|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
| Pokaż wyniki sondy: Jaki tytuł powinna mieć V część wątku? | |||
| Mamusie Marzec/Kwiecień 2014 cz. 5 |
|
34 | 64,15% |
| Żebro, pęcherz - znowu bóle... Dziecko, obchodźże się z mamą czule! - Mamusie III/IV 2014 cz.5 |
|
9 | 16,98% |
| Już niedługo będziesz z nami, my na Ciebie tu czekamy - Mamusie Marzec/Kwiecień 2014 cz. 5 |
|
10 | 18,87% |
| Głosujący: 53. Nie możesz głosować w tej sondzie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#181 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Mamusie Marzec/Kwiecień 2014 cz. 4
a balsam antyrozstępowy dla kobiet w ciąży się liczy
dziś nabyłam Palmersa i polecam babydream też mam emulsję i oliwkę- póki co brak rozstępów ale cicho sza... co by nie zapeszyć
|
#182 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
|
|
#183 | ||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Pochwal się chmurką!A gdzie się wybierasz na Sylwestra? Ja w niedzielę idę na Opowieść Wigilijną. Jak tak w domu posiedzę, to lubię czasem się zrobić i wyjść do ludzi, a już do teatru to najbardziej ![]() Pies wepchnął pod kanapę swoją kość a teraz udaje, ze nie może jej wydostać i piszczy. Chłopaki już śpią a ten koncert urządził. Czy on mysli, ze ja z tym bebzolem mam sie kłaść na podłodze i jej tam szukać
|
||||
|
|
|
#184 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Jestem sexy mamuśka, mam morsko-czerwone pazurki i idę spać
|
|
#185 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
A mi sie dziś na zakupach zapomniało o HM Lady Lazarus: Pokaz, pokaz, bo ja tez będe robić, ale po Świętach.
|
|
#186 | |
|
Moderator
|
Cytat:
Ja bede miala zalegly z 3 lat jak wroce Psiakowi daj moze szyneczki to zapomni o kosci
|
|
|
|
|
#187 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
dziś przez 3 dni był po 11 euro, to wzięłam, grzech nie wziac no i tak ładnie uśmiechał się do mnie fever lancoma, że też wzięłam, ostatnie podrygi bo już nie produkują, a takie są boskie...Z innych rzeczy nabyłam parę wigilijnych produktów w polskim sklepie, a radoche mi robią jak nie wiem, zwl Polityka, która wzięłam przy okazji, powiew kraju ![]() Poza tym nabyłam perfumy dla syna i pizame dla męża, obie rzeczy na życzenie jakbym poszła rodzić, to w razie czego już bym prezenty wigilijne opekala ![]() A właśnie sprawdzam ten Twój kobo i nie kumam różnicy mdzy tym a kindle, a uważam, że może mogłabym wpisać do listu do Mikołaja ![]() Bo rozumiem, że mogłabym polskie książki w pdf nabywać i się rozkoszować nimi? Wolę papierowe, no ale jak się nie ma co się lubi...akurat na obczyźnie to mogłoby zdać rezultat.. To się pochwalilam ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
|
#188 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
U nas takie uslugi bardzo drogieCytat:
|
|
|
#189 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
#190 |
|
Rozeznanie
|
Zdjęcie sukienki wstawię jutro bo coś na telefonie nie umiem tego zrobić:sly:
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
#191 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#192 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#193 |
|
Moderator
|
A to i ja sie przyznam do czysto egoistycznych zakupow - kupilam te kalosze, ktore Wam pokazywalam
![]() To musi byc cudowne uczucie miec suche stopy podczas ulewy
|
|
|
|
#194 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Teqiba Ja też nie znam uczucia suchych stóp w deszczowy dzień Lecę babeczki spać do jutra |
|
|
|
|
#195 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Chmurka musi ffajna byc. Dawaj swoja ![]() Frogutka. No dobrze, niech będzie ze się liczy baby dream slyszalam ze dobry. Ja mam bio oil na zmianę z clarins haute costam na zmianę z nivea któreś z nich działa Hehe jak na razie...Elunka. Taak. Myślałam że do grzania... ale dlaczego mi to przyszło do głowy to zabij ale nie mam pojęcia ))Bebe. To teraz to już taka bezpieczna będziesz ze na bank drugi razw ciążę nie zajdziesz... bebzol pod pache i pomóż biednemu zwierzeciu w potrzebie )
|
|
|
|
|
#196 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
teqiba zapomnialam wczoraj napisac, kalosze sliczne uciekam, dobranoc
|
|
|
#197 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
tz mówi ze ma lepszy wyświetlacz. Rzeczywiście nawet nawet pod światło wszystko widać. Możesz ściągać co chcesz na komp i przerzucać z kompa jeśli na kobo nic nie znajdziesz polskiego. Ja tez wole papierowe aleczytnik ma ta przewagę ze wszystkie swoje książki mogę zabrać ze sobą i nie ważą 15kg. I Brawo za zakupy dziewczyny! Trzeba się czasem rozpieścić troszeczke miłych snów
|
|
|
|
|
#198 |
|
Raczkowanie
|
hej melduję się po wizycie
dzidzia zdrowa, zbadana z każdej strony i jest super. Machała rączką, potem widziałam ja otwiera usta i wkłada tam paluszki prawdopodobnie będzie dziewczynka ale nie ma pewności 100 proc. Tż jakoś przeżyje jak by co 3 dziewuchy w domu. Najważniejsze że dzidzia zdrowa. Ciuszków mamy całą masę i szkoda by było je wydawać więc nie ma tego złego ![]() jak zwykle wzięłam córcię ze sobą. W gabinecie czuła się jak u siebie i zadawała mnóstwo pytań pani ginekolog typu: po co to ?(chodziło o kondony wiadomo na NFZ to by mi kazała ją wyprowadzić ale że prywatnie to ... leżałam i tylko słuchałam co ona zaraz wymyśli. I z tego wszystkiego nie wiem ile dzidzia waży. no nic. zleciła mi kolejne badanie i na następna wizytę jestem umówiona na początek stycznia tak aby tż był z nami chociaż na jednym usg. A teraz uciekam bo padam
|
#199 |
|
BAN stały
|
Podobno da się zamówić kosmetyki z Rossmana online ale jak to zrobic? Zamawiala ktoras
![]() :conf used: bo przeszukałam ich stronę i chyba ślepa jestem bo nic na ten temat nie widze |
|
|
|
#200 | ||
|
Moderator
|
Dzien dobry
![]() Dzisiaj wreszcie zobacze Kacperka na USG ![]() No i TZ pierwszy raz go zobaczy, bo tez nie chodzil ze mna wczesniej ![]() Ja jestem tak przyzwyczajona do tego, ze zawsze mam mokro w butach ze boje sie ze nawet kalosze beda mi przemakac ![]() Dziekuje ![]() Cytat:
![]() ![]() Lepiej zeby TZ nastawil sie na dziewczynke i w razie co pozytywnie zaskoczyl ![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#201 |
|
Raczkowanie
|
[QUOTE=teQiba;44107821]Dzien dobry
![]() Dzisiaj wreszcie zobacze Kacperka na USG ![]() No i TZ pierwszy raz go zobaczy, bo tez nie chodzil ze mna wczesniej ![]() Powodzenia na usg! Oby Kacperek dał sobie zrobić ładna fote!! ![]() Sent from my C6903 using Wizaz Forum mobile app |
|
|
|
#202 | |
|
Wtajemniczenie
|
Dzień Dobry!
Nie mam cukrzycy juppi! W nocy dostałam wyniki od mojej gin ![]() Jadę zawieźć zwolnienie do pracy ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. ---------- Dopisano o 07:16 ---------- Poprzedni post napisano o 07:15 ---------- Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
|
#203 | ||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Ja jak zwykle od rana na nogach i jak zwykle z mega leniem nie mam pojęcia gdzie ten syndrom wicia gniazda Ja mam tylko syndrom mega lenia
|
||||
|
|
|
#204 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Swoją drogą nie wiem jak wytrzymalas tyle dziecka nie widzieć ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. ---------- Dopisano o 08:34 ---------- Poprzedni post napisano o 08:32 ---------- A tak w ogóle dzień dobry, ja dziś wyjątkowo do pracy, chalturze ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
|
#205 |
|
Zakorzenienie
|
Witam się dziewczynki
![]() Lecę zaraz na USG Całą noc dokazywało, co się nie przebudziłam to czułam kopniaki. Chowało się przed badaniem czy co A może szuka najlepszego profilu |
|
|
|
#206 |
|
Zadomowienie
|
TeQiba koziemleko trzymam kciuki za wizyty :-*
Witam Was i milego dzionka zycze Ja sie pochwale ze wczoraj kupilam dla Stasia kurteczkę oczywiscie w lumpie ![]() Wysłano za pomocą Tapatalk ---------- Dopisano o 09:20 ---------- Poprzedni post napisano o 09:18 ---------- A tak poza tym maly mi tak bryka od wczoraj ze brzuch mi podskakuje dzisiaj zaczynam 25tc ![]() Wysłano za pomocą Tapatalk |
|
|
|
#207 |
|
Raczkowanie
|
TeQuiba, Koziemleko powodzenia na usg!!
A ja siedzę w ZUSie i czekam na komisję za 10 minut - trzymajcie kciuki! ![]() Zdam relację po. Miłego dnia dla wszystkich!! ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#208 |
|
Zakorzenienie
|
margo80, magduś2 za wyniki
![]() asienka213 ale ich duuużo ![]() no co wy.... Ja świruje jak mam mokro uparta8210 za wizytę ![]() za dzisiejsze wizyty, ogólnie w tym tygodniu jest ich tak duuuużo ja mam jutro BeautifulLie ![]() kolba
|
|
|
|
#209 |
|
Zadomowienie
|
Kolba
![]() Wysłano za pomocą Tapatalk |
|
|
|
#210 | |
|
Moderator
|
Cytat:
![]() Nauczylam sie cieszyc z tego ze lekarz mowil ze wszystko ok ![]() Ale jezeli kiedys zdecyduje sie na drugie dziecko to od razu pojde prywatnie do ginekologa Dzieki dziewczyny Tez mam nadzieje ze beda piekne zdjecia i ze zobaczymy wszystko ![]() Ja rowniez trzymam kciuki za pozostale dzisiejsze wizyty ![]() ---------- Dopisano o 09:38 ---------- Poprzedni post napisano o 09:37 ---------- Kolba Powiedz im co ciezarne mysla o NFZ |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:49.

dziś nabyłam Palmersa i polecam
babydream też mam emulsję i oliwkę- póki co brak rozstępów ale cicho sza...
co by nie zapeszyć

do samochodu pewnie??
.Wychodzi na to ,że do pracy musiałabym wrócić pod koniec wiosny 2015r. i dodatkowo już nie do tej pracy co obecnie więc za wcześnie dla mnie by o tym myśleć
Pochwal się chmurką!

nie mam pojęcia gdzie ten syndrom wicia gniazda