![]() |
#4651 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Styczniowo - lutowe mamy 2013 (XII)
Meneq, party niemal do 5 rano, jestem wykonczona na maksa :'(
Fajnie, ze kolacja sie udala, tez bym chciala gdzies wyjsc..... Dziewczyny co ubieracie na swieta / sylwestra??? Wysłane z mojego HTC ChaCha A810e ---------- Dopisano o 07:54 ---------- Poprzedni post napisano o 07:46 ---------- Coby nie tracic nocy, o 3,30 prasowalam malzowi koszule ![]() Dziewczyny mm, jak w nocy karmicie bable? Wyciagacie z lozeczka? Czy na lezaco dajecie? Wydaje mi sie, ze ostatnio tu mamy problem, przy wyjeciu z lozeczka sie chyba wybudza i heja banana..... Wysłane z mojego HTC ChaCha A810e ---------- Dopisano o 08:14 ---------- Poprzedni post napisano o 07:54 ---------- Aha, mialam wam wczoraj napisac ![]() Wczoraj przezylysmy z siostra chwile grozy, babel chcial dostac do naszej koty, ktora spala w wozku i chwycil za podnozek wozka, podnozek sie obnizyl, Pietraszko wyrznal tak niefortunnie, ze rozwalil sobie warge, ale jak!!!!!!!!!! Krew byla doslownie wszedzie, placz tak ogromny ze mi serce stanelo, szybko na szczescie ogarnelysmy babla i....po dwoch minutach sladu po zdarzeniu nie bylo. Ma rozcieta warge, ale wlasciwie nic nie widac. Jak to malo przy takich dzieciaczkach potrzeba. Ehhh..... Ale normalnie az sie poplakalam z nim i chcialam na pogotowie jechac, zeby mu to zszyli..... Black, zrobilam sobie mietowe matowe paznokcie a kciuk i serdeczny brokatowy tez w kolorze mietowym ![]() ![]() ![]() Wysłane z mojego HTC ChaCha A810e ---------- Dopisano o 08:16 ---------- Poprzedni post napisano o 08:14 ---------- Chyba gadam sama do siebie ![]() Widziala gdzie ktoras jakas ladna mietowa spodnice? Wysłane z mojego HTC ChaCha A810e
#4652 |
Zakorzenienie
|
lady Wspolczuje imprezy.
Biedny Pietraszko. Pokaz paznokcie |
![]() ![]() |
![]() |
#4653 |
Zadomowienie
|
Hejka lasencje
![]() mi az glupio pisac po nocce Lady, ale mloda spala dzisiaj od 20,30 do 6,45 bez pobodki na butle ... obudzila sie jak wrocilam z biegania kolo 23 i wpadla w mala hiserie jak mnie nie bylo obok, ale po prysznicu utulilam ja, wlazla na mnie i padla do rana ...
#4654 | ||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
o siet ![]() Cytat:
![]() Swoja droga, moj malz ma kumpla ktory ma tak samo na nazwisko, myslalam, ze moze jakas rodzina ale nie macie siebie w znajomych :p ![]() Super, ze rehab nie pozwolila sadzac, chcialabym widziec mine tz :P Cytat:
a nie mowilam? ![]() Cytat:
Moj dziec wczoraj zrobil drugi kroczek w zyciu ![]() A dzisiaj wszedl na oparcie kanapy! Zawal!!!!! Wysłane z mojego HTC ChaCha A810e
![]() |
#4656 |
Zadomowienie
|
Lady wspolczuje przezycia wczorajszego ... ja byn chyba wpadla w mega histerie jakbym krew.zobaczyla ...
#4657 | |||||
Konto usunięte
|
Cytat:
Dorka nie chciała uu gdy gardło bolało i katar miała, lepiej jej się łyżeczką jadło ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
nie mam pojęcia, co ubrać... a przeżyc współczuję, dobrze, że nic się w sumie nie stało wielkiego ![]() Cytat:
e, ja też nie całą rodzinę mam ![]() fajnie ![]() |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#4658 |
Zakorzenienie
|
Hej laski
![]() W moje dziecko w nocy wstąpił diabeł albo ki grom,obudził się o 1;15 na mleko,ale zanim mu je zrobiłam to tak się rozwył jakby miesiąc nie jadł. Efekt w końcu taki że zasmarkany cały zaczął dławić się ta flegmą. Co wziął łyk mleka to go przytykało. W końcu z mleka zrezygnował bo się bał już potem go pić ale w brzuchu mu burczało,więc i tak nie mógł usnąć. Mąż w końcu wyciągnął inhalator i to go na szczęście oczyściło. Chwilę trzeba było go jeszcze uspokoić i wyciszyć i jakimś cudem odważył się wypić mleko. Po tym spał już do rana-6;40 znaczy ![]() Dziewczyny dające BD-na ile starcza wam 500g mleka?
#4659 | |||
Wtajemniczenie
|
hej
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() szukam sukienki na święta dla Młodej i znaleźć nie mogę ![]()
![]() |
#4660 |
Zadomowienie
|
Lady nie chce krakac, ale jesli mlody podobny do blanki to nastepny etap.to bedzie parapet i proba wejscia na niego ... u mnoe trraz jest komoda z tv ... musilam poodkrecac wszystkie uchwyty w domu w szafkach komodach szufladaxh ...
---------- Dopisano o 09:13 ---------- Poprzedni post napisano o 09:10 ---------- a tak wogole zaczynam sie bac zmiany pieluchy ... zawartosci po mm sa przerazajace i maja moc razenia ![]()
#4661 |
Konto usunięte
|
Meneq, szajka-Japonka
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4662 |
Zakorzenienie
|
szaja to wynika z japonskiej mentalnosci i kultury. Jest wyrazny podzial na to, co wypada powiedziec i o czym sie nie mowi. Poza tym jest tez granica, ktora wyznacza tych, ktorzy naleza do mojej grupy i tych z poza niej. I jak sie te dwie rzeczy naloza na siebie, to jest takie sito, ze niewiele powiedza. Chyba, ze ma sie talent do przesluchiwan, to czasami mozna duzo sie dowiedziec.
---------- Dopisano o 10:25 ---------- Poprzedni post napisano o 10:23 ---------- [1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;44139405]Meneq, szajka-Japonka ![]() Pieknie, pelna profeska |
![]() ![]() |
![]() |
#4663 |
Zadomowienie
|
Aga jaki slodziak <3
#4664 |
Zakorzenienie
|
Ile powinna Yae pic w dzien? Ona juz nie chce uu w dzien, tylko po kapieli i w nocy. Wypija 250-300ml i to chyba malo...
|
![]() ![]() |
![]() |
#4665 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Biedny Pietraszko ![]() Coś jeszcze miałam napisać, ale nie pamiętam co ![]() ---------- Dopisano o 09:41 ---------- Poprzedni post napisano o 09:38 ---------- [1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;44139405]meneq, szajka-japonka :d miałam jeszcze takie kwiaty czarne dwa we włosy wpięte...[/quote] :d |
|||
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4666 |
Zakorzenienie
|
Bryy dzień.
U nas kiepska noc, jakoś młoda się wierciła strasznie i popłakiwała bo nie mogła się ułożyć. Teraz się bawi łychą i kubkiem. Wiecie, jakie to dla mnie niesamowite jak piszecie, że dziecko nie chce uu? Moja chce zawsze, w zdrowiu, w chorobie, smutku, czy co tam wstawicie. |
![]() ![]() |
![]() |
#4667 | ||||
Zakorzenienie
|
Ikea generalnie ma taką politykę, że jak coś się dzieje z jej produktami, niekoniecznie z ich winy, czasem przez złe użytkowanie, to wycofuje. A mi się te lampki podobały, miałam kupić.
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Poucinało mi cytaty... Nancy, koniecznie teściowa musi się dowiedzieć o sadzaniu, aczkolwiek uważam, że taki typ człowieka i tak nie uzna żadnego autorytetu ![]() Lady, ale aparat z Pietraszka! Dobrze że nic złego się nie stało. Dziękuję za miłe komentarze. U nas nie było tych małych gwiazdeczek, a na takie polowałam. W biedronce był mąż i też nie było lampek już. Muszę jeszcze inne obskoczyć. Obiad na dzisiaj wczoraj wieczorem robiłam, spaghetti ![]() Meneq w tej książce "moje dziecko nie chce jeść" napisane jest że min. 500ml mleka powinno wypić. ---------- Dopisano o 09:55 ---------- Poprzedni post napisano o 09:55 ---------- Cytat:
![]()
![]() |
#4668 |
Zakorzenienie
|
Jeszcze śpi więc popisze
![]() W ogóle załapałam doła jakiegoś,chodzi o jedzenie Oskara (dlatego pytam o mleko). Je właściwie wszystko,ostatnio kaszki mu nie podchodzą,ale co z tego że na śniadanie dam mu chlebek z masłem/jajkiem jak za godzinę muszę dać mleko. Co z tego że zje słoik deserku jak za godzinę chce mleko. Co z tego że zje jogurt jak za godzinę musi być butla? ![]() ![]() Niby je wszystko a i tak jest "mleczny" właściwie. Jedyne co zje i nie chce po godzinie mleka to obiad. Tu przerwa wynosi 2 godziny ![]() Źle się z tym czuje. Pisałyście o opryszczcce-po dwóch dniach jak Misiael napisała że mąż ma to mi wylazła na ustach. Ograniczam kontakt z małym ale nie sądzę że jest całkowicie bezpieczny. I nie mogę go całować ![]() ![]()
#4669 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#4670 | ||
Wtajemniczenie
|
Lady współczuję bardzo tego przeżycia z upadkiem Pietraszka. Dobrze że ząbków nie wybił. Córeczka mojej kuzynku tak niefortunnie upadła raz że wybiła dwie górne jedynki i bidulka tak musi chodzić szczerbata aż jej stałe wyrosną a ma dopiero 2 latka.
A oparcie od kanapy mi się wydaje czy tam na górze nie jest gładkie? Pitraszko coś zmajstrował? Bo mi Igi pogryzł całą kanapę i odrywał skórę...czeka mnie tapicerowanie ale jeszcze się powstrzymuję bo boję się że nową też zniszczy. Cytat:
![]() Cytat:
![]() O to to, u nas to samo.
Igorek - 02.01.2013 r. Edytowane przez ILLUSION Czas edycji: 2013-12-13 o 09:03 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4671 |
Zakorzenienie
|
Przepyszna kiełbaska, moja ulubiona .... To taka z rodzaju trochę suchych.
|
![]() ![]() |
![]() |
#4672 |
Zakorzenienie
|
Ja też jak miałam opryszczkę to cała przerażona chodziłam. Obudziłam się w nocy koło Misia i poczułam że coś mam na ustach
![]() ![]()
#4673 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wszystko przecież je? Kaszek nie musi. Do 1 r.ż mleko jest podstawą diety, i ma stanowić 2/3 jedzenia. Dlaczego cię to martwi? Rozumiem że może być uciążliwe bo ciągle mu robisz coś do jedzenia, ale... to całkowicie normalne. Ile on tego mleka na dzień objętościowo wypija? Też czytam tą ksiązkę "moje dziecko nie chce jeść" i dziecko powinno pić minimum 500ml. Ja bym się bardziej martwiła jakby nie chciał już mleka wcale. A skoro je i mleko i posiłki stałe.. to moim zdaniem problem nie istnieje. ---------- Dopisano o 10:08 ---------- Poprzedni post napisano o 10:07 ---------- Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4674 |
Zakorzenienie
|
Pstryku mój Dawid pulneo bez mrugnięcia okiem pił.
![]() A teraz Franca wie, że codziennie witaminke dostaje. Jak ja zapomne to on mi przypomni wnet, bo pokazuje na szafkę ![]() Jaka mówisz że iladian jest lepszy? ![]() Silver mnie moja mama urodziła w wieku 17 lat ... ![]() ![]() Aśka ja mam w rossie 5 %. Bebilon kupuję przeważnie w Biedrze przy miesięcznych zakupach. OPRYSZCZKA co roku przechodzę ze 2-3 razy na ustach (jak tylko czuję to od razu plaster), w nosie (zovirax intense) i pod/na nosie (zovirax/plaster). Zaraża wtedy, gdy się robi. Fajnie się czyta o tych Waszych zaręczynach ![]() A teraz się przekonuję do swojej odpowiedzi ![]() A z JAnkiem też byłam zaręczona ![]() ![]() Lady współczuję upadku ![]() ![]() ![]() ![]() Ja mam tą sukienke https://www.google.pl/search?q=sukie...ml%3B572%3B653 i myślę o niej czy mogę na wigilię, ale chyba założę białą koszulę i kamizelkę. NA sylwestra nie mam po co zakładać sukienki. ![]() Dawid wczoraj zasnął po 19 wstał po godzinie i zasnął po 23. I spaliśmy do 8 ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4675 | |||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
widzę, że opryszczkowy sezon:/ Cytat:
![]() ![]()
![]() ![]() 01.02.2013 Aniołki[*][*]25.01.2012 Edytowane przez misiaeel Czas edycji: 2013-12-13 o 09:20 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#4676 |
Zakorzenienie
|
Lady, nie wyciagam malej - daje jej butelke, ona sama sobie je i potem odklada, i idzie spac.
![]() A co do paznokci, to sie dziwie, mieta jest ladniutka. ![]() Illusion, mialam podac w klubie, zapomnialam. ![]() Wysłane z mojego ALCATEL ONE TOUCH 8008X przy użyciu Tapatalka |
![]() ![]() |
![]() |
#4677 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Jak ma spać dalej w łóżeczku, to daję normalnie w nim, jak skończy, to obraca się na boczek i śpi dalej. A czasem biorę ją od razu do łóżka i tam daję, a wtedy już do rana śpi z nami. Cytat:
No nie widzę tego ![]() ---------------------------- Uff, uff, uff. Po prawie 3 tyg. wreszcie w miarę przespana noc - młoda spała ładnie do 1.40, potem do 7 pobudki co 30-40 minut, ale od 7 dospałyśmy jeszcze godzinkę. Duża odmiana po ostatnich nockach ![]() ![]() Jak sobie zgram zdjęcia z aparatu, to później wrzucę Wam fotę, jakie miałam widoki z rana za oknem ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4678 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() A ja mylalam, ze to moja corka jest hardcorem ![]() ![]() ![]()
![]() |
#4679 |
Zakorzenienie
|
Nie było chyba wrzucane.
https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...postcount=2624 ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4680 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
mimo iż przyprawa magi to sama chemia to w tatarzę muszę ją czuć i grubo zmielony pieprz ![]() oj Ty niedobra, narobiłaś mi ochotę tylko niestety ale te gotowe tatary to straszne świństwo, a prawdziwa polędwica wołowa kosztuje majątek ![]() Cytat:
![]() Współczuję Wam tych opryszczek, ja w życiu nie mialam a tak wogóle to mam mega doł i jakaś deprecha mnie lapie ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:01.