Wspieramy się, gadulimy o różnościach... perypetie Aniołkowych Mam - cz. XX - Strona 101 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem

Notka

Być rodzicem Forum dla osób, które starają się o dziecko, czekają na poród lub już posiadają potomstwo. Rozmawiamy o blaskach i cieniach macierzyństwa.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-12-11, 17:30   #3001
measia
Wtajemniczenie

GG do measia Send a message via Skype™ to measia
Dot.: Wspieramy się, gadulimy o różnościach... perypetie Aniołkowych Mam - cz. XX

Cytat:
Napisane przez rena5 Pokaż wiadomość
ależ jestem duuuurrrrna oczywiście nasikałam na test - a później na papierze plamki krwi zobaczyłam ale jestem durna !!! jak mogłam uwierzyć nawet przez chwilę, że tak szybko się uda
spokojnie, pokczycz na mnie, ja stracilam glos wiec ci nie nawtykam, masz jedyna szanse, jutro juz moze jej nie byc bo zaczne gadac
measia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-11, 17:56   #3002
jojla
Zakorzenienie

Dot.: Wspieramy się, gadulimy o różnościach... perypetie Aniołkowych Mam - cz. XX

Cytat:
Napisane przez zebrawpaski Pokaż wiadomość
wiko i waderko- coś dla Was- obiecane fotki - wrzucam na chwilę bo jakość nie najlepsza, fotki robione telefonem
obiecuję, że jak tam dotrę i wysprzątam zrobię więcej i ładniejsze
wika- płaskorzeźba wisi- chciałaś zobaczyć "na żywo",
przewidujemy lampkę (taką jak do podświetlania obrazów) żeby ją ładnie podświetlić, wydawała się wielka (ma ponad 0,5 metra, odstaje od ściany na 15cm) a wcale nie widać aby była duża
waderko- akurat tutaj średnio fajnie widać ten parawan ale spróbuję jeszcze poszukać w necie, przy okazji wstawiam 2 fotki z łazienki
Super łazienka

Jeeej a ja sobie uświadomiłam, że mieszkamy u siebie już ponad rok a wciąż coś jest niedokończone

Cytat:
Napisane przez moni_ka.g Pokaż wiadomość
my wczoraj robiliśmy badania, krew i usg brzucha. o dziwo nie było tak źle jak się spodziewałam. J. trochę przestał bać się ludzi, przynajmniej kobiet, bo mężczyzn jeszcze się boi trochę. W przychodni każda babka w przekroju 20-90 lat jego. puszczał oczka, uśmiechy, żadna się nie oparła. a gabinecie pobrań zobaczył naklejone na parawanach zwierzęta, była arka noego, zwykłe, najzwyklejsze naklejki, matowe, bez żadnego wow, a J. piszczał do nich jak opętany, nie dało się odejść bo łapał parawan i nie chciał puścić, jakby mógł to zerwałby wszystkie naklejki i zabrał ze sobą. narobił tam sporo pisku (śmiechowego) bo czekaliśmy aż druga babka przyjdzie żeby rękę trzymać. wbicia igły nie poczuł bo druga babeczka miała fajny zegarek. potem była chwilowa histeria, łzy się polały, ale na koniec znowu zobaczył naklejki i nastąpiła kolejna fala euforii. z gabinetu prosto na usg, próbował wyrwać lekarzowi sondę do usg, wziąć sobie jakąś drugą, wyrwać kabel z kontaktu, chwilę popłakał i do domu. w samochodzie momentalnie padł po tych emocjach. zapomniał chyba zanim wyszliśmy z przychodni bo przy ubieraniu znowu "podrywał" kobity.
Takiemu mężczyźnie też bym się dała poderwać

Cytat:
Napisane przez inutil Pokaż wiadomość
Ledwo się trzymam na nogach, choroba rozwaliła mnie na łopatki. Do tego Julek, który ma pełno energii
Nie wiem o co chodzi, ale bolą mnie wszystkie zęby, dziąsła i podniebienie :conf used:
Zdrówka

Cytat:
Napisane przez jana Pokaż wiadomość
odliczam godziny do wizyty... jeszcze 7 niech płynie szybciej

Cytat:
Napisane przez Wika28 Pokaż wiadomość
niestety, pierwsza jestem i moje dzieciństwo przebiegało przez kilka lat z dzieciakiem na lewym biodrze. Z czasem dzieciak z lewego biodra schodził na ziemię a jego miejsce zajmował kolejny a ten z lewego biodra przy prawym zaczynał tuptać i tak do dziś zostało - i braciszki i siostrzyczki wydzwaniają, dzieci podrzucają, pomieszkują itp.
Co do podwórka i raju - mama do dziś jako raj wspomina chwilę, gdy całą piątke wyprawiła do szkoły. Rano trzeba było 5 par majtek szukać, 5 tornistrów sprawdzać, 10 kanapek robić i 6 warkoczy zaplatać a to naprawdę nie lada wyczyn. A później kładła się zawsze na 10 minut na tapczanie i myślała: "jaka błoga cisza i pełnia szczęścia" nawet wczoraj wspominała, że takiego szczęścia już nigdy później w życiu nie odczuła jak po naszym wyjściu do szkoły
ale fajnie mieć taką dużą rodzinę

Cytat:
Napisane przez iza243 Pokaż wiadomość
Ktg wychodzi ok.Ja czuje się bardzo dobrze,nie mam kompletnie żadnych skurczy.Chyba jednak wyjde na żądanie..
Kochana nie kombinuj proszę To już prawie, lepiej żebyś była pod opieką. Szkoda nerwów jak się na całego zacznie a Ty znów będziesz sama w domu

Cytat:
Napisane przez ciociami Pokaż wiadomość
Rozcielam sobie dzisiaj lapke talerzyk mi pękł podczas mycia I wbil w poduche przy kciuku. Ale szybko I ladnie sie zasklepilo jeszcze tylko troszke boli.
auć

Cytat:
ależ jestem duuuurrrrna oczywiście nasikałam na test - a później na papierze plamki krwi zobaczyłam ale jestem durna !!! jak mogłam uwierzyć nawet przez chwilę, że tak szybko się uda
nie durna, tylko nie durna Ja się wcale nie dziwię tej nadziei...

Cytat:
Napisane przez measia Pokaż wiadomość
spokojnie, pokczycz na mnie, ja stracilam glos wiec ci nie nawtykam, masz jedyna szanse, jutro juz moze jej nie byc bo zaczne gadac
Oj, tak się rozchorowałaś?

jojla jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-11, 18:04   #3003
agatkaa1
Zakorzenienie

Berbie chodzi mi o Twojego mikołaja

Iza siedz na dupie w tym szpitalu!

Rena

A Wy chyba tak mi pozazdroscilyscie tych umytych i czystych okien, firanek ze aż mnie choroba rozkłada nie mam siły, wszystkie mięśnie mnie bolą

26,01,2011[*]
23,04,2013[*]

Nasze Szczęście- IGOREK
agatkaa1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-11, 18:10   #3004
jojla
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez agatkaa1 Pokaż wiadomość
A Wy chyba tak mi pozazdroscilyscie tych umytych i czystych okien, firanek ze aż mnie choroba rozkłada nie mam siły, wszystkie mięśnie mnie bolą
Aż tak to nie pozazdrościłam Zdrówka
Wskakuj do łóżka, aspiryna i grzać się.

jojla jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-11, 18:17   #3005
BERBIE
Zakorzenienie

rena przykro mi, też tak kiedyś miałam i pamiętam ten żal do siebie o pośpiech. po tym nigdy nie zrobiłam testu wcześniej niż dzień po spodziewanej @.

mój tż dziś zrobił zakupy http://allegro.pl/show_item.php?item=3773778637
Stary 2013-12-11, 18:23   #3006
agatkaa1
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez jojla Pokaż wiadomość
Aż tak to nie pozazdrościłam Zdrówka
Wskakuj do łóżka, aspiryna i grzać się.
Dzięki, leze od 17 i mi raz zimno a raz gorąco, tz dał mi sok malinowy z woda taki swój robiony bo po tych sklepowych mnie gardło boli :/ i modafen nie chce już mieszać z aspiryna ale może przed.spaniem jeszcze zapodam ...

Berbie fajny zakup

26,01,2011[*]
23,04,2013[*]

Nasze Szczęście- IGOREK
agatkaa1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-11, 18:47   #3007
fiolusiek
Zakorzenienie

Cytat:
Ktg wychodzi ok.Ja czuje się bardzo dobrze,nie mam kompletnie żadnych skurczy.Chyba jednak wyjde na żądanie..
Nie żartuj nawet tak, lepiej być pod kontrolą. Zostało tylko 2 tygodnie, jakoś wytrzymasz je w szpitalu.
Cytat:
Napisane przez BERBIE Pokaż wiadomość
Fajnee Bodów nigdy dość, uwielbiamy je

---------- Dopisano o 19:47 ---------- Poprzedni post napisano o 19:39 ----------

Cytat:
Napisane przez Flowerbombka Pokaż wiadomość
Iza mój syncio do samego końca się ruszał...nawet podczas porodu jeszcze Magiczne chwile mimo bólu Powodzenia!!!
Hey Co u was Morfik to już pewnie niezły rozrabiaka
Cytat:
Napisane przez elizabarbara Pokaż wiadomość

Czy to normalne? Czy ja jestem psychiczna?
Hormony Napij się meliski i odpocznij troszkę

Cytat:
Napisane przez wieka22 Pokaż wiadomość
co te dzieci mają z tymi metkami?Uśka memla wszystkie napotkane, wczoraj nawet wyciągnęła sobie z leginsów i memlała
Może lubią markowe rzeczy

Są takie fajne szmatki z metkami dla niemowlaków
fiolusiek jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2013-12-11, 18:48   #3008
iza243
Zakorzenienie

Kubek wiem że ci ciężko na diecie ale dla Tymusia wartoRENA FIOL mam nadzieje że krócej niż 2 tygodnie.Był tż i ustaliliśmy że zostaje.

Domiś-30.12.13 godz 11:05

Dnia 25.04.12 - 8 tydzień Aniołek
iza243 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-11, 18:54   #3009
measia
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez jojla Pokaż wiadomość
Oj, tak się rozchorowałaś?
no niestety, nie mam na nic sily, gotuje, karmie i obrabiam Marysie, nocki zarywam jak Mala nie spi, reszte robi Tz ja wraca z pracy
Stary 2013-12-11, 19:00   #3010
Luna0
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez fiolusiek Pokaż wiadomość
Tylko to nie taki zwykły płacz, Stasio tak przerażliwie płacze, że aż piszczy Przez kilka minut trudno go uspokoić i wtedy nie chce wrócić do swojego łóżeczka. Mam nadzieję, że to tylko koszmary nocne lub nadmiar bodzców w ciągu dnia..
Rozumiem ale jednak dzieci mają i koszmary i lęki nocne... i wiem że to przeraźliwe ale żeby od razu na eeg? Idzicie? może jak sprawdzicie to będziesz spokojniejsza...

Cytat:
Napisane przez Maga83 Pokaż wiadomość
Dziewczyny które robiły tsh dzieciom, jaki wynik wam wyszedł? Olek ma 4,5 za dużo chyba troszkę
mi lekarka powiedziała tylko że ok, ale wyniku nie widziałam

Cytat:
Napisane przez Kubek29 Pokaż wiadomość
N
Jestem bez mleka, serów, masła itp tak głodna ze szok. Tzn w ogole słaby repertuar jedzeniowy mam, ale sjem Non stop, opycham sie! a mimo to mńie ssie, jadlabym bez przerwy. Przed karmieniem, po...
Oj wiem coś o tym, 5 miesięscy tylko bułka z szynką lub dżemem
najlepiej jak byłam u gina i mówie że mały ma chyba skazę wiec jem tylko szynke i dżem a on ze śmiechem do mnie "ale że szynke smarujesz dżemem czy odwrotnie"

Cytat:

Cytat:

mój tż dziś zrobił zakupy http://allegro.pl/show_item.php?item=3773778637
super

Cytat:
Kubek wiem że ci ciężko na diecie ale dla Tymusia wartoRENA FIOL mam nadzieje że krócej niż 2 tygodnie.Był tż i ustaliliśmy że zostaje.
no!

Aniołek 25.05.2012
"...Widze Ciebie w głowie, nosze Ciebie w sobie..."
Luna0 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-11, 19:01   #3011
elizabarbara
Zakorzenienie

GG do elizabarbara

Hej Laski, witam sie w skonczonym dzis 22tc, mozna powiedziec ze w zaczętym 23

Moje Male cos dzis malo ruchawe.. Ale co tam, kazdy ma prawo do lenistwa

Izka, ja myslalam ześ Ty juz urodzila Jak bedziesz celowac, to pamietaj, ze w piątek jest 13ty

WYMIANKA
elizabarbara jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2013-12-11, 19:10   #3012
Maga83
Zakorzenienie

Zeberko pięknie się urządzacie
Berbie super zakup zrobił TZ
Iza dobrze że zostajesz pod kontrolą
Rena przytulam
Agatka. Measia dużo zdrówka

---------- Dopisano o 20:10 ---------- Poprzedni post napisano o 20:04 ----------

Kubek ja byłam na takiej diecie ponad 6 miesięcy. Też na początku byłam cały czas głodna, później się to unormowalo

Maga83 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-11, 19:10   #3013
zebrawpaski
Zakorzenienie

iza- bardzo mądra decyzja!

agaciu- kuruj się, soczek malinkowy mniam

BERBIE- ale body,
kunegunda wybrałaś prezent na roczek czy nadal szukasz?
przyszły mi przez myśl dwa pomysły na prezenty - gumowa krówka do skakania, albo z praktycznych rzeczy np kapcie bef.ado (zamówiłam na Mikołaja) do tego jeszcze chcę rajstopki z wójc.ika bo gatunkowo są rewelacyjne
w styczniu idziemy na roczek - rozważam zakup mini- sofy(już jednemu roczniakowi sprezentowaliśmy i był to strzał w 10)

albo mi waga cygani albo mi dziecko coś ciała nabrało

JESTEM SZCZĘŚLIWĄ MAMĄ
KASIA
JESTEM SZCZĘŚLIWĄ MAMĄ
TOSIA
zebrawpaski jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-11, 19:10   #3014
BERBIE
Zakorzenienie

ja w domu nie robię nic, tylko leżę. śniadanie i kolację dostaję do łóżka

jestem trochę przestraszona zakupem tż. w pierwszym momencie jak zobaczyłam to nie wiedziałam o co mu chodzi, komu on to kupił
Stary 2013-12-11, 19:23   #3015
zebrawpaski
Zakorzenienie

wieka- tu zamawialiśmy
http://www.artedii.pl/produkt/sw-rodzina-r2
są różne modele i wielkości - jedynie co nam się nie podobało to firma kurierska, która zwlekała z dostawą
w salonie mam przewidziane miejsce na tę płaskorzeźbę
http://www.artedii.pl/produkt/jezus-z-barankiem-j1

JESTEM SZCZĘŚLIWĄ MAMĄ
KASIA
JESTEM SZCZĘŚLIWĄ MAMĄ
TOSIA
zebrawpaski jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-11, 19:36   #3016
Maga83
Zakorzenienie

Fiol w każdą noc tak się dzieje? Może to rzeczywiście koszmary. I co myślisz o tym badaniu?

Maga83 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-11, 19:41   #3017
rena5
Zakorzenienie

uporządkowałam - a co z resztą???
https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...6#post44103186

dziewczyny - Elizka, Iza, Inutil - macie do wyboru już tylko: Monikę, Jojlę i Kundzię

Mateuszek -> cuda się zdarzają

Edytowane przez rena5
Czas edycji: 2013-12-11 o 19:44
rena5 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-11, 19:53   #3018
pani22ka
Zakorzenienie

Cytat:
Za to do kazdej czynnosci zawsze byl malutki. Nawet jak byl juz od nas wszystkich wyzszy.

z facetami zawsze tak - a już rodzynki to . tez bym się wkurzała.

Cytat:
Napisane przez Wika28 Pokaż wiadomość
nawet wczoraj wspominała, że takiego szczęścia już nigdy później w życiu nie odczuła jak po naszym wyjściu do szkoły

boskie (i jakie życiowe )

Cytat:
Napisane przez anitaxas Pokaż wiadomość
ale za to zawsze wszytsko było na mnie, tzn. "kto stłukł szybę?" odp. A. "kto zepsuł ?" odp. A i tak ciągle
huehue

Cytat:
nie wiedziałam ze bedzie tak cieżko
poznajecie się... i swoje możliwości... zmieni się jeszcze. oby Tymkowi pomogło

Cytat:
dzisiaj jest fajna data do rodzenia 11-12-13
faktycznie! bardzo fajna!

Cytat:
świętą granicą są 3 mce, wręcz magicznąkażdy mi kazał czekać do 3 miesiąca
czekałam jak na zbawienie i się nie doczekałam

Cytat:
ale jestem durna !!!
nie jesteś durna. jesteś normalną, zdrową kobietą, która pragnie dziecka

---------- Dopisano o 20:53 ---------- Poprzedni post napisano o 20:43 ----------

Cytat:
mój tż dziś zrobił zakupy
ale Krzyś będzie stajlisz!!!

Cytat:
albo mi dziecko coś ciała nabrało
super!!!

Iza, mądra dziewczynka!

pani22ka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-11, 20:00   #3019
measia
Wtajemniczenie

polecam dla Maluchow http://www.youtube.com/watch?v=DymlDorpvLM
Stary 2013-12-11, 20:08   #3020
ciociami
Raczkowanie

Hej ja tak tylko na chwilke.

Gdzie podziewa sie Kucyk I Hope?
Edytte tez tylko na chwilke wczoraj wpadla.

Rena nie jestes durna poprostu chcesz byc mamą.
Tak jak ja tylko ze ja mam taki lęk przed ciążą ze czasami zastanawiam sie kto mi to dzieciatko urodzi tż ma predyspozycje ale nie chce sie zgodzic.

A propo humorow w ciazy to mi do teraz jest wypominane w dyskretny sposob
"nie wiem kto twierdzi ze kobiety w ciąży mają humory"
"Ty bylas oaza spokoju" I taki usmiech na twarzy
ciociami jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-11, 20:40   #3021
rena5
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez pani22ka Pokaż wiadomość
nie jesteś durna. jesteś normalną, zdrową kobietą, która pragnie dziecka

Cytat:
Rena nie jestes durna poprostu chcesz byc mamą.
Tak jak ja tylko ze ja mam taki lęk przed ciążą ze czasami zastanawiam sie kto mi to dzieciatko urodzi tż ma predyspozycje ale nie chce sie zgodzic.
a to dlaczego??
========================= ====================

zeżarłam czekoladę - 3/4 aż mnie mdli

Edytowane przez rena5
Czas edycji: 2013-12-11 o 20:41
Stary 2013-12-11, 20:52   #3022
iza243
Zakorzenienie

ELIZA za 22 tcBERBIE bardzo dobrze ze tż wszystko robiPrzepraszam że nie odnosze się do wszystkiego,ale ciężko mi pisać na telefonie.

Domiś-30.12.13 godz 11:05

Dnia 25.04.12 - 8 tydzień Aniołek
iza243 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-11, 20:56   #3023
measia
Wtajemniczenie

rena5 juz sie podarlas na mnie? wystarczy? jak nie to drzyj sie dalej ja dzis wszystko zniose

Mala znowu spi, duzo dzis spi, nawet bardzo duzo. zaczyna tracic glos jak ja i zavczynam sie martwic. jutrio chyba znowu lekarz

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2013-12-11, 21:01   #3024
rena5
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez measia Pokaż wiadomość
rena5 juz sie podarlas na mnie? wystarczy? jak nie to drzyj sie dalej ja dzis wszystko zniose

Mala znowu spi, duzo dzis spi, nawet bardzo duzo. zaczyna tracic glos jak ja i zavczynam sie martwic. jutrio chyba znowu lekarz
bidulki ja pożarłam na maxa słodką czekoladę więc już zadowolona jestem i zła jednocześnie, że się skusiłam usprawiedliwiam się @

Stary 2013-12-11, 21:05   #3025
kunegunda.bis
Wtajemniczenie

Cytat:
[/COLOR] dzisiaj w zwiazku z tym mam pierwszy dzien diety bezmlecznej( plus wczorajszy wieczór i noc) nie wiedziałam ze bedzie tak cieżko
Jestem bez mleka, serów, masła itp tak głodna ze szok. Tzn w ogole słaby repertuar jedzeniowy mam, ale sjem Non stop, opycham sie! a mimo to mńie ssie, jadlabym bez przerwy. Przed karmieniem, po...

Wczoraj wieczorem przedsykutowalam temat stolcow Tymka z pediatra (do której będziemy chodzić) i tak nam zaleciła. Trzeci dzien sluz w stolcu był... Moze od mleka i mlecznych produktów. w sumie oby tak było.[COLOR="Silver"]?
Kubek ja na diecie eliminacyjnej - bezmlecznej bylam 9 miesiecy bylo ciezko, ale dla Tosi zrobilabym wszystko...

Cytat:
kunegunda wybrałaś prezent na roczek czy nadal szukasz?
przyszły mi przez myśl dwa pomysły na prezenty - gumowa krówka do skakania, albo z praktycznych rzeczy np kapcie bef.ado (zamówiłam na Mikołaja) do tego jeszcze chcę rajstopki z wójc.ika bo gatunkowo są rewelacyjne
w styczniu idziemy na roczek - rozważam zakup mini- sofy(już jednemu roczniakowi sprezentowaliśmy i był to strzał w 10)

albo mi waga cygani albo mi dziecko coś ciała nabrało
Zeberka ja sie zastanawialm nad prezentem na chrzsciny dla bratanicy (na swieta bedzie miec 4,5 miesiaca)...

My po lekarzu - masakra - taka histeria juz od samego wyjscia z samochodu do przychodni - strasznie - serce mi rozrywalo - juz nie bierzemy antybiotyku - Tosia kaszle sporadycznie, wiec teraz na wzmocnienie farmaceutyki i jeszcze tydzien bez spacerow....

Tosielka
ok. 120cm
ok. 20,5kg

...cel osiągnięty 64,5kg
kunegunda.bis jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-11, 21:05   #3026
measia
Wtajemniczenie

Cytat:
bidulki ja pożarłam na maxa słodką czekoladę więc już zadowolona jestem i zła jednocześnie, że się skusiłam usprawiedliwiam się @
ja pozeram wlasnie pringles-y
Stary 2013-12-11, 21:06   #3027
moni_ka.g
Zakorzenienie

GG do moni_ka.g

Cytat:
Napisane przez Maga83 Pokaż wiadomość
Dziewczyny które robiły tsh dzieciom, jaki wynik wam wyszedł? Olek ma 4,5 za dużo chyba troszkę
3,1. mam zaznaczone że norma od 0,8 do 8,1.

Cytat:
uporządkowałam - a co z resztą???
https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...6#post44103186

dziewczyny - Elizka, Iza, Inutil - macie do wyboru już tylko: Monikę, Jojlę i Kundzię
Inutil już odgadła mnie

Kubek, ja też byłam na diecie bezmlecznej, ale na masło sobie pozwalałam w małych ilościach na kanapkę. mi pediatra powiedziała, że ograniczyć, ale z głową, bo ja też muszę coś jeść. w sumie na samym początku była to bardzo restrykcyjna dieta, masła też nie ale szybko włączyłam.

Iza, już doczytałam że zostajesz. musisz wytrzymać. w domu tylko być wariowała z nerwów, że nie wiesz co z tętnem, czy znowu nie za wysokie, itp, a tak masz stałą kontrolę i w razie w będą działać.

byliśmy dziś na szczepieniu. koszmar. wczoraj J. był taki dzielny na badaniach a dziś masakra. jednak na prawdę bardzo ciężko znosi wszystkich lekarzy i wizyty.... ledwo przekroczyliśmy próg gabinetu, J. zobaczył te 2 stare, skrzywione baby i ryyyyyk. ani go rozebrać, ani co. na rękach tak mi szlochał w szyję, że nie mogłam wcale uspokoić. przepłakał całą wizytę, rozbieranie, badanie, jak doszło do szczepienia był już strasznie rozchlipany. w wózku w drodze powrotnej dostał smoka i padł, przez całą drogę jakby pochlipywał przez sen. nie miałam sumienia budzić go pod blokiem i mama z nim została na dworze. spał w sumie godzinę.

waży 10 kg.
moni_ka.g jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-11, 21:18   #3028
kunegunda.bis
Wtajemniczenie

Monia widze ze obydwie dzis mialysmy przejscia z naszymi Maluchami

Tosielka
ok. 120cm
ok. 20,5kg

...cel osiągnięty 64,5kg
kunegunda.bis jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-11, 21:19   #3029
elizabarbara
Zakorzenienie

GG do elizabarbara

Cytat:
ELIZA za 22 tcBERBIE bardzo dobrze ze tż wszystko robiPrzepraszam że nie odnosze się do wszystkiego,ale ciężko mi pisać na telefonie.

A ja czekam na wieści

dobranoc dziewczęta

WYMIANKA
elizabarbara jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-11, 21:26   #3030
moni_ka.g
Zakorzenienie

GG do moni_ka.g

Cytat:
Napisane przez kunegunda.bis Pokaż wiadomość
Monia widze ze obydwie dzis mialysmy przejscia z naszymi Maluchami
owszem..
moni_ka.g jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Być rodzicem

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości