Śnieżek z nieba lekko prószy, ślubny sezon wkrótce ruszy! PM 2014 cz. 22 - Strona 77 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-12-10, 11:45   #2281
Kaigara
Rozeznanie

Dot.: Śnieżek z nieba lekko prószy, ślubny sezon wkrótce ruszy! PM 2014 cz. 22

Ja właśnie nie wiem czy iść w hortensje czyli trochę bardziej elegancko czy w kwiaty polne i taki wiosenny klimat. Nie wiem czy da się to jakoś połączyć. Kolor: niebieski.
Kaigara jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-10, 11:48   #2282
justynkie
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez swiat_katarzyny Pokaż wiadomość
a to czemu sama nie zadzwonisz?
większość z nas sama załatwiała takie rzeczy gdybysmy na szych Tż miały czekać to byśmy jeszcze nic nie miały załatwione
Ja to się w ogóle dziwię że mój się oświadczył sam z siebie, nigdy nie pytałam kiedy to zrobi, nie nalegalam...

justynkie jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-10, 11:52   #2283
ysia
Zadomowienie

Cytat:

To z miłościiiiii.......
Już widzę rozmowę z lekarzem :
- Wie Pani jaka może być przyczyna?
- Panie doktorze, taka jestem zakochana

Profil FB
https://www.facebook.com/whitepointeshoes
ysia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-10, 11:52   #2284
201604261006
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez Atomoowka Pokaż wiadomość
Ja robilam na ulicy Freta ( stare miasto) 60 zl od osoby i polecam.
dzięki
Cytat:
Napisane przez iLoNuS_ktl Pokaż wiadomość
Ok, podrzucam na chwilę
bardzo fajnie to wygląda
Cytat:
Napisane przez cornflower_girl Pokaż wiadomość
A z przygotowań - w sobotę miałam próbną fryzurę - jestem pozytywnie zaskoczona całokształtem (wiem, że ślubna będzie bardzo podobna). Zdjęcia w załączniku - tutaj tylko zaznaczę, że na żywo było mniej wicherków i kosmyków.
super, świetnie wygląda
Cytat:
Napisane przez iza1336 Pokaż wiadomość
Hej!! Mam ją!! Zakochałam się!!
gratulacje! szkoda ze nie mozna jej zobaczyc
Cytat:
Napisane przez Kaniuchna Pokaż wiadomość
A i zapomniałam dodac mamy godz w kosciele. Najbardziej martwi mnie to ze nie mamy zespolu Mamy wybrany ale jakos moj narzeczony sie kwapi by zadzwonic i sie umowic..
To sama zadzwoń Witaj
201604261006 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-10, 11:56   #2285
Opiumalfa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez springtime Pokaż wiadomość
Ja planuję duuużo gipsówki Nawet mam zamiar zasiać na wiosnę
Co do kopert też takich poszukuję, niestety, bezowocnie. Jakbyś coś znalazła w sensownej cenie to bardzo proszę o namiar
Sznurki można zanleźć w marketach budowlanych albo sklepikach gospodarczych. Zawsze lepiej pomacać i spawdzić czy się nie strzępi. Ale to prawda - lniany najlepszy. Ja planuję takie zaproszenia robić ( tylko oczywiście w rustykalnym stylu czyli szary papier i lniany sznurek). Kupiłam już papier jednak mam problem: brzydko wyglądają zagięcia Nie wiem czy papier jest za gruby? Wygląda to tak jakby miejsce zagięć lekko się podarło.
http://www.craftmarket.pl/Zestaw_kar...ania-4188.html
http://www.craftmarket.pl/Zestaw_kop...ania-4189.html
http://www.artystyczny.com.pl/MINI_K...etow-9679.html

zajelo mi to 3 minuty.
Opiumalfa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-10, 12:02   #2286
ijaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Linaewen Pokaż wiadomość
Ale to nie trzeba mocno bigować.
To może spróbujcie tak-lekko zbigować tym długopisem, a potem stopniowo zaginajcie. Ale przy linijce! czyli tak-bigowanie, przyłożyć linijkę, zagiąć do 90 stopni, dobrze "przyprasować"do tej linijki, potem zabrać linijkę i do końca. Może tak pójdzie bez zmarszczek.
Ja osobiście nie potrzebuję, bo mam dojście do bigówek, ale wiem, że może być ciężko.
My papier wybraliśmy na prawdę solidny (270g) i obawiam się, że nie wyszłoby tak dobrze jak z użyciem bigówki.

Nie prościej poszukać jakiegoś punktu który to zrobi? Moja koleżanka gdzieś daje i chyba zapłaci za zbigownie 60 szt. zaproszeń bodajże 4zł.

...i przyrzekam Ci, uśmiech każdego dnia, kawę o poranku i rowerowe wycieczki!
ijaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-10, 12:06   #2287
springtime
Rozeznanie

Widziałam to Może to zabrzmi śmiesznie, ale co to są te karty w zestawie?
Stary 2013-12-10, 12:09   #2288
Opiumalfa
Zakorzenienie

no kartki, luzem
papeteria

w zestawie papeterii jest kartka i koperta zeby napisac list, nie ?
ta pewnie jest troche grubsza, nie czytalam
Opiumalfa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-10, 12:10   #2289
Linaewen
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ijaa Pokaż wiadomość
Ja osobiście nie potrzebuję, bo mam dojście do bigówek, ale wiem, że może być ciężko.
My papier wybraliśmy na prawdę solidny (270g) i obawiam się, że nie wyszłoby tak dobrze jak z użyciem bigówki.

Nie prościej poszukać jakiegoś punktu który to zrobi? Moja koleżanka gdzieś daje i chyba zapłaci za zbigownie 60 szt. zaproszeń bodajże 4zł.
Są takie punkty? To mnie zaskoczyłaś :P
"Uroczyście nie zobowiązuję się do regularnych porządków, prowadzenia kalendarza, niejedzenia słodyczy, byciu skrupulatnym w podejmowanych czynności oraz gaszeniu światła w łazience - to się nigdy nie udało, więc w końcu dorosłam do nie oszukiwania samej siebie."
za: whitepointeshoes
Linaewen jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-10, 12:11   #2290
Elrosa
Zadomowienie

Cytat:
sama chciałabym jechać samochodem teściów, ale oni nam go nie dadza, bo to nie wypada no trudno....
a co do waszego auta, to ja sie wypowiem jako gość - dziwnie by to wyglądało gdybyscie przyjechali takim zielonym samochodem, no chyba że macie taki kolor przewodni, to co innego
Ja sobie z perspektywy gościa próbowałam przypomnieć, czym przyjeżdżali młodzi i... nie pamiętam tyle tylko, że samochodem - gdyby szli pieszo, to zwróciłabym na to uwagę. Kojarzę tylko kuzynkę w kabriolecie, bo w trakcie ich przejazdu zaczął padać deszcz, nie umieli rozłożyć dachu i spóźnili się na własne wesele

Roztargnienie w sumie jest u nas rodzinne, i to po obu stronach spotkałyśmy się w weekend z teściową i podekscytowane zaczęłyśmy rozmawiać o ślubie, ozdobach, zaproszeniach i tym podobnych rzeczach. A potem próbowałyśmy sobie przypomnieć, jak było na innych weselach... i nic, czarna dziura. Pamiętałyśmy, że były, i były fajne.

I w sumie chciałabym, żeby goście zapamiętali tylko tyle
Stary 2013-12-10, 12:13   #2291
springtime
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Opiumalfa Pokaż wiadomość
no kartki, luzem
papeteria

w zestawie papeterii jest kartka i koperta zeby napisac list, nie ?
ta pewnie jest troche grubsza, nie czytalam

Hehehe nie doczytałam wymiarówI od razu odrzuciłam, bo szukałam samych kopert A to jeszcze lepsze rozwiązanie

Ciekawe czy te kartki nadają się do domowego bigowania? Przynajmniej kolorystycznie byłoby idealnie

Elrosa widziałam, że kupiłaś świetne pudełka na ciasta. Ile kawałków ciasta zamierzasz dawać? Nie mam do czego porównać wymiarów, a chciałabym takie na 6 kawałków + ewentualnie ciastka.

Edytowane przez springtime
Czas edycji: 2013-12-10 o 12:17
springtime jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-10, 12:15   #2292
namisek1990
Wtajemniczenie

GG do namisek1990

Witam nową PM!

Elrosa
Co do samochodu... moja tesciowa powiedziała, że mamy wynająć! Bo jak to takim gratem do ślubu;/...... my chcemy swoim. Mam jednak cicha nadzieje ze wyremontujemy naszego Patrola i nim pojedziemy

Anesthesia
Tak już jest, ale po to bierzemy ich na całe zycie by z nimi je spędzić. gdyby nie te różnice między nami to było by nudno a tak zawsze cos sie dzieje. Jeżeli tyle udało wam sie wspólnie wypracować to da radę jeszcze wiele wiele rzeczy.

Kaigara
jezeli dobrze zrozumialam to chcesz niebieskie kwiaty. Wybacz ale nie pamietam kiedy bierzesz slub nie udus mnie! Niebieskie mogą byc barwione róże to wtedy też bardziej elegancko, szafirki. Storczyków nie polecam bo są po prostu drogie... Jeżeli lato można pokusic się o łany zbóż z kwiatami polnymi oczywiscie z niebieskimi bławatkami

Edytowane przez namisek1990
Czas edycji: 2013-12-10 o 12:17
namisek1990 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-10, 12:31   #2293
pysia1987
Zakorzenienie

GG do pysia1987

Wciąż jestem zagoniona i nie mam na nic czasu. Może w pt znajdę chwilę czasu. Ze slubnych spraw zapytałam się mojej jedynej przyjaciółki czy zostanie mą swiadkowa w Mikołaja ja zapytałam, wiec przy okazji dostała ode mnie mikołajkowy prezent: żel pod prysznic i perfum. Ucieszyła się a teraz sie okazuje ze moze bedzie aplikowac do mojego sklepu na zastępcę kierownika, ale by było

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.

będę mamą

kierowca od 7.02.2012
pysia1987 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-10, 12:34   #2294
enzunio
BAN stały

Kaigara Na lodowisku, orkiestra grała "opłaconą" piosenkę, miał się wywalić bo ja kozaczylam jak to pięknie jeżdżę, a ja zbierając go z lodu miałam dostać pierścionek. Ale to ja wyrznelam glebę i wtedy pomagając mi wstać uklęknąl i zapytal czy zostanę jego żona i spędzę z nim resztężycia ale żeby nie było tak romantycznie to powiedziałam NIE! Ale potem się poprawiłam i powiedziałam tak

Wysłane z telefonu

Edytowane przez enzunio
Czas edycji: 2013-12-10 o 13:09
enzunio jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-10, 12:37   #2295
moooniaaaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez pysia1987 Pokaż wiadomość
Wciąż jestem zagoniona i nie mam na nic czasu. Może w pt znajdę chwilę czasu. Ze slubnych spraw zapytałam się mojej jedynej przyjaciółki czy zostanie mą swiadkowa w Mikołaja ja zapytałam, wiec przy okazji dostała ode mnie mikołajkowy prezent: żel pod prysznic i perfum. Ucieszyła się a teraz sie okazuje ze moze bedzie aplikowac do mojego sklepu na zastępcę kierownika, ale by było

Z własnego doświadczenia powiem, że nie ma co komuś za wcześnie świadkowania obiecywać ...

Przyjaciółka, od 7 lat, oczywiście zaraz po zaręczynach powiedziałam że będzie moją świadkową. A potem głowiłam się jak to odkręcić bo życie bywa nieprzewidywalne
moooniaaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-10, 12:45   #2296
ijaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Linaewen Pokaż wiadomość
Są takie punkty? To mnie zaskoczyłaś :P

Nie taki był cel mojej wypowiedzi :P

Cytat:
Napisane przez moooniaaaa Pokaż wiadomość
Z własnego doświadczenia powiem, że nie ma co komuś za wcześnie świadkowania obiecywać ...

Przyjaciółka, od 7 lat, oczywiście zaraz po zaręczynach powiedziałam że będzie moją świadkową. A potem głowiłam się jak to odkręcić bo życie bywa nieprzewidywalne
Eeeee..
jak ktoś jest pewny, że to ta jedyna osoba, to czemu nie?

Mnie nie przychodzi do głowy (poza zdarzeniami losowymi, chorobami) ani jeden powód dla którego miałabym zmienić decyzję dot. wybrania świadkowej.

Stary 2013-12-10, 12:46   #2297
Elrosa
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez springtime Pokaż wiadomość
Elrosa widziałam, że kupiłaś świetne pudełka na ciasta. Ile kawałków ciasta zamierzasz dawać? Nie mam do czego porównać wymiarów, a chciałabym takie na 6 kawałków + ewentualnie ciastka.
Wszystko zależy od kawałków 6 plasterków makowca wejdzie, 6 trójkątów tortu już nie
Wieczorem pomierzę i dam znać
Stary 2013-12-10, 12:50   #2298
iza1336
Raczkowanie

Kochane cierpliwości kupuję ją w czwartek!! I wtedy zrobimy zdjęcia!!! Zdradzę, że to księżniczka, na resztę czekajcie do czwartku kochanienkie ;**
iza1336 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-10, 12:50   #2299
marlenqa22
Zadomowienie

Ja też powiedziałam swojej przyjaciółce że będzie moją świadkową
Przyjaźnimy się od gimnazjum (a teraz mamy po 26 lat) więc już trochę czasu.
Nie wyobrażam sobie żeby był to ktoś inny..
A rodzeństwa nie mam żeby poprosić

1 lipiec 2022- czekamy na Ciebie maleństwo
marlenqa22 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-10, 12:51   #2300
justynkie
Wtajemniczenie

Cytat:

Moja świadkowa jeszcze nie wie że będzie świadkową
Ale podobnie sie ma sprawa z zapraszaniem gości. TŻ kiedyś w gronie znajomych powiedział o weselu i że oczywiście wszyscy będą zaproszeni. Od tego czasu minęło parę miesięcy, jeden z kolegów wrócił do rodzinnego miasta w wakacje i nagle przestał się opdzywać. Nie odbiera telefonów, nie odpowiada na smsy, nie tylko do nas ale do wszystkich znajomych. Nie wiadomo co się stało, wyjechał bo nie mógł znaleźć tu pracy, ale żeby od razu zrywać wszystkie kontakty??? Teraz jego zaproszenie wisi na włosku...

Tak samo rozumiem że świadkowa może zrobić coś co ją nieco zdyskwalifikuje w byciu świadkową.

Stary 2013-12-10, 13:00   #2301
moooniaaaa
Zakorzenienie

Cytat:
Eeeee..

Mnie nie przychodzi do głowy (poza zdarzeniami losowymi, chorobami) ani jeden powód dla którego miałabym zmienić decyzję dot. wybrania świadkowej.
Myślisz, że gdybym nie była pewna, że to prawdziwa przyjaźń itd. to bym ją poprosiła?
Potem się niestety strasznie na niej zawiodłam i zmieniłam swoją decyzję. Niesmak pozostał i gdybym była mądrzejsza to poczekałabym z tym obiecywaniem. A na prawdę przez tyle lat dużo razem 'przeszłyśmy', wiele zawirowań w moim i w jej życiu, zawsze jedna była blisko drugiej. W tym momencie od sierpnia wymieniłyśmy może z 5-6 smsów.
moooniaaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-10, 13:01   #2302
rabbitka
Rozeznanie

Opiumalfa ja w ogole nie pomyslalam, zeby online sprawdzic... Czasem nie wiem co jest nie tak z funkcjonowanoem mojego mozgu do mnie tez wysylaja

Cytat:
Napisane przez iLoNuS_ktl Pokaż wiadomość
Ok, podrzucam na chwilę
Bardzo ładne! Polaczenie kolorow jest swietne! Bardzo starannie wykonane, podobaja mi sie!
Cytat:

A z przygotowań - w sobotę miałam próbną fryzurę - jestem pozytywnie zaskoczona całokształtem (wiem, że ślubna będzie bardzo podobna). Zdjęcia w załączniku - tutaj tylko zaznaczę, że na żywo było mniej wicherków i kosmyków.
Fryzura rewelacja! Super wyglada, jestem zdecydowanie na tak, w ogole piękne masz włosy

Cytat:
Napisane przez enzunio Pokaż wiadomość
Na lodowisku, orkiestra grała "opłaconą" piosenkę, miał się wywalić bo ja kozaczylam jak to pięknie jeżdżę, a ja zbierając go z lodu miałam dostać pierścionek. Ale to ja wyrznelam glebę i wtedy pomagając mi wstać uklęknąl i zapytal czy zostanę jego żona i spędzę z nim resztężycia ale żeby nie było tak romantycznie to powiedziałam NIE! Ale potem się poprawiłam i powiedziałam tak

Wysłane z telefonu
Ale super! Pomysłowy TŻ! Ja bym jednak przy publicznych za bardzo sie speszyla i spalila buraka Moj oswiadczyl sie w domu, na kanapie w ogole sie nieczego nie spodziewalam, siedze ogladam TV a on wchodzi z pudelkiem na buty, patrze na niego i zaczynam mu narzekac, ze przeciez sie umowilismy, ze nie bedziemy zamawiac trampek (kila dni wczesniej planowalimy sobie zamowic spersonalizowane Conversy,ale w koncu zrezygnowalismy). Dał mi to pudełko, otwarłam i faktycznie były w nim teampki, tyle, że na tyle wyszyte miały "Will you marry me" podnoszę wzrok a moj TŻ stoi z pudełeczkiem z pierścionkiem, no szok poprostu Dlatego ciagle sie wacham czy nie zalozyc trampek na wesele

Iza gratuluje sukienki! Opisz chociaz jak wyglada!

Lg_ago bardzo ładny styl zaproszeń, mam nadzieje, że wyjda Ci tak jak chcesz

Witam nowa PMke! Ja tez bym nie czekala i dzwonila sama o zespol!

18.6.14

rabbitka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-10, 13:01   #2303
kulbensikowa
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez misia880 Pokaż wiadomość

dziś moja mama ma operacje.. proszę trzymajcie kciuki żeby wszystko było dobrze
zdrowia dla mamy.
Cytat:
super!!! gratulacje kochana

Cytat:

super, podoba mi sie, cos podobnego chyba chce

POBIERAMY SIĘ !! 08.08.2015

Mądrzy ciągle się uczą, głupcy wszystko umieją.
kulbensikowa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-10, 13:02   #2304
missmalezji
Wtajemniczenie

Cytat:
Hej Dziewczyny, u mnie MASAKRA. Przepraszam, ale nie czytałam 5 ostatnich stron. Rozpad małżeństwa rodziców + zbliżające się święta = złamane serce, rozpacz i nie chęć do niczego!

Idę dziś do 2 salonów i nawet mnie to nie cieszy przez to co się dzieje w domu, a do tego idę sama. Relacje zdam, jak wrócę.

Buziak!
iza przykro mi bardzo..

Cytat:
Napisane przez justynkie Pokaż wiadomość
Ja w pracy ciągle słyszę że teraz tyle rozwodów że szkoda 40 tyś na ślub...

Dzięki za opinie o szelkach , bałam się że do garnituru nie będą pasowały.

moj tz tez to slyszy w pracy od kolesi po 40, kazdy po rozwodzie i sfrustrowany. zal mi takich ludzi. a najlepsze ze tz tez przezywa ze tyle kasy wydamy ale zeby wyjsc z twarza to mowi ze wcale mu to nie przeszkadza

Cytat:
Napisane przez mysza93 Pokaż wiadomość
też spotkałam się z takimi pytaniami

jeju śliczne uwielbiam wszystko co się świeci

A my zaręczyliśmy się po ponad 2,5roku a ślub będzie 2,5 miesiąca przed 3 rocznicą I wszycy "czemu tak szybko".
u nas przeciwnie, my jestesmy 8lat razem i kazdy juz pytal kiedy slub

missmalezji jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-10, 13:04   #2305
justynkie
Wtajemniczenie

Cytat:
Eeeee..

A ja nie mam mega super najbliższej przyjaciółki. Jedna z tych bliższych jest po ślubie i ma półroczne dziecko i tak na 100% nie wiadomo czy przyjedzie pól PL na nasz ślub, bo może mała zachoruje. Druga od 4 lat mieszka w USA i nie będzie specjalnie przyjeżdżała na nasz śłub bo to ogromny koszt.
Więc u mnie wybór świadkowej uzależniliśmy od świadka - jak dotąd nie ma dziewczyny, będzie sam bez żadnej os. tow. więc i świadkowa zostanie poproszona taka która na pewno przyjdzie sama. Jedna kandydatka jest ale czy będzie nią do końca - nie wiadomo

Stary 2013-12-10, 13:16   #2306
ijaa
Zakorzenienie

Cytat:
Myślisz, że gdybym nie była pewna, że to prawdziwa przyjaźń itd. to bym ją poprosiła?
Potem się niestety strasznie na niej zawiodłam i zmieniłam swoją decyzję. Niesmak pozostał i gdybym była mądrzejsza to poczekałabym z tym obiecywaniem. A na prawdę przez tyle lat dużo razem 'przeszłyśmy', wiele zawirowań w moim i w jej życiu, zawsze jedna była blisko drugiej. W tym momencie od sierpnia wymieniłyśmy może z 5-6 smsów.

Jak to mówią, każdy mierzy swoją miarą.
Ja nie wiem jaką straszną rzeczy musiałaby mi wyrządzić przyjaciółka, żeby ta jedna sprawa zaważyła na decyzji - żeby nie było, nie pytam o szczegóły.
A jeśli tak by się zdarzyło, rzecz miała taki kaliber, że jest niemalże niewybaczalna, to cóż.. chyba sama przyjaciółka zdawała sobie z tego sprawę, że sytuacja się zmieniła, straciła zaufanie, kontakty się mocno rozluźniły, więc siłą rzeczy to nie ona będzie tą osobą.

Edytowane przez ijaa
Czas edycji: 2013-12-10 o 13:25
Stary 2013-12-10, 13:16   #2307
missmalezji
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez misia880 Pokaż wiadomość
WItam się
ostatnio sie sporo u mnie dzieje, nie koniecznie fajnych rzeczy.

dziś moja mama ma operacje.. proszę trzymajcie kciuki żeby wszystko było dobrze
trzymam kciuki, misiu bedzie dobrze

Cytat:

Wczoraj rano wstałam z okropnym nastrojem i w ogóle nie miałam ochoty iść na te przymiarki. O 10 byłam umówiona we FLOSSMANIE. Pooglądałam katalogi, ponieważ wcześniej nie miałam głowy do patrzenia na suknie w necie. Powybierałam kilka i zaczęły się przymiarki z Panią Małgosią, która była słodka jak miód, że aż uszami się przelewało Mierzyłam te suknie, ale w ogóle mnie to nie cieszyło, były ładne, podobały mi się ale nie było tego WOW! Uważam, że ten salon jest przereklamowany.
Później byłam umówiona i po spotkaniu miałam jeszcze trochę czasu, więc na spontanie weszłam do salonu z sukniami na ul.Oławskiej. Pani przyjęła mnie bez umawiania. Przymierzyłam 3 sukienki, ale takie trochę starodawne księżniczki z ciężkim i sztywnym tiulem. Wyszłam i przestałam wierzyć, że czuje się to WOW...
Zrezygnowana i cała mokra od deszczu poszłam do następnego salonu CELEBRITY, w którym byłam umówiona. Weszłam i mówię, że jestem trochę wcześniej niż byłyśmy umówione i czy mogę zaczekać bo lało jak z cebra. Nie było, żadnych klientek, więc zaczęłam wcześniej. Babeczka była taka konkretna i naprawdę szczera. Mówię zrezygnowana, że sama nie wiem czego chcę. Obejrzałyśmy katalogi, powybierałyśmy, a jak ona szykowała suknie ja jeszcze przeglądałam suknie w szafie i spodobały mi się dwie, zapytałam czy można jeszcze te, ona powiedziała, że pewnie i mój typ przymierzyłam jako pierwszy i poczułam to WOOW, szybkie bicie serca! Jest boska! <3 Następnie pomierzyłam kolejne i były ładne, ale moje serce biło tylko przy tamtej. Przyłam ją jeszcze raz i potwierdziło się! ZAKOCHAŁAM SIĘ BEZ RESZTY! Niestety nie mogę Wam jej pokazać, ponieważ to najnowsza kolekcja i jeszcze nie ma jej zdjęcia w internecie.

Dziękuję za dobre słowo i za wsparcie kochane! *** jesteście najlepsze <3

gratulacje! czekamy na jakas fotke albo model jak juz bedzie

Cytat:
Napisane przez enzunio Pokaż wiadomość
Kaigara Na lodowisku, orkiestra grała "opłaconą" piosenkę, miał się wywalić bo ja kozaczylam jak to pięknie jeżdżę, a ja zbierając go z lodu miałam dostać pierścionek. Ale to ja wyrznelam glebę i wtedy pomagając mi wstać uklęknąl i zapytal czy zostanę jego żona i spędzę z nim resztężycia ale żeby nie było tak romantycznie to powiedziałam NIE! Ale potem się poprawiłam i powiedziałam tak

Wysłane z telefonu
hah wyobrazilam to sobie jak probujesz sie podniesc jak epileptyk i pewnie wypluwasz przy tym wlosy

missmalezji jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-10, 13:30   #2308
Lemon_Drop
Zadomowienie

Cytat:
Kochane cierpliwości kupuję ją w czwartek!! I wtedy zrobimy zdjęcia!!! Zdradzę, że to księżniczka, na resztę czekajcie do czwartku kochanienkie ;**
To już coś wiem I witam w gronie szczęśliwych posiadaczek księżniczek

Co do świadkowej to ja też mam problem: nie mam jednej "super-psiapsiuły". Chciałam poprosić moją siostrę, ale nie wiem czy to dobry pomysł, bo mają małe dziecko (w dniu ślubu będzie miała rok i niecałe 4 m-ce) - wiadomo, że mała będzie chciała iść spać, a że na sali nie mamy w ofercie pokoi to będzie trzeba z nią jechać do domu. Do tego u nas jest zwyczaj, że siadkowie siedzą obok młodych i nie wiem jak to by wyglądało z takim małym dzieckiem. Więc dupa.
Mam koleżankę, która wychodzi za mąż w maju, i nie wiem - chyba ją poproszę, ale wiem że ona raczej unika takich funkcji, może się zgodzi, w sumie nie będzie miała żadnych większych obowiązków... No i jeszcze jej (przyszły)mąż - jest trochę dziwny i boję się że zaraz jakiegoś focha zarzuci, bo nie świadkowaliby razem. Echhh dobrze że mam jeszcze trochę czasu to się może coś wyklaruje...
Stary 2013-12-10, 13:32   #2309
enzunio
BAN stały

Cytat:
Napisane przez rabbitka Pokaż wiadomość
Opiumalfa ja w ogole nie pomyslalam, zeby online sprawdzic... Czasem nie wiem co jest nie tak z funkcjonowanoem mojego mozgu do mnie tez wysylaja

Bardzo ładne! Polaczenie kolorow jest swietne! Bardzo starannie wykonane, podobaja mi sie!

Fryzura rewelacja! Super wyglada, jestem zdecydowanie na tak, w ogole piękne masz włosy

Ale super! Pomysłowy TŻ! Ja bym jednak przy publicznych za bardzo sie speszyla i spalila buraka Moj oswiadczyl sie w domu, na kanapie w ogole sie nieczego nie spodziewalam, siedze ogladam TV a on wchodzi z pudelkiem na buty, patrze na niego i zaczynam mu narzekac, ze przeciez sie umowilismy, ze nie bedziemy zamawiac trampek (kila dni wczesniej planowalimy sobie zamowic spersonalizowane Conversy,ale w koncu zrezygnowalismy). Dał mi to pudełko, otwarłam i faktycznie były w nim teampki, tyle, że na tyle wyszyte miały "Will you marry me" podnoszę wzrok a moj TŻ stoi z pudełeczkiem z pierścionkiem, no szok poprostu Dlatego ciagle sie wacham czy nie zalozyc trampek na wesele

Iza gratuluje sukienki! Opisz chociaz jak wyglada!

Lg_ago bardzo ładny styl zaproszeń, mam nadzieje, że wyjda Ci tak jak chcesz

Witam nowa PMke! Ja tez bym nie czekala i dzwonila sama o zespol!
No a ja znowu taka jestem, ze lubię robić zamieszanie wokół siebie. Dlatego dobrze, ze nasi tzci trafili w idealne sytuacje

Pomysł z trampkami mega

Wysłane z telefonu

Edytowane przez enzunio
Czas edycji: 2013-12-10 o 13:33
enzunio jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-10, 13:38   #2310
Kasiulenkowo
Zakorzenienie

cześć robaczki

dostałam próbki materiału na buty i kurrrczę waham się...
punktu widzenia w każdej chwili.

Kasiulenkowo jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości