Styczniowo - lutowe mamy 2013 (XII) - Strona 136 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Odchowalnia - jestem mamą

Notka

Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-12-11, 09:52   #4051
misiaeel
Wtajemniczenie

Dot.: Styczniowo - lutowe mamy 2013 (XII)

hej

Cytat:
Napisane przez neti1 Pokaż wiadomość
Misia a przypnij gdzie, jaki i za ilę kupiłaś ten wózek. Jesteś zadowolona?
to jest xlander xa, kupiłam za 899 w tym dostałam osłonkę na nóżki(w zestawie jest) śpiworek i folię na deszcz. póki co jestem bardzo zadowolona

Cytat:
Napisane przez nancykenator Pokaż wiadomość
a u lekarza cóż, przyjęła mnie pani dr, stwierdziła, co mi jest, ale ponieważ karmię (dużego człowieka jak się wyraziła) to nic mi nie może przepisać i całą zimę mam chodzić z bąblami na gębie.
I takie pytanie do dziewczyn, które nie karmiły w ogóle albo przestały? Czy któraś z Was zrobiła to dla siebie? albo z wygody?
Cytat:

tak, że za duży jest na kp
a to dla niej jakis problem był
Cytat:
Napisane przez aska27adopcje Pokaż wiadomość
Misia kombinezon jest przepiekny jejuuu ... kochana czy on ma.stopki odpinane ... ja musze kupic jeszcze 1 bo ten co mam jest taki.jakis sztywny i pod szyjka sie mlodej zle.zapina ... zakladasz.na spacery komninezon + spiworek.od.wozka ? ja dawno.nie bylam na spacerze ...

co do.ksiazeczki to ja ja mam bo mloda dpstala i nie polecam .. fatalna muzyka, babka ma niezbyt glos i uwierz mi 100 x dziennie jak slyszysz ta sama piosenke to cie szlag trafia ... a u mnie to poczatek jest przewaznie bo.po.nacisnieciu noska jest reset piosenki ...
no właśnie nie ma odpinanych nóżek:/ i hmm jest taki na teraz na większe mrozy na pewno nie.
czyli książeczka opada, więc biorę któreś piłeczki

I buziaki dla Oli na roczek, pierwszy na wątku

Aniołki[*][*]25.01.2012
misiaeel jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-11, 09:55   #4052
Ifwka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ewulkaaa Pokaż wiadomość
u nas powoli do przodu, Anusia już duża i taka kumata, że och i ach ale od 10 września nic nie ruszyło się z zębami, więc dalej mamy tylko dolne jedyneczki.
Najważniejsze (jak mi się wydaje), że ze mną już coraz lepiej! Przed świętami idę do lekarza i ma orzec, czy dalej potrzebna jest terapia, bo być może już nie no ale ja widzę ogromną różnicę w moim nastawianiu, zachowaniu i myśleniu, i mój mąż chyba też

Kurcze, macie (mamy ) już takie duże te dzieciaczki, coraz więcej odstawionych od cycusia (gratulacje! choć ja ostatnio sobie wspominałam, i żal mi bardzo, że tylko pół roku karmiłam... no ale w sumie co miałam zrobić, pokarmu nie miałam najlepsze jest to, że jak próbowałam przystawić Anię teraz to się patrzyła na mnie jak na wariatkę. i w sumie się nie dziwię nie wiem, skąd mi taki pomysł przyszedł do głowy, no comment ).

Gratulacje za nowe zęby i pierwsze kroki

no i moje pytanie: przyjmiecie mnie spowrotem?
Hej witaj dobrze że wracasz o formy
Cytat:
Napisane przez bijkora Pokaż wiadomość
Aśka, Lttle,u nas to się nazywa robienie jeża
Bo przy tym fuczy jak jeż
U mnie to się mówi że robi dziczka
Cytat:
Napisane przez elllmi Pokaż wiadomość
no i jadę do ikei, tralalalalala szwagierka jednak będzie o 13 na lotnisku (TŻ sie coś popierdasiło) i mam 3 godziny
robię listę
Zazdraszczam
Cytat:
Napisane przez LadyWhisper Pokaż wiadomość
Kija, wow, dostalam od Ciebie zaproszenie!!! coraz lepiej Ci idzie
Ja chyba też dostała, w każdym bądź razie zaakceptowałam
Cytat:
kurczę czekałam w tej historii na moment, że idziesz sobie tak odpitolona i spotykasz jakiegoś przystojniaka - swoją dawną miłość
Ja też tak myślałam
Cytat:
Napisane przez mala_19kw Pokaż wiadomość
Ale żeby nie było za kolorowo to moje myśli zaprząta ... Co kupić mężowi na święta?
Ja już to rozkminiam od jakiegoś tygodnia i zabijcie mnie ale nie wiem co mu podarować. Ma tego wszystkiego od groma dlatego ciuchy odpadają,kosmetyki odpadają,zegarki i inne tego typu też nie wchodzą w grę. To ja się pytam co ? ? ?
Chciałam mu wymyśleć coś oryginalnego ale zanim moja makówka zatrybi to będą już święta
Ma zostać bez prezentu?

Dziewczyny co dajecie swoim tżtom na święta? może coś zgapie

Ciekawe jak Aga...
Ja kupuje mu książkę o winach jak robic i takie tam, bo teraz sie wziął tak "profesjonalnie" za robienie.
Cytat:
Napisane przez hje Pokaż wiadomość
Dziewczyny, mam nadzieję, że się nie obrazicie za to pytanie... No ale po prostu zawsze mnie to interesowało - jak człowiek nie rozróżnia stron, to... hmm, jakie ma "rozeznanie" w terenie? Jak sobie tłumaczy, gdzie ma np. iść? Wiecie, czy to utrudnia jakoś...?
Ja zawsze patrzę na ręce
19.02.2013 - Oliwka
Ifwka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-11, 09:59   #4053
sarah67
Zadomowienie

no tera chwila spokoju bo rozczłonkowuje klocki

a chionka jej nie interesuje, czasami spojrzy na swiatelka

Cytat:
Buziole laseczki

az przeczytalam 2 strony tego forum kurna ale ze my takie france, no kto by pomyslal

Aha yeahhh Ty to masz pomysly ... Bokeh zrobisz nam artystyczna skarpete ... moge sie zalozyc ze dla Ciebie to pestka

A tak z Ciekawosci ma ktoras was instagrama ja nie zakladam, bo i tak fb cally dzien na kompie otwarty

Mloda mi wczoraj z pol godziny grasowala ale na szczescie usnela .. pobodke zrobila o 4, wypila 120 flaszki, nastepna o 7, znow 120 ... kurde i juz nie spala, a tu cimno faaak ... na szczescie tz sie nia zajal, bo ja udalam ze mnie boli brzuch, dupa sie odwrocilam i poszlam spac jeszcze ... co nie przeszkadzalo Tz mnie ... kurna sie budze tak mi cos dobrze, a ten se przygotowalem Ciebie to biore ... a mala w tym czasie
gzrecznie w lozeczku byla
MIalam nieprzyjemna sytuacje, dzieki bogu Tz byl .. zrobilam sobie kawe i postawilam ja na komodzie, odwrocilam sie na sekunde zeby wziac tel i tz sie drze, ze kawa ... a mloda na palcach juz ja sciagala ... dzieki bogu zdazylam zlapac i wylalo sie tylko troche ... na nia polecailo ociupinke na wloski i body .. przestraszyla sie, bo ja sie wydarlam z przerazeniem Blanka ... kurna byloby nieszczescie jakby tak caly kubek na nia polecial ....

A teraz sytuacja zenu oku ... mam takie spodnie ukochane z czasow ciazy, kt tz nienawidzi i mowi na nie obeliksy ... to sa takie wielkie czerwone flanelowe spodnie od pizamy w krate meskie ... sa na mnie luzne w pasie juz teraz ale znalazlam je ostatnio i zanim sie nie doprowadze do uzytku to w nich chodze z ranca ... Przyszedl listonosz, a ze michu byl w kiblu to ja musialam isc mu otworzyc ... paczke mial dla mnie, otwieram, podpisalam, mloda sie tam paleta miedzy nogami, koles do niej ze sliczna i macha do niej ... se mysle aaa dam mu ze 2 zety taki mily ... o tego oles mega wysoki, taki po 30 i przystojny .... podpisalam i mowie prosze sekunde zaczekac, odwracam sie do torby a mloda co ... cap mnie za spodnie i mi sciagnela do kostek ... stalam odwrocona do niego z gola dupa bo majtek nie zalozylam pod obeliksy ... laski kuwa jaki wstyd, a on tekst "noooooo warto bylo poczekac warto i taki usmiech " .... kuwa spalilam takiego buraka ze szok ... juz nigdy mu nie otworze, wole smigac z awizami na poczte ....
aska ja Cie bardzo przepraszam, ale tak sie smialam, ze az łzy mi poleciały a Tobie biednej nie do śmiechu, i tak się śmiałam że Natusia też ze mna na głos się zaczęla śmiać

to chyba czas najwyzszy pozbyc sie tych spodni

Kochana i jeszcze mnie ciekawi czy dalas mu te 2 zł??

przepraszam Cię
sarah67 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-11, 09:59   #4054
elllmi
Zakorzenienie

Cytat:
na szczescie tz sie nia zajal, bo ja udalam ze mnie boli brzuch, dupa sie odwrocilam i poszlam spac jeszcze ... co nie przeszkadzalo Tz mnie ... kurna sie budze tak mi cos dobrze, a ten se przygotowalem Ciebie to biore ... a mala w tym czasie
o kutfa

rozwaliłaś mnie z tymi gaciami, maaaaskara ale ja też mam takie flanelowe gacie piżamowe i jak Filip się na nich uwiesi, to też zawsze lecą

no i dobrze, ze Blancia jednak tej kawy nie dostała, uffff

elllmi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-11, 10:01   #4055
neti1
Zakorzenienie

GG do neti1

[1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;44108211]Oleńko, buziaki w nosek za ten pierwszy roczek! Cmok cmok

Neti serio pisałam o skarpetce [/QUOTE]

Oleńko....zdroweczka.zdro weczka i wszystkiego najlepszego!

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.

"Jeśli zastanowisz się nad tym, aby przerwać dążenie do celu, przypomnij sobie, dlaczego zaczęłaś do niego dążyć."
neti1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-11, 10:02   #4056
gochaa_p
Zakorzenienie

helloł
ja chodzę na rzęsach dzisiaj
nie dość że jest chora, to jeszcze jej dwie 3 na górze idą !!! całą noc przewyła jakby ją za skóry obdzierali :/
do tego ten remont...ach, dobra dość marudzenia
Milego dzionka dziewczyny
gochaa_p jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-11, 10:02   #4057
sarah67
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez misiaeel Pokaż wiadomość
hej

to jest xlander xa, kupiłam za 899 w tym dostałam osłonkę na nóżki(w zestawie jest) śpiworek i folię na deszcz. póki co jestem bardzo zadowolona

no właśnie nie ma odpinanych nóżek:/ i hmm jest taki na teraz na większe mrozy na pewno nie.

ile On wazy?
Stary 2013-12-11, 10:03   #4058
gochaa_p
Zakorzenienie

OLU nasz roczniaczku - wszystkiego dobrego
Stary 2013-12-11, 10:06   #4059
misiaeel
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez sarah67 Pokaż wiadomość
ile On wazy?
ciężki jest i duży po złożeniu
na stronie piszą, że 14

a aśka posikałam się prawie ze smiechu:c ojest:

Aniołki[*][*]25.01.2012
Stary 2013-12-11, 10:07   #4060
gochaa_p
Zakorzenienie

ASKA ale się ubawiłąm czytając :P Listonosz miał dzięki Tobie miły dzień :P
Stary 2013-12-11, 10:07   #4061
neti1
Zakorzenienie

GG do neti1

Cytat:
Buziole laseczki

az przeczytalam 2 strony tego forum kurna ale ze my takie france, no kto by pomyslal

Aha yeahhh Ty to masz pomysly ... Bokeh zrobisz nam artystyczna skarpete ... moge sie zalozyc ze dla Ciebie to pestka

A tak z Ciekawosci ma ktoras was instagrama ja nie zakladam, bo i tak fb cally dzien na kompie otwarty

Mloda mi wczoraj z pol godziny grasowala ale na szczescie usnela .. pobodke zrobila o 4, wypila 120 flaszki, nastepna o 7, znow 120 ... kurde i juz nie spala, a tu cimno faaak ... na szczescie tz sie nia zajal, bo ja udalam ze mnie boli brzuch, dupa sie odwrocilam i poszlam spac jeszcze ... co nie przeszkadzalo Tz mnie ... kurna sie budze tak mi cos dobrze, a ten se przygotowalem Ciebie to biore ... a mala w tym czasie
MIalam nieprzyjemna sytuacje, dzieki bogu Tz byl .. zrobilam sobie kawe i postawilam ja na komodzie, odwrocilam sie na sekunde zeby wziac tel i tz sie drze, ze kawa ... a mloda na palcach juz ja sciagala ... dzieki bogu zdazylam zlapac i wylalo sie tylko troche ... na nia polecailo ociupinke na wloski i body .. przestraszyla sie, bo ja sie wydarlam z przerazeniem Blanka ... kurna byloby nieszczescie jakby tak caly kubek na nia polecial ....

A teraz sytuacja zenu oku ... mam takie spodnie ukochane z czasow ciazy, kt tz nienawidzi i mowi na nie obeliksy ... to sa takie wielkie czerwone flanelowe spodnie od pizamy w krate meskie ... sa na mnie luzne w pasie juz teraz ale znalazlam je ostatnio i zanim sie nie doprowadze do uzytku to w nich chodze z ranca ... Przyszedl listonosz, a ze michu byl w kiblu to ja musialam isc mu otworzyc ... paczke mial dla mnie, otwieram, podpisalam, mloda sie tam paleta miedzy nogami, koles do niej ze sliczna i macha do niej ... se mysle aaa dam mu ze 2 zety taki mily ... o tego oles mega wysoki, taki po 30 i przystojny .... podpisalam i mowie prosze sekunde zaczekac, odwracam sie do torby a mloda co ... cap mnie za spodnie i mi sciagnela do kostek ... stalam odwrocona do niego z gola dupa bo majtek nie zalozylam pod obeliksy ... laski kuwa jaki wstyd, a on tekst "noooooo warto bylo poczekac warto i taki usmiech " .... kuwa spalilam takiego buraka ze szok ... juz nigdy mu nie otworze, wole smigac z awizami na poczte ....
PADŁAM!! ASKA-WYMIOLTLAS...JESZCZE TEGO TU U NAS NIE GRALI...lajzaz z listonoszem...tak pięknie mu się wypielas...

"Jeśli zastanowisz się nad tym, aby przerwać dążenie do celu, przypomnij sobie, dlaczego zaczęłaś do niego dążyć."
Stary 2013-12-11, 10:10   #4062
meduzza
Zadomowienie

Kurde nie mogę z tej opowieści Aśki o listonoszu i pupie Mogę opowiedzieć TŻtowi pliz pliz? Maluch mi też ściąga portki
meduzza jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-11, 10:14   #4063
sarah67
Zadomowienie

dziewczyny, ktore mysla nad pneumokokami

jak dziecko skonczy rok, to podaje sie 2 dawki w odstepnie 2 miesiecy i finito

ja mialam szczepic po 6 msc i wtedy 3 dawki bo przypominajaca w wieku 2 lat, ale caly czas sie boje

tutaj mam za darmo ale tez mysle, jak chce ja poslac do żłobka przeddszkola, tylko nie wim czy zdaze przed wyjazdem

no i wiadomo jesli tutaj dostanie na odre to tak jak Ninag pisala 2 miechy musialabym odczekac
a odwrotnie pewnie nie mozna, ze najpierw pneumo a pozniej odra
boje sie tych szczepien jak diabli
Stary 2013-12-11, 10:16   #4064
neti1
Zakorzenienie

GG do neti1

Asia...sorki...musialam, kwiczalam ze smiechu....przepraszam... wypierdziel te spodnie..potnij i spal! sa sa sa sa

Stary 2013-12-11, 10:16   #4065
aska27adopcje
Zadomowienie

tak dalam mu te 2 zlote z cegla na buzi i spodnami w reku

Neti ale to blanka ... ja w zyciu bym gaci przed nim nie zdjela :d

a komentarz tz ... mowilem Ci wyrzuc te dziady ....

tak.sie mysle zebym chciaz jakas super figure.miala .. a tak wstyd grube dupsko.zobaczyl
Stary 2013-12-11, 10:17   #4066
nancykenator
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez fewcia Pokaż wiadomość
A ja nie wiem co z naszymi drzemkami, z naszym snem nocnym Panie w żłobku trzymają drzemki, tyle, że Blanka śpi tam dwa razy po 30min. Pada o 19-20, a od 21 pobudki co 15 min. Jestem wykończona. Kiedy to się skończy? Do tego widze, że Blanka jest niewyspana, zmęczona... Czy tak dużo chcemy z M.?? Jednej spokojnej nocy....
Tłumaczę sobie, że to może też żłobek swoje robi, dużo nowych wrażeń, emocji i Niuńka odreagowuje w nocy...

na pewno niedługo wszystko się unormuje
Cytat:
Napisane przez misiaeel Pokaż wiadomość
hej

chyba właśnie tak

wszystkiego najlepszego dla Oli sto lat, dużo zdrówka i radości : cmok:
pierwszy roczek na wątku

jak ten czas leci, dopiero co przyjmowałyście mnie do swojego grona, dopiero co kupowałyśmy wyprawki, myślałyśmy co kupić, w jakiej ilości, czekałyśmy na czerwone niusy, trzymałyśmy kciuki za kolejne wizyty, kolejne usg, za ktg. Dopiero co a dzisiaj trzymamy nasze Bąbelki w ramionach
nancykenator jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-11, 10:18   #4067
misiaeel
Wtajemniczenie

asia kiedy mieszkanie odbieracie?

Aniołki[*][*]25.01.2012
Stary 2013-12-11, 10:19   #4068
nancykenator
Zakorzenienie

Aśka posikałam się ze śmiechu
Stary 2013-12-11, 10:19   #4069
aska27adopcje
Zadomowienie

Jaki z tego moral ... noscie gacie pod.spodniami ... i to eleganckie stringosy z koronki ...
w sumie spalam w takich majtasach wielkich bo obiecalam aobie ze nowa figura = nowa boelizna ... jakbym.miala bielizne to by zobaczyl wielkie gacie :d
Stary 2013-12-11, 10:22   #4070
neti1
Zakorzenienie

GG do neti1

Cytat:
tak dalam mu te 2 zlote z cegla na buzi i spodnami w reku

Neti ale to blanka ... ja w zyciu bym gaci przed nim nie zdjela :d

a komentarz tz ... mowilem Ci wyrzuc te dziady ....

tak.sie mysle zebym chciaz jakas super figure.miala .. a tak wstyd grube dupsko.zobaczyl
Spoko...taka zła nie jest skoro on teraz po osiedlu z bananem na ustach chodzi

Stary 2013-12-11, 10:22   #4071
elllmi
Zakorzenienie

Cytat:
a weź przestań, przecież mu się podobało

elllmi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-11, 10:27   #4072
LadyWhisper
Zakorzenienie

Elllmi, Bokeh ;-) Pietraszko i żyrafka. Mina lekko zdziwiona

Elmi, a Ty wiesz spamiaro, że masz prawie 100postów więcej od drugiej na liście Bokeh?
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg IMAG0817.jpg (95,9 KB, 39 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg IMAG0818.jpg (106,9 KB, 29 załadowań)

.... Dziecko - to przecinek między ojcem a matką. Ale i spójnik.
Z Każdym Dniem Coraz Bardziej

LadyWhisper jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-11, 10:29   #4073
aska27adopcje
Zadomowienie

Misia mieszkanie maja oddac w czerwcu ... tyle czasu musze unikac lisrtonosza
teraz mi sie juz ta syt wydaje komiczna ale jak go spotkam na ulicy to.pewnie nie bedzie ...
ciekawe czy czesto mu sie takie syt zdarzają ...

wiecie moj tz jest kurierem i opowiadal mi ze ludzie sa dziwni. kiedys mu gosciu w slipach otworzyl samych

Edytowane przez aska27adopcje
Czas edycji: 2013-12-11 o 10:34
aska27adopcje jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-11, 10:30   #4074
hope01
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez pstryczek84 Pokaż wiadomość
a na ile taki wosk wystarcza?
i to jest sam wosk tak? on nie jest z zadnej foremce?
jak sie wypali/roztopi to wtedy kominek to zamrazarki zeby go usunac?
musi sie wypalic caly czy mozna to przerac i wrocic za jakis czas? sorki za badziewne pyt....
bo jak tak zachwalalcie ze to pieknie pachnie w calym domu to moze i ja bym se na gwiazdke samam sobie taki zestaw wziela
ja sobie zamówiłam

przez Was k.urwa! PRZEZ WAS!

Cytat:
Napisane przez elllmi Pokaż wiadomość
wg mnie dobrze ja też potrafię tysiąc pińcet razy odciągać Filipa od czegoś i w kółko powtarzać ,żeby zostawił i mam nadzieję, że mi się to opłaci; ale nie mam na razie takich akcji jak u Ciebie, aż tak bardzo się nie buntuje;
chyba że jak go zabieram z łazienki i nie pozwałam się bawić tamponami i wkładkami normalnie ma zakodowane w tym małym łebku, że jak łazienka, to od razu koszyk z tamponami i wkładkami

no to tradycyjnie FOTA!!!
widzę że chłopaki podobne ciągoty mają, Dawid jeszcze za gumki się ostatnio brał

Cytat:
Napisane przez bokeh Pokaż wiadomość
Insolito, ja tez nie odróżniam
Cytat:
Napisane przez insolito Pokaż wiadomość
Jak np jadę z kimś autem i cos mam wytłumaczyć, albo skręcić w konkretna stronę to zawsze sprawdzam którą ręką piszę

Moja koleżanka z LO też nie odróżniała. I też zawsze myślałą którą ręką pisze
Ale jak jej się na szybko powiedziało to kłopot, oj kłopot

Cytat:
O jeszcze, Antonio dzisiaj...oczka od lampy zamknięte

Że on Ci jeszcze w leżaczku usiedzi... Szacun

AŚKA YOU MADE MY DAY : hahaha:

OLEŃKO kochanie nasze wszystkiego najlepszego

hope01 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-11, 10:30   #4075
Kija80
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez charlizz Pokaż wiadomość
KIJA, ja Cię nie chce martwić, ale fb powoli odchodzi do lamusa, teraz modny jest INSTAGRAM

Pierwsze słyszę, brzmi jak pentagram... Czy tam też muszę być bo inaczej nie istnieję czy na razie się obejdzie???
Kija80 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-11, 10:31   #4076
BlackSanctum
Zakorzenienie

Aśka. ☠☠☠ŁAM.

Ola, sto lat, maleństwo nasze pierwsze. Buziaki dla Was.
BlackSanctum jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-11, 10:32   #4077
hope01
Zakorzenienie

Lady widzę, że Pietraszko jest posiadaczem Arki z Lidla jak mu się podoba?

hope01 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-11, 10:32   #4078
LadyWhisper
Zakorzenienie

aska posikalam sie ye smiechu hahahahahaha

ide spac poki mlodz tey spi

kota mi yepsula klawiature

.... Dziecko - to przecinek między ojcem a matką. Ale i spójnik.
Z Każdym Dniem Coraz Bardziej

LadyWhisper jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-11, 10:32   #4079
nancykenator
Zakorzenienie

Cytat:
Jaki z tego moral ... noscie gacie pod.spodniami ... i to eleganckie stringosy z koronki ...
w sumie spalam w takich majtasach wielkich bo obiecalam aobie ze nowa figura = nowa boelizna ... jakbym.miala bielizne to by zobaczyl wielkie gacie :d
jakbyś miała koronkowe stringasy to by pewnie nie chciał wyjść
Cytat:
Spoko...taka zła nie jest skoro on teraz po osiedlu z bananem na ustach chodzi

i Aśka będzie go odwiedzać w swoich snach
Cytat:
Misia mieszkanie maja oddac w czerwcu ... tyle czasu musze unikac lisronosza
teraz mi sie juz ta syt wydaje komiczna ale jak go spotkam na ulicy to.pewnoe nie bedzie ...
ciekawe czy czesto.mu soe takie syt zdarzaja ...

woecie moj tz jest kurierem i opowoadal mi ze ludzoe sa dzowni. koedys mu gosciu w slipach otworzyl samych
ale czemu od razu unikać
Stary 2013-12-11, 10:32   #4080
onaella
Zakorzenienie

Dziewczyny znowu mnie mniej ale jutro z samego rana lecę z Małym do pl, już na święta i teraz mam pakowanie, latanie jeszcze po sklepach bo ciągle czegoś zapominam

Pozdrawiam serdecznie

14.08.2010
baby
onaella jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości