|
Notka |
|
Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
Pokaż wyniki sondy: Jaki tytuł powinna mieć V część wątku? | |||
Mamusie Marzec/Kwiecień 2014 cz. 5 |
![]() ![]() ![]() ![]() |
34 | 64,15% |
Żebro, pęcherz - znowu bóle... Dziecko, obchodźże się z mamą czule! - Mamusie III/IV 2014 cz.5 |
9 | 16,98% |
Już niedługo będziesz z nami, my na Ciebie tu czekamy - Mamusie Marzec/Kwiecień 2014 cz. 5 |
10 | 18,87% |
Głosujący: 53. Nie możesz głosować w tej sondzie |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#211 | ||||
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie Marzec/Kwiecień 2014 cz. 4
Dzień dobry!
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Trzymam kciuki za dzisiejszą wizytę! ![]() Cytat:
![]() Ja też, jeśli nie wcześniej! Cytat:
![]()
![]() |
#212 | |||||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Fajnie, że wszytsko ok ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Ja sie obudziłam ok. 6 rano, zanim jeszcze tż wstał do pracy, bo mi sie takie straszne bzdury śniły, że szok. Dzis byłam morderczynią i chowałam zwłoki jakiejs laski do samochodu, żeby je wywieźc i unieszkodliwić. Potem śniło mi się spotkanie po latach z chłopakiem z podstawówki w czasie którego poznałam jego żonę i w tym samym czasie ukradli mi rower, na którym przyjechałam... ![]() I ostatnie dni mam takiego głoda, że masakra... ![]()
![]() |
#213 | |||||
Zadomowienie
|
Dzień dobry
![]() Chciałam Wam wstawić, ale mi się już wczoraj nie chciało ![]() Cytat:
![]() A tej Opowieści Wigilijnej to straaasznie Ci zazdroszczę ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Tż będzie zachwycony ![]() Cytat:
![]() Ja dzisiaj z mamą i siostrą na zakupy kolejne przedświąteczne ![]() ![]() |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#214 |
Rozeznanie
|
Dien dobry
![]() oto moj wczorajszy zakup ![]()
#215 | ||||
Zakorzenienie
|
Hm, ale mam nadrabiania
![]() Pozwólcie, ze zrobie to na raty ![]() Szał zakupów był wczoraj? A ja kupiłam mięso mielone i wode tylko ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Ja chcę ten dres pomarańczowo biały ![]() Cytat:
![]() Uczucie ekstra ![]()
![]() |
#216 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Z tymi snami ![]() ![]() I też jem CO-CHWI-LĘ... musze na okrągło mieć coś w buzi i przeżuwać, bo nie wiem co ze sobą zrobić ![]() ---------- Dopisano o 10:32 ---------- Poprzedni post napisano o 10:29 ---------- O, dokładnie taka mała czarna by mi się przydała... Super wygląda ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#217 |
Zakorzenienie
|
Gratuluje udanej wizyty (uparta) i dla reszty dobrych wyników z badań
![]() Kciuki za dzisiejsze wizyty ![]() Ja na tym etapie na usg nic nie widzę ![]() ![]() ![]() Ale super ![]() ![]()
#218 | |
Moderator
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#219 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() No ja z kolei szukałam relikwii jakiegoś świętego ![]() ![]() ![]() ![]() Trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#220 |
Rozeznanie
|
mmhym sliczna ta twoja chmurka
![]() ja niestety nie umiem z filcu nic robic. a w H&M akurat sie zaczynaja wyprzedaze i nawet sie zdziwilam ze tyle rzeczy dla ciezarnych bylo juz przecenionych. Ciesze sie z tej sukienki bo juz sie martwilam co zaloze na te swieta zeby ladnie wygladac ale tez zeby sie dobrze czuc ![]()
#221 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Mam jedne tanie trampki, kupiłam, bo mi się podobały, ale mogę w nich co najwyżej do sklepu pójść, bo od razu bolą mnie stopy ![]()
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#222 |
Rozeznanie
|
witam się leniwie
nie przebiję Waszych snów, ale... w moim śnie mąż zakupił szlifierkę (no... kupiliśmy wczoraj :P jaram się opalarką, dzięki której już 4ty dzień skrobię futryny i drzwi z 3-4 warstw farby, która "narosła" przez te -dziesiąt lat, i wczoraj szlifierka zamieszkała u nas), ale ta szlifierka była w kształcie... eleganckiego czarnego lakierowanego męskiego buta ![]() oczywiście pomijając inne pierdoły "okołosenne", których już nie pamiętam, to tą szlifierką chciałam mu pomóc pod jego nieobecność i coś tam zeszlifować, ale... obcas tej buto-szlifierki zamieniał się w wodę :P niby się topił, ale wodniście :P:P:P i postanowiłam ją schować na jakiejś komodzie za kwiatkiem, że niby nie zauważy, a ja w 'międzyczasie' nabędę nową, ale... mąż wrócił z pracy i zanim się nawet przywitał, to zaczął z tej komody wszystko wyrzucać, jakby robił porządki, i... wydało się :P na szczęście nie był na mnie zły, a ja się zaraz obudziłam P:P:P:P:P
#223 | |
Zadomowienie
|
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]()
![]() |
#224 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Tylko jak tak patrze na wagi waszych dzieci to moje jest najmniejsze ![]() Teqiba wpisz mi proszę wagę 28t 4 d - 1000 g A mam głupie pytanie ![]() ![]() Co do głupich snów to ja chyba dzisiaj pobiłam swój rekord. Śniło mi się, że mam dwójkę dzieci dziewczynkę i chłopca. Oraz męża - ojca dzieci. W śnie nagle po latach wróciłam do rodziny. Młodsze dziecko mnie nie poznawało, starsze wiedziało kim jestem, ale też jakoś nie było specjalnie ufne. Męża swojego w ogóle nie znałam ![]() I miałam wejść w tą niby swoją rodzinę i normalnie z nimi żyć ![]() Na szczęście się obudziłam i moje maleństwo akurat buszowało w brzuszku ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#225 |
Przyczajenie
|
Dzień dobry.
Ja mam wrażenie, że przechodzę znowu przez pierwszy trymestr. Ciągle mi się spać chce i przyznam się bez bicia, że dopiero teraz w łóżka wylazłam ![]() ![]()
#226 |
Zadomowienie
|
Madzia, kozie mleko- no bestseller murowany
![]()
#227 |
Raczkowanie
|
Dziewczyny gratuluję wizyt i trzymam kciuki za następne. Teqiba poogladaj dziś Kacperka dokładnie.
Ja mam jutro usg połówkowe na Nfz. Prywatnie już miałam. Wczoraj zamowiłam szafę ogromną taką na 2, 20 szeroką. Dziś jadę do Leroy po farby do pokoju Amelki nowego. Na weekend mamy przeprowadzkę Amelki do naszej sypialni, a my przenosimy się do jej pokoiku. Już drżę na samą myśl. Szafa przed samymi świętami przyjdzie, więc znow będzie rewolucja. Na święta będę jak kocmołuch wyglądać ostatni. Bo nie mam się w co ubrać, ani czasu na zakupy. Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
![]() ![]() |
![]() |
#228 | ||||
Zadomowienie
|
Dzięki za miłe słowa o chmurce
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() I przy okazji polecę filc z empiku - fajny, sztywny i niezłe kolory do wyboru ![]() Cytat:
![]() ![]() Mmhym wpisuje wagę ![]() Ja patrzyłabym na 28 tydzień ![]() Cytat:
Trzymam kciuki za bezstresową przeprowadzkę pokojową ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#229 | ||
Zadomowienie
|
Jejku jakie to śliczne
![]() Bardzo ładna ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Zdrzemnełam się teraz trochę i jak na złość co pół godziny ktoś dzwoni bo coś potrzebuje ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#230 |
Wtajemniczenie
|
super! ![]() ja wczoraj kupiłam taką na święta bo się rozciąga ładnie: http://www.promod.pl/kobiety/sukienk...200133001.html
#231 |
Zakorzenienie
|
chmurka dla Uli - śliczna
![]() wasze sny - powalające ![]() mój przy Waszych -nuuuda :P śniło mi się, że w łazience miałam niedźwiedzia brunatnego, który mnie zaatakował, a jak udało mi się go raz walnąć, to zamienił się w brodatego faceta rozebranego do pasa :P więcej nie pamiętam. wstałam i patrzę, że mam jakieś dziwne placki czerwono/różowe na policzkach. nie swędzi mnie to, raczej jest suche i ściągnięte. wczoraj na noc użyłam nowego kremu. nie wiem, czy to przypadkiem nie jego wina. ale wygląda to dziwnie. teraz wszyscy będą myśleć, że będę miała córkę, skoro zbrzydłam :P |
![]() ![]() |
![]() |
#232 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
gratuluję kilograma szczęścia! ![]()
![]() |
#233 | ||
Wtajemniczenie
|
![]() juz pol dnia zlecialo, a ja jeszcze nic nie zrobilam. Tz dopiero poszedl do pracy bo rano mielismy mnostwo rzeczy do zalatwienia Gratuluje udanych wizyt i trzymam ![]() Cytat:
![]() ![]() przepiekna chmurka ![]() ![]() ![]() jakos w to nie wierze, ze na nic sie nie skusze ![]() Cytat:
![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#234 |
Zakorzenienie
|
Koziemleko
![]() Dzieciątko wcale nie takie malutkie. Troszkę poniżej 50 centylu ![]() ![]() ![]()
#235 | ||
Zadomowienie
|
Wiesz, ze ja też...
![]() Cytat:
Cytat:
A plamki to pewnie od kremu. Ja jestem wierna moim wynalazkom z biochemii urody. Własnie na nie nawróciłam szwagierkę i przyjaciółkę. A chmurka moja.mimo że dla dziewczynki będzie w karmelowym- zielonym z jakimis kolorowymi dodatkami. Kolor fuksji z fioletem (uwielbiam)mam w sypialni, ale Emilkowy jest biały z dodatkami zupełnie w innej tonacji.
![]() |
#236 |
Zakorzenienie
|
To wyprawka w jakich rozmiarach?
Ja już mam dużo ciuszków i w lumpie już nie poszaleję, bo za dużo nie potrzebuje już. Brakuje mi tylko śpiochów i kaftaników, a tego w lumpie jeszcze nie widziałam ![]() ![]()
#237 |
Zakorzenienie
|
Mmhym.. ale cudeńko.. JA kompletnie nie mam zdolności manualnych. Baaa….guzika zwykłego nie potrafie dobrze przyszyć. Zawsze od wewnątrz namotam nici
![]() ![]() Tequiba… ![]() Koziemleko Gratuluję Kolba i jak?? Skontrolowali już?? A sny mega!! U mnie pewnie dlatego, że najadam się przed snem. Normalnie nie jadałam kolacji a jak już to lekką a teraz jak się nie najem do w nocy albo ciut świt musze wstawać bo mnie ssie z głodu.. Dziś jade zapas mandarynek uzupełnić.. skończyły się wczoraj ![]() ![]() I do Pepco podskoczę. Muszę się zorientować co tam jest i w jakich cenach dla maluszka.. Miłego dzionka ![]() Edytowane przez czbasia Czas edycji: 2013-12-11 o 11:54 |
![]() ![]() |
![]() |
#238 | ||
Moderator
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Gratuluje wspaniałych wieści ![]() ![]() Ja też już po ![]() Płeć potwierdzona ![]() ![]() Kacper ewidentnie będzie synusiem mamusi - też nie lubi zdjęć i cały czas zakrywał buzię rączkami ![]() ![]() ![]() 26t4d - 1011g 250 zł nie moje, ale warto - miła atmosfera bez pośpiechu, no i widoki cudowne ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#239 |
Rozeznanie
|
o, to by było ciekawe
![]() swoją drogą rozumiem skąd szlifierka we śnie, ale elegancki but ![]() ![]()
#240 | ||
Zakorzenienie
|
Ale macie sny
![]() ![]() mmhym piękna chmurka ![]() obsługuje ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() koziemleko ale super wieści ![]() ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 13:07 ---------- Poprzedni post napisano o 12:58 ---------- Cytat:
![]() czbasia ja wczoraj kupiłam 2 kg bo akurat jak weszłam to dowieźli nową palete ![]() ![]() ![]() teQiba super wieści! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:11.