|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#511 | ||
|
zawsze mam racje
|
Dot.: Ludzkie zachowania i poglądy, które dziwią. Część 14
Cytat:
![]() Ale spokojnie, sposoby na marnowanie czasu zawsze się znajdą- oglądam filmiki urodowe na yt i patrzę co kupują hamerykańskie nastolatki i jakie mrożone jogurty lubią. ---------- Dopisano o 09:08 ---------- Poprzedni post napisano o 09:07 ---------- Cytat:
|
|
#512 |
|
Konto usunięte
|
Niektórzy nie mają nawet kierunkowskazów w standardzie, więc co tu mówić o wcześniejszym grzaniu czy grzaniu dupy (moje ulubione <3 ).
|
|
|
|
#513 | |
|
Ekspert GotowaniaNaGazie
|
Cytat:
![]() Ja mam inny sposób - włączenie na youtube jakieś piosenki z czasów mojej hucznej młodości i klikanie w propozycje. Jesu, takie perełki można znaleźć, że kiedyś z TŻtem przepadliśmy na całą noc |
|
|
|
|
#514 | ||
|
zawsze mam racje
|
Cytat:
Nawet gdyby trzeba było jechać gdzieś, gdzie rozdają coś za darmo. ---------- Dopisano o 09:14 ---------- Poprzedni post napisano o 09:12 ---------- Cytat:
Zresztą wcale mnie jakoś nie bierze na wspominanie.A tych mrożonych jogurtach muszą wcisnąć w każdy filmik, więc co poradzę. Ważne, że chociaż mi nie mówią- ej Ty, o nicku takim i takim nie jesteś tu niemile widziana, więc sobie oglądam ![]() ---------- Dopisano o 09:16 ---------- Poprzedni post napisano o 09:14 ---------- Chyba większość to zrozumiała i dlatego się ostatnio nie wypowiada. Napiszę sobie na suficie nie masz didka=nic nie wiesz
|
|
#515 | ||
|
Ha ha ha ha ha
|
Cytat:
---------- Dopisano o 10:50 ---------- Poprzedni post napisano o 10:49 ---------- Cytat:
p.s. rip dla samochodu oczywiście
|
|
|
#516 |
|
Zakorzenienie
|
Też nie mam grzania dupy
Tylko spod nóg takie ciepełko leci <3
|
|
|
|
#517 |
|
Konto usunięte
|
śledzę na facebooku stronę pewnego chłopaka- blogera, nieważne.
Parę dni temu wstawił zdjęcie prezentu dla dziewczyny - książka, jakiś kosmetyk... rajstopy. No prezent fajny. Zdziwiły mnie komentarze. Jedna z dziewczyn napisała: "ybrałeś tańsza opcję Mikołaju! Trzeba było kupić pończochy pas...gorset...a nie rajstopy które udają pończochy." "Nie, bo o mnie kiedyś zadbał Mikołaj i dostałam cały taki komplet właśnie to K może mi zazdrościć". Ja się pytam po co komu takie komentarze? Kogo to obchodzi, że dostała cały komplet a nie same pończoszki? |
|
|
|
#518 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#519 |
|
Ha ha ha ha ha
|
Ludzkie zachowania, których nie lubię
![]() Idę na pocztę, za mną podąża kobieta X. Tuż przed drzwiami do poczty zrobiła manewr i wepchnęła się przede mną Uj, że panie w okienkach dwie, a kolejki brak Wychodząc z poczty (są tam drzwi, mały przedsionek i drzwi) otworzyłam pierwsze drzwi, wyciągam rękę do drugich a tam babsztyl Y z zewnątrz już się pcha, już wchodzi, już tarasuje I stoimy w tym przedsionku i żadna nie może przejść
|
|
#520 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#521 |
|
Zakorzenienie
|
|
#522 |
|
Zakorzenienie
|
"Ja nie widzę" hahahaha
|
|
|
|
#523 |
|
Zakorzenienie
|
'Buzię widzę w tym tęczu'
|
#524 |
|
Zakorzenienie
|
Ja tej buzi nie widziałam
Czyżbym była zbyt cyniczna, żeby zobaczyć cud?
|
|
|
|
#525 |
|
Konto usunięte
|
ja nawet tęczu nie widzę :c
|
|
|
|
#526 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#527 |
|
Konto usunięte
|
A mnie dziś strasznie zadziwiło, że 26letnia dziewczyna, która skończyła studia nie pracuje, tylko siedzi w domu z rodzicami albo w mieszkaniu wynajmowanym obecnie przez młodsze siostry. Mało tego planuje ślub na przyszły rok i "kupiła" mieszkanie z przyszłym mężem (za pieniądze rodziców, jeszcze się buduje mieszkanie) przy czym w ogóle nie poczuwa się do jakiejkolwiek aktywności zawodowej. Jeździ tam gdzie jej pasuje. Pokłóci się z siostrami idzie popłakać mamie, pokłóci się z mamą to jedzie do mieszkania sióstr (gdzie kiedyś mieszkała i jest tam jej były pokój).
Mało tego co mnie zdumiewia niezmiernie to to, że przyprowadza swojego narzeczonego do mieszkania i wyjadają żarcie z lodówki, nie kupując nic w zamian. Żeby było śmieszniej nie przywozi jedzenia z domu, bo ona nie będzie dźwigać (jedzie godzinę autobusem bez przesiadek). Żywi się tym co w lodówce albo jeździ na obiady do narzeczonego albo z narzeczonym gdzieś wychodzą. Nie poczuwa się do zrobienia zakupów, postrzątania czy gotowania. Ma więc teraz wakacje, żyje na koszt na rodziców, sióstr czy narzeczonego. Żyć nie umierać. (przypadek opowiedziany dziś przez koleżankę) Ja się załamałam, bo nawet nie wiedziałam co jej doradzić na taką siostrę skoro rozmowy nie pomagają, rodzice też nic nie mówią. |
|
|
|
#528 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
via tapatalk
|
|
|
#529 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#530 | |
|
Konto usunięte
|
nic nie widze :c
Cytat:
Who cares? |
|
|
|
|
#531 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#532 |
|
ma zielone pojęcie
|
[1=6962ee0b3adcbc2617b598b d1f25bcc17ef659a8_65822eb 548399;44098196]A mnie dziś strasznie zadziwiło, że 26letnia dziewczyna, która skończyła studia nie pracuje, tylko siedzi w domu z rodzicami albo w mieszkaniu wynajmowanym obecnie przez młodsze siostry. Mało tego planuje ślub na przyszły rok i "kupiła" mieszkanie z przyszłym mężem (za pieniądze rodziców, jeszcze się buduje mieszkanie) przy czym w ogóle nie poczuwa się do jakiejkolwiek aktywności zawodowej. Jeździ tam gdzie jej pasuje. Pokłóci się z siostrami idzie popłakać mamie, pokłóci się z mamą to jedzie do mieszkania sióstr (gdzie kiedyś mieszkała i jest tam jej były pokój).
Mało tego co mnie zdumiewia niezmiernie to to, że przyprowadza swojego narzeczonego do mieszkania i wyjadają żarcie z lodówki, nie kupując nic w zamian. Żeby było śmieszniej nie przywozi jedzenia z domu, bo ona nie będzie dźwigać (jedzie godzinę autobusem bez przesiadek). Żywi się tym co w lodówce albo jeździ na obiady do narzeczonego albo z narzeczonym gdzieś wychodzą. Nie poczuwa się do zrobienia zakupów, postrzątania czy gotowania. Ma więc teraz wakacje, żyje na koszt na rodziców, sióstr czy narzeczonego. Żyć nie umierać. (przypadek opowiedziany dziś przez koleżankę) Ja się załamałam, bo nawet nie wiedziałam co jej doradzić na taką siostrę skoro rozmowy nie pomagają, rodzice też nic nie mówią.[/QUOTE] Mnie dziwi jeszcze, że rodzice i rodzeństwo to tak spokojnie znoszą.
|
#533 |
|
Zakorzenienie
|
[1=6962ee0b3adcbc2617b598b d1f25bcc17ef659a8_65822eb 548399;44098196]A mnie dziś strasznie zadziwiło, że 26letnia dziewczyna, która skończyła studia nie pracuje, tylko siedzi w domu z rodzicami albo w mieszkaniu wynajmowanym obecnie przez młodsze siostry. Mało tego planuje ślub na przyszły rok i "kupiła" mieszkanie z przyszłym mężem (za pieniądze rodziców, jeszcze się buduje mieszkanie) przy czym w ogóle nie poczuwa się do jakiejkolwiek aktywności zawodowej. Jeździ tam gdzie jej pasuje. Pokłóci się z siostrami idzie popłakać mamie, pokłóci się z mamą to jedzie do mieszkania sióstr (gdzie kiedyś mieszkała i jest tam jej były pokój).
Mało tego co mnie zdumiewia niezmiernie to to, że przyprowadza swojego narzeczonego do mieszkania i wyjadają żarcie z lodówki, nie kupując nic w zamian. Żeby było śmieszniej nie przywozi jedzenia z domu, bo ona nie będzie dźwigać (jedzie godzinę autobusem bez przesiadek). Żywi się tym co w lodówce albo jeździ na obiady do narzeczonego albo z narzeczonym gdzieś wychodzą. Nie poczuwa się do zrobienia zakupów, postrzątania czy gotowania. Ma więc teraz wakacje, żyje na koszt na rodziców, sióstr czy narzeczonego. Żyć nie umierać. (przypadek opowiedziany dziś przez koleżankę) Ja się załamałam, bo nawet nie wiedziałam co jej doradzić na taką siostrę skoro rozmowy nie pomagają, rodzice też nic nie mówią.[/QUOTE] to cię dziwi? to co powiesz na to :1. Załóżmy Basia mieszkała z rodzicami i poznała Tomka. Tomek z jakiejś wsi przeprowadził się do nich. Nie uczył się, nie pracował. Po prostu był. 2. Basia i Tomek biorą slub (na koszt mamy Basi) 3. Basia i Tomek biorą kredyt na 30 lat na małe mieszkanko. 4. Mama Basi bierze kredyt na ich samochód. 5. Tomek znajduje pracę za 1200zł. POŁOWA kredytu miesięcznie wynosi 1000 zł. 6. Mama Basi płaci im za: - ubrania dla córki - leki dla córki - zabawki dla córki - fryzjera itp Basi - rachunki - pół kredytu - kredyt na samochód - rachunki komórkowe (obojgu) - jedzenie dla córki - jedzenie dla nich (oni nic nie kupują poza przyjemnościami) 7. Basia jest w kolejnej ciąży. 8. Tomek i Basia kłamią otoczeniu, że oni sami na siebie zarabiają. To dopiero mistrzowie. Staram się ukrywać jakiekolwiek moje pokrewieństwo :P Aha no i ta druga ciąża jak i pierwsza jest planowana. Tylko teraz ma załatwione na papierku, że pracuje i będzie dostawać 1000zł na konto Dodatkowo Basia zabiera to co zarobi (te resztki) Tomek - on nie ma do tego praw. Chciał na ubezpieczenie samochodu to mu nawet nie dała. A jaka wściekła jak na leki dla córki musiała zapłacić ze swoich pieniędzy z imienin Edytowane przez chwast Czas edycji: 2013-12-10 o 15:06 |
|
|
|
#534 | |
|
Konto usunięte
|
Rodzicom najbardziej się dzwię, bo to oni płacą za lenistwo siostry. Ale rodzeństwo co ma zrobić? Lodówka na klucz? Nie robić zakupów na zapas? Nie wiem co jej doradzić. Rozmowy nie pomagają.
Cytat:
super.
|
|
|
|
|
#535 |
|
Zakorzenienie
|
[1=6962ee0b3adcbc2617b598b d1f25bcc17ef659a8_65822eb 548399;44098667]Rodzicom najbardziej się dzwię, bo to oni płacą za lenistwo siostry. Ale rodzeństwo co ma zrobić? Lodówka na klucz? Nie robić zakupów na zapas? Nie wiem co jej doradzić. Rozmowy nie pomagają.
super.[/QUOTE]dodaj do tego "nie kochanie, nie możesz iść do tamtej pracy bo jest za daleko. Nie kochanie nie możesz podjąć pracy dodatkowej bo na pewno będziesz mnie zdradzać. W ogóle wiesz co, zaraz się obrażę, że znów idziesz do pracy i zrobię ci celibat na 2 miesiące"
|
|
|
|
#536 |
|
ma zielone pojęcie
|
[1=6962ee0b3adcbc2617b598b d1f25bcc17ef659a8_65822eb 548399;44098667]Rodzicom najbardziej się dzwię, bo to oni płacą za lenistwo siostry. Ale rodzeństwo co ma zrobić? Lodówka na klucz? Nie robić zakupów na zapas? Nie wiem co jej doradzić. Rozmowy nie pomagają.
super.[/QUOTE]A muszą ją w ogóle do mieszania wpuszczać? Skoro nie dokłada się do rachunków (mimo że, jak rozumiem, możliwości do podjęcia jakiejkolwiek pracy ma), to w sumie dlaczego siostry mają ją utrzymywać?
|
#537 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Ach, gdzie ten stary, pełen jadu zdziwieniowy ![]() Ja nie mam ani didka, ani samochodu, nie mam o czym pisać :< |
|
|
|
|
#538 | |
|
ma zielone pojęcie
|
Cytat:
|
|
#539 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#540 | |
|
ma zielone pojęcie
|
Cytat:
Tak czy inaczej, krewnych współczuje. Dobrze, że się z nimi nie zadajesz.
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:04.

Tylko spod nóg takie ciepełko leci <3

super.