Styczniowo - lutowe mamy 2013 (XII) - Strona 128 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Odchowalnia - jestem mamą

Notka

Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-12-10, 12:53   #3811
Kija80
Zadomowienie

Dot.: Styczniowo - lutowe mamy 2013 (XII)

Cytat:
Napisane przez neti1 Pokaż wiadomość
Kija..npisz mi wiadomośc na fb...bo ja nie widze Cię w znajomych???
No chyba nie sądzisz że umiem robić takie rzeczy?
Kija80 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-10, 12:57   #3812
ezzo
Zadomowienie

Opowiem wam jeszcze jak mnie wczoraj synal rozczulił.
Byłam z nim wieczorem sama w domu, szykując mu kąpiel stwierdziłam, że w sumie to wykąpie się razem z nim, to nie będę musiała potem czekać na moją mamę jak przyjedzie po 22. Wsadziłam dziecko do wanny, zajął się swoimi zabawkami, rozbieram się, ten jak zobaczył uu to od razu uśmiech od ucha do ucha i taaaka radość w oczach, weszłam do wanny, cwaniak zapomniał o wszystkich zabawkach, w oczach miał tylko uu i się nimi bawić chciał, co go odciągałam to ten w płacz, na koniec to już mi się nachylał, żeby sobie popić, nie pozwoliłam to wielka obraza! wyszłam zatem z wanny, ubrałam się i dziecko na nowo przypomniało sobie, że zabawkami można się fajnie pobawić.
Tak więc wspólnych kąpieli póki co nie będzie, chyba, że w stroju kąpielowym
ezzo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-10, 12:58   #3813
ewulkaaa
Wtajemniczenie

dzień dobry!

pamiętacie mnie jeszcze? ;>

zawsze Was podczytuję, a na pisanie brakuje czasu, więc dziś postanowiłam przelecieć ostatnią stronę i się chociaż przywitać, bo wychodzi na to, że o Was zapomniałam, a tak nie jest

u nas powoli do przodu, Anusia już duża i taka kumata, że och i ach ale od 10 września nic nie ruszyło się z zębami, więc dalej mamy tylko dolne jedyneczki.
Najważniejsze (jak mi się wydaje), że ze mną już coraz lepiej! Przed świętami idę do lekarza i ma orzec, czy dalej potrzebna jest terapia, bo być może już nie no ale ja widzę ogromną różnicę w moim nastawianiu, zachowaniu i myśleniu, i mój mąż chyba też

Kurcze, macie (mamy ) już takie duże te dzieciaczki, coraz więcej odstawionych od cycusia (gratulacje! choć ja ostatnio sobie wspominałam, i żal mi bardzo, że tylko pół roku karmiłam... no ale w sumie co miałam zrobić, pokarmu nie miałam najlepsze jest to, że jak próbowałam przystawić Anię teraz to się patrzyła na mnie jak na wariatkę. i w sumie się nie dziwię nie wiem, skąd mi taki pomysł przyszedł do głowy, no comment ).

Gratulacje za nowe zęby i pierwsze kroki

no i moje pytanie: przyjmiecie mnie spowrotem?

najszczęśliwsza
Anulka 2.02.2013
ewulkaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-10, 12:59   #3814
bokeh
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ezzo Pokaż wiadomość
Bokeh Ty to nawet zdjęcie sukienki potrafisz tak niesamowicie zrobibić
Gratuluję artykułu mam nadzieje, że będą jakieś kontynuacje
No też bym chciała I dziekuję

Sent from my HTC One X using Wizaz Forum mobile app
Stary 2013-12-10, 12:59   #3815
elllmi
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ILLUSION Pokaż wiadomość
Jaki duży!!!
P.S. Moją teściową musieliby do psychiatryka wieźć na sygnale gdyby zobaczyła że Igi w krótkim rękawku a po drodze zeszłaby na zawał.

Cytat:
Napisane przez treselle0 Pokaż wiadomość
No, a w skrócie jakby sie Wam nie chciało czytać to - zalało mi mieszkanie
o kurcze; ale nieźle sobie poradziłaś

Cytat:
Napisane przez bokeh Pokaż wiadomość
smaki robisz, a wiem dobrze, że i tak mi się nie będzie chciało piec

Cytat:
Napisałabyś do nas że powódź Cię odcięła od lodówki
a co to kiedyś bokeh odcięło? jakiś robal, pająk, czy co to było?

Cytat:
Sarah sukienka w załącznikiu. myślę dokupić sweterek i rajstopki w tym samym koorze tylko nie wiem w jakim??
przesliczna
a ta kokardka w jakim jest kolorze? może coś pod tą kokardkę

elllmi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-10, 13:00   #3816
ezzo
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Kija80 Pokaż wiadomość
Kija Ty jesteś nie do podrobienia! JA bym cię w jakimś stand-up-comedy widziała
ezzo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-10, 13:00   #3817
bokeh
Zakorzenienie

Cytat:
Byłam z nim wieczorem sama w domu, szykując mu kąpiel stwierdziłam, że w sumie to wykąpie się razem z nim, to nie będę musiała potem czekać na moją mamę jak przyjedzie po 22. Wsadziłam dziecko do wanny, zajął się swoimi zabawkami, rozbieram się, ten jak zobaczył uu to od razu uśmiech od ucha do ucha i taaaka radość w oczach, weszłam do wanny, cwaniak zapomniał o wszystkich zabawkach, w oczach miał tylko uu i się nimi bawić chciał, co go odciągałam to ten w płacz, na koniec to już mi się nachylał, żeby sobie popić, nie pozwoliłam to wielka obraza! wyszłam zatem z wanny, ubrałam się i dziecko na nowo przypomniało sobie, że zabawkami można się fajnie pobawić.
Hah prawdziwy facet

Cytat:
Napisane przez ewulkaaa Pokaż wiadomość
dzień dobry!

zawsze Was podczytuję, a na pisanie brakuje czasu, więc dziś postanowiłam przelecieć ostatnią stronę i się chociaż przywitać, bo wychodzi na to, że o Was zapomniałam, a tak nie jest

u nas powoli do przodu, Anusia już duża i taka kumata, że och i ach ale od 10 września nic nie ruszyło się z zębami, więc dalej mamy tylko dolne jedyneczki.
Najważniejsze (jak mi się wydaje), że ze mną już coraz lepiej! Przed świętami idę do lekarza i ma orzec, czy dalej potrzebna jest terapia, bo być może już nie no ale ja widzę ogromną różnicę w moim nastawianiu, zachowaniu i myśleniu, i mój mąż chyba też

Kurcze, macie (mamy ) już takie duże te dzieciaczki, coraz więcej odstawionych od cycusia (gratulacje! choć ja ostatnio sobie wspominałam, i żal mi bardzo, że tylko pół roku karmiłam... no ale w sumie co miałam zrobić, pokarmu nie miałam najlepsze jest to, że jak próbowałam przystawić Anię teraz to się patrzyła na mnie jak na wariatkę. i w sumie się nie dziwię nie wiem, skąd mi taki pomysł przyszedł do głowy, no comment ).

Pamiętamy cieszę sie że lepiej Ci !

Sent from my HTC One X using Wizaz Forum mobile app

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2013-12-10, 13:08   #3818
0096a1e2f6245c4e98bc18de9b0ed84c369ef137_632f8bf2adc0b
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez calawdeszczu Pokaż wiadomość
Pytanie do dziewczyn, które miały umowę do dnia porodu:

Wczoraj zadzwoniła do mnie babka z przychodni i mi mówi, że Julka widnieje w systemie jako osoba nieubezpieczona, bo nie wyświetla się w tym ewusiu. I ze ja też. Więc jej tłumacze, ze jestem na macierzynskim i zus mi składki odprowadza i chyba dziecko ma ze mnie ubezpieczenie też w takiej sytuacji? To ona mi mowi, że powinnam Julke gdzieś zgłosić, żeby widniała w systemie? Gdzie? do NFZ? zgłaszała to któraś z Was?
bo po tym telefonie zdurdnialam i już sama nie wiem o co chodzi.

I tak mi sie zaraz konczy macierzynski i sie zarejestruje jako bezrobotna i zgłoszę ją ze sobą.
Ale do tego 11 bede sie stresować, że dziecko nieubezpieczone i w razie W nie przyjmą jej nigdzie????

Marsi
, to kiedy i gdzie
póki jest pogoda.
ps. jutro nie mogę, bo mamy pare spraw do załatwienia na mieście.

Bokeh
, jak chcesz nas zaprosić, to bierz sie za remont mieszkania
dzieci do 18rż mają opiekę lekarską darmową

Cytat:
Tylko mój będzie chyba do pełnoletniości na uu. Wczoraj znowu mu próbowałam dać mleko z butli to zrobił takie przedstawienie że masakra....nie wem jak ja tego dokonam
Dorka też nie chce mm, tyle, że rano i wieczorem zjada kaszkę mleczną. Czyli ma 2 posiłki mleczne dziennie + nabiał gdzie indziej, np kromka z masłem, ser biały, jajko.

Cytat:
czesc Zanim zacznę nadrabiać, opowiem Wam wczorajszy horror

Otóż, godz 16 usypiam Młodą przy sysusiu na kolanach, nagle słyszę takie szast i szum jakby ciśnienie/gaz no to lece z Olą na rekach bo myślę - Jezu kuchenka gazowa A tam wody po kostki Otwieram szafkę pod zlewem -> niagara. Biore Ole pod pachę, wyrzucam śmieci z kosza i podkładam go pod fontannę.... szok jak leci. Nie miałam pojęcia, za co chwycić żeby to zatamować No to rzucam na ziemię wszystko co się nawinęło pod ręką na Olę z wózka koc i w te pedy do sąsiada obok. bidok w majtkach otworzył, ale raz dwa przywdział spodenki i w skarpetkach poleciał do mnie a ja zostałam tą chwilę z dwójką dzieci w szoku (ma ok2 letnią córeczkę). Niby zakręcił zawór, ale ciągle mi ciekło i to sporo, Olka w łózeczku coraz mocniej ryczała, na szczescie odkryłam dziurę w rurce i skierowałam strumyk prosto do wiadra (3duże wiadra wylałam) wody po kostki juz na przedpokoju i do dużego wchodziła, a Olka sie zanosi no to z Olą wyzymałam szmaty reczniki pieluchy i co tam rzuciłam i przez tel z tż gadałam. Sprowadził mi technicznych ze społdzielni, którzy zakrecili 2 zawór, (na szczescie przestało lecieć), szwagra i tescia, a ja nie wiedzac o tym jeszcze mojego brata z mama takze jedna ekipa wychodziła a druga wchodziła i całe szczescie bo sama bym nie dała rady z Olka na rekach tego powycierać....s ąsiadów zadnych spod Nas jeszcze nie było

współczuję :/

Cytat:
Napisane przez meneq Pokaż wiadomość
A blogerka?
też o niej dzisiaj myślałam

Cytat:

Sarah sukienka w załącznikiu. myślę dokupić sweterek i rajstopki w tym samym koorze tylko nie wiem w jakim??

Uploaded with ImageShack.us

przepiękna! skąd?

-------------------------
Dorka chyba nieźle, ona jadła w nocy w sumie tylko, ostatnio to już takie podciumkiwanie było. 2 noce tatuś spał z nią, wczoraj się budziła bo katar to dawał wodę do picia (i wypiła butelkę - cieszę się, bo mało pije), a dzisiaj mówi, że wcale, bo ja do mamy poszłam spać. Musi mi szałwię kupić bo mi się twarda pierś robi już.
0096a1e2f6245c4e98bc18de9b0ed84c369ef137_632f8bf2adc0b jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-10, 13:11   #3819
Kija80
Zadomowienie

Dobra, chyba rozgryzłam ten numer z dodawaniem znajomych Teraz mi znowu napisało żeby napisać na osi czasu użytkownika takiego i takiego. Oś czasu na razie mi się kojarzy tylko z historią w podstawówce ale pracuję nad tym
Stary 2013-12-10, 13:11   #3820
meneq
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez aska27adopcje Pokaż wiadomość
Meneq a wesz ze nie doczytalam ... ... Nie probujesz sloikow .. ja podgrzewam w mikrofalowce, wiec zawsze testuje czy nie jest goracy ... mimo, ze nie jem miesa ... i tak dla mnie wszystko smakuje jak tektura

Edit sprawdzilam teraz bo bedziemy sie karmic doremi gerbera z warzywami, kurakiem i kasza ... jajca brak
U nas w co drugim jajko.
Nie probuje, przykladam tylko do ust i w ten sposob oceniam. Chociaz pachna tak zabojczo a Yae pochlania je z takim apetytem, ze chyba sie skusze
meneq jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-10, 13:14   #3821
Konto usunięte

Kija, rozumiem, że B. T-S. to ty? czy kto? bo mi ktoś taką osobę zaproponował
0096a1e2f6245c4e98bc18de9b0ed84c369ef137_632f8bf2adc0b jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2013-12-10, 13:23   #3822
nancykenator
Zakorzenienie

Cytat:
wie co dobre
Cytat:
dzień dobry!

pamiętamy, pewnie, że przyjmiemy
Cytat:
Dobra, chyba rozgryzłam ten numer z dodawaniem znajomych Teraz mi znowu napisało żeby napisać na osi czasu użytkownika takiego i takiego. Oś czasu na razie mi się kojarzy tylko z historią w podstawówce ale pracuję nad tym
to i jak Cię zaproszę, a co
nancykenator jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-10, 13:23   #3823
pstryczek84
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez elllmi Pokaż wiadomość
a co planujecie? w plenerze? jakieś gadżety?
:
kszetsna zasponsorowala w ramach prezentu sesje mlodemu, taka profesjonalna. przyjezdza ekipa do nas do domu i tu beda trzaskac slit focie. oni wszystko beda ze soba miec

Cytat:
Napisane przez Ifwka Pokaż wiadomość

A właśnie: wyparzacie/sterylizujecie jeszcze butelki ???
nieeeeee

Cytat:
Napisane przez LadyWhisper Pokaż wiadomość
laurko, ale kota!!!!!!!

dobra, wiem skad mega marud wczorajszy, mamy druga gorna jedynke peklo dziaselko na swieta nie bedzie szczerbakiem

Cytat:
Napisane przez marsi11 Pokaż wiadomość

tylko pytanie czy tak naprawdę jest czy tylko coś nam się roi w głowie bo przecież nasze dzieci mają nalepszą opiekę pod naszą nieobecność i na pewno cały czas ktoś coś do nich mówi, uczy, pokazuje

mi sie zdaje ze chlopaki poszli w kierunku chodzenia , a na nauke nauki maja jeszcze czas... jak nic typowe facety

Cytat:
Napisane przez s i l v e r Pokaż wiadomość
Witam
Udało nam się dziś pobrać siuśki na posiew Oby wynik dobrze wyszedł
kciuki!

Cytat:
Napisane przez fewcia Pokaż wiadomość
zawsze chodzi o kasę... cesarka kosztuje...
ja gdybym byla lekarzem to bym po nocach nie spala bo by mnie sumienie zywcem gryzlo ze przez moja opieszalosc jakies dziecko moze nie byc zdrowe a dla wiekszosci to jak widac jest jak chleb powszedni...

pstryczek84 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-10, 13:25   #3824
bokeh
Zakorzenienie

Cytat:
Meneq a wesz ze nie doczytalam ... ... Nie probujesz sloikow .. ja podgrzewam w mikrofalowce, wiec zawsze testuje czy nie jest goracy ... mimo, ze nie jem miesa ... i tak dla mnie wszystko smakuje jak tektura

Edit sprawdzilam teraz bo bedziemy sie karmic doremi gerbera z warzywami, kurakiem i kasza ... jajca brak
doremi już karmisz? bo one chyba dla starszych a własnie ostatnio myślałam czy by ich nie kupić i nie wiem co to tak naprawdę ma za znaczenie?????
Cytat:

o kurcze; ale nieźle sobie poradziłaś

smaki robisz, a wiem dobrze, że i tak mi się nie będzie chciało piec

przesliczna
a ta kokardka w jakim jest kolorze? może coś pod tą kokardkę
KONIK POLNY ! a raczej szarańcza bym rzekła

[1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;44097660]dzieci do 18rż mają opiekę lekarską darmową

Dorka też nie chce mm, tyle, że rano i wieczorem zjada kaszkę mleczną. Czyli ma 2 posiłki mleczne dziennie + nabiał gdzie indziej, np kromka z masłem, ser biały, jajko.

współczuję :/

też o niej dzisiaj myślałam

przepiękna! skąd?

-------------------------
Dorka chyba nieźle, ona jadła w nocy w sumie tylko, ostatnio to już takie podciumkiwanie było. 2 noce tatuś spał z nią, wczoraj się budziła bo katar to dawał wodę do picia (i wypiła butelkę - cieszę się, bo mało pije), a dzisiaj mówi, że wcale, bo ja do mamy poszłam spać. Musi mi szałwię kupić bo mi się twarda pierś robi już.[/QUOTE]

z ZARY ale wylicytowana na all.

Co do picia to Hania tylko z kubka dorosłego albo łyżeczki. Niekapek niet
Stary 2013-12-10, 13:26   #3825
e_vel
Wtajemniczenie

Hej, ja tylko z cynkiem do Was wpadam.
w 5-10-15 jest promocja WYSYŁKA KURIEREM GRATIS przy zakupach powyżej 25 zł. A dużo rzeczy na promocji.
I spadam roznosić zaproszenia na szkolną wigilię :mdleję:
e_vel jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-10, 13:28   #3826
Kija80
Zadomowienie

[1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;44097751]Kija, rozumiem, że B. T-S. to ty? czy kto? bo mi ktoś taką osobę zaproponował [/QUOTE]

Ja
Stary 2013-12-10, 13:30   #3827
pstryczek84
Zakorzenienie

[1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;44094955]Powiem tak: wole rodzic. Trzeci dzienpotornego bolu gardla i temp wysokiej. I tak! Maz znow wali focha! Bo ledwo na nogsch sie trzymam, nie moge mowic ani jesc, ale smiialam naczyn po sobie nie odniesc. Tak, straszna balaganiara jestem, niech mnie pobije...[/QUOTE]

o jaaaaaaaaa
zdrowka!

[1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;44094992]Btw odstawilam Dorotke nie mam sily karmic.[/QUOTE]

o kurczaki! sie porobilo....

Cytat:
Tylko mój będzie chyba do pełnoletniości na uu. Wczoraj znowu mu próbowałam dać mleko z butli to zrobił takie przedstawienie że masakra....nie wem jak ja tego dokonam
my chyba tez

Cytat:

o kurcze

Cytat:
Napisane przez nancykenator Pokaż wiadomość

omajgad, współczuję akcji ale chociaż sasiad w majtach fajny?
o tym samym pomysllam czytajac opis
to jak, fajny?

Cytat:

Cytat:
dzień dobry!

Cytat:
dzień dobry!

---------- Dopisano o 14:30 ---------- Poprzedni post napisano o 14:28 ----------

Cytat:
mega - giga- hiperogromniasty konik polny

Stary 2013-12-10, 13:48   #3828
nancykenator
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez pstryczek84 Pokaż wiadomość
o jaaaaaaaaa
zdrowka!

o kurczaki! sie porobilo....

my chyba tez

o kurcze

o tym samym pomysllam czytajac opis
to jak, fajny?

---------- Dopisano o 14:30 ---------- Poprzedni post napisano o 14:28 ----------

pewnie teraz nic nie pisze, bo dziękuje sąsiadowi
nancykenator jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-10, 13:56   #3829
pstryczek84
Zakorzenienie

impreza u zubrow

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2013-12-10, 13:57   #3830
bijkora
Rozeznanie

.

Włosomaniaczka

Stary 2013-12-10, 14:02   #3831
aska27adopcje
Zadomowienie

Cytat:
Haha facet wie co dobre ... Ja mialam wczoraj taka sytuacje :P ... przez tydzien smigalam caly czas w staniku do biegania z racji skonczonego uu, musialo cos obciskac ... no i wczoraj zdjelam wieczorem, baraszki z mala w lozku takie, ze mi cycek wyszedl z koszulki, ale nie zauwazylam ... mloda za to tak .. jak zaatakowala i sie przyssala to jej oderwac nie moglam, jednak tak szybko cucusia nie zapomni jak myslalam

Cytat:
U nas w co drugim jajko.
Nie probuje, przykladam tylko do ust i w ten sposob oceniam. Chociaz pachna tak zabojczo a Yae pochlania je z takim apetytem, ze chyba sie skusze
kurcze ciekawe czy mocno sie roznia ... moim zdaniem te nasze tez zapachem nie powalaja ... no moze spagetti fajnie pachnialo i kurczak z papryka ...

Cytat:
doremi już karmisz? bo one chyba dla starszych a własnie ostatnio myślałam czy by ich nie kupić i nie wiem co to tak naprawdę ma za znaczenie?????

z ZARY ale wylicytowana na all.

Co do picia to Hania tylko z kubka dorosłego albo łyżeczki. Niekapek niet
Bokeh patrzylam na sklad i moim zdaniem on niczym sie nie rozni od tych od 9 miesiaca .. te co ja kupilam sa z kasza ... moze o to chodzi ... cena jest w miare oki i pojemnosc 250 to ostatnio kupilam ... jadla tez z babydream te duze od 11 miesiaca i tez nic nie bylo ...

Nagralam wczoraj mloda jak wchodzi na kanape jak lozko scielilismy ... to dla tych co sie martwia ze ich dzieci sa w tyle .... cieszcie sie poki mozecie ... w taki sam sposob jak na filmie wchodzi na sory i tak samo skacze do tylu .. juz mi raz zleciala na plery .... na sekunde tylko z niej oko spuszcze i juz jest na gorze
( kiedys pisalam o lozku z ikea ktore jest mega niewygodne bo na srodku sie rozlazi materac i dziora sie robi ... mam na dziada sposob w dziore idzie chusta a na nia koc zlozony na 3 i jakos mozna spac )

Z nowosci Blanka wczoraj wstala raz z kuckow, dzis juz 4 x do tej pory wiec pewnie zaraz bedzie to robic ciagle ... robi tez koci grzbiet caly czas ...

a na dokladke fote gdzie jest Blanka

Tak ma 2 rozne skarpetki, bo ciagle gubie i chodzi jak bezdomniak
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 1452588_646967175354027_1017501555_n.jpg (89,7 KB, 31 załadowań)
Stary 2013-12-10, 14:03   #3832
Kija80
Zadomowienie

Szaja a Ty na tę anginę nie masz żadnego antybiotyku że tak długo Cię trzyma?
Stary 2013-12-10, 14:06   #3833
bokeh
Zakorzenienie

Cytat:
mnie angina zawsze długo trzyma.... a kiedyś miałam 3 pod rząd

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2013-12-10, 14:07   #3834
bijkora
Rozeznanie

Aśka, Lttle,u nas to się nazywa robienie jeża
Bo przy tym fuczy jak jeż
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg q.jpg (54,9 KB, 38 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg qw.jpg (99,3 KB, 38 załadowań)

Włosomaniaczka

Edytowane przez bijkora
Czas edycji: 2013-12-10 o 14:15
bijkora jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-10, 14:10   #3835
elllmi
Zakorzenienie

Cytat:
Ellmi mi to zawsze szczena opada jak piszesz co Fifek potrafi, on taki mały dorosły

żebym tylko niedługo nie płakała, że mały gówniarz mi pyskuje, bo taki mądry

Cytat:
dziewczyny wogole nie pisalam wam, ze moje dziecko nie chce jesc moich obiadow ... kurde nie wiem dlaczego, przyprawionych nie chce,. nie przyprawionych tez nie chce ... nie wazne ryba,miecho, warzywa ... rece opadaja ...najgorzej, ze sloiczkowe jej smakuja ... daje jej od tygodnia i rabie caly duzy sloik ... pojde z torbami, poza tym niedobre to blehhhh ....
u nas też się Filipowi odwidziały domowe obiadki, nawet rozołu nie chce ostatnio, a uwielbiał

ale kusicie tymi yankee

Cytat:
A do sloiczkow nie jest dodawane jajko?
w niektórych jest

Cytat:

Cytat:
o kurde, jak to musiało wyglądać facet jak się patrzy

Cytat:

super

Cytat:
Cytat:
Napisane przez pstryczek84 Pokaż wiadomość

aaaaaa, zagłodziłby naszą bokeh

Cytat:
Napisane przez e_vel Pokaż wiadomość
Hej, ja tylko z cynkiem do Was wpadam.
w 5-10-15 jest promocja WYSYŁKA KURIEREM GRATIS przy zakupach powyżej 25 zł. A dużo rzeczy na promocji.
I spadam roznosić zaproszenia na szkolną wigilię :mdleję:
idę oblukać

Stary 2013-12-10, 14:12   #3836
insolito
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez sarah67 Pokaż wiadomość
u nas
5 zabek górna lewa jedynka

Cytat:
Napisane przez Aga8484 Pokaż wiadomość
Jutro mam zabieg.
Trzymajcie kciuki.

Wysłane z mojego GT-I8160 za pomocą Tapatalk 2
Pewnie już po Mam nadzieję, że wszystko ok

Cytat:
Napisane przez jakajakaja5 Pokaż wiadomość
U nas nocka taka sobie. Niby jestem wyspana ale maly i tak budził się bardzo często. Co do tych linków od mamy listopadowej to jestem w szoku !! ! No kretynizm, a jak było zagrożenie trzeba było ją zawieźć chociaż na chirurgię. Mówię wam niektórzy to mają sieczkę we łbie. My z mężem bardzo długo zastanawialiśmy się czy nie ruszyć tematu mojej cc gdyż tak jak wam pisałam zrobili mi ją bo niedouczona mloda doktórka przy badaniu czystości wód zdiagnozowala u mnie kłykciny czyli wirusa hpv :/ WTF miałam cytologię wszystko ok a tu nagle wyjeżdżają mi z groźną chorobą weneryczną jednocześnie sugerując mi że mój mąż mnie zdradzał no bo jak inaczej. Kwas na całej linii! oczywiście zgodziłam się na cc. potem dostałam izolatkę by nie pozarażać inne pacjętki. Czułam się jak trędowata !!!!!!!!!! A o atmosferze pomiędzy nami małżonkami to już wogóle ciężko pisać, choć ja do końca wierzyłam w męża i to że mnie nie zdradził smród pozostał. musiałam czekać 6 tyg żeby pójść do gina żeby doiedzieć się że jednak nie mam hpv tylko mam rzadko spotykaną budowe. dziecko urodzilo się zdrowe i daliśmy sobie spokój ......

Porażka

[1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;44094955]Powiem tak: wole rodzic. Trzeci dzienpotornego bolu gardla i temp wysokiej. I tak! Maz znow wali focha! Bo ledwo na nogsch sie trzymam, nie moge mowic ani jesc, ale smiialam naczyn po sobie nie odniesc. Tak, straszna balaganiara jestem, niech mnie pobije...[/QUOTE]

Zdrowia i dużo siły do męża

Illusion, współczuję upierdliwej teściowej

Tylko Wy wieci, jak bije moje serce od środka .
insolito jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-10, 14:19   #3837
misiaeel
Wtajemniczenie

Hania mi zasnęła na spacerze (!!!!) normalnie od 11 do jakoś 15.30 nie śpi, nie wiem co się stało, ale wiem, że mam już cały dzień rozregulowany

fewciu to ja bym chyba już nie kupowała nowego wózka

szajka zdrówka! a co do Tż

cała gdzie Ty za tymi krzakami siedzisz, wyjdz do nas

tress ale masakra:/

bokeh o kurde zapisuje przepis a sukienka śliczna

asia ja jak daję słoik i tego dnia jest jajo to wkruszam albo daje oddzielnie

Aniołki[*][*]25.01.2012
misiaeel jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-10, 14:19   #3838
Konto usunięte

Cytat:
mam, rano w niedzielę mięśnie bolały, po południu gardło + temp. więc wczoraj rano do lekarza, mam paskudny w smaku lek, tabletka która jest cholernie gorzka i od razu odruch wymiotny mam :/
7 dni brać rano i wieczorem.
ale sam lekarz powiedział, że koszmarnie mocna angina :/

Cytat:
Napisane przez bijkora Pokaż wiadomość
rewelacyjna :d
Stary 2013-12-10, 14:28   #3839
elllmi
Zakorzenienie

Cytat:
Nagralam wczoraj mloda jak wchodzi na kanape jak lozko scielilismy ... to dla tych co sie martwia ze ich dzieci sa w tyle .... cieszcie sie poki mozecie ... w taki sam sposob jak na filmie wchodzi na sory i tak samo skacze do tylu .. juz mi raz zleciala na plery .... na sekunde tylko z niej oko spuszcze i juz jest na gorze
u nas Filip też się tak nauczył wchodzić i schodzić tyłem; a wczoraj po schodach tyłem schodził
ale Twoja Blanka to jak burza idzie

Cytat:
Napisane przez bijkora Pokaż wiadomość
o masakra, genialna jest, jaka mina i jakie włoski długie już

Stary 2013-12-10, 14:28   #3840
LadyWhisper
Zakorzenienie

Bokeh nie czytaj

Listonosz wlasnie przytachal zyrafke pchacza <3 jest absolutnie przeurocza!!! Babel na razie zainteresowany okiem zyrafy, i, a jakze, pudlem z kota sie przescigaja ktore sie bardziej do pudla zmiesci

Wysłane z mojego HTC ChaCha A810e

.... Dziecko - to przecinek między ojcem a matką. Ale i spójnik.
Z Każdym Dniem Coraz Bardziej

LadyWhisper jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości