|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1651 | |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Noworoczne Mamusie - STYCZEŃ/LUTY 2014 cz. 8
Cytat:
Po tym co napisałaś nie widzę nic złego w połączeniu piżama + perfum
|
|
#1652 |
|
Zakorzenienie
|
Właśnie sprawdzaliśmy z tż czy wszystkie te ustawienia mmsów są niby ok, poszliśmy do punku sprawdzić, spróbowaliśmy i tak i dalej lipa. Powiedział, że czasem się tak zdarza (zmienialiśmy soft) i najlepiej zadzwonić i oni to jakoś mają zrobić. MMsy mi przychodzą, ale nie chcą się wysyłać kurde. Jak tż wróci pogrzebię w telefonie jeszcze i jak nie to zadzwonię do play.
|
#1653 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() [QUOTE=lolita25;44139324]No bez przesady Przecież nie wyleje na siebie całego flakonu na porodówce, poród porodem ale trzeba wrócić do normalności, przynajmniej mi bardzo zależy, nie mówcie mi że to nie możliwe bo mam styczność z zadbanymi mamusiami które 3-4 tyg temu urodziły ![]() Ja sie Lolita nie moge doczekac normalnosci. Juz szukam silowni blisko domu, zeby TZ zostawic z malym i wyskoczyc na 2 h . I mimo, ze ciaza obchodzi sie z moim cialem bardzo lagodnie, to najchetniej przytulalabym sie z TZem w piwnicy, albo gdzies, gdzie swiatlo nie dochodzi ![]() Ufffff nadrobilam Was od wczoraj Dziekuje za rady odnosnie rozkow i spiwora Ja wlasnie postanowilam cos radykalnie zmienic w swoim wygladzie i jutro ide do fryzjera obciac moje dlugie wlosy na krotko i szukam inspiracji. |
|
|
|
|
#1654 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A teściowej ja bym powiedziała wprost że mam większe problemu na głowie niż jej gadanie i żeby mi dooopy nie truła. no ale ja to taka pyskata jestem ![]() Cytat:
|
|
|
#1655 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
#1656 | |||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
|
|||||
|
|
|
#1657 |
|
Raczkowanie
|
mala098 gratuluję udanej wizyty
![]() Właściwie to witam Was dziewczyny w to piękne i słoneczne piątkowe popołudnie przynajmniej u mnie takie ono właśnie jest Wczoraj nic nie pisałam i po jednym nawet dniu nadrobić Wasze posty trochę schodzi ale teraz już na bieżąco postaram się wrzucić efekty mojej wczorajszej popołudniowej pracy, ale jestem jeszcze nowa więc nie do końca obeznana z wizażem może się nie udać U mnie dziś na obiadek rybka z suróweczką która tak posmakowałą Kajtkowi że chciał wyjść moim lewym bokiem ale zawsze to lepsze niż żebrem Ogólnie to współczuję Wam dziewczyny cukrzycy ciążowej w mojej rodzinie jest kilku chorych na cukrzycę i wiem co to znaczy ( w tym niestety jedno dziecko). Zgagi też współczuję. Jakoś tak sobie uświadamiam żę do tej pory moja ciąża jest bez dolegliwości. Zaraz zabieram się za robienie pierożków na wigilię
|
|
|
|
#1658 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
na razie jestem na negocjowaniu czasu. Ale z mężem sobie mogę, ciekawe co moja córka na ten pomysł powie ![]() Mi etap zmian pojawił się jakiś czas temu - włosy też poleciały po długości i w kolorze. Teraz po cichu przyznam, że tęsknię za długimi i końskim ogonem ![]() Agoola bardzo Ci współczuję. Tyle na glowie kiedy powinnas wypoczywać.A teściowa to potwór. Taka typowa baba z kawałów o tesciowych. A ile krwi potrafi napsuć. Nie wiem jaka jest wasza sytuacja, ale jak bedziecie mieli możliwość uciekajcie od niej jak najdalej. Tak w ogóle dzień dobry po 9 zrobilam sobie drzemkę i jakoś się udało trochę dospać. Mam nadzieję, że dzisiaj jednak w nocy nie będę musiała wizażu śledzić
|
|
#1659 |
|
Zakorzenienie
|
AGOOLA--- jeju ale Ci się podziało, współczuję
|
|
#1660 |
|
Zadomowienie
|
Agoola biedaku z 1 cm szyjką to ty na serio dupcia w góre i odpoczywać!!! A teściowej pod choinkę kup miotłe, jest duża szansa ze do Sylwestra odleci na Łysą Górę
|
|
|
|
#1661 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() O, to mamy takie same plany na dziś. ![]() Agoola, trzymaj się, a teściową olej, masz teraz większe problemy. Selekcja odbieranych połączeń to bardzo dobry pomysł. Edytowane przez Sheperdess Czas edycji: 2013-12-13 o 14:27 |
|
|
|
|
#1662 |
|
Zadomowienie
|
Dziewczyny ja się zastanawiam czy my też będziemy takimi teściowymi z kawałów
? Teraz najeżdżamy, a jak nam jakaś lafirynda przyjdzie odebrać synka, czy wypacykowany guguś córkę to dopiero pokażemy pazurki ![]() Ja niestety mojej teściowej nie poznałam, bo zmarła przed tym jak poznałam mojego tżta więc nie będę miała żadnych wzorców
|
|
#1663 |
|
Zakorzenienie
|
Oficjalnie dzisiaj zamknęłam wszystkie sprawy w pracy i posprzatalam swoje rzeczy. Jeszcze tylko przyjdę w środę oficjalnie się pożegnać i do maja/czerwca KONIEC.
|
#1664 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Sama mu żonę znajdę ale to dopiero najwcześniej za jakieś 30 lat ![]() W żłobku już druga dziewczynka zastawiła na niego sidła, na razie obserwuje i jestem czujna
|
|
|
|
|
#1665 | ||||||
|
Gang Iren
|
Byliśmy w przychodni z Wiki.
Kobieta w rejestracji mówi,że niedługo,jeszcze przed południem zadzwoni do nas pielęgniarka i powie czy mamy przyjść. To to myślę,że bez sensu iść do domu,bo to pół godziny drogi,więc połaziliśmy po sklepach,po czym już ledwo się kulałam,a moje spojenie to osobny rozdział,a pod wózkiem i na wózku pełno zakupów (bo przecież chodzić a nie kupić nie idzie ).Poszliśmy więc na kawę i ciacho (tzn kawę ja,a dzieciaki soki). No i nikt nie zadzwonił,więc po 12 wróciłam do przychodni i mówię,że jeszcze nikt nie dzwonił i czy będziemy dziś przyjęte. Mam czekać na telefon pielęgniarki i ona oceni czy to do przyjęcia na dziś czy może poczekać do przyszłego tyg. No jak oceni przez telefon? Skąd będzie wiedziała czy to jakaś choroba czy alergia,czy co. No i jeszcze telefonu nie było. Cytat:
![]() Cytat:
![]() Też tak myślę. Cytat:
![]() A serio to fantastyką skończyłam,bo przeczytałam wszystkie tomy "Pieśni lodu i ognia". Teraz czytam "Cień wiatru" Zafona. Nawet niezłe. Cytat:
Nie bardzo chyba rozumiesz o co chodzi. Ale to oczywiście twoja sprawa czy się będziesz perfumować czy nie. Co innego rodzina,osoby które odwiedzają dziecko,a co innego matka,która ma dziecku pachnieć... właśnie matką a nie drogerią. Takie jest moje zdanie. A żeby nie było to starałam się zawsze po porodzie dbać o siebie. Mam ładne koszulki do spania,ładne staniki do karmienia,nie chodzę w rozciągniętych dresach. Poza tym dbam o higienę,staram się pachnieć świeżością. Ale lanie na siebie perfum podaruję sobie w tych pierwszych miesiącach. Cytat:
Cytat:
dla tż. Oby tak dalej!!
|
|
#1666 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
#1667 |
|
Raczkowanie
|
Sheperdess to miło
będzie mi raźniej ![]() Akkma właśnie ostatnio mówiłam do męża że ja mojego synusia żadnej nie oddam chociaż wiem żę nie będę miała nic do powiedzenia ![]() Agoola podziwiam za wytrwałość i współczuję jędzy teściowej moim zdaniem one wszystkie mają w sobie coś z czarownic
|
|
|
|
#1668 | |
|
Zakorzenienie
|
[QUOTE=guapissima;44143871]
Cytat:
ŻONA MAMA LENKI Edytowane przez lolita25 Czas edycji: 2013-12-13 o 14:36 |
|
|
|
|
#1669 |
|
Wtajemniczenie
|
Ja córce pomogę jeszcze wybrać kandydata jeśli już przyjdzie na to czas (a pewnie uznam, że nie będzie to prędko)
![]() Jednak do tego czasu, chciałabym aby wynaleźli jakieś żelazne majty dla nastolatków, bo ten próg inicjacji seksualnej dzieci się obniża aż strach....
|
#1670 |
|
Gang Iren
|
Własnie dzwoniła pielęgniarka,ze to raczej nic takiego z Wiki,ale jak chcemy sprawdzić to mamy przyjść o 4.
I znowu ta trasa do pokonania Ale dobrze,że jest z górki,to może się skulam jakoś. A w drodze powrotnej to już Radek będzie wracał z pracy i nas odbierze.
|
#1671 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
A jak patrze na osiedlowe nastolatki to ciesze się że będę miała dwóch synów.
|
|
|
|
|
#1672 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
tylko nie wiem czemu właśnie w tych kawałach jest odwrotnie.Ja sama wiem, że oddam córkę dobremu facetowi (gorzej z mężem), a jeśli pojawi się syn mogę mieć problemy nawet jeżeli znajdzie sobie miss świata połączoną z wzorową panią domu ![]() Cytat:
pora odpocząć- chyba, że już nie zdążysz- w końcu wszystkie na Ciebie czekamy ![]() Cytat:
![]() Tak, tak znam to
|
|
#1673 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Wczoraj moja przyjaciółka dowiedziała się, że jej 16letni braciszek zapłodnił 18 letnią koleżankę... jego mama jest w czarnej rozpaczy.
|
|
#1674 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1675 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1676 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Póki co tylko wertowałam, ale z tego co widzę trzyma poziom pierwszej części |
|
|
|
|
#1677 | ||||||||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Mi właśnie tę książkę koleżanka polecała i u mnie pod bokiem była wypożyczona, ale zamówiłam i teraz ja w posiadaniu mam. ![]() Cytat:
![]() A teraz na naszych 26 metrach jest taki pierdzielnik przez te wszystkie wanienki srenki, że choinka by zaginęła w gąszczu innych rzeczy. ![]() Cytat:
Powtarzam sobie, że teraz jest czas na bycie kobiecą, a nie seksowną, ale kto by pomyślał, by spać w t-shircie męża przez 3 miesiące. :/Cytat:
Cytat:
Nie wiem, czy to o bólu się nie myśli, czy są przystosowane dla ciężarnych.. ![]() Emi jak są wybuchy też się kotłuje bardzo, tak więc z filmów akcji zrezygnowałam, reszta jest ok. ![]() Też czekam na mroźną krainę. Cytat:
Agoola, dużo spraw na Twojej głowie. Dbaj o Maluszka, on teraz najważniejszy. Cytat:
![]() A jak bardzo krótko chcesz obciąć?
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#1678 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
niezły lovelas musi być jak o 2 lata starszą zapłodnił
|
|
#1679 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1680 |
|
Zadomowienie
|
Moja teściowa mówi że faceci mają lżej w życiu i trudno nie przyznać jej racji. W ogóle chłopcom wiecej się wybacza, wiecej im wypada. Np jak 16 letni chłopak przyjdzie pijany do domu to rodzice szybciej przeboleją niż 16-letnią pijaną córke. Tak samo z uprawianiem seksu czy w drastycznych przypadkach zapłodnieniem. Nastoletnia ciąża zawsze bedzie większym problemem dla dziewczyny.
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:11.

Po porodzie....oczywiście 

bardzo Ci współczuję. Tyle na glowie kiedy powinnas wypoczywać.

moim zdaniem one wszystkie mają w sobie coś z czarownic

niezły lovelas musi być jak o 2 lata starszą zapłodnił