Jak ten czas szybko leci, już czujemy ruchy Naszych dzieci. Mamusie maj-czerwiec 2014 - Strona 150 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-12-10, 13:58   #4471
gosius91
Zakorzenienie

Dot.: Jak ten czas szybko leci, już czujemy ruchy Naszych dzieci. Mamusie maj-czerwie

Cytat:
Napisane przez Nikii89 Pokaż wiadomość
U Nas nie wiem skąd to się wzięło , bo palone jest dość dobrze , zawsze rano i w ciągu dnia wietrzone , a grzyb robi się tylko na jednaj ścianie i to tej zewnętrznej domu. A fakt dom nie ocieplony. Spróbuję z tym ACE też to czytałam na necia ale jakoś nie wierzyłam w to :P

Czas zbierać rodzinkę do dentysty

Nie inwestuj w dom, kiedy wiesz że się wyprowadzisz Spróbuj ace, nie masz nic do stracenia w sumie

Ooo, dentysta - mój TŻ był 2 tygodnie temu, i zostawił 250zł A następna wizyta 20.03.2014 (i to wszystko prywatnie..)

Zaręczyny 19.05.2012
Ślub 08.06.2013

Milenka - 15.04.2014
(tp. 07.05.2014)

Cieszmy się z małych rzeczy, bo wzór na szczęście w nich zapisany jest!
gosius91 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-10, 13:59   #4472
Aldrin
Zakorzenienie

Dot.: Jak ten czas szybko leci, już czujemy ruchy Naszych dzieci. Mamusie maj-czerwie

Cytat:
U Nas nie wiem skąd to się wzięło , bo palone jest dość dobrze , zawsze rano i w ciągu dnia wietrzone , a grzyb robi się tylko na jednaj ścianie i to tej zewnętrznej domu. A fakt dom nie ocieplony. Spróbuję z tym ACE też to czytałam na necia ale jakoś nie wierzyłam w to :P

---------- Dopisano o 13:55 ---------- Poprzedni post napisano o 13:54 ----------

Aldrin nie ma sensu inwestować w panele i płyty gipsowe , czy wykuwanie tynku i kładzenie na nowo bo za 3-4m Nas już tu nie będzie.

To tyle dacie radę wytrzymać spokojnie zazdroszczę nowego mieszkanka
Stary 2013-12-10, 14:02   #4473
Pallas Ril
Rozeznanie

Cytat:

---------- Dopisano o 13:55 ---------- Poprzedni post napisano o 13:54 ----------

Aldrin nie ma sensu inwestować w panele i płyty gipsowe , czy wykuwanie tynku i kładzenie na nowo bo za 3-4m Nas już tu nie będzie.
Niki to podjeliscie juz na 100% decyzje o przeprowadzce do dziadkow? Musialam cos przeoczyc... Strasznie sie ciesze, gratulacje! )
Stary 2013-12-10, 14:05   #4474
gosius91
Zakorzenienie

Uciekam do TŻ - bo zaraz wraca z pracy

I zjeść obiadek Może po obiadku weźmiemy psa na spacer na smycz bo tak to go tylko wypuszczamy na podwórko i zaraz wraca jak zrobi swoje potrzeby - mały diobełek nie chcę siedzieć na dworze już..

Zaręczyny 19.05.2012
Ślub 08.06.2013

Milenka - 15.04.2014
(tp. 07.05.2014)

Stary 2013-12-10, 14:06   #4475
Seksta
Rozeznanie

A ja wlasnie siedze w poczekalni, wizyte mam na 14:45- za wczesnie wyszlam z pracy. Ale sama wizyta dzis, usg robia tylko w czwartki....drugie prenatalne 10 stycznia. Chociaz mam nadzieje, ze do Swiat bede znac plec bo umieram z ciekawosci milego dnia dziewczyny, po wizycie jade na zakupy, nie szukam nic konkretnego, moze jakas koszule

TP 15.05.2014 majowa mama!
Seksta jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-10, 14:10   #4476
Light Limara
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez gosius91 Pokaż wiadomość
oooo, maleństwo właśnie mnie puknęło dwa razy
Super

Principessina gratuluję synka

Dziękuję wszystkim za kciuki :

Ja już po wizycie- badanie połówkowe. Lekarz pokazywał mózg, móżdzek, zbadał serce i komory, żyły, zmierzył główkę, kość udową itp. Wszystko jest ok, wyniki idealne.
Na początku wizyty lekarz spytał się, czy chcemy znać płeć. No baa. Powiedział, że to na końcu sprawdzi. Jednak przy badaniu narządów już było widać- trudno tego było nie zauważyć, taki dzyndzel ciągle na ekranie się pojawiał, że zamiast np patrzeć na nerki jak lekarz omawiał to mój wzrok wbity był w siusiaka..
Czyli naszej córce Natalce urosnął siusiak

Nikii możesz wypisać na pierwszej stronie, że chłopczyk. Debata nad imieniem trwa. Prawdopodobnie będzie Natan

Co do ułożenia łożyska, bo coś pisałyście wyżej, to lekarz dziś się mnie pytał czy czuję ruchy, a ja że słabo i rzadko. Powiedział, że to normalne bo mam łożysko na przedniej ścianie. Na usg było widać jak dziecko szalało, kopało, a ja nic nie czułam. Więc się nie przejmujcie
Stary 2013-12-10, 14:11   #4477
Ramona_85
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Aldrin Pokaż wiadomość
czym bardziej ocieplisz tym więcej grzybu panele połóż to nic nie zobaczysz płyty gipsowe ale to też inwestowanie, wiec może jak polecają ace to spróbuj tego
u mnie wręcz odwrotnie, wyłazi tam, gdzie ściana jest najbardziej narażona na zimno, od strony południowo - zachodniej, nie jest niczym osłonięta, nawet mebli tam nie może być bo od razu grzyb
a najlepsze jest to, że prawie 2 lata w tym pokoju mieszkał teść i jestem w szoku, że nie poczuł stęchlizny z szafy
mąż posmarował ścinę unigruntem z tym środkiem przeciwgrzybicznym, dam znać, czy grzyb zniknął czy jeszcze tam jest
Ramona_85 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-10, 14:12   #4478
carolyna86
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Nikii89;44097407[COLOR=silver
[/COLOR]...nie ma sensu inwestować w panele i płyty gipsowe , czy wykuwanie tynku i kładzenie na nowo bo za 3-4m Nas już tu nie będzie.
to jedno, a drugie że jeśli zakryje się grzyba panelami to on nie zniknie, tylko będzie rósł w siłę i się rozprzestrzeniał i

carolyna86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-10, 14:13   #4479
Ramona_85
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Seleniti Pokaż wiadomość

Niki u mojej babci był straszny grzyb w pokojach na górze i na dole miała w kuchni i dużym pokoju, pomogło dopiero jak ociepliła cały dom ciężko się tego pozbyć niestety...
my dlatego też ocieplamy ten pokój

---------- Dopisano o 14:13 ---------- Poprzedni post napisano o 14:12 ----------

Cytat:
grzyby powstają z różnych powodów albo za dużo wilgoci w domu, czyli za szczelne pomieszczenia albo coś Wam przecieka i tej wilgoci się sporo gromadzi, jak za szczelne pokoje to można sobie z tym poradzić ale jak to wilgoć bo dom stary i gdzieś tam od podłogi wilgoć się przedostaje to niestety już gorzej, osobiście radziłabym rozmowę z firmą i ona znajdzie przyczynę a samo pozbycie się aby nie było tylko widać to nie pomogę niestety
o to u mnie jest mega wilgoć, chałupa nie docieplona, tylko otynkowana, wilgoć wyłazi głównie na ścianie zewnętrznej od dołu, czyli tam, gdzie stały meble
Stary 2013-12-10, 14:14   #4480
carolyna86
Zakorzenienie

princi i light gratuluję siusiaków

carolyna86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-10, 14:22   #4481
principessina
Zakorzenienie

Wy tu o grzybach w domu, Wy nie wiecie co u nas sie dzieje, co roku a najlepiej 2x trzeba odkazac i malowac, ledwo troche popadalo i zlapalo zimno i juz mam grzyba w sypialni, salonie o kuchni nie wspominajac, bloki sa tu nie ocieplane, ostatnie pitro to juz w ogole wilgoc murowana, niestety morze robi swoje...

[QUOTE=Light Limara;44097682]

Ja już po wizycie- badanie połówkowe. Lekarz pokazywał mózg, móżdzek, zbadał serce i komory, żyły, zmierzył główkę, kość udową itp. Wszystko jest ok, wyniki idealne.
Na początku wizyty lekarz spytał się, czy chcemy znać płeć. No baa. Powiedział, że to na końcu sprawdzi. Jednak przy badaniu narządów już było widać- trudno tego było nie zauważyć, taki dzyndzel ciągle na ekranie się pojawiał, że zamiast np patrzeć na nerki jak lekarz omawiał to mój wzrok wbity był w siusiaka..
hehe i ja Tobie takze gratuluje

Cytat:
Napisane przez carolyna86 Pokaż wiadomość
princi i light gratuluję siusiaków
dziekuje

Ramona
oczywiscie, ze sie ciesze ja czulam ze bedzie chlopczyk, maz jeszcze mial nadzieje na upragniona coreczke, ale to chyba niemozliwe, moja tesciowa ma 8 wnukow, maz 3 braci, tesc 7 braci...poprostu chyba takie geny najwaznijesze zeby dzidzia byla zdrowa, napewno synek bedzie sie cieszyl z braciszka, wiecej zabaw ich bedzie laczyc, najbardziej tylko martwi mnie to, ze tesciowe sa zawsze te najgorsze i okropne hehe ja to beda dopiero tesciowka haha

Edytowane przez principessina
Czas edycji: 2013-12-10 o 14:27
principessina jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-10, 14:26   #4482
JJJustynAAA
Zakorzenienie

Cytat:
jasne można mieć opiekane ziemniaczki i sałatkę albo frytki i sałatkę co wolisz ja jeszcze zazwyczaj do tego miała sos czosnkowy ale ja uwielbiam ten sos i daje do wszystkiego

też musiałabym się do kosmetyczki umówić
Aldrin dzięki... A istnieje możliwość że mi to nie wyjdzie?? Gdzie kupujesz to ciasto francuskie ??

princi super że z maluszkiem ok. No i gratuluję chłopca

gosius ja mam dość mocne paznokcie więc ich nie katuje tipsami ani hybrydą idę na zwykły manikiur.
Natomiast co do włosów, to tyle lat ile żyje na tym świecie nie spotkałam fryzjera który by mi dobrze włosy ściął więc szukam dalej i próbuje. Ja mam zniszczone włosy zwłaszcza końcówki od prostownicy więc dlatego myślę trochę o skróceniu...

paulka czyli masz włosy podobne do moich. Wilgoć wszystko psuje

Niki a skąd u was ten grzyb??? dlaczego się pojawił>???

Pallas Rill uwierz ja też czuje się zawiedziona wątkiem... Dziś się kończy a u mnie ciągle nikt nie puka

Seksta 3mam kciuki za wizytę, pewnie zaraz wchodzisz
Jak uda ci się kupić jakąś koszulę to wrzuć fotkę, no chyba że do spania to nie

Light Limraa za udaną wizytę no i kolejny chłopiec u nas
Troszkę mnie uspokoiłaś tym łożyskiem,, może i u mnie jest tak ułożone i dlatego ciągle nic nie czuje. A Natan to inaczej Nataniel???

Mama Franka

JJJustynAAA jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-10, 14:28   #4483
Lucynka20xd
Wtajemniczenie

GG do Lucynka20xd

Princi gratuluję synka!!
Light Limraa również gratuluję chłopca
Ale dzisiaj naskrobałyście
Nie dam rady wszystkiego nadrobić
Wróciłam właśnie z zakupów, nic ciekawego nie było Kupiłam tylko leginsy ocieplane i maleństwu kilka świetnych pajacyków i bodów hihi

Teraz zmykam robić uszka na Wigilię

Do potem

Kocham , Tęsknie, Czekam . . . ♥♥♥♥♥

Adrianek ♥♥
30.05.2014 /3700g,59cm/

http://www.suwaczki.com/tickers/relg2n0aqox8ccd7.png

Lucynka20xd jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-10, 14:29   #4484
Ramona_85
Zakorzenienie

Cytat:
A co do skrocenia włosow - ja nie skroce, z pewnoscia NIE. ;-) Podcinam 1 cm, sama aby koncowki jako tako wygladały
prostownica sie spalila - wiec ich nie katuje Nie susze, suszarka. Czasami olejek nakładam, i jakos sobie rosna, decyzje podjac o scieciu to w ciagu 5 sekund podjac mozna, ale gorzej juz z odrastaniem włoskow
Miałam cała głowa rozjasniana - byłam blond Pozniej zmiana radykalna przefarbowałam sie na czarno - i schodziłam do swojego koloru - i regularnie scinałam, i teraz mam swoje włoski z ktorych sie ciesze
Ja tez nie zamierzam skracać, choć teściowa chodzi za mna i mnie namawia, bo znajduje moje włosy wszędzie

od kiedy dowiedziałam się, ze mam hashi, przestałam rozjasniać, ostatni raz farbowałam na ślub, wczesniej miałam platynę, teraz ombre - od góry mój naturalny odrost, to wszystko w ciągu jednego roku, rozjasniałam 10 lat, a teraz obrót o 180 stopni
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg P6262749.jpg (12,9 KB, 9 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg P6262777.jpg (12,5 KB, 7 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg DSCN1213.jpg (45,6 KB, 8 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg PA133097.jpg (19,2 KB, 6 załadowań)
Stary 2013-12-10, 14:34   #4485
beatusia10
Wtajemniczenie

[QUOTE=Nikii89;44093981]
Beatusia ja tak robiłam odkąd dowiedzieliśmy się w 1c że będzie chłopak a i tak udało Nam się wybrac dopiero imię 2 tyg przed porodem :P

no nie da się ukryć, że innego wyjścia nie mam
beatusia10 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-10, 14:34   #4486
martuszka0
Rozeznanie

Kasian może Hania widziała Cię jak przed zrobieniem siusiu podwijałaś nogawki

Gosius fotki super

Menia 28 grudzień to sobota ….

Karola_927

Principessina no to kolejny chłopak nam się ujawnił

Ilkas to czekam niecierpliwie na zdjęcia
Light Limara super, że synek zdrowy!!!! Sami chłopcy ostatnio się ujawniają

Tak Wam dziewczyny zazdroszczę tych poznanych płci… Mam nadzieje, że moje dziecko jutro się dobrze ustawi i też pokaże to co ma między nogami :P
W ogóle mąż ma zapalenia gardła, dostał antybiotyk… mam nadzieję, że ja się nie zarażę.
Chciałam zauważyć, że znów szalejecie z postami

Edytowane przez martuszka0
Czas edycji: 2013-12-10 o 14:36
martuszka0 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-10, 14:37   #4487
principessina
Zakorzenienie

Ramona ja takze wrocilam do naturalnego koloru wlosow, nie farbuje juz jakies 4 lata, ciezko bylo, poki nie bede mial siwych to nie bede farbowac natura wie co robi
Stary 2013-12-10, 14:43   #4488
gosius91
Zakorzenienie

Co jest dobre na nadarwanego paznokcia ? Popiskalam oksykortem teraz, bo troche krwi i takie zolte bylo na opatrunku z nocy. :/ Rywanol moze jeszcze? I powiedzcie mi czy ktoras z mamus, miala w ciazy tzw 'zastrzaly' u nog ?

Zaręczyny 19.05.2012
Ślub 08.06.2013

Milenka - 15.04.2014
(tp. 07.05.2014)

Stary 2013-12-10, 14:46   #4489
Ramona_85
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez principessina Pokaż wiadomość
Ramona ja takze wrocilam do naturalnego koloru wlosow, nie farbuje juz jakies 4 lata, ciezko bylo, poki nie bede mial siwych to nie bede farbowac natura wie co robi
no to długo, pogratulować tylko Ja jeszcze mam na końcach ten blond, jakieś 10 cm, więc trochę potrwa, nim to zetnę itd.
a ile już lat z diagnozą Hashi u Ciebie?
Ja diagnozę miałam w styczniu - objawy już jakies 2 lata wcześniej, ale przypisywałam to czemu innemu - zmęczenie, stres związany z pracą, w tym tycie ...

---------- Dopisano o 14:46 ---------- Poprzedni post napisano o 14:44 ----------

Cytat:
Co jest dobre na nadarwanego paznokcia ? Popiskalam oksykortem teraz, bo troche krwi i takie zolte bylo na opatrunku z nocy. :/ Rywanol moze jeszcze? I powiedzcie mi czy ktoras z mamus, miala w ciazy tzw 'zastrzaly' u nog ?
mi pomogła maść ichtiolowa

mój małż zadarł sobie teraz niedawno paznokcia, miał zapalenie i też 3 dni z maścią i po kłopocie
Stary 2013-12-10, 14:48   #4490
principessina
Zakorzenienie

Ramona ja eutyrox biore 6ty rok, wczesniej podejrzewalam cos, ale b sie nie zaglebialam
Stary 2013-12-10, 14:49   #4491
Seleniti
Zadomowienie

Light Limara gratuluję zdrowego synka

Niki to ja też przeoczyłam, że się jednak wyprowadzacie, mam nadzieję, że te pare miesięcy szybko zleci, że nie będziesz narażona na częste kontakty z teściową, no i w końcu jak już będzie po będziesz mieć święty spokój, cieszę się bardzo

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.

Seleniti jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-10, 14:53   #4492
paulka0212
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Light Limara Pokaż wiadomość
Super

Nikii możesz wypisać na pierwszej stronie, że chłopczyk. Debata nad imieniem trwa. Prawdopodobnie będzie Natan

Co do ułożenia łożyska, bo coś pisałyście wyżej, to lekarz dziś się mnie pytał czy czuję ruchy, a ja że słabo i rzadko. Powiedział, że to normalne bo mam łożysko na przedniej ścianie. Na usg było widać jak dziecko szalało, kopało, a ja nic nie czułam. Więc się nie przejmujcie

Gratuluję syncia

Cytat:
Napisane przez Lucynka20xd Pokaż wiadomość
Princi gratuluję synka!!
Light Limraa również gratuluję chłopca
Ale dzisiaj naskrobałyście
Nie dam rady wszystkiego nadrobić
Wróciłam właśnie z zakupów, nic ciekawego nie było Kupiłam tylko leginsy ocieplane i maleństwu kilka świetnych pajacyków i bodów hihi

Do potem
Poprosimy o zdjęcia ciuszków

Cytat:
Ja też bym chciała wrócić do naturalnego koloru, dlatego chce ufarbować na kolor podobny do moich naturalnych i przestać farbować.

Tż dostał zadanie, kupić jakieś bodziaki naszym misiakom w pepco.
Ciekawe jak tatuś się spisze

03.09.2011 - Szczęśliwa mężatka

24.09.2013 3w1

13.05.2014 Najszczęśliwsza Mama pod słońcem

Zosia 2645g 52cm 10pkt
Ania 2475 50cm 10pkt

paulka0212 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-10, 14:56   #4493
principessina
Zakorzenienie

ej nie piszcie tak zle o tesciowych, wlasnie mysle ze tez kiedys nia bede hehe
Stary 2013-12-10, 15:01   #4494
lolitka888
Rozeznanie

Principessina i Light Super,że dzieci zdrowe no i gratuluje synów Ktoś pisał kiedyś,że liczą,że w 2014 się duzo chlopaków urodzi i jak na razie to się spełnia
P.S. U Nas też nie dało się nie zauważyć siusiaka,choć pierwszy raz takie coś widzałam a Mąż :"I to jeszcze w spoczynku" hahaha
Gosius też mam naturalne. Raz w zyciu farbowałam i pamietam jak pozniej się męczyłam,żeby zejść do naturalnych..rety ile to trwało;p ale opłaca się

Edytowane przez lolitka888
Czas edycji: 2013-12-10 o 15:03
lolitka888 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-10, 15:05   #4495
Light Limara
Zadomowienie

Jeszcze nadrobię
Cytat:

W sumie to Wam powiem że ja i tak nadal mam przeczucie że to jednak dziewczynka Najbardziej mnie przeraża myśl że jak się okaże że to chłopak to mój syn drugi będzie bezimienny bo ja nie mam pomysłu na imię dla chłopaka . Z Oskarem też mieliśmy problem ....

I widzę że się przeraziłyście i zwolniłyście tempo :P
Ja się nastawiłam na dziewczynkę, a tu zonk lepiej się chyba nie zastawiać

Cytat:
Napisane przez Seleniti Pokaż wiadomość
A właśnie co do ruchów ostatnio zaczęłam zastanawiać się czy ułożenie łożyska na przedniej, tylnej czy bocznej ścianie macicy ma jakieś znaczenie w odczuwaniu ruchów i tu rodzi się moje pytanie do podwójnych mam jak to było u Was? Bo czytałam, że niby przy łożysku na przedniej ścianie ruchy można odczuwać słabiej gdyż są amortyzowane

Uwielbiałam Czarodziejkę z Księżyca nie wiem jak się skończyła. Pamiętam, że ostatni odcinek był podzielony na 2. Pierwszą połowę oglądałam, ale tego właśnie ostatniego nie. Nawet kilka lat temu szukałam tego odcinka, ale nie znalazłam po polsku

Jak pytałam dziś lekarza, to jak pisałam wyżej, ułożenie łożyska ma znaczenie. Ułożenie na przednie: ruchy czuje się słabiej i póżniej- przewżnie. Ja 2 razy czułam typowe kopniaki koło pępka i się brzuch mi podnosił, a teraz ciągle czuję jakby w podbrzuszu i jakby dziecko kopało do szanownej albo w kierunku tylka to nie ból tylko takie dziwne uczucie.

Cytat:
Napisane przez JJJustynAAA Pokaż wiadomość

Light Limraa za udaną wizytę no i kolejny chłopiec u nas
Troszkę mnie uspokoiłaś tym łożyskiem,, może i u mnie jest tak ułożone i dlatego ciągle nic nie czuje. A Natan to inaczej Nataniel???
No pewnie dlatego. Jutro masz chyba wizytę? To z usg? Możesz popytać. Nie ma się co denerwować
Natan to chyba inne imię niż Nataniel. Oby dwa są ładne, ale ja wolę Natan. Natanek, Natuś
Jeszcze tak patrze w necie i Bastian mi się też podoba, Bastek posprzątaj zabawki! Bastek wyjmij palce z buzi! Panie prezesie Bastianie matka dzwoni... Hm...
Stary 2013-12-10, 15:05   #4496
madziuuula
Zakorzenienie

GG do madziuuula

Cytat:
Napisane przez kasian86 Pokaż wiadomość
No dokladnie, trzeba sie przyzwyczajać juz powoli chociaz u mnie gorzej bo ja mam wizje ze do tego czerwca to juz sie nie wyspie w ogole, a potem kolejny rok, wiec jak dobrze pojdzie to wyspie sie... hm... latem 2015??? O matko!.
No to masz kobieto dalekosiężne plany

Cytat:
Hej Dziewczynki chcialam tylko napisac, ze wszystko ok, tym razem mam krwawiaca nadzerke, chyba musze sie oswoic z tymi plamieniami, bo inaczej zwarjuje
Pomimo, ze nie zalezalo nam na poznaniu plci, to siusiaka bylo widac jak na dloni hehe
ide gotowac pozniej Was nadrobie
Gratulacje Dobrze, ze tylko nadżerka

Cytat:
czym bardziej ocieplisz tym więcej grzybu panele połóż to nic nie zobaczysz płyty gipsowe ale to też inwestowanie, wiec może jak polecają ace to spróbuj tego
Bez sensu, grzyb będzie pod spodem i będzie truł organizmy

Nikki najlepiej skuć tynk i zagruntować jakimś środkiem przeciwgrzybicznym, ale ja wiem czy sie opłaca jak sie wyprowadzacie... Może psikanie raz w m-cu i uciekajta stamtąd

Cytat:
Napisane przez Seksta Pokaż wiadomość
A ja wlasnie siedze w poczekalni, wizyte mam na 14:45- za wczesnie wyszlam z pracy. Ale sama wizyta dzis, usg robia tylko w czwartki....drugie prenatalne 10 stycznia. Chociaz mam nadzieje, ze do Swiat bede znac plec bo umieram z ciekawosci milego dnia dziewczyny, po wizycie jade na zakupy, nie szukam nic konkretnego, moze jakas koszule
Kciuki

Cytat:
Napisane przez Light Limara Pokaż wiadomość
Gratki No kolejny chłop

Cytat:
Napisane przez Lucynka20xd Pokaż wiadomość
Mam to w planach na ten tydzień i pomrozić, tylko nie wiem kiedy się uda za to zabrać

Wiedziałam, że dzis będzie nadrabiania

[COLOR=Green]Nasza wielka miłość na maleńkich nóżkach
Marianek i Rysiu
madziuuula jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-10, 15:06   #4497
Seleniti
Zadomowienie

Princi każdą z Nas to czeka ale jak Dziewczyny piszą jakie to ich teściowe złe, to przynajmniej mamy przykład jakie nie być moja mama jest zbyt wyrozumiała i za dobra dla mojego tżta dla niego to dobrze, ale mnie to denerwuje zaś aż się zastanawiam jaka jego mama będzie dla mnie

Seleniti jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-10, 15:07   #4498
principessina
Zakorzenienie

lolitka jak ja rodzilam w 2011 to tez niby byl rok chlopaczkow, w ogole mowi sie, ze na swiecie jest wiecej facetow niz kobiet, a ja widze po znajomych ze przewazaja tu chlopcy, moze to tez zalezy od kraju, moze Poludniowcy maja cos w genach ze facetow samych plodza haha
Stary 2013-12-10, 15:09   #4499
Light Limara
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez lolitka888 Pokaż wiadomość
Principessina i Light Super,że dzieci zdrowe no i gratuluje synów Ktoś pisał kiedyś,że liczą,że w 2014 się duzo chlopaków urodzi i jak na razie to się spełnia
P.S. U Nas też nie dało się nie zauważyć siusiaka,choć pierwszy raz takie coś widzałam a Mąż :"I to jeszcze w spoczynku" hahaha
No właśnie. Strasznie to duże było w stosunku do reszty ciałka
Aaa mąż to pewnie dumny, że taki już w stanie spoczynku

Jeśli chodzi o włosy i farbowanie to 1/3 mam odrostu i chyba się powstrzymam z farbowaniem i wrócę do naturalnych
Stary 2013-12-10, 15:14   #4500
Ramona_85
Zakorzenienie

Cytat:
Ramona ja eutyrox biore 6ty rok, wczesniej podejrzewalam cos, ale b sie nie zaglebialam
to faktycznie długo mi w październiku stuknął dopiero roczek

---------- Dopisano o 15:14 ---------- Poprzedni post napisano o 15:12 ----------

Ale mnie muli
albo zaraz pójde spać albo sobie zrobię
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości