|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2281 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Śnieżek z nieba lekko prószy, ślubny sezon wkrótce ruszy! PM 2014 cz. 22
Ja właśnie nie wiem czy iść w hortensje czyli trochę bardziej elegancko czy w kwiaty polne i taki wiosenny klimat. Nie wiem czy da się to jakoś połączyć.
Kolor: niebieski.
|
|
|
|
#2282 |
|
Wtajemniczenie
|
Ja to się w ogóle dziwię że mój się oświadczył sam z siebie, nigdy nie pytałam kiedy to zrobi, nie nalegalam...
|
#2283 |
|
Zadomowienie
|
Już widzę rozmowę z lekarzem :
- Wie Pani jaka może być przyczyna? - Panie doktorze, taka jestem zakochana ![]() ![]() ![]()
|
#2284 | ||
|
Konto usunięte
|
dzięki
bardzo fajnie to wygląda ![]() Cytat:
![]() gratulacje! szkoda ze nie mozna jej zobaczyc ![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#2285 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
http://www.craftmarket.pl/Zestaw_kop...ania-4189.html http://www.artystyczny.com.pl/MINI_K...etow-9679.html zajelo mi to 3 minuty.
|
|
|
|
|
#2286 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
My papier wybraliśmy na prawdę solidny (270g) i obawiam się, że nie wyszłoby tak dobrze jak z użyciem bigówki. Nie prościej poszukać jakiegoś punktu który to zrobi? Moja koleżanka gdzieś daje i chyba zapłaci za zbigownie 60 szt. zaproszeń bodajże 4zł.
|
|
|
#2287 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Może to zabrzmi śmiesznie, ale co to są te karty w zestawie?
|
|
#2288 |
|
Zakorzenienie
|
no kartki, luzem
papeteria w zestawie papeterii jest kartka i koperta zeby napisac list, nie ? ![]() ta pewnie jest troche grubsza, nie czytalam |
|
|
|
#2289 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
"Uroczyście nie zobowiązuję się do regularnych porządków, prowadzenia kalendarza, niejedzenia słodyczy, byciu skrupulatnym w podejmowanych czynności oraz gaszeniu światła w łazience - to się nigdy nie udało, więc w końcu dorosłam do nie oszukiwania samej siebie." za: whitepointeshoes |
|
|
|
|
#2290 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
tyle tylko, że samochodem - gdyby szli pieszo, to zwróciłabym na to uwagę. Kojarzę tylko kuzynkę w kabriolecie, bo w trakcie ich przejazdu zaczął padać deszcz, nie umieli rozłożyć dachu i spóźnili się na własne wesele ![]() Roztargnienie w sumie jest u nas rodzinne, i to po obu stronach spotkałyśmy się w weekend z teściową i podekscytowane zaczęłyśmy rozmawiać o ślubie, ozdobach, zaproszeniach i tym podobnych rzeczach. A potem próbowałyśmy sobie przypomnieć, jak było na innych weselach... i nic, czarna dziura. Pamiętałyśmy, że były, i były fajne.I w sumie chciałabym, żeby goście zapamiętali tylko tyle
|
|
#2291 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Hehehe nie doczytałam wymiarów A to jeszcze lepsze rozwiązanie![]() Ciekawe czy te kartki nadają się do domowego bigowania? Przynajmniej kolorystycznie byłoby idealnie ![]() Elrosa widziałam, że kupiłaś świetne pudełka na ciasta. Ile kawałków ciasta zamierzasz dawać? Nie mam do czego porównać wymiarów, a chciałabym takie na 6 kawałków + ewentualnie ciastka.
30.07.2015 - Milenka i Zuzia Edytowane przez springtime Czas edycji: 2013-12-10 o 12:17 |
|
|
|
|
#2292 |
|
Wtajemniczenie
|
Witam nową PM!
Elrosa Co do samochodu... moja tesciowa powiedziała, że mamy wynająć! Bo jak to takim gratem do ślubu;/...... my chcemy swoim. Mam jednak cicha nadzieje ze wyremontujemy naszego Patrola i nim pojedziemy Anesthesia Tak już jest, ale po to bierzemy ich na całe zycie by z nimi je spędzić. gdyby nie te różnice między nami to było by nudno a tak zawsze cos sie dzieje. Jeżeli tyle udało wam sie wspólnie wypracować to da radę jeszcze wiele wiele rzeczy.Kaigara jezeli dobrze zrozumialam to chcesz niebieskie kwiaty. Wybacz ale nie pamietam kiedy bierzesz slub nie udus mnie! Niebieskie mogą byc barwione róże to wtedy też bardziej elegancko, szafirki. Storczyków nie polecam bo są po prostu drogie... Jeżeli lato można pokusic się o łany zbóż z kwiatami polnymi oczywiscie z niebieskimi bławatkami
![]() Edytowane przez namisek1990 Czas edycji: 2013-12-10 o 12:17 |
|
|
|
#2293 |
|
Zakorzenienie
|
Wciąż jestem zagoniona i nie mam na nic czasu. Może w pt znajdę chwilę czasu. Ze slubnych spraw zapytałam się mojej jedynej przyjaciółki czy zostanie mą swiadkowa
w Mikołaja ja zapytałam, wiec przy okazji dostała ode mnie mikołajkowy prezent: żel pod prysznic i perfum. Ucieszyła się a teraz sie okazuje ze moze bedzie aplikowac do mojego sklepu na zastępcę kierownika, ale by było Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#2294 |
|
BAN stały
|
Kaigara Na lodowisku, orkiestra grała "opłaconą" piosenkę, miał się wywalić bo ja kozaczylam jak to pięknie jeżdżę, a ja zbierając go z lodu miałam dostać pierścionek. Ale to ja wyrznelam glebę i wtedy pomagając mi wstać uklęknąl i zapytal czy zostanę jego żona i spędzę z nim resztężycia
![]() Wysłane z telefonu Edytowane przez enzunio Czas edycji: 2013-12-10 o 13:09 |
|
|
|
#2295 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Przyjaciółka, od 7 lat, oczywiście zaraz po zaręczynach powiedziałam że będzie moją świadkową. A potem głowiłam się jak to odkręcić bo życie bywa nieprzewidywalne |
|
|
|
|
#2296 | |
|
Zakorzenienie
|
Nie taki był cel mojej wypowiedzi :P Cytat:
jak ktoś jest pewny, że to ta jedyna osoba, to czemu nie? Mnie nie przychodzi do głowy (poza zdarzeniami losowymi, chorobami) ani jeden powód dla którego miałabym zmienić decyzję dot. wybrania świadkowej.
|
|
|
#2297 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
6 plasterków makowca wejdzie, 6 trójkątów tortu już nie ![]() Wieczorem pomierzę i dam znać
|
|
#2298 |
|
Raczkowanie
|
Kochane cierpliwości
kupuję ją w czwartek!! I wtedy zrobimy zdjęcia!!! Zdradzę, że to księżniczka, na resztę czekajcie do czwartku kochanienkie ;**
|
#2299 |
|
Zadomowienie
|
Ja też powiedziałam swojej przyjaciółce że będzie moją świadkową
![]() Przyjaźnimy się od gimnazjum (a teraz mamy po 26 lat) więc już trochę czasu. Nie wyobrażam sobie żeby był to ktoś inny.. A rodzeństwa nie mam żeby poprosić
|
#2300 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Ale podobnie sie ma sprawa z zapraszaniem gości. TŻ kiedyś w gronie znajomych powiedział o weselu i że oczywiście wszyscy będą zaproszeni. Od tego czasu minęło parę miesięcy, jeden z kolegów wrócił do rodzinnego miasta w wakacje i nagle przestał się opdzywać. Nie odbiera telefonów, nie odpowiada na smsy, nie tylko do nas ale do wszystkich znajomych. Nie wiadomo co się stało, wyjechał bo nie mógł znaleźć tu pracy, ale żeby od razu zrywać wszystkie kontakty??? Teraz jego zaproszenie wisi na włosku... Tak samo rozumiem że świadkowa może zrobić coś co ją nieco zdyskwalifikuje w byciu świadkową.
|
|
#2301 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Potem się niestety strasznie na niej zawiodłam i zmieniłam swoją decyzję. Niesmak pozostał i gdybym była mądrzejsza to poczekałabym z tym obiecywaniem. A na prawdę przez tyle lat dużo razem 'przeszłyśmy', wiele zawirowań w moim i w jej życiu, zawsze jedna była blisko drugiej. W tym momencie od sierpnia wymieniłyśmy może z 5-6 smsów. |
|
|
|
|
#2302 | ||
|
Rozeznanie
|
Opiumalfa ja w ogole nie pomyslalam, zeby online sprawdzic... Czasem nie wiem co jest nie tak z funkcjonowanoem mojego mozgu
do mnie tez wysylaja Bardzo ładne! Polaczenie kolorow jest swietne! Bardzo starannie wykonane, podobaja mi sie! ![]() Cytat:
Cytat:
Moj oswiadczyl sie w domu, na kanapie w ogole sie nieczego nie spodziewalam, siedze ogladam TV a on wchodzi z pudelkiem na buty, patrze na niego i zaczynam mu narzekac, ze przeciez sie umowilismy, ze nie bedziemy zamawiac trampek (kila dni wczesniej planowalimy sobie zamowic spersonalizowane Conversy,ale w koncu zrezygnowalismy). Dał mi to pudełko, otwarłam i faktycznie były w nim teampki, tyle, że na tyle wyszyte miały "Will you marry me" podnoszę wzrok a moj TŻ stoi z pudełeczkiem z pierścionkiem, no szok poprostu Dlatego ciagle sie wacham czy nie zalozyc trampek na wesele ![]() Iza gratuluje sukienki! Opisz chociaz jak wyglada! Lg_ago bardzo ładny styl zaproszeń, mam nadzieje, że wyjda Ci tak jak chcesz ![]() Witam nowa PMke! Ja tez bym nie czekala i dzwonila sama o zespol!
|
|
#2303 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
zdrowia dla mamy.super!!! gratulacje kochana Cytat:
|
||
|
|
|
#2304 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
moj tz tez to slyszy w pracy od kolesi po 40, kazdy po rozwodzie i sfrustrowany. zal mi takich ludzi. a najlepsze ze tz tez przezywa ze tyle kasy wydamy ale zeby wyjsc z twarza to mowi ze wcale mu to nie przeszkadza ![]() Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|||
|
|
|
#2305 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Więc u mnie wybór świadkowej uzależniliśmy od świadka - jak dotąd nie ma dziewczyny, będzie sam bez żadnej os. tow. więc i świadkowa zostanie poproszona taka która na pewno przyjdzie sama. Jedna kandydatka jest ale czy będzie nią do końca - nie wiadomo
|
|
#2306 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jak to mówią, każdy mierzy swoją miarą. Ja nie wiem jaką straszną rzeczy musiałaby mi wyrządzić przyjaciółka, żeby ta jedna sprawa zaważyła na decyzji - żeby nie było, nie pytam o szczegóły. A jeśli tak by się zdarzyło, rzecz miała taki kaliber, że jest niemalże niewybaczalna, to cóż.. chyba sama przyjaciółka zdawała sobie z tego sprawę, że sytuacja się zmieniła, straciła zaufanie, kontakty się mocno rozluźniły, więc siłą rzeczy to nie ona będzie tą osobą.
Edytowane przez ijaa Czas edycji: 2013-12-10 o 13:25 |
|
|
|
|
#2307 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
gratulacje! czekamy na jakas fotke albo model jak juz bedzie ![]() Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|||
|
|
|
#2308 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
I witam w gronie szczęśliwych posiadaczek księżniczek ![]() Co do świadkowej to ja też mam problem: nie mam jednej "super-psiapsiuły". Chciałam poprosić moją siostrę, ale nie wiem czy to dobry pomysł, bo mają małe dziecko (w dniu ślubu będzie miała rok i niecałe 4 m-ce) - wiadomo, że mała będzie chciała iść spać, a że na sali nie mamy w ofercie pokoi to będzie trzeba z nią jechać do domu. Do tego u nas jest zwyczaj, że siadkowie siedzą obok młodych i nie wiem jak to by wyglądało z takim małym dzieckiem. Więc dupa. Mam koleżankę, która wychodzi za mąż w maju, i nie wiem - chyba ją poproszę, ale wiem że ona raczej unika takich funkcji, może się zgodzi, w sumie nie będzie miała żadnych większych obowiązków... No i jeszcze jej (przyszły)mąż - jest trochę dziwny i boję się że zaraz jakiegoś focha zarzuci, bo nie świadkowaliby razem. Echhh dobrze że mam jeszcze trochę czasu to się może coś wyklaruje...
|
|
#2309 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
![]() Pomysł z trampkami mega Wysłane z telefonu Edytowane przez enzunio Czas edycji: 2013-12-10 o 13:33 |
|
|
|
|
#2310 |
|
Zakorzenienie
|
cześć robaczki
![]() dostałam próbki materiału na buty i kurrrczę waham się...
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:59.

Kolor: niebieski.

Mamy wybrany ale jakos moj narzeczony sie kwapi by zadzwonic i sie umowic..
w zestawie?

dziś moja mama ma operacje.. proszę trzymajcie kciuki żeby wszystko było dobrze
zdrowia dla mamy.
uwielbiam wszystko co się świeci