to nie KIT, od dziś jestem FIT! cz. II - Strona 30 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Dietetyka > Wspólne odchudzanie

Notka

Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-12-11, 21:25   #871
bingos
Zakorzenienie

Dot.: to nie KIT, od dziś jestem FIT! cz. II

Cytat:
Napisane przez edyta508 Pokaż wiadomość
ja też się dziś źle czuję, jakaś jestem pełna i napuchnięta

a gdzie Ty pracujesz bingosik?

zgadnijcie co mi tata powiedział - że ''przytyłam'' na buzi mam nadzieję, że to tylko chwilowe bo mam węzły chłonne powiększone. ale jutro sobie robię oczyszczający dzień na jabłkach
Dziś taki dzień chyba, większość ludzi narzekało na samopoczucie
O pracy napisałam w klubie
Myślę, że nie przytyłaś tylko to przez powiększone węzły chłonne wyglądasz inaczej. Nie polecam samych jabłek - dorzuć jakieś warzywa, soki, może chudy nabiał

---------- Dopisano o 21:25 ---------- Poprzedni post napisano o 21:24 ----------

A co tu dzisiaj tak pusto Gdzie się wszystkie podziały?
bingos jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-11, 21:35   #872
charlie charlie
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez BeeAnn Pokaż wiadomość
a ja właśnie nie chcę świąt i dobija mnie to, że są już za niecałe 2 tygodnie...

ja dzisiaj przestawiałam budzik przez 1,5h

co do kremów to polecam też serię vichy normaderm. pamiętam, że jak stosowałam razem chyba żel do twarzy, krem na dzień i na noc, to cerę miałam naprawdę ładną
a ja uwielbiam święta
i budzik też dziś przestawiałam o godzinę

[1=5287fbd816f6100f127b74c eb000e25853ab3de7_5f7a53f 2a8770;44117126]
Ja też muszę się wybrać do fryzjera końcówki takie rozdwojone i zniszczone że masakra Nie wiem co tu jeszcze napisać, dieta u mnie wygląda słabo, jem lekkie rzeczy, bułki (chleba nie mogę) chudy rosolek dzisiaj wpadł i kurczak z rosołu, wszystko na ten mój żołądek a i tak nie czuje się najlepiej ech.

Dobra nie truje, a wy co tam ciekawego, oprócz zmian fryzur?[/QUOTE]

też już jestem umowiona do fryzjera przed świętami, na podcięcie i odrost

poza tym dieta w miarę, dzisiaj zero ćwiczeń (chociaż może się zepnę i zrobię przysiady i nożyce), bo cały dzień zabiegany

jutro idę na ciacho i kawę z koleżanką ale wybiegam to ciacho jutro

no i tyle w sumie, zaraz idę się wykąpać i do łóżka. pewnie jakis film obejrzę albo poszukam mebli do pokoju, bo muszę wykończyć go a średnio mam pomysł
Stary 2013-12-11, 21:36   #873
5287fbd816f6100f127b74ceb000e25853ab3de7_5f7a53f2a8770
Konto usunięte

Cytat:

zgadnijcie co mi tata powiedział - że ''przytyłam'' na buzi mam nadzieję, że to tylko chwilowe bo mam węzły chłonne powiększone. ale jutro sobie robię oczyszczający dzień na jabłkach

"przytyłaś" pewnie przez te węzły, nie ma co się przejmować

ja nie mogę jeść jabłuszek
5287fbd816f6100f127b74ceb000e25853ab3de7_5f7a53f2a8770 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-11, 21:51   #874
Tusia forte
Wtajemniczenie

oo jakie ładne

[1=5287fbd816f6100f127b74c eb000e25853ab3de7_5f7a53f 2a8770;44117126]
Ja też muszę się wybrać do fryzjera końcówki takie rozdwojone i zniszczone że masakra Nie wiem co tu jeszcze napisać, dieta u mnie wygląda słabo, jem lekkie rzeczy, bułki (chleba nie mogę) chudy rosolek dzisiaj wpadł i kurczak z rosołu, wszystko na ten mój żołądek a i tak nie czuje się najlepiej ech.

Dobra nie truje, a wy co tam ciekawego, oprócz zmian fryzur?[/QUOTE]

Oby jutro było lepiej

Cytat:

nie przejmuj się, ja też dzisiaj się czuję jak balon, napuchnięta z każdej strony a dieta dzisiaj całkiem okej. Może rzeczywiście dzisiaj jakiś niekorzystny dzień...

Cytat:
Napisane przez charlie charlie Pokaż wiadomość
a ja uwielbiam święta

też już jestem umowiona do fryzjera przed świętami, na podcięcie i odrost

poza tym dieta w miarę, dzisiaj zero ćwiczeń (chociaż może się zepnę i zrobię przysiady i nożyce), bo cały dzień zabiegany

jutro idę na ciacho i kawę z koleżanką ale wybiegam to ciacho jutro

no i tyle w sumie, zaraz idę się wykąpać i do łóżka. pewnie jakis film obejrzę albo poszukam mebli do pokoju, bo muszę wykończyć go a średnio mam pomysł
ciachoo nic nie mów, pliiss, mam takie parcie na słodkie od paru dni, że ledwo wytrzymuję
A jaki masz aktualny kolor włosów?

Ja właśnie wróciłam od fryzjera, no i zmiana całkiem spora. Przyciemniła mi mój blond i teraz mam kasztan. Jutro zrobię i wrzucę Wam fotkę jesli chcecie mimo, że nie planowałam takiego odcienia to podoba mi się, także jestem zadowolona

noticemysoul

Is there a cure for this pain
Maybe I should have something to eat
But food wont take this emptiness away
Im hungry for you my love
Tusia forte jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-11, 23:06   #875
edyta508
Zakorzenienie

GG do edyta508

jasne, że chcemy Tusia

no obyście miały rację jeszcze boję się, że to może być początek choróbska jakie miałam w marcu... wtedy obudziłam się z buzią jak u chomika, normalnie wyglądało to na świnkę bardzo bardzo zaawansowaną czy coś ale poszłam do lekarza i powiedziała mi że to od gardła ale wyglądałam okropnie..

no jednak zmieniłam zdanie co do tych jabłek

ogólnie to czuję się jak przed okresem, a to jeszcze nie czas. złe dni czy co? TŻ dziś wypalił, że ta eliza z warsaw shore to ''no figurę to ma niezła''

---------- Dopisano o 23:06 ---------- Poprzedni post napisano o 23:01 ----------

i karcia dlaczego nie możesz jeść jabłek?
edyta508 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-11, 23:10   #876
Tusia forte
Wtajemniczenie

haha, no szczupła jest, to prawda, ale w koncu musi czymś nadrabiać swoją "naturalną urodę"

Oby to nie była żadna choroba jutro będzie lepiej.
Lecę spać, dobranoc

noticemysoul

Stary 2013-12-11, 23:14   #877
edyta508
Zakorzenienie

GG do edyta508

a nogi to ma do samej ziemi..

ja też, dobranoc
Stary 2013-12-11, 23:24   #878
BeeAnn
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez charlie charlie Pokaż wiadomość
a ja uwielbiam święta
no ja właśnie też kiedyś uwielbiałam, odliczałam dni już w listopadzie, oglądam filmy, słuchałam świątecznych piosenek, a teraz nic. ostatnio cały czas mam jakieś doły, to pewnie przez to

Cytat:
Napisane przez Tusia forte Pokaż wiadomość
Ja właśnie wróciłam od fryzjera, no i zmiana całkiem spora. Przyciemniła mi mój blond i teraz mam kasztan. Jutro zrobię i wrzucę Wam fotkę jesli chcecie mimo, że nie planowałam takiego odcienia to podoba mi się, także jestem zadowolona
czekam na fotkę z niecierpliwością!!!

Cytat:
ogólnie to czuję się jak przed okresem, a to jeszcze nie czas. złe dni czy co? TŻ dziś wypalił, że ta eliza z warsaw shore to ''no figurę to ma niezła''
no w sumie taka racja
no i mam nadzieję, że to nic poważnego, żadne tam choróbsko

Cytat:
haha, no szczupła jest, to prawda, ale w koncu musi czymś nadrabiać swoją "naturalną urodę"
hahaha 'jestem naturalną pięknością'

BeeAnn jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-12, 09:34   #879
windowS17
Zadomowienie

dobry .dzien nie zaczal sie jakos wybitnie dobrze, obolaly brzuch plus zepsute okulary. odprowadzilam dzieciaki do przedszkola i poszlam po zakupy. przy okazji kupilam ''co nieco z %'' podchodze do kasy a baba mi mowi bym dowodzik wyciagala ladnie jej podziekowalam ze mnie odmlodzila o lekko 12 lat poprawila mi tym humor niesamowice ze wracajac smialam sie sama do siebie
windowS17 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-12, 12:53   #880
edyta508
Zakorzenienie

GG do edyta508

ja już po jednych zajęciach, a za 3 godzinki na następne więc wykorzystam czas na naukę by mieć wieczorem z głowy. rano mnie znowu bolał brzuch ale od rana się trzymam ładnie dietki - na śniadanie jogurt naturalny z płatkami i dwie mandarynki, a teraz zjadłam 2 kromki chleba ciemnego z niewielką ilością dżemu i jabłko może dziś będzie dzień na 5? bo ostatnio szkoda gadać..
Stary 2013-12-12, 13:19   #881
BeeAnn
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez windowS17 Pokaż wiadomość
dobry .dzien nie zaczal sie jakos wybitnie dobrze, obolaly brzuch plus zepsute okulary. odprowadzilam dzieciaki do przedszkola i poszlam po zakupy. przy okazji kupilam ''co nieco z %'' podchodze do kasy a baba mi mowi bym dowodzik wyciagala ladnie jej podziekowalam ze mnie odmlodzila o lekko 12 lat poprawila mi tym humor niesamowice ze wracajac smialam sie sama do siebie
o proszę, to mnie już nigdy nikt o dowód nie pyta, a mam raptem 20 lat

Cytat:

ja już po jednych zajęciach, a za 3 godzinki na następne więc wykorzystam czas na naukę by mieć wieczorem z głowy. rano mnie znowu bolał brzuch ale od rana się trzymam ładnie dietki - na śniadanie jogurt naturalny z płatkami i dwie mandarynki, a teraz zjadłam 2 kromki chleba ciemnego z niewielką ilością dżemu i jabłko może dziś będzie dzień na 5? bo ostatnio szkoda gadać..

trzymam kciuki, żeby dzień był nawet na 6! i u mnie też przy okazji

ja dopiero co wstałam, wzięłam prysznic i zaraz sobie zrobię jakieś śniadanie jak to dobrze mieć czwartki wolne

Stary 2013-12-12, 13:33   #882
Pendulka
Rozeznanie

Lol a ja do 19:30 w pracy

windows Kochana była!
edyta, bee ma być 6
Jeszcze pół godzinki i obiad bo już trochę mnie ssie w żołądku I pomyśleć, że kiedyś nie wiedziałam co to w ogóle jest
Stary 2013-12-12, 14:42   #883
myboyismine
Zakorzenienie

A ja juz po obiadku, zbieram się na silke; )

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
myboyismine jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-12, 14:52   #884
edyta508
Zakorzenienie

GG do edyta508

Cytat:

trzymam kciuki, żeby dzień był nawet na 6! i u mnie też przy okazji

ja dopiero co wstałam, wzięłam prysznic i zaraz sobie zrobię jakieś śniadanie jak to dobrze mieć czwartki wolne
no to ja też kciuki trzymam

Cytat:
Napisane przez Pendulka Pokaż wiadomość
Lol a ja do 19:30 w pracy

windows Kochana była!
edyta, bee ma być 6
Jeszcze pół godzinki i obiad bo już trochę mnie ssie w żołądku I pomyśleć, że kiedyś nie wiedziałam co to w ogóle jest
ja przez ostatnie dni też nie a dziś już mi burczy w brzuchu. 6 to raczej sobie nie dam bo dziś nie ćwiczę, straszne zakwasy mam po wczorajszej siłowni

Cytat:
Napisane przez myboyismine Pokaż wiadomość
A ja juz po obiadku, zbieram się na silke; )

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
dobrze, że wytrwale na nią chodzisz mój klub ma okazje na święta - karnet OPEN na cały miesiąc za 100 złotych na wszystko - fitness, siłownia, tańce i rowery, ale jeśli kupi się w grudniu. niestety w styczniu to ja czasu nie będę miała bo sesja dlatego zapytałam i można kupić w grudniu a zacząć kiedy się chce i właśnie się zastanawiam nad tym.
Stary 2013-12-12, 14:58   #885
BeeAnn
Zakorzenienie

Cytat:
dobrze, że wytrwale na nią chodzisz mój klub ma okazje na święta - karnet OPEN na cały miesiąc za 100 złotych na wszystko - fitness, siłownia, tańce i rowery, ale jeśli kupi się w grudniu. niestety w styczniu to ja czasu nie będę miała bo sesja dlatego zapytałam i można kupić w grudniu a zacząć kiedy się chce i właśnie się zastanawiam nad tym.
to ja bym brała u mnie ta promocja co była na karnety, to obowiązywała tylko na te zaczynające się 7 grudnia. a to trochę lipa, bo przerwy świątecznej są prawie 3 tygodnie w tym roku, więc tylko niepotrzebnie by się marnował. także będę musiała kupić w styczniu za normalną cenę

Stary 2013-12-12, 15:11   #886
Tusia forte
Wtajemniczenie

Ale mam dzisiaj okropny dzień(i znowu własciwie bez powodu...), najadłam się orzechów ziemnych, dobiłam obiadem i jestem taka nafulowana, że aż się źle czuję. Stawiam sobie dzisiaj 1 jak nic, a za Was dziewczyny mocno trzymam kciuki, macie się pochwalić wiczorem, że dzień był na 5

edyta fajna opcja z tym klubem A moje jedno z wielu postanowien noworocznych to tez zapisać się na siłkę, żeby regularnie biegać na bieżni.

noticemysoul

Stary 2013-12-12, 15:19   #887
edyta508
Zakorzenienie

GG do edyta508

Cytat:
to ja bym brała u mnie ta promocja co była na karnety, to obowiązywała tylko na te zaczynające się 7 grudnia. a to trochę lipa, bo przerwy świątecznej są prawie 3 tygodnie w tym roku, więc tylko niepotrzebnie by się marnował. także będę musiała kupić w styczniu za normalną cenę
oj no to szkoda, ale.. trzeba w siebie inwestować i już!

Cytat:
Ale mam dzisiaj okropny dzień(i znowu własciwie bez powodu...), najadłam się orzechów ziemnych, dobiłam obiadem i jestem taka nafulowana, że aż się źle czuję. Stawiam sobie dzisiaj 1 jak nic, a za Was dziewczyny mocno trzymam kciuki, macie się pochwalić wiczorem, że dzień był na 5

edyta fajna opcja z tym klubem A moje jedno z wielu postanowien noworocznych to tez zapisać się na siłkę, żeby regularnie biegać na bieżni.
zrób sobie herbatki i włącz jakiś film mi też możesz zrobić bo nie ma u mnie wody

no w sumie fajna, ale żeby było to dla mnie opłacalne musiałabym chodzić co najmniej 4 razy w tygodniu a nie wiem czy tyle dam radę pogodzić z uczelnią. i ja to bardziej na fitness bo te tańce mnie nie kręcą, a rowery? sama nie wiem a karnet na 12 wejść 90 złotych, zawsze to dycha na cukierki
Stary 2013-12-12, 15:25   #888
Konto usunięte

Cytat:

Też mi się marzy taki klub a u mnie na zadupiu nie ma nawet możliwości

Czy ja dobrze pamiętam czy w klubie miało być jakieś zdj?

Dzisiaj się na razie dobrze czuje, modle się żeby tak zostało

I od tabletek cycki mi jeszcze bardziej urosły chyba muszę kupować stanik G
5287fbd816f6100f127b74ceb000e25853ab3de7_5f7a53f2a8770 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-12, 15:39   #889
BeeAnn
Zakorzenienie

powiem Wam, że mi też cycki trochę urosły, ale to dlatego, że przytyłam, więc wcale się nie cieszę

Stary 2013-12-12, 16:21   #890
jmz
Raczkowanie

Siemanko
Dziewczęta drogie polecacie jakieś dobre komedie ??
Tylko przy filmach i kabaretach potrafię ćwiczyć hehe a już nie wiem co ogądać ...
jmz jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-12, 18:45   #891
bingos
Zakorzenienie

Hej U mnie dziś tak sobie, trening dopiero jutro, dieta średnio, jedyne co mnie cieszy to wolny wieczór spędzony w łóżeczku.
Cytat:
nie przejmuj się, ja też dzisiaj się czuję jak balon, napuchnięta z każdej strony a dieta dzisiaj całkiem okej. Może rzeczywiście dzisiaj jakiś niekorzystny dzień...

Poka Pewnie że chcemy
Co do niekorzystnych dni - mam wrażenie, że u mnie właśnie takie nadeszły - nie chce mi się przygotowywać dietetycznego żarcia, jakoś dużo ostatnio jem i często mam ochotę na coś niezdrowego, tuczącego i na %... Kryzys jakiś?
Cytat:
no obyście miały rację jeszcze boję się, że to może być początek choróbska jakie miałam w marcu... wtedy obudziłam się z buzią jak u chomika, normalnie wyglądało to na świnkę bardzo bardzo zaawansowaną czy coś ale poszłam do lekarza i powiedziała mi że to od gardła ale wyglądałam okropnie..
Oby to był fałszywy alarm. Zdrówka
Cytat:

Cytat:

No i co? Zaliczony na 5?
Cytat:
mój klub ma okazje na święta - karnet OPEN na cały miesiąc za 100 złotych na wszystko - fitness, siłownia, tańce i rowery, ale jeśli kupi się w grudniu. niestety w styczniu to ja czasu nie będę miała bo sesja dlatego zapytałam i można kupić w grudniu a zacząć kiedy się chce i właśnie się zastanawiam nad tym.
Ja bym brała
Cytat:
Mój to tak na 2/3 dzisiaj...
Cytat:
powiem Wam, że mi też cycki trochę urosły, ale to dlatego, że przytyłam, więc wcale się nie cieszę
Taaa, ciekawe gdzie? Widziałam fotę, nie wiem gdzie te Twoje kilogramy
Cytat:
Napisane przez jmz Pokaż wiadomość
Siemanko
Tylko przy filmach i kabaretach potrafię ćwiczyć hehe a już nie wiem co ogądać ...
Nie pomogę, ostatnio bardzo mało oglądam, chociaż chętnie wciągnęłabym się w jakiś serial, może coś polecicie? Tylko nie komedia i nie fantastyka, może coś z akcją.
Stary 2013-12-12, 18:48   #892
Konto usunięte

Windows masz dzisiaj urodziny?
Stary 2013-12-12, 19:28   #893
edyta508
Zakorzenienie

GG do edyta508

[1=5287fbd816f6100f127b74c eb000e25853ab3de7_5f7a53f 2a8770;44129350]

Dzisiaj się na razie dobrze czuje, modle się żeby tak zostało

I od tabletek cycki mi jeszcze bardziej urosły chyba muszę kupować stanik G [/QUOTE]

ajj karcia zazdroszczę Ci

Cytat:
mi TŻ też powiedział, że urosły ale chyba już wróciły do swojego rozmiaru

Cytat:
Napisane przez jmz Pokaż wiadomość
Siemanko
hmm, no nie wiem, dawno nic nie oglądałam

Cytat:
Napisane przez bingos Pokaż wiadomość
Hej U mnie dziś tak sobie, trening dopiero jutro, dieta średnio, jedyne co mnie cieszy to wolny wieczór spędzony w łóżeczku.

No i co? Zaliczony na 5?
udało się w końcu.

całkiem możliwe, że to kryzys trzeba być baaardzo silnym teraz.

z seriali to polecam "suits" taki prawniczy, ale bardzo fajny. ale to nie jest serial akcji więc nie wiem czy Cię zainteresuje
Stary 2013-12-12, 19:31   #894
Konto usunięte

Cytat:
ajj karcia zazdroszczę Ci
czego tu zazdrościć? Że nie mogę normalnie ćwiczyć i mogę podbić sobie nimi oczy? Duże piersi nie są fajne
Stary 2013-12-12, 19:34   #895
bingos
Zakorzenienie

Cytat:

udało się w końcu.

całkiem możliwe, że to kryzys trzeba być baaardzo silnym teraz.

z seriali to polecam "suits" taki prawniczy, ale bardzo fajny. ale to nie jest serial akcji więc nie wiem czy Cię zainteresuje

Ostatnio jestem trochę przemęczona, dlatego chyba nie chce mi się pilnować tego wszystkiego
To nie musi być serial akcji, chodziło mi o coś, co mnie wciągnie. Przez jakiś czas oglądałam (nadrabiałam 2 sezony) Revenge, ale już jestem na bieżąco, a teraz odcinek raz na tydzień czy dwa, więc może pooglądałabym coś jeszcze (póki nie mam nawału nauki )
Stary 2013-12-12, 20:00   #896
edyta508
Zakorzenienie

GG do edyta508

[1=5287fbd816f6100f127b74c eb000e25853ab3de7_5f7a53f 2a8770;44132991]czego tu zazdrościć? Że nie mogę normalnie ćwiczyć i mogę podbić sobie nimi oczy? Duże piersi nie są fajne[/QUOTE]

że masz czym oddychać i TŻ ma frajdę

no rozumiem, ale ja to się nie znam. jeśli chodzi o seriale to wszystkie sezony oglądałam Plotkary i 90210 no i Suits staram się ale teraz nie mam czasu a jestem do tyłu z 6 odcinków.

---------- Dopisano o 20:00 ---------- Poprzedni post napisano o 19:38 ----------

pochwale się Wam kochane, że udało mi się znowu wygrać tym razem kosmetyki do włosów Wella, niestety dokładnie nie wiem jaki zestaw bo nie pamiętam co zaznaczyłam

Edytowane przez edyta508
Czas edycji: 2013-12-12 o 19:39
Stary 2013-12-12, 20:03   #897
jmz
Raczkowanie

bingos Ja oglądałam Kości , grey's anatomy chirurdzy, CSI kryminalne zagadki i prywatna praktyka

Edytowane przez jmz
Czas edycji: 2013-12-12 o 20:04
jmz jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-12, 20:06   #898
windowS17
Zadomowienie

karcia dokladnie dlatego ostro imprezuje przed kompem

edyta a to 90210 to ma cos wspolnego z beverly hills 90210?

a ja najadlam sie ciacha, zaraz sobie golne kielicha i moze uda mi sie pojsc spac wiec dzien beddzie nie udany

Edytowane przez windowS17
Czas edycji: 2013-12-12 o 20:07
windowS17 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-12, 20:16   #899
edyta508
Zakorzenienie

GG do edyta508

Cytat:

edyta a to 90210 to ma cos wspolnego z beverly hills 90210?

a ja najadlam sie ciacha, zaraz sobie golne kielicha i moze uda mi sie pojsc spac wiec dzien beddzie nie udany
dlaczego się nie chwaliłaś nic?

wszystkiego najlepszego, pociechy z dzieci i seksi ciałka

no tak, tylko nowsza wersja
Stary 2013-12-12, 20:21   #900
BeeAnn
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez bingos Pokaż wiadomość
Taaa, ciekawe gdzie? Widziałam fotę, nie wiem gdzie te Twoje kilogramy

Nie pomogę, ostatnio bardzo mało oglądam, chociaż chętnie wciągnęłabym się w jakiś serial, może coś polecicie? Tylko nie komedia i nie fantastyka, może coś z akcją.
a żebyś wiedziała, że są! boczki mam takie wielkie, że trudno się w bok zgiąć i tyle wałków mam na brzuchu, że szok! i takie uda wielkie! ja już chcę styczeń!

z akcji to polecam np. 'the bridge'

Cytat:
udało się w końcu.
no tu super!
a za suits też już wiele razy miałam się zabrać, ale jeszcze nigdy mi się nie udało ale wiele moich znajomych mi polecało, więc muszę w końcu zacząć

Cytat:

pochwale się Wam kochane, że udało mi się znowu wygrać tym razem kosmetyki do włosów Wella, niestety dokładnie nie wiem jaki zestaw bo nie pamiętam co zaznaczyłam
ta jaka szczęściara zostaw coś dla innych może

Cytat:
windooooow to wszystkiego najlepszego, zdrowia, szczęścia, pomyślności, spełnienia marzeń, pociechy z dzieci, dużo uśmiechu i oczywiście idealnej figury już na zawsze! sto lat kochana!

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości