Za małe ubranka, już pierwsze uśmiechy, szybko nam rosną te nasze pociechy, cz. II - Strona 142 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Odchowalnia - jestem mamą

Notka

Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem.

Pokaż wyniki sondy: tytuł III części
Mleko już mi nie smakuje, teraz sobie kartofla spróbuje! 1 2,70%
Mm, kp? To była rozgrzewka, teraz już będzie tylko marchewka! 0 0%
Mamo, tato, robotę dla was mam, pampers przecież nie przewinie się sam! 3 8,11%
Już przed nami wielkie szczęście, pierwsze święta razem wreszcie! 6 16,22%
Tu uśmieszek, tam koleczka, podejdź mamo do łóżeczka. 2 5,41%
Główkę ładnie podnosimy, do mamusi się tulimy. 7 18,92%
Czy to KaPe, czy eMeM, będę duży, ja to wiem! 1 2,70%
Kochamy nasze pociechy, bezcenne są ich uśmiechy. 3 8,11%
Chociaż nocki nieprzespane- nasze dzieci przekochane. 0 0%
Mleczko piję, szybko rosnę, wnet i tatę ja przerosnę. 3 8,11%
Marchew, jabłko lub ziemniaczek, wkrótce zje mój niemowlaczek. 11 29,73%
Głosujący: 37. Nie możesz głosować w tej sondzie

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-12-13, 07:29   #4231
tigaaa814
Raczkowanie

Dot.: Za małe ubranka, już pierwsze uśmiechy, szybko nam rosną te nasze pociechy, cz.

Cytat:
Napisane przez ladanseuse14 Pokaż wiadomość
ktos tu pisal ostatnio, ze teskni badz nie ma nocnych zmian. coz u mnie sa zawsze. najpierw problemy z zasypianiem, ryk a od 4:30 walcze z dzieckiem zeby zasnelo... mam dosc, serio. a gdzie do tego praca

Moje dziecko od 5 wogole nie chce spac Zasypia w czasie na wspolnej widzocznie go nudzi
tigaaa814 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-13, 07:29   #4232
SAMBAdiJANEIRO
Zakorzenienie

Dot.: Za małe ubranka, już pierwsze uśmiechy, szybko nam rosną te nasze pociechy, cz.

masakra...maly od 3 zasnal moze na pol godziny..a tak to wierzga nogami i se gada....w dodatku stary zazyczyl sobie zony w spodniczce i trul dupe caly tydzien az wczoraj zalozylam...i co? Dzis boli mnie gardlo...
SAMBAdiJANEIRO jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-13, 07:54   #4233
bajka1807
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez tigaaa814 Pokaż wiadomość
Hej mamusie Widze ze poruszony temat chrztu. Ja chce zrobic chrzciny w kwietniu, maju. Jesli bez problemu mi ksiadz pozwoli;p;p; My z TZ jestesmy malzenstwem ale nie mamy koscielnego po 2 chrzestny jest z Holendrem;] Ksiadz bedzie zachwycony;D

Mamtez pytanie. Czy ktoras z Was ma mate FP z pianinkiem?
Misia chyba ma.

Co do cywila i chrzcin. Nam nie robil ksiadz problemu, namawial orzy okazji na slub a jak piwiedzualam ze nie to gadal ze do piekla pojdziemy ale ze to nasza brocha

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.

---------- Dopisano o 08:54 ---------- Poprzedni post napisano o 08:52 ----------

Co do spania to od 19-6:30 i od 6:40- spi dalej

Mel B 14/14 ✓
bajka1807 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-13, 08:02   #4234
MysticNanette
Przyczajenie

A ja się w szok wbiłam, już kolejny dzień z rzędu mały budzi mnie już na wstanie o 8..a nie koło 10 jak zwykle, ale przesypia wreszcie ładnie noc(pfu pfu!) budzi się tylko raz na cyca, no w końcu! 6 miesięcy wczoraj skończył
MysticNanette jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-13, 08:08   #4235
83monia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Madzia000 Pokaż wiadomość
Masakra

https://mamotoja.pl/rodzice_wydarzen...kul,15157.html

dla mnie to dziwne ze ludzie montuja to blisko lozeczek w zasiegu rak dzieci... kazdy kabek czy sznurek to potencjalny dusiciel!

BLOGUJĘ: http://www.konfabula.pl
83monia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-13, 08:10   #4236
Aaamelkaa
Zakorzenienie

Dzień dobry
Cytat:

dziewczyny czy chrzest gdy dziecko ma 6-7 m-cy to za późno?
nie za późno,jak sama widzisz dużo z nas czeka na wiosnę,ja też
Cytat:
Napisane przez dodinha Pokaż wiadomość
Dzieki dziewczyny za rady,zostaje przy swoim mleku i ne bede wlaczac mm,macie racje,ze to nie gwarantuje dluzszego snu dziecka,a bez sensu przerywac kp
zastanawiałam się nad tym w chwilach kryzysów i osłabienia,ale stwierdziłam że dam radę dla mojego Maleństwa
Cytat:
piękna na Świeta tylko czemu taka droga http://www.smyk.com/cool-club-sukien...a-dla-dzieci-p tak jak ta http://www.hm.com/pl/product/23459?article=23459-A i mimo, że mam ten rabat 25% to kurde drogo

nie wiem, nie mam co ubrać dziecku na Święta
hmmmm też się zastanawiam w co ubrać Michasia
chyba dziś pódziemy na spacer na rynek i kupimy jakiś świąteczny czerwony strój
Cytat:
Napisane przez bajka1807 Pokaż wiadomość

wowww jaki śpioch, zazdroszczę

07-04-2015 Kamiś

Aaamelkaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-13, 08:12   #4237
83monia
Zakorzenienie

Cytat:

dzien po smierci to za pozno... kazdy ksiadz ci to powie

BLOGUJĘ: http://www.konfabula.pl
83monia jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2013-12-13, 08:19   #4238
bajka1807
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez MysticNanette Pokaż wiadomość
A ja się w szok wbiłam, już kolejny dzień z rzędu mały budzi mnie już na wstanie o 8..a nie koło 10 jak zwykle, ale przesypia wreszcie ładnie noc(pfu pfu!) budzi się tylko raz na cyca, no w końcu! 6 miesięcy wczoraj skończył
Chyba nie ten watek

Mel B 14/14 ✓
bajka1807 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-13, 08:30   #4239
agaabuu
Raczkowanie

Hej dziś czeka nas ciężki dzień....zaraz zbieramy się do poradni chirurgicznej żeby lekarz zobaczył tego ziarniniaka w pępku...nie wiem czy już dziś zadecyduje o usunięciu go czy zapisze nas na jakiś termin Lekarka mówiła, że dają dziecku znieczulenie....jestem przerażona . Mam nadzieje, że Antosia nie będzie bardzo płakała Teraz się nam wszystko nałożyło i skok rozwojowy - mała nie śpi w ogóle w ciągu dnia jest zmęczona i płacze, ale zasnąć nie może - no i te ząbkowanie Wczoraj po całym dniu niespania padła o 18.30 i byłam w szoku bo spała do 1.30 nakarmiłam ją i pospała do 5- potem znowu szamka i wstała o 7.30. Teraz przysnęła a zaraz musze ją zbudzić, żeby ją ubrać. Trzymajcie proszę kciuki za dzisiejszą wizyte
Stary 2013-12-13, 08:32   #4240
gorgulek
Zakorzenienie

Cytat:
piękna na Świeta tylko czemu taka droga http://www.smyk.com/cool-club-sukien...a-dla-dzieci-p tak jak ta http://www.hm.com/pl/product/23459?article=23459-A i mimo, że mam ten rabat 25% to kurde drogo

Ta druga sliczna

Cytat:

Wow

Amelka spi tak jak Laura z drugiego mojego watku dzieciaczkowego

Ja nie lubie spac do 12, szkoda mi dnia i z niczym sie pozniej wyrobic nie moge.
gorgulek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-13, 08:35   #4241
kaska87
Zakorzenienie

Hej ja czekam u dentyski właśnie mam nadzieję że ostatni raz

kaska87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-13, 08:45   #4242
SAMBAdiJANEIRO
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez agaabuu Pokaż wiadomość
Hej dziś czeka nas ciężki dzień....zaraz zbieramy się do poradni chirurgicznej żeby lekarz zobaczył tego ziarniniaka w pępku...nie wiem czy już dziś zadecyduje o usunięciu go czy zapisze nas na jakiś termin Lekarka mówiła, że dają dziecku znieczulenie....jestem przerażona . Mam nadzieje, że Antosia nie będzie bardzo płakała Teraz się nam wszystko nałożyło i skok rozwojowy - mała nie śpi w ogóle w ciągu dnia jest zmęczona i płacze, ale zasnąć nie może - no i te ząbkowanie Wczoraj po całym dniu niespania padła o 18.30 i byłam w szoku bo spała do 1.30 nakarmiłam ją i pospała do 5- potem znowu szamka i wstała o 7.30. Teraz przysnęła a zaraz musze ją zbudzić, żeby ją ubrać. Trzymajcie proszę kciuki za dzisiejszą wizyte
kciuki

Cytat:
Napisane przez kaska87 Pokaż wiadomość
Hej ja czekam u dentyski właśnie mam nadzieję że ostatni raz
biedny portfelik

nio i maly zasnal przed chwila...a ja wykonczona ale zbieram sie na spacer...drzemka i tak potrwa najwyzej 20 minut....ten typ tak ma

moze ktoras polecic jakies dobre tabletki (albo jakis inny specyfik) na wypadanie wlosow??
Stary 2013-12-13, 08:48   #4243
gorgulek
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez SAMBAdiJANEIRO Pokaż wiadomość
moze ktoras polecic jakies dobre tabletki (albo jakis inny specyfik) na wypadanie wlosow??
Ja nic nie brałam ale moja siostra zadowolona była ze skrzypu.
Mi dużo wypadło ale jeszcze więcej odrosło, także i tym razem nie będę nic brała.

---------- Dopisano o 09:48 ---------- Poprzedni post napisano o 09:47 ----------

ten brała
Stary 2013-12-13, 08:51   #4244
maharet1092
BAN stały

GG do maharet1092

Cytat:
Napisane przez agusiowata Pokaż wiadomość
Jutro wybieram się na urodziny koleżanki. Pierwszy raz sama na kilka godzin wyjdę z domu.
Zazdroszcze

---------- Dopisano o 09:50 ---------- Poprzedni post napisano o 09:49 ----------

Cytat:
Napisane przez Agnieszka257 Pokaż wiadomość
Jestem Agnieszka.Mój synek Mateuszek ur.11.09.2013 r godz.12.35 przez cc.ważył 3770 dł.57 Teraz pewnie 6.5kg Mieszkam koło Mielca a dokładnie to Chorzelów.Bardzo długo was czytam i ja się z wami zżyłam chociaż nie pisałam.Wasze porady dotyczące maluszków są bardzo cenne i wiele razy korzystałam z nich.to tyle o mnie.?
Witaj. Twoj jest tylko 46 min mlodszy od mojego

---------- Dopisano o 09:51 ---------- Poprzedni post napisano o 09:50 ----------

Cytat:
Napisane przez katee86 Pokaż wiadomość
Zazdroszczę Wam ssaków bezproblemowych. Czy dopajacie dzieci herbatkami czy wodą?

ł.
herbatkami
maharet1092 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-13, 09:01   #4245
rusałka_1
Zakorzenienie

hej

mojego Jasia coś marudzenie nie opuszcza
Cytat:
Napisane przez logoasia Pokaż wiadomość
no wlasnie u mnie tak to wygląda, dieta bezbiałkowa tesknię za tym, ale wolę mieć czystą buźkę u Marcina, niz gdyby miał się męczyć ze świądem z powodu mojej diety
łączę sie w bólu
moja dieta omija najsilniejsze alergeny, czyli nie jem: nabiału, białka i glutenu
czasem juz nie wiem co do buzi włozyc, ale walcze o kp i zdrowy brzuszek i skóre u mojego synka.

Cytat:
mocne kciuki dla Antosi

Jaś, 22.10.2013 r.

rusałka_1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-13, 09:07   #4246
maharet1092
BAN stały

GG do maharet1092

Cytat:
Napisane przez dodinha Pokaż wiadomość
dziewczy o ktorej wasze dzieci chodza spac?moja od 3 dni szaleje i zasypia,z wielkim trudem kolo 23.dzisiaj mam plan polozyc ja wczesniej,kolo 20 i juz sie boje
Ok.23.30-0.00 jakos tak. Ale ostatnio ma inne plany i jeczy jak go poloze. Ja wtedy leze i udaje, ze spie nie slysze po kilku minutach sie poddaje

---------- Dopisano o 10:06 ---------- Poprzedni post napisano o 10:05 ----------

Cytat:
Napisane przez MsLullaby Pokaż wiadomość
Dziewczyny jak chce przede wszystkim spalić ten flak na brzuchu na start to jakie są na to najlepsze ćwiczenia chodakowskiej? Turbo spalanie.?

Wysłane z mojego GT-S6810P przy użyciu Tapatalka
Chodakowska to na brzuch za duzo nie ma. Dziewczyny z Mel B zadowolone.Ja lubie Tamille Webb "Ja chce miec taki brzuch".

---------- Dopisano o 10:07 ---------- Poprzedni post napisano o 10:06 ----------

Cytat:
Napisane przez your Angel Pokaż wiadomość
Ma[B]muśki a powiedzcie mi czy macie jakieś plany na Sylwestra..
Zadne. Nie mam z kim dzieci zostawic. Nawet w domu sie nie napije bo kto sie nimi zajmie jak piana bede
Stary 2013-12-13, 09:07   #4247
gorgulek
Zakorzenienie

MsLulaby zajrzyj do klubu, do wątku "ćwiczymy"
Stary 2013-12-13, 09:10   #4248
maharet1092
BAN stały

GG do maharet1092

Cytat:
Napisane przez MsLullaby Pokaż wiadomość
Wiecie co, czasem podczytuje watek mam lipcowo sierpniowych (zeby wiedziec co mnie czeka za 2-3 miesiace ) i zauwazylam ze juz wieele z nich przenioslo sie na fb, w sumie tylko tam sie udzielaja, maja swoj tajny klub i bardzo sobie to chwala, szczegolnie te ktore nie maja czasu na kompa, bo z telefonu np na klub wizazu czasem nie da sie wejsc. Co wy na to zebysmy tez tak zrobily? Co o tym myslicie? Czy to glupi pomysl jest i juz wygaduje glupoty?
Mi sie nie podoba

---------- Dopisano o 10:09 ---------- Poprzedni post napisano o 10:08 ----------

Cytat:

Nie ma jakiejsc gornej granicy

---------- Dopisano o 10:10 ---------- Poprzedni post napisano o 10:09 ----------

Cytat:
Napisane przez MysticNanette Pokaż wiadomość
Nie ma granicy kiedy chrzcić, ale chyba lepiej niemowlaka hehhe, ostatnio mimowolnie byłam świadkiem chrztu dziewczynki około 6 letniej, która podczas chrztu(polewania wodą święconą) niemiłosiernie się wyrywała, odpychała od chrzcielnicy prawie wpadła w histerię i krzyczała "nie, nie chcę!" heheheh Rodzice się wstydzili, ale na szczęście ksiądz był fajny i skwitował sytuację z uśmiechem:"Cóż...pierwszy raz chrzszczę dziecko wbrew jego woli..."
To bylo wg mnie totalnie bez sensu. Nie wiem po co chrzcic juz rozumne dziecko, ktore tego nie chce.Jak juz sie nie chrzci niemowlaka to moze lepiej poczekac az samo zechce, a nie na sile
Stary 2013-12-13, 09:10   #4249
tassia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez logoasia Pokaż wiadomość
hej mamusie my od 5:30 na nogach, andzi zachcialo się kakao i przy okazji obudzila Marcina. zaraz zbieramy się odprowadzić malą do żłobka a później na 12 do roboty

sorki ze tak monotematycznie

kasza jęczmienna zasmażana z cebulką pycha

no wlasnie u mnie tak to wygląda, dieta bezbiałkowa tesknię za tym, ale wolę mieć czystą buźkę u Marcina, niz gdyby miał się męczyć ze świądem z powodu mojej diety
kto zostaje z m. jak pracujesz? kurcze ja sie nadal boje o maci.

Cytat:
Hej mamusie Widze ze poruszony temat chrztu. Ja chce zrobic chrzciny w kwietniu, maju. Jesli bez problemu mi ksiadz pozwoli;p;p; My z TZ jestesmy malzenstwem ale nie mamy koscielnego po 2 chrzestny jest z Holendrem;] Ksiadz bedzie zachwycony;D

pozwoli
mnie jeden nie pozwolil a dwoch bez problemow

Cytat:
Napisane przez rusałka_1 Pokaż wiadomość
hej

łączę sie w bólu
moja dieta omija najsilniejsze alergeny, czyli nie jem: nabiału, białka i glutenu
czasem juz nie wiem co do buzi włozyc, ale walcze o kp i zdrowy brzuszek i skóre u mojego synka.

mocne kciuki dla Antosi
akto ci powiedzial zrby nie jesc glutenu?
to bez sensu przeciez!

Sent from my GT-P1000 using Wizaz Forum mobile app

[/RIGHT]
tassia jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2013-12-13, 09:10   #4250
ladanseuse14
Zakorzenienie

a ja się wyłamię i powiem, że mi pomysł z klubem na fb się podoba, mamy taki na roku ze studiów i bardzo fajna sprawa
Stary 2013-12-13, 09:11   #4251
Agnieszka257
Raczkowanie

Witajcie mam teraz chwile czasu bo mateo sobie usnął,ale pewnie na chwile bo zaraz karmienie.noc minęła spokojnie,oczywiście musiałam 3 razy wstać i poprawić go i dale sobie spał.o 4.30 jedzenie,odbijanie i spanie do 8.nawet niesłyszałam jak mąż wychodził do pracy tak spaliśmy twardo.
co do chrzcin to my mamy to za sobą bo w sobote tydzień temu chrzciliśmy.ale prawie całą mszę przepłakał. i chciałam na wiosne chrzcić ale mój mąż nie chciał czekać i ustąpiłam i zle zrobiłam.
Dzwoniłam do ośrodka zdrowia i oczywiście można po nowym roku zaszczepić.nie będzie za pózno.pozdrawiam
Agnieszka257 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-13, 09:11   #4252
maharet1092
BAN stały

GG do maharet1092

Cytat:
Napisane przez 83monia Pokaż wiadomość
u nas czesc watku kingowego tak zrobila. przez to jakis dziwny podzial sie zrobil na tych co zostali i na tych co na fb. ja nie uzywam i nie lubie fb. mam ale tylko raz na ruski rok wchodze. wiec mnie tam nie zobaczycie. mi starcza klub na wizazu.
No mnie tez. Ja tylko na priv pisze z mama bo mi tak wygodnie i to tyle. Wchodze raz na tydzien moze.
Stary 2013-12-13, 09:11   #4253
butterfly20
Zakorzenienie

Witamy 13stego w piątek, co oznacza,że Tusia skończyła 3 miesiące/13 tygodni

W związku z tym postanowiła chyba pokazać na co ją stać i od rana co ją dam na brzuch to mi się przewraca na plecy ,nie ma na nią rady

Idę nadrabiać

04.02.2016 godz.8.55 - Z.

06.05.2019 godz.10.46 - K.
butterfly20 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-13, 09:13   #4254
maharet1092
BAN stały

GG do maharet1092

Cytat:
masakra...maly od 3 zasnal moze na pol godziny..a tak to wierzga nogami i se gada....w dodatku stary zazyczyl sobie zony w spodniczce i trul dupe caly tydzien az wczoraj zalozylam...i co? Dzis boli mnie gardlo...
Garglo Cie boli od spodniczki? Dziwne to to...de.Podejrzane

---------- Dopisano o 10:13 ---------- Poprzedni post napisano o 10:12 ----------

Cytat:

Cos ze skrzypem i pokrzywa
Stary 2013-12-13, 09:15   #4255
SAMBAdiJANEIRO
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez maharet1092 Pokaż wiadomość
Ok.23.30-0.00 jakos tak. Ale ostatnio ma inne plany i jeczy jak go poloze. Ja wtedy leze i udaje, ze spie nie slysze po kilku minutach sie poddaje

---------- Dopisano o 10:06 ---------- Poprzedni post napisano o 10:05 ----------

Chodakowska to na brzuch za duzo nie ma. Dziewczyny z Mel B zadowolone.Ja lubie Tamille Webb "Ja chce miec taki brzuch".

---------- Dopisano o 10:07 ---------- Poprzedni post napisano o 10:06 ----------

Zadne. Nie mam z kim dzieci zostawic. Nawet w domu sie nie napije bo kto sie nimi zajmie jak piana bede
mozesz wypic tylko troche

Cytat:
Napisane przez gorgulek Pokaż wiadomość
Ja nic nie brałam ale moja siostra zadowolona była ze skrzypu.
Mi dużo wypadło ale jeszcze więcej odrosło, także i tym razem nie będę nic brała.

---------- Dopisano o 09:48 ---------- Poprzedni post napisano o 09:47 ----------

ten brała
musze zakupic, czytalam tez o pokrzywie wlasnie... mi duzo w ciazy przybylo ale teraz leca jak szalone...co popatrze to bartosz trzyma w raczce garsc moich wlosow... nie mowiac juz co dzieje sie jak je myje badz czesze...

Cytat:
Napisane przez maharet1092 Pokaż wiadomość
Garglo Cie boli od spodniczki? Dziwne to to...de.Podejrzane

---------- Dopisano o 10:13 ---------- Poprzedni post napisano o 10:12 ----------

Cos ze skrzypem i pokrzywa
no bo wymarzlam...
Stary 2013-12-13, 09:23   #4256
Aaamelkaa
Zakorzenienie

Cytat:

Cytat:
Napisane przez butterfly20 Pokaż wiadomość

W związku z tym postanowiła chyba pokazać na co ją stać i od rana co ją dam na brzuch to mi się przewraca na plecy ,nie ma na nią rady

Idę nadrabiać

---------- Dopisano o 10:23 ---------- Poprzedni post napisano o 10:16 ----------

mój Syn chyba nie lubi zakupow , mówiłam mu ze zaraz wychodzimy na rynek a ten w płacz

07-04-2015 Kamiś

Aaamelkaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-13, 09:32   #4257
gorgulek
Zakorzenienie

Cytat:

Idę nadrabiać

Miłosz kombinuje teraz z plecow na brzuch i niewiele brakuje juz

Cytat:
mozesz wypic tylko troche

musze zakupic, czytalam tez o pokrzywie wlasnie... mi duzo w ciazy przybylo ale teraz leca jak szalone...co popatrze to bartosz trzyma w raczce garsc moich wlosow... nie mowiac juz co dzieje sie jak je myje badz czesze...

no bo wymarzlam...
Mi po pokrzywie rosły szybciej ale na nogach a włosy na głowie ładnie sie błyszczały

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2013-12-13, 09:37   #4258
butterfly20
Zakorzenienie

Cytat:
ja planuje na wiosne wiec bedzie miala z 7-8 miesiecy

hehe ale zobacz ilu chetnych do zakupu
powiem mezowi ze chce zeby zrobil sie na lisa
ńczyłby

taa i tańczyły dinga dong do piosenki o lisie

Cytat:
Napisane przez policzanka Pokaż wiadomość
motylku ,pieknie to nazwalas
czaszko na alli takie cuda sprzedaja(i wiele,wiele innych udziwnien tez)
msLullaby-ja tylko poogladac chcialam
bajka-zrobic sie na lisa,tego jeszcze nie bylo

---------- Dopisano o 22:50 ---------- Poprzedni post napisano o 22:48 ----------

Ja juz sama nie wiem kiedy bedziemy chrzcic.najpierw byla opcja ze koniec kwietnia,pozniej niedziela palmowa a teraz na chwile obecna mysle o lutym badz marcu...
tu na wizażu była taka dziewczyna,która się chwaliła,że po dwóch tygodniach znajomości jej facet kupił jej korek analny...pewnie w ramach wyznania miłości

Cytat:
Lolaaaa !!! dziś 12!!!! WSZYSTKIEGO CO NAJLEPSZE
przyłączam się do życzeń dla Loli choć już 13sty

Cytat:
Napisane przez policzanka Pokaż wiadomość
Zamowilam pierwsza rzecz na alli ciekawe jak dlugo bede musiala na nia czekac..
a ja bym z checia poszla sobie w tym roku na jakiegos sylwka ,w zeszlym mnie nawet w Polsce nie bylo bo pracowalam..no nic moze za rok uda sie wybyc..

---------- Dopisano o 23:00 ---------- Poprzedni post napisano o 22:58 ----------

a ja juz sama nie wiem czego chce...
nie mogłaś się powstrzymać z tą zatyczką?:P

Cytat:

ta z hm świetna,ale kolor i cena już mniej

Cytat:
Blanka ma ta czerwona ze smyka tyle ze starszy model bo dostala ja na roczek i nasza ma 3 rozyczki. Roz 86 i nadal dobra a niala ja raz na sobie heh.

Larysa strasznie przykra sytuacja ze szczeniakami.... mam nadzieje ze je uspila a nie zamordowala bez kitu ja jestem emocjonalna jesli chodzi o zwierzeta i dla mnie to na rowni z zabijaniem dzieci

Sent from my GT-I8260 using Wizaz Forum mobile app
mam tak samo nie mogę o tym nawet słuchać ani czytać
Cytat:

Zależy od księdza

Cytat:
Napisane przez rusałka_1 Pokaż wiadomość
hej

łączę sie w bólu

mocne kciuki dla Antosi
ja dziś postanowiłam spróbować twarożku na kanapce.zobaczymy,czy skończenie 3 miesięcy faktycxnie coś zmienia

Tusia spała od 21 do 7 rano,pół godzinki jadła i jeszcze pospałyśmy do 9

---------- Dopisano o 10:37 ---------- Poprzedni post napisano o 10:35 ----------

Cytat:
Napisane przez gorgulek Pokaż wiadomość

Miłosz kombinuje teraz z plecow na brzuch i niewiele brakuje juz

Mi po pokrzywie rosły szybciej ale na nogach a włosy na głowie ładnie sie błyszczały

na to jeszcze raczej poczekam brawa dla Miłka

04.02.2016 godz.8.55 - Z.

06.05.2019 godz.10.46 - K.
butterfly20 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-13, 09:40   #4259
ladanseuse14
Zakorzenienie

macie jakieś specjalne stylówy na Święta?
Stary 2013-12-13, 09:41   #4260
rusałka_1
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez tassia Pokaż wiadomość

akto ci powiedzial zrby nie jesc glutenu?
to bez sensu przeciez!

Sent from my GT-P1000 using Wizaz Forum mobile app
Dietetyczka, która zajumuje się mamami kp i problemami z alergią u dzieci.
Wiesz ja już sama nie wiem co robic. Mojemu Jaskowi cały czas wyskakują zmiany skórne i ma problemy z kupką. Próbuję z tym walczyć jak potrafię.
Dopiero po nowym roku mam szansę dostać się do polecanej mi poradni alergologicznej, a do tego czasu postanowiłam wypróbować ta dietę.

Cytat:
wszystkiego naj dla Tusi

Jaś, 22.10.2013 r.

rusałka_1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości