Styczniowo - lutowe mamy 2013 (XII) - Strona 129 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Odchowalnia - jestem mamą

Notka

Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-12-10, 14:30   #3841
insolito
Zadomowienie

Dot.: Styczniowo - lutowe mamy 2013 (XII)

Cytat:
Napisane przez ILLUSION Pokaż wiadomość
Tylko mój będzie chyba do pełnoletniości na uu. Wczoraj znowu mu próbowałam dać mleko z butli to zrobił takie przedstawienie że masakra....nie wem jak ja tego dokonam
Piotrek to samo

Cytat:
Napisane przez treselle0 Pokaż wiadomość
czesc Zanim zacznę nadrabiać, opowiem Wam wczorajszy horror

Otóż, godz 16 usypiam Młodą przy sysusiu na kolanach, nagle słyszę takie szast i szum jakby ciśnienie/gaz no to lece z Olą na rekach bo myślę - Jezu kuchenka gazowa A tam wody po kostki Otwieram szafkę pod zlewem -> niagara. Biore Ole pod pachę, wyrzucam śmieci z kosza i podkładam go pod fontannę.... szok jak leci. Nie miałam pojęcia, za co chwycić żeby to zatamować No to rzucam na ziemię wszystko co się nawinęło pod ręką na Olę z wózka koc i w te pedy do sąsiada obok. bidok w majtkach otworzył, ale raz dwa przywdział spodenki i w skarpetkach poleciał do mnie a ja zostałam tą chwilę z dwójką dzieci w szoku (ma ok2 letnią córeczkę). Niby zakręcił zawór, ale ciągle mi ciekło i to sporo, Olka w łózeczku coraz mocniej ryczała, na szczescie odkryłam dziurę w rurce i skierowałam strumyk prosto do wiadra (3duże wiadra wylałam) wody po kostki juz na przedpokoju i do dużego wchodziła, a Olka sie zanosi no to z Olą wyzymałam szmaty reczniki pieluchy i co tam rzuciłam i przez tel z tż gadałam. Sprowadził mi technicznych ze społdzielni, którzy zakrecili 2 zawór, (na szczescie przestało lecieć), szwagra i tescia, a ja nie wiedzac o tym jeszcze mojego brata z mama takze jedna ekipa wychodziła a druga wchodziła i całe szczescie bo sama bym nie dała rady z Olka na rekach tego powycierać....s ąsiadów zadnych spod Nas jeszcze nie było

No, a w skrócie jakby sie Wam nie chciało czytać to - zalało mi mieszkanie

O ja, ale przygoda za reakcje

Cytat:
Napisane przez bokeh Pokaż wiadomość

Uploaded with ImageShack.us

Cudo

Cytat:
Napisane przez ewulkaaa Pokaż wiadomość
dzień dobry!

pamiętacie mnie jeszcze? ;>

zawsze Was podczytuję, a na pisanie brakuje czasu, więc dziś postanowiłam przelecieć ostatnią stronę i się chociaż przywitać, bo wychodzi na to, że o Was zapomniałam, a tak nie jest

u nas powoli do przodu, Anusia już duża i taka kumata, że och i ach ale od 10 września nic nie ruszyło się z zębami, więc dalej mamy tylko dolne jedyneczki.
Najważniejsze (jak mi się wydaje), że ze mną już coraz lepiej! Przed świętami idę do lekarza i ma orzec, czy dalej potrzebna jest terapia, bo być może już nie no ale ja widzę ogromną różnicę w moim nastawianiu, zachowaniu i myśleniu, i mój mąż chyba też

Kurcze, macie (mamy ) już takie duże te dzieciaczki, coraz więcej odstawionych od cycusia (gratulacje! choć ja ostatnio sobie wspominałam, i żal mi bardzo, że tylko pół roku karmiłam... no ale w sumie co miałam zrobić, pokarmu nie miałam najlepsze jest to, że jak próbowałam przystawić Anię teraz to się patrzyła na mnie jak na wariatkę. i w sumie się nie dziwię nie wiem, skąd mi taki pomysł przyszedł do głowy, no comment ).

Gratulacje za nowe zęby i pierwsze kroki

no i moje pytanie: przyjmiecie mnie spowrotem?
Myślałam ostatnio o Tobie
Wracaj do nas

Cytat:
Napisane przez ezzo Pokaż wiadomość
Opowiem wam jeszcze jak mnie wczoraj synal rozczulił.
Byłam z nim wieczorem sama w domu, szykując mu kąpiel stwierdziłam, że w sumie to wykąpie się razem z nim, to nie będę musiała potem czekać na moją mamę jak przyjedzie po 22. Wsadziłam dziecko do wanny, zajął się swoimi zabawkami, rozbieram się, ten jak zobaczył uu to od razu uśmiech od ucha do ucha i taaaka radość w oczach, weszłam do wanny, cwaniak zapomniał o wszystkich zabawkach, w oczach miał tylko uu i się nimi bawić chciał, co go odciągałam to ten w płacz, na koniec to już mi się nachylał, żeby sobie popić, nie pozwoliłam to wielka obraza! wyszłam zatem z wanny, ubrałam się i dziecko na nowo przypomniało sobie, że zabawkami można się fajnie pobawić.
Tak więc wspólnych kąpieli póki co nie będzie, chyba, że w stroju kąpielowym
U nas to samo, tylko cycuś na widoku to wszystko inne przestaej mieć znaczenie

Tylko Wy wieci, jak bije moje serce od środka .
insolito jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-10, 14:32   #3842
elllmi
Zakorzenienie

no i jadę do ikei, tralalalalala szwagierka jednak będzie o 13 na lotnisku (TŻ sie coś popierdasiło) i mam 3 godziny
robię listę

elllmi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-10, 14:33   #3843
Delicjanka
Zakorzenienie

[1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;44094955]Powiem tak: wole rodzic. Trzeci dzienpotornego bolu gardla i temp wysokiej. I tak! Maz znow wali focha! Bo ledwo na nogsch sie trzymam, nie moge mowic ani jesc, ale smiialam naczyn po sobie nie odniesc. Tak, straszna balaganiara jestem, niech mnie pobije...[/QUOTE]

biednaś!
ja jak byłam mala, chorowałam ciągle na angine ropną... masakra..

Cytat:
Napisane przez ILLUSION Pokaż wiadomość
Tylko mój będzie chyba do pełnoletniości na uu. Wczoraj znowu mu próbowałam dać mleko z butli to zrobił takie przedstawienie że masakra....nie wem jak ja tego dokonam
u mnie to samo;/////

Cytat:
Napisane przez meneq Pokaż wiadomość
Uff, uniknelam katastrofy. uu prawie mi eksplodowaly - 14h nie karmilam... Az bolalo
wowoowow. ja wlasnie od 6 nie karmilam do 14 i myslalam ze zejde...

Cytat:
dzień dobry!

zawsze Was podczytuję, a na pisanie brakuje czasu, więc dziś postanowiłam przelecieć ostatnią stronę i się chociaż przywitać, bo wychodzi na to, że o Was zapomniałam, a tak nie jest

u nas powoli do przodu, Anusia już duża i taka kumata, że och i ach ale od 10 września nic nie ruszyło się z zębami, więc dalej mamy tylko dolne jedyneczki.
Najważniejsze (jak mi się wydaje), że ze mną już coraz lepiej! Przed świętami idę do lekarza i ma orzec, czy dalej potrzebna jest terapia, bo być może już nie no ale ja widzę ogromną różnicę w moim nastawianiu, zachowaniu i myśleniu, i mój mąż chyba też

Kurcze, macie (mamy ) już takie duże te dzieciaczki, coraz więcej odstawionych od cycusia (gratulacje! choć ja ostatnio sobie wspominałam, i żal mi bardzo, że tylko pół roku karmiłam... no ale w sumie co miałam zrobić, pokarmu nie miałam najlepsze jest to, że jak próbowałam przystawić Anię teraz to się patrzyła na mnie jak na wariatkę. i w sumie się nie dziwię nie wiem, skąd mi taki pomysł przyszedł do głowy, no comment ).

no pewnie, ze przyjmiemy! ciesze się ze juz lepiej!!

Cytat:
Napisane przez insolito Pokaż wiadomość
Piotrek to samo

U nas to samo, tylko cycuś na widoku to wszystko inne przestaej mieć znaczenie
dokladnie.. u mnie oprócz cyca jak jest na widoku, to jak powiem cycy, to maała leci z prędkością swiatła, wołając cycycycycy i zaraz mnie rozbiera i robi awanture zebym jej dala.

spaaaaaaaaaaaaać

Skalpel wyzwanie z Ewką!
cel : piękne ujędrnione ciało
waga: 48, 60cm w brzucholu.

Delicjanka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-10, 14:35   #3844
elllmi
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez LadyWhisper Pokaż wiadomość
Listonosz wlasnie przytachal zyrafke pchacza <3 jest absolutnie przeurocza!!!
mówisz hmm, widziałam ich dużo na tablicy i w bardzo fajnych cenach

Stary 2013-12-10, 14:35   #3845
nancykenator
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez bijkora Pokaż wiadomość
Aśka, Lttle,u nas to się nazywa robienie jeża
Bo przy tym fuczy jak jeż
boska jest
Cytat:
Napisane przez elllmi Pokaż wiadomość
no i jadę do ikei, tralalalalala szwagierka jednak będzie o 13 na lotnisku (TŻ sie coś popierdasiło) i mam 3 godziny
robię listę
sasasasa

zrobiłam obiad (nic szczególnego, bo tylko sos do makaronu), sałatkę chińską i sałatkę jarzynową.
Mam dzisiaj dermatologa, jak ja nie lubię chodzić po lekarzach, już mnie brzuch boli :/
nancykenator jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-10, 14:37   #3846
elllmi
Zakorzenienie

nancy, a Ty kupiłaś w końcu te buty w sobotę?

Stary 2013-12-10, 14:41   #3847
gochaa_p
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez bijkora Pokaż wiadomość
Aśka, Lttle,u nas to się nazywa robienie jeża
Bo przy tym fuczy jak jeż
ślicznotka i ten kucyk
gochaa_p jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2013-12-10, 14:50   #3848
nancykenator
Zakorzenienie

Cytat:
nancy, a Ty kupiłaś w końcu te buty w sobotę?
kupiłam ale w zasadzie bez takiego łaaaaaaał
o takie
http://www.deichmann.com/PL/pl/shop/...e-buty-damskie
Stary 2013-12-10, 14:52   #3849
LadyWhisper
Zakorzenienie

Elmi, wiesz, ja mam fizia totalnego na pkt drewnianych zabawek wiec dla mnie jest super

Kija, wow, dostalam od Ciebie zaproszenie!!! coraz lepiej Ci idzie

Tress, osiet, tez ciekawam, czy przystojny ten sasiad brawo za reakcje

Ewulka
Slonce, juz jestesmy prawie zdrowi to w przyszlym tyg kawka?

Wysłane z mojego HTC ChaCha A810e

.... Dziecko - to przecinek między ojcem a matką. Ale i spójnik.
Z Każdym Dniem Coraz Bardziej

LadyWhisper jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-10, 14:59   #3850
elllmi
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez nancykenator Pokaż wiadomość
o takie
moja mama uwielbia buty na takiej koturnie, a ja średnio; ale tyle samo kasy dałyśmy za buty

Cytat:
Elmi, wiesz, ja mam fizia totalnego na pkt drewnianych zabawek wiec dla mnie jest super

a używkę kupowałaś?

---------- Dopisano o 15:59 ---------- Poprzedni post napisano o 15:55 ----------

znalazłam swoje buty na necie http://www.ccc.eu/pl/woman/fw13-inspiration/15 drugie od lewej ( w sumie tylko tył widać)

Stary 2013-12-10, 15:01   #3851
hje
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez hope01 Pokaż wiadomość
ojoj Moja siostra była niedotleniona i w zamartwicy teraz up. lekki stopień...
Ja też się urodziłam w zamartwicy, w zielonych wodach, niedotleniona i owinięta pępowiną , ale chyba nic ze mną źle nie jest...

Cytat:
Napisane przez Ifwka Pokaż wiadomość
No to jest jakas nadzieja że moje dziecię będzie jeszcze raczkować.

A właśnie: wyparzacie/sterylizujecie jeszcze butelki ???
Może moja też zacznie w końcu

Wyparzam raz na jakieś 2 miesiące. Tak to co 2 tyg. myję dokładnie gąbką i płynem do naczyń i tą szczoteczką do butelek.

[1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;44094955]Powiem tak: wole rodzic. Trzeci dzienpotornego bolu gardla i temp wysokiej. I tak! Maz znow wali focha! Bo ledwo na nogsch sie trzymam, nie moge mowic ani jesc, ale smiialam naczyn po sobie nie odniesc. Tak, straszna balaganiara jestem, niech mnie pobije...[/QUOTE]
Jezu, jaki matoł!!!!

Cytat:
Napisane przez Kija80 Pokaż wiadomość
No chyba nie sądzisz że umiem robić takie rzeczy?

Cytat:
dzień dobry!

najlepsze jest to, że jak próbowałam przystawić Anię teraz to się patrzyła na mnie jak na wariatkę. i w sumie się nie dziwię nie wiem, skąd mi taki pomysł przyszedł do głowy, no comment
Hej!

Ja mam coraz częściej takie myśli i chyba się w końcu skuszę, bo też bym chciała zobaczyć reakcję dziecia

Co do rzucających palenie - mój tata palił jakieś 17 lat, a rzucił w jakiś tydzień Ot tak, po prostu.

A co do zaginionych: gdzie jest IFFONKA???

----------------------------

Po sprzątnięciu domu stwierdziłam, że pogoda piękna, to trzeba skorzystać i myknąć z Polą na spacer. Ją szybko zebrałam, no a sama się nie przebierałam, bo myślę, po co w sumie? I tak poszłam na ten spacer: na podkoszulek stara granatowa bluza od dresu na zamek, na nią pikowana kamizelka (szyk mody sprzed jakichś 5 lat), w którą po ciąży się nie zasunę, oczo☠☠☠ne niebieskie spodnie od dresu, z równie oczo☠☠☠nymi żółtymi zamkami na kieszeniach i kostkach (do "poszerzenia" nogawki), i na koniec zamszowe brązowe botki popierdalaczki
Stwierdziłam, że i tak mieszkamy na uboczu wsi i będę szła przecież wśród "swoich" i nie będzie takiej siary, ale jak Wam to teraz napisałam, to jednak trochę wstyd, że się tak ludziom pokazałam
hje jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2013-12-10, 15:05   #3852
nancykenator
Zakorzenienie

Cytat:
moja mama uwielbia buty na takiej koturnie, a ja średnio; ale tyle samo kasy dałyśmy za buty

a używkę kupowałaś?
ja też nie przepadam ale moja noga chyba lepiej w takich wygląda niż w obcasach
i tak w sumie żadne kryteria moich zimowych butów nie zostały w tym przypadku spełnione, chciałam płaskie, wyższe a mam na koturnie i zaraz na kostkę, ale lepsze te niż adidasy

---------- Dopisano o 16:05 ---------- Poprzedni post napisano o 16:01 ----------

Cytat:

a używkę kupowałaś?

---------- Dopisano o 15:59 ---------- Poprzedni post napisano o 15:55 ----------

znalazłam swoje buty na necie http://www.ccc.eu/pl/woman/fw13-inspiration/15 drugie od lewej ( w sumie tylko tył widać)
ooo fajne ale ja takich nie widziałam zlazłam jak głupia ccc i nic nie było :/
Cytat:
Napisane przez hje Pokaż wiadomość
Ja też się urodziłam w zamartwicy, w zielonych wodach, niedotleniona i owinięta pępowiną , ale chyba nic ze mną źle nie jest...

Może moja też zacznie w końcu

Wyparzam raz na jakieś 2 miesiące. Tak to co 2 tyg. myję dokładnie gąbką i płynem do naczyń i tą szczoteczką do butelek.

Jezu, jaki matoł!!!!

Hej!

Ja mam coraz częściej takie myśli i chyba się w końcu skuszę, bo też bym chciała zobaczyć reakcję dziecia

Co do rzucających palenie - mój tata palił jakieś 17 lat, a rzucił w jakiś tydzień Ot tak, po prostu.

A co do zaginionych: gdzie jest IFFONKA???

----------------------------

Po sprzątnięciu domu stwierdziłam, że pogoda piękna, to trzeba skorzystać i myknąć z Polą na spacer. Ją szybko zebrałam, no a sama się nie przebierałam, bo myślę, po co w sumie? I tak poszłam na ten spacer: na podkoszulek stara granatowa bluza od dresu na zamek, na nią pikowana kamizelka (szyk mody sprzed jakichś 5 lat), w którą po ciąży się nie zasunę, oczo☠☠☠ne niebieskie spodnie od dresu, z równie oczo☠☠☠nymi żółtymi zamkami na kieszeniach i kostkach (do "poszerzenia" nogawki), i na koniec zamszowe brązowe botki popierdalaczki
Stwierdziłam, że i tak mieszkamy na uboczu wsi i będę szła przecież wśród "swoich" i nie będzie takiej siary, ale jak Wam to teraz napisałam, to jednak trochę wstyd, że się tak ludziom pokazałam
kurczę czekałam w tej historii na moment, że idziesz sobie tak odpitolona i spotykasz jakiegoś przystojniaka - swoją dawną miłość
Stary 2013-12-10, 15:07   #3853
elllmi
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez hje Pokaż wiadomość

ja też się zawsze zastanawiam, czy się przebierać z dresów jak z młodym tylko "po polach" idę połazić

Cytat:
ja też nie przepadam ale moja noga chyba lepiej w takich wygląda niż w obcasach
i tak w sumie żadne kryteria moich zimowych butów nie zostały w tym przypadku spełnione, chciałam płaskie, wyższe a mam na koturnie i zaraz na kostkę, ale lepsze te niż adidasy
hehehe, ale poszłaś na kompromis

---------- Dopisano o 16:06 ---------- Poprzedni post napisano o 16:05 ----------

Cytat:
kurczę czekałam w tej historii na moment, że idziesz sobie tak odpitolona i spotykasz jakiegoś przystojniaka - swoją dawną miłość
ja też myślałam, że coś w ten deseń będzie

Stary 2013-12-10, 15:09   #3854
LadyWhisper
Zakorzenienie

Elmi, uzywke, 34zl plus przesylka w stanie idealnym

Hje, ja tez czekalam na puente, ze jakiegos lovelasa spotkalas, a tu co?

Stary 2013-12-10, 15:25   #3855
Delicjanka
Zakorzenienie

http://www.youtube.com/watch?v=kpOWw...ature=youtu.be czy wasze dzidzie też tak się dziwią? bo moja to ciągle

Skalpel wyzwanie z Ewką!

Edytowane przez Delicjanka
Czas edycji: 2013-12-10 o 15:28
Stary 2013-12-10, 15:41   #3856
0096a1e2f6245c4e98bc18de9b0ed84c369ef137_632f8bf2adc0b
Konto usunięte

Cytat:
o takie
no prawie identyczne mam, ale z ccc i czerwone uwielbiam je!

Cytat:

Kija, wow, dostalam od Ciebie zaproszenie!!! coraz lepiej Ci idzie

Tress, osiet, tez ciekawam, czy przystojny ten sasiad brawo za reakcje

Ewulka
Slonce, juz jestesmy prawie zdrowi to w przyszlym tyg kawka?

moje przyjęła, też nieźle

Lady, to popatrz na te zabawki:

http://www.lidibrii.pl/pl/p/Tablica-Aktywnosci/206

http://www.lidibrii.pl/drewniany-domek-zamkami genialne

http://www.lidibrii.pl/pl/p/Klaun-za...do-pchania/728

http://www.lidibrii.pl/pl/p/Kostka-d...kie-sorter/741

http://www.lidibrii.pl/pl/p/Kulodrom-drewniany/758

Cytat:
Napisane przez ezzo Pokaż wiadomość
Opowiem wam jeszcze jak mnie wczoraj synal rozczulił.
Byłam z nim wieczorem sama w domu, szykując mu kąpiel stwierdziłam, że w sumie to wykąpie się razem z nim, to nie będę musiała potem czekać na moją mamę jak przyjedzie po 22. Wsadziłam dziecko do wanny, zajął się swoimi zabawkami, rozbieram się, ten jak zobaczył uu to od razu uśmiech od ucha do ucha i taaaka radość w oczach, weszłam do wanny, cwaniak zapomniał o wszystkich zabawkach, w oczach miał tylko uu i się nimi bawić chciał, co go odciągałam to ten w płacz, na koniec to już mi się nachylał, żeby sobie popić, nie pozwoliłam to wielka obraza! wyszłam zatem z wanny, ubrałam się i dziecko na nowo przypomniało sobie, że zabawkami można się fajnie pobawić.
Tak więc wspólnych kąpieli póki co nie będzie, chyba, że w stroju kąpielowym

cudnie!

Cytat:
dzień dobry!

pamiętacie, wracaj!
0096a1e2f6245c4e98bc18de9b0ed84c369ef137_632f8bf2adc0b jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-10, 15:45   #3857
elllmi
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Delicjanka Pokaż wiadomość
http://www.youtube.com/watch?v=kpOWw...ature=youtu.be czy wasze dzidzie też tak się dziwią? bo moja to ciągle
hehe, nie, Filip tak nigdy nie robił; ale jak ładnie z kanapy schodzi

Stary 2013-12-10, 15:49   #3858
Kija80
Zadomowienie

Dziwny ten Fb... Już się nawet przedtem z laptopa zalogowałam ale póki co nie rozumiem fenomenu... Taka nasza klasa tylko bardziej wypasiona i nie ma śledzika (cokolwiek by to nie było bo na nk też się od dawna nie udzielam ale kiedyś weszłam i połowa ludzi miała coś o jakichś śledzikach napisane w profilu).
Co trzeba zrobić żeby napisać wiadomość ale nie taką żeby wszyscy widzieli tylko takiego priva?
Kija80 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-10, 15:55   #3859
neti1
Zakorzenienie

GG do neti1

Cytat:
No chyba nie sądzisz że umiem robić takie rzeczy?

miałam nadzieję, że szybko zalapiesz

Cytat:
Napisane przez bokeh Pokaż wiadomość
No też bym chciała I dziekuję

Sent from my HTC One X using Wizaz Forum mobile app

BOKEH...sukienka piekna-i tak sie zastanawiam ze nawet skarpetke byś pięknie na zdjeciu ujela...czy nie kaleczą Twoich oczu wrzucane przez nas pseudo fotki?

[1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;44097751]Kija, rozumiem, że B. T-S. to ty? czy kto? bo mi ktoś taką osobę zaproponował [/QUOTE]

Tak..to ona..ona..MAM CIE..SASASASA:p

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.

"Jeśli zastanowisz się nad tym, aby przerwać dążenie do celu, przypomnij sobie, dlaczego zaczęłaś do niego dążyć."
neti1 jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2013-12-10, 16:01   #3860
Kija80
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez neti1 Pokaż wiadomość
miałam nadzieję, że szybko zalapiesz

BOKEH...sukienka piekna-i tak sie zastanawiam ze nawet skarpetke byś pięknie na zdjeciu ujela...czy nie kaleczą Twoich oczu wrzucane przez nas pseudo fotki?

Tak..to ona..ona..MAM CIE..SASASASA:p

Ty się laska nie nabijaj Całkiem dobrze mi idzie tylko to po prostu głupie jest i tyle
Stary 2013-12-10, 16:02   #3861
hje
Zakorzenienie

Cytat:
Co trzeba zrobić żeby napisać wiadomość ale nie taką żeby wszyscy widzieli tylko takiego priva?
Jak masz z boku listę znajomych osób, to klikasz tą, do której chcesz napisać, wyskakuje Ci okienko i tam piszesz

BTW. Myślenice wcale nie tak daleko ode mnie

Przepraszam dziewczyny, że tak Was zawiodłam

Deli, Amela cały tata I super schodzi!
hje jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-10, 16:04   #3862
neti1
Zakorzenienie

GG do neti1

Masz na górze wiadomości-(kopertka)..klikasz..wybi erasz ziomka ...(adresata) i piszesz..

---------- Dopisano o 17:04 ---------- Poprzedni post napisano o 17:02 ----------

Cytat:
Ty się laska nie nabijaj Całkiem dobrze mi idzie tylko to po prostu "głupie jest i tyle "
"Lubie to!"

"Jeśli zastanowisz się nad tym, aby przerwać dążenie do celu, przypomnij sobie, dlaczego zaczęłaś do niego dążyć."

Edytowane przez neti1
Czas edycji: 2013-12-10 o 16:03
Stary 2013-12-10, 16:05   #3863
Kija80
Zadomowienie

A nie macie wrażenia że to taka współczesna wersja tych pele-mele czy tam złotych myśli o których kiedyś była dyskusja? Te wszystkie rubryczki gdzie trzeba podać a to ulubionego piosenkarza, a to ulubiony film, a to ostatnio przeczytaną książkę...
Stary 2013-12-10, 16:08   #3864
LadyWhisper
Zakorzenienie

Wlasnie mi maz powiedzial, ze do swiat bedzie siedzial w robocie od 8 do 22 codziennie :'( kwestia jak mu zaplaca, czy normalnie jak za nadgodziny, czy bedzie mogl sobie te godziny odebrac jako dni wolne
Mam dola

Stary 2013-12-10, 16:10   #3865
Kija80
Zadomowienie

A jeszcze weszłam na profil jednej dziewczyny i tam było napisane że w dniu tym i tym o godzinie tej i tej Ania Kowalska była z użytkownikiem Jasiem Kowalskim. Jej osobistym mężem No i tak się zastanawiam JAK ona z tym Jasiem była i skąd ten FB o tym wiedział... Nie podoba mi się to wszystko bo on jakieś dziwne rzeczy wie
Stary 2013-12-10, 16:11   #3866
Delicjanka
Zakorzenienie

Cytat:
Wlasnie mi maz powiedzial, ze do swiat bedzie siedzial w robocie od 8 do 22 codziennie :'( kwestia jak mu zaplaca, czy normalnie jak za nadgodziny, czy bedzie mogl sobie te godziny odebrac jako dni wolne
Mam dola

łączę się z Tobą w bólu.

Skalpel wyzwanie z Ewką!

Stary 2013-12-10, 16:12   #3867
mala_19kw
Zakorzenienie

Ależ mi dobrze Dzieć śpi,ja leże... Ahh tak to można pożyć

Ale żeby nie było za kolorowo to moje myśli zaprząta ... Co kupić mężowi na święta?
Ja już to rozkminiam od jakiegoś tygodnia i zabijcie mnie ale nie wiem co mu podarować. Ma tego wszystkiego od groma dlatego ciuchy odpadają,kosmetyki odpadają,zegarki i inne tego typu też nie wchodzą w grę. To ja się pytam co ? ? ?
Chciałam mu wymyśleć coś oryginalnego ale zanim moja makówka zatrybi to będą już święta
Ma zostać bez prezentu?

Dziewczyny co dajecie swoim tżtom na święta? może coś zgapie

Ciekawe jak Aga...
Ur. 23.01.2013

"Dla Ciebie moje serce bije,tak jak kiedyś Twoje dla mnie bić zaczęło"

KosmetyczneSzaleństwo

7DniTygodnia
mala_19kw jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-10, 16:20   #3868
neti1
Zakorzenienie

GG do neti1

Dziewczyny ktore ma prezenty dla t. i szwagierki?

Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 1386692380001.jpg (46,3 KB, 4 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 1386692392643.jpg (17,1 KB, 4 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 1386692403016.jpg (15,5 KB, 2 załadowań)

Stary 2013-12-10, 16:21   #3869
Kija80
Zadomowienie

A co to są takie zielone kółeczka i takie jakby bateryjki z czasem? Zielone to że ktoś jest teraz na Fb? A ten czas to kiedy był ostatnio czy coś takiego? Przy niektórych jest ten czas a przy innych tylko ten prostokącik bez czasu
Stary 2013-12-10, 16:22   #3870
Delicjanka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez mala_19kw Pokaż wiadomość
Ależ mi dobrze Dzieć śpi,ja leże... Ahh tak to można pożyć

Ale żeby nie było za kolorowo to moje myśli zaprząta ... Co kupić mężowi na święta?
Ja już to rozkminiam od jakiegoś tygodnia i zabijcie mnie ale nie wiem co mu podarować. Ma tego wszystkiego od groma dlatego ciuchy odpadają,kosmetyki odpadają,zegarki i inne tego typu też nie wchodzą w grę. To ja się pytam co ? ? ?
Chciałam mu wymyśleć coś oryginalnego ale zanim moja makówka zatrybi to będą już święta
Ma zostać bez prezentu?

Dziewczyny co dajecie swoim tżtom na święta? może coś zgapie

Ciekawe jak Aga...
chyba mu kupie zapas gaci, bo narzekał ze nie ma a tak serio, to nie wiem :brzyda l:

Skalpel wyzwanie z Ewką!

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości