Mamusie Marzec/Kwiecień 2014 cz. 4 - Strona 7 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Pokaż wyniki sondy: Jaki tytuł powinna mieć V część wątku?
Mamusie Marzec/Kwiecień 2014 cz. 5 34 64,15%
Żebro, pęcherz - znowu bóle... Dziecko, obchodźże się z mamą czule! - Mamusie III/IV 2014 cz.5 9 16,98%
Już niedługo będziesz z nami, my na Ciebie tu czekamy - Mamusie Marzec/Kwiecień 2014 cz. 5 10 18,87%
Głosujący: 53. Nie możesz głosować w tej sondzie

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-12-10, 20:54   #181
frogutka
Zadomowienie

Dot.: Mamusie Marzec/Kwiecień 2014 cz. 4

a balsam antyrozstępowy dla kobiet w ciąży się liczy dziś nabyłam Palmersa i polecam babydream też mam emulsję i oliwkę- póki co brak rozstępów ale cicho sza... co by nie zapeszyć
Stary 2013-12-10, 20:55   #182
elunka88
Zakorzenienie

GG do elunka88

Cytat:
Napisane przez ladylazarusIE Pokaż wiadomość

Ale zaraz... jakiego gazu do samochodu pewnie??
Haha no nie mówiłam, że pusty baniak mam dzisiaj?
A myślałaś że jaki? Do grzania w pokoju? Nie, mamy centralne jakby co

Cytat:
Napisane przez mmhym Pokaż wiadomość
Skończyłam tę chmurkę z imieniem http://pokoik-dziecka.art-madam.pl/h...urka,31759,281 Trochę mniej udana niż ta na stronie i plecy mnie od niej bolą strasznie, ale się bardzo cieszę
To już widziałyśmy pokaż swoje lepiej

Obudził mnie trzepot skrzydeł
Wyjrzałam przez okno
Na parapecie zostało
Białe piórko -
Pamiątka po Tobie
Mój Aniołku

01.12.2012 [*]
elunka88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-10, 21:00   #183
bebe97
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez kate1623 Pokaż wiadomość
Ja się narazie nie zastanawiam co później .Wychodzi na to ,że do pracy musiałabym wrócić pod koniec wiosny 2015r. i dodatkowo już nie do tej pracy co obecnie więc za wcześnie dla mnie by o tym myśleć
a skąd aż tyle wolnego? skoro rodzisz w lutym to jak zamierzasz przeciągać do maja/czerwca?

Cytat:
Napisane przez ag9 Pokaż wiadomość
Oglądałyście dziś w faktach reportaż o dziecku urodzonym w 22 tc ?
I to w Polsce. Niestety chłopczyk jest upośledzony, ale żyję i ma kochających rodziców. Aż się łza w oku kręci.
Weź nie strasz... ja jestem teraz w 22tc... choć po badaniu wczoraj gin mówił że ciąza mocno się trzyma i nie zamierzam się martwić

Cytat:
No nie wierzę własnym oczom, aż sprawdzałam, czy aby na pewno przejrzałam wszystkie posty z dzisiaj Żadnych raportów zakupowych dzisiaj dziewczyny? Lumpków? Ciuszków? Termometry się nie liczą :P
Eee... nie wierzę, że żaden ciuszek dzisiaj nie padł zaliczony :P
A licza się wykupione ubezpieczenia na mieszkania? bo nabyłam dwa dzisiaj

Cytat:
Skończyłam tę chmurkę z imieniem http://pokoik-dziecka.art-madam.pl/h...urka,31759,281 Trochę mniej udana niż ta na stronie i plecy mnie od niej bolą strasznie, ale się bardzo cieszę [COLOR="Silver"]

Pokaż proszę jaką sukienkę upolowałaś? Też bym chciała chociaż jedną fajną wyhaczyć na święta i sylwester
Pochwal się chmurką!
A gdzie się wybierasz na Sylwestra?

Ja w niedzielę idę na Opowieść Wigilijną. Jak tak w domu posiedzę, to lubię czasem się zrobić i wyjść do ludzi, a już do teatru to najbardziej

Pies wepchnął pod kanapę swoją kość a teraz udaje, ze nie może jej wydostać i piszczy. Chłopaki już śpią a ten koncert urządził. Czy on mysli, ze ja z tym bebzolem mam sie kłaść na podłodze i jej tam szukać
bebe97 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-10, 21:02   #184
elunka88
Zakorzenienie

GG do elunka88

Cytat:
Napisane przez bebe97 Pokaż wiadomość
A licza się wykupione ubezpieczenia na mieszkania? bo nabyłam dwa dzisiaj
A w jakiej firmie?

Jestem sexy mamuśka, mam morsko-czerwone pazurki i idę spać

Wyjrzałam przez okno
Na parapecie zostało
Białe piórko -
Pamiątka po Tobie
Mój Aniołku

01.12.2012 [*]
Stary 2013-12-10, 21:06   #185
Trisdom
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez filupka Pokaż wiadomość
Ja byłam na zakupkach...ale nie sh. Kupiłam sukienkę na święta w h&m mama za 10 euraczy i t- shirty dwa, jeden za 5 euraczy a drugi za 3 i olejek do smarowania penatenu to wszystko

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
Gratulacje- poookaaaa
A mi sie dziś na zakupach zapomniało o HM Ale sukienkę na święta juz mam- czerwono- czarną (czarna na dole, więc wyszczupla ).

Cytat:
Napisane przez elunka88 Pokaż wiadomość

To już widziałyśmy pokaż swoje lepiej
Lady Lazarus: Pokaz, pokaz, bo ja tez będe robić, ale po Świętach.
Stary 2013-12-10, 21:07   #186
teQiba
Moderator

Cytat:
a skąd aż tyle wolnego? skoro rodzisz w lutym to jak zamierzasz przeciągać do maja/czerwca?
Pewnie jeszcze urlop wypoczynkowy
Ja bede miala zalegly z 3 lat jak wroce

Psiakowi daj moze szyneczki to zapomni o kosci
Stary 2013-12-10, 21:10   #187
cayenneOna
Zadomowienie

Cytat:
Dobry wieczór...

No nie wierzę własnym oczom, aż sprawdzałam, czy aby na pewno przejrzałam wszystkie posty z dzisiaj Żadnych raportów zakupowych dzisiaj dziewczyny? Lumpków? Ciuszków? Termometry się nie liczą :P
:Ekhm: no dobra, nie przyznawalam się, bo to nie dla dziecia, taka wyrodna matka jestem, nabyłam dzis advanced night repair od estee lauder, bo mi próbki bardzo podpasowaly, jest MEGA!, przy okazji był w promocji dezodorant w kulce Heleny Rubinstein, który uwielbiam zapachowo a jest kilerem jeśli chodzi o dzaialanie, no ale nie kupuję zbyt często, bo na deo 20 euro to mi jednak szkoda, choć ogólnie na kosmetyki mi nie szkoda, ale co to za kosmetyk dziś przez 3 dni był po 11 euro, to wzięłam, grzech nie wziac no i tak ładnie uśmiechał się do mnie fever lancoma, że też wzięłam, ostatnie podrygi bo już nie produkują, a takie są boskie...
Z innych rzeczy nabyłam parę wigilijnych produktów w polskim sklepie, a radoche mi robią jak nie wiem, zwl Polityka, która wzięłam przy okazji, powiew kraju
Poza tym nabyłam perfumy dla syna i pizame dla męża, obie rzeczy na życzenie jakbym poszła rodzić, to w razie czego już bym prezenty wigilijne opekala

A właśnie sprawdzam ten Twój kobo i nie kumam różnicy mdzy tym a kindle, a uważam, że może mogłabym wpisać do listu do Mikołaja
Bo rozumiem, że mogłabym polskie książki w pdf nabywać i się rozkoszować nimi? Wolę papierowe, no ale jak się nie ma co się lubi...akurat na obczyźnie to mogłoby zdać rezultat..

To się pochwalilam

cayenneOna jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2013-12-10, 21:11   #188
asienka213
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez mara86 Pokaż wiadomość
Co do macierzyńskiego to ja zdecydowałam się na rok. Tylko tak zastanawiam się co później?! Czy wy już wiecie co poczniecie z dzieckiem? U mnie babacie odpadają bo pracują. Nie mam w ogóle pojęcia co zrobimy z małym
Sent from my C6903 using Wizaz Forum mobile app
ja to pewnie na etat pojde dopiero jak dziecie pojdzie do przedszkola a wczesniej to bede dorabiac wieczorami jak tz wroci z pracy i bedzie z dziecmi Innej mozliwosci nie mamy, u nas nie ma zlobkow, przedszkole przyjmuje od 3 lat a jest czynne tylko do 14. Zreszta cori od wrzesnia do szkoly a zajecia czasem trwaja do 11 Moi rodzice w pl, tesciowie maja juz swoj wiek a na opiekunke robic nie bede U nas takie uslugi bardzo drogie

Cytat:

ja co prawda dzis nigdzie nie bylam, ale zaczelam porzadkowac ciuszki po starszej corci Powiem tylko jedno, dzieki Bogu bedzie dziewczynka
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg DSC_0281.jpg (50,0 KB, 36 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg DSC_0287.jpg (62,7 KB, 28 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg DSC_0285.jpg (48,1 KB, 21 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg DSC_0292.jpg (59,6 KB, 30 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg DSC_0295.jpg (57,9 KB, 32 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg DSC_0297.jpg (64,6 KB, 26 załadowań)

asienka213 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-10, 21:13   #189
asienka213
Wtajemniczenie

Cytat:
Skończyłam tę chmurkę z imieniem http://pokoik-dziecka.art-madam.pl/h...urka,31759,281 Trochę mniej udana niż ta na stronie i plecy mnie od niej bolą strasznie, ale się bardzo cieszę
gdzie fotka

Stary 2013-12-10, 21:19   #190
filupka
Rozeznanie

Zdjęcie sukienki wstawię jutro bo coś na telefonie nie umiem tego zrobić:sly:

http://www.suwaczki.com/tickers/j5rbj44jqkxnhzqe.png
filupka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-10, 21:20   #191
bebe97
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez asienka213 Pokaż wiadomość
ja co prawda dzis nigdzie nie bylam, ale zaczelam porzadkowac ciuszki po starszej corci Powiem tylko jedno, dzieki Bogu bedzie dziewczynka
ee tam, szkoda, ze nie chłopak... wtedy byś te wszystkie śliczne ciuszki mogła oddać mnie
bebe97 jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2013-12-10, 21:22   #192
elunka88
Zakorzenienie

GG do elunka88

Cytat:
j

Wyjrzałam przez okno
Na parapecie zostało
Białe piórko -
Pamiątka po Tobie
Mój Aniołku

01.12.2012 [*]
Stary 2013-12-10, 21:25   #193
teQiba
Moderator

A to i ja sie przyznam do czysto egoistycznych zakupow - kupilam te kalosze, ktore Wam pokazywalam
To musi byc cudowne uczucie miec suche stopy podczas ulewy
Stary 2013-12-10, 21:38   #194
kate1623
Zadomowienie

Cytat:
:
Mam dużo urlopu na bank jakieś 2 miesiące z tego wyjdą

Teqiba Ja też nie znam uczucia suchych stóp w deszczowy dzień

Lecę babeczki spać do jutra

Maja

Czytam
kate1623 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-10, 21:39   #195
ladylazarusIE
Raczkowanie

GG do ladylazarusIE

Cytat:
Brawa za wizytę i wyniki
Czemu mają problem ze zrobieniem echa? Przecież to zwykle USG?

Ja też dzisiaj najadłam się strasznie mnóstwa pysznych rzeczy I też dostałam czytnik na mikołaja/święta

---------- Dopisano o 21:48 ---------- Poprzedni post napisano o 21:46 ----------

Pokaż proszę jaką sukienkę upolowałaś? Też bym chciała chociaż jedną fajną wyhaczyć na święta i sylwester
Maja problem z usg tez. Dopiero jedno mialam a juz 20 tc... a nastepne w polowie stycznia dopiero. to widać niebezpieczne niebezpieczne fluidy wysyla...
Chmurka musi ffajna byc. Dawaj swoja

Frogutka. No dobrze, niech będzie ze się liczy baby dream slyszalam ze dobry. Ja mam bio oil na zmianę z clarins haute costam na zmianę z nivea któreś z nich działa Hehe jak na razie...

Elunka. Taak. Myślałam że do grzania... ale dlaczego mi to przyszło do głowy to zabij ale nie mam pojęcia ))

Bebe. To teraz to już taka bezpieczna będziesz ze na bank drugi razw ciążę nie zajdziesz... bebzol pod pache i pomóż biednemu zwierzeciu w potrzebie )
ladylazarusIE jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2013-12-10, 21:40   #196
asienka213
Wtajemniczenie

Cytat:
ee tam, szkoda, ze nie chłopak... wtedy byś te wszystkie śliczne ciuszki mogła oddać mnie

teqiba zapomnialam wczoraj napisac, kalosze sliczne

uciekam, dobranoc

Stary 2013-12-10, 21:47   #197
ladylazarusIE
Raczkowanie

GG do ladylazarusIE

Cytat:
Napisane przez cayenneOna Pokaż wiadomość
:Ekhm: no dobra, nie przyznawalam się, bo to nie dla dziecia, taka wyrodna matka jestem, nabyłam dzis advanced night repair od estee lauder, bo mi próbki bardzo podpasowaly, jest MEGA!, przy okazji był w promocji dezodorant w kulce Heleny Rubinstein, który uwielbiam zapachowo a jest kilerem jeśli chodzi o dzaialanie, no ale nie kupuję zbyt często, bo na deo 20 euro to mi jednak szkoda, choć ogólnie na kosmetyki mi nie szkoda, ale co to za kosmetyk dziś przez 3 dni był po 11 euro, to wzięłam, grzech nie wziac no i tak ładnie uśmiechał się do mnie fever lancoma, że też wzięłam, ostatnie podrygi bo już nie produkują, a takie są boskie...
Z innych rzeczy nabyłam parę wigilijnych produktów w polskim sklepie, a radoche mi robią jak nie wiem, zwl Polityka, która wzięłam przy okazji, powiew kraju
Poza tym nabyłam perfumy dla syna i pizame dla męża, obie rzeczy na życzenie jakbym poszła rodzić, to w razie czego już bym prezenty wigilijne opekala

A właśnie sprawdzam ten Twój kobo i nie kumam różnicy mdzy tym a kindle, a uważam, że może mogłabym wpisać do listu do Mikołaja
Bo rozumiem, że mogłabym polskie książki w pdf nabywać i się rozkoszować nimi? Wolę papierowe, no ale jak się nie ma co się lubi...akurat na obczyźnie to mogłoby zdać rezultat..

To się pochwalilam

Yy nie wiem czym się różni tz mówi ze ma lepszy wyświetlacz. Rzeczywiście nawet nawet pod światło wszystko widać. Możesz ściągać co chcesz na komp i przerzucać z kompa jeśli na kobo nic nie znajdziesz polskiego. Ja tez wole papierowe aleczytnik ma ta przewagę ze wszystkie swoje książki mogę zabrać ze sobą i nie ważą 15kg.

I Brawo za zakupy dziewczyny! Trzeba się czasem rozpieścić troszeczke miłych snów
ladylazarusIE jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-10, 22:22   #198
uparta8210
Raczkowanie

hej melduję się po wizycie
dzidzia zdrowa, zbadana z każdej strony i jest super. Machała rączką, potem widziałam ja otwiera usta i wkłada tam paluszki zakochałam się na nowo i nawet tż to jakoś przełknął że nie w nim
prawdopodobnie będzie dziewczynka ale nie ma pewności 100 proc. Tż jakoś przeżyje jak by co 3 dziewuchy w domu. Najważniejsze że dzidzia zdrowa. Ciuszków mamy całą masę i szkoda by było je wydawać więc nie ma tego złego
jak zwykle wzięłam córcię ze sobą. W gabinecie czuła się jak u siebie i zadawała mnóstwo pytań pani ginekolog typu: po co to ?(chodziło o kondony), jak to się dzieje że zdjęcie się drukuje itp. A pani dr tylko się uśmiechała z zaciśniętymi ząbkami wiadomo na NFZ to by mi kazała ją wyprowadzić ale że prywatnie to ... leżałam i tylko słuchałam co ona zaraz wymyśli. I z tego wszystkiego nie wiem ile dzidzia waży.

no nic. zleciła mi kolejne badanie i na następna wizytę jestem umówiona na początek stycznia tak aby tż był z nami chociaż na jednym usg.

A teraz uciekam bo padam

Szczęścia moje dwa plus Mąż
uparta8210 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-10, 22:43   #199
23Paula23
BAN stały

Podobno da się zamówić kosmetyki z Rossmana online ale jak to zrobic? Zamawiala ktoras :conf used: bo przeszukałam ich stronę i chyba ślepa jestem bo nic na ten temat nie widze
23Paula23 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-11, 04:44   #200
teQiba
Moderator

Dzien dobry

Dzisiaj wreszcie zobacze Kacperka na USG Ostatnio widzialam go w 7tc, bo potem juz mi nie pokazywali - takze jak to mowi moja siostra "jaram sie"
No i TZ pierwszy raz go zobaczy, bo tez nie chodzil ze mna wczesniej

Cytat:
Ja jestem tak przyzwyczajona do tego, ze zawsze mam mokro w butach ze boje sie ze nawet kalosze beda mi przemakac

Cytat:
teqiba zapomnialam wczoraj napisac, kalosze sliczne
Dziekuje

Cytat:
Napisane przez uparta8210 Pokaż wiadomość
dzidzia zdrowa, zbadana z każdej strony i jest super. Machała rączką, potem widziałam ja otwiera usta i wkłada tam paluszki zakochałam się na nowo i nawet tż to jakoś przełknął że nie w nim
prawdopodobnie będzie dziewczynka ale nie ma pewności 100 proc. Tż jakoś przeżyje jak by co 3 dziewuchy w domu. Najważniejsze że dzidzia zdrowa. Ciuszków mamy całą masę i szkoda by było je wydawać więc nie ma tego złego
jak zwykle wzięłam córcię ze sobą. W gabinecie czuła się jak u siebie i zadawała mnóstwo pytań pani ginekolog typu: po co to ?(chodziło o kondony), jak to się dzieje że zdjęcie się drukuje itp. A pani dr tylko się uśmiechała z zaciśniętymi ząbkami wiadomo na NFZ to by mi kazała ją wyprowadzić ale że prywatnie to ... leżałam i tylko słuchałam co ona zaraz wymyśli. I z tego wszystkiego nie wiem ile dzidzia waży.

no nic. zleciła mi kolejne badanie i na następna wizytę jestem umówiona na początek stycznia tak aby tż był z nami chociaż na jednym usg.

A teraz uciekam bo padam

Lepiej zeby TZ nastawil sie na dziewczynke i w razie co pozytywnie zaskoczyl

Cytat:
Napisane przez 23Paula23 Pokaż wiadomość
Podobno da się zamówić kosmetyki z Rossmana online ale jak to zrobic? Zamawiala ktoras :conf used: bo przeszukałam ich stronę i chyba ślepa jestem bo nic na ten temat nie widze
Niestety nic nie wiem na ten temat
Stary 2013-12-11, 05:32   #201
mara86
Raczkowanie

[QUOTE=teQiba;44107821]Dzien dobry

Dzisiaj wreszcie zobacze Kacperka na USG Ostatnio widzialam go w 7tc, bo potem juz mi nie pokazywali - takze jak to mowi moja siostra "jaram sie"

Powodzenia na usg! Oby Kacperek dał sobie zrobić ładna fote!!

Sent from my C6903 using Wizaz Forum mobile app
Stary 2013-12-11, 06:16   #202
magduś2
Wtajemniczenie

GG do magduś2

Dzień Dobry!
Nie mam cukrzycy juppi! W nocy dostałam wyniki od mojej gin
Jadę zawieźć zwolnienie do pracy

---------- Dopisano o 07:16 ---------- Poprzedni post napisano o 07:15 ----------

Cytat:
Napisane przez teQiba Pokaż wiadomość
Dzien dobry

Też bym się jarała

21.04.2012

18.03.2014 Agatka
magduś2 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-11, 07:23   #203
kate1623
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez uparta8210 Pokaż wiadomość

A teraz uciekam bo padam
Gratulacje

Cytat:
Napisane przez 23Paula23 Pokaż wiadomość
Nie mam pojęcia

Cytat:
Dzien dobry

:
Super trzymam kciuki żeby były ładne zdjęcia

Cytat:
Napisane przez magduś2 Pokaż wiadomość
Dzień Dobry!
Nie mam cukrzycy juppi! W nocy dostałam wyniki od mojej gin
Jadę zawieźć zwolnienie do pracy

.
No to gratulacje

Ja jak zwykle od rana na nogach i jak zwykle z mega leniem nie mam pojęcia gdzie ten syndrom wicia gniazda Ja mam tylko syndrom mega lenia

Maja

Czytam
kate1623 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-11, 07:34   #204
cayenneOna
Zadomowienie

Cytat:
Dzien dobry

Super :thumbup:
Swoją drogą nie wiem jak wytrzymalas tyle dziecka nie widzieć

---------- Dopisano o 08:34 ---------- Poprzedni post napisano o 08:32 ----------

A tak w ogóle dzień dobry, ja dziś wyjątkowo do pracy, chalturze

cayenneOna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-11, 08:12   #205
koziemleko
Zakorzenienie

GG do koziemleko

Witam się dziewczynki

Lecę zaraz na USG W końcu zobaczę maleństwo.

Całą noc dokazywało, co się nie przebudziłam to czułam kopniaki. Chowało się przed badaniem czy co
A może szuka najlepszego profilu
koziemleko jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-11, 08:20   #206
BeautifulLie
Zadomowienie

TeQiba koziemleko trzymam kciuki za wizyty :-*

Witam Was i milego dzionka zycze

Ja sie pochwale ze wczoraj kupilam dla Stasia kurteczkę oczywiscie w lumpie

Wysłano za pomocą Tapatalk

---------- Dopisano o 09:20 ---------- Poprzedni post napisano o 09:18 ----------

A tak poza tym maly mi tak bryka od wczoraj ze brzuch mi podskakuje dzisiaj zaczynam 25tc

BeautifulLie jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-11, 08:21   #207
kolba
Raczkowanie

TeQuiba, Koziemleko powodzenia na usg!!

A ja siedzę w ZUSie i czekam na komisję za 10 minut - trzymajcie kciuki!
Zdam relację po.

Miłego dnia dla wszystkich!!

kolba jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-11, 08:29   #208
monkaa321
Zakorzenienie

margo80, magduś2 za wyniki

asienka213 ale ich duuużo

Cytat:
no co wy.... Ja świruje jak mam mokro ale na szczęście już od dwóch lat mi buciki nie przemakają więc jestem mega szczęśliwa

uparta8210 za wizytę

za dzisiejsze wizyty, ogólnie w tym tygodniu jest ich tak duuuużo ja mam jutro

BeautifulLie

kolba
Pod moim sercem,inne bije serce... Nieznane, a jakże bliskie i jakże kochane. Pod moim sercem małe rączki dziecka, cichutko pukają do mojego serca. Myślę, sobie wtedy: może być wspanialej? Noszę w sobie życie, które Bóg mi daje!

monkaa321 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-11, 08:36   #209
BeautifulLie
Zadomowienie

Kolba

BeautifulLie jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-11, 08:38   #210
teQiba
Moderator

Cytat:
Napisane przez cayenneOna Pokaż wiadomość
Super :thumbup:
Swoją drogą nie wiem jak wytrzymalas tyle dziecka nie widzieć
Polski NFZ
Nauczylam sie cieszyc z tego ze lekarz mowil ze wszystko ok
Ale jezeli kiedys zdecyduje sie na drugie dziecko to od razu pojde prywatnie do ginekologa

Dzieki dziewczyny Tez mam nadzieje ze beda piekne zdjecia i ze zobaczymy wszystko

Ja rowniez trzymam kciuki za pozostale dzisiejsze wizyty

---------- Dopisano o 09:38 ---------- Poprzedni post napisano o 09:37 ----------

Kolba Powiedz im co ciezarne mysla o NFZ

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości