![]() |
#9841 |
Raczkowanie
|
Dot.: Wasze opisy na gg
|
![]() ![]() |
![]() |
#9842 |
Raczkowanie
|
Każdy dzień ma swój aromat...
ludzie budują za dużo murów, a za mało mostów. i zapomnij, że jesteś gdy mówisz, że kochasz. Człowiek to jedyne zwierzę które się rumieni. I jedyne, które ma za co. Zwróć swą twarz ku słońcu, a cień zostanie w tyle. A miłość?nałóg młodości, ryzykowne gry, oszałamiające stany nieważkości. Ludzie,którzy lubią samotność, lubią też siebie.nie lubię samotności i siebie. L'amour est enfant de bohême Il n'a jamais connu de loi- Bo miłość jak cygańskie dziecię:Ani jej ufaj, ani wierz... nigdy nie wiadomo mówiąc o miłości czy pierwsza jest ostatnią czy ostatnia pierwszą Kobieta wie, że 2+2 zmieni się w pięć, jak będzie długo płakać i zrobi awanturę. Nawet gwiazdy płaczą z tym, kto płacze w nocy Skutki gniewu są dużo poważniejsze od jego przyczyn...
![]() |
#9843 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Te na czerwono baaardzo mi sie podobaja ![]()
![]() |
#9844 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ja mam 20 lat, ty masz 20 lat... (i tu kilka wersji) * a świstak dożywocie * przed nami siódme niebo * przed nami bezrobocie ![]() ![]() 20 latek temu.. na świat przyszedł 3500g bobasek, czyli ja ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#9845 |
Zakorzenienie
|
20 lat.... koniec z dziecinstwem...
#9846 |
żona
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#9847 |
Rozeznanie
|
Teraz już wiem, wiem co to miłość <3
Nawet jeśli będzie mgła...Ja w tej mgle do Ciebie będę szła [Tak Cię pragnę.] <3 Hold me when I'm scared ![]() Chcę zostać w swoim świecie...Nic o mnie nie wiecie. It's not so easy lovin' me </3 Gdy jesteś blisko cały świat nie liczy się. Tak Cię pragnę! ![]() Save me from myself Ja mam to gdzieś od kiedy jesteś tylko mój, tylko dla mnie Like a child you whisper softly to me Znalazłam swoje miejsce...Nie powiem wam więcej.Zostawcie mnie! Nie ważny jest świat, za dużo w nim łez. Zostanę przy Tobie , nie pytam czy chcesz ![]() W Twoje sny chciałabym wejść...
#9848 |
BAN stały
|
*...i zamknę się w MOJEJ rzeczywistosci... gdzie nikt nie ma wejścia...
*Nie Po To Się Rodzimy,By Zmienić Się W Pył , Lecz Po To By Śmiać Się i Żyć... (trzeba to troszkę skrócić ![]() *wszystko jest nieważne ,gdy jesteśmy razem ![]() *Ciesz się,póki masz czym... ![]() *Nie ma zlej młodzieży są tylko źli wychowawcy *I'm feeling of "butterflies" in the stomach ![]() ![]() *"W domach z betonu nie ma wolnej miłości" *"Kazdy dzień jest walką o przetrwanie no i na razie tyle ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#9849 |
Zakorzenienie
|
Opisy dosyć feministyczne
![]() At night when I'm feeling blue I'd sell my ass before I think of you! (nocą gdy jest mi źle szybciej sprzedała bym własny tyłek niż pomyślała o Tobie!) Seven hours since you closed the door started a diet, got a manicure (7godzin od kiedy zamknąłeś za sobą drzwi, rozpoczęłam dietę zrobiłam manicure ![]() Erased your number from my telephone if you call me I won't be at home (wykasowałam Twój numer z mojego telefonu, jeśli zadzwonisz nie będzie mnie w domu) Won't you miss me like a hole in the head because I do boy (nie tęsknisz za mną jak za dziurą w głowie? Bo ja (za Tobą) tak) I'm caught in a groove but I'd kiss my ass before I'm feeling blue (jestem w dołku ale szybciej bocałuję się w tyłek niż poczuję się smutna)
#9850 |
żona
|
dziewczyny dawajcie duzo optymistycznych
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#9851 |
Przyczajenie
|
![]()
Edytowane przez moderatora - łamanie regulaminu forum
Edytowane przez rambo Czas edycji: 2007-05-22 o 21:36 |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#9852 |
Zadomowienie
|
a co to ma niby byc??
Kiedy bogowie chcą nas ukarać, spełniają nasze prośby./ O.Wilde UWAGA jeżdżę ![]() Edytowane przez rambo Czas edycji: 2007-05-22 o 21:36 |
![]() ![]() |
![]() |
#9853 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#9854 |
Zakorzenienie
|
zgłoszone-reklama
#9855 |
Rozeznanie
|
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#9856 |
Zakorzenienie
|
Reklama na forum wizaż.pl jest płatna.
Jeśli chcesz zatrudnić osoby do pracy - proszę zamieścić ogłoszenie w dziele "Ogłoszenia o pracę" - zgodnie z zasadami forum!
![]() |
#9857 |
Wtajemniczenie
|
volero' tra i fulmini per averti...
przebiegnę między piorunami - byleby cię mieć |
![]() ![]() |
![]() |
#9858 |
Zakorzenienie
|
niesie się tęsknota czyjaś na świata cztery strony
będziemy smucić się starannie będziemy szaleć nienagannie ![]()
' Nie obawiaj się, że góry są za wysokie, droga zbyt długa, kwiaty zwiędną, za blisko czyjeś oczy wpatrzone z nadzieją, a potem tylko z wyrzutem. Nie obawiaj się, abyś nie musiał żałować tego, że brakło ci odwagi. ' ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#9859 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#9860 |
Zakorzenienie
|
jak rozpoznać ludzi, których już nie znamy
jak pozbierać myśli z tych nie poskładanych jak oddzielić nagle serce od rozumu jak usłyszeć siebie pośród śpiewu tłumu ![]()
' Nie obawiaj się, że góry są za wysokie, droga zbyt długa, kwiaty zwiędną, za blisko czyjeś oczy wpatrzone z nadzieją, a potem tylko z wyrzutem. Nie obawiaj się, abyś nie musiał żałować tego, że brakło ci odwagi. ' ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#9861 |
Przyczajenie
|
Hej. Utworzyły się już 3 strony tych opisów gg, a ja znalazłam niezłe narzędzie do ich gromadzenia. Założyłam sobie konto na moblo.pl, podałam tam mój numer gg i na moim profilu zapisywane są automatycznie moje opisy GG. Na początku wydawało się głupawe troche, ale po jakimś czasie tworzy się fajna historia. Mało tego, namówiłam moich znajomych do rejestracji i teraz widze ich opisy z całego dnia. Wracam wieczorem z pracy i przeglądam co kto kiedy robił. Wciągnęło mnie, a mnie nie łatwo wciągnać.
|
![]() ![]() |
![]() |
#9862 |
Zakorzenienie
|
![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#9863 |
Zakorzenienie
|
-Kochanie Bolało? -Ale co? -Jak spadałeś mi z nieba
![]() ![]() NieChcę,AbyścieByliTacyJa kJa,AleNieZmuszajcieMnie, AbymByłaTakaJakWy (nie pamiętam czy już go dawałam ![]() Jest takie miejsce na ziemi, którego nie ma na mapie... GdyWzejdzieSlonce, PocalunkiemSwymZdejmijSen ZMychPowiek.. |
![]() ![]() |
![]() |
#9864 |
Raczkowanie
|
Z zyciu czlowieka jest czas poszukiwania i czas kiedy trzeba cos wreszcie odnalezc
niby nic a jednak zerkasz jak się dostać do pudełka jedyne co mogę zrobić to dać spokój Jestem za trudna-ktoś widocznie zmienił mnie.. To koniec...zabiliśmy w sobie wszystko...To koniec...Mogliśmy więcej...Przykro... Jak zabić Człowieka Pająka? To oczywiste, Człowiekiem Kapciem! faceci są jak zielone jabłka-soczyści ale niedojrzali ...Ale ty, Rozum, tego nigdy nie zrozumiesz... Szukam palącego, pijącego i szlajającego się faceta na męża-w końcu małżonkowie powinni mieć podobne zainteresowania przepraszam ale nie zasluzyles na "ty" z duzej litery nie ma ludzi niezastąpionych... Zawsze wiedzialam ze cie strace a nie umialam tego zmienic... Niby chce tego co Ty...skoro tak jest,gdzie tkwił nasz błąd? Najwazniejsze w życiu to nauczyć się, które mosty przekraczać, a które palić. Dlaczego kochamy ludzi,którym nasza miłość jest niepotrzebna? Czy ktoś mi odpowie jak świat może istnieć w jednej osobie? Nie ważny jest świat, za dużo w nim łez...
![]() |
#9865 | |
BAN stały
|
Cytat:
świetne ![]() z listy: *obudziło sie we mnie zwierze... to chyba leniwiec... :-D (opis znajomego) *Kochalem cie od poczatku , kocham nadal i bede kochal az do konca KC ![]() mój: * DON'T TRUST ANYBODY!!! ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#9866 |
Rozeznanie
|
When the sun Shine We shine Together Told you i'll be here Forever ;] //[Kiedy słońce świeci Świecimy razem Mówiłam Ci że będę tu na zawsze]
You'll still be my star Baby cause in the dark you can't see shiny cars // [Ale Ty zawsze będziesz moją gwiazdą Kochanie w ciemności Nie zobaczysz lśniących samochodów] Now that it's raining more then ever Know that we'll still have eachother You can stand under my Umbrella // [Teraz pada bardziej niż zwykle Wiedz, że ciągle będziemy mieć siebie Możesz stanąć pod moim parasolem] You can run into my arms it's okay don't be alarmed (Come into me) (there's no distance in between our love) // [Możesz wbiec w moje ramiona Wszystko jest w porządku nie bądź przestraszony (chodź do mnie) (nie ma przestrzeni w środku naszej miłości)] Go on and let the Rain pour I'll be out here needing more Because... // [Idź i pozwól deszczowi padać Będę tu na zewnątrz potrzebując więcej bo...] It's raining Oh baby it's raining Baby Come Into me Come into me // [Pada deszcz Oh kochanie pada deszcz Kochanie chodź do mnie Chodź do mnie] It's raining Oh baby it's raining You can always come into me// [Pada deszcz Oh kochanie pada deszcz Zawsze możesz przyjść do mnie...] Oh you don't mean nothing at all to me No you don't mean nothing at all to me// [Nic dla mnie nie znaczysz Nie, nic dla mnie nie znaczysz] Do you really want to go? //[Czy naprawdę chcesz odejść?]
#9867 |
Zadomowienie
|
Dawno temu wymyślił Cię sobie I spotkasz go-powie Ci, że to ty
On Cię wybrał, Dawno temu wymyślił Cię sobie I spotkasz go lubie kiedy niebo jasne jest i gdy nie pada deszcz .. Wolność kocham i rozumiem Wolności oddać nie umiem Nad dachami snują się sny podlotków pełne marzeń!
![]() |
#9868 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
...pamięć i miłośc nigdy nie umrze....[*] ..gdy ktos kto mi jest swiatełkiem, gasnie nagle w biały dzien... dlaczego tak jest ze najpiekniejsze chwile zycie psuje na sile... nigdy nie umrzesz bo zyjesz w mym sercu i pamieci mej.. nigdy nie umiera ten kto zyje w pamieci innych... blagam jakiegos aniolka w niebie, niech da mi skrzydelka ja chce do Ciebie[*] Są w życiu takie chwile, gdy w sercu pada deszcz.... gwiazd jest tyle, ale która jestes ty... powiedz mi.... pod maska codziennego usmiechu skrywam wielki smutek i zal... |
|
![]() ![]() |
![]() |
#9869 |
Rozeznanie
|
"A kiedy niebo płonąć będzie ogniem
Kiedy ziemia usunie się spod stóp Przyjdź do mnie... Gdy zawali się cały Twój świat I nic juz nie będzie miało sensu Samotna, bezradna, opuszczona Z przerażeniem w oczach Sama... Kiedy nikt już przy Tobie nie zostanie Ja zamknę Cię wtedy W swych dłoniach I dam Ci wszystko Ochronię Aż będzie dobrze A później wypuszczę Cię z rąk Nie bój się Przecież pamiętam Że nigdy nie miałaś być moja..." Piękne, musiałam wstawić ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:30.