Mamy z dziećmi dokazują, a dwupaki wyczekują . Mamy XI-XII cz. XIII - Strona 35 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Pokaż wyniki sondy: Pierwszy tytuł na odchowalni nosił będzie nazwę:
Wszystkie mamy już maluszki, teraz pora zrzucić brzuszki 13 28,89%
Każda bąbla ma przy sobie, niech sie chowie w złotej dobie 0 0%
Juz porody sa za nami wiec sie na odchowalnie przerzucamy 0 0%
Na cwiczenia nadszedl czas bo porody poszly w las 0 0%
KUPY, BĄKI, ULEWANIA - WSZYSTKO WARTE OBGADANIA! 17 37,78%
DZIECKO KUPĘ CIŚNIE DZIELNIE - MAMA CIESZY SIĘ. NIEZMIERNIE! 7 15,56%
JUZ ZRZUCAMY KILOGRAMY BO JESTESMY SEXI MAMY! 6 13,33%
listopadowo-grudniowe mamusie 2013 2 4,44%
Głosujący: 45. Nie możesz głosować w tej sondzie

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-12-13, 12:41   #1021
sorento
Rozeznanie

Dot.: Mamy z dziećmi dokazują, a dwupaki wyczekują . Mamy XI-XII cz. XIII

Hej, nic mi się dziś nie chce, co za dzień..

Trele Majunia w czapusi

Mya no tak, zapomniałam, że Tobie ich tyle przepisali po cięciu Biedny brzuszek
Kokosek i za ładne przybieranie

kyte to dziś Twój urodzinkowy dzień? Wszystkiego najlepszego!! Spełnienia marzeń, przespanych nocy, niebolących brzuszków i samych radości

Cytat:
Napisane przez dzidziadziumdzia Pokaż wiadomość
I zaczynam odkladac pierwsze sztuki!!!!
Witulek rośnie pięknie
A co znalazłaś w mleku?

ryba91 zdrówka dla Kacperka!!
Twoje wigilijne menu wygnało mnie do kuchni
za załatwienie neurologa
Fajny prezent mąż Ci sprawił
A czemu mu 2 zęby wyrwali?? Promocja przedświąteczna?

Nasturcja Miłek Ale ma poważną minkę, się skupiał na tym co robi

xxxMikixxx przemęczona jesteś to o spięcie łatwo
Oby sytuacja z małym brzuszkiem i mężem się poprawiła
A wózek przyszedł?? Byłaś na spacerku z małą albo sama choć na chwilkę??
Dla Amelci za miesiąc

acelinkaale macie fajne daty urodzenia
za usg

Cytat:
Napisane przez De28 Pokaż wiadomość
Ale wczoraj a to poczta, a to mechanicy i instalatorzy. Miny facetow bezbledne, jak podpisywalam rachunek z dzieckiem przy cycku-facet nie wiedzial gdzie oczy podziac

Nie przepraszaj, masz 2 łobuzów i duży dom do ogarnięcia, wpadaj i pisz jak masz chwilkę
Super, że maluch grzeczny i że ładnie je I że nastrój masz lepszy

metkaa Co tam u Was, bo nic nie piszesz o sobie
I pokaż Mateuszka

maomami dla Zuzinki za 2 miesiące!!!

nasz synek
sorento jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-13, 12:43   #1022
sorento
Rozeznanie

Kto nam tu jeszcze dziś świętuje?? Bruno i Adaś- za miesiące chłopaki

coralady jak tam maluszek?? Lepiej mu?

Cytat:
Napisane przez lineczka1989 Pokaż wiadomość
a ja zamiast porobić coś jak Małej nie ma to siedzę i nic nie robie ale chyba mi potrzeba takiego nicnierobienia robota nie ucieknie a najwyżej porobie sobie jutro a poprasuję dzisiaj wieczorem jeszcze
A pewnie, że potrzeba!!!!
Co do szwagierki ja rozumiem podrzucić komuś dzieciątko na chwilę-bo coś trzeba załatwić itp, ale to co ona wyprawia to mi się w głowie nie mieści Dziecko niedługo zacznie babcię z mamą mylić.

adosienka Ja Ci nie poradzę nic, ale żeby się unormowało i maluszek ładnie jadł i spał słodko

domi Domi, a Ty sobie znów wyrzuty czynisz
Zostawiasz Jasieńka raz w tygodniu rodzicom, często i Ty zostajesz w pakiecie Odpocząć też trzeba, i psychicznie i fizycznie zwłaszcza, że u Ciebie ciągle jakieś schody w nowym miejscu zamieszkania.
Nie zadręczaj się Jaś szczęśliwy, rodzice pewnie jeszcze bardziej, Ty wypoczęta-jest ok. I w przeciwieństwie do szwagierki Lineczki-mam 100% pewności, że Jasio wie, kto jest jego mamusią ukochaną
Doczytałam, że już Ci złe myśli przeszły

Cytat:
Napisane przez Lilith890502 Pokaż wiadomość
ja tylko witam się masakrycznie chora, załapałam i ja rotawirusa, tylko ja w przeciwieństwie do mojego dziecka przechodze to masakrycznie wczoraj właściwie noc spędziłam przywiązana do wc, gorączka 39 i takie wymi9oty że co wypiłam wode to w 5 min wracało, myślałam że zdechne z odwodnienia, ale wymioty przeszły jeszcze że tak powiem druga strona została... Ale Tż był wczoraj nie ocenioną pomocą, ja odciągałam tylko mleko, a on karmił i przewijał bo ja nie byłam w stanie się ruszyć
Oby przeszło jak najszybciej!!! Wyślij tż do apteki po coś z elektrolitami, bo jak Cię tak męczy, to wszystkie dobre pierwiastki z Ciebie wypłukuje. I Smectę możesz-osłonowo działa na jelita, choć w smaku okropna
Zdrówka!!!!!

nasz synek
sorento jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-13, 12:55   #1023
domii29
Zakorzenienie

Jaś je cyca, ja makaron i co któryś raz makaron spada mi na kocyk albo na ziemię jem jak prosiaczek

Edytowane przez domii29
Czas edycji: 2013-12-13 o 13:02
domii29 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-13, 12:59   #1024
ryba91
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez domii29 Pokaż wiadomość
Ufff ulżyło mi myślałam że tylko ja robię zdjęcia jak szalona

Co do szwagierki Lineczki... Wydaje mi się że ta szwagierka tą małą traktuje troszkę tak jak dodatek do torebki, " jest moda na dzieci więc zróbmy sobie i my !"

Rybko za wizytę u lekarza
aaa co do mody- to chyba faktycznie jest,co rusz widze ktosw ciązy, i to zazwyczja takie młode (ja też jestem młoda, żeby nie było nie chodzi mi o ułożone osoby, tylko raczej takie 16tki choć i one mogą być 'ulozony" )

a dwa wyrwali bo sie okazło ze są korzeniami splątane i jak jeden by wyrwała to i tak drugi by poszedł, ale kilka dni później a w tym czasie by go bolał wiec wyrwał odrazu dwa zeby sie nie meczyć
Stary 2013-12-13, 12:59   #1025
niunia32
Zakorzenienie

Bry

Ale sie wkur...am. Zadzwonili z pracy, ze nie mają mojego ostatniego L4. Nozkuzwa. . Takie super koleżanki mam w dziale. Nie pracowników nie wypuszczają na górę. Teraz musze załatwić duplikat. Zobaczymy czy mężowi sie uda.

Zaczynają sie u nad problemy brzuszkowe. . Ale nie jest zle, pomaga przyciąganie nóżek do brzuszka i leżenie na brzuszku

Malinka

Haniusia
niunia32 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-13, 13:01   #1026
domii29
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez sorento Pokaż wiadomość
Kto nam tu jeszcze dziś świętuje?? Bruno i Adaś- za miesiące chłopaki

coralady jak tam maluszek?? Lepiej mu?

A pewnie, że potrzeba!!!!
Co do szwagierki ja rozumiem podrzucić komuś dzieciątko na chwilę-bo coś trzeba załatwić itp, ale to co ona wyprawia to mi się w głowie nie mieści Dziecko niedługo zacznie babcię z mamą mylić.

adosienka Ja Ci nie poradzę nic, ale żeby się unormowało i maluszek ładnie jadł i spał słodko

domi Domi, a Ty sobie znów wyrzuty czynisz
Zostawiasz Jasieńka raz w tygodniu rodzicom, często i Ty zostajesz w pakiecie Odpocząć też trzeba, i psychicznie i fizycznie zwłaszcza, że u Ciebie ciągle jakieś schody w nowym miejscu zamieszkania.
Nie zadręczaj się Jaś szczęśliwy, rodzice pewnie jeszcze bardziej, Ty wypoczęta-jest ok. I w przeciwieństwie do szwagierki Lineczki-mam 100% pewności, że Jasio wie, kto jest jego mamusią ukochaną
Doczytałam, że już Ci złe myśli przeszły

Oby przeszło jak najszybciej!!! Wyślij tż do apteki po coś z elektrolitami, bo jak Cię tak męczy, to wszystkie dobre pierwiastki z Ciebie wypłukuje. I Smectę możesz-osłonowo działa na jelita, choć w smaku okropna
Zdrówka!!!!!
Stary 2013-12-13, 13:02   #1027
ryba91
Zakorzenienie

Cytat:
Jaś je cyca, ja makaron i co któryś raz makaron spada mi na kocyk jem jak prosiaczek
mam z Kacprem to samo, jego Kocyk piore co rusz

a tak w ogóle co do kocyków.
mam jeden z biedry za 15 zł
jeden z pepco za 10 bodajze
i jeden z dzieciecego za 44!

średnio ten z biedroni w ciągu 2 miesiecy prałam ok 10 razy tak samo ten z pepco. Ten z dzieciecego- najdroższy ok 5 razy i wiecieco? ten najdroższy jest jakiś taki zmechacony, nie fajny sie zrobił.. te tanie są ekstra- w ogole nie widac róznicy

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2013-12-13, 13:06   #1028
domii29
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ryba91 Pokaż wiadomość
aaa co do mody- to chyba faktycznie jest,co rusz widze ktosw ciązy, i to zazwyczja takie młode (ja też jestem młoda, żeby nie było nie chodzi mi o ułożone osoby, tylko raczej takie 16tki choć i one mogą być 'ulozony" )

a dwa wyrwali bo sie okazło ze są korzeniami splątane i jak jeden by wyrwała to i tak drugi by poszedł, ale kilka dni później a w tym czasie by go bolał wiec wyrwał odrazu dwa zeby sie nie meczyć
u nas co 3 nastolatka w ciąży, normalnie epidemia

---------- Dopisano o 14:06 ---------- Poprzedni post napisano o 14:03 ----------

Cytat:
mam z Kacprem to samo, jego Kocyk piore co rusz

a tak w ogóle co do kocyków.
mam jeden z biedry za 15 zł
jeden z pepco za 10 bodajze
i jeden z dzieciecego za 44!

średnio ten z biedroni w ciągu 2 miesiecy prałam ok 10 razy tak samo ten z pepco. Ten z dzieciecego- najdroższy ok 5 razy i wiecieco? ten najdroższy jest jakiś taki zmechacony, nie fajny sie zrobił.. te tanie są ekstra- w ogole nie widac róznicy
Mam dokładnie tak samo z tymi kocykami, te najtańsze są dużo lepsze od tych droższych.

A co do pepco, jestem ogólnie zadowolona z tego sklepu ale zdarzyło mi się już kilka razy wyprać pajace z tamtąd i mi poodpadały te zatrzaski
Stary 2013-12-13, 13:10   #1029
ryba91
Zakorzenienie

domii- ja znow mam problem z "kik" bo ubrania fajne, ale te nadruki na pajacach farbują... i jak tu wyprac zeby nie zafarbowaly reszte ubranka? haha, mAm kilka takich co sa w plamki..
Stary 2013-12-13, 13:15   #1030
De28
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez adoosienka Pokaż wiadomość
Dziewczyny pomóżcie Ja już nie daję rady...
Chodzi o karmienie piersią i przybieranie na wadze.
Kubuś je bardzo często i mam wrażenie, że dużo. Położna co do nas przychodzi uparła się, że mamy co tydzien przyjezdzac na ważenie małego do szpitala.
Jak się urodził ważył 4020, ale w szpitalu sporo stracił (wymiotował wodami itp) i jak wychodziliśmy to miał 3720, jak pojechaliśmy po 1 tygodniu na ważenie to miał 3740 i jak byliśmy po kolejnym tygodniu (ponad) to przybrał i miał 3830...
Nie przejmowałam się bo nie ryczał nam co chwila, jadł i w miarę spał ( w nocy czasem około 4 godzin), ale od dwóch nocy jest coś nie tak :/ Baaardzo często je, przy cycku zaczyna płakać i wydzierać się, jak zje to pośpi max pół godziny i znowu krzyczy :/ Pokarm mam, ale ja już nie wiem - może za mało dla niego?
Wczoraj mąż kupił mleko Enfamil (takie w gotowych butelkach po 60ml) i zastanawiam się, czy mu nie podać
A jeśli tak to kiedy ? i ile razy dziennie? Nie chcę rezygnować z karmienia piersią pomożecie?
Moze kup sobie wage i waz przed i po karmieniu?Ja tak robie i wiem chociaz ile zjada.

Cytat:
domii- ja znow mam problem z "kik" bo ubrania fajne, ale te nadruki na pajacach farbują... i jak tu wyprac zeby nie zafarbowaly reszte ubranka? haha, mAm kilka takich co sa w plamki..
Nie kupujcie tych ubranek.Ja wiem ze tanie, ale one sa nasaczone rakotworcza chemia. U nas byla afera z tego powodu ubranka z kika to najgorszy szajs Robia testy co jakis czas i przekraczaja wszelkie normy. Wypranie nie usuwa wszystkiego.

Waze juzn 64.5 kg a przed porodem mialam prawie 80 kg jeszcze 4 kg i bedzie ok. Jako motywacje zamowilam sobie swoj stary rozmiar najlepszych jeansow na swiecie silver jeans http://cdn.bucklecontent.com/media/i...9834677934.jpg

Daniel

Christian

Edytowane przez De28
Czas edycji: 2013-12-13 o 13:21
De28 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-13, 13:23   #1031
domii29
Zakorzenienie

Cytat:
Szczerze ? Pierwszy raz słyszę o takim sklepie
Aż wniknęłam co to za sklep i całkiem ładne ciuszki tam mają
Tyle że przeczytałam post De i jakoś mnie to zniechęciło :p

Cytat:
Napisane przez De28 Pokaż wiadomość
Moze kup sobie wage i waz przed i po karmieniu?Ja tak robie i wiem chociaz ile zjada.

Nie kupujcie tych ubranek.Ja wiem ze tanie, ale one sa nasaczony rakotworcza chemia. U nas byla afera z tego powodu ubranka z kika to najgorszy szajs Robia testy co jakis czas i przekraczaja wszelkie normy. Wypranie nie usuwa wszystkiego.

Waze juzn 64.5 kg a przed porodem mialam prawie 80 kg jeszcze 4 kg i bedzie ok. Jako motywacje zamowilam sobie swoj stary rozmiar najlepszych jeansow na swiecie silver jeans http://cdn.bucklecontent.com/media/i...9834677934.jpg
Piękna waga i dobra motywacja

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2013-12-13, 14:03   #1032
Eluvtus
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez adoosienka Pokaż wiadomość
Dziewczyny pomóżcie Ja już nie daję rady...
Chodzi o karmienie piersią i przybieranie na wadze.
Kubuś je bardzo często i mam wrażenie, że dużo. Położna co do nas przychodzi uparła się, że mamy co tydzien przyjezdzac na ważenie małego do szpitala.
Jak się urodził ważył 4020, ale w szpitalu sporo stracił (wymiotował wodami itp) i jak wychodziliśmy to miał 3720, jak pojechaliśmy po 1 tygodniu na ważenie to miał 3740 i jak byliśmy po kolejnym tygodniu (ponad) to przybrał i miał 3830...
Nie przejmowałam się bo nie ryczał nam co chwila, jadł i w miarę spał ( w nocy czasem około 4 godzin), ale od dwóch nocy jest coś nie tak :/ Baaardzo często je, przy cycku zaczyna płakać i wydzierać się, jak zje to pośpi max pół godziny i znowu krzyczy :/ Pokarm mam, ale ja już nie wiem - może za mało dla niego?
Wczoraj mąż kupił mleko Enfamil (takie w gotowych butelkach po 60ml) i zastanawiam się, czy mu nie podać
A jeśli tak to kiedy ? i ile razy dziennie? Nie chcę rezygnować z karmienia piersią pomożecie?
Nie poddawaj się, może to skok rozwojowy? Dawaj mu tyle ile chce. Mój też tak krzyczy w trakcie, ale mam wrażenie, że to od tego, że nie leci mu strumieniem. Więc do drugiej piersi go daje, a wtedy już ssie. Jak to nie działa, to brudna pieluszka, a co karmienie zmieniam

Co do małego przyrostu wagi, mój miał tak samo przez pierwsze ok 2-3 tygodnie. Później, po 1 skoku wszystko nadrobił i to z górką... Dawałam mu kiedy chciał i ile chciał, a wynik był taki, że nie miałam czasu na głupi prysznic.
Jeśli to to, to dasz radę nie martw się i karm, on rośnie, potrzebuje więcej i więcej przecież

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
Stary 2013-12-13, 14:14   #1033
maomami
Wtajemniczenie

Cytat:
Mao za 2 miesiące Zuzinki

Po pierwszym szczepieniu było w porządku, dopiero wieczorem zaczął się płacz i krzyk... Podaliśmy czopka i za pół godziny było już wszystko w porządku. Teraz płacz, podwyższona temperatura i obrzęki na nogach się mu porobiły... Jak dobrze że teraz już jest po wszystkim i będzie tylko lepiej
Mąż wieczorem dość długo zajmował się Jasiem, nosił, usypiał, głaskał, przytulał itd (do około 1) później przysnął a jak Jaś miał gorączkę to wstał do niego ale kazałam się mu położyć spać bo rano do roboty miał iść. Kazał mi się obudzić żeby mnie podmienił jak coś ale stwierdziłam że nie ma sensu go budzić bo przecież nic złego się nie dzieje. Jaś nie płakał a temperatura spadała... Grzeczny był tyle że miał problem żeby zasnąć

Tak długo mierzę aż zaczyna pikać Tak elektroniczny mam
No to dobrze że mąż pomagał i później też się zaoferował, ale jak Jaś był grzeczny to niech się chłopak wyśpi do pracy

Cytat:
aaaaa mamy neuro na 9tego zalstwionego

Cytat:
ja tylko witam się masakrycznie chora, załapałam i ja rotawirusa, tylko ja w przeciwieństwie do mojego dziecka przechodze to masakrycznie wczoraj właściwie noc spędziłam przywiązana do wc, gorączka 39 i takie wymi9oty że co wypiłam wode to w 5 min wracało, myślałam że zdechne z odwodnienia, ale wymioty przeszły jeszcze że tak powiem druga strona została... Ale Tż był wczoraj nie ocenioną pomocą, ja odciągałam tylko mleko, a on karmił i przewijał bo ja nie byłam w stanie się ruszyć
zdrówka kochana!!

Mała była 2,5 godziny na tarasie, a ja zdążyłam ugotować na obiad pierogi z truskawkami. Swoją drogą zastanawiam się czasem czy nie jestem wyrodna mama że tak wystawiam dziecko w wózku na taras, ale kurcze jak sobie pomyślę że wtedy mogę posprzątać, albo właśnie ugotować obiad, a w sumie jak pójde na spacer to po wsi nic ciekawego nie ma, tylko ide i ide i oglądam domy

maomami jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-13, 14:42   #1034
dizi
Zadomowienie

Hej!

Cytat:
MYA- jak masz mozliwosc to kup w aptece antidol, bardzo dobre tabsy na bol zeba, ale jak masz nerwy na wierzchu albo cos to mogą nie pomóc. mi pomogły zanim sentystka zrobila mi kanalowe, wiec uwazam ze sa naprawde dobre raz sie nimi "nacpalam", ale mialam ból w wielkanoc i wszedzie zamkniete wzielam 3 op i nie bolal przez 4 dni ;p ale to bylaa głupota, tylre naraz wziac ;p
Ja kiedyś na ból kręgosłupa wzięłam solpadeine - to musujące i po dwóch tabletkach czułam niezły odlot (ale przestało boleć )

Cytat:
Napisane przez nasturcja7667 Pokaż wiadomość
Dowód w załączniku
Ale siłacz

Cytat:
Napisane przez xxxMikixxx Pokaż wiadomość
Amelia kończy dzisiaj miesiąc

Cytat:
Napisane przez Kociak85 Pokaż wiadomość
Dziewczyny, tak organizacyjnie - co macie położone na przewijaku? Najpierw myślałam, że tetrę. Ale moja mała lubi sobie zrobić kupę i siku jak tylko zabiorę jej zużytą pieluchę i tetra brudna i do wygotowania po kupie. Myślałam o jakichś podkładach... Myślicie że to się sprawdzi? jak rozwiązujecie ten problem?
U nas leży podkład, a czasami pieluszka flanelowa.

Cytat:
Napisane przez maomami Pokaż wiadomość
A tak wg to jestem gapa bo moja córcia ma dzisiaj 2 miesiące
Brawa dla Zuzi

Cytat:
Napisane przez metkaa Pokaż wiadomość
wiecie moze czy jest jakis okreslony czas w jakim trzeba zgłosic dziecko zeby dostac pieniadze z ubezpieczenia?
My z Tż mamy polisy w PZU, świadczenie u nas wypłacają do 3 lat od zdarzenia.

Cytat:
kuruj się.

Kyte wszystkiego najlepszego!

Newtrend gratuluję! Ale się naczekałaś!

Sorento dziękujemy

i na deser miesięczny Adaś

Edytowane przez dizi
Czas edycji: 2014-03-16 o 19:37
dizi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-13, 14:54   #1035
nasturcja7667
Zadomowienie

Przyszły body na swięta z 5-10-15 I jeszcze kupon rabatowy na 10zł

Edytowane przez nasturcja7667
Czas edycji: 2014-03-17 o 14:41
nasturcja7667 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-13, 15:37   #1036
domii29
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez dizi Pokaż wiadomość
Hej!

Ja kiedyś na ból kręgosłupa wzięłam solpadeine - to musujące i po dwóch tabletkach czułam niezły odlot (ale przestało boleć )

Ale siłacz

Brawa dla Zuzi

kuruj się.

Sorento dziękujemy

Stary 2013-12-13, 15:42   #1037
coralady
Wtajemniczenie

sorento miło,że pytasz o mojego chorowitkaByłam dziś u pediatry,żeby zobaczył małego przed weekendem,bo zaczął kaszleć strasznie,ale okazało się,że na płucka nic nie zeszło,a kaszel od tego,że antybiotyk zaczął działać i wszystko się odkleja.
8 kwietnia 2011 o godzinie 12:53 świat stał sie piękniejszy!

28 października 2013 o godzinie 14:20 świat stał się piękniejszy po raz drugi

Bez cierpienia nie zrozumie się szczęścia.
Fiodor Dostojewski
coralady jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-13, 15:45   #1038
ryba91
Zakorzenienie

Cytat:
Szczerze ? Pierwszy raz słyszę o takim sklepie
Aż wniknęłam co to za sklep i całkiem ładne ciuszki tam mają
Tyle że przeczytałam post De i jakoś mnie to zniechęciło :p

Piękna waga i dobra motywacja
mnie tez znechecilo... juz tam nie kupuje...
Cytat:
Napisane przez maomami Pokaż wiadomość
No to dobrze że mąż pomagał i później też się zaoferował, ale jak Jaś był grzeczny to niech się chłopak wyśpi do pracy

zdrówka kochana!!

Mała była 2,5 godziny na tarasie, a ja zdążyłam ugotować na obiad pierogi z truskawkami. Swoją drogą zastanawiam się czasem czy nie jestem wyrodna mama że tak wystawiam dziecko w wózku na taras, ale kurcze jak sobie pomyślę że wtedy mogę posprzątać, albo właśnie ugotować obiad, a w sumie jak pójde na spacer to po wsi nic ciekawego nie ma, tylko ide i ide i oglądam domy
jakby moj tyle wytrzymyal na dworze STOJAC to robilabym identycznie...

nasturcja- fajne body
Stary 2013-12-13, 15:45   #1039
coralady
Wtajemniczenie

dizi ale słodki Adaś,słodziutkie ma usteczka

Miki buziaki dla Amelki z amiesiąc.Współczuje kłótni z mężem,pewnie to przez niewysapnie,skoro Amelka ma kolki.

Fiodor Dostojewski

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2013-12-13, 15:46   #1040
paulinaizabela
Zakorzenienie

Byłyśmy na spacerku i nas ulewa złapała, ale schowalam się pod sklepem a po 5 min było po wszystkim.

Co do swiątecznych potraw my robimy takie tradycjne jak barszcz, pierogi, uszka, ryba po grecku, sałatka jarzynowa, rybka smażona ale nie karp, bo nie lubimy, bigos, śledzie w pieczarkach i sosie pomidorowym, sernik, makowiec, karkówka pieczona to już na I i II dzień świąt i pewnie coś tam jeszcze ale zapomnialam

Adosienka - głodomorek mały, może spróbuj dokarmiać mm i zobaczysz czy będzie spokojniejszy i ładnie spał.

Cytat:
aaaaa mamy neuro na 9tego zalstwionego
Super, oby wszystko było ok

Cytat:
Napisane przez Mya1989 Pokaż wiadomość

Zapomniałam się wczoraj pochwalić, że Ulka przybrała w tydzień 180g tak się cieszę
I ma wypukłe cycuszki, musze tego pilnować bo jak się zrobi obrzęk to mam owinąć lekiem i folią
ładnie przybiera i cycuszki jej już rosną Niech się żadne obrzęki nie robią

Cytat:
ojej ale Cię dopadło, oby szybko choróbsko odpuściło

Cytat:
Napisane przez niunia32 Pokaż wiadomość
Bry

Ale sie wkur...am. Zadzwonili z pracy, ze nie mają mojego ostatniego L4. Nozkuzwa. . Takie super koleżanki mam w dziale. Nie pracowników nie wypuszczają na górę. Teraz musze załatwić duplikat. Zobaczymy czy mężowi sie uda.

Zaczynają sie u nad problemy brzuszkowe. . Ale nie jest zle, pomaga przyciąganie nóżek do brzuszka i leżenie na brzuszku
w kulki se lecą
oby z brzuszkiem było ok

Cytat:

Ale mały słodziak!!

Cytat:
Napisane przez nasturcja7667 Pokaż wiadomość
Przyszły body na swięta z 5-10-15 I jeszcze kupon rabatowy na 10zł
świetne są będzie Miłek elegancik

Szwagierka Lineczki brak słów
Stary 2013-12-13, 15:48   #1041
ryba91
Zakorzenienie

Cytat:
Hej!

Ale siłacz

Brawa dla Zuzi

kuruj się.

Sorento dziękujemy

Stary 2013-12-13, 15:50   #1042
coralady
Wtajemniczenie

Nosz kurde...Karmiłam Filipa i zapomniałam o ziemniakach!!!

Ale mi w domu śmierdzi spalenizną.Ciekawe co mąz będzie jadł

Fiodor Dostojewski
Stary 2013-12-13, 15:52   #1043
Eluvtus
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez coralady Pokaż wiadomość

Zje Ciebie

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2013-12-13, 15:56   #1044
coralady
Wtajemniczenie

A to i ja pokaże mojego Chomiczka

Fiodor Dostojewski
Stary 2013-12-13, 15:59   #1045
kyte
Wtajemniczenie

Dziękuję dziewczyny za wszystkie życzenia
Moje dziecko dziś bardzo dokazuje nie mam jak pisać ale podcztuję.
kyte jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-13, 16:16   #1046
ryba91
Zakorzenienie

Cytat:
A to i ja pokaże mojego Chomiczka
nie ma nic

Mao- wszystkiego naaaaaaaaaaj dla Zuzinki
Stary 2013-12-13, 16:20   #1047
lineczka1989
Zakorzenienie

Cytat:

może posmakują mu spalone ziemniaczory :P

moje dziecko u babci spało od 11 20 do 14 40 wróciłyśmy do siebie i poszła spać a i spała przy muzyce Szopena
chyba będę ją odtransportowywać do mamy na spanie skoro tak chętnie tam śpi :P

fajne te ubranka z KIK ale szkoda że rakotwórcze bo tanie pajace są a ja Neluśce muszę kupić bo powyrastała z tych co ma teraz
"Nikt mnie nie ostrzegał, że urodzenie dziecka przypomina zakochanie, tyle że w kimś, kto jest znacznie młodszy od mojego męża i ładniej pachnie. Nikt mi nie powiedział, że praktycznie rzecz biorąc, macierzyństwo jest niebezpiecznie podobne do romansu".

Nela 5/11/13

Edytowane przez lineczka1989
Czas edycji: 2013-12-13 o 16:21
lineczka1989 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-13, 16:20   #1048
coralady
Wtajemniczenie

To mój Żarłoczek

kyte wszystkiego najlepszego,spełnienia marzeń wszystkich!

Dzisiaj robiłam Filipowi świąteczne fotki,ja zrzucę z aparatu to się pochwalę
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg zmn1.jpg (80,2 KB, 44 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg zmn2.jpg (97,6 KB, 40 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg zmn4.jpg (104,0 KB, 28 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg zmn7.jpg (110,1 KB, 38 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg zmn9.jpg (96,6 KB, 35 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg zmn10.jpg (71,6 KB, 30 załadowań)

Fiodor Dostojewski
Stary 2013-12-13, 16:23   #1049
domii29
Zakorzenienie

Cytat:
To mój Żarłoczek

Jaki słodziak
Czekam z niecierpliwością na świąteczne zdjęcia

Przeżyłam właśnie mini zawał. Zalogowałam się na stronę t-mobile (jutro powinnam dostać fakturę) a tam informacja że kwota niezapłaconych faktur to 153zł Mam nadzieję że to jakoś już na zaś liczą czy coś bo chyba padnę jak zobaczę że rzeczywiście tyle do zapłacenia mam i ciekawe skąd się aż tyle wzięło
Stary 2013-12-13, 16:26   #1050
paulinaizabela
Zakorzenienie

Cytat:
To mój Żarłoczek

do schrupania!!

Kyte jeszcze raz Wszystkiego naj....samych szczęśliwych dni u boku córci i męża

Wróciłam ze spacerku półtorej godziny temu a mała dalej śpi w wózku

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości