|
Notka |
|
Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem. |
Pokaż wyniki sondy: Jaki ma być tytuł kolejnej części? | |||
Mama w necie, do kontaktu palce wsadza dziecię - mamusie maj czerwiec 2013 |
![]() ![]() ![]() ![]() |
2 | 3,77% |
Do majowo-czerwcowych kurator wkracza, kończy patologię, każda rozpacza - mamusie maj czerwiec 2013 |
10 | 18,87% |
Dziecko nie przebrane, obiad nie gotowy, zawsze jest czas na wizażowe rozmowy - mamy V VI 2013 |
4 | 7,55% |
Majówki od wizażu uzależnione, dzieci zaniedbane, samotne, nie nakarmione.- mamy maj czerwiec 2013 |
2 | 3,77% |
W domu syf, w domu smród przez Internet cierpię głód - dzieci majowo-czerwcowe 2013 |
5 | 9,43% |
Każda mama jak sarenka po wizażu hasa, a dzieci ich brudne i gile do pasa- mamusie maj czerwiec 2013 |
5 | 9,43% |
Jem warzywek kilkanaście, budzę się, gdy mama zaśnie- mamusie maj czerwiec 2013 |
14 | 26,42% |
Już mamusie lamentują, czy nam żółtka posmakują- mamusie maj czerwiec 2013 |
2 | 3,77% |
Jak ten czas nam szybko leci, pierwsza gwiazdka naszych dzieci - mamusie maj czerwiec 2013 |
21 | 39,62% |
Wątek wolno nam leci, bo pilnujemy dzieci- mamusie maj czerwiec 2013 |
0 | 0% |
Kto rano wcześnie wstaje, temu dziecię spać nie daje - mamusie maj czerwiec 2013 |
5 | 9,43% |
Większość dzieci już ząbkuje, a Emil to nawet raczkuje - mamusie maj czerwiec 2013 |
0 | 0% |
Na dworze chłód doskwiera, a u nas gorąca atmosfera- mamusie maj czerwiec 2013 |
0 | 0% |
Pierwsze ząbki i obiadki, jak dobrze nam w roli matki - mamusie maj czerwiec 2013 |
2 | 3,77% |
Ząbki, marchewki, gluteny i cuda – za nami jesień złotoruda! - mamusie maj czerwiec 2013 |
0 | 0% |
Mamusie MAJ-CZERWIEC 2013 na odchowalni, cz.6 |
2 | 3,77% |
Sonda wielokrotnego wyboru Głosujący: 53. Nie możesz głosować w tej sondzie |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#3961 | |
Zadomowienie
|
Dot.: Mamy wizaż czytają, a dzieci z łóżeczek spadają - mamusie maj-czerwiec 2013
Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
![]() |
#3962 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamy wizaż czytają, a dzieci z łóżeczek spadają - mamusie maj-czerwiec 2013
Cytat:
![]() ![]() klikamy dla psiaków ![]() http://tablica.pl/nakarm-psa/
![]() ![]() |
![]() |
#3963 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#3964 |
Zadomowienie
|
Hehe skąd ja to znam
![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
#3965 | ||||||
Zadomowienie
|
ale nam szybko zleciała niedziela
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() od Cytat:
![]() Co do słoiczków to nic nie pasuje mojemu Królowi, nic , marchew bee, dynia bee, ziemniak z dodatkami wszystkimi bee, szpinak to wogóle beee, nawet jabłko nie wchodzi ![]()
![]() |
#3966 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mogę tylko powiedzieć, że 3 mies.córka znajomej po jej mleku miała skórę w strupkach dosłownie, podali Pepti, była poprawa, ale nie do końca. Teraz podają Nutramigen i po małej nie widać żadnej alergii.
![]() |
#3967 |
Zakorzenienie
|
![]() ![]()
![]() |
#3968 |
Zakorzenienie
|
Czekam tylko kiedy młoda zaskoczy, że drzwi się same nie otwierają i ktoś to robi to będzie po zabawie ...
#3969 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
karolina, a jakie objawy ma Antek? bo jak wysypka, to sprobuj nutramigen, ale wtedy tez z warzywami bys musiala przystopowac i potem od nowa... ale moze sie okazac, ze wysypka jest nie zwiazana z jedzonkiem... Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
![]() |
#3970 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
A jakie ma objawy Antos? Sent from my GT-I9100 using Wizaz Forum mobile app ---------- Dopisano o 23:25 ---------- Poprzedni post napisano o 23:22 ---------- Hahaja ty wiesz ze ja tez hee od jakis 3 ms musze uciekac M. Z oczu jak go do spania klade a jak podgladam czy spi i dziad mnie przyuwazy to koniec smok w rece i wola e e e heee jak nie przyjde to ryk wiec czolgam sie zeby mnie nie widzial hee Sent from my GT-I9100 using Wizaz Forum mobile app
![]() |
#3971 | |||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 00:04 ---------- Poprzedni post napisano o 00:02 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 00:05 ---------- Poprzedni post napisano o 00:04 ---------- Cytat:
![]() a zyrafa jest obecnie zabawkowym hitem...niech się wyzywa, bo chyba jej te zabki coraz bardziej daja popalić. ---------- Dopisano o 00:09 ---------- Poprzedni post napisano o 00:05 ---------- Cytat:
kopytka sa najlepsze! dzisiaj do buzi naraz wcisnela trzy ![]() ![]() hehe co z tymi rajtuzkami, bo nie kumam ![]() |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#3972 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3973 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() instruktor zapomnial dzisiaj aparatu, zatem foty podwodne za tydzień. kurcze faaaajny ten basen, taka odskocznia po tygodniu siedzenia w domu. (wczoraj pisałam, ze tel. pewnie z jakiejś promocji za zlotowke ![]() ![]() ![]() to tak gdyby ktoras chciała komus zrobić pod choinke prezent. dobrze, ze mikolaj wzial na siebie abonament ![]() a dzisiaj chyba dostałam już prezent pod choinke... w końcu znalazłam znajoma, która jest chetna na aerobik/fitness czy kij wie co tam jeszcze. umowilysmy się na pierwsze zajecia już jutro o 20 ![]() ![]() ![]() babcia została z mala, a my odwiedziliśmy decathlon, bo oczywiście średnio miałam co zalozyc :P także mam nju spodnie, sportowy stanik, bluzke i buty ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() w F&F swietne wyprzedaże dziecięcych rzeczy. kupiliśmy pieciopak bodziakow (przecenione z 56zl na 32 i jeszcze raz na 20), kocyk za 10 i mięciutkie buciki tez za 10zl ooo takie ![]() http://allegro.pl/cudo-ff-sliczne-bu...781645376.html nie miałam czasu więcej grzebać, ale sporo tam było fajnych rzeczy. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3974 | |||
siedzę i myślę
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Ech spróbuje to Nutri, bo już nic więcej nie wymyślę... dzięki za pomoc kochane ![]()
bla bla bla Edytowane przez karolina2121 Czas edycji: 2013-12-08 o 23:43 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#3975 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() - wata do uszu (czy chodzi o to żeby się woda nie nalewala? ![]() - ubieranie pierdyliarda warstw w przebieralni w której jest z 50 st c., - dziecko zapakowane, ze tylko oczy wystają...a mama postanawia zdac koleżance/babci relacje jak to wspaniale było na zajęciach i tak plotkują z dobrych 15 min. brrrr ![]() ---------- Dopisano o 00:48 ---------- Poprzedni post napisano o 00:43 ---------- Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#3976 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
#3977 | |||||||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() na pewno latwiej znaleźć kiecke niż rajstopki ![]() aaa i w f&f sa dwupaki swiatecznych rajstopek (czerwone w kropki i drugie czerwone z reniferem na stopie) chyba za 32zl. ladne, ale poczekam az je po swietach przecenia i kupie na przyszly rok ![]() ---------- Dopisano o 00:58 ---------- Poprzedni post napisano o 00:51 ---------- Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
http://allegro.pl/ikea-foremki-klock...699571299.html hitem był czerwony w kropki i ten czubek, bo "robil za smoczek" ![]() ---------- Dopisano o 01:00 ---------- Poprzedni post napisano o 00:58 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 01:07 ---------- Poprzedni post napisano o 01:00 ---------- Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ostatnio wazylam ja 26.11 i było 7kg. mamy przyjść za miesiąc, wiec sprobuje podejść tam 23 ![]() jak lapalyscie dziewczynkom siuśki? kupic ten woreczek? boje się, ze wynik będzie zafałszowany. prosto do pojemniczka? ---------- Dopisano o 01:08 ---------- Poprzedni post napisano o 01:07 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 01:14 ---------- Poprzedni post napisano o 01:08 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 01:18 ---------- Poprzedni post napisano o 01:14 ---------- Cytat:
![]() ![]() |
|||||||||||
![]() ![]() |
![]() |
#3978 | |||||||||
Zakorzenienie
|
tak, az boje się zagladac pod choinke
![]() ![]() ![]() ![]() tak, ale nie mam karty kredytowej. nie da się tam placic zwykla visa, nie? Cytat:
![]() Cytat:
![]() Szymek ma ospe!!! jego kuzyn zachorowal 3 tyg. temu. (chodza do jednego przedszkola, mieszkają przez plot). czekaliśmy 2 tyg. ale nic, wiec był u Neli tydzień temu w niedziele ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 01:44 ---------- Poprzedni post napisano o 01:39 ---------- Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 01:47 ---------- Poprzedni post napisano o 01:44 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 01:50 ---------- Poprzedni post napisano o 01:47 ---------- Cytat:
![]() i jak psiaki to tu tez http://dobryklik.pl KLIKAMY. ---------- Dopisano o 01:52 ---------- Poprzedni post napisano o 01:50 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 01:54 ---------- Poprzedni post napisano o 01:52 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|||||||||
![]() ![]() |
![]() |
#3979 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 01:59 ---------- Poprzedni post napisano o 01:55 ---------- hehe, jak mloda zacznie zwiewać z maty to pewnie szybko zrobia się szare ![]() ![]() Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 02:00 ---------- Poprzedni post napisano o 01:59 ---------- nadrobiłam, dobranoc ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3980 |
Zakorzenienie
|
mogłabym przygotować, tylko że jadłabym go ja i ewentualnie mój mąż. teściostwo twierdzi że karp śmierdzi mułem, i dużo jest roboty przy ościach. więc po 3 zupach wchodzi filet z pangi czy czegoś, ziemniaki i jakaś surówka. do tego herbata (bo nie ma kompotu z suszu też) i koniec. potem siedzenie przy herbacie, rozmowy, telewizor, czasem brat męża wraca do komputera..nosz nie ma dla mnie klimatu, jest dziwnie i już
#3981 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Jeśli chodzi o użycie waty to nam na zajęciach tłumaczył że watą to się dokładnie wyciera uszka dziecka, tak długo aż będą suche. A po co ją do uszu pakować? Ja z ubieraniem też mam trochę manię, ale Hela to zmarzluch po mamie ![]() I zapomniałam się pochwalić że kupiłam śpiworek w końcu... ![]() ![]() ---------- Dopisano o 07:48 ---------- Poprzedni post napisano o 07:45 ---------- Cytat:
![]() i super pomysł z przeceną rajstopek ![]() ---------- Dopisano o 07:53 ---------- Poprzedni post napisano o 07:48 ---------- Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#3982 |
Zakorzenienie
|
Dzisiaj idziemy z Paulinką do gastrologa, już ma dość tych twardych kupek z płaczem i ulewania 2h od jedzenia, a skierowanie dostałam jeszcze w sierpniu z innej przyczyny, ale teraz się doczekałam to idę
![]() No i takie pytanie do mam co byly, co tam robią dzieciakowi? Nie wkładają żadnych rurek, prawda ![]()
#3983 |
Zakorzenienie
|
xal, wydaje mi sie, ze gastrolog oceni tylko, czy jest koniecznosc wkladania rurek, i jesli bedzie, to nie zrobia jej tego na zywca w gabinecie, tylko pewnie pojdziecie do szpitala i tam to jakos zrobia na uspokajaczach albo pod narkoza nawet. nie wiem... tak mi sie zdaje
![]()
![]() |
#3984 |
Zakorzenienie
|
Xal - ja nie byłam nigdy u takiego lekarza ale też nie wydaje mi się by takie badania były przeprowadzane w gabinecie. Takiego sprzętu rurkowego raczej nie mają w przychodniach i pewnie tak jak Cloche pisze sprawdzi co to może być i czy nie trzeba jakieś badania wykonać, a jak tak to skierowanie do szpitala.
#3985 | |||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ten telefon też wpadł mi ostatnio w oko ![]() No wiem, że cyce nie dają więcej jak 37 ![]() ![]() Cytat:
![]() No i świetnie prezentuje się w tej tuli. Czytałam dalej, że bardzo sobie chwalicie spacery w niej co mnie niezmiernie cieszy bo wczoraj zamówiliśmy swoją ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() |
|||||||
![]() ![]() |
![]() |
#3986 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() i dzień dobry! pogoda nijaka, szaro, snieg znikl. chyba dzisiaj za długo nie pospacerujemy, bo co chwile leje. Nelka od rana pelna energii, jej poranny uśmiech daje mi takiego kopa... ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3987 |
Zakorzenienie
|
Heloł!
U nas kolejna noc i pobudki co 2h..... Oczywiście każde wstanie z rykiem, ale jak się obudzi o 6.30 to bez płaczu, bo wyspana. Dentinox nie pomaga i też się zastanawiam czy dzisiaj wieczorem nie podać jej od razu Ibum.... Co do karpia to ja uwielbiam, mój dziadek jak go przyrządzi na święta to nic nie śmierdzi tylko można wcinać aż się uszy trzęsą ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3988 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
i mnie tez jest karpmuwielbiam i nie smierdzi nic a nic do tego barszczyk z uszkami sledzie pod pierzynkp , w oleju, ryba po grecku salatka, salatka z warzywami i mpzzarella pierogi i siedzimy przy kaledach przy stole do 22 ![]() ![]() Cytat:
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
![]() |
#3989 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
#3990 |
Raczkowanie
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:37.