|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4351 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Jak ten czas szybko leci, już czujemy ruchy Naszych dzieci. Mamusie maj-czerwie
Niegrzeczna też tak mamy z zakupami , za przeproszeniem w wózku gó.wno co jest a kasy poszło że ho ho…
Seleniti szczerze ja się w to w pierwszej ciąży nie wgłębiałam, teraz mnie to zainteresowało bo w Ic miałam właśnie na ścianie przedniej a teraz mam na tylnej. Muffinka dzięki za info , ale przyznam że troszkę mnie to przeraziło no ale zapytam jeszcze gina jak będę na wizycie. Wczoraj na to nie zwróciłam uwagi i się go nie zapytałam.Beatusia no to fakt jeśli patrzeć na OM z krwawieniem to jesteś dalej w ciąży , a jeśli tak jak lekarz mówi to możliwe że masz ten termin co ja. U mnie do zapłodnienia doszło 27.08 Witam się z rana ![]() Pobudka 6.15 z wołaniem „siku” Jeszcze odnośnie wczoraj to w poczekalni Oskar był rozrabiaka, biegał , uderzał rączkami w drzwi gabinetu. Na dzień dobry od gina usłyszeliśmy „a to on tak mi pukał tutaj” W gabinecie najpierw chwilę był na rękach u TŻ i na widok dzidzi zrobił „ooooo” a potem wyciągnął sobie autka z mojej torebki i bawił na krześle u doktora. A na odchodne o dziwo zrobił ładnie papa pozbierał zabawki i wyszedł.
|
|
|
|
#4352 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Jak ten czas szybko leci, już czujemy ruchy Naszych dzieci. Mamusie maj-czerwie
Dzień dobry!
![]() Nikii89 super że z dzidzią ok, pewnie następnym razem się ujawni ![]() I brawa dla Oskara za piękne zachowanie ![]() ![]() A ja dzisiaj zmykam na zakupy ![]() Trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty!!!!
|
#4353 |
|
Zakorzenienie
|
dziś za :kaorlak (połówkowe) light limara 9:40 (połówkowe) seksta madziarek Może jakieś płcie nam się ujawnią dziś Light na Ciebie już czas :P |
|
|
|
#4354 | |
|
404 Not Found
|
Cytat:
![]() Jadę do pracy. Bleee. ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
|
#4355 |
|
Zakorzenienie
|
Kaorlak, Light, Seksta, Madziarek to poczwórne kciuki za wizyty, wracajcie prędko z dobrymi nowinami
! Ja wczoraj czułam się taka zmęczona a położyłam się do łóżka i... lipa, oczy jak 5 złotych i gdzie tam do spania, nie mogłam usnąć do 1 w nocy
|
#4356 |
|
Raczkowanie
|
Dziewczyny
za wizyty.Witam sie we wtorkowy poranek, dzis o dziwo dosc wczesnie, bo przed poludniem psiapsiola przyjezdza, a musze jeszcze mnostwo rzeczy ogarnac.
|
#4357 |
|
Zadomowienie
|
Widzę ze nie zostałam dopisania do kalendarza wizyt na 1 stronie.Czy to dla tego ze nie jestem w tym Waszym klubie?
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
#4358 |
|
Wtajemniczenie
|
Kaorlak, Light, Seksta, Madziarek 3mamy kciuki za wizyty i mamy nadzieję,że poznacie kogo tam macie w brzuszkach
Eh dziś siedzę sama,bo tż wyjechał z moim tatą w trasę po towar ... Nienawidzę tego kiedy gdzieś wyjeżdża ... A pamiętacie co pisałam tą sprawę z moją teściową ? Tak skoczyłyście na mnie hehe a po prostu komedie wychodzą ... ja wiedziałam że tak bedzie ![]() Niby miała podejrzenie raka nerki i już cała rodzina wiedziała,że umiera ... zrobiła tomografię prywatnie i nerki ma czyste,ale coś ma na nadnerczach i jakieś małe zmiany na płucach ( bo kopci jak smok - lekarz tak powiedział ) ... i odebrała wyniki już,lekarz stwierdził,że musi się położyć do szpitala bo trzeba porobić wyniki co to jest i takie tam,pojechała do swojego lekarza innego i powiedział,że ona coś ma na jelicie grubym i będzie miała operację ( gdzie trzeba wcześniej porobić badania co to dokładnie jest,bo nie mogą guza na ślepo usuwać ... wiem bo miałam taką sytuację ) . Już sama nie wiem co mam myśleć ![]() Nie dość pieniądze wszystkie rozpuściła,nie miała na tydzień pieniędzy ... w ogóle na jedzenie,ale ona od tż'ta chciała chociaż 10 zł na papierosy ... nie na chleb ale na papierosy wiecie ja już nie mam siły do tej kobiety ... a jeszcze tż tak za nią idzie ...
|
#4359 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale autem jechali? To nei chciał by sie zgrzała, no co ![]() Cytat:
I szybko musiałaś za mała biegać, nasz 11 mcy zaczął chodzić ![]() Cytat:
![]() A dzień dobry ![]() Młody wstał jak tata tylko wyszedł po 5 i przez poł godziny śpiewał pupa pupa Tż mówi, że mam pochwalić za nowe słowo I tak do 7 nie ruszyłam sie z łóżka Ja chyba się nie wyrobie do świąt
|
|
#4360 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Dzień dobry , TŻ w końcu pojechał do Siebie, do środy go nie będzie. Wczoraj chyba tak przyżywałam wizytę Nikii że w nocy zaczęły mi się śnić USG, w tym moje i lekarz powiedział że śliczne dziewczynki urodzę Miłego dzionka Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
|
#4361 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Witajcie
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Powiedz mi gdzie robisz połówkowe? Cytat:
![]() co do ciasta francuskiego to można ze sklepu kupić i wpakować do niego pierś z kurczaka z pieczarkami ja to uwielbiam ![]() Cytat:
No to za wizyty
|
|||||
|
|
|
#4362 |
|
Zadomowienie
|
Dzień dobry
![]() Trzymam kciuki za wizyty Hurra ząb nie boli i mam nadzieję, że tak już zostanie , bo w najbliższym czasie mam tyle kolokwiów, że wypadałoby sobie powtórzyć wszystko . Dziś miałam mega erotyczne sny ale to było realistyczne, a jaka ulga, jak się obudziłam uff Pomarańcza dzięki ![]() Niki za nowy wątek ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
#4363 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
no a za Leną to się nabiegałam to fakt, i nadal wszędzie jej pełno ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. ---------- Dopisano o 08:39 ---------- Poprzedni post napisano o 08:35 ---------- No a co do świąt to mam ten komfort psychiczny, że nie muszę nic robić. W tym roku jedziemy z moimi rodzicami do teściów. Pierwszy raz w takim gronie spędzamy święta. No ale obie Mamuśki narobią pewnie tyle jedzenia że do sylwestra będziemy to jeść. ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
|
#4364 |
|
Zakorzenienie
|
Sylvunia a pisałaś do mnie PW w sprawie wizyty na 1str? Czy pisałaś tylko wiadomość tu na forum , że wizytę masz wtedy i wtedy. Wiesz ja mogę niektóre rzeczy przeoczyć więc napisz jeszcze raz tu kiedy masz wizytę i ją dopiszę na 1str
A co do Klubu to na 1str jest Regulamin o warunkach przyjęcia ![]() Menia nie to że naskoczyły , tylko napisały że trzeba też patrzeć na to z drugiej strony tzn. najbliższej rodziny teściowej. Co do pieniędzy to trochę głupio że papierosy są na 1 miejscu. Mógł jej TŻ wyjaśnić że na chleb jej da ale na papierosy jej dawać nie będzie i że to dla jej dobra. Madziula bardzo ciekawa piosenka Olafa ![]() Paulka może to już jakieś objawienie i faktycznie dziewczynki będą Mi się też zawsze jak śni że urodziłam itp. To że to będzie dziewczynka Aldrin połówkowe robię u mojego lekarza Ma już lepszy sprzęt niż za czasów 1ciąży i nie muszę jechac prywatnie do niego.Seleniti to oby ząb już więcej nie bolał. A co do snów to niektóre są naprawdę realistyczne ![]() I dzięki starałam się :P Principessina jak po wizycie ?? Jak plamienia ?? |
|
|
|
#4365 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
|
|
#4366 |
|
Zakorzenienie
|
Oskar zaczął chodzić dokładnie 16 marca a 18.03 miał 11miesięcy
Ale i tak nie zapomnę jaki mi prezent zrobił na Dzień Kobiet ![]() ---------- Dopisano o 08:44 ---------- Poprzedni post napisano o 08:43 ---------- Beatusia co do imion to otwórz neta wpisz imiona męskie/damskie i przeglądaj od A do Z. My tak z pierwszym dzieckiem robiliśmy
|
|
|
|
#4367 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4368 |
|
Zakorzenienie
|
Aldrin jeśli chcesz to w Rybniku przyjmuje doktor Grudzień USG 3d to koszt 200zł , a 4d 250zł. Poleciła mi go znajoma.
Mój lekarz przyjmuje w Katowicach prywatnie zwykłe USG 60zł , niestety 3d i 4d on nie ma. Mogę dać Ci namiary tylko na tych dwóch. |
|
|
|
#4369 | |||
|
Zakorzenienie
|
Dzien doberek
ale miałam do nadgonienia, i już nowy wątek powstał, a raptem jeden dzien mnie nie było ![]() Cytat:
jak tam z plamieniem, co mówił gin? ![]() Cytat:
Taki model wybrała - chyba vector, bo podobał jej się i był modny, ale niepraktyczny, jak się okazało. Wózek sprzedała, zimą nie używała w ogóle i na wiosnę dopiero kupiła spacerówkę. Te baby design to chyba tańszy odpowiednik - ładne są, ale chyba jakość pozostawia wiele do życzenia A jak się płaci 1000 zł na nowy wózek, to oczekuje się, że chociaż dla następnego dziecka się nada ![]() Cytat:
o matko, to musiało boleć ![]() Trzymam kciuki za wszystkie dzisiejsze wizyty ![]() wczoraj pojechałam jednak z małżem do miasta, zrobiłam zakupy, kupiłam w promocji olej, mąkę, majonez, ketchup, makarony, praktycznie wszystek suchy prowiant mi się skończył ![]() no i odwiedziłam lumpka, wyszłam z nowym sweterkiem za 10 zł
|
|||
|
|
|
#4370 |
|
Zadomowienie
|
Nie pisałam PW pisałam w poście na forum...17.12 mam wizytę od 15-18 przyjmuje lekarz....
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
#4371 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4372 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#4373 |
|
Zakorzenienie
|
Sylvunia gotowe
sorry mogłam przeoczyć, wiesz jak to jest jedna osoba a do ogarnięcia wiele :PAldrin A to chcesz iść do tego Grudnia na zwykłe USG aby sprawdzić czy dzidzia zdrowa itp. Wiesz ja tylko słyszałam od znajomej że jest w porządku, czy robi zwykłe USG to nie wiem. Mogę dać tylko namiary na mojego lekarza w Katowicach zwykłe USG tak jak pisałam koszt 60zł i ja jestem zadowolona z niego. |
|
|
|
#4374 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nie zwykłe USG to też robi mój lekarz ja raczej chciałam w tym 20 tygodniu iść na badania genetyczne/ prenatalne |
|
|
|
|
#4375 |
|
Zadomowienie
|
Cześć Kochane!
Dziękuję za kciuki!!!!!!! ![]() Z gorszych wiadomości to Misia mi się rozchorowała , chociaż i tak mamy sukces, bo chodziła cały miesiąc do przedszkola bez przeziębienia A na obiad dzisiaj spaghetti, a dla Misi trochę krupniku ugotuję
|
|
#4376 |
|
Rozeznanie
|
Hejcia
*Kaorlak, Light, Seksta, Madziarek trzymam kciukaski Dzisiaj z Małżem idziemy zobaczyć mieszkanie w TBS bo wkońcu po paru latach jest nowy nabór i można było wkońcu chociaż wniosek złożyć! Gdyby nam się udało to byłoby wspaniale bo do domu rodzinnego miałabym 10 min piechotą no i to nowe,zadbane osiedle.Są tam 2 place zabaw ogrodzone, przychodnia, blisko do 3 sklepów No i wystawili 5 mieszkań,ale tylko 2 nas interesują,bo partycypacja jest w okolicy 20tyg a nie 50,60 jak pozostałe. No i jedno jest na parterze 2 pokojowe,49 m2 a drugie 35(kawalerka). Wnioski można składać do końca grudnia i pozniej się komisja-5 osób zbiera i wybiera kto dostanie mieszkanie. Tak marze by Nas wybrali![]() Mam super Męża! Wczoraj sam od siebie jak zasypiałam,zaczął mnie głaskać po włosach do snu
|
|
|
|
#4377 |
|
Raczkowanie
|
Hej, hej.
Zaglądam do Was prawie codziennie, ale nigdy nie mogę was nadrobić i ciężko mi pisać. Strasznie dużo piszecie :/ Trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty
|
|
|
|
#4378 |
|
Wtajemniczenie
|
Nikii89 ja zażartowałam z tym naskoczeniem
tylko po prostu nie wiem co jest z jej chorobą ... ona żeby mogła to by całą kasę z niego ściągnęła .gosius91 ouu ... i jak Ty go zerwałaś bidulko ?
|
#4379 | |||
|
Rozeznanie
|
kaorlak zdrówka dla Misi
menia następnym razem, kupcie teściowej jedzenie i nie dawajcie jej kasy do ręki Cytat:
ilkas a gdzie fotki z basenu? paulka0212 ciekawe czy sen się spełni Seleniti ciekawe co to za sen ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Witam się za wizyty miłęgo dnia |
|||
|
|
|
#4380 |
|
Wtajemniczenie
|
dzień dobry kochane
Iga jeszcze śpi zadziwia mnie dziś dziewczyna, pozytywnie, bo nasze ostatnie nocki wiecie jak wyglądały![]() aleee się wyspałam ![]() ja na 11 jadę na pazurki do kosmetyczki pisałyście o tym kiedy maluchy zaczęły chodzić,nasza parę dni przed roczkiem, teraz ogólnie boimy się choinki ubierać co to będzie ![]() kciuki za wszystkie wizyty dzisiaj ![]() kaorlak zdrówka dla córeczki ! miłego dnia Edytowane przez niegrzeczna88 Czas edycji: 2013-12-10 o 09:34 |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:17.

no ale zapytam jeszcze gina jak będę na wizycie. Wczoraj na to nie zwróciłam uwagi i się go nie zapytałam.
A na odchodne o dziwo zrobił ładnie papa pozbierał zabawki i wyszedł. 

Pytam się małża gdzie są jej spodenki i bluza???
Małż: "aa w torbie. nie ubierałem jej, bo jej było za gorąco"
Także moje dziecko po basenie, w deszczu..przyjechało w rajtach i body z krótkim rękawem... Dobrze, że mnie tknęło i przed ich wyjściem ubrałam jej kombinezon a nie kurtkę...
Ale autem jechali? To nei chciał by sie zgrzała, no co 

, chociaż i tak mamy sukces, bo chodziła cały miesiąc do przedszkola bez przeziębienia