Styczniowo - lutowe mamy 2013 (XII) - Strona 157 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Odchowalnia - jestem mamą

Notka

Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-12-13, 09:57   #4681
Ewik86
Zakorzenienie

Dot.: Styczniowo - lutowe mamy 2013 (XII)

Cytat:
Napisane przez hje Pokaż wiadomość
Nareszcie Aż się wzruszyłam

Dominika

Alicja
Ewik86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-13, 10:04   #4682
mala_19kw
Zakorzenienie

Martwi mnie ilość mleka jaką wypija. Licząc z nocą wychodzi 900ml. 5 razy po 180ml. Sądzicie że to ok?
A jeśli o kaszki chodzi to chciałabym żeby złapał też coś glutenowego (oprócz chleba,biszkoptów) no i innego jak mleko.
Ur. 23.01.2013

"Dla Ciebie moje serce bije,tak jak kiedyś Twoje dla mnie bić zaczęło"

KosmetyczneSzaleństwo

7DniTygodnia
mala_19kw jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-13, 10:06   #4683
fewcia
Zakorzenienie

GG do fewcia

Cytat:
Napisane przez LadyWhisper Pokaż wiadomość
Mamy drugi dzien z kolei. Powiedzcie, ze to tylko skok

Wysłane z mojego HTC ChaCha A810e
to tylko skok

Cytat:
Dziewczyny co ubieracie na swieta / sylwestra???

Dziewczyny mm, jak w nocy karmicie bable? Wyciagacie z lozeczka? Czy na lezaco dajecie? Wydaje mi sie, ze ostatnio tu mamy problem, przy wyjeciu z lozeczka sie chyba wybudza i heja banana.....
sukienkę jasną

Blanka jak jeszcze jadła w nocy, to na leżąco. Dawałam Jej butelkę i sobie pila.

[1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;44139405]Meneq, szajka-Japonka miałam jeszcze takie kwiaty czarne dwa we włosy wpięte...[/QUOTE]

słodziak

Biorę się za pieczenie kolejnej partii pierników, tym razem na choinkę, z witrażem
Zrobiłam rano zakupy, prawie wszystko co potrzebne mi będzie do ciast, ciastek. Do tego pojechałam na taki duży rynek i kupiłam suszone owoce (nie zdążyłam sama zasuszyć), będzie kompocik

Zastanawiam się co dla mnie, jako matki jest gorsze:
- fakt, że Blanka płakała jak wychodziłam ze żłobka zostawiając Ją w obcym miejscu
czy
- fakt, że zrobiła mi dzisiaj "papa" i poszła sobie do innych dzieci nie zwracając uwagi na mnie
fewcia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-13, 10:11   #4684
marsi11
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez mala_19kw Pokaż wiadomość
Martwi mnie ilość mleka jaką wypija. Licząc z nocą wychodzi 900ml. 5 razy po 180ml. Sądzicie że to ok?
A jeśli o kaszki chodzi to chciałabym żeby złapał też coś glutenowego (oprócz chleba,biszkoptów) no i innego jak mleko.
troszkę dużo
mój wypija 450ml mm w nocy i wolałabym żeby nie pił już go wcale
pediatra mi mówiła,że 11 miesięczniakowi wystarczy kaszka 1-2 razy dziennie i więcej nie trzeba się martwić o mleko
marsi11 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-13, 10:14   #4685
Ewik86
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez fewcia Pokaż wiadomość

- fakt, że Blanka płakała jak wychodziłam ze żłobka zostawiając Ją w obcym miejscu
czy
- fakt, że zrobiła mi dzisiaj "papa" i poszła sobie do innych dzieci nie zwracając uwagi na mnie
Matce to nie dogodzi Wg mnie lepiej, że już nie płacze - nie ma nic gorszego od płaczu dziecka. A Ty musisz się pogodzić z faktem i cieszyć, że małej dobrze jest w towarzystwie innych dzieci

Dominika

Alicja
Ewik86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-13, 10:14   #4686
LadyWhisper
Zakorzenienie

Tempa dzida durna listonoszka wiesniara jedna ile razy jej mozna mowic zeby sie nie dobijala tak do drzwi???????? Nosz qrwa pukala jak do bunkra jakiegos nie do mieszkania i mi babla obudzila po szalonych 35minutach!!!!!!!!!! Tempa strzala od siedmiu bolesci szlag mnie jasny trafil na miejscu

Przepraszam ale musialam, ulzylo mi.

.... Dziecko - to przecinek między ojcem a matką. Ale i spójnik.
Z Każdym Dniem Coraz Bardziej

LadyWhisper jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-13, 10:16   #4687
gojka24
Zakorzenienie

Cytat:

U nas bezdechy nie wystepuja, za to mlody bardzo kaszle po odciaganiu

Dziękuję za odp, dla mnie to bardzo ważne.. a jakoś żadna nie odpowiada....hmmm chyba nie mam siły przebicia po powrocie

Cytat:
Napisane przez ILLUSION Pokaż wiadomość
Lady współczuję bardzo tego przeżycia z upadkiem Pietraszka. Dobrze że ząbków nie wybił. Córeczka mojej kuzynku tak niefortunnie upadła raz że wybiła dwie górne jedynki i bidulka tak musi chodzić szczerbata aż jej stałe wyrosną a ma dopiero 2 latka.
A oparcie od kanapy mi się wydaje czy tam na górze nie jest gładkie? Pitraszko coś zmajstrował? Bo mi Igi pogryzł całą kanapę i odrywał skórę...czeka mnie tapicerowanie ale jeszcze się powstrzymuję bo boję się że nową też zniszczy.

O to to, u nas to samo.
Jak miałam 9 lat i stałe jedynki bawiłam się z braćmi w ganianego.. Młodszy miał wtedy 4 lata i chodził w samych rajstopkach, które zawsze wisiały mu w kroku a w stopach ciągnęły się kilometrami... Uciekałam przed starszym.. Omijając młodszego jedną nogą stanęłam na rajstopę a drugą pod nią włożyłam... Upadłam.. Śmiałam się z tego długo, dopóki siostra nie powiedziała, że chyba zęba złamałam.... Bałam się strasznie do dentysty pójść i dopiero jako nastolatka zrobiłam tego zęba.... Kasy poszło... O matkobosko.... Niestety już pomału zaczyna się odróżniać ta doklejona część. Chciałam implanta zrobić, ale 4.5tys... No i boję się, że jak go ruszę to może się nie utrzymać i będę chodziła bez jedynki.... Ale że narazie nie ma na to kasy to problem rozwiązany, chodzę z tym co mam

Cytat:

Popłakałam się...Podziwiam Cynamonową za tyle siły... Ja po tych zapaleniach płuc nie dawałam rady psychicznie, a przy Adasiu to mały pikuś.... Oby już wszystko było dobrze.... A tak przy okazji, czy mi się tylko wydaje czy Cynamonowa była z nami na naszym wątku w poczekalni??

Lecę fewciować chałupę, b zaraz znowu kurz się zbierze i lipa będzie....
gojka24 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2013-12-13, 10:17   #4688
mala_19kw
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez marsi11 Pokaż wiadomość
troszkę dużo
mój wypija 450ml mm w nocy i wolałabym żeby nie pił już go wcale
pediatra mi mówiła,że 11 miesięczniakowi wystarczy kaszka 1-2 razy dziennie i więcej nie trzeba się martwić o mleko
No właśnie. A on wypija prawie litr mleka To jest bardzo dużo,mimo że je też wszystko inne. Muszę zmienić menu jakoś ...
Ur. 23.01.2013

"Dla Ciebie moje serce bije,tak jak kiedyś Twoje dla mnie bić zaczęło"

KosmetyczneSzaleństwo

7DniTygodnia
mala_19kw jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-13, 10:21   #4689
ezzo
Zadomowienie

meneq dziekuje za przepis, kopiuje do notatnika i bede po swietach probowac.

Nawijko dzieki za uswiadomienie z tym siemieniem, czy w takim razie len zmielony to bedzie to co ty uzyskujesz mielac sieme? Bo mam troche takiego gtowego lnu zmielonego w domu i zastanawiam sie czy by go w takim razie nie dodawac czasem do kaszki? Acha probowalam dzsiaj mielic slonecznik i niestety moj blender sobie z tym nie radzi chyba, ze troche dluzej sprobuje nastepnym razem.

Cytat:
Napisane przez Debrah Pokaż wiadomość
Bryy dzień.
U nas kiepska noc, jakoś młoda się wierciła strasznie i popłakiwała bo nie mogła się ułożyć.

Teraz się bawi łychą i kubkiem.

Wiecie, jakie to dla mnie niesamowite jak piszecie, że dziecko nie chce uu? Moja chce zawsze, w zdrowiu, w chorobie, smutku, czy co tam wstawicie.
Moj tez nigdy nie odmawia

Cytat:
Napisane przez Ewik86 Pokaż wiadomość
Nareszcie
się wzruszyłam
Pieknie to opisala cynamonkowa, tez mi sie oko zaszklilo.

Szajka fajnie ci w tym kimonku

---------- Dopisano o 11:21 ---------- Poprzedni post napisano o 11:20 ----------

Fewcia co d Twojego pytania, mialam identyczne rozkminy bylo mi najzwyczajniej w swiecie przykro, ze moje dziecko sie nie smuci, ze mama wychodzi, pociesze Cie, ze to przechodzi
ezzo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-13, 10:27   #4690
aska27adopcje
Zadomowienie

Cytat:
Tempa dzida durna listonoszka wiesniara jedna ile razy jej mozna mowic zeby sie nie dobijala tak do drzwi???????? Nosz qrwa pukala jak do bunkra jakiegos nie do mieszkania i mi babla obudzila po szalonych 35minutach!!!!!!!!!! Tempa strzala od siedmiu bolesci szlag mnie jasny trafil na miejscu

u nie tez czesto i budzili mala, ale domofonem, bo jestem 1 ... najczesciej jak mala spi to odlaczam go i mam spokoj ...

Laski a ja przestalam karmic i niedlugo zrobie sobie jakis tatuaz ... marzylam o tym cala ciaze i pozniej jak karmilam ... mysle o napisie na wewnetrznej stronie przedramienia tylko jeszcze nie wiem co, ale napewno to bedzie cos dedykowane mlodej

Fewciu wydaje mi sie, ze powinnas sie cieszyc, jak mala chetnie idzie do innych dzieci ... tzn ze krzywda jej sie nie dzieje i dobrze tam sie nia zajmuja

Edytowane przez aska27adopcje
Czas edycji: 2013-12-13 o 10:28
aska27adopcje jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-13, 10:28   #4691
mikakrolikowa
Zakorzenienie

Hejka Witam sie i na watku
Napisałam w K
Wczoraj miałam przygode kapie Julka sama w domu Tz wraca jak go juz uspie wiec jeszcze jakies 40 min do jego powrotu nagle ktos kluczami gmera no ja nic mysle moze wczesniej wrocił ale tak gmera po zamku i nic potem cos gada ale głos obcy wyjełam Julka na rece ide zobaczyc pod drzwi a tak ciemn ale ktos stoi wrociałam do pokoju wycieram , ubieram Julka dalej to samo aż w koncu kop w drzwi az zamarłam za tel i po policje mowie ze pijany bo czuc było przez drzwi i ze nie znam a sama jestem z małym dzieckiem
Przyjechali po 15 min w tym czasie gosc zszedł na dół i zadz domofonem a ze myslałam ze to policja to otworzyłam bez pytania a jak wrocił to od nowa to samo potem do sasiadki zaczoł sie dobijac ale juz przyjechali jeden wszedł do mnie i spisał dane drugi go trzymał
Julek ucieszony Panem policjantem nie chciał zasnąć potem
I tym sposobem mam drzwi w zawiasach opadniete musze na 2 zamki zamykać bo trzaskają przy najmniejszym przeciągu a Panu zafundowałem noc na wytrzezwiałce bo chyba musieli go wywiesc choc nie wiem moze do domu go zawiezli ???
mikakrolikowa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-13, 10:31   #4692
LadyWhisper
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez laurka23 Pokaż wiadomość
Ja też jak miałam opryszczkę to cała przerażona chodziłam. Obudziłam się w nocy koło Misia i poczułam że coś mam na ustach Aż mi się gorąco zrobilo. Od razu do łazienki i ręce szorowałam bo dotkłam tego bąbla na ustach. Rano mąż plasterki kupił. Cały czas w głowie miałam reportaż który kiedyś widziałam. Tą zaplakaną matkę dwutatka, która nieświadomie zarazila dziecko. Z ruchliwego fajnego chłopaczka zrobilo się dziecko które leży, nie widzi i nie reaguje Koszmar dla rodziców. A niby tylko opryszczka...

Cytat:
Napisane przez misiaeel Pokaż wiadomość
też ją kupić chciałam:/

to ile Ci mleka zjada?? chodzi mi o ml
widzę, że opryszczkowy sezon:/

ja nie zapomnę jak kiedyś czytałam artykuł, że tata mając opryszczkę pocałował noworodka i dziecko zmarło straszne.

co wy mowicie, ze az tak opryszczka dziala??? Jestem w ciezkim szoku!!!!!!!
A jak dziecko zalapie opryszczke to sa jakies objawy? Czy od razu tragedia??? Normalnie az sie przerazilam..... Co prawda ja i M.nigdy nie miewamy, ale juz tesciowa czesto.....

Cytat:

uf!!!!!!!!!! Jak cudownie! Mam nadzieje, ze juz nie beda musieli takiego koszmaru przezywac.....

Cytat:
a to ja muszę mieć jajko, duuużo oliwy z olwiek, cebulkę, ogórek i pieczarkę lub grzybka marynowanego
mimo iż przyprawa magi to sama chemia to w tatarzę muszę ją czuć i grubo zmielony pieprz
oj Ty niedobra, narobiłaś mi ochotę
tylko niestety ale te gotowe tatary to straszne świństwo, a prawdziwa polędwica wołowa kosztuje majątek

nie bardzo ruzmiem czemu, przecież sam produkt nie był wadliwy

Współczuję Wam tych opryszczek, ja w życiu nie mialam

a tak wogóle to mam mega doł i jakaś deprecha mnie lapie

ojoj, niedobre smutki co sie dzieje?

Cytat:
Napisane przez fewcia Pokaż wiadomość
to tylko skok

sukienkę jasną

Blanka jak jeszcze jadła w nocy, to na leżąco. Dawałam Jej butelkę i sobie pila.

słodziak

Biorę się za pieczenie kolejnej partii pierników, tym razem na choinkę, z witrażem
Zrobiłam rano zakupy, prawie wszystko co potrzebne mi będzie do ciast, ciastek. Do tego pojechałam na taki duży rynek i kupiłam suszone owoce (nie zdążyłam sama zasuszyć), będzie kompocik

czy
Matce nie dogodzisz tak zle i tak niedobrze

Ill, nie, nie Pietraszko, kota nam tak zalatwila kanape, to pikus, z jednej strony sobie drapak zrobila, ale juz z malzem przebolelismy jakos ciekawa jestem, ile by wyniosla tapicerka na taka kanape obawiam sie, ze bardziej by sie nowa oplacalo kupic. Ale na razie poki co nad tym nie myslimy

Ale znajomej synek wszystkie meble poobgryzal, jak u niej bylam to myslalam, ze to korniki jej tak meble zalatwily, a to jej synus, z grudnia babel hehe

Stary 2013-12-13, 10:34   #4693
mikakrolikowa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez aska27adopcje Pokaż wiadomość
u nie tez czesto i budzili mala, ale domofonem, bo jestem 1 ... najczesciej jak mala spi to odlaczam go i mam spokoj ...

Laski a ja przestalam karmic i niedlugo zrobie sobie jakis tatuaz ... marzylam o tym cala ciaze i pozniej jak karmilam ... mysle o napisie na wewnetrznej stronie przedramienia tylko jeszcze nie wiem co, ale napewno to bedzie cos dedykowane mlodej

Fewciu wydaje mi sie, ze powinnas sie cieszyc, jak mala chetnie idzie do innych dzieci ... tzn ze krzywda jej sie nie dzieje i dobrze tam sie nia zajmuja
Tez mi sie marzy ale na nadgarstku i chyba mi nie wypada zreszta ja bede uu do 18 urodzin Julka a jako stara baba nie bede sie dziarac

---------- Dopisano o 11:34 ---------- Poprzedni post napisano o 11:31 ----------

Aha zapomniałam sie was poradzic mamy w bloku prusaki znaczy do mnie jeszcze nie doszły ale na byc deratyzacja ale ja sie boje tych srodków chyba nie mozna jak jest małe dziecko w domu
Stary 2013-12-13, 10:38   #4694
Delicjanka
Zakorzenienie

Cytat:
dopochwowe działają raczej miejscowo więc nie powinno być problemu przy kp

widzę,że na tapecie zakupy w tesco on line- tez polecam, a jacy dostawcy czasem si,ę zdarzają
chyba już brałam większość i działała chwilowo. Mnie potrzeba jakiegos mocniejszego doustnego ;p

[1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;44139405]Meneq, szajka-Japonka miałam jeszcze takie kwiaty czarne dwa we włosy wpięte...[/QUOTE]

haha pięknie
Cytat:
Napisane przez ninagg Pokaż wiadomość
Przepyszna
kiełbaska, moja ulubiona .... To taka z rodzaju trochę suchych.
ooo moja tez;p nomnomnomn

Cytat:
a to ja muszę mieć jajko, duuużo oliwy z olwiek, cebulkę, ogórek i pieczarkę lub grzybka marynowanego
mimo iż przyprawa magi to sama chemia to w tatarzę muszę ją czuć i grubo zmielony pieprz
oj Ty niedobra, narobiłaś mi ochotę
tylko niestety ale te gotowe tatary to straszne świństwo, a prawdziwa polędwica wołowa kosztuje majątek

nie bardzo ruzmiem czemu, przecież sam produkt nie był wadliwy

Współczuję Wam tych opryszczek, ja w życiu nie mialam

a tak wogóle to mam mega doł i jakaś deprecha mnie lapie
oj dobrze, ze moj tzt tego nie czyta, on tez uwielbia tataara, czasem kupujemy ligawe i robimy ;p ja raz jadłam

Mika, chyba bym w gacie narobila ze strachu

Tzt w szkole, Amelos spi, ja zjadlam wlasnie troche fasolki i sie lenie ;p jak mała wstanie to bedziemy sprzątac;p

ale mi tzt wczoraj bunga zaserwował uuuuuuulalalal

Skalpel wyzwanie z Ewką!
cel : piękne ujędrnione ciało
waga: 48, 60cm w brzucholu.

Delicjanka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-13, 10:41   #4695
mikakrolikowa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Delicjanka Pokaż wiadomość

Mika, chyba bym w gacie narobila ze strachu

Powiem ci ze przez chwile reka mi sie zatrzesła teraz wiem zawsze zamykac dzwi jakby tak mi wlazł do domu to bym umarła
Stary 2013-12-13, 10:49   #4696
LadyWhisper
Zakorzenienie

Omatko mika jakie paskudzctwo!!!!!!!!!!!!!! !!!!!! wspolczuje!

dziewczyny ogloszenie parafialne za cene wysylki oddam zabezpieczenia do gniazdek, 6szt plus kluczyk, 100% chinszczyzna, problem taki, ze pasuja tylko do gniazdek bez bolcow a ja mam same z bolcami takze jakby ktoras potrzebowala to wysle

Stary 2013-12-13, 10:51   #4697
s i l v e r
Zakorzenienie

witam i o zdrowie pytam
U nas dziś w nocy znów od 2 do 4. Nie wiem co to ma być ale co noc tak ostatnio jest...
Na razie nie nadrobie bo jestem u rodziców i siedzę na telefonie.
Stary 2013-12-13, 11:00   #4698
Delicjanka
Zakorzenienie

jadły juz Wasze dzidzioszki ananasa? tylko nie takiego z puchy;p

Skalpel wyzwanie z Ewką!

Stary 2013-12-13, 11:02   #4699
mikakrolikowa
Zakorzenienie

Cytat:

dziewczyny ogloszenie parafialne za cene wysylki oddam zabezpieczenia do gniazdek, 6szt plus kluczyk, 100% chinszczyzna, problem taki, ze pasuja tylko do gniazdek bez bolcow a ja mam same z bolcami takze jakby ktoras potrzebowala to wysle

Boje sie ze do mnie przyjda wiec codzienie smieci out z domi i nigdy nic na noc nieumytego nie zostawiam

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2013-12-13, 11:13   #4700
fewcia
Zakorzenienie

GG do fewcia

Cytat:
Napisane przez Ewik86 Pokaż wiadomość
Matce to nie dogodzi Wg mnie lepiej, że już nie płacze - nie ma nic gorszego od płaczu dziecka. A Ty musisz się pogodzić z faktem i cieszyć, że małej dobrze jest w towarzystwie innych dzieci

Cytat:
Napisane przez aska27adopcje Pokaż wiadomość

Cytat:

Matce nie dogodzisz tak zle i tak niedobrze
Moje Kochane Ja się cieszę, tylko tak mi się dziwnie w sercu zrobiło. Oczywiście super, że Blanuś się odnajduje w żłobku. Będę spokojniejsza jak wrócę do pracy

Cytat:
Napisane przez ezzo Pokaż wiadomość

[/COLOR]Fewcia co d Twojego pytania, mialam identyczne rozkminy bylo mi najzwyczajniej w swiecie przykro, ze moje dziecko sie nie smuci, ze mama wychodzi, pociesze Cie, ze to przechodzi
Przechodzi mówisz? Dziękuję To dziwne, nie? Wcześniej myślałyśmy, że z nikim naszym dzieciom nie będzie tak dobrze jak z nami, a tu taki zonk
fewcia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-13, 11:21   #4701
gochaa_p
Zakorzenienie

Cytat:

też takie miałam zrobiłam dziurę rozgrzanym drutem
gochaa_p jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-13, 11:25   #4702
LadyWhisper
Zakorzenienie

Mika teraz doczytalam o panu pijaczku, ja bym zawalu dostala, straszliwie sie boje takich sytuacji, i pewnie na policje bym nie zadzwonila bo bym sie bala, ze mnie wezma za panikare :/

---------- Dopisano o 12:25 ---------- Poprzedni post napisano o 12:21 ----------

Gocha serio? musze sprobowac. Chyba, ze ktoras z dziewczyn chce

Dziewczyny, napisalam malzowi o tej szanownej pani listonoszce a ten do mnie co? 'Trzeba jej bylo gola doope pokazac'

Stary 2013-12-13, 11:30   #4703
Delicjanka
Zakorzenienie

Cytat:
Mika teraz doczytalam o panu pijaczku, ja bym zawalu dostala, straszliwie sie boje takich sytuacji, i pewnie na policje bym nie zadzwonila bo bym sie bala, ze mnie wezma za panikare :/

---------- Dopisano o 12:25 ---------- Poprzedni post napisano o 12:21 ----------

Gocha serio? musze sprobowac. Chyba, ze ktoras z dziewczyn chce

Dziewczyny, napisalam malzowi o tej szanownej pani listonoszce a ten do mnie co? 'Trzeba jej bylo gola doope pokazac'

Skalpel wyzwanie z Ewką!

Stary 2013-12-13, 11:32   #4704
Aga8484
Zakorzenienie

GG do Aga8484

Jestem w domku.
Zuzią potraktowała mnie jak kogoś obcego, ale powoli się przekonuje do mnie
Nie mam siły

Wysłane z mojego GT-I8160 za pomocą Tapatalk 2
Aga8484 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-13, 11:53   #4705
hope01
Zakorzenienie

Cytat:

rozumiem Cię, ja co prawda, nie pierwsza na liście ale burak wie, że mam dziecko i przeważnie w domu jestem i matoł zawsze do mnie dzwoni , mimo, że nic dla mnie nie ma a przeważnie właśnie podczas drzemki Dawida

Cytat:
Napisane przez Aga8484 Pokaż wiadomość
Jestem w domku.
Zuzią potraktowała mnie jak kogoś obcego, ale powoli się przekonuje do mnie
Nie mam siły

Wysłane z mojego GT-I8160 za pomocą Tapatalk 2
witaj jak się czujesz?

Mika masakra z tym pijakiem i z tym paskudztwem
Deli nie dawałam jeszcze ananasa

przedwczoraj pytałam, które to jajecznice z mikro dają. Pytałam dlatego, bo Dawid dwa razy spróbował i dwa razy haftował po tym. Tz mnie zdupcył i stwierdzil, że przeze mnie i przez durny wizaż bo jajko się tylko sparzyło

hope01 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-13, 11:55   #4706
hje
Zakorzenienie

Dlaczego jestem taką beznadziejną matką???
hje jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-13, 11:58   #4707
Delicjanka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez hope01 Pokaż wiadomość
rozumiem Cię, ja co prawda, nie pierwsza na liście ale burak wie, że mam dziecko i przeważnie w domu jestem i matoł zawsze do mnie dzwoni , mimo, że nic dla mnie nie ma a przeważnie właśnie podczas drzemki Dawida

witaj jak się czujesz?

Mika masakra z tym pijakiem i z tym paskudztwem
Deli nie dawałam jeszcze ananasa

przedwczoraj pytałam, które to jajecznice z mikro dają. Pytałam dlatego, bo Dawid dwa razy spróbował i dwa razy haftował po tym. Tz mnie zdupcył i stwierdzil, że przeze mnie i przez durny wizaż bo jajko się tylko sparzyło
moj tzt powiedzial;> ze jakbysmy mieszkali w bloku i jakbysmy mieli domofon;> lub jakis dzwonek przy dzwiach, to by odłączył ;p

Cytat:
Dlaczego jestem taką beznadziejną matką???
co sie stalo, nawet tak nie mysl!

Skalpel wyzwanie z Ewką!

Stary 2013-12-13, 12:05   #4708
nafiyqa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ezzo Pokaż wiadomość
Nawijko dzieki za uswiadomienie z tym siemieniem, czy w takim razie len zmielony to bedzie to co ty uzyskujesz mielac sieme? Bo mam troche takiego gtowego lnu zmielonego w domu i zastanawiam sie czy by go w takim razie nie dodawac czasem do kaszki? Acha probowalam dzsiaj mielic slonecznik i niestety moj blender sobie z tym nie radzi chyba, ze troche dluzej sprobuje nastepnym razem.
Nie kochana, to nie to samo. Len mielony szybko sie utlenia i traci po czesci swoje cenne wlasciwosci, dlatego najlepiej mielic bezposrednio przed spozyciem. Ewentualnie zmielony przechowywac w lodowce w zamknietym pojemniku max do 2 tyg.
A niewiadomo ile taki mielony stoi na polce w sklepie...
Oczywiscie mozesz go zuzyc, ale taki len jest pozbawiony cennych kwasow Omega (inne cenne wlasciwosci oczywiscie pozostana).

Co do Rossa - ja tez mam 7%. Mialabym juz 8%, ale kiedys zabraklo mi 1 jednej wizyty

Co do uu - moj tez raczej nie odmawia. Kilka dni temu sie zdarzylo przez chwilke, ale wzielam go na chwile w innej pozycji i zapomnial o swoich chimerach
Tez mam wizje uu do 18.
Mimo ze Kuba ladnie je z butli, to jednak uu to dla niego niezbedny zasypiacz.....

nafiyqa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-13, 12:06   #4709
LadyWhisper
Zakorzenienie

Hje no co Ty znowu, nie mow tak!!!!!!!!!!!

Deli no tak, ale ta wariatka piescia lupala w drzwi!

Stary 2013-12-13, 12:06   #4710
hope01
Zakorzenienie

Hje, a co się stało KOchana?

Deli, ja zawsze zapominam dziada odłączyć.

JEZU!!!!!!! Mam dosć sąsiadów nad nami! normalnie maskara z nimi!!! DZIEŃ W DZIEŃ od rana do nocy zawsze COŚ.
Jak się nie tłuką, to się drą, to się ku.rwy sypią, to sobie posiadówki urządzają do pierwszej w nocy! MASAKRA!
A my jesteśmy w tym bloku postrzegani wiecie jak. Wszyscy w sumie to emeryci, albo pierwsi mieszkańcy i ich rodziny a my ba, bo młodzi, a tu chrapkę na to mieszkanie któryś mieli (nie wiem którzy).
I jesteśmy na etapie poszukiwania mieszkania. I chodź tu z młodym po bankach, orientuj się w kredycie... Byłam wczoraj w jednym.. To kurna odsetki prawie takie jak kredyt

hope01 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości