Jak ten czas szybko leci, już czujemy ruchy Naszych dzieci. Mamusie maj-czerwiec 2014 - Strona 146 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-12-10, 07:13   #4351
Nikii89
Zakorzenienie

Dot.: Jak ten czas szybko leci, już czujemy ruchy Naszych dzieci. Mamusie maj-czerwie

Niegrzeczna też tak mamy z zakupami , za przeproszeniem w wózku gó.wno co jest a kasy poszło że ho ho…

Seleniti szczerze ja się w to w pierwszej ciąży nie wgłębiałam, teraz mnie to zainteresowało bo w Ic miałam właśnie na ścianie przedniej a teraz mam na tylnej.

Muffinka dzięki za info , ale przyznam że troszkę mnie to przeraziło no ale zapytam jeszcze gina jak będę na wizycie. Wczoraj na to nie zwróciłam uwagi i się go nie zapytałam.

Beatusia no to fakt jeśli patrzeć na OM z krwawieniem to jesteś dalej w ciąży , a jeśli tak jak lekarz mówi to możliwe że masz ten termin co ja. U mnie do zapłodnienia doszło 27.08

Witam się z rana
Pobudka 6.15 z wołaniem „siku”
Jeszcze odnośnie wczoraj to w poczekalni Oskar był rozrabiaka, biegał , uderzał rączkami w drzwi gabinetu. Na dzień dobry od gina usłyszeliśmy „a to on tak mi pukał tutaj” W gabinecie najpierw chwilę był na rękach u TŻ i na widok dzidzi zrobił „ooooo” a potem wyciągnął sobie autka z mojej torebki i bawił na krześle u doktora. A na odchodne o dziwo zrobił ładnie papa pozbierał zabawki i wyszedł.
Stary 2013-12-10, 07:26   #4352
Lucynka20xd
Wtajemniczenie

GG do Lucynka20xd
Dot.: Jak ten czas szybko leci, już czujemy ruchy Naszych dzieci. Mamusie maj-czerwie

Dzień dobry!

Nikii89 super że z dzidzią ok, pewnie następnym razem się ujawni
I brawa dla Oskara za piękne zachowanie

A ja dzisiaj zmykam na zakupy

Trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty!!!!

Kocham , Tęsknie, Czekam . . . ♥♥♥♥♥

Adrianek ♥♥
30.05.2014 /3700g,59cm/

http://www.suwaczki.com/tickers/relg2n0aqox8ccd7.png

Lucynka20xd jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-10, 07:28   #4353
Nikii89
Zakorzenienie

dziś za :
kaorlak (połówkowe)
light limara 9:40 (połówkowe)
seksta
madziarek

Może jakieś płcie nam się ujawnią dziś Light na Ciebie już czas :P
Stary 2013-12-10, 07:44   #4354
Emilia 25
404 Not Found

Cytat:
Napisane przez Nikii89 Pokaż wiadomość
dziś za :
kaorlak (połówkowe)
seksta
madziarek

Jadę do pracy. Bleee.

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
Stary 2013-12-10, 08:01   #4355
agaaga89
Zakorzenienie

Kaorlak, Light, Seksta, Madziarek to poczwórne kciuki za wizyty, wracajcie prędko z dobrymi nowinami !
Ja wczoraj czułam się taka zmęczona a położyłam się do łóżka i... lipa, oczy jak 5 złotych i gdzie tam do spania, nie mogłam usnąć do 1 w nocy

agaaga89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-10, 08:03   #4356
agus7ia
Raczkowanie

Dziewczyny za wizyty.

Witam sie we wtorkowy poranek, dzis o dziwo dosc wczesnie, bo przed poludniem psiapsiola przyjezdza, a musze jeszcze mnostwo rzeczy ogarnac.
Stary 2013-12-10, 08:07   #4357
sylvuniaa84
Zadomowienie

Widzę ze nie zostałam dopisania do kalendarza wizyt na 1 stronie.Czy to dla tego ze nie jestem w tym Waszym klubie?

Stary 2013-12-10, 08:10   #4358
meniaa94
Wtajemniczenie

Kaorlak, Light, Seksta, Madziarek 3mamy kciuki za wizyty i mamy nadzieję,że poznacie kogo tam macie w brzuszkach

Eh dziś siedzę sama,bo tż wyjechał z moim tatą w trasę po towar ... Nienawidzę tego kiedy gdzieś wyjeżdża ...

A pamiętacie co pisałam tą sprawę z moją teściową ? Tak skoczyłyście na mnie hehe a po prostu komedie wychodzą ... ja wiedziałam że tak bedzie
Niby miała podejrzenie raka nerki i już cała rodzina wiedziała,że umiera ... zrobiła tomografię prywatnie i nerki ma czyste,ale coś ma na nadnerczach i jakieś małe zmiany na płucach ( bo kopci jak smok - lekarz tak powiedział ) ... i odebrała wyniki już,lekarz stwierdził,że musi się położyć do szpitala bo trzeba porobić wyniki co to jest i takie tam,pojechała do swojego lekarza innego i powiedział,że ona coś ma na jelicie grubym i będzie miała operację ( gdzie trzeba wcześniej porobić badania co to dokładnie jest,bo nie mogą guza na ślepo usuwać ... wiem bo miałam taką sytuację ) . Już sama nie wiem co mam myśleć
Nie dość pieniądze wszystkie rozpuściła,nie miała na tydzień pieniędzy ... w ogóle na jedzenie,ale ona od tż'ta chciała chociaż 10 zł na papierosy ... nie na chleb ale na papierosy tż powiedział,że nie ma ... i w tym czasie zadzwonił do niego facet co miał od niego kupić auto,no i kupił ... i ona w tym czasie do tż'ta " no może teraz synuś mi da w końcu na te papierosy" a jak nie dał to stwierdziła,że jest żyd ... wiecie ja już nie mam siły do tej kobiety ... a jeszcze tż tak za nią idzie ...
Stary 2013-12-10, 08:13   #4359
madziuuula
Zakorzenienie

GG do madziuuula

Cytat:
Napisane przez ilkas Pokaż wiadomość
Ogólnie przeżyli Ponoć dziś były nowe ćwiczenia w wodzie, pływanie w kółku, na nowych deskach i takie tam..więc mam gula, że mnie nie było
Wracają...wyciągam małą z kombinezonu, a ona w cienkich rajstopkach i samym body... Pytam się małża gdzie są jej spodenki i bluza??? Małż: "aa w torbie. nie ubierałem jej, bo jej było za gorąco" Także moje dziecko po basenie, w deszczu..przyjechało w rajtach i body z krótkim rękawem... Dobrze, że mnie tknęło i przed ich wyjściem ubrałam jej kombinezon a nie kurtkę...
Ale uszy były suche
Ojoj Ale autem jechali? To nei chciał by sie zgrzała, no co

Cytat:
Napisane przez mala85 Pokaż wiadomość
Nio szybko wstała, ur się 5 kwietnia a 26 września wstała,byliśmy w wielkim szoku, a na boże narodzenie to już chodziła, fakt faktem trzeba było na nią bardzo uważa, ale nawet za rączki zbytnio nie chciała.
Wow to pół roku nie miała nieźle I szybko musiałaś za mała biegać, nasz 11 mcy zaczął chodzić

Cytat:
dziś za :
kaorlak (połówkowe)
seksta
madziarek

Kciuki

A dzień dobry
Młody wstał jak tata tylko wyszedł po 5 i przez poł godziny śpiewał pupa pupa Tż mówi, że mam pochwalić za nowe słowo I tak do 7 nie ruszyłam sie z łóżka

Ja chyba się nie wyrobie do świąt

[COLOR=Green]Nasza wielka miłość na maleńkich nóżkach
Marianek i Rysiu
madziuuula jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-10, 08:23   #4360
paulka0212
Wtajemniczenie

Cytat:
dziś za :
kaorlak (połówkowe)
seksta
madziarek

Kciuki za wszystkie mamusie wizytujące!

Dzień dobry , TŻ w końcu pojechał do Siebie, do środy go nie będzie.

Wczoraj chyba tak przyżywałam wizytę Nikii że w nocy zaczęły mi się śnić USG, w tym moje i lekarz powiedział że śliczne dziewczynki urodzę

Miłego dzionka

03.09.2011 - Szczęśliwa mężatka

24.09.2013 3w1

13.05.2014 Najszczęśliwsza Mama pod słońcem

Zosia 2645g 52cm 10pkt
Ania 2475 50cm 10pkt

paulka0212 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-10, 08:25   #4361
Aldrin
Zakorzenienie

Witajcie

Cytat:
Napisane przez paulka0212 Pokaż wiadomość
Seleniti ledwo co Cie poznałam :-P

Nasze pierwsze ciuszki

Słaba jakoś zdjęcia, bo jakoś ciemno się na dworku zrobiło
ładne ubranka

Cytat:
Napisane przez principessina Pokaż wiadomość
Hej Mamcie uf nie jest mi dane cieszyc sie w pelni ta ciaze, znowu mam mega plamienie, wieczorem ide do ginka

Lolitka sliczny brzusio ktory to juz tydzien?
ojej niech już te plamienia Cie nie męczą

Cytat:
dziewczyny nie nadrabiam bo na razie nie mam czasu , tak na szybko .
Z dzidziusiem wszystko dobrze, żołądek, wątroba , płuca , serce czterokomorowe jest. Waga to 230g. Wg USG 17t6d czyli tylko 1 dzień do przodu niż wg OM. Łożysko mam na ścianie tylnej.
W sumie lekarz powiedział że za bardzo nie może dokładnie wszystkiego pomierzyć bo na połówkowe jeszcze za wcześnie. Co do płci to nie chciał Nam powiedzieć bo dziecko zbyt ruchliwe i ciężko określić , ale TŻ się pytał i powiedział że wydaje mu się że chłopczyk , ale mamy sie tym nie sugerować, bo tak jak pisałam wyżej dziecko zbyt ruchliwe i cięzko jest mu określić. Na 100% powie może na tym połówkowym. Ale powiedział że może się okazać że się zmieni, więc mamy się tym dzisiaj nie sugerować.
Z jednej strony się cieszę bo mamy ubranka wszystkie , ale z drugiej trochę mi smutno bo marzą mi się sukieneczki , kucyki itp Ale najważniejsze że zdrowe
Jutro dzwonię aby zapisać się na połówkowe.

Na razie zmykam , bo zaraz kolacja , kąpanie i usypianie :P
No to super, że dzieciolek zdrowo roście

Powiedz mi gdzie robisz połówkowe?

Cytat:
Napisane przez JJJustynAAA Pokaż wiadomość
dziewczyny a ja mam takie pytanie kulinarne...

Co pichcicie dobrego na święta... Ja w tym roku zostaje sama z małżem więc chciałabym go czymś dobry zaskoczyć np w II dzień świąt, a może zaprosimy teściów... Na wielkanoc jak byli u nas robilam ziemniaki zapiekane, lososia z maselkiem czosnkowym i sałatka wiosenna... Szybko i smacznie... A teraz nie wiem... Możecie mi coś polecić...

Poza tym pytam też o zimne dania:
planuje zrobić:
jaja faszerowane,
sałatkę z selerem i ananasem
krokiety ze szpinakiem i serem feta
no i śledzie będe miała pod różną postacią

co wy robicie na święta?? :sbanan :
u nas na obiad w I dzień świat zawsze rybki a w drugi to jakieś kotleciki, kaczkę, rosołek i taki normalny obiadek

co do ciasta francuskiego to można ze sklepu kupić i wpakować do niego pierś z kurczaka z pieczarkami ja to uwielbiam

Cytat:
dziś za :
kaorlak (połówkowe)
seksta
madziarek

No to za wizyty
Stary 2013-12-10, 08:25   #4362
Seleniti
Zadomowienie

Dzień dobry

Trzymam kciuki za wizyty

Hurra ząb nie boli i mam nadzieję, że tak już zostanie , bo w najbliższym czasie mam tyle kolokwiów, że wypadałoby sobie powtórzyć wszystko . Dziś miałam mega erotyczne sny i jeden taki, że tż stwierdził, że to nie jego dziecko i go nie uzna ale to było realistyczne, a jaka ulga, jak się obudziłam uff

Pomarańcza dzięki

Niki za nowy wątek

Seleniti jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-10, 08:39   #4363
mala85
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez madziuuula Pokaż wiadomość
Wow to pół roku nie miała nieźle I szybko musiałaś za mała biegać, nasz 11 mcy zaczął chodzić
11 m-cy to fajny okres i jak na chłopca to chyba dość szybko,bo słyszałam, że u chłopców to trochę później niż u dziewczynek no a za Leną to się nabiegałam to fakt, i nadal wszędzie jej pełno

---------- Dopisano o 08:39 ---------- Poprzedni post napisano o 08:35 ----------

No a co do świąt to mam ten komfort psychiczny, że nie muszę nic robić. W tym roku jedziemy z moimi rodzicami do teściów. Pierwszy raz w takim gronie spędzamy święta. No ale obie Mamuśki narobią pewnie tyle jedzenia że do sylwestra będziemy to jeść.

Ur. Lenki 05.04.2010

Ur. Leosia
15.06.2014

mala85 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-10, 08:41   #4364
Nikii89
Zakorzenienie

Sylvunia a pisałaś do mnie PW w sprawie wizyty na 1str? Czy pisałaś tylko wiadomość tu na forum , że wizytę masz wtedy i wtedy. Wiesz ja mogę niektóre rzeczy przeoczyć więc napisz jeszcze raz tu kiedy masz wizytę i ją dopiszę na 1str A co do Klubu to na 1str jest Regulamin o warunkach przyjęcia

Menia nie to że naskoczyły , tylko napisały że trzeba też patrzeć na to z drugiej strony tzn. najbliższej rodziny teściowej. Co do pieniędzy to trochę głupio że papierosy są na 1 miejscu. Mógł jej TŻ wyjaśnić że na chleb jej da ale na papierosy jej dawać nie będzie i że to dla jej dobra.

Madziula bardzo ciekawa piosenka Olafa

Paulka może to już jakieś objawienie i faktycznie dziewczynki będą Mi się też zawsze jak śni że urodziłam itp. To że to będzie dziewczynka

Aldrin połówkowe robię u mojego lekarza Ma już lepszy sprzęt niż za czasów 1ciąży i nie muszę jechac prywatnie do niego.

Seleniti to oby ząb już więcej nie bolał. A co do snów to niektóre są naprawdę realistyczne
I dzięki starałam się :P

Principessina jak po wizycie ?? Jak plamienia ??
Stary 2013-12-10, 08:42   #4365
carolyna86
Zakorzenienie

Cytat:
CZĘŚĆ IV - KLIK
Na razie piszcie nadal tu , a jak ten się skończy to następny już czeka
good job
Cytat:
Napisane przez beatusia10 Pokaż wiadomość
heh, to widzę, że nie tylko ja mam problem mój też póki co pozostaje bezimienny i już nie wiem, gdzie tych imion szukać
a tak w ogóle to tak patrzę na Twój etap ciąży i mój (wg ostatniego usg wychodzi mi dziś 19tydzień 0dni....) to nie ma opcji, żebym miała TP na 12.05. no i wygląda na to, że dzisiaj jestem równo w połowie
może wybierz się na cmentarz

carolyna86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-10, 08:44   #4366
Nikii89
Zakorzenienie

Oskar zaczął chodzić dokładnie 16 marca a 18.03 miał 11miesięcy Ale i tak nie zapomnę jaki mi prezent zrobił na Dzień Kobiet wtedy postawił swoje pierwsze 3 kroczki

---------- Dopisano o 08:44 ---------- Poprzedni post napisano o 08:43 ----------

Beatusia co do imion to otwórz neta wpisz imiona męskie/damskie i przeglądaj od A do Z. My tak z pierwszym dzieckiem robiliśmy
Stary 2013-12-10, 08:46   #4367
Aldrin
Zakorzenienie

Cytat:
Sylvunia a pisałaś do mnie PW w sprawie wizyty na 1str? Czy pisałaś tylko wiadomość tu na forum , że wizytę masz wtedy i wtedy. Wiesz ja mogę niektóre rzeczy przeoczyć więc napisz jeszcze raz tu kiedy masz wizytę i ją dopiszę na 1str A co do Klubu to na 1str jest Regulamin o warunkach przyjęcia

Menia nie to że naskoczyły , tylko napisały że trzeba też patrzeć na to z drugiej strony tzn. najbliższej rodziny teściowej. Co do pieniędzy to trochę głupio że papierosy są na 1 miejscu. Mógł jej TŻ wyjaśnić że na chleb jej da ale na papierosy jej dawać nie będzie i że to dla jej dobra.

Madziula bardzo ciekawa piosenka Olafa

Paulka może to już jakieś objawienie i faktycznie dziewczynki będą Mi się też zawsze jak śni że urodziłam itp. To że to będzie dziewczynka

Aldrin połówkowe robię u mojego lekarza Ma już lepszy sprzęt niż za czasów 1ciąży i nie muszę jechac prywatnie do niego.

Seleniti to oby ząb już więcej nie bolał. A co do snów to niektóre są naprawdę realistyczne
I dzięki starałam się :P

Principessina jak po wizycie ?? Jak plamienia ??
Aaaa a już myślałam, że coś mi podpowiesz gdzie mogę zrobić te połówkowe
Stary 2013-12-10, 08:50   #4368
Nikii89
Zakorzenienie

Aldrin jeśli chcesz to w Rybniku przyjmuje doktor Grudzień USG 3d to koszt 200zł , a 4d 250zł. Poleciła mi go znajoma.
Mój lekarz przyjmuje w Katowicach prywatnie zwykłe USG 60zł , niestety 3d i 4d on nie ma. Mogę dać Ci namiary tylko na tych dwóch.
Stary 2013-12-10, 08:51   #4369
Ramona_85
Zakorzenienie

Dzien doberek
ale miałam do nadgonienia, i już nowy wątek powstał, a raptem jeden dzien mnie nie było

Cytat:
Napisane przez principessina Pokaż wiadomość
Hej Mamcie uf nie jest mi dane cieszyc sie w pelni ta ciaze, znowu mam mega plamienie, wieczorem ide do ginka
Princi
jak tam z plamieniem, co mówił gin?

Cytat:
Napisane przez JJJustynAAA Pokaż wiadomość

Dziewczyny czy któraś z was miała kiedyś wózek z firmy baby design???
Pytam bo mi się dosyć podbają te ich modele... A nie znam nikogo w okolicy któ by go używał...
moja psiapsióła miała espiro (to chyba firma bliźniak) i była zadowolona do czasu, kiedy mały mając 3 miesiące przestał się mieścić w gondoli (była zima), a spacerówki nie używała, bo małemu w kubełku było niewygodnie Taki model wybrała - chyba vector, bo podobał jej się i był modny, ale niepraktyczny, jak się okazało. Wózek sprzedała, zimą nie używała w ogóle i na wiosnę dopiero kupiła spacerówkę. Te baby design to chyba tańszy odpowiednik - ładne są, ale chyba jakość pozostawia wiele do życzenia A jak się płaci 1000 zł na nowy wózek, to oczekuje się, że chociaż dla następnego dziecka się nada

Cytat:
Napisane przez asiulka_22 Pokaż wiadomość
teraz jesteśmy w wątku "Jak ten czas szybko leci, już czujemy ruchy Naszych dzieci. A JA JESZCZE NIE POCZUŁAM!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!
w wątek przeminie a ja dalej nie poczuje...
Nie martw się, ja też jeszcze nic nie czuję

Cytat:
Napisane przez gosius91 Pokaż wiadomość
Aaaa, zerwalam paznokcia na kciuku ;( ohhh ;(
o matko, to musiało boleć

Trzymam kciuki za wszystkie dzisiejsze wizyty

wczoraj pojechałam jednak z małżem do miasta, zrobiłam zakupy, kupiłam w promocji olej, mąkę, majonez, ketchup, makarony, praktycznie wszystek suchy prowiant mi się skończył
no i odwiedziłam lumpka, wyszłam z nowym sweterkiem za 10 zł
Ramona_85 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-10, 08:53   #4370
sylvuniaa84
Zadomowienie

Nie pisałam PW pisałam w poście na forum...17.12 mam wizytę od 15-18 przyjmuje lekarz....

Stary 2013-12-10, 09:01   #4371
Aldrin
Zakorzenienie

Cytat:
Aldrin jeśli chcesz to w Rybniku przyjmuje doktor Grudzień USG 3d to koszt 200zł , a 4d 250zł. Poleciła mi go znajoma.
Mój lekarz przyjmuje w Katowicach prywatnie zwykłe USG 60zł , niestety 3d i 4d on nie ma. Mogę dać Ci namiary tylko na tych dwóch.
No właśnie o tym Grudniu też słyszałam ale ja chciałam do zwykłego USG sobie sprawdzić czy dziecko zdrowe, czyli chciałam te prenatalne do tego zrobić a nie wiem czy on tez to robi i sądziłam, że do niego pójdziesz i Ciebie podpytam
Stary 2013-12-10, 09:02   #4372
carolyna86
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez sylvuniaa84 Pokaż wiadomość
Nie pisałam PW pisałam w poście na forum...17.12 mam wizytę od 15-18 przyjmuje lekarz....

na przyszłość lepiej napisać pw do osoby zarządzającej danym postem bo taka informacja w gąszczu postów może się zagubić

carolyna86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-10, 09:17   #4373
Nikii89
Zakorzenienie

Sylvunia gotowe sorry mogłam przeoczyć, wiesz jak to jest jedna osoba a do ogarnięcia wiele :P

Aldrin A to chcesz iść do tego Grudnia na zwykłe USG aby sprawdzić czy dzidzia zdrowa itp. Wiesz ja tylko słyszałam od znajomej że jest w porządku, czy robi zwykłe USG to nie wiem. Mogę dać tylko namiary na mojego lekarza w Katowicach zwykłe USG tak jak pisałam koszt 60zł i ja jestem zadowolona z niego.
Stary 2013-12-10, 09:21   #4374
Aldrin
Zakorzenienie

Cytat:
Sylvunia gotowe sorry mogłam przeoczyć, wiesz jak to jest jedna osoba a do ogarnięcia wiele :P

Aldrin A to chcesz iść do tego Grudnia na zwykłe USG aby sprawdzić czy dzidzia zdrowa itp. Wiesz ja tylko słyszałam od znajomej że jest w porządku, czy robi zwykłe USG to nie wiem. Mogę dać tylko namiary na mojego lekarza w Katowicach zwykłe USG tak jak pisałam koszt 60zł i ja jestem zadowolona z niego.

nie zwykłe USG to też robi mój lekarz ja raczej chciałam w tym 20 tygodniu iść na badania genetyczne/ prenatalne
Stary 2013-12-10, 09:21   #4375
kaorlak
Zadomowienie

Cześć Kochane!

Dziękuję za kciuki!!!!!!! Jesteście cudne! Wizytę mam dopiero na 19, więc cały dzień czekania. Troszkę się denerwuję czy wszystko jest w porządku i jestem ciekawa czy moje Dziecię pozostanie córeczką czy coś wyrosło

Z gorszych wiadomości to Misia mi się rozchorowała , chociaż i tak mamy sukces, bo chodziła cały miesiąc do przedszkola bez przeziębienia Pół nocy nie spała przez kaszel i katar, do tego zatarła oczko, bo jej łzawi i ma czerwone Przemywam jej solą fizjologiczną, ale dostaje już szału jak widzi buteleczkę, więc ciekawy dzień się zapowiada. Na szczęście Mężul dzisiaj pracuje w domu, więc mam go do pomocy.

A na obiad dzisiaj spaghetti, a dla Misi trochę krupniku ugotuję
kaorlak jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-10, 09:31   #4376
lolitka888
Rozeznanie

Hejcia*

Kaorlak, Light, Seksta, Madziarek trzymam kciukaski

Dzisiaj z Małżem idziemy zobaczyć mieszkanie w TBS bo wkońcu po paru latach jest nowy nabór i można było wkońcu chociaż wniosek złożyć! Gdyby nam się udało to byłoby wspaniale bo do domu rodzinnego miałabym 10 min piechotą no i to nowe,zadbane osiedle.Są tam 2 place zabaw ogrodzone, przychodnia, blisko do 3 sklepówNo i wystawili 5 mieszkań,ale tylko 2 nas interesują,bo partycypacja jest w okolicy 20tyg a nie 50,60 jak pozostałe. No i jedno jest na parterze 2 pokojowe,49 m2 a drugie 35(kawalerka). Wnioski można składać do końca grudnia i pozniej się komisja-5 osób zbiera i wybiera kto dostanie mieszkanie. Tak marze by Nas wybrali

Mam super Męża! Wczoraj sam od siebie jak zasypiałam,zaczął mnie głaskać po włosach do snu allleeee miiii byyyłooo dooobrzeee
lolitka888 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-10, 09:31   #4377
patul23
Raczkowanie

Hej, hej.

Zaglądam do Was prawie codziennie, ale nigdy nie mogę was nadrobić i ciężko mi pisać. Strasznie dużo piszecie :/

Trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty
patul23 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-10, 09:33   #4378
meniaa94
Wtajemniczenie

Nikii89 ja zażartowałam z tym naskoczeniem tylko po prostu nie wiem co jest z jej chorobą ... ona żeby mogła to by całą kasę z niego ściągnęła .

gosius91 ouu ... i jak Ty go zerwałaś bidulko ?
Stary 2013-12-10, 09:33   #4379
martuszka0
Rozeznanie

kaorlak zdrówka dla Misi
menia następnym razem, kupcie teściowej jedzenie i nie dawajcie jej kasy do ręki

Cytat:
Napisane przez kasian86 Pokaż wiadomość
Mam wizytę za równo dwa tygodnie, Wy też tak macie, że odliczacie dni do Waszych wizyt i jak mija kolejny to się cieszycie, że coraz bliżej czy tylko ja jestem taka dziwna?
też tak mam

ilkas a gdzie fotki z basenu?

paulka0212 ciekawe czy sen się spełni

Seleniti ciekawe co to za sen

Cytat:
Beatusia co do imion to otwórz neta wpisz imiona męskie/damskie i przeglądaj od A do Z. My tak z pierwszym dzieckiem robiliśmy
my tak właśnie też zrobiliśmy
Cytat:
Napisane przez carolyna86 Pokaż wiadomość
na przyszłość lepiej napisać pw do osoby zarządzającej danym postem bo taka informacja w gąszczu postów może się zagubić
zgadzam się

Witam się
za wizyty

miłęgo dnia
martuszka0 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-10, 09:33   #4380
niegrzeczna88
Wtajemniczenie

dzień dobry kochane
Iga jeszcze śpi zadziwia mnie dziś dziewczyna, pozytywnie, bo nasze ostatnie nocki wiecie jak wyglądały
aleee się wyspałam

ja na 11 jadę na pazurki do kosmetyczki

pisałyście o tym kiedy maluchy zaczęły chodzić,nasza parę dni przed roczkiem, teraz ogólnie boimy się choinki ubierać co to będzie

kciuki za wszystkie wizyty dzisiaj

kaorlak zdrówka dla córeczki !

miłego dnia

IGA

Maja

Edytowane przez niegrzeczna88
Czas edycji: 2013-12-10 o 09:34
niegrzeczna88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości