|
Notka |
|
Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#3541 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Styczniowo - lutowe mamy 2013 (XII)
Bokeh,....ja mam ten kominek....i sistra wciąż przynsi mi jakieś zapachy-uwielbiam to-pachnie pięknie w całym domu!! tylko że ja do kominka daję pół tego zapachu- bo t jest tak intesnsywne-że mam na więcej razy....a teraz na święta robię takie zestawy: kominek + 5 zapachów dla teściowej i szwagierki.
Wirtualne poznanie ... 13.10.2009r. ![]() Ślub ... 06.08.2011 r. ANTOŚ 18.02.2013 "Jeśli zastanowisz się nad tym, aby przerwać dążenie do celu, przypomnij sobie, dlaczego zaczęłaś do niego dążyć." ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3542 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#3543 |
Wtajemniczenie
|
Dużo zdrowia dla Chorowitków naszych wszystkich. AGA trzymaj się tam dzielnie
![]() Ależ macie sny dziewczyny ![]() Black, pokaż się w kiecce, ładnie proszę ![]() Co do roczku, to u mnie jak zwykle 15 osób dorosłych + 3 dzieci ![]() ![]() ![]() ![]() W k. w usprawiedliwiam się trochę ![]() Moja koleżanka chyba właśnie rodzi. o 10 skakała na piłce, a teraz cisza ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3544 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3545 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
hahahaha ![]() Cytat:
![]() ![]() Edytowane przez bokeh Czas edycji: 2013-12-09 o 12:02 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3546 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3547 |
Zakorzenienie
|
BOKEH BLACK -tych zapachó jest tyle(chyba prawie 100) że idąc do sklepu cieżko się zdecydować-ja powiem Wam jakie mam w skłądziku, jakie używałam (tak jak mówie ja daję połowe tego wosku):
-BLISSFUL AUTUMN -MANGO PEACH SALSA !! ![]() -SRAWBERRY BUTTERCREAM -WILD PASSION FRUIT ![]() -WAIKIKI MELON -VANILIA CUPCAKE -PINK SANDS!! -PINAPPLE CILANTRO !! -LEMON LAVENDER !!!!!!! -FRUIT FUSION! -CLEAN COTTON !! Ja gorąco polecam...świeczki są drogie-woski bardziej opłacalne-Jak to dobrze że mam dobre dojście ![]()
Wirtualne poznanie ... 13.10.2009r. ![]() Ślub ... 06.08.2011 r. ANTOŚ 18.02.2013 "Jeśli zastanowisz się nad tym, aby przerwać dążenie do celu, przypomnij sobie, dlaczego zaczęłaś do niego dążyć." ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3548 | ||
Wtajemniczenie
|
Cudny Mikołajek
![]() Jej można mówić coś codziennie a i tak 10 dnia pier.dolnie coś takiego że cycki opadają. Znowu! dyskusja że małemu jest za zimno w kombinezonie zimowym bo jest cienki! że buty trzeba inne kupić bo w tych mu zimno! I w du.pie ma że jej mówię że wczoraj był mróz i mały po spacerze 40-minutowym mial każdy centymetr ciała cieplutki i stópki tez bo buciki mają w środku futerko i jak zaczenie chodzić to mu kupię kozaczki do chodzenia a na razie te są dobre bo nie muszą moim zdaniem sięgac kolan. Przerywa mi w pół zdania i mówi znowu że mu zimno na pewno. To jej mówię że żadnym kocem go ie przykrywałam bo było slońce i piękna pogoda to wyszłam na wyrodną matkę. Że jak to ja nawet szalika nie mam dla niego (mam ten taki golfik z H&Mu) bo ona mu nawet nie ma jak buzi obwiązać żeby nie wdychał zimna. To jej tłumaczę że nie wolno tego robić bo dziecko ma oddychać powietrzem a nie jakąś skroploną parą z szalika, wystarczy że smakuje mu buźkę kremem specjalnym. To ta że będzie miał zapalenie płuc jak się nawdycha...ja że zapalenie płuc się nie bierze z wiatru a z wirusów to ta gały wybałusza jakbym była z kosmosu i wraca do punktu wyjścia że mu zimno! Doszło do tego że schowałam przed nią drugi kombinezon który mam już na niższe temperatury niż obecne -2 do +2 bo jak teraz go będzie małemu nakładać to prawdziwą zimą tylko zaszyc się w domu i modlić się o wiosnę. Temat drugi: "INNE dzieci jedzą już z rodzicami obiady, sosy, gołąbki", "INNYM dzieciom rodzice kupują monte i danonki". To jej mówię że niech inne dzieci jedzą co chcą ale mój nie będzie. To ta że jemu pewnie brakuje witamn...ja na to czy ona sądzi że w tłustych sosach robionych zapewne z użyciem vegety, i w monte które ma tonę cukru i konserwantów są witaminy? I że w warzywach, owocach i mięsie które kombinuję ze wsi jest mniej witamin i składników niezbędnych dziecku niż w tym co ona wymieniła. To robi minę srającego kota i zaczyna znowu o "INNYCH dzieciach" i dodaje że ona kiedys swoim też dawała i nic im nie jest. Ma głęboko w du.pie to że w poprzednim tygodniu była już dysksja na dwa powyższe tematy i dostała z☠☠☠.kę od mojego męża. Na zakończenie tej kłótni z moim mężem stwierdziła że jak ona taka zła jest i nie chcemy żeby siedziała z Igorkiem to możemy poszukać kogoś innego i ze ona przecież to wszystko dla jego dobra. Dobrze że mnie nie było przy tym bo on wcześniej ode mnie wrócił tego dnia z pracy. Cytat:
Cytat:
![]()
![]() |
#3549 |
Zakorzenienie
|
tak... na dół tea light na gore wosk....
![]() ![]() |
![]() |
#3550 |
Zakorzenienie
|
taaak
![]()
#3551 |
Zakorzenienie
|
a wiesz ja to od źródłą kupuję, sistra mi załatwia po cenie kupna.
![]() ![]() |
![]() |
#3552 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Wczoraj byłam na OLD BOY ale taki dziwny, Tż się podobał, ja mogłam go nie oglądać. Black ![]() Co do mojej Oliwki to dzwonił Tż że wyszła 1 na dole i dziecko się uspokoiło, zjadło i idzie spać ![]()
![]() |
#3553 |
Zakorzenienie
|
a tu mają sklep.. http://www.theyankeestore.pl/kontakt
zobacz ten użytkownik ma dobre ceny,....tylko że przesyłka.. a u Ciebie nie ma stacjonarnie gdzies?
Wirtualne poznanie ... 13.10.2009r. ![]() Ślub ... 06.08.2011 r. ANTOŚ 18.02.2013 "Jeśli zastanowisz się nad tym, aby przerwać dążenie do celu, przypomnij sobie, dlaczego zaczęłaś do niego dążyć." ![]() Edytowane przez neti1 Czas edycji: 2013-12-09 o 12:17 |
![]() ![]() |
![]() |
#3554 |
Wtajemniczenie
|
kurcze, ja to jestem z tych co strasznie się jarają świeczkami, olejkami itd. Mam taki zwykły kominek i do niego olejek z Pachnącej Szafy i uwielbiam, bo czuć w całym domu
![]() ![]() Neti, a możesz zdradzić ile Cię wychodzi jeden wosk? Bo na jakiejść stronce widziałam po 6 zł i sie zastanawiam czy to cena wporządku ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3555 |
Zakorzenienie
|
dziewczyny natchnęłam się na takie zdjęcie na facebooku...i tak mi się łezka zakręciła w oku....rok temu taką ilośc mogłam pochłonąć codziennie....swoją drogą powinni sprzedawać takie paczki dla kobiet w ciąży
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3556 |
Wtajemniczenie
|
hej
![]() byłyśmy u lekarza. Hani spuchło oczko, tzn pod oczkiem no i ja już się naczytałam, że Ją Tż zaraził ta opryszczką. no ale doktorka powiedziała, że to nie opryszczka, raczej jakieś zatarcie bo w oku nic nie ma tylko na zewnątrz. mam przemywać rumiankiem, świetlikiem i jakieś krople dała, których nie wykupiłam bo zapomniałam portfela. a no i kazałam Jej już na siłę zajrzeć do buziaka i jednak mamy jedną trójkę po prawej stronie, jedynki i dwójki czyli razem 9 ![]() Lady na najczęściej bieliznę kupuję w hm ![]() i do lekarza! elllmi fajne zakupy ![]() mała jak prądu nie ma i ciemno wszędzie to ja zaraz mam w głowie wszystkie horrory świata ![]() sarah ja jeszcze nawet na święta nie mam sukienki dla Hani ![]() hope mnie taka osoba nie sprawdzała ![]() dla t. ![]() fewciu współczuję tych nocek ![]() bokeh nie moge ze snu ![]() Deli wyobrazilam sobie Ciebie jako rambo ![]() ezzo ale pyszności ![]() charlizz ja wierzę. szczególnie w sny mojej babci.. jaka ale śliczny Mikołajek ![]() tress ja od miesiąca kupuje zimowe, póki co chodze w moich dunkach ![]() Black zdrowia! i brawa dla Oliw za raczkowanie ![]()
#3557 |
Zakorzenienie
|
byłam z Ewcią u pedi: osłuchowo czysto, katar nadal duży , kaszel męczocy, dostałą syropki i do noska kropelki i tyle.
ja dziś ciut lepiej - jadę na gripeksach :P
#3558 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
![]() ![]() |
![]() |
#3559 |
Zakorzenienie
|
a wróciłam do domu po lekarzu - i mam siwo !!!!!!!!!!!! dziś zacierali gips więc:/ ciut się osprzątałam ale jeszcze jest brudno
![]()
#3560 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wirtualne poznanie ... 13.10.2009r. ![]() Ślub ... 06.08.2011 r. ANTOŚ 18.02.2013 "Jeśli zastanowisz się nad tym, aby przerwać dążenie do celu, przypomnij sobie, dlaczego zaczęłaś do niego dążyć." ![]() Edytowane przez neti1 Czas edycji: 2013-12-09 o 12:28 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3561 |
Zakorzenienie
|
szklanko jutro lrzy swietle dziennym zrobie zdjecia
ezzo a moze wspomoz troche produkcje melatoniny u Tomaszka... Codziennie z samego rana wystaw go na 5 minut na dzialanie promieni slonecznych. Zeby melatonina byla wytwarzana prawidlowo potrzebne jest swiatlo sloneczne black zdrowiej!! |
![]() ![]() |
![]() |
#3562 |
Wtajemniczenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3563 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Misiael- ja Cię podziwiam,że Ty zawsze wszystkim odpowiadasz i do tego nie cytując a z pamięci ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3564 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Evel..podobnpo yankee dstępne są w sklepach tk maxx ale może gdzieś w okolicy masz yankee sklep?
|
![]() ![]() |
![]() |
#3565 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() kurcze dziś w Lidlu maszyna do szycia no ale nie mam tyle kasy ! ![]()
![]() |
#3566 |
Zakorzenienie
|
Ill, przerąbane, u mnie jest temat SLODYCZE. Mój tzt sie wkurza na t. jak daje jej troche np sernika, co prawda domowy, no ale po co, przeciez obejdzie sie bez slodyczy. Wiem jak je mojej szwagierki synek lat 3 i nigdy w zyciu nie pozwole zeby moje dziecko tak jadło.
Fewciuje i Fewciuje i sie wyfewciowac nie moge.
![]() |
#3567 |
Zakorzenienie
|
właśnie chciałam powiedzieć coś jak Marsi. Że Miśkę bardzo podziwiam, bo ona ZAWSZE stara się wszystkim odpowiedzieć, jedzie równo kobieta
![]() Zdrowia dzieciom ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3568 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Też mam na nią ochotę no ale takich funduszy brak żeby to na maszynę przeznaczyć ![]()
![]() |
#3569 |
Zakorzenienie
|
witam się poweekendowo
![]() cały weekend spędziliśmy poza domem także muszę nadrobić. Muszę się wygadać bo pewnie mnie zrozumiecie ![]() za miesiąc wracam do pracy i w związku z tym, że Mąż pracuje na dzień, a nie mamy nikogo tutaj do pomocy, żłobek odpada to ja wracam na nocki ![]() Wiktorek z tych wstających skoro świt i mało śpiących w dzień więc przeraża mnie jak dam radę śpiąc po 2/3 godziny w dzień, po 10 godzinach pracy w nocy ![]() w prawdzie czeka mnie tylko 3 nocki w tygodniu ale jednak potem całe dnie jestem sama z Małym. |
![]() ![]() |
![]() |
#3570 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a co do teściowej, to kurde chyba każda jak zostaje babcią, to przełącza się na tryb "upierdliwa i najmądrzejsza" ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:41.