|
|
#871 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: to nie KIT, od dziś jestem FIT! cz. II
Cytat:
![]() O pracy napisałam w klubie ![]() Myślę, że nie przytyłaś tylko to przez powiększone węzły chłonne wyglądasz inaczej. Nie polecam samych jabłek - dorzuć jakieś warzywa, soki, może chudy nabiał ![]() ---------- Dopisano o 21:25 ---------- Poprzedni post napisano o 21:24 ---------- A co tu dzisiaj tak pusto Gdzie się wszystkie podziały?
|
|
|
|
|
#872 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
i budzik też dziś przestawiałam o godzinę [1=5287fbd816f6100f127b74c eb000e25853ab3de7_5f7a53f 2a8770;44117126] Ja też muszę się wybrać do fryzjera końcówki takie rozdwojone i zniszczone że masakra Nie wiem co tu jeszcze napisać, dieta u mnie wygląda słabo, jem lekkie rzeczy, bułki (chleba nie mogę) chudy rosolek dzisiaj wpadł i kurczak z rosołu, wszystko na ten mój żołądek a i tak nie czuje się najlepiej ech. Dobra nie truje, a wy co tam ciekawego, oprócz zmian fryzur?[/QUOTE] też już jestem umowiona do fryzjera przed świętami, na podcięcie i odrost poza tym dieta w miarę, dzisiaj zero ćwiczeń (chociaż może się zepnę i zrobię przysiady i nożyce), bo cały dzień zabiegany ![]() jutro idę na ciacho i kawę z koleżanką ale wybiegam to ciacho jutro no i tyle w sumie, zaraz idę się wykąpać i do łóżka. pewnie jakis film obejrzę albo poszukam mebli do pokoju, bo muszę wykończyć go a średnio mam pomysł
|
|
|
#873 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
"przytyłaś" pewnie przez te węzły, nie ma co się przejmować ja nie mogę jeść jabłuszek
|
|
|
|
|
#874 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() [1=5287fbd816f6100f127b74c eb000e25853ab3de7_5f7a53f 2a8770;44117126] Ja też muszę się wybrać do fryzjera końcówki takie rozdwojone i zniszczone że masakra Nie wiem co tu jeszcze napisać, dieta u mnie wygląda słabo, jem lekkie rzeczy, bułki (chleba nie mogę) chudy rosolek dzisiaj wpadł i kurczak z rosołu, wszystko na ten mój żołądek a i tak nie czuje się najlepiej ech. Dobra nie truje, a wy co tam ciekawego, oprócz zmian fryzur?[/QUOTE] Oby jutro było lepiej Cytat:
Cytat:
![]() A jaki masz aktualny kolor włosów? Ja właśnie wróciłam od fryzjera, no i zmiana całkiem spora. Przyciemniła mi mój blond i teraz mam kasztan. Jutro zrobię i wrzucę Wam fotkę jesli chcecie mimo, że nie planowałam takiego odcienia to podoba mi się, także jestem zadowolona
|
|
#875 |
|
Zakorzenienie
|
jasne, że chcemy Tusia
no obyście miały rację ale poszłam do lekarza i powiedziała mi że to od gardła ale wyglądałam okropnie.. no jednak zmieniłam zdanie co do tych jabłek ogólnie to czuję się jak przed okresem, a to jeszcze nie czas. złe dni czy co? TŻ dziś wypalił, że ta eliza z warsaw shore to ''no figurę to ma niezła'' ![]() ---------- Dopisano o 23:06 ---------- Poprzedni post napisano o 23:01 ---------- i karcia dlaczego nie możesz jeść jabłek? |
|
|
|
#876 |
|
Wtajemniczenie
|
haha, no szczupła jest, to prawda, ale w koncu musi czymś nadrabiać swoją "naturalną urodę"
Oby to nie była żadna choroba jutro będzie lepiej. ![]() Lecę spać, dobranoc
|
#877 |
|
Zakorzenienie
|
a nogi to ma do samej ziemi..
ja też, dobranoc
|
|
|
|
#878 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() no i mam nadzieję, że to nic poważnego, żadne tam choróbsko ![]() Cytat:
|
|
#879 |
|
Zadomowienie
|
dobry
.dzien nie zaczal sie jakos wybitnie dobrze, obolaly brzuch plus zepsute okulary ladnie jej podziekowalam ze mnie odmlodzila o lekko 12 lat poprawila mi tym humor niesamowice ze wracajac smialam sie sama do siebie
|
|
|
|
#880 |
|
Zakorzenienie
|
ja już po jednych zajęciach, a za 3 godzinki na następne więc wykorzystam czas na naukę by mieć wieczorem z głowy. rano mnie znowu bolał brzuch ale od rana się trzymam ładnie dietki - na śniadanie jogurt naturalny z płatkami i dwie mandarynki, a teraz zjadłam 2 kromki chleba ciemnego z niewielką ilością dżemu i jabłko może dziś będzie dzień na 5? bo ostatnio szkoda gadać..
|
|
|
|
#881 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
trzymam kciuki, żeby dzień był nawet na 6! i u mnie też przy okazji ![]() ja dopiero co wstałam, wzięłam prysznic i zaraz sobie zrobię jakieś śniadanie jak to dobrze mieć czwartki wolne
|
|
#882 |
|
Rozeznanie
|
Lol a ja do 19:30 w pracy
![]() windows edyta, bee ma być 6 ![]() Jeszcze pół godzinki i obiad bo już trochę mnie ssie w żołądku I pomyśleć, że kiedyś nie wiedziałam co to w ogóle jest
|
|
#883 |
|
Zakorzenienie
|
A ja juz po obiadku, zbieram się na silke; )
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#884 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
a dziś już mi burczy w brzuchu. 6 to raczej sobie nie dam bo dziś nie ćwiczę, straszne zakwasy mam po wczorajszej siłowniCytat:
|
|||
|
|
|
#885 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
u mnie ta promocja co była na karnety, to obowiązywała tylko na te zaczynające się 7 grudnia. a to trochę lipa, bo przerwy świątecznej są prawie 3 tygodnie w tym roku, więc tylko niepotrzebnie by się marnował. także będę musiała kupić w styczniu za normalną cenę
|
|
#886 |
|
Wtajemniczenie
|
Ale mam dzisiaj okropny dzień(i znowu własciwie bez powodu...), najadłam się orzechów ziemnych, dobiłam obiadem i jestem taka nafulowana, że aż się źle czuję.
![]() ![]() edyta fajna opcja z tym klubem
|
#887 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
no w sumie fajna, ale żeby było to dla mnie opłacalne musiałabym chodzić co najmniej 4 razy w tygodniu a nie wiem czy tyle dam radę pogodzić z uczelnią. i ja to bardziej na fitness bo te tańce mnie nie kręcą, a rowery? sama nie wiem a karnet na 12 wejść 90 złotych, zawsze to dycha na cukierki |
||
|
|
|
#888 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Czy ja dobrze pamiętam czy w klubie miało być jakieś zdj? Dzisiaj się na razie dobrze czuje, modle się żeby tak zostało ![]() I od tabletek cycki mi jeszcze bardziej urosły |
|
|
|
|
#889 |
|
Zakorzenienie
|
powiem Wam, że mi też cycki trochę urosły, ale to dlatego, że przytyłam, więc wcale się nie cieszę
|
#890 |
|
Raczkowanie
|
Siemanko
![]() Dziewczęta drogie polecacie jakieś dobre komedie ?? Tylko przy filmach i kabaretach potrafię ćwiczyć hehe a już nie wiem co ogądać ... |
|
|
|
#891 | |||||||
|
Zakorzenienie
|
Hej
Cytat:
Pewnie że chcemy Co do niekorzystnych dni - mam wrażenie, że u mnie właśnie takie nadeszły - nie chce mi się przygotowywać dietetycznego żarcia, jakoś dużo ostatnio jem i często mam ochotę na coś niezdrowego, tuczącego i na %... Kryzys jakiś? ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Nie pomogę, ostatnio bardzo mało oglądam, chociaż chętnie wciągnęłabym się w jakiś serial, może coś polecicie? Tylko nie komedia i nie fantastyka, może coś z akcją. |
|||||||
|
|
|
#892 |
|
Konto usunięte
|
Windows masz dzisiaj urodziny?
|
|
|
|
#893 | |||
|
Zakorzenienie
|
[1=5287fbd816f6100f127b74c eb000e25853ab3de7_5f7a53f 2a8770;44129350]
Dzisiaj się na razie dobrze czuje, modle się żeby tak zostało ![]() I od tabletek cycki mi jeszcze bardziej urosły ajj karcia zazdroszczę Ci ![]() Cytat:
ale chyba już wróciły do swojego rozmiaru Cytat:
Cytat:
całkiem możliwe, że to kryzys trzeba być baaardzo silnym teraz.z seriali to polecam "suits"
|
|||
|
|
|
#894 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#895 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ostatnio jestem trochę przemęczona, dlatego chyba nie chce mi się pilnować tego wszystkiego ![]() To nie musi być serial akcji, chodziło mi o coś, co mnie wciągnie. Przez jakiś czas oglądałam (nadrabiałam 2 sezony) Revenge, ale już jestem na bieżąco, a teraz odcinek raz na tydzień czy dwa, więc może pooglądałabym coś jeszcze (póki nie mam nawału nauki )
|
|
|
|
|
#896 |
|
Zakorzenienie
|
[1=5287fbd816f6100f127b74c eb000e25853ab3de7_5f7a53f 2a8770;44132991]czego tu zazdrościć? Że nie mogę normalnie ćwiczyć i mogę podbić sobie nimi oczy?
i TŻ ma frajdę ![]() no rozumiem, ale ja to się nie znam. jeśli chodzi o seriale to wszystkie sezony oglądałam Plotkary i 90210 ---------- Dopisano o 20:00 ---------- Poprzedni post napisano o 19:38 ---------- pochwale się Wam kochane, że udało mi się znowu wygrać Edytowane przez edyta508 Czas edycji: 2013-12-12 o 19:39 |
|
|
|
#897 |
|
Raczkowanie
|
bingos Ja oglądałam Kości , grey's anatomy chirurdzy, CSI kryminalne zagadki i prywatna praktyka
Edytowane przez jmz Czas edycji: 2013-12-12 o 20:04 |
|
|
|
#898 |
|
Zadomowienie
|
karcia dokladnie
![]() edyta a to 90210 to ma cos wspolnego z beverly hills 90210? a ja najadlam sie ciacha, zaraz sobie golne kielicha i moze uda mi sie pojsc spac wiec dzien beddzie nie udany Edytowane przez windowS17 Czas edycji: 2013-12-12 o 20:07 |
|
|
|
#899 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
wszystkiego najlepszego, pociechy z dzieci i seksi ciałka ![]() ![]() no tak, tylko nowsza wersja |
|
|
|
|
#900 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() z akcji to polecam np. 'the bridge' ![]() no tu super! ![]() a za suits też już wiele razy miałam się zabrać, ale jeszcze nigdy mi się nie udało ale wiele moich znajomych mi polecało, więc muszę w końcu zacząć![]() Cytat:
zostaw coś dla innych może![]() windooooow sto lat kochana!
![]() |
Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:42.

mam nadzieję, że to tylko chwilowe bo mam węzły chłonne powiększone. ale jutro sobie robię oczyszczający dzień na jabłkach 

Gdzie się wszystkie podziały?

Nie wiem co tu jeszcze napisać, dieta u mnie wygląda słabo, jem lekkie rzeczy, bułki (chleba nie mogę) chudy rosolek dzisiaj wpadł i kurczak z rosołu, wszystko na ten mój żołądek a i tak nie czuje się najlepiej ech.
ale wybiegam to ciacho jutro

ladnie jej podziekowalam ze mnie odmlodzila o lekko 12 lat
może dziś będzie dzień na 5? bo ostatnio szkoda gadać.. 

a karnet na 12 wejść 90 złotych, zawsze to dycha na cukierki 
ale chyba już wróciły do swojego rozmiaru
trzeba być baaardzo silnym teraz.