jak się czasem rozgada to w szoku jestem, najczęściej "dadadadadadadadadadadada " albo "daj" lub "dać". A ja na mikołajki kupiłam młodemu książeczek kilka bo lubi jak z nim oglądam i dzisiaj jak "czytaliśmy" to się nauczył powtarzać jak robi krówka

Igorek już całkowicie zdrowy. Inhalacje bardzo pomogły.
za pierwsze kroczki i super że Igorek już zdrowy
[1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;44060085]Plany na wieczór: zeżrę CAŁĄ czekoladę lindt mleczną z likierem gruszkowym [/QUOTE]

Cytat:
Napisane przez sylwietta1988 Pokaż wiadomość
Czesc kochane, jak wy to robicie, że w kilka dni jest 50 stron..... masakejros....

chciałam Wam tylko powiedziec,że wlasnie odpadają mi uszy- i wiem kto za tym stoi jako, ze moja szanowna T. miała imieniny czwartego to dzis wydaje posiadówe i mi obrabiają doope, aż huczy, juz sie domyslam tych tekstów własnie tego tyczy sie moj status na fejsie
a kij im w d.u.p.e
Cytat:
J

A tu mloda u moich rodzicow, jak ja poniosla muza ... niestety nie wiem dlaczego nie slychac jej w tle, tylko moje gadanie glupie w stylu ruszaj dupka mala
Ale się uśmiałam
Cytat:
Napisane przez mala_19kw Pokaż wiadomość
Mąż właśnie mi oznajmił że w sobotę (nawet dokładnie nie wiem którą bo się wyłączyłam ) idzie na kawalerskie (tak sobie wymyślili z kolegami z pracy). Jakoś nie mam ochoty ujadać się potem z pijanym dziadem więc nie wiem czy pójdzie.
Mój mi oznajmił wczoraj że 12 grudnia ma impreze z pracy. No nie wiem , nie wiem czy pójdzie.....
Cytat:
Napisane przez mikakrolikowa Pokaż wiadomość
Zarazenie dziecibopryszczka naxywa sie pocalunkiem smierci moze byc bardxo grozna

O kurde
Stary 2013-12-07, 20:50   #3293
BlackSanctum
Zakorzenienie

Dziewczyny, w załączniku przesyłam Wam moje wczorajsze "łupy". Jeszcze dzisiaj (mam nadzieję, że dzisiaj, bo mam niedługo dostać zdjęcia) pojawi się relacja na blogu.

Aśka, z Yankee dostałyśmy samplery Apple&Pine Needle, Cranberry Ice i Sparkling Lemon. Testowanie zaczęłam od tego pierwszego i na razie nie powalił mnie na ziemię. Ładnie pachnie, ale bez przesady... Zapach mocny i ładny, wypaliłam tylko trochę i do tej pory go czuć, ale cóż... Może jak wszystkie wypalę, to zrozumiem fenomen tej firmy.

Cytat:
Nie bedzie Tamarki

Szkoda.

Cytat:

A co do prezentów na mikołaja...my też sobie nie robimy prezentów z tej okazji. Tylko dla dzieci kupiliśmy.
A już myślałam, że jesteśmy dziwną rodziną...
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg IMG_9490.jpg (87,0 KB, 41 załadowań)

Edytowane przez BlackSanctum
Czas edycji: 2013-12-07 o 20:53
BlackSanctum jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-07, 20:54   #3294
nomenklaturabinominalna
Rozeznanie

Sylwia, wylane na szanowna T i reszte tych papudrakow. Jesli jej ziomki maja takie samo zdanie jak ona, to nic tylko wspolczuc poziomu Skonczylo sie babci sranie,niech sie wala,a z szanownego tatuska niech zrobia sobie czubek na choinke bedzie pasowal

Miska,to niech TZ nie buziakuje Hani i zwalczcie jegi opryszczke

---------- Dopisano o 20:54 ---------- Poprzedni post napisano o 20:52 ----------

Mala ,moj tez spodnie mi sciaga,chociaz ktos

nomenklaturabinominalna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-07, 20:59   #3295
eff8
Zakorzenienie

Hej Wam

wlasnie popijam piwko i zajadam sie pizza ktora dzis zrobilam, nawet dobra ale ciasto jeszcze nie takie jakbym chciala... zna ktoras pyszny przepis na ciasto pizzowe ?????

podczytalam Was na szybko, no i zdrowka dla dzieci Szajowych

i szkoda ze nie bedzie tym razem Tamarki Lady

ja dzis rano tez testowalam ale u mnie powtorzyl sie negatywny wynik takze jestem juz spokojna okres pewnie przyjdzie kiedys tam

eff8 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-07, 21:04   #3296
misiaeel
Wtajemniczenie

Cytat:

czyli muszę ich jakoś odseparować

Cytat:

Cytat:

Cytat:
Cisza az huczy

Cytat:
Hej U nas Mikołajki nie są jakoś tak obchodzone z mega prezentami. Od rodziców w dzieciństwie zwykle jakieś drobiazgi pod poduszkę, najczęściej słodkości dostawaliśmy. Synuś mój dostał klocki Clemmy od moich rodziców (tzn. zapytali mnie co kupić, zawsze pytają) i ma takie wypasione 60 sztuk w realu była promocja. TŻ buduje różne cuda a Iguś w sekundę rozwala. TŻ ma taką radochę że masakra I opowiada przy tym co chwilę jakim to był w dzieciństwie mistrzem w budowaniu z klocków

Nie pocytowało mi bo komputer się zawiesił. ale coś tam pamiętam.
silver - ale fajne atrakcje Darii sprawiliście Super!
insoito - rób boba też mam włosy cienkie i mam!
ellllmi - wiesz co? Ja to chyba nawet do końca nie wiem jak Ty wyglądasz i na ulicy bym Cię nie poznała bo na wszystkich zdjęciach to albo aparatem się zasłaniasz abo okulary na pół twarzy Ale fryzurka fajna

Zdrówka wszystkim przeziębionym dzieciaczkom. Igorek już całkowicie zdrowy. Inhalacje bardzo pomogły.
brawa za kroczki i sylabizowanie

Cytat:
Ja was przebije, Tz pojechal jak zawsze na szkolenie, a ja zamowilam sobie duza pizze z owocami morza w cenie malej i do tego litrowa kolawke ... czekam wlasnie na dostawce

ale tancerka

Cytat:
Napisane przez mikakrolikowa Pokaż wiadomość

o matko to mnie teraz nastraszyłaś

Aniołki[*][*]25.01.2012
misiaeel jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-07, 21:04   #3297
pstryczek84
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez sarah67 Pokaż wiadomość
a taka sesje warto robic??
to niejest takie troche sztuczne?
kurcze bo sama sie zastanawiam czy dzidzi mojej nie zrobic
wydaje mi sie ze warto, bedzie super pamiatka...
wiadomo ze nie bede robic takiej sesji co chwila tylko pewnie to bedzie pierwsa i ostatnia ale jednak co profeska to profeska...
ja niby robie Kubuleslawowoi duzo zdjec ale co z tego jak do wywolania to nadaje sie garstka

Cytat:
Cisza az huczy

od rana to ty bedziesz zajadac rosolek na obiad

Cytat:
No i w końcu możemy się pochwalić że od piątku już kilkukrotnie Igusiowi udało się przejść po 3 kroczki i widać że mu się podoba.
klask i:

u nas tez znaczna poprawa i tez mi sie wyaje ze wlasnie to inh. pomogly...

a ja zezarlam wlasnie caly duzy talerz spagetti

Sylwietta,
niech sie wypchaja!!!!!!

Stary 2013-12-07, 21:09   #3298
aska27adopcje
Zadomowienie

Laski, ale jaja zubry sa i dziki
Stary 2013-12-07, 21:09   #3299
pstryczek84
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez BlackSanctum Pokaż wiadomość

Aśka, z Yankee dostałyśmy samplery Apple&Pine Needle, Cranberry Ice i Sparkling Lemon. Testowanie zaczęłam od tego pierwszego i na razie nie powalił mnie na ziemię. Ładnie pachnie, ale bez przesady... Zapach mocny i ładny, wypaliłam tylko trochę i do tej pory go czuć, ale cóż... Może jak wszystkie wypalę, to zrozumiem fenomen tej firmy.
czyli co, dzisiejsza tugeze rozkreca Black?

ale prezentow.....

Stary 2013-12-07, 21:10   #3300
mala_19kw
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez nomenklaturabinominalna Pokaż wiadomość
Sylwia, wylane na szanowna T i reszte tych papudrakow. Jesli jej ziomki maja takie samo zdanie jak ona, to nic tylko wspolczuc poziomu Skonczylo sie babci sranie,niech sie wala,a z szanownego tatuska niech zrobia sobie czubek na choinke bedzie pasowal

Miska,to niech TZ nie buziakuje Hani i zwalczcie jegi opryszczke

---------- Dopisano o 20:54 ---------- Poprzedni post napisano o 20:52 ----------

Mala ,moj tez spodnie mi sciaga,chociaz ktos

ależ podsumowanie Ale ja się zgadzam

Co do ściągania portków dziwne umiejętności mają nasze dzieci (w tym wieku ) ale cóż poradzić? taki los
Ur. 23.01.2013

"Dla Ciebie moje serce bije,tak jak kiedyś Twoje dla mnie bić zaczęło"

KosmetyczneSzaleństwo

7DniTygodnia
mala_19kw jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości