|
|
#331 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Warsaw shore - ekipa z Warszawy.
Cytat:
I w poprzednim odcinku coś o Elizce w klubie opowiadała, tez było dobre ![]()
|
|
|
|
|
#332 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#333 |
|
Life is a drink ...
|
Ja dzisiaj z ciakwości wlazłam sobie na ich profile na facebooku i ... cała reszta ma ok. -+ 15 tysięcy polubień a Trybson ponad 50 ... XD ten to ma branie
|
#334 | |
|
BAN stały
|
Hej
I ja lubię oglądać ekipę. Na początku uważałam to za wielce żenujące, ale po połowie pierwszego odcinka poczułam sympatię do tej produkcji Lubię się odmóżdzyć i w poniedziałkowy wieczór obejrzeć ekipę. Można się pośmiać, wyluzować, popatrzeć jak się ludzie fajnie bawią.I powiem Wam, że od początku zdziwiła mnie jedna rzecz- faceci tam prezentują się całkiem nieźle. Przynajmniej mają wyrobione ciała i trzymają jakiś tam poziom. Paweł, to typowe ciacho- ładna buzia i niezłe ciało. Ale charakter masakryczny i odejmuje mu cały urok. Wojtek też ciasteczko, jak on coś mówi to zawsze jest uśmiechnięty. I jako jedyny ma normalne podejście do życia, nie zgrywa ruchacza jak paweł i Trybson. Trybson to porażka, ani twarz ani ciało mi się nie podoba, charakteru nie komentuję. Aczkolwiek można się z niego pośmiać. A Śmietana podobnie jak Trybson-przerośnięty, chociaż charakter ma całkiem OK. Ale laski to makabra. W ogóle nieatrakcyjne. Jedynie duża Ania jest atrakcyjna i fajna z charakteru. Eliza jest zwyczajnie brzydka, jedynie ciało ma ładne. Ewelina bez komentarza, Mała Ania zachowuje się jak margines społeczny. Także moim zdaniem najfajniejsze postacie to Wojtek i Duża Ania. Ciekawe czemu w zajawce przyszłego odcinka pokazali, że Ania wraca do domu? Wiece co mogło się stać? ---------- Dopisano o 22:57 ---------- Poprzedni post napisano o 22:53 ---------- Cytat:
Ale przykre to było jak Trybson uprawiał swoją intrygę, a Paweł podsłuchiwał pod drzwiami |
|
|
|
|
#335 | |
|
Bang Bang Lucky Luck !
|
Cytat:
ohh a to z rzyganiem ? masakra ! brzydziło mnie to na maxa fuuuu :p |
|
|
|
|
#336 |
|
Zakorzenienie
|
A mnie w charakterze Dużej Ani coś nie pasuje, taka naganiaczka z niej. Fajnie, że trzyma z facetami, ale doradzanie, którą który ma wyrwać, która ma fajny "tył" itd. jakoś mi się nie podoba. I chyba ma tendencje do patrzenia na innych z wyższością.
Za to polubiłam Małą Anię, wciąż jest dresiarska, ale przy tym sympatyczna i szczera, no i taka uroczo nieogarnięta. Eliza i Ewelina- coraz gorzej- pławią się w samozachwycie i nikt inny ich nie obchodzi. Trybson- jest inteligentniejszy, niż ktokolwiek się spodziewał poliglota i jak już wspominałam król intrygMariusz- nic nowego Smietana- taki zwyczajny miły facet Paweł - wciąż ble... |
|
|
|
#337 |
|
Zakorzenienie
|
dziewczyny moglby mi ktos napisac, co bylo pod koniec odcinka? nagralismy sobie, ale nagrał sie do momentu, jak mieli jechac po te gadżety pilkarskie. bardzo prosze
|
|
#338 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja wręcz nie znoszę Pawła - obrzydza mnie sam jego widok i podejście do świata oraz kobiet. Jest obleśnym typem, mam nadzieję, że kiedyś się przejedzie na swoim zachowaniu Trybson też mnie negatywnie zaskoczył w ostatnim odcinku - to podrywanie Elizy było jakieś takie... żałosne Nie rozumiem co oni w niej widzą.Śmietana jest strasznie mdły, nudny, nieciekawy, też wygląda na takiego co inteligencją nie błyszczy. Duża Ania jakoś mi nie pasuje do tego programu, może dlatego że nie bardzo się zgrała z całą ekipą i odstaje od reszty dziewczyn. Ewelina i Eliza potrafią być zabawne i czasami mówią z sensem, a później pokazywane są w takich scenach, że zaczynam wątpić więc nie wiem na ile to wszystko jest ustawiane, a na ile szczere. Mała Ania jest w porządku, ją lubię najbardziej z całej ekipy. Wojtek jest normalny, w sumie dziwię się, że poszedł do tego programu.
|
|
|
|
|
#339 |
|
O RLY?
|
|
|
|
|
#340 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
A Wojtek o dziwo jest normalny. Może lubi imprezować bardzo i dlatego tam poszedł? Muszę jeszcze raz obejrzeć pierwszy odcinek. Tam każdy opowiadał o sobie i z chęcią sprawdzę jak to się pokrywa z tym, co robią w programie
|
|
|
|
|
#341 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Chodzi tylko o to, że był już tak pijany, że i po polsku by mu się język plątał. ![]() "Łudż ju goł tu slip łit mi tu sliprum?" ![]() ---------- Dopisano o 20:25 ---------- Poprzedni post napisano o 20:20 ---------- Paweł pracował jako dziennikarz http://www.pudelek.tv/video/Pawel-z-...-w-TVN24-4003/
|
|
#342 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Też nie rozumiem co oni widzą takiego w Elizie. Chociaż tam nie za bardzo w czym wybierać Facetów mamy zdecydowanie lepszych. Najbardziej lubię małą Anie, ale taki mały kurdupelek. Ubiera się jak dresiara, chociaż jak chce to potrafi wyglądać kobieco. Duża Ania ma twarz pekinczyka Figura ładna.Ewelina w programie ma trochę nie za ciekawą sylwetkę. Może jak by nie miała tych brwi to by wyglądała w miarę. Sztuczność jej nie pomaga - ta opalenizna, czarne włosy, sztuczne rzęsy , brwi. brrrryyyyy Może to taki kamuflaż , bo bez tego jest gorzej A Eliza no ciało to ma fajne , chociaż duża Ania ma ładniejsze, takie bardziej kobiecie trochę piersi i pupy, jest bardziej proporcjonalna. Jak Eliza chodzi w majtkach to nie mogę patrzeć na jej płaską dupę, bo jest ochydna. Nie ma w niej ani odrobiny seksu. Jedyny myślące laski w programie to mała Ania i duża. Chociaż ich wiedza z angielskiego to |
|
|
|
|
#343 |
|
BAN stały
|
Wizualnie faceci zdecydowanie dominują nad laskami. Paweł z zachowania jest obrzydliwy, ale tego, że jest przystojny nie da się ukryć. A Wojtek to fajne ciacho i charakter ma calkiem fajny. Tylko ten szpecący tatuaż...
Trbson i Śmietana to łakome kąski dla lasek lubiących "pakerów". Dla mnie ich ciała są obleśne, zdeformowane. Ciakawa jestem czy trybson naprawde jest taki głupi czy tylko udaje... |
|
|
|
#344 |
|
Zakorzenienie
|
Nie lubię napakowanych facetów- więc Mariusz i Trybson odpadają.
Wojtek jest w miarę. Paweł nie jest dla mnie atrakcyjny, taki wymuskany goguś. I już w twarzy widać, że to taki cwaniaczek. |
|
|
|
#345 |
|
Zakorzenienie
|
Według mnie to tylko Wojtek z nich daje rade.
Trybson i Śmietana - .... nie lubieee takiego typu facetów, zdecydowanie "zbyt wielcy". A Pawła zostawie bez komentarza
|
|
|
|
#346 |
|
BAN stały
|
Wojtek gdyby nie ten brzydki tatuaż, to byłby cudo
|
|
|
|
#347 |
|
Rozeznanie
|
A ja nie mam nic do jego tatuażu, ale to pewnie dlatego, że lubię dziary
Trybson chyba nie jest taki głupi na jakiego wygląda. A Paweł chociaż z twarzy całkiem całkiem, to dla mnie jest obleśny. Patykiem bym nie tknęła |
|
|
|
#348 |
|
Zakorzenienie
|
Jeden z lepszych remixów "Krzycz Trybson".
![]() https://www.youtube.com/watch?v=mNOK86AwF4I
|
#349 |
|
BAN stały
|
Ja też, obrzydliwy gość
|
|
|
|
#350 |
|
Zakorzenienie
|
Niewyemitowany fragment 5. odcinka.
![]() http://www.mtv.pl/newsy/41813-warsaw...ipa-z-warszawy
|
#351 |
|
Bang Bang Lucky Luck !
|
[QUOTE=Melissa86;44103502]Nie no spoko, że się dogadał.
Chodzi tylko o to, że był już tak pijany, że i po polsku by mu się język plątał. ![]() "Łudż ju goł tu slip łit mi tu sliprum?" ![]() hahaha no beka z tego na maxa ! hahahahahah |
|
|
|
#352 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 23:51 ---------- Poprzedni post napisano o 23:48 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#353 |
|
Zakorzenienie
|
u mnie w sumie z facetów kazdy wzbudza moja mniejsza lub wieksza sympatię. Śmietana wyglada na takiego skromnego, w porządku chlopaka, Wojtek jest z nich najbardziej usmiechniety i rozgarniety, Trybson jest smieszny :P co do Pawła ciezko mi sie określić, ale wyglada na typ faceta którego wszedzie pełno i dobrego kolege.
Ania mała, na poczatku robiła na mnie straszne wrażenie a teraz jest o niebo lepiej z dziewczyn najbardziej nie podoba mi sie Ewelina, przypomina mi jedną dziewczyne którą znam, która probowala mi kiedys odbic chlopaka, miala podobne zachowania.
|
|
#354 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Poprawiam: lubię Wojtka i Trybsona Oczywiście mam na myśli, że lubię oglądać co tam robią lub mówią i jakoś mnie najmniej odrzucają, bo z wyglądu w ekipie nikt mi się nie podoba. ---------- Dopisano o 00:04 ---------- Poprzedni post napisano o 00:01 ---------- Cytat:
https://www.youtube.com/watch?v=3iqHBNr6D58 Edytowane przez 2ystem1645 Czas edycji: 2013-12-11 o 00:03 |
||
|
|
|
#355 | |||
|
Bang Bang Lucky Luck !
|
Cytat:
Ale są jeszcze inne dobre fanpage z Trybsonem hehehe ---------- Dopisano o 00:16 ---------- Poprzedni post napisano o 00:06 ---------- Cytat:
Cytat:
hahahaha Edytowane przez Kamilaa21 Czas edycji: 2013-12-11 o 00:10 |
|||
|
|
|
#357 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() no i z każdym odcinkiem coraz bardziej się przekonuję do Małej, a na początku bardzo mnie wkurzała
|
|
|
#358 |
|
Bang Bang Lucky Luck !
|
|
|
|
|
#359 |
|
Zakorzenienie
|
Eliza o nagości
http://www.pudelek.tv/video/Eliza-z-...-krepuje-4014/
|
#360 |
|
Raczkowanie
|
Mnie Paweł odrzuca. Nie jest dla mnie przystojny, a jego postać została całkiem skreślona, gdy w 1 odcinku wylądował w łóżku z tą małą pulchną. Nie udało się z Blondi to poleciał na taką co mu dała. Porażka totalna.
Ja "lubię" Wojtka. Choć jak dla mnie oni tam wszyscy mają koszmarną wadę wymowy. Trudno czasami zrozumieć o czym oni mówią. Edytowane przez chochelka91 Czas edycji: 2013-12-11 o 19:06 |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Kultura(lnie)
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:44.

Ona tak śmiesznie opowiada i taka jest w tym szczera. hehehe 
I ja lubię oglądać ekipę. Na początku uważałam to za wielce żenujące, ale po połowie pierwszego odcinka poczułam sympatię do tej produkcji
Ale przykre to było jak Trybson uprawiał swoją intrygę, a Paweł podsłuchiwał pod drzwiami

Nie rozumiem co oni w niej widzą.
więc nie wiem na ile to wszystko jest ustawiane, a na ile szczere. Mała Ania jest w porządku, ją lubię najbardziej z całej ekipy. Wojtek jest normalny, w sumie dziwię się, że poszedł do tego programu.