Ludzkie zachowania i poglądy, które dziwią. Część 14 - Strona 18 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-12-10, 09:08   #511
kobietasukcesu
zawsze mam racje

Dot.: Ludzkie zachowania i poglądy, które dziwią. Część 14

Cytat:
Napisane przez M917 Pokaż wiadomość
dziwi mnie, że z powodu, który większość zna, wątek ten stracił swój pierwotny kształt i teraz mamy jakieś 2 strony dziennie, a w czasach świetności potrafiło być nawet i 10-20 stron dziennie

albo ja sie jakoś popsułam i nie chce mi się na wizażowym forum pisać :<

Człowieka zniechęcają, zniechęcają i w końcu się im udaje

Ale spokojnie, sposoby na marnowanie czasu zawsze się znajdą- oglądam filmiki urodowe na yt i patrzę co kupują hamerykańskie nastolatki i jakie mrożone jogurty lubią.

---------- Dopisano o 09:08 ---------- Poprzedni post napisano o 09:07 ----------

Cytat:
Napisane przez cholernarejestracja Pokaż wiadomość
W tym temacie to mnie dziwi, że auta obecnie takie zaawansowane, a nie mają wszystkie wbudowanej opcji grzania się przed odpaleniem silnika...tj. że nie mogę sobie kliknąć z okna kluczykiem żeby mi się przez 5 min nagrzało auto, tylko jadę w tym moim cudzie techniki co gra, buczy i ma dotykowy ekran, ale pupka mi odmarza przez pierwsze 10 min jazdy tak samo jak w polo z 98.

Tj. wiem, że są takie opcje ale w jakichś turbodrogich modelach i kosztują tysiące.
Są jeszcze podgrzewane siedzenia, szybciutko są ciepłe.

“You can’t make people love you, but you can make them fear you.” Blair Waldorf

<3 <3 <3
kobietasukcesu jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-10, 09:09   #512
201604191001
Konto usunięte

Niektórzy nie mają nawet kierunkowskazów w standardzie, więc co tu mówić o wcześniejszym grzaniu czy grzaniu dupy (moje ulubione <3 ).
201604191001 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-10, 09:12   #513
mikia20
Ekspert GotowaniaNaGazie

Cytat:
Napisane przez kobietasukcesu Pokaż wiadomość
Człowieka zniechęcają, zniechęcają i w końcu się im udaje

Ale spokojnie, sposoby na marnowanie czasu zawsze się znajdą- oglądam filmiki urodowe na yt i patrzę co kupują hamerykańskie nastolatki i jakie mrożone jogurty lubią (...)
Poziom ekspert w marnowaniu czasu

Ja mam inny sposób - włączenie na youtube jakieś piosenki z czasów mojej hucznej młodości i klikanie w propozycje. Jesu, takie perełki można znaleźć, że kiedyś z TŻtem przepadliśmy na całą noc
mikia20 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-10, 09:16   #514
kobietasukcesu
zawsze mam racje

Cytat:
Napisane przez Darkoz Pokaż wiadomość
Nic, NIC nie tłumaczy chęci zrywania się o 4:30, żeby lecieć do najlepszej nawet szkoły. A może to ze mną i z moim brakiem uczuć jest coś nie tak?
Dokładnie, nic nic nic.
Nawet gdyby trzeba było jechać gdzieś, gdzie rozdają coś za darmo.

---------- Dopisano o 09:14 ---------- Poprzedni post napisano o 09:12 ----------

Cytat:
Napisane przez mikia20 Pokaż wiadomość
Poziom ekspert w marnowaniu czasu

Ja mam inny sposób - włączenie na youtube jakieś piosenki z czasów mojej hucznej młodości i klikanie w propozycje. Jesu, takie perełki można znaleźć, że kiedyś z TŻtem przepadliśmy na całą noc
Mnie by chyba głowa teraz rozbolała od takiej muzyki Zresztą wcale mnie jakoś nie bierze na wspominanie.

A tych mrożonych jogurtach muszą wcisnąć w każdy filmik, więc co poradzę.
Ważne, że chociaż mi nie mówią- ej Ty, o nicku takim i takim nie jesteś tu niemile widziana, więc sobie oglądam

---------- Dopisano o 09:16 ---------- Poprzedni post napisano o 09:14 ----------

Cytat:
Napisane przez panna mati_ Pokaż wiadomość
I nawet dzieciów nie majom, a się wypowiadają.

via tapatalk
Chyba większość to zrozumiała i dlatego się ostatnio nie wypowiada.

Napiszę sobie na suficie nie masz didka=nic nie wiesz

“You can’t make people love you, but you can make them fear you.” Blair Waldorf

<3 <3 <3
kobietasukcesu jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-10, 10:50   #515
magyarparaszt
Ha ha ha ha ha

Cytat:
Ale spokojnie, sposoby na marnowanie czasu zawsze się znajdą- oglądam filmiki urodowe na yt i patrzę co kupują hamerykańskie nastolatki i jakie mrożone jogurty lubią.
Źle z tobą, siostro

---------- Dopisano o 10:50 ---------- Poprzedni post napisano o 10:49 ----------

Cytat:
Napisane przez _Judith_ Pokaż wiadomość
Niektórzy nie mają nawet kierunkowskazów w standardzie, więc co tu mówić o wcześniejszym grzaniu czy grzaniu dupy (moje ulubione <3 ).
Lubiłam grzanie dupy, moja mama miała w samochodzie taką opcję <3 RIP [*]

p.s. rip dla samochodu oczywiście

magyarparaszt jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-10, 10:54   #516
jesienny_lisc
Zakorzenienie

Też nie mam grzania dupy Tylko spod nóg takie ciepełko leci <3
jesienny_lisc jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-10, 11:36   #517
201604200942
Konto usunięte

śledzę na facebooku stronę pewnego chłopaka- blogera, nieważne.
Parę dni temu wstawił zdjęcie prezentu dla dziewczyny - książka, jakiś kosmetyk... rajstopy. No prezent fajny. Zdziwiły mnie komentarze. Jedna z dziewczyn napisała: "ybrałeś tańsza opcję Mikołaju! Trzeba było kupić pończochy pas...gorset...a nie rajstopy które udają pończochy." "Nie, bo o mnie kiedyś zadbał Mikołaj i dostałam cały taki komplet właśnie to K może mi zazdrościć".

Ja się pytam po co komu takie komentarze? Kogo to obchodzi, że dostała cały komplet a nie same pończoszki?
201604200942 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-10, 12:43   #518
Withers
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez BioIvO Pokaż wiadomość
Dziwi mnie pani Hania z "Życia bez wstydu", a zwłaszcza to, ze podniecił ją laser odmładzający pochwę
Też mnie to dziwiło

Wining and dining, drinking and driving

Excessive buying, overdose and dying
Withers jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-10, 13:02   #519
magyarparaszt
Ha ha ha ha ha

Ludzkie zachowania, których nie lubię

Idę na pocztę, za mną podąża kobieta X. Tuż przed drzwiami do poczty zrobiła manewr i wepchnęła się przede mną Uj, że panie w okienkach dwie, a kolejki brak

Wychodząc z poczty (są tam drzwi, mały przedsionek i drzwi) otworzyłam pierwsze drzwi, wyciągam rękę do drugich a tam babsztyl Y z zewnątrz już się pcha, już wchodzi, już tarasuje I stoimy w tym przedsionku i żadna nie może przejść

magyarparaszt jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-10, 13:18   #520
150f22149d232a15625e38a732d46b6c6e220cbb_63e043022f3b0
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez magyarparaszt Pokaż wiadomość
Ludzkie zachowania, których nie lubię

Idę na pocztę, za mną podąża kobieta X. Tuż przed drzwiami do poczty zrobiła manewr i wepchnęła się przede mną Uj, że panie w okienkach dwie, a kolejki brak

Wychodząc z poczty (są tam drzwi, mały przedsionek i drzwi) otworzyłam pierwsze drzwi, wyciągam rękę do drugich a tam babsztyl Y z zewnątrz już się pcha, już wchodzi, już tarasuje I stoimy w tym przedsionku i żadna nie może przejść
Ja w takich sytuacjach mówię: Pierwszeństwo mają wychodzący po czym zbieram ochrzan od zawstydzonych pchających się
150f22149d232a15625e38a732d46b6c6e220cbb_63e043022f3b0 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-10, 13:46   #521
WhiteCherry
Zakorzenienie

Stary 2013-12-10, 13:50   #522
jesienny_lisc
Zakorzenienie

"Ja nie widzę" hahahaha
Stary 2013-12-10, 14:02   #523
WhiteCherry
Zakorzenienie

'Buzię widzę w tym tęczu'
Stary 2013-12-10, 14:08   #524
jesienny_lisc
Zakorzenienie

Ja tej buzi nie widziałam Czyżbym była zbyt cyniczna, żeby zobaczyć cud?
Stary 2013-12-10, 14:10   #525
201604200942
Konto usunięte

ja nawet tęczu nie widzę :c
Stary 2013-12-10, 14:18   #526
jesienny_lisc
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez SamaraMorganx Pokaż wiadomość
ja nawet tęczu nie widzę :c
A serce? Serce żeś pani widziała?
Stary 2013-12-10, 14:37   #527
6962ee0b3adcbc2617b598bd1f25bcc17ef659a8_65822eb548399
Konto usunięte

A mnie dziś strasznie zadziwiło, że 26letnia dziewczyna, która skończyła studia nie pracuje, tylko siedzi w domu z rodzicami albo w mieszkaniu wynajmowanym obecnie przez młodsze siostry. Mało tego planuje ślub na przyszły rok i "kupiła" mieszkanie z przyszłym mężem (za pieniądze rodziców, jeszcze się buduje mieszkanie) przy czym w ogóle nie poczuwa się do jakiejkolwiek aktywności zawodowej. Jeździ tam gdzie jej pasuje. Pokłóci się z siostrami idzie popłakać mamie, pokłóci się z mamą to jedzie do mieszkania sióstr (gdzie kiedyś mieszkała i jest tam jej były pokój).
Mało tego co mnie zdumiewia niezmiernie to to, że przyprowadza swojego narzeczonego do mieszkania i wyjadają żarcie z lodówki, nie kupując nic w zamian. Żeby było śmieszniej nie przywozi jedzenia z domu, bo ona nie będzie dźwigać (jedzie godzinę autobusem bez przesiadek). Żywi się tym co w lodówce albo jeździ na obiady do narzeczonego albo z narzeczonym gdzieś wychodzą. Nie poczuwa się do zrobienia zakupów, postrzątania czy gotowania. Ma więc teraz wakacje, żyje na koszt na rodziców, sióstr czy narzeczonego. Żyć nie umierać. (przypadek opowiedziany dziś przez koleżankę) Ja się załamałam, bo nawet nie wiedziałam co jej doradzić na taką siostrę skoro rozmowy nie pomagają, rodzice też nic nie mówią.
6962ee0b3adcbc2617b598bd1f25bcc17ef659a8_65822eb548399 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-10, 14:38   #528
panna mati_
Zakorzenienie

Cytat:
śledzę na facebooku stronę pewnego chłopaka- blogera, nieważne.
Parę dni temu wstawił zdjęcie prezentu dla dziewczyny - książka, jakiś kosmetyk... rajstopy. No prezent fajny. Zdziwiły mnie komentarze. Jedna z dziewczyn napisała: "ybrałeś tańsza opcję Mikołaju! Trzeba było kupić pończochy pas...gorset...a nie rajstopy które udają pończochy." "Nie, bo o mnie kiedyś zadbał Mikołaj i dostałam cały taki komplet właśnie to K może mi zazdrościć".

Ja się pytam po co komu takie komentarze? Kogo to obchodzi, że dostała cały komplet a nie same pończoszki?
Ja się bardziej dziwie po co wstawiać wszystko na bloga czy fb? Już nie ma życia bez tego przybytku? Rozumiem wstawić fotkę jak się coś zrobiło własnoręcznie, no ale fotę rajstop? Albo wpis co 5 sekund w stylu: zjadłam kanapkę, pije herbatę, zakładam buty.

via tapatalk
Stary 2013-12-10, 14:40   #529
WhiteCherry
Zakorzenienie

Cytat:
Ja się bardziej dziwie po co wstawiać wszystko na bloga czy fb? Już nie ma życia bez tego przybytku? Rozumiem wstawić fotkę jak się coś zrobiło własnoręcznie, no ale fotę rajstop? Albo wpis co 5 sekund w stylu: zjadłam kanapkę, pije herbatę, zakładam buty.

via tapatalk
musiał się pochwalić, że Mikołaj na bogato
Stary 2013-12-10, 14:48   #530
201604200942
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez jesienny_lisc Pokaż wiadomość
A serce? Serce żeś pani widziała?
nic nie widze :c
Cytat:

via tapatalk
to też mnie dziwi, ale jest to fanpage, więc jeśli posty są dodawane zbyt często, to można je zablokować. No dodał fotkę z rajstopami (na zdjęciu oprócz nich było więcej rzeczy), no ale po co pisać, że jego dziewczyna powinna jej zazdrościć, bo dostała lepszy prezent
Who cares?
Stary 2013-12-10, 14:56   #531
panna mati_
Zakorzenienie

Cytat:
nic nie widze :c

to też mnie dziwi, ale jest to fanpage, więc jeśli posty są dodawane zbyt często, to można je zablokować. No dodał fotkę z rajstopami (na zdjęciu oprócz nich było więcej rzeczy), no ale po co pisać, że jego dziewczyna powinna jej zazdrościć, bo dostała lepszy prezent
Who cares?
Żeby się lepiej poczuć, bo tak na serio to się nic nie dostało.
Stary 2013-12-10, 14:57   #532
Chatul
ma zielone pojęcie

[1=6962ee0b3adcbc2617b598b d1f25bcc17ef659a8_65822eb 548399;44098196]A mnie dziś strasznie zadziwiło, że 26letnia dziewczyna, która skończyła studia nie pracuje, tylko siedzi w domu z rodzicami albo w mieszkaniu wynajmowanym obecnie przez młodsze siostry. Mało tego planuje ślub na przyszły rok i "kupiła" mieszkanie z przyszłym mężem (za pieniądze rodziców, jeszcze się buduje mieszkanie) przy czym w ogóle nie poczuwa się do jakiejkolwiek aktywności zawodowej. Jeździ tam gdzie jej pasuje. Pokłóci się z siostrami idzie popłakać mamie, pokłóci się z mamą to jedzie do mieszkania sióstr (gdzie kiedyś mieszkała i jest tam jej były pokój).
Mało tego co mnie zdumiewia niezmiernie to to, że przyprowadza swojego narzeczonego do mieszkania i wyjadają żarcie z lodówki, nie kupując nic w zamian. Żeby było śmieszniej nie przywozi jedzenia z domu, bo ona nie będzie dźwigać (jedzie godzinę autobusem bez przesiadek). Żywi się tym co w lodówce albo jeździ na obiady do narzeczonego albo z narzeczonym gdzieś wychodzą. Nie poczuwa się do zrobienia zakupów, postrzątania czy gotowania. Ma więc teraz wakacje, żyje na koszt na rodziców, sióstr czy narzeczonego. Żyć nie umierać. (przypadek opowiedziany dziś przez koleżankę) Ja się załamałam, bo nawet nie wiedziałam co jej doradzić na taką siostrę skoro rozmowy nie pomagają, rodzice też nic nie mówią.[/QUOTE]

Mnie dziwi jeszcze, że rodzice i rodzeństwo to tak spokojnie znoszą.
Stary 2013-12-10, 15:04   #533
chwast
Zakorzenienie

[1=6962ee0b3adcbc2617b598b d1f25bcc17ef659a8_65822eb 548399;44098196]A mnie dziś strasznie zadziwiło, że 26letnia dziewczyna, która skończyła studia nie pracuje, tylko siedzi w domu z rodzicami albo w mieszkaniu wynajmowanym obecnie przez młodsze siostry. Mało tego planuje ślub na przyszły rok i "kupiła" mieszkanie z przyszłym mężem (za pieniądze rodziców, jeszcze się buduje mieszkanie) przy czym w ogóle nie poczuwa się do jakiejkolwiek aktywności zawodowej. Jeździ tam gdzie jej pasuje. Pokłóci się z siostrami idzie popłakać mamie, pokłóci się z mamą to jedzie do mieszkania sióstr (gdzie kiedyś mieszkała i jest tam jej były pokój).
Mało tego co mnie zdumiewia niezmiernie to to, że przyprowadza swojego narzeczonego do mieszkania i wyjadają żarcie z lodówki, nie kupując nic w zamian. Żeby było śmieszniej nie przywozi jedzenia z domu, bo ona nie będzie dźwigać (jedzie godzinę autobusem bez przesiadek). Żywi się tym co w lodówce albo jeździ na obiady do narzeczonego albo z narzeczonym gdzieś wychodzą. Nie poczuwa się do zrobienia zakupów, postrzątania czy gotowania. Ma więc teraz wakacje, żyje na koszt na rodziców, sióstr czy narzeczonego. Żyć nie umierać. (przypadek opowiedziany dziś przez koleżankę) Ja się załamałam, bo nawet nie wiedziałam co jej doradzić na taką siostrę skoro rozmowy nie pomagają, rodzice też nic nie mówią.[/QUOTE]

to cię dziwi? to co powiesz na to :
1. Załóżmy Basia mieszkała z rodzicami i poznała Tomka. Tomek z jakiejś wsi przeprowadził się do nich. Nie uczył się, nie pracował. Po prostu był.
2. Basia i Tomek biorą slub (na koszt mamy Basi)
3. Basia i Tomek biorą kredyt na 30 lat na małe mieszkanko.
4. Mama Basi bierze kredyt na ich samochód.
5. Tomek znajduje pracę za 1200zł. POŁOWA kredytu miesięcznie wynosi 1000 zł.
6. Mama Basi płaci im za:
- ubrania dla córki
- leki dla córki
- zabawki dla córki
- fryzjera itp Basi
- rachunki
- pół kredytu
- kredyt na samochód
- rachunki komórkowe (obojgu)
- jedzenie dla córki
- jedzenie dla nich (oni nic nie kupują poza przyjemnościami)
7. Basia jest w kolejnej ciąży.
8. Tomek i Basia kłamią otoczeniu, że oni sami na siebie zarabiają.

To dopiero mistrzowie. Staram się ukrywać jakiekolwiek moje pokrewieństwo :P Aha no i ta druga ciąża jak i pierwsza jest planowana.
Tylko teraz ma załatwione na papierku, że pracuje i będzie dostawać 1000zł na konto Dodatkowo Basia zabiera to co zarobi (te resztki) Tomek - on nie ma do tego praw. Chciał na ubezpieczenie samochodu to mu nawet nie dała. A jaka wściekła jak na leki dla córki musiała zapłacić ze swoich pieniędzy z imienin

Edytowane przez chwast
Czas edycji: 2013-12-10 o 15:06
chwast jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-10, 15:10   #534
6962ee0b3adcbc2617b598bd1f25bcc17ef659a8_65822eb548399
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez Chatul Pokaż wiadomość
Mnie dziwi jeszcze, że rodzice i rodzeństwo to tak spokojnie znoszą.
Rodzicom najbardziej się dzwię, bo to oni płacą za lenistwo siostry. Ale rodzeństwo co ma zrobić? Lodówka na klucz? Nie robić zakupów na zapas? Nie wiem co jej doradzić. Rozmowy nie pomagają.
Cytat:
Napisane przez chwast Pokaż wiadomość
to cię dziwi? to co powiesz na to :
1. Załóżmy Basia mieszkała z rodzicami i poznała Tomka. Tomek z jakiejś wsi przeprowadził się do nich. Nie uczył się, nie pracował. Po prostu był.
2. Basia i Tomek biorą slub (na koszt mamy Basi)
3. Basia i Tomek biorą kredyt na 30 lat na małe mieszkanko.
4. Mama Basi bierze kredyt na ich samochód.
5. Tomek znajduje pracę za 1200zł. POŁOWA kredytu miesięcznie wynosi 1000 zł.
6. Mama Basi płaci im za:
- ubrania dla córki
- leki dla córki
- zabawki dla córki
- fryzjera itp Basi
- rachunki
- pół kredytu
- kredyt na samochód
- rachunki komórkowe (obojgu)
- jedzenie dla córki
- jedzenie dla nich (oni nic nie kupują poza przyjemnościami)
7. Basia jest w kolejnej ciąży.
8. Tomek i Basia kłamią otoczeniu, że oni sami na siebie zarabiają.

To dopiero mistrzowie. Staram się ukrywać jakiekolwiek moje pokrewieństwo :P Aha no i ta druga ciąża jak i pierwsza jest planowana.
Tylko teraz ma załatwione na papierku, że pracuje i będzie dostawać 1000zł na konto Dodatkowo Basia zabiera to co zarobi (te resztki) Tomek - on nie ma do tego praw. Chciał na ubezpieczenie samochodu to mu nawet nie dała. A jaka wściekła jak na leki dla córki musiała zapłacić ze swoich pieniędzy z imienin
super.
6962ee0b3adcbc2617b598bd1f25bcc17ef659a8_65822eb548399 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-10, 15:13   #535
chwast
Zakorzenienie

[1=6962ee0b3adcbc2617b598b d1f25bcc17ef659a8_65822eb 548399;44098667]Rodzicom najbardziej się dzwię, bo to oni płacą za lenistwo siostry. Ale rodzeństwo co ma zrobić? Lodówka na klucz? Nie robić zakupów na zapas? Nie wiem co jej doradzić. Rozmowy nie pomagają.

super.[/QUOTE]
dodaj do tego
"nie kochanie, nie możesz iść do tamtej pracy bo jest za daleko. Nie kochanie nie możesz podjąć pracy dodatkowej bo na pewno będziesz mnie zdradzać. W ogóle wiesz co, zaraz się obrażę, że znów idziesz do pracy i zrobię ci celibat na 2 miesiące"
Stary 2013-12-10, 15:21   #536
Chatul
ma zielone pojęcie

[1=6962ee0b3adcbc2617b598b d1f25bcc17ef659a8_65822eb 548399;44098667]Rodzicom najbardziej się dzwię, bo to oni płacą za lenistwo siostry. Ale rodzeństwo co ma zrobić? Lodówka na klucz? Nie robić zakupów na zapas? Nie wiem co jej doradzić. Rozmowy nie pomagają.

super.[/QUOTE]

A muszą ją w ogóle do mieszania wpuszczać? Skoro nie dokłada się do rachunków (mimo że, jak rozumiem, możliwości do podjęcia jakiejkolwiek pracy ma), to w sumie dlaczego siostry mają ją utrzymywać?
Stary 2013-12-10, 15:22   #537
201607231707
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez M917 Pokaż wiadomość
dziwi mnie, że z powodu, który większość zna, wątek ten stracił swój pierwotny kształt i teraz mamy jakieś 2 strony dziennie, a w czasach świetności potrafiło być nawet i 10-20 stron dziennie

albo ja sie jakoś popsułam i nie chce mi się na wizażowym forum pisać :<
True, to już nie to samo.
Ach, gdzie ten stary, pełen jadu zdziwieniowy

Cytat:
Chyba większość to zrozumiała i dlatego się ostatnio nie wypowiada.

Napiszę sobie na suficie nie masz didka=nic nie wiesz
Ja nie mam ani didka, ani samochodu, nie mam o czym pisać :<
201607231707 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-10, 15:23   #538
Chatul
ma zielone pojęcie

Cytat:
dodaj do tego
"nie kochanie, nie możesz iść do tamtej pracy bo jest za daleko. Nie kochanie nie możesz podjąć pracy dodatkowej bo na pewno będziesz mnie zdradzać. W ogóle wiesz co, zaraz się obrażę, że znów idziesz do pracy i zrobię ci celibat na 2 miesiące"
A tutaj to całej sytuacji nie ogarniam Uważam, że wszyscy są stratni i samym sobie pod górkę robią.
Stary 2013-12-10, 15:26   #539
chwast
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Chatul Pokaż wiadomość
A tutaj to całej sytuacji nie ogarniam Uważam, że wszyscy są stratni i samym sobie pod górkę robią.
Nie wiem czy pod górkę, ten gość czeka tylko aż teściowa kipnie żeby zgarnąć siano z ubezpieczenia. Nie wiem ile takie ubezpieczenie wynosi (emerytowanego policjanta)
Stary 2013-12-10, 15:31   #540
Chatul
ma zielone pojęcie

Cytat:
Nie wiem czy pod górkę, ten gość czeka tylko aż teściowa kipnie żeby zgarnąć siano z ubezpieczenia. Nie wiem ile takie ubezpieczenie wynosi (emerytowanego policjanta)
A on chociaż ma szansę to dostać? Czy pieniądze trafią do Basi, która pewnie nawet mu ich nie pokaże?

Tak czy inaczej, krewnych współczuje. Dobrze, że się z nimi nie zadajesz.
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości