Styczniowo - lutowe mamy 2013 (XII) - Strona 119 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Odchowalnia - jestem mamą

Notka

Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-12-09, 11:42   #3541
neti1
Zakorzenienie

GG do neti1
Dot.: Styczniowo - lutowe mamy 2013 (XII)

Cytat:
Napisane przez bokeh Pokaż wiadomość
własnie siedzimy z Hanią w namioto cyrku i ciągle "głowa ramiona palce nóg....."

Black jak tam samplery z Yankee? bo chcę kupić sobie zdecydowałąm się na woski i kominek I chyba w prezencie też komuś dam/
Bokeh,....ja mam ten kominek....i sistra wciąż przynsi mi jakieś zapachy-uwielbiam to-pachnie pięknie w całym domu!! tylko że ja do kominka daję pół tego zapachu- bo t jest tak intesnsywne-że mam na więcej razy....a teraz na święta robię takie zestawy: kominek + 5 zapachów dla teściowej i szwagierki.
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg kominek-bialy_2976.jpg (21,6 KB, 22 załadowań)

"Jeśli zastanowisz się nad tym, aby przerwać dążenie do celu, przypomnij sobie, dlaczego zaczęłaś do niego dążyć."
neti1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-09, 11:43   #3542
elllmi
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez hope01 Pokaż wiadomość
Elllmi wyszło że Bokeh po łepkach nadrabia nie widziała kurtki, nie widziała, że mi się śniła jako dilerka i niereformowalna uczennica
Cytat:
pfffff :P wczoraj widziałam tzn od Ems ale nie Twój sen

elllmi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-09, 11:45   #3543
e_vel
Wtajemniczenie

Dużo zdrowia dla Chorowitków naszych wszystkich. AGA trzymaj się tam dzielnie

Ależ macie sny dziewczyny

Black, pokaż się w kiecce, ładnie proszę

Co do roczku, to u mnie jak zwykle 15 osób dorosłych + 3 dzieci Ale się śmiejemy, że dobrze sobie to rozplanowaliśmy bo robię roczek Majusi z moimi imieninami jak to się mówi "o jednych plackach" no bo tylko 3 dni różnicy Ale to i tak będzie Mai święto

W k. w usprawiedliwiam się trochę

Moja koleżanka chyba właśnie rodzi. o 10 skakała na piłce, a teraz cisza Trzymajcie kciuki, zeby to było już dziś bo dzidziuś bardzo wystarany i oczekiwany
e_vel jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-09, 11:50   #3544
jakajakaja5
Raczkowanie

Cytat:
Tak w kwestii prezentów. T. kupiła na Mikołaja Dadolowi lokomotywę. Jeździ se, kręci, gra i świcie do wczoraj parą buchała. Podejrzewam że tam gaz jakiś był bo śmierdziało.
Poza tym pociąg od lat 3. Plastik, który przy poważniejszym rzuceniu o podłogę się połamie. Owszem Dawid zaaferowany - przez chwilę. Na blogu o prezentach pisałam (musiałam ładnie bo one mi bloga czytają)
Generalnie wiem że chciała dobrze, ale Dawid już tym rzucać chce. Mogła mu książeczkę jakąś z odgłosami, Dawid w ogóle bardzo zwierzątka lubi.
Poza tym poczułam się niemiło, bo ona faworyzuje swoją wnuczkę, na piedestał by ją wyniosła, non stop że Oliwcia to tamto. Wczoraj mnie wqrzyła bo za moimi plecami do TZ że ma ją zawieźć do niej bo ona dla niej prezent ma (ta łajza Justysia z t. teraz nie siedzi, podejrzewam że chodzi o to że do węgla trzeba by się dołożyć ) i oczywiście się pokłóciliśmy, bo ja też mam zdanie w tej kwestii. Odwiózł ja i musieliśmy jej dać z godzinkę i pojechał po nią w efekcie pojechalismy później do domu niż chciałam.
I fianłowo: Dla Oliwci: kot interaktywny, malowanki, kredki słodycze - na bank dużo więcej kasy niż to dla Dawida.

A i t. jak mi mówiła o zabawce dlaOliwci to mówi że kupiła taką od 2 lat, to dobra będzie. A kuwa nie łaska popatrzyć jaka będzie dobra dla 12 m+? Mówię Wam tak mi się przykro i niemiło zrobiło że masakra
Moja teściówka lepsza bo małemu na mikołaja kupiła helikopter grający. a jak się zapytałam czy to zabawka dla jego wieku to powiedziała że "tak" po czym ja sprawdzam opakowanie a tam bobas przekreślony 0-3 no trudno powiedziałam żeby rozmyślnie kupowała prezenty i patrzyla na oznaczenia a helikopterem bedzie się bawil tylko w naszej obecności. Złej passy mojej t. ciąg dalszy - na odchodnym podarowala mi na urodziny które mam za tydzień bombonierkę z wiśniami w alkoholu no kurde to trzeba być bezmózgiem żeby synowej taki prezent kupić jak wie że nie piję alkoholu bo karmię :/
jakajakaja5 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-09, 11:51   #3545
bokeh
Zakorzenienie

Cytat:
Ty... no narkotykami
to z soboty na niedzielę
a z niedzieli na dzisiaj to żeś się z jakimś nauczycielem puszczała

hahahaha fajnym chociaż?

Cytat:
Napisane przez neti1 Pokaż wiadomość
Bokeh,....ja mam ten kominek....i sistra wciąż przynsi mi jakieś zapachy-uwielbiam to-pachnie pięknie w całym domu!! tylko że ja do kominka daję pół tego zapachu- bo t jest tak intesnsywne-że mam na więcej razy....a teraz na święta robię takie zestawy: kominek + 5 zapachów dla teściowej i szwagierki.
a gdzie kupowałaś kominek? bo bym jakieś tansze kupiła dla t i koleżanki

Edytowane przez bokeh
Czas edycji: 2013-12-09 o 12:02
bokeh jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-09, 11:51   #3546
e_vel
Wtajemniczenie

Cytat:
a to się zwykły podgrzewacz tam wkłada, a na wierzchu to yanke candle?
Stary 2013-12-09, 12:00   #3547
neti1
Zakorzenienie

GG do neti1

BOKEH BLACK -tych zapachó jest tyle(chyba prawie 100) że idąc do sklepu cieżko się zdecydować-ja powiem Wam jakie mam w skłądziku, jakie używałam (tak jak mówie ja daję połowe tego wosku):
-BLISSFUL AUTUMN
-MANGO PEACH SALSA !!
-SRAWBERRY BUTTERCREAM
-WILD PASSION FRUIT !!
-WAIKIKI MELON
-VANILIA CUPCAKE
-PINK SANDS!!
-PINAPPLE CILANTRO !!
-LEMON LAVENDER !!!!!!!
-FRUIT FUSION!
-CLEAN COTTON !!
Ja gorąco polecam...świeczki są drogie-woski bardziej opłacalne-Jak to dobrze że mam dobre dojście )

"Jeśli zastanowisz się nad tym, aby przerwać dążenie do celu, przypomnij sobie, dlaczego zaczęłaś do niego dążyć."

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2013-12-09, 12:01   #3548
ILLUSION
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez jakajakaja5 Pokaż wiadomość
Ah jeszcze tylko się pochwalę - MIKOŁAJKOWO
Cudny Mikołajek
Cytat:
Napisane przez bijkora Pokaż wiadomość
Te teściowe... Co narozrabiała ?
Cytat:
Napisane przez elllmi Pokaż wiadomość
ciekawe, co wymyśliła
Cytat:
Napisane przez ninagg Pokaż wiadomość
A co wymyśliła ???
Jej można mówić coś codziennie a i tak 10 dnia pier.dolnie coś takiego że cycki opadają.

Znowu! dyskusja że małemu jest za zimno w kombinezonie zimowym bo jest cienki! że buty trzeba inne kupić bo w tych mu zimno!
I w du.pie ma że jej mówię że wczoraj był mróz i mały po spacerze 40-minutowym mial każdy centymetr ciała cieplutki i stópki tez bo buciki mają w środku futerko i jak zaczenie chodzić to mu kupię kozaczki do chodzenia a na razie te są dobre bo nie muszą moim zdaniem sięgac kolan. Przerywa mi w pół zdania i mówi znowu że mu zimno na pewno. To jej mówię że żadnym kocem go ie przykrywałam bo było slońce i piękna pogoda to wyszłam na wyrodną matkę. Że jak to ja nawet szalika nie mam dla niego (mam ten taki golfik z H&Mu) bo ona mu nawet nie ma jak buzi obwiązać żeby nie wdychał zimna. To jej tłumaczę że nie wolno tego robić bo dziecko ma oddychać powietrzem a nie jakąś skroploną parą z szalika, wystarczy że smakuje mu buźkę kremem specjalnym. To ta że będzie miał zapalenie płuc jak się nawdycha...ja że zapalenie płuc się nie bierze z wiatru a z wirusów to ta gały wybałusza jakbym była z kosmosu i wraca do punktu wyjścia że mu zimno! Doszło do tego że schowałam przed nią drugi kombinezon który mam już na niższe temperatury niż obecne -2 do +2 bo jak teraz go będzie małemu nakładać to prawdziwą zimą tylko zaszyc się w domu i modlić się o wiosnę.

Temat drugi: "INNE dzieci jedzą już z rodzicami obiady, sosy, gołąbki", "INNYM dzieciom rodzice kupują monte i danonki". To jej mówię że niech inne dzieci jedzą co chcą ale mój nie będzie. To ta że jemu pewnie brakuje witamn...ja na to czy ona sądzi że w tłustych sosach robionych zapewne z użyciem vegety, i w monte które ma tonę cukru i konserwantów są witaminy? I że w warzywach, owocach i mięsie które kombinuję ze wsi jest mniej witamin i składników niezbędnych dziecku niż w tym co ona wymieniła. To robi minę srającego kota i zaczyna znowu o "INNYCH dzieciach" i dodaje że ona kiedys swoim też dawała i nic im nie jest.

Ma głęboko w du.pie to że w poprzednim tygodniu była już dysksja na dwa powyższe tematy i dostała z☠☠☠.kę od mojego męża. Na zakończenie tej kłótni z moim mężem stwierdziła że jak ona taka zła jest i nie chcemy żeby siedziała z Igorkiem to możemy poszukać kogoś innego i ze ona przecież to wszystko dla jego dobra. Dobrze że mnie nie było przy tym bo on wcześniej ode mnie wrócił tego dnia z pracy.

Cytat:
Napisane przez fewcia Pokaż wiadomość
Właśnie odnośnie wędliny, Ezzo ja piekę od jakiegoś czasu Blance i nam mięsko na kanapki, szynkę, pierś z indyka cy kurczaka. Polecam. Mięso soczyste, zdrowe.
Jak robisz?

Cytat:
Napisane przez elllmi Pokaż wiadomość
no bo właśnie ona nie ejst taka nadmuchana wielka, ale w środku ma puch ja w niej od soboty tańcuję przed lustrem i nie wiem, co zrobic
Pokaż się w niej....i zrób zdjęcia pozostałych zakupów własnym osobistym aparatem jak w necie nie możesz znaleźć zdjęć
Stary 2013-12-09, 12:03   #3549
neti1
Zakorzenienie

GG do neti1

Cytat:
Napisane przez e_vel Pokaż wiadomość
tak... na dół tea light na gore wosk....
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 3.jpg (67,7 KB, 12 załadowań)

Stary 2013-12-09, 12:07   #3550
bokeh
Zakorzenienie

Cytat:
taaak podgrzewacz bezzapachowy.http://www.swiatzapachow.pl/pl/i/Jak...zapachowych/11
Stary 2013-12-09, 12:11   #3551
neti1
Zakorzenienie

GG do neti1

Cytat:
hahahaha fajnym chociaż?

a gdzie kupowałaś kominek? bo bym jakieś tansze kupiła dla t i koleżanki
a wiesz ja to od źródłą kupuję, sistra mi załatwia po cenie kupna.

Stary 2013-12-09, 12:13   #3552
Ifwka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez jakajakaja5 Pokaż wiadomość
No ja myśle że jeśli tylko czujesz że coś jest źle, lub bardzo Ciebie niepokoi to idz a co?! Od tego oni są i za to im się płaci.
Cytat:
Napisane przez Ewik86 Pokaż wiadomość
Najważniejsze, żeby były straszne Np. mocno przeżyłam Egzorcyzmy Emilii Rose albo Blair Witch Projekt. Ale nie muszą być związane z diabłem. Byle były dostępne w necie i w miarę nowe
To ja polecam Egzorcyzm z Anthony Hopkinsem, dla mnie był rewelacyjny.
Wczoraj byłam na OLD BOY ale taki dziwny, Tż się podobał, ja mogłam go nie oglądać.

Black dla Oliwki.

Co do mojej Oliwki to dzwonił Tż że wyszła 1 na dole i dziecko się uspokoiło, zjadło i idzie spać Ale jak każdego zęba będziemy tak odchorowywać to tragedia. Wydaje mi się że przez te kilka dni schudła z kilogram.
19.02.2013 - Oliwka
Ifwka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-09, 12:13   #3553
neti1
Zakorzenienie

GG do neti1

a tu mają sklep.. http://www.theyankeestore.pl/kontakt

zobacz ten użytkownik ma dobre ceny,....tylko że przesyłka..
a u Ciebie nie ma stacjonarnie gdzies?

Edytowane przez neti1
Czas edycji: 2013-12-09 o 12:17
Stary 2013-12-09, 12:19   #3554
e_vel
Wtajemniczenie

kurcze, ja to jestem z tych co strasznie się jarają świeczkami, olejkami itd. Mam taki zwykły kominek i do niego olejek z Pachnącej Szafy i uwielbiam, bo czuć w całym domu Myślicie że taki kominek też by się nadawał czy musi być Yankee? Ja to muszę gdzieś on-line zamówić bo stacjonarnie ich nigdzie nie widziałam

Neti, a możesz zdradzić ile Cię wychodzi jeden wosk? Bo na jakiejść stronce widziałam po 6 zł i sie zastanawiam czy to cena wporządku
Stary 2013-12-09, 12:21   #3555
neti1
Zakorzenienie

GG do neti1

dziewczyny natchnęłam się na takie zdjęcie na facebooku...i tak mi się łezka zakręciła w oku....rok temu taką ilośc mogłam pochłonąć codziennie....swoją drogą powinni sprzedawać takie paczki dla kobiet w ciąży
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 1469858_574868245921307_1045539412_n.jpg (63,6 KB, 36 załadowań)

Stary 2013-12-09, 12:22   #3556
misiaeel
Wtajemniczenie

hej

byłyśmy u lekarza. Hani spuchło oczko, tzn pod oczkiem no i ja już się naczytałam, że Ją Tż zaraził ta opryszczką.
no ale doktorka powiedziała, że to nie opryszczka, raczej jakieś zatarcie bo w oku nic nie ma tylko na zewnątrz. mam przemywać rumiankiem, świetlikiem i jakieś krople dała, których nie wykupiłam bo zapomniałam portfela.
a no i kazałam Jej już na siłę zajrzeć do buziaka i jednak mamy jedną trójkę po prawej stronie, jedynki i dwójki czyli razem 9

Lady na najczęściej bieliznę kupuję w hm
i do lekarza!

elllmi
fajne zakupy

mała jak prądu nie ma i ciemno wszędzie to ja zaraz mam w głowie wszystkie horrory świata

sarah ja jeszcze nawet na święta nie mam sukienki dla Hani

hope mnie taka osoba nie sprawdzała
dla t.

fewciu współczuję tych nocek

bokeh nie moge ze snu

Deli wyobrazilam sobie Ciebie jako rambo

ezzo ale pyszności

charlizz ja wierzę. szczególnie w sny mojej babci..

jaka ale śliczny Mikołajek

tress ja od miesiąca kupuje zimowe, póki co chodze w moich dunkach

Black
zdrowia! i brawa dla Oliw za raczkowanie

Aniołki[*][*]25.01.2012
misiaeel jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-09, 12:22   #3557
gochaa_p
Zakorzenienie

byłam z Ewcią u pedi: osłuchowo czysto, katar nadal duży , kaszel męczocy, dostałą syropki i do noska kropelki i tyle.
ja dziś ciut lepiej - jadę na gripeksach :P
gochaa_p jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-09, 12:23   #3558
neti1
Zakorzenienie

GG do neti1

Cytat:
kurcze, ja to jestem z tych co strasznie się jarają świeczkami, olejkami itd. Mam taki zwykły kominek i do niego olejek z Pachnącej Szafy i uwielbiam, bo czuć w całym domu Myślicie że taki kominek też by się nadawał czy musi być Yankee? Ja to muszę gdzieś on-line zamówić bo stacjonarnie ich nigdzie nie widziałam

Neti, a możesz zdradzić ile Cię wychodzi jeden wosk? Bo na jakiejść stronce widziałam po 6 zł i sie zastanawiam czy to cena wporządku
ja mam po 4 zł...zależy..ale szukaj..bo na all są i po 4,50...a najlepiej poszukaj gdzieś koło siebie stacjonarnie.

Stary 2013-12-09, 12:23   #3559
gochaa_p
Zakorzenienie

a wróciłam do domu po lekarzu - i mam siwo !!!!!!!!!!!! dziś zacierali gips więc:/ ciut się osprzątałam ale jeszcze jest brudno
gochaa_p jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-09, 12:24   #3560
neti1
Zakorzenienie

GG do neti1

Cytat:

Evel..wrzuć zdjęcie kominka... może będzie ok...???

Edytowane przez neti1
Czas edycji: 2013-12-09 o 12:28
Stary 2013-12-09, 12:25   #3561
meneq
Zakorzenienie

szklanko jutro lrzy swietle dziennym zrobie zdjecia
ezzo a moze wspomoz troche produkcje melatoniny u Tomaszka... Codziennie z samego rana wystaw go na 5 minut na dzialanie promieni slonecznych. Zeby melatonina byla wytwarzana prawidlowo potrzebne jest swiatlo sloneczne
black zdrowiej!!
meneq jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-09, 12:27   #3562
e_vel
Wtajemniczenie

Cytat:
Evel..wrzuć zdjęcie kominka... może będzie ok...???
potem wrzucę, bo marud teraz już mnie odgania od komputera :/
Stary 2013-12-09, 12:30   #3563
marsi11
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez gochaa_p Pokaż wiadomość
a wróciłam do domu po lekarzu - i mam siwo !!!!!!!!!!!! dziś zacierali gips więc:/ ciut się osprzątałam ale jeszcze jest brudno
o jezu, ja dwa tygodnie po jeszcze miałam wszędzie biało mimo iż na ścierce jechałam

Misiael- ja Cię podziwiam,że Ty zawsze wszystkim odpowiadasz i do tego nie cytując a z pamięci
marsi11 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-09, 12:36   #3564
neti1
Zakorzenienie

GG do neti1

Cytat:
Napisane przez marsi11 Pokaż wiadomość
o jezu, ja dwa tygodnie po jeszcze miałam wszędzie biało mimo iż na ścierce jechałam

Misiael- ja Cię podziwiam,że Ty zawsze wszystkim odpowiadasz i do tego nie cytując a z pamięci
Może spisuje sobie na kartce

Evel..podobnpo yankee dstępne są w sklepach tk maxx ale może gdzieś w okolicy masz yankee sklep?

Stary 2013-12-09, 12:36   #3565
bokeh
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Ifwka Pokaż wiadomość
To ja polecam Egzorcyzm z Anthony Hopkinsem, dla mnie był rewelacyjny.
Wczoraj byłam na OLD BOY ale taki dziwny, Tż się podobał, ja mogłam go nie oglądać.

Black dla Oliwki.

Co do mojej Oliwki to dzwonił Tż że wyszła 1 na dole i dziecko się uspokoiło, zjadło i idzie spać Ale jak każdego zęba będziemy tak odchorowywać to tragedia. Wydaje mi się że przez te kilka dni schudła z kilogram.
woow brawo no to teges..... Lenova

Cytat:
a tu mają sklep.. http://www.theyankeestore.pl/kontakt

zobacz ten użytkownik ma dobre ceny,....tylko że przesyłka..
a u Ciebie nie ma stacjonarnie gdzies?
nie ma
Cytat:
dziewczyny natchnęłam się na takie zdjęcie na facebooku...i tak mi się łezka zakręciła w oku....rok temu taką ilośc mogłam pochłonąć codziennie....swoją drogą powinni sprzedawać takie paczki dla kobiet w ciąży
hahaha nooo

kurcze dziś w Lidlu maszyna do szycia no ale nie mam tyle kasy !
Stary 2013-12-09, 12:37   #3566
Delicjanka
Zakorzenienie

Ill, przerąbane, u mnie jest temat SLODYCZE. Mój tzt sie wkurza na t. jak daje jej troche np sernika, co prawda domowy, no ale po co, przeciez obejdzie sie bez slodyczy. Wiem jak je mojej szwagierki synek lat 3 i nigdy w zyciu nie pozwole zeby moje dziecko tak jadło.

Fewciuje i Fewciuje i sie wyfewciowac nie moge.

Skalpel wyzwanie z Ewką!
cel : piękne ujędrnione ciało
waga: 48, 60cm w brzucholu.

Delicjanka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-09, 12:40   #3567
hope01
Zakorzenienie

właśnie chciałam powiedzieć coś jak Marsi. Że Miśkę bardzo podziwiam, bo ona ZAWSZE stara się wszystkim odpowiedzieć, jedzie równo kobieta

Zdrowia dzieciom

hope01 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2013-12-09, 12:42   #3568
Ifwka
Zakorzenienie

Cytat:
Ja Cie doskonale rozumiem, i to jest jeszcze taki kurz że ciężko go usunąć.
Cytat:
byłam z Ewcią u pedi: osłuchowo czysto, katar nadal duży , kaszel męczocy, dostałą syropki i do noska kropelki i tyle.
Dobrze że dziś lepiej
Cytat:
Napisane przez misiaeel Pokaż wiadomość
byłyśmy u lekarza. Hani spuchło oczko, tzn pod oczkiem no i ja już się naczytałam, że Ją Tż zaraził ta opryszczką.
no ale doktorka powiedziała, że to nie opryszczka, raczej jakieś zatarcie bo w oku nic nie ma tylko na zewnątrz. mam przemywać rumiankiem, świetlikiem i jakieś krople dała, których nie wykupiłam bo zapomniałam portfela.
a no i kazałam Jej już na siłę zajrzeć do buziaka i jednak mamy jedną trójkę po prawej stronie, jedynki i dwójki czyli razem 9
Dobrze że jednak nie opryszczka
za ząbka.
Cytat:
kurcze dziś w Lidlu maszyna do szycia no ale nie mam tyle kasy !
Też mam na nią ochotę no ale takich funduszy brak żeby to na maszynę przeznaczyć
19.02.2013 - Oliwka
Ifwka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-09, 12:43   #3569
onaella
Zakorzenienie

witam się poweekendowo

cały weekend spędziliśmy poza domem także muszę nadrobić.

Muszę się wygadać bo pewnie mnie zrozumiecie
za miesiąc wracam do pracy i w związku z tym, że Mąż pracuje na dzień, a nie mamy nikogo tutaj do pomocy, żłobek odpada to ja wracam na nocki
Wiktorek z tych wstających skoro świt i mało śpiących w dzień więc przeraża mnie jak dam radę śpiąc po 2/3 godziny w dzień, po 10 godzinach pracy w nocy
w prawdzie czeka mnie tylko 3 nocki w tygodniu ale jednak potem całe dnie jestem sama z Małym.

14.08.2010
baby
onaella jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-09, 12:46   #3570
elllmi
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ILLUSION Pokaż wiadomość
Pokaż się w niej....i zrób zdjęcia pozostałych zakupów własnym osobistym aparatem jak w necie nie możesz znaleźć zdjęć

a co do teściowej, to kurde chyba każda jak zostaje babcią, to przełącza się na tryb "upierdliwa i najmądrzejsza"

Cytat:
Napisane przez misiaeel Pokaż wiadomość
no to brawa za zębole i dobrze, ze z tym oczkiem to nic powaznego

Cytat:
do świąt wyzdrowiejecie obydwie

elllmi jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości