![]() |
#4681 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Styczniowo - lutowe mamy 2013 (XII)
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4682 |
Zakorzenienie
|
Martwi mnie ilość mleka jaką wypija. Licząc z nocą wychodzi 900ml. 5 razy po 180ml. Sądzicie że to ok?
A jeśli o kaszki chodzi to chciałabym żeby złapał też coś glutenowego (oprócz chleba,biszkoptów) no i innego jak mleko.
#4683 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Blanka jak jeszcze jadła w nocy, to na leżąco. Dawałam Jej butelkę i sobie pila. [1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;44139405]Meneq, szajka-Japonka ![]() słodziak ![]() ![]() Biorę się za pieczenie kolejnej partii pierników, tym razem na choinkę, z witrażem ![]() Zrobiłam rano zakupy, prawie wszystko co potrzebne mi będzie do ciast, ciastek. Do tego pojechałam na taki duży rynek i kupiłam suszone owoce (nie zdążyłam sama zasuszyć), będzie kompocik ![]() Zastanawiam się co dla mnie, jako matki jest gorsze: - fakt, że Blanka płakała jak wychodziłam ze żłobka zostawiając Ją w obcym miejscu czy - fakt, że zrobiła mi dzisiaj "papa" i poszła sobie do innych dzieci nie zwracając uwagi na mnie ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4684 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
mój wypija 450ml mm w nocy i wolałabym żeby nie pił już go wcale pediatra mi mówiła,że 11 miesięczniakowi wystarczy kaszka 1-2 razy dziennie i więcej nie trzeba się martwić o mleko |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4685 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4686 |
Zakorzenienie
|
Tempa dzida durna listonoszka wiesniara jedna ile razy jej mozna mowic zeby sie nie dobijala tak do drzwi???????? Nosz qrwa pukala jak do bunkra jakiegos nie do mieszkania i mi babla obudzila po szalonych 35minutach!!!!!!!!!! Tempa strzala od siedmiu bolesci szlag mnie jasny trafil na miejscu
Przepraszam ale musialam, ulzylo mi. Wysłane z mojego HTC ChaCha A810e
#4687 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Popłakałam się...Podziwiam Cynamonową za tyle siły... Ja po tych zapaleniach płuc nie dawałam rady psychicznie, a przy Adasiu to mały pikuś.... Oby już wszystko było dobrze.... A tak przy okazji, czy mi się tylko wydaje czy Cynamonowa była z nami na naszym wątku w poczekalni?? Lecę fewciować chałupę, b zaraz znowu kurz się zbierze i lipa będzie.... |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#4688 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#4689 | |
Zadomowienie
|
meneq dziekuje za przepis, kopiuje do notatnika i bede po swietach probowac.
Nawijko dzieki za uswiadomienie z tym siemieniem, czy w takim razie len zmielony to bedzie to co ty uzyskujesz mielac sieme? Bo mam troche takiego gtowego lnu zmielonego w domu i zastanawiam sie czy by go w takim razie nie dodawac czasem do kaszki? Acha probowalam dzsiaj mielic slonecznik i niestety moj blender sobie z tym nie radzi ![]() Cytat:
![]() Pieknie to opisala cynamonkowa, tez mi sie oko zaszklilo. Szajka fajnie ci w tym kimonku ![]() ---------- Dopisano o 11:21 ---------- Poprzedni post napisano o 11:20 ---------- Fewcia co d Twojego pytania, mialam identyczne rozkminy ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4690 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Laski a ja przestalam karmic i niedlugo zrobie sobie jakis tatuaz ... marzylam o tym cala ciaze i pozniej jak karmilam ... mysle o napisie na wewnetrznej stronie przedramienia ![]() ![]() Fewciu wydaje mi sie, ze powinnas sie cieszyc, jak mala chetnie idzie do innych dzieci ... tzn ze krzywda jej sie nie dzieje i dobrze tam sie nia zajmuja ![]()
Chcesz wygladac jak swinia !!! - ZRYJ DALEJ ![]() Edytowane przez aska27adopcje Czas edycji: 2013-12-13 o 10:28 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4691 |
Zakorzenienie
|
Hejka Witam sie i na watku
Napisałam w K Wczoraj miałam przygode kapie Julka sama w domu Tz wraca jak go juz uspie wiec jeszcze jakies 40 min do jego powrotu nagle ktos kluczami gmera no ja nic mysle moze wczesniej wrocił ale tak gmera po zamku i nic potem cos gada ale głos obcy wyjełam Julka na rece ide zobaczyc pod drzwi a tak ciemn ale ktos stoi wrociałam do pokoju wycieram , ubieram Julka dalej to samo aż w koncu kop w drzwi az zamarłam za tel i po policje mowie ze pijany bo czuc było przez drzwi i ze nie znam a sama jestem z małym dzieckiem Przyjechali po 15 min w tym czasie gosc zszedł na dół i zadz domofonem a ze myslałam ze to policja to otworzyłam bez pytania a jak wrocił to od nowa to samo potem do sasiadki zaczoł sie dobijac ale juz przyjechali jeden wszedł do mnie i spisał dane drugi go trzymał Julek ucieszony Panem policjantem nie chciał zasnąć potem I tym sposobem mam drzwi w zawiasach opadniete musze na 2 zamki zamykać bo trzaskają przy najmniejszym przeciągu a Panu zafundowałem noc na wytrzezwiałce bo chyba musieli go wywiesc choc nie wiem moze do domu go zawiezli ???
#4692 | |||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
co wy mowicie, ze az tak opryszczka dziala??? Jestem w ciezkim szoku!!!!!!! A jak dziecko zalapie opryszczke to sa jakies objawy? Czy od razu tragedia??? Normalnie az sie przerazilam..... Co prawda ja i M.nigdy nie miewamy, ale juz tesciowa czesto..... Cytat:
uf!!!!!!!!!! Jak cudownie! Mam nadzieje, ze juz nie beda musieli takiego koszmaru przezywac..... Cytat:
ojoj, niedobre smutki ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Ill, nie, nie Pietraszko, kota nam tak zalatwila kanape, to pikus, z jednej strony sobie drapak zrobila, ale juz z malzem przebolelismy jakos ![]() ![]() Ale znajomej synek wszystkie meble poobgryzal, jak u niej bylam to myslalam, ze to korniki jej tak meble zalatwily, a to jej synus, z grudnia babel hehe Wysłane z mojego HTC ChaCha A810e
![]() |
#4693 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 11:34 ---------- Poprzedni post napisano o 11:31 ---------- Aha zapomniałam sie was poradzic mamy w bloku prusaki znaczy do mnie jeszcze nie doszły ale na byc deratyzacja ale ja sie boje tych srodków chyba nie mozna jak jest małe dziecko w domu
![]() |
#4694 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() [1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;44139405]Meneq, szajka-Japonka ![]() haha pięknie ![]() ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Mika, chyba bym w gacie narobila ze strachu Tzt w szkole, Amelos spi, ja zjadlam wlasnie troche fasolki i sie lenie ;p jak mała wstanie to bedziemy sprzątac;p ale mi tzt wczoraj bunga zaserwował uuuuuuulalalal ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4695 |
Zakorzenienie
|
Powiem ci ze przez chwile reka mi sie zatrzesła teraz wiem zawsze zamykac dzwi jakby tak mi wlazł do domu to bym umarła
![]() |
#4696 |
Zakorzenienie
|
Omatko mika jakie paskudzctwo!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!
![]() ![]() ![]() dziewczyny ogloszenie parafialne za cene wysylki oddam zabezpieczenia do gniazdek, 6szt plus kluczyk, 100% chinszczyzna, problem taki, ze pasuja tylko do gniazdek bez bolcow ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Wysłane z mojego HTC ChaCha A810e
#4697 |
Zakorzenienie
|
![]() ![]() U nas dziś w nocy znów ![]() ![]() Na razie nie nadrobie bo jestem u rodziców i siedzę na telefonie.
#4698 |
Zakorzenienie
|
jadły juz Wasze dzidzioszki ananasa? tylko nie takiego z puchy;p
![]() |
#4699 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
#4700 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#4701 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#4702 |
Zakorzenienie
|
Mika teraz doczytalam o panu pijaczku, ja bym zawalu dostala, straszliwie sie boje takich sytuacji, i pewnie na policje bym nie zadzwonila bo bym sie bala, ze mnie wezma za panikare :/
Wysłane z mojego HTC ChaCha A810e ---------- Dopisano o 12:25 ---------- Poprzedni post napisano o 12:21 ---------- Gocha serio? ![]() Dziewczyny, napisalam malzowi o tej szanownej pani listonoszce a ten do mnie co? 'Trzeba jej bylo gola doope pokazac' ![]() ![]() ![]() Wysłane z mojego HTC ChaCha A810e
#4703 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4704 |
Zakorzenienie
|
Jestem w domku.
Zuzią potraktowała mnie jak kogoś obcego, ale powoli się przekonuje do mnie ![]() Nie mam siły Wysłane z mojego GT-I8160 za pomocą Tapatalk 2 |
![]() ![]() |
![]() |
#4705 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Mika masakra z tym pijakiem i z tym paskudztwem ![]() Deli nie dawałam jeszcze ananasa ![]() przedwczoraj pytałam, które to jajecznice z mikro dają. Pytałam dlatego, bo Dawid dwa razy spróbował i dwa razy haftował po tym. Tz mnie zdupcył i stwierdzil, że przeze mnie i przez durny wizaż bo jajko się tylko sparzyło |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4706 |
Zakorzenienie
|
Dlaczego jestem taką beznadziejną matką???
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4707 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
co sie stalo, nawet tak nie mysl!
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4708 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
A niewiadomo ile taki mielony stoi na polce w sklepie... Oczywiscie mozesz go zuzyc, ale taki len jest pozbawiony cennych kwasow Omega (inne cenne wlasciwosci oczywiscie pozostana). Co do Rossa - ja tez mam 7%. Mialabym juz 8%, ale kiedys zabraklo mi 1 jednej wizyty ![]() Co do uu - moj tez raczej nie odmawia. Kilka dni temu sie zdarzylo przez chwilke, ale wzielam go na chwile w innej pozycji i zapomnial o swoich chimerach ![]() Tez mam wizje uu do 18. Mimo ze Kuba ladnie je z butli, to jednak uu to dla niego niezbedny zasypiacz..... |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4709 |
Zakorzenienie
|
Hje no co Ty znowu, nie mow tak!!!!!!!!!!!
![]() Deli no tak, ale ta wariatka piescia lupala w drzwi! Wysłane z mojego HTC ChaCha A810e
#4710 |
Zakorzenienie
|
Hje, a co się stało KOchana?
![]() Deli, ja zawsze zapominam dziada odłączyć. ![]() JEZU!!!!!!! Mam dosć sąsiadów nad nami! ![]() Jak się nie tłuką, to się drą, to się ku.rwy sypią, to sobie posiadówki urządzają do pierwszej w nocy! MASAKRA! A my jesteśmy w tym bloku postrzegani wiecie jak. Wszyscy w sumie to emeryci, albo pierwsi mieszkańcy i ich rodziny a my ba, bo młodzi, a tu chrapkę na to mieszkanie któryś mieli (nie wiem którzy). I jesteśmy na etapie poszukiwania mieszkania. I chodź tu z młodym po bankach, orientuj się w kredycie... Byłam wczoraj w jednym.. To kurna odsetki prawie takie jak kredyt ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:45.