Śnieżek z nieba lekko prószy, ślubny sezon wkrótce ruszy! PM 2014 cz. 22 - Strona 72 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-12-09, 14:05   #2131
201604261006
Konto usunięte

Dot.: Śnieżek z nieba lekko prószy, ślubny sezon wkrótce ruszy! PM 2014 cz. 22

Cytat:
Napisane przez madzixx88 Pokaż wiadomość
hehe z tym gadaniem ludzi to coś wiem na ten temat po zaręczynach, które odbyły się po pół roku związku dwóch troskliwych znajomych pytało mnie czy jestem w ciąży spodziewałam się w sumie takiej reakcji, ale nie miałabym takiego tupetu, żeby kogoś pytać wprost
też spotkałam się z takimi pytaniami
Cytat:
Napisane przez ysia Pokaż wiadomość
Oftopując, wrzucam inspiracje ślubną która mnie zwaliła z nóg ostatnio Jak ciężko być sroką
jeju śliczne uwielbiam wszystko co się świeci

A my zaręczyliśmy się po ponad 2,5roku a ślub będzie 2,5 miesiąca przed 3 rocznicą I wszycy "czemu tak szybko".
201604261006 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-09, 14:12   #2132
justynkie
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Cherry_24 Pokaż wiadomość
Mam to samo, moja mama nie rozumie tego, że ja chcę i w pewien sposób muszę, (nie chcę żebyście mnie źle zrozumiały) być lojalna wobec Tż. Nie mogę jej tego w żaden sposób wytłumaczyć ;/ Ona uważa, że ją lekceważę, a prawda jest taka, że Ona chcę bym ją stawiała na pierwszym miejscu a Tż dopiero potem. Ja wiem, nie mogę i nie chcę jej ignorować ale mama nie umie zrozumieć, że jest teraz jeszcze ktoś, kto jest dla mnie całym życiem. Więc rozumiem kochana co czujesz
Ja z kolei bardzo bym chciała spędzać święta z TŻ, ale wiem też że dla niego przyjazd do rodzinnego domu jest bardzo ważny - jeździ tam tylko na święta, może czasem jeszcze w wakacje, więc max 3 razy w roku. Nie mogłabym mu z tego powodu robić wyrzutów więc tygodniowe rozstanie na święta jest dla nas normalną sprawą od tylu lat.

justynkie jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-09, 14:12   #2133
Robusta
Wtajemniczenie

Dziękuję Kochane najgorsze jest to, że taka sytuacja jest praktycznie odkąd zamieszkaliśmy razem i niestety nic się nie zmienia a ja nie chcę się z nikim kłócić i wiem, że ta naprawdę moja mama też nie ale niestety czasem wybuchamy wytrzymamy

http://suwaczki.slub-wesele.pl/20141018580820.html
Robusta jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-09, 14:14   #2134
madziara889
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez TysiaBB1989 Pokaż wiadomość
Dziewczyny a wy będziecie mieć druhny czy tylko świadków?
Będziecie z nim siedzieć razem przy stole ? czy jak to planujecie? jakie funkcje będą miały ?
jestem ciekawa bo nie mogę się zdecydować...
Z nami będą siedzieli świadkowie (świadek z os tow i świadkowa- moja siostra z mężem i z dziećmi. Do tego pewnie jeszcze jacyś bliscy znajomi.)

Cytat:
Napisane przez Opiumalfa Pokaż wiadomość
Co sadzicie o tych kolczykach do mojej sukni?
https://www.etsy.com/listing/1243639...dding-earrings

Sent from my iPad using Tapatalk
Bardzo ładne i pasują.

Cytat:
Napisane przez Polcia1410 Pokaż wiadomość
Dziewczyny,
myślę, że jeśli chodzi o zaproszenia dla rodziców to fajnie by było jakby było na nich coś osobistego, żeby poczuli, że to nie jest jakiś tekst wzięty z internetu, tylko coś naprawdę od serca
I posłuchajcie, znalazłam świetną sukienkę http://emmimariage.pl/kolekcje_new/2...tinium/3/1.jpg Wiem, że nie jest to najważniejsze, ale sukienka najbardziej mnie eskcytuje.
I rozmawaiałam z TŻ o cenie za salę i powiedział, że może być tak ,że ja zapłacę za salę, suknię, on za dja, alko, całą resztę i podróż poślubną itp. I jeszcze uzgodnimy to dokladnie, no tak żeby wstępnie koszty były 50:50, ale jakby któreś z nas chciało zapłacić więcej, to jego decyzja. Więc mogę wziąć trcohę droszą sale!!! :d aaa. tak się cieszę
I jutro zadzwonię też do Pałacu Otrębusy ))) Trochę pod Warszawą, ale jest tam tak ślicznie!!! Bardzo bym chciała

http://www.palacykotrebusy.pl/upload...a60b2b12e6.jpg
http://www.palacykotrebusy.pl/upload...a6e0487572.jpg
http://www.palacykotrebusy.pl/upload...a6d00a835d.jpg
Jaka boska sala- aż boję się zapytać o koszt.

Cytat:
Napisane przez Opiumalfa Pokaż wiadomość
Przyszly moje majteczki slubne z Oysho! Sa piekne
http://www.oysho.com/webapp/wcs/stor...typeCategory=0

---------- Dopisano o 11:53 ---------- Poprzedni post napisano o 11:52 ----------

Na zywo

Sent from my iPhone using Tapatalk
Na żywo wyglądają jeszcze lepiej

Cytat:
hehe z tym gadaniem ludzi to coś wiem na ten temat po zaręczynach, które odbyły się po pół roku związku dwóch troskliwych znajomych pytało mnie czy jestem w ciąży spodziewałam się w sumie takiej reakcji, ale nie miałabym takiego tupetu, żeby kogoś pytać wprost ostatnio spotkałam się ze starymi znajomymi z liceum i przewinął się oczywiście temat naszego ślubu, to padały pytania czy nie za szybko, czy jestem pewna itd..jakaś koleżanka stwierdziła, że ona to by się nie zdecydowała wyjść za mąż w takim krótkim czasie, a sama mieszka już z chłopakiem 3 lata i widać, że ją zazdrość zżera, że jeszcze pierścionka nie dostała
U nas dokładnie to samo było. Co chwilę ktoś podpytywał czy nie jestem w ciąży albo pytał czy jestem pewna, że chcę ślubu

moniczka wszystkiego najlepszego

iza, przykro mi, że masz taką sytuację w domu. Pamiętaj, że zawsze możesz nam si wyżalić

Robusta gratuluje pierścionka
madziara889 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-09, 14:16   #2135
Kishlaczkowa
Zadomowienie

moniczka_90 słońca na niebie życia i radości z przygotowań i aby Ten Dzień był dla Ciebie i Twojego TŻ'a idealny

Iza trzymaj się, jesteśmy z Tobą!

"Nie wierzę takim obrońcom przyrody,
u których miłość do przyrody przeniknięta jest
nienawiścią do człowieka."

Kishlaczkowa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-09, 14:21   #2136
no_doubt
Wtajemniczenie

Dzisiaj musiałam rozpisać już urlop na przyszły rok... Doszło do mnie, że TO już niedługo...

Ja mam także wystające obojczyki, nie lubię tego w sobie. Moja kochana babcia nazywała je "popielniczki" Mam zamiar poprosić fotografa, by to trochę na zdjęciach "podmalował". Do tego mam jeszcze bardzo chude ręce i to bardzo brzydko wygląda na zdjęciach Też do retuszu

TEN dzień: 09.08.2014
Nasze największe szczęście: 18.05.2016 r.
no_doubt jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-09, 14:22   #2137
Cherry_24
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez justynkie Pokaż wiadomość
Ja z kolei bardzo bym chciała spędzać święta z TŻ, ale wiem też że dla niego przyjazd do rodzinnego domu jest bardzo ważny - jeździ tam tylko na święta, może czasem jeszcze w wakacje, więc max 3 razy w roku. Nie mogłabym mu z tego powodu robić wyrzutów więc tygodniowe rozstanie na święta jest dla nas normalną sprawą od tylu lat.
Rozumiem Cię bo my mamy taką samą sytuację
Szerze Wam powiem, że męczy mnie stanie między młotem a kowadłem, bo czego bym nie zrobiła i tak będzie źle;/
Cherry_24 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-09, 14:26   #2138
ysia
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez no_doubt Pokaż wiadomość

Ja mam także wystające obojczyki, nie lubię tego w sobie. Moja kochana babcia nazywała je "popielniczki" Mam zamiar poprosić fotografa, by to trochę na zdjęciach "podmalował". Do tego mam jeszcze bardzo chude ręce i to bardzo brzydko wygląda na zdjęciach Też do retuszu
Ja właśnie ręce miała spoko póki były mięśnie, ostatnio strasznie się zaniedbałam, dzisiaj idę na siłownie, muszę się wziąć do roboty. W ogóle nie mam motywacji żeby o siebie dbać, nie wiem skąd to się bierze, może ta zima ;/

Profil FB
https://www.facebook.com/whitepointeshoes
ysia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-09, 14:31   #2139
Elrosa
Zadomowienie

To ja z innej beczki
Czy któraś z Was kupowała może wódkę w supermarkecie? Podobno w Realu jest teraz Wyborowa po 18,88 zł/0.5 l, a to lepsza cena, niż proponuje nam hurtownia tylko czy można tam kupić 120 sztuk?
Stary 2013-12-09, 14:35   #2140
justynkie
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Elrosa Pokaż wiadomość
To ja z innej beczki
Czy któraś z Was kupowała może wódkę w supermarkecie? Podobno w Realu jest teraz Wyborowa po 18,88 zł/0.5 l, a to lepsza cena, niż proponuje nam hurtownia tylko czy można tam kupić 120 sztuk?
Wow, super cena!!! My widzieliśmy w Leclercu w weekend za 19,99 zł ale stało tylko kilka sztuk. Z ciekawości spytałam czy mają więcej to powiedzieli że to końcówka, muszą wyprzedać stare zapasy żeby po Nowym Roku móc zwiększyć ceny. Więc obawiam się że aż tyle sztuk nie dostaniesz...
ALe kupić można, nie raz widziałam jak z Biedronki ludzie wywozili Krupnik kartonami.

W hurtowni kupowaliśmy w październiku za 19.26 zł/0,5 litra.

Edytowane przez justynkie
Czas edycji: 2013-12-09 o 14:45
Stary 2013-12-09, 14:37   #2141
Cherry_24
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Elrosa Pokaż wiadomość
To ja z innej beczki
A czemu nie można ?? Jak nie można to idź z Tż i np mama, niech każdy kupi na oddzielny paragon, ale wydaje mi się, że można
Cherry_24 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-09, 14:38   #2142
madzixx88
Zakorzenienie

My idziemy na dwie Wigilie, najpierw do mojej rodziny, potem do Tz odleglosc miedzy nimi to ok pol h autem, potem wrocimy do naszego mieszkanka

Ysia-a masz jakies fajne cwiczenia na ramiona? Moje sa w sumie ok ale chcialabym miec ladniejszy zarys miesni

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
madzixx88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-09, 14:41   #2143
no_doubt
Wtajemniczenie

Cytat:
Ja właśnie ręce miała spoko póki były mięśnie, ostatnio strasznie się zaniedbałam, dzisiaj idę na siłownie, muszę się wziąć do roboty. W ogóle nie mam motywacji żeby o siebie dbać, nie wiem skąd to się bierze, może ta zima ;/
Ja jak chodziłam na basen 4 razy w tygodniu to miałam ramiona jak u faceta, aż mój tata zauważył mięśnie. Fajne to były czasy Muszę chyba wrócić do tej tradycji

TEN dzień: 09.08.2014
Nasze największe szczęście: 18.05.2016 r.
no_doubt jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-09, 14:47   #2144
ysia
Zadomowienie

Cytat:
Ysia-a masz jakies fajne cwiczenia na ramiona? Moje sa w sumie ok ale chcialabym miec ladniejszy zarys miesni
Mam Tyle że ja jestem zwolenniczką treningu ramion z hantlami lub jakimkolwiek obciążeniem. Dobry jest 10min trening ramion z MelB , aczkolwiek dla mnie jest tam za dużo kardio i mnie boli serce, więc jak ktoś ma jakieś problemy kardiologiczne to radzę uważać. Nie wiem czy jeszcze dzisiaj mi się uda ale zrobię o ćwiczeniach na ramiona wpis na blogu

no_doubt - ja jak studiowałam dziennie, to rano wstawałam, robiłam ćwiczenia na brzuch , pośladki, ramiona i plecy, szłam na uczelnie , z uczelni 3h treningu baletu i do domu o 22 - i tak 5dni w tygodniu, w weekendy drugie studia To były czasy

Profil FB

Edytowane przez ysia
Czas edycji: 2013-12-09 o 14:50
Stary 2013-12-09, 14:55   #2145
marlenqa22
Zadomowienie

My Wigilię spędzamy oddzielnie, natomiast w I dzień Świąt Tż przyjeżdża do mnie, a na II dzień ja jadę do niego. Myślę że sprawiedliwie

Ja zauważyłam że przez te długie wieczory więcej jem i przytyję na bank.
Ćwiczyć nie dam rady, przychodzę o 18 z pracy i już mi nic się nie chce...
Dzisiaj po pracy idę szukać prezentów !
Bo jutro i we środę nie mam jak a czas ucieka!

1 lipiec 2022- czekamy na Ciebie maleństwo
marlenqa22 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-09, 15:01   #2146
justynkie
Wtajemniczenie

Ja zawsze w zimę chudłam, za to latem tyłam przez lody, jedzenie w biegu. Długie zimowe wieczory zawsze sprzyjały mi gotowaniu dieteycznych dań, ćwiczeniom. Od 2 lat jakoś nie mogę sie odnaleźć i zebrać w sobie. Codziennie rano powtarzam sobie że dziś to koniecznie poćwiczę po czym wieczorem mam coś do zrobienia i idę spać tłumacząc sobie że "ok, dziś nie było jak, ale od jutra to już koniecznie!"

Stary 2013-12-09, 15:12   #2147
moooniaaaa
Zakorzenienie

Cytat:
Oftopując, wrzucam inspiracje ślubną która mnie zwaliła z nóg ostatnio Jak ciężko być sroką
Za co Ty nam to robisz?
moooniaaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-09, 15:12   #2148
czekooczekolada
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez marlenqa22 Pokaż wiadomość
My Wigilię spędzamy oddzielnie, natomiast w I dzień Świąt Tż przyjeżdża do mnie, a na II dzień ja jadę do niego. Myślę że sprawiedliwie
my tak samo jak Wy, Wigilia oddzielnie ( tradycyjnie na pasterke przyjeżdża i idziemy razem ) , potem jeden dzien u mnie, drugi u Tż

ja w przyszlosci już powiedziałam Tż, że raz spędzamy Wigilię u mnie, za rok u jego rodziców, i tak w kółko. Na dwie wigilie nie zamierzam jeździć

Life doesn't give you people that you want, it gives you the people that you need.
🤍

Stary 2013-12-09, 15:16   #2149
ysia
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez moooniaaaa Pokaż wiadomość
Za co Ty nam to robisz?
wybacz ale mi tez z tym ciężko nie chcialam być sama

Profil FB
Stary 2013-12-09, 15:22   #2150
vixena
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez iLoNuS_ktl Pokaż wiadomość
Dziewczyny muszę się pochwalić w sobotę ekipa skończyła nam robić tynki, w końcu nasze gniazdko zaczyna nabierać kształtu w przyszłym tygodniu będzie można już malować, kłaść panele, płytki - ale jestem szczęśliwa.

A i jeszcze coś Wam powiem. Tydzień temu dostaliśmy zaproszenie na wesele do kuzyna tż. I co najlepsze - potwierdzenie przybycia do 10 grudnia, a wesele 23 maja
Chyba "lekka" przesada
Fajnie, że już na tym etapie budowy jesteście. A my się dziś wkurzyliśmy bo TZ się dziś dowiedział, ze na ulgę podatkowa tylko za materiały kuppione w tym roku się załapiemy :/ i teraz zastanawiamy się czy kupować jeszcze jakieś materiały i gdzieś je składować czy już nie
Cytat:
Napisane przez justynkie Pokaż wiadomość
Ja zawsze w zimę chudłam, za to latem tyłam przez lody, jedzenie w biegu. Długie zimowe wieczory zawsze sprzyjały mi gotowaniu dieteycznych dań, ćwiczeniom. Od 2 lat jakoś nie mogę sie odnaleźć i zebrać w sobie. Codziennie rano powtarzam sobie że dziś to koniecznie poćwiczę po czym wieczorem mam coś do zrobienia i idę spać tłumacząc sobie że "ok, dziś nie było jak, ale od jutra to już koniecznie!"
skąd ja to znam
Stary 2013-12-09, 15:25   #2151
Dotka90
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez czekooczekolada Pokaż wiadomość
ja w przyszlosci już powiedziałam Tż, że raz spędzamy Wigilię u mnie, za rok u jego rodziców, i tak w kółko. Na dwie wigilie nie zamierzam jeździć
My jeździmy na dwie

Cytat:

Ja zauważyłam że przez te długie wieczory więcej jem i przytyję na bank.
Ćwiczyć nie dam rady, przychodzę o 18 z pracy i już mi nic się nie chce...
Dzisiaj po pracy idę szukać prezentów !
Bo jutro i we środę nie mam jak a czas ucieka!
Ja też się nie mogłam ogarnąc i w końcu poczyniłam kroki i polazłam do dietetyka
Przede mną 10 m-cy, w czasie których mam zrzucić 20kg.
Dotka90 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-09, 15:35   #2152
czekooczekolada
Zakorzenienie

dziewczyne, ile zamawiacie( bądź już macie ) dodatkowych zaproszeń, w razie gdyby sie coś pozmieniało ? Bedziemy zamawiać personalizowane, i nie wiem ile zamówic dodatkowych pustych w miejscu " Sz.P ............... " w razie gdyby coś się jeszcze miało pozmieniać 10 ? 15 ?

Life doesn't give you people that you want, it gives you the people that you need.
🤍

Stary 2013-12-09, 15:40   #2153
iLoNuS_ktl
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez vixena Pokaż wiadomość
Fajnie, że już na tym etapie budowy jesteście. A my się dziś wkurzyliśmy bo TZ się dziś dowiedział, ze na ulgę podatkowa tylko za materiały kuppione w tym roku się załapiemy :/ i teraz zastanawiamy się czy kupować jeszcze jakieś materiały i gdzieś je składować czy już nie

skąd ja to znam
A to niestety prawda, ja też nad tym ubolewam i dlatego tak gnamy z tym remontem... Kupujemy na zaś, np płytki do łazienki, kabinę czy kibelek, które będziemy dopiero montować po nowym roku, wydatek i tak nas czeka, a chociaż jakiś zwrot będzie.
Wchodzi teraz nowy projekt MdM i tam będzie można rozliczać zwrot z VAT, ale to tylko dla osób, które po nowym roku nabędą swoje pierwsze mieszkanie (wiek do 35 lat), z ograniczeniem metrażowym.
W biurze w którym pracuję tylko ja zajmuję się tymi zwrotami i powiem Wam, że teraz szał zakupów budowlanych Co chwilę ktoś dzwoni. Tyle dobrze, że sobie dzięki temu teraz dorobię

---------- Dopisano o 15:40 ---------- Poprzedni post napisano o 15:36 ----------

Cytat:
dziewczyne, ile zamawiacie( bądź już macie ) dodatkowych zaproszeń, w razie gdyby sie coś pozmieniało ? Bedziemy zamawiać personalizowane, i nie wiem ile zamówic dodatkowych pustych w miejscu " Sz.P ............... " w razie gdyby coś się jeszcze miało pozmieniać 10 ? 15 ?
To chyba zależy ile masz osób na liście rezerwowej. Bez sensu zamawiać 15 pustych, skoro wiesz, że ewentualnie gdyby coś, zaprosiła byś jeszcze np 3 pary.
Ja np nie zamawiam pustych wcale. Mam na liście 130 osób i to wszyscy, których w tym dniu chciałabym widzieć na weselu Nie mam listy rezerwowej
iLoNuS_ktl jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-09, 15:53   #2154
swiat_katarzyny
Zadomowienie

Zaproszenia! no właśnie!!!
Dziewczyny zainteresowane zaproszeniami z amelii-wedding lub już zamawiające tam - czy zrobią oni miedzy innymi dwa zaproszenia o innej treści? (myślę o zaproszeniach dla rodziców). Wiem, ze któraś z Was wyslała zapytanie jakiś czas temu do nich o to, ale już nie pamietam, która
swiat_katarzyny jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-09, 15:56   #2155
Opiumalfa
Zakorzenienie

Cytat:
okolo 20 pustych.
Opiumalfa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-09, 15:58   #2156
czekooczekolada
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez iLoNuS_ktl Pokaż wiadomość
A to niestety prawda, ja też nad tym ubolewam i dlatego tak gnamy z tym remontem... Kupujemy na zaś, np płytki do łazienki, kabinę czy kibelek, które będziemy dopiero montować po nowym roku, wydatek i tak nas czeka, a chociaż jakiś zwrot będzie.
Wchodzi teraz nowy projekt MdM i tam będzie można rozliczać zwrot z VAT, ale to tylko dla osób, które po nowym roku nabędą swoje pierwsze mieszkanie (wiek do 35 lat), z ograniczeniem metrażowym.
W biurze w którym pracuję tylko ja zajmuję się tymi zwrotami i powiem Wam, że teraz szał zakupów budowlanych Co chwilę ktoś dzwoni. Tyle dobrze, że sobie dzięki temu teraz dorobię

---------- Dopisano o 15:40 ---------- Poprzedni post napisano o 15:36 ----------

To chyba zależy ile masz osób na liście rezerwowej. Bez sensu zamawiać 15 pustych, skoro wiesz, że ewentualnie gdyby coś, zaprosiła byś jeszcze np 3 pary.
Ja np nie zamawiam pustych wcale. Mam na liście 130 osób i to wszyscy, których w tym dniu chciałabym widzieć na weselu Nie mam listy rezerwowej
ja do dopraszania nie mam juz nikogo, tylko w razie gdyby np ktoś się z kimś rozstał . Gorzej z moim Tż, bo tyle razy mu juz mowilam zeby zamknal liste a on dalej swoje ze jeszcze nic nie zamyka , domowi sie puste ewentualnie, jakby co to sobie dopisze

🤍

Stary 2013-12-09, 16:00   #2157
Atomoowka
Wtajemniczenie

Nie bylo mnie kika dni bo u tesciowej siedzielismy, a Wy oczywiscie natluklyscie tyle stron ze nie mam szans na nadrobienie.

Czy ktos krociutko mi stresci co sie dzialo?

Ślubuję Ci 10.05.2014

11.01.2013 kierrrrowca
Atomoowka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-09, 16:28   #2158
moniczka_90
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Lemon_Drop Pokaż wiadomość
moniczka_90 w takim razie wszystkiego najlepszego!
Cytat:
Napisane przez little_zosh Pokaż wiadomość
moniczka, wszystkiego najlepszego! Wymarzonego ślubu
Cytat:
Moniczka-spelnienia marzen
Cytat:
Napisane przez Waniliova Pokaż wiadomość
moniczka wszystkiego najlepszego!
Cytat:
Napisane przez Monisia_1987 Pokaż wiadomość
Moniczka wszystkiego najlepszego
Cytat:
Napisane przez mojakaren Pokaż wiadomość
Wszystkiego najlepszego! Pieknego ślubu!
Cytat:
Moniczka- wszystkiego najlepszego!
Cytat:
Napisane przez cude Pokaż wiadomość
moniczka_90, sto lat sto lat sto laaaaat Spełnienia marzeń i wieeeeeeelu powodów do radości
Cytat:
Napisane przez madziara889 Pokaż wiadomość
moniczka wszystkiego najlepszego
Cytat:
Napisane przez Kishlaczkowa Pokaż wiadomość
moniczka_90 słońca na niebie życia i radości z przygotowań i aby Ten Dzień był dla Ciebie i Twojego TŻ'a idealny

dziękuję wam wszystkim za życzenia dużo tych życzeń
moniczka_90 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-09, 16:55   #2159
ysia
Zadomowienie

Dziewczyny wiecie co sie stało ? wróciłam do domu, miałam iść na siłownie , nagle zrobiło mi sie strasznie dziwnie i zaczęły mi sie trzasc ręce, zmierzylam sobie ciśnienie i miałam prawie 140/90 , zmierzylam jeszcze pare razy i byłam tak przerażona ze poszłam od razu do przychodni bo myślałam ze może coś z cisniomierzem nie tak. W przychodni zrobili mi badania i wyszło ze serce mi wali jak szalone, od razu jakieś leki i teraz mam siedzieć i czekać aż zadziałają. Boje sie strasznie

Profil FB
Stary 2013-12-09, 16:58   #2160
Kishlaczkowa
Zadomowienie

Cytat:
Dziewczyny wiecie co sie stało ? wróciłam do domu, miałam iść na siłownie , nagle zrobiło mi sie strasznie dziwnie i zaczęły mi sie trzasc ręce, zmierzylam sobie ciśnienie i miałam prawie 140/90 , zmierzylam jeszcze pare razy i byłam tak przerażona ze poszłam od razu do przychodni bo myślałam ze może coś z cisniomierzem nie tak. W przychodni zrobili mi badania i wyszło ze serce mi wali jak szalone, od razu jakieś leki i teraz mam siedzieć i czekać aż zadziałają. Boje sie strasznie
Kochana, szukaj dobrego kardiologa, bo z sercem nie ma żartów! Niestety sama jestem pod opieką od prawie 2 lat. Jestem niskociśnieniowcem, a puls mam bardzo wysoki i to bardzo obciąża serce... A komu szybko serce bije, ten krótko żyje - tak powiadają

"Nie wierzę takim obrońcom przyrody,
u których miłość do przyrody przeniknięta jest
nienawiścią do człowieka."

Kishlaczkowa jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości