|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4171 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Jak ten czas szybko leci, już czujemy ruchy Naszych dzieci. Mamusie maj-czerwie
Oficjalnie otwieram głosowanie :
1. Mamusie maj czerwiec 2014. cz.IV 2. Jak ten czas szybko leci, poznajemy płeć Naszych dzieci. Mamy maj- czerwiec 2014 cz.IV 3. Jak ten czas szybko leci, kolejne mamy czują ruchy swoich dzieci.Mamy maj- czerwiec 2014 cz.IV 4. Czwarta część wątku leci, kolejne mamy czują ruchy dzieci.Mamy maj- czerwiec 2014 cz.IV 5.Czwarta część wątku się zaczyna, wiemy już czy to chłopiec czy dziewczyna.Mamy maj- czerwiec 2014 cz.IV 6.Czwarta część wątku się zaczyna, zaraz poznamy czy to chłopiec czy dziewczyna. Mamy maj- czerwiec 2014 cz.IV 7. Dzidzia w brzuszku, płeć poznana, już Cię Kocham - Twoja Mama. Mamy maj- czerwiec 2014 cz.IV 8. Czy płeć znana czy nie znana, już Cię Kocham - Twoja Mama. Mamy maj- czerwiec 2014 cz.IV Wpisujcie numery jakie Wam się podobają, ja znowu będę to zliczać i ten tytuł który wygra będzie nowym tytułem cz.IV
|
|
|
|
#4172 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Jak ten czas szybko leci, już czujemy ruchy Naszych dzieci. Mamusie maj-czerwie
Witam i ja
Poszłam spać po 23 bo wypisywaliśmy z Tżtem kartki do jego klientów I taki fajny film leciał, ze sie wciagnełam :p No a pobudka o 6 i jeszcze spie ![]() Co do przesypiania nocy przez dziecko, to nasze jest już tak samoobsługowe, że jak sie obudził przyczłapał do nas nawet nie wiem kiedy, zorientowałam się dopiero jak siku obudziło Cytat:
A może czujesz motylki i nie wiesz że to maleństwo ![]() Cytat:
![]() Kciuki Ale dłuuugo jeszcze zanim sie dowiemy
|
|
#4173 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
Nikii , ja jestem za 8Witam się z rana i miłego nowego tygodnia Wam życzę Edytowane przez martuszka0 Czas edycji: 2013-12-09 o 08:05 |
||
|
|
|
#4174 |
|
Zakorzenienie
|
Madziula bo on po cichu wpakował się do Was aby rodziców nie obudzić
A to Ciebie siku obudziło czy Olaf zawołał ??No musicie być cierpliwe do 21
|
|
|
|
#4175 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Witajcie po wietrznym weekendzie
Dzisiaj po pracy miałam w planach zacząć mycie okien ale cóż deszcz nas przywitał i nie wiem jak do soboty się wyrobie ze wszystkim ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Większość tak, zostali mi dziadkowie i niestety nie mam pomysłu na nich Cytat:
![]() Cytat:
mi się kilka podoba i nie mogę się zdecydować ![]() hmmm może 4 i 8
|
|||||
|
|
|
#4176 |
|
Zadomowienie
|
Witam!
My dzisiaj nawet wyspane, chociaż Misi trochę katar dokucza ![]() Niki ja głosuję na nr 8 ![]() Miłego dnia!
|
|
#4177 |
|
Zakorzenienie
|
odnośnie płci to ja ostatnio TŻ otworzył czekolade i je , więc ja mu mówię "nie podzielisz się z żoną i córeczką? " a on do mnie "taaa... zobaczysz jak będziesz miała córę z fujarą"
Mój syn ma nową zabawę , zgasił sobie światło w pokoju położył na dywanie i rogiem dywanu się przykrył i udaje że śpi |
|
|
|
#4178 |
|
Wtajemniczenie
|
Dzień dobry !
![]() U mnie tez deszczyk pada, szaro i ponuro. Ja robię od rana pranie, potem coś posprzątać i pomóc teściowej uszka robić... kurcze zaczęła gotować kapuste ale musiała wyłączyć bo nie dałam rady znieść zapachu do ciotki ją zaniesie popołudniu to jej ugotuje :P uroki ciąży hehe. ![]() A ja głosuję na numerkiem 6 ![]() trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty ![]()
|
#4179 | |
|
Zakorzenienie
|
Witajcie dziewczyny
U nas dzis pobudka 5.45 Cala noc padalo, teraz tez pada, piekny dzien, piekna pogoda, idealny czas by zaczac zmiany w swoim zyciu Cytat:
![]() Nikii mooocno trzymam kciuki, a wieczorem czekam na wiesci ![]() I oczywiście kciuki tez za pozostałe wizyty ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
|
#4180 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Ja tam czuje u was dziewczynkę ![]() Ja sie cieszę że facet, ale na trzecie juz się nie zdecyduje, wole nie ryzykowac ![]() A i ja na 8 głosuje ![]() wszędzie pada to ja lece na spacerniak póki nie pada Chociaż zanim sie ubierzemy . . .
|
|
#4181 | ||
|
Zakorzenienie
|
Witam
![]() Mnie dalej boli... w szanownej, to może być szyjka macicy... od wczoraj popołdniu odkąd wróciłam, przez całą noc i teraz dalej... Jednocześnie dzidzia zrobiła się bardziej aktywna, cały wieczór kopała TŻ po dupie i w nocy parę razy czułam... przez to częściej mnie bolał też brzuszek, ale on to tak zaczynał i zaraz puszczał. A ten ból w szanownej to tak jest i jest... mam też strasznie mokre upławy, 2 godz temu przebierałam majty i już znowu muszę, bo mam wrażenie, że na wylot przemokły... krwi w nich nie ma... Mam zamiar dziś cały dzień leżeć w łóżku ale nie wiem, czy wszytko to jest normalne, czy może powinnam zacząć panikować Może zadzwonić do gina i się spytać, czy może przesadzam?
|
|
|
#4182 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dzień dobry ja dzis pobudka o 7, tabletka, pozamiatałam schody i balkon za zewnątrz, potem kawka, umyłam okno w kuchni, bo o śniegu na szybie zostało pełno błota, teraz idę na śniadanko ale dobrze, że jest na plusie, to śnieg prędko się topi |
|
|
|
|
#4183 | ||
|
Zakorzenienie
|
Niki, głosuję na 8.
|
|
|
#4184 |
|
Zakorzenienie
|
Witam z nowym zapasem sił
chociaż pogoda nie zachęca ![]() Nikki głosuję na 8
|
#4185 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry w 19 tyg
Matko jak to leci...Nikii 3 mam kciuki ![]() Wampirko- ja bym zadzwoniła do gina U mnie pogoda pod psem... A na 10:30 lecę do Kościoła, rekolekcje się zaczęły... Wczoraj nie wystałam całej mszy Mąż mnie wyprowadzał na dwór... I wrócilismy do domu bo ja już nie dałam rady dalej tam stać... Za dwa tygodnie święta, ale zleci....
|
#4186 |
|
Zakorzenienie
|
Kasiab gratuluję 19 tc, już za chwilę połowa
![]() Vampirka ja proponuję wizytę albo telefon do gina, być może to normalne (nie wiem, ja tak nie miałam) a szkoda,żebyś się denerwowała... dmuchać na zimne
|
#4187 |
|
Zakorzenienie
|
Kasian co to za zmiany masz zamiar wprowadzać w życiu :P
Madziula no mam nadzieję że się sprawdzi to co przepowiadasz mi Ty, Kasiab i jeszcze kilka osób :P no i że i moje przeczucie mnie nie myli ![]() Vampirka ja takich objawów jak Ty nie miałam i nie mam , ale każda inaczej przechodzi ciążę, jeśli się martwisz to zawsze lepiej zadzwonić do lekarza ![]() To już wiem jaki numer wygra :P |
|
|
|
#4188 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4189 | ||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Fajnie tak jak drugie dziecko tuli się do brzucha:-D Cytat:
Cytat:
Cytat:
Witam się z rana. Idę na śniadanko
|
||||
|
|
|
#4190 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
oczywiście za wizytęCytat:
Cytat:
![]() Witam się, pospaliśmy dziś o dziwo do 9. Leże jeszcze w łóżeczku, pogoda za oknem nie zachęca do wstawania. Po śniegu ani śladu :-( Miłego dzionka Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
|
#4191 |
|
Rozeznanie
|
Ja głosuje teraz na 6 a na 7 w następnym wątku to wtedy już będziemy miały problem z głowy
No i fajnie by mi było,bo go wymyśliłam hihi
|
|
|
|
#4192 |
|
Wtajemniczenie
|
hej wpadłam się tylko przywitać
u nas deszczowy dzień, więc siedzimy w domu na dodatek ciężki dzień przede mną Iga od rana jest marudna , w nocy znów nie spała więc pojawię się dopiero wieczorem , albo jak będzie spaćgłosuję na nr 8 ![]() miłego dnia mamuśki |
|
|
|
#4193 |
|
Rozeznanie
|
Witam po weekendzie
![]() Zima znowu zrobiła nas w bambo (tak mawia mój synalek). wczoraj wychodzilismy wieczorem od babci, a tu biało (ale duzo piany ) i sypie, dzis chce leciec po sanki, patrze w okno a tu sladu po sniegu nie ma.Szybko przeleciałam to co naskrobalyscie, bo siostra ma przyjechac i wypada troche ogarnąc chalupe. z tego co pamietam: lolitka- chlopaki sa fajne Mi w pierwszej ciąży, było niby wszytko jedno co byle zdrowe, no ale każdy mi mówił że dziewczynka będzie i tak sie nakreciłam ze bedzie Alicja, a jak sie dowiedziałam że jednak dziewczynka ma jajka to tez jakos tak dziwnie mi było. A teraz sobie nie wyobrażam zycia bez mojego mężczyzny, najfajniejszy i najprzystojnieszy facet jakiego znamNo a teraz dla odmiany nastawiłam się na drugiego chłopca, bo sobie pomyślałam że fajnie będzie mieć dwóch łobuzów, a bedzie dziewczyna i jakoś sie boje, bo nie znam obsługi ![]() Co do wizyt księdza, to nas zawsze bierze z zaskoczenia i nigdy nic nie dostaje Przyjdzie popatrzy na bałagan i sobie idzie. na szczescie odkąd tu mieszkamy to chyba ze 2 razy trafił na mnie, w tym raz jak byłam jeszcze panną z brzuchem![]() No i dalej nie pamiętam, więc ide ogarniać.
|
|
#4194 |
|
Zadomowienie
|
Witam po weekendzie.
Wampirka, żeby się nie denerwować, to bym na twoim miejscu zadzwoniła. Córa została w domu, przeziębiła się trochę i pokasłuje. Posiedzi trochę ze mną, bo za tydzień mają jasełka, a ona gra aniołka, więc myślę że do tego czasu ją podkuruję. U nas też już błoto i chlapa brrrrrrr U mnie to już 18 tydz. Ja głosuję na tytuł nr 8. Lecę teraz córce organizować czas, zajrzę później |
|
|
|
#4195 |
|
Zakorzenienie
|
Lolitka jak na razie widzę że wygrywa nr 8 czyli zmieniona Twoja wersja , ale ja kochana nie widzę przeszkód aby cz.V miała podobny tytuł do IV i wtedy w Twojej wersji bo ona jest cudowna
Syn bawi się z dziadkiem to mogłam zajrzeć :P jeszcze tylko 6,5h do wizyty
|
|
|
|
#4196 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
|
|
#4197 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
co chwilę wstawałam i siadałam Nikiii ja również głosuję na 8
|
|
#4198 |
|
Raczkowanie
|
Nikii ![]() Martuszka wlasnie w tym artykule jest napisane dlaczego odradzaja pobieranie krwi pepowinowej. Bardzo fajnie to przedstawili. I brzmi to bardzo rozsadnie. Justyna a moze czujesz jakies delikatne laskotanie, a niezwrocilas na to uwagi. Dobrze, ze ten weekend juz minal. Dawno nie mialam tak niefajnego dnia jak w niedziele. Cale szczescie nowy tydzien wiec powinno byc lepiej ![]() Milego dnia
|
#4199 |
|
Zakorzenienie
|
A ja do Kościoła nie poszłam... Dziadek nie wiedział że jestem i zamknął drzwi na klucz od zewnątrz... I siedzę jak ta ciuma w domu...
Niki zleci Ci...
|
#4200 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Idziesz sama na te rekolekcje? Uważaj na siebie ![]() Cytat:
Lolitka ja się zgadzam z Nikii, że wygrywa i tak tytuł wymyślony przez Ciebie w 90%, a następny wątek możemy zatytułować tak jak pisałaś pierwotnie Nikii żadnych zmian, po prostu jak ja słyszę albo mówię sama słowa "piękny dzień" albo "piękna pogoda" to mi się to zaraz kojarzy z tą piosenką co Cezik zmiksował o Ibiszu ![]() http://www.youtube.com/watch?v=jyjuUHNwWD4 uwielbiam ją |
|||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:21.

Ale dłuuugo jeszcze zanim sie dowiemy
i Rysiu

W sumie jego szef, sobie wymyślili nowe stanowisko, Tż miałby jeździć po całej Polsce i w domu tylko na weekendy 

do ciotki ją zaniesie popołudniu to jej ugotuje :P uroki ciąży hehe.
Może zadzwonić do gina i się spytać, czy może przesadzam?

Matko jak to leci...
Mąż mnie wyprowadzał na dwór... I wrócilismy do domu bo ja już nie dałam rady dalej tam stać...